20:14 - 20/02/2015

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις! Δείτε τι περιέχει το αίμα των Ελλήνων μετά από αιματολογικές αναλύσεις; Μας ψεκάζουν ή μας δολοφονούν αργά;

Σοκαριστικές αποκαλύψεις μετά από αναλύσεις αιματολογικές… Τι πραγματικά γίνεται; Σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικότητα;

Όπως διαβάσαμε στη σχετική ανάλυση άρθρου, τo HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων…

Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών…

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.

Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη , ένώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.

Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π.

Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.

Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS

Φαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα (.http://www.holmestead.ca/index-ct.html), όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του.

Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού…

Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά – και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.

Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.

Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα – προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα…

Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο!

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του…

Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.

Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν ναιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων…

Του Αλέξανδρου Γεωργίου

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  Έτσι κι αλλιώς το μπάσταρδο αίμα των νεοελλήνων ήταν και είναι τοξικοτατο από πλευρας ραγιαδισμου & γκιαουρισμου.
 2. 0
  0
  γιατι γκρινιαζεται δεν καταλαβαινω, δεν βγηκε ο ξυριζα;;; Ε τωρα με τον αλεξη θα σταματησουν ολα αυτα…
 3. 0
  0

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.

  ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ….
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 4. 0
  0
  ¨Αγνωστε 6: 38 π.μ.
  Μη εξ' ιδίων κρίνε τα αλλότρια.
 5. 0
  0
  Αν το αίμα των Ελλήνων έχει δηλητριαστεί από τους ψεκασμούς, των Αμερικάνων θα έπρεπε να φωσφορίζει αφού αυτοί έχουν φάει πολύ περισσότερα ψεκάσματα εδώ και δεκαετίες. Φαίνεται στην Αμερική ξέρουν για τα λαχανικά και βότανα που βοηθούν στην αποβολή των βαρέων μετάλλων που τους ψεκάζουν. Είναι φυσικά και η χρήση των πυραμίδων οργόνης που βοηθά.

  ΖΦΝΤ (Πράκτορας – ΝΤΠ Ανδρομέδας)
 6. 0
  0
  Λετε να αρρωστησει το ΒΑΜΠΙΡ ΣΟ'ΙΜΠΛΕ που πινει αιμα Ελληνων….η' το φιλτραρει;;;;
 7. 0
  0
  den ksero gia esas egw apo tote pou vgike siriza – anel den ksanaeida aeropsekasmous.
 8. 0
  0
  Τό θέμα είναι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι πού ζούν σέ ''σπηλιές'' καί όταν τούς εξηγήσεις αυτό πού δέν χωραει τό μικρό τους τό μυαλό, σέ βγάζουν συνομοσιολόγο καί ότι οί ουρές είναι καυσαέρια τών αεροπλάνων. Ντέ καί καλά, τά αεροπλάνα αυτά είναι παλαιάς τεχνολογίας, καίνε λάδια όπως οί εγκέφαλοί τους, καί δέν έχουν κάρτα καυσαερίων. Όταν σταματά ή λογική, αρχίζει ή τρέλλα.
  • 0
   0
   Σε αγάπησα & μες την τρέλλα έφτασα,μα σε ξεπέρασα.σ ο υ το λ ε ω σε ξεπέρασα.Πόνεσα,έκλαψα.
  • 0
   0
   Πες τα 2:00. Τόσον καιρό γράφουμε τι πραγματικά συμβαίνει και μας κοροϊδεύουν και μας αποκαλούν πληρωμένους πράκτορες. Οι γραμμές στον ουρανό ΔΕΝ είναι καυσαέρια ή λάδια. Είναι χημικά που σας ψεκάζουμε με τα ειδικά – αόρατα πλέον – αεροσκάφη και ιπτάμενους δίσκους, για να γίνεται υποτακτικοί και να μην αντιδράτε στους διάφορους κυβερνώντες. Η ΝΤΠ θέλει να σας έχει κοιμισμένους για να πραγματοποιήσει την Ατζέντα 1221 όπως έχει συμφωνηθεί στην πανγαλαξιακή σύνοδο αρχηγών πλανητών. Έχουμε κληθεί από την Ανδρομέδα να υποστηρίξουμε εθελοντικά – όχι με πληρωμή – την ΝΤΠ και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εκεί που αρχίζουν οι ψεκασμοί αρχίζει και η τρέλα.

   ΖΦΝΤ (Πράκτορας – Ψεκαστικός από την Ανδρομέδα)
 9. 0
  0
  Μήπως, λέω μήπως διερωτήθηκε κανείς εάν ο λόγος που σταμάτησαν οι αεροψεκασμοί (και μην αρχίσει κανείς τις αερολογίες του τύπου "δεν μας ψεκάζουν, είναι από τα καύσιμα των αεροπλάνων κτλ" γιατί πραγματικά δεν σας έχω για τόοοοσο κοιμισμένους) είναι μια προσπάθεια κλιμάκωσης μιας καθοδηγούμενης "κρίσης – ξεσπάσματος" από πλευράς των Ελλήνων μετά από την κάθαρση του αίματος από τα βαρέα μέταλλα που προκαλούν μεταξύ των άλλων αποπροσαναλοτισμό και μελαγχολία?? Μήπως αυτή η προγραμματισμένη παύση των αεροψεκασμών, που όλος τυχαίος συμπίπτει με την εκλογή Τσίπρα, να οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια (αφού βγουν στην επιφάνεια οι ατασθαλείες και τα κακός έχοντα της νέας κυβέρνησης) σε εξέγερση και μετέπειτα σε μελλοντική σύγκρουση – πόλεμο??? Λέω εγώ τώρα….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί