Το νέο βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Μετά την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το «Ι am Hellene» – και τα πολλά και αντικρουόμενα σχόλια που προκάλεσε – η Κατερίνα Μουτσάτσου επανέρχεται με νέο βίντεο….“Ο Κόσμος είναι μία επιχείρηση….
δεσποινίς Katmouts” (εκ του Katerina Moutsatsou) είναι η φράση με την οποία ξεκινά το νέο viral video της ηθοποιού που σαρκάζει το προηγούμενο, καταφέρεται εναντίον του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και είναι– όπως αναφέρει – «αφιερωμένο στα νέα Κυρίαρχα Έθνη του Κόσμου : τις Τράπεζες”.

Το βίντεο, όπως σημειώνει η Κατερίνα, είναι φόρος τιμής στην -36 ετών -ταινία του Sidney Lumet “Το Δίκτυο” (1976), η οποία θεωρείται προφητική ως προς το πως λειτουργεί ο κόσμος σήμερα.Η συγκεκριμένη σκηνή αναφέρεται στην κρίση της Ευρωζώνης, και διακωμωδεί τον ρόλο που παίζουν οι Διεθνείς Τράπεζες – και όχι μόνο – σε Kυρίαρχα Έθνη (σαν την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες), μέσω του ληστρικού δανεισμού σε αυτές, δανεισμό τον οποίο τελικά καταβάλλουν οι Λαοί.

“Οι Λαοί δεν θα εξιλεωθούν για αμαρτίες που δεν διέπραξαν”, είναι ο επίλογος…

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *