Τι είπε ο Fullford για το BRICS…!

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ BRICS(ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΙΝΔΙΑ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ) ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΝΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ BEN FULLFORD, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Είναι αλήθεια ότι οι BRICS εργάζονται πάνω σε ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Υπάρχουν 134 χώρες που υποστηρίζουν το σχέδιο αυτό. Μια άλλη ομάδα από 54 χώρες (η Βρετανική Κοινοπολιτεία) έχει επίσ
ης ένα σχέδιο που είναι σε αρμονία με τις 134 χώρες.

Το εμπόδιο είναι οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Γαλλία και την Ιταλία και των υπόλοιπων υποδουλωμένων σε αυτές κρατών.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας είναι στα πρόθυρα της ανακοιίνωσης υποστήριξης του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει ήδη δηλώσει κατ ‘αρχήν, την υποστήριξή της για τη δημιουργία ενός νέου διεθνούς οικονομικού οργανισμού με έδρα την Ιαπωνία με αρχικό προϋπολογισμό 10 τρισεκατομμύρια δολάρια ή, ενδεχομένως, 1000 τρισεκατομμύρια γιεν. Αυτή η οργάνωση θα πραγματοποιήσει μεγάλης κλίμακας σχέδια ανάπτυξης όπως την επιστροφή του πρασίνου στις ερήμους και αναπλήρωση των ωκεανών με τα ψάρια. Δεν θα μπορούσε, με οποιονδήποτε τρόπο, να έρχεται σε αντίθεση ή να εργάζεται αντίθετα με τα σχέδια των υφιστάμενων κυβερνήσεων, εταιρειών ή οργανισμών ανάπτυξης. Θα λειτουργήσει σε αρμονία μαζί τους.

Οι 5 χώρες που ήλεγχαν το προηγούμενο οικονομικό σύστημα καθώς και οι Οικογένειες που δραστηριοποιουνται σε κείνες τις χώρες, διαπραγματεύονται ένα μεταβατικό στάδιο τώρα και ελπίζουμε να επιτευχθεί σύντομα κάποιου είδους αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία .

εμαιλ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφήNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *