06:57 - 16/08/2014

Πανικός στον Λευκό Οίκο… Η ISIS βρίσκεται προ των πυλών… Τρέχουν και δεν φτάνουν οι μυστικές υπηρεσίες

Πανικός στον Λευκό Οίκο… Η ISIS βρίσκεται προ των πυλών… Τρέχουν και δεν φτάνουν οι μυστικές υπηρεσίες

Συναγερμός στις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ. Αφορμή μια εικόνα με τη σημαία της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS (που μερικές ημέρες πριν είχε απειλήσει για κτύπημα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής), που εμφανίζεται σε ένα smartphone έξω από τον Λευκό Οίκο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θεωρούν πως πρόκειται για τρομοκρατική απειλή και προχωρούν σε συνεχείς έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη…

قهر الطواغيت

@Sunna_rev

Follow

#AmessagefromISIStoUS

We are in your state

We are in your cities

We are in your streets

You are our goals anywhere

«Έχουμε ένα τμήμα πληροφοριών του οποίου η αποστολή είναι να αξιολογεί τις πληροφορίες που λαμβάνουμε κάθε μέρα για την επικινδυνότητα ή το δυνητικό επίπεδο απειλής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Ed Donovan. Και συνέχισε: «Γνωρίζουμε καλά πως τη συγκεκριμένη εικόνα θα αναλύσουν εις βάθος οι υπηρεσίες και θα ακολουθηθούν τα αναγκαία και απαραίτητα βήματα».

Το FBI, σε ερώτηση για τη γνησιότητα της φωτογραφίας, δεν απάντησε…

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  κακακακα ειδηση στημενη για κοτες.
 2. 0
  0
  Καλέ ποιος πανικος!!
  Οι σχιζοφρενεις Ροτσιλντ εφτιαξαν το σεναριο της τρομοκρατιας, αυτοι το συντηρουν με χρηματοδοτηση εγκληματικων ομάδων και τώρα οι υπηρετες τους πολιτικοι παριστανουν τους εκπληκτους.
  Με προσχημα την απάτη της τρομοκρατιας θελουν να δεσουν ολες τις ελευθεριες του κοσμου και να οδηγησουν την ανθρωποτητα στον μαζικο θάνατο.
 3. 0
  0
  ΤΙ ΠΡΟ Τ^ΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ "ΠΡΟΕΡΔΡΟΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΙΝΑΙ"ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΠΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΚΕΝΥΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΦΙΛΟΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί