09:11 - 20/02/2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

Την ίδια ώρα που η παγκόσμια οικονομική προσοχή έχει πέσει στο Eurogroup των Βρυξελλών, εκεί όπου Ελλάδα και δανειστές διασταυρώνουν τα ξίφη τους και…

παίζεται το μέλλον της Ευρωζώνης, οι Αμερικάνοι προετοιμάζονται για μια ακόμα πολεμική σύρραξη… Και αυτή φορά κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο, τη Ρωσία, η οποία αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια τους για την ολοκλήρωση της Παγκοσμιοποίησης και της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του ΝΑΤΟ, μέσω της χρήσης τεχνικών που χρησιμοποιούνται εναντίον των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, προετοιμάζει τις δυνάμεις της για έναν πόλεμο με τη Ρωσία στην Ευρώπη… Τα τύμπανα ηχούν όπως αναφέρει και Ρώσος Στρατηγός: «Είμαστε σε πόλεμο…»

Επικαλούμενη τη «ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία και τις ανησυχίες κατά μήκος της νότιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ», η εφημερίδα «Stars and Stripes», αποκαλύπτει πως η συμμαχία έχει θεσπίσει «βελτιώσεις σε ετοιμότητα και ανταπόκριση» για αποστολή μάχης των δυνάμεων της. «Η πολιτική καθοδήγηση έχει ξεκινήσει. Η στρατιωτική δομή είναι στην περιοχή είναι επένδυση», αναφέρει ο Αντιπτέραρχος John W. Nicholson, διοικητής Συμμαχικών Δυνάμεων Πεζικού στην εφημερίδα.

Και συνεχίζει: «Αυτές οι απειλές για τη σταθερότητα του κόσμου γύρω μας, ειδικά στα ανατολικά και τα νότια, έχουν ενεργοποιηθεί με σαφήνεια από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της συμμαχίας η οποία έχει θεσπίσει τις βελτιώσεις αυτές για να βρίσκεται σε ετοιμότητα ανταπόκρισης».

Από πλευράς Ρωσίας, ο Leonid Ivashov, ο πρώην επικεφαλής εξωτερικών σχέσεων του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και νυν πρόεδρος της Ακαδημίας γεωπολιτικών μελετών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ και τη Δύση.

hellasforce.com

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Ας ευχηθούμε -για το Συμφέρον των Ευρωπα'ι'κών Λαών- να νικήσει ο Καλύτερος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί