ΡΩΣΙΑ : Ειναι αναγκαίο να αποτραπεί ξέσπασμα της θρησκευτικής διαμάχης. (ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΛΟΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΧΗΡΑΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ——— Ο.Ε.Α. : Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

***ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ***

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΛΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α…….. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΕΙ Η Ο.Ε.Α., ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Εκείνοι που σχεδιάζουν Τζιχάντ, πηγαίνουν σε πόλεμο με τη Ρωσία
http://greeknation.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8069.html

Η Ο.Ε.Α. ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ!!
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ;;; ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΑΠΛΟΥΝ ;;; ΟΧΙ !!!

ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. :

G.H.REES 2 MOSCOW:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»,ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚO ΠΡΑΚΤΕΟΝ

TOP – URGENT TELEGRAM OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY BY THE STAFF OF THE PARAMILITARY CORPS «G.H.REES» – ATHENS – GREECE

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» – ΑΘΗΝΑΙ – ΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΤΙΝ.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

ΑΘΗΝΑΙ 21.11.2010

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΕΟΝ.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,

ΠΡΩΤΟΝ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ FORUMS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΘΥΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΟΣΧΑΣ.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΤΕ ΑΦΕΝΟΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ «C.I.S.» ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «Ε.Σ.Σ.Δ.».

ΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΣΙΙΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ – ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ – ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ – ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ – ΤΑΟΪΣΜΟΣ – ΣΙΝΤΟΪΣΜΟΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ ΗΔΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 5 ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΕΝΟ – ΤΡΥΠΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΕΝΟΥ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.». (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ –ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ)

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ 5 ΡΩΣΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ 5 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ: ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ.

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 888 – ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ 666, ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ – ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΗ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ, ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ – ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ, ΔΕΙΛΙΑ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΜΕΣΩ «ΘΑΥΜΑΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΜΕΣΩ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΣΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ – ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ, ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ Η ΚΙΝΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΙΑΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.

ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΘΕΛΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ».

(σημ.ιστολογίου: Βλέπε και χρησμούς-προφητείες-οιωνοσκοπίσεις των ιερατείων των «θεών του δωδεκάθεου» στην αρχαία Ελλάδα που πυροδότησαν τους αδελφοκτόνους πολέμους μεταξύ των πόλεων-κρατών της αρχ.Ελλάδος και τον μεγάλο αδελφοκτόνο πόλεμο του πολιτισμικού ζευγαριού Ελλάς-Τρωάδος. Άρα αυτοί οι «θεοί» δεν επρόκειτο για Ανδρομέδιοι-Έλληνες, δεν επρόκειτο για Φιλέλληνες αλλά για Μισέλληνες και αυτοί οι «θεοί» δεν ήταν καν θεοί αλλά υποτακτικοί συμπαιγνιακοί ανθυποδαίμονες του Δρακονιανού ψευδόθεου Σιν-Σιων-Σινα-Τζεντάϊ-Σεντάϊ της Σελήνης και του συμμάχου του Ανδρομέδιου κατάπτυστου προδότου Κρόνου-Σαβαώθ, οι οποίοι εργάζονταν από τότε για να αποδυναμώσουν και να γενοκτονήσουν την κάποτε κραταιά και πανίσχυρη Πελασγική Μητροπολιτική Ελλάδα – Τρωάδα υπέρ της Υπερίσχυσης των Μογγόλων Τουράνιων Τούρκων και Υπέρ των Δρακονιανών Κινέζων ώστε να μπορεί σήμερα η Κίνα μαζί με την Τουρκία, άνευ του «αγκαθιού» Ελλάδα, να απειλεί όλον τον σύγχρονο παρακμιακό πλανήτη με τελική γενοκτονία.)

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ 888 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ – ΜΑΝΤΕΙΣ – ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ 666, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΩΣ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΟΣ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΪ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΕΙΘΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.»,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ – ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΟΥΕΝ ΖΙΑ – ΜΠΑΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23.11.2010, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΕΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΩΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΙΑΣ & ΚΙΝΑΣ».

ΠΡΩΤΟΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, Π.Χ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΙΝΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ «ΕΣΣΔ» ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ».

ΤΡΙΤΟΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΩΛΗΣΕΙ ΡΩΣΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ – ΤΣΕΪΧΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩΛΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΑΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ – ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (G.H.REES) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ – ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΜΕΘΑ ΒΕΒΑΙΟΙ 100% ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ΜΙΤ» ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΜΙΤ» ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

44 thoughts on “ΡΩΣΙΑ : Ειναι αναγκαίο να αποτραπεί ξέσπασμα της θρησκευτικής διαμάχης. (ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΛΟΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΧΗΡΑΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ——— Ο.Ε.Α. : Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

  • Ανώνυμος says:

   ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ.
   ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Η "ΚΑΚΙΑ" ΟΕΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ?
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΖΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΨΕΥΔΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ"/ΗΠΑ/Ε.Ε. ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ"/ΗΠΑ/Ε.Ε. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ?
   ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Η ΟΕΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.

   • Ανώνυμος says:

    Η αληθεια φιλε θελει δουλεια.

    Δεν φτιαχνεις μειγματα βλακειας..

    Πως οι συριοι και απο που προκυπτει οτι θα επιτεθουν στην ρωσια…?

    Μου θυμιζει την ταινια. που στον τροικο πολεμο ηθελαν να ριξουν και 2000 ερυθροδερμους….

    Οταν η πληροφορηση περνα την λογικη ειναι αντινοηση…

    Σε ρωτω λοιπον….
    δεν εχω κατι με την εοα… μηπως αυτη εχει κατι μαζι μου!!??
    Δεν μου απαντησες …αν απαντησαν..

    συνηθως ..τα γραφεια κυβερνησεων σου απαντουν.. η σε καλουν. αν δεν σου απαντησουν…
    παρτο οπως θελεις…

    Νοηση σωστη αμεση αμυνα..
    αντινοηση ισον θανατος…
    διαλεγω νοηση..

    Τελος μηνυματος..

    • Ανώνυμος says:

     ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ" (ΟΡΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ END ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ)
     ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΕΑ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ..
     ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΕ ΓΙΔΙ??

   • Ανώνυμος says:

    ΒΡΕ ΓΙΔΟΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ 2000000000 ΦΟΡΕΣ (ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ)ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΤΩΝΑ -ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ-Κ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΣΣΟΦΟΥΣ ΒΟΔΙΑ Κ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    • Ανώνυμος says:

     ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΟΛΙΑ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΝ ΑΡΧ.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
     ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΧΗ ΣΑΣ ΔΙΟΣ, ΚΡΟΝΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΙΑΧΩΒΟΔΟΥΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ …..

     ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ
     https://www.youtube.com/watch?v=LOiXVySg7go

     ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΚΙΝΑ
     https://www.youtube.com/watch?v=6XIqDkT3f6s

 1. Ανώνυμος says:

  εδω καψανε την αθηνα οι ……γιατι εσπασε ο κλοιο [ελλαδα-βουλγαρια σερβια]ς που σφιγκει την ρωσσια σιγα σιγα απο τους ναζισλαμηστες
  και διαταξανε τον γιοργος να δωσει για μεταμελια και ευζαριστω των…..στους δενδριτες απο 500 ευρω

 2. Ανώνυμος says:

  I said it before and you never posted my comment, but i'll say it again. The only reason, it appears, you are uploading GH> REES articles is because you want to up your traffic in the comments section. Like you do with other articles that are religious in nature in order to create division withing the comment section. One of the same. Nevertheless, any publicity is good publicity, but what you're doing is wrong. The people need guidance, but by you doing that, your create confusion between your readers with the result of having this vast gap of opinions between them.
  If you were doing the right thing by your readers you would have taken a side by now.
  I know you won't post this, but i'm ok with that. I know who you are and what you represent and that you'll always follow this path and will never change.
  There will be a time that you won't leave your home before looking around you, from fear, but don't worry for now, when the time comes you will be warned …
  ONE THAT FOLLOWS CLOSELY FOR A LONG TIME NOW.

  • stranger says:

   You do not know shit my fried , you are talking about a truth that you trained to follow , a phony truth that the elit wants all the people to follow ! I am fighting exactly what you fear … No dogmatic truth or truth with bariers has light inside !
   So do not threating me from the shadows that you bellong come in the sun to fight .. The confusion is in your mind not in my readers … I am fighting the order ..your order that is equal to death…thats why i am serving the chaos that is equal to life! And because i know exactly what do you afraid i know that you and your friends can not stand in front of me even if you are 10 kilometres away! I have the power of logos … and i am sure that you and your bloodline do not want me to change and from peacemeaker for the humanity to become a warloard of chaos….yet!!! Have a nice night my friend…in the shandows!

   • Ανώνυμος says:

    So what are you saying Stranger? Are you saying that GH.REES are puppets of the elit? Is that what you really think of them? Why the fuck do you publish them then?
    And by the way, the only reason i'm in the fucking shadows "my friend" is because i'm gonna fight this system, as you call it and not because i'm scared of you, or anyone else. I've been through a lot to get my self and my loved ones out of the system and the grid, for that reason. I'm not following anyone. What i want and have been trying to fucking do all these years is to unite a bunch of patriots so we can fight this system in more organised manner and i'm almost there. And that's why i support REES because they are trying to do the same thing. You know who i'm, you have my name, you have my address and my email, if you're smart enough you will compute it. I'm not hiding from you Niko. I just want you and your associate to come clean and help this fight and stop confusing your readers.
    So, yes mate, I do know shit, do you? I believe you do too, but for some reason you don't want exactly what i want.
    The time will come and if you feel threatened then you have a reason why.

    • stranger says:

     Ρε φιλαρακο , ποια στο διαολο ειναι η rees και που σε γνωριζω και εχω το εμαιλ σου και το ονομα σου οταν εδω εισαι ανωνυμος; Ειπαμε αντινοηση αλλα μεχρι ενα οριο ρε φιλε… Ειλικρινα αναρωτιεμαι αν αυτα που λες τα πιστευεις … Για να σε βοηθησω…δεν γνωριζω ποια ειναι η rees .. και σιγουρα εσυ δεν γνωριζεις ποιος ειμαι τι κανω κοκ κοκ κοκ ….

    • Littlepartofsoul says:

     " I've been through a lot to get my self and my loved ones out of the system and the grid, for that reason."

     And… Mr. Unkown after all, how did you manage to let your self and your loved ones out of the system and the grid?
     Why don't you give us some details of the paths you walked through to succeed it? Also, can you desbribe / advise what REES is, means…represents, or what else?

     I would highly appreciate an answer.

     Regards,
     ΙΩ

     • Ανώνυμος says:

      Ok, i'll try to explain as much as i can, because remember, i might appear anonymous to you but the system knows who i'm, like everyone else in that case.
      Firstly i must say that i too am of the same blood as you and stranger (γέννημα θρέμμα πειραιώτης) but the reason i'm writing in the barbaric i would like to keep to my self. It's not relevant anyway.
      Also, i must point that to become an outsider takes a lot of sacrificing – a hell of lot of sacrificing- not everyone can do it, achieve it if you like. For example 10 years ago i would have had to sacrifice family in order to do so and i wasn't prepared to take it that far, now i can and i did. I hope you understand what i mean here, without having to explain the, why now.
      To cut yourself out of the system is not easy but it's doable, but that means that it's more likely you will have to run against it. In a way, operate in a not very legal way….after all, that''s what happens when you go against it, you brake the law.
      So, with that in mind you will have to, close all bank accounts, finalize all loans, turn all your money into something solid (not necessarily gold, but that's good too) and always operate with small amounts of cash. You have to own your house, but that too has to be on someone else's name. Same with any vehicles, or anything that has to be registered. Similar to what some do before they go bankrupt. Voting rights, the same ( in some countries you can avoid voting due to religious beliefs) . How then do you earn money to live? Well, that's where you'll have to do something that's not quite approved by the system, i hope you get the idea here.
      There are other ways too, but i chose the above.
      The thing is though, in order to go into all that trouble you have to have doubts, do you have doubts, have you questioned the system and have unanswered questions? If not, don't worry about all that and go about your life…if you do, i would recommend you read G.H REES.
      G.H REES is O.E.A in the barbaric… I'm not a member of them, but just someone that read them and could not prove them wrong…
      I truly feel sorry for all Pelasgians ( and not just the Greek population ) that are trapped and manipulated by this system to the point that can not see it for what it is.
      It's all about sacrifice after all, how much are you willing to sacrifice?
      Have a good day.

    • Ανώνυμος says:

     Gh rees σημαινει Group of Hellenic REEStablisement.

     Και εχει καταντησει αηδια!
     Καθε τοσο βγαζουν ενα αρθρο για καταστροφες και χαζομαρες, δε γινεται τιποτα, σταματανε να μας τα πρηζουν για λιγο και μετα αντε παλι απο την αρχη!

 3. Ανώνυμος says:

  ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ…ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ…. ΛΕΓΕ…ΜΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΠΑΡΕΑ Η ΠΙΤΣΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ???

  • Ανώνυμος says:

   Ο ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ" ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ "ΕΛΙΤ" ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΕΙΕΣ "ΑΜΜΥΗΤΕΣ" ΜΑΖΕΣ ΤΟΥ "ΒΕΒΗΛΟΥ" ΚΟΣΜΟΥ…ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ… (ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)
   ΚΟΙΝΩΣ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ…ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ…ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΓΙΑΧΒΕΧΑ…
   ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ…….
   ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ…ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

 4. Ανώνυμος says:

  Ωρες ωρες γελαω με την καρδια μου με κατι αναρτησεις και σχολια ……να στε ολοι καλα . ο καθενας με την τρελα του …..ερχεται και η αναπτυξη ….ποιος τη χαρη μας …

 5. Ανώνυμος says:

  O 5* stratigos egrapse pali.Pantos apo ton noemvrio tou 2010 poy esteiles to keimeno-kai meta allakses pleyro gia na synehiseis akathektos ta perierga oneira sou-zontanos eisai
  akomi.Na ypotheso oti eheis kapoio andromedeio drone na se prostateyei?Tora pes alitheia,
  ta pisteyeis ayta pou grafeis?!Oi rosoi,ontos tha patisoun kineziki mpananoflouda,alla ola
  ta alla… Ti simvainei me sena? Aisthanesai meionektika?!Ti les?Ti grafeis?O tsaros putin
  tha kathotan na diavasei mia analysi enos agnostou mias ksepesmenis horas pou ekane
  anafora se astrostratigiki?Ti malakies einai aytes? Toy egrapses kai gia tin super aktina
  thanatou pou kateheis?An eihes fantasmene kakomoiri tetoia opla tha milouses?!?
  Thareis pos tha isoun se thesi na eheis eleytheria na grafeis?Ksereis pou tha isoun tora
  vlamene ean to 1,5% ayton poy les alitheye?To 1% alitheuei alla ayto to kserei o kosmos olos.Ti einai oi anthropoi nomizeis,toso ilithioi?Ohi file,den einai.Etsi nomiza ki ego palia,
  oti epeidi eho diavasei ena skasmo vivlia I oti den pao me to reyma,eimai anoteros.
  MPOURDES!!! Ti eidous noima dineis loipon stin zoi sou?Me fantasies?Me ena touvlo
  sto heri den paei na pei oti eheis kai to spiti!!Prosgeiosou.To na grafeis gia na gelame einai kalo alla den katalavaineis oti edo mesa grafontai kai pio sovara pou aksizoun prosohis
  kai den einai ora gia gelia.Aytokathairesou,opos aytoprovivastikes diladi gia na syneltheis,
  den voithas KATHOLOU,syntelontas emmesa yper ayton pou katigoreis,horia pou
  apoprosanatolizeis,epeidi eisai megalomanis minhauzen,vlima.Entoutoi eimai vevaios oti
  tha ehoume syntoma nea sou me nees ''apokalypseis''.Eos tote''asta la vista''vlammene.
  Synehise akathektos.

 6. Ανώνυμος says:

  1. και ο σπιλμπεργκ με την φαντασια του πλουτησε!!!!
  2. εσεις της εοα πως να σας παρουν σοβαρα οταν σχεδον ολες οι λεξεις ειναι ανορθογραφες?
  3.ρε μαγκα εσυ που μας εγραψες στα αγγλικα αφου καταφερες και διαβασες ενα ελληνικο κειμενο εισαι ο κουλτουρας της παρεας?

 7. Ανώνυμος says:

  τελικά είναι πολλοί αυτοί που πίνουν κάτι συγκεκριμένο και το κρατάνε για την πάρτη τους.
  (δε λέτε και πολλά ρε παρτάλια)
  Το λόγο που ο stranger τα ανεβάζει αυτά δεν τον καταλαβαίνω και δε θέλω να τον καταλάβω. Το λόγο που απαντάει σε ψευτοκουλτουρέξ αγγλόφωνο του κ@λου, (με αγγλικά που κάνουν κάθε πικραμένο αγγλομαθή να κάνει ένεση στο μάτι) επίσης αδυνατώ να καταλάβω. Αλλά περί ορέξεως ούτε λόγος… Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να ρίξω το γέλιο της αρκούδας. Το είχα τρελή ανάγκη

 8. αρχω says:

  Πραγματικα εχω προσπαθησει να διαβασω κειμενα της οεα και ειναι κουραστικα ακατανοητα και φουλ στη μαλακια.λενε λενε και συμπερασμα μηδεν

  δρακοντιανοι διαστημοπλοια και αρχιδια τουμπανα

  υπαρχουν αυτα αλλα απορω αν γνωριζετε κατι η αν εχετε δει ποτε

  δεν σας διαβαζω γιατι τρωτε ενεργεια απο τους αναγνωστες μεσα απο τα κειμενα….

  Ασε που μου αρεσουν και οι γιαπωνεζες στο σεξ

 9. Ανώνυμος says:

  Ο Πουτιν ειναι μαριονετα των μασωνων. Οι ρωσοι εχουν καταστρεψει τη Ουκρανια εψουν εισβαλλει στη Γεωργια και ειναι ικανοι για WW3.

  Στοχος της οεα ειναι να υπονομευει τον Θεο που ειναι ολα αυτα τα υπερσυγχρονα μηχανηματα που εχει;

 10. Ανώνυμος says:

  ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ LOWER ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ C ΤΟ ΠΗΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ PROFICIENCY.

 11. Ανώνυμος says:

  Ελα ρε που δεν καταλαβατε..
  Ειναι απλο.. δρακονιανη υπερσυμαχια κινας ρωσσιας 777 = 888 -333 +222
  σιν σιον τζενται ανδρομεδιοι του κρονου σανχεντριν αργεντουμ εναντιων του νταρθ βειντερ..
  η κατι τετοιο..
  ΡΕ.. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *