Ο Βασιλιάς δεν έφυγε ποτέ…!

Πριν πολλά χρόνια οι βασιλείς φορολογούσαν τους υπηκόους τους με το πρόσχημα της ασφάλειας η της Ειρήνης ! Ακόμα και για επεκτατικούς πολέμους ο υπήκοος πλήρωνε – θεωρητικά συμμετείχε …στα νέα κέρδη …στην νέα πατρίδα!

Βέβαια από παλιά τα κέρδη δεν υπήρχαν όπως και η συμμετοχή και οι λίγοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια εις βάρος των πολλών !

Στην εξέλιξη μας φθάσαμε στην υποτιθέμενη «δημοκρατία» όπου ο λαός αποφασίζει να εκλέξει τους αρχηγούς όπου αυτοι με την σειρά τους φορολογούν ώστε να υπάρχει η δυνατότητα το «Κράτος» να χορηγεί τις όποιες ανάγκες ..που μέσα σε αυτές ακόμα είναι και η ασφάλεια και η Ειρήνη …η η επέκταση!

Αν δούμε την αλήθεια κατάματα χωρίς προσχήματα και δικαιολογίες και χωρίς να αλλάζουμε τι έννοιες θα δούμε ότι οι βασιλείς ΠΟΤΕ δεν έφυγαν! Ότι η ίδια γενεαλογική γραμμή ακόμα ελέγχει της τύχες των λαών !

Όταν μέσα σε μια κοινωνία ελέγχεις τον τρόπο πληροφορίας και επηρεασμού είναι εύκολο να φέρνεις στην εξουσία τον υπάλληλο σου ! Για να κάνει την δουλειά που εσύ αποφάσισες πριν χρόνια να μην κάνεις αλλά αλλά να κρυφτείς !

Με απλά λόγια οι φόροι του τότε έγιναν οι διαγωνισμοί του σήμερα, οι προσφορες προς των βασιλιά έγιναν οι αναδοχές στα έργα του σήμερα!

Σήμερα αρχηγοί κρατών βγαίνουν αυτοί που έχουν τους πιο ισχυρούς χορηγούς … τις πιο δυνατές εταιρίες !

Οι εταιρίες είναι τα «Κράτη» του σήμερα … εταιρίες που εκλέγουν τους υπαλλήλους τους ώστε να συνεχίσουν να κερδίζουν από τους υπηκόους τους ..πουλώντας η φορολογωντας με νόμους, δημιουργώντας ανάγκες και καταστάσεις έτσι ώστε να έχουν ξανά αυτοί στο θησαυροφυλάκιο τους τον παρα!

Αυτή η κομπίνα έχει διαρκέσει εκαντοταετιες , οι ίδιοι βασιλείς του τότε είναι αυτοί που παίρνουν ξανά τον κόπο των υπηκόων απλά άλλαξαν όνομα …από βασιλιάς έγιναν πολυεθνική !

Ο υπήκοος προσφέρει χρόνο και Ελευθερία , ο βασιλιάς δημιουργεί νομοθεσία … και εισπράττει!

Τι σημαίνει φορολογεί το κράτος ; Για ποιο λόγο φορολογεί ; Για να προσφέρει τι;

Στην αρχή της κομπίνας η φορολογία δικαιολογούνταν ως ανάγκη , ανάγκη να φτιαχτούν νέοι δρόμοι , νοσοκομεία ,παιδεία κοκ και να μην ξεχάσω να βάζω πάντα και την ασφάλεια και την Ειρήνη… ….βέβαια σε αυτή την φορολογία ερχόντουσαν οι εταιρίες (Βασιλείς ) να αναλάβουν την υποδομή !

Στην εξέλιξη όμως της κομπίνας το πράγμα βρόμισε πολύ … οι υποδομές έγιναν δάνεια , τα δάνεια έγιναν σχοινί στο λαιμό …και χρειαζόντουσαν νέα δάνεια κοκ….Λογικό οι βασιλείς να ζητήσουν να κονομανε και από τα δάνεια μιας και οι υποδομές κάποια στιγμή τελειώνουν!!

Αυτή την εποχή όλος ο πλανήτης είναι βουτηγμένος στα χρέη ,παράλογο μιας και αν όλοι χρωστάμε σε όλους θα έπρεπε λογικά να υπάρχει και αφαίρεση των χρεών …ενώ αυτά μόνο αυξάνουν!

Ο λόγος απλός ..οι κρυφοί βασιλείς είναι αυτοί που τους χρωστάμε ..αυτοί που μας έχουν πείσει ότι έχουμε ο καθένας μια χώρα , μια χώρα που αύριο θα πρέπει να προστατέψουμε με την Ζωή μας !

Οι ίδιοι που μας δημιουργούν το χρέος είναι και οι ίδιοι που μας ζητάνε τα λεφτά …!

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κατανοήσεις οτι δεν υπάρχει κανένα κράτος πια , για αυτούς είμαστε όλοι υπήκοοι και τους χρωστάμε τα πάντα μιας και οι ίδιοι αποκαλούνται θεοι και κληρονόμοι της γης!

Για εμάς την μάζα η έννοια κράτος κρατιέται ακόμα γιατί χρειάζονται την αυριανή θυσία μας ..πάνω στον πατριωτισμό μας θα κάνουν και την τελευταία καλή κονόμα!

Η λεγόμενη νέα τάξη πραγμάτων δεν θα έρθει …είναι ήδη εδώ και δεκαετίες και μας διοικεί πανέξυπνα!

Γιατί να πληρώσω εφορία και να συντηρήσω τους βασιλείς; Γιατί θα πρέπει να πληρώνω από τον χρόνο μου εταιρίες που ελέγχουν την Ζωή μου! Αποδεδειγμένα πια τα έσοδα του «Κράτους» (ανύπαρκτο πια δεν υπάρχει κράτος) πηγαίνουν στα ταμεία των βασιλέων !!

Τα παλιά χρόνια τότε με τον ρομπεν των δασών ….μπορούσαν μέσω τις κλοπής του κεντρικού συστήματος εξουσίας να αντισταθούν στην παρανομία και την κομπίνα των βασιλέων !

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα να συμβεί το ίδιο !

Για ποιο λόγο το «κράτος» σήμερα σε φορολογεί για την ιδιοκτησία σου αφού εσύ όταν έκανες την αγορά πλήρωσες τον φόρο σου; Απλά γιατί τίποτα πάνω στην γη δεν είναι δικό σου …αλλά αυτό δεν πρέπει να το μάθεις γιατί έτσι δεν θα ήσουν γρανάζι της μεγάλης κομπίνας!

Για ποιο λόγο πληρώνεις ξανά και ξανά πχ το αυτοκίνητο σου …το σήμα σου ; Γιατί εσύ και όλοι μας είμαστε μονάδες μέτρησης ενός συστήματος παραγωγης νέου πλούτου των βασιλέων!

ΟΙ νόμοι που έχουμε αποδεχθεί είναι νόμοι που σχεδιάστηκαν από τους βασιλείς ώστε να μας κρατούν πάντα στην ίδια θέση παράγωγης και στην μη δυνατότητα αντίληψης η δύναμης να κάνουμε κάποιες αλλαγές !

Ενίοτε και σε κύκλους οι βασιλείς δημιουργούν καταστάσεις συγκομιδής ώστε να αλλάζουν τα δεδομένα των χωρών και γεωπολιτικά αλλά και πληθυσμιακά , να αλλάξει η επικίνδυνα αυξανόμενη αφύπνιση , να φεύγουν όσοι είναι έτοιμοι να κατανοήσουν και να μένουν οι πιστοί υπήκοοι που δεν έχουν διάθεση να ψάξουν !

Κανένας πόλεμος πάνω στην γη δεν ήταν αληθινός , λυπάμαι που σου αγγίζω χορδές πατριωτισμού αλλά αν θες να δεις την αλήθεια πρέπει να βγάλεις το αγκίστρι από το στομα σου!

Όλοι οι πόλεμοι πάνω στην γη έγιναν για το χρήμα , για την εξουσία και για να ανατοποθετηθούν τα πιόνια έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν οι βασιλείς να αποκαλυφθούν!

Ίσως ο μόνος πόλεμος που θα δώσει η ανθρωπότητα ποτε και θα είναι αληθινός να είναι αυτός που θα δώσει με τους εξωγήινους, αν γινει ποτέ !

Τώρα είμαστε κοντά πολύ κοντά στο να δώσουν την εντολή Πολέμου, να κάνουν τους υπηκόους να νομίζουν ότι μάχονται για την Ελευθερία , την αλήθεια , την δικαιοσύνη …ενώ στην ουσία άνθρωπος θα σκοτώνει άνθρωπο ώστε οι βασιλείς να νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια!

Όλοι οι πολιτικοι είναι μαριονέτες των κρυφών βασιλέων του κόσμου!

Κανεις πολιτικός δεν θα μπορέσει να φέρει αλλαγή ποτέ όσο πατάμε στην ιδια πλατφόρμα αυτού του παραμυθιού…της υποτιθέμενης «δημοκρατίας» και του νομισματικού συστήματος του σήμερα!

Κάθε δολάριο-ευρό που ξοδεύεις έχει πάνω του το αίμα των παιδιών που πεθαίνουν από υπερβολική εργασία , την ψυχή των παιδιών που πεθαίνουν από πείνα και από δίψα στην Αφρική , τα δισεκατομμύρια ψυχών από ανθρώπους που πρόσφεραν τον χρόνο τους για να έχουν ένα ψεύτικο και άδικο μέσο συναλλαγής!

Αν θες ποτέ να αντισταθείς πραγματικά , τότε θα πρέπει να εφεύρεις δικό σου τρόπο συναλλαγής ,θα πρέπει να μην ξαναδώσεις πίσω στο σύστημα τους το παραμικρό , να μην ξαναπληρώσεις ποτέ τίποτα , και να κάψεις συθέμελα όλες τις τράπεζες του κόσμου μαζί με όσους της ελέγχουν και τις υποστηρίζουν!

ΟΛα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε …..

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν έγιναν πολλοί πόλεμοι …μάλλον καλύτερα ποτέ δεν σταματήσαμε να πολεμάμε σαν ανθρωπινα είδος …όλο αυτό το έγκλημα που έχουν δημιουργήσει σαν ηθικοί αυτουργοί θέλουν να το καλύψουν τώρα με ένα μεγάλο γκραντ φινάλε !

Θα φέρουν τον μεγάλο πόλεμο ώστε να μείνουμε ‘όσοι μείνουμε, πολλοί λίγοι πάνω στην γη !

θα φέρουν την αχρηματη κοινωνία ώστε έτσι να σταματήσουν να τα βάζουν συνέχεια με νόμους και καταστάσεις που τους κουράζουν !

Η αχρηματη κοινωνία είναι για αυτούς το μεγάλο συγχωροχάρτι στο μεγαλύτερο έγκλημα που εγινε ποτέ στην ανθρωπινή ιστορία , έτσι δεν θα έχουν πια ανάγκη τους υπάλληλους αρχηγούς …έτσι θα καταρρίψουν μια και καλή και την έννοια κράτος ..αλλά πρώτα θα έχουν κάνει τον μεγάλο πόλεμο ώστε να γίνουμε λίγοι και να έχουν πλέον εκαντοταετιες από την αρχή χωρίς βάσανα και άγχος να συνεχίζουν να βασιλεύουν!!

Οι 100 εταιρίες βασιλιάδες τις γης ειναι οι εχθροί σου , όσο ακόμα μπορείς να αντισταθείς με νόμους αν έχεις αφυπνιστεί καντο … αλλά σύντομα θα χρειαστεί να περάσεις σε πολυ μεγάλο ανταρτικο και έτοιμος να καταρρίψεις πια όσα σου έχουν μέσα σου περάσει σαν νόμους ώστε να νοιώθουν αυτοί ασφαλείς !

Ο λόγος που το κράτος περνά νόμους είναι όχι για να μην γίνεις εσύ παράνομος αλλά για να μην έχουν άλλους μέσα στης βρωμοδουλιες τους !

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι πουλάει όπλα σε επαναστατικές ομάδες …ιδιώτης; Ποιος πουλάει κοντέινερ με ναρκωτικά σε πόλεις ..ιδιώτης;

Ποιοι πουλάνε όπλα στην Ίσις ; Ιδιώτες ; ….

Θέλω να σε αφυπνίσω όσο ποιο γρήγορα μπορώ πια … δεν είναι συνωμοσία ξυπνα!! Δεν έχει να κάνει με μη υλικά αναπόδεικτα πράγματα …έχει να κάνει με 100 κερατάδες ..που η σκούφια τους παει πολύ πίσω στην ιστορία …οι οποίοι την σκαπουλαραν και κέρδισαν δύναμη…και αυτά τα ξεράσματα του θεου ….διοικούν τον κόσμο και τον οδηγούν σε καταστροφή!

Αν θέλουμε να μιλάμε λοιπόν ωμά και ξερά για το αύριο…η τους τρώμε λάχανο η μας τρώνε λάχανο…

Ο Βασιλιάς δεν έφυγε ποτέ….

Stranger…

Loading...

10 thoughts on “Ο Βασιλιάς δεν έφυγε ποτέ…!

 1. Ανώνυμος says:

  Πράγματι, η μόνη εκπομπή που έδειξε ξεκάθαρα το τι παίζει ήταν το ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ στον ΑΝΤ1 με την Μακρυπούλια και το Παππαδοπουλο. Έπεσες ακριβώς στον στόχο αγαπητέ stranger

 2. Ανώνυμος says:

  Θα σου κάνω μερικές ερωτήσεις.

  1/ ο πόλεμος του Κολοκοτρώνη δεν ήταν αληθινός;

  τα 6 χρόνια που πολεμούσαν αδιάκοπα για να διώξουν εβραιους και τουρκους και μαζί με αυτούς και τα μαγαζιά τους [εκκλησίες] ήταν ψεύτικος αυτός ο πόλεμος για εσενα; η μήπως φοβάσαι να μην χάσεις καναπέ νοουτ μπουκ και φραπέ;

  τους βασιλιάδες που ονομάζεις μεγάλε ποιος τους διαλεγει;

  ποία είναι η πηγή ενέργειας τους; μήπως είναι ο φόβος που πασάρουν και τον ασπάζεται ο κόσμος για πολλούς λογους;

  και όταν θα τελειώσει η προφητεία- σχέδιο που διανύουμε τώρα [η Ελλάδα δεν θα πάρει μέρος στον πολεμο] και θα μπουν να μας πάρουν χωρίς καμία αντίσταση τι θα κανεις; τον ρουφιάνο των τουρκων αμερικλανων Ρώσων κτλ;

  όταν οι τσετσενοι ισλαμιστες και άλλων ειδών στρατιώτες βαρβάρων μπουκαρουν μέσα στο σπίτι σου για να σκοτώσουν να βιάσουν και σφαγιασουν εσένα και την οικογένειά σου τι θα κανεις; προσευχή στον γιαχβε να σε διακτηνισει;

  και κάτι τελευταίο ΟΙ ΈΛΛΗΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΎΝ.
  ΟΠΌΤΕ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΠΏΣ ΑΥΤΌΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ Σ ΠΌΛΕΜΟΣ ΑΦΟΎ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΠΏΣ Η ΣΠΕΊΡΑ ΈΚΛΕΙΣΕ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΌΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΆΧΗ ΜΈΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΟΙ ΈΛΛΗΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΎΝ. Η ΌΛΑ Η ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΓΑΜΗΔΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

  ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΠΏΣ ΠΌΤΕ ΟΙ ΈΛΛΗΝ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΟΧΤΡΟΎΣ ΤΟΥΣ.

  Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ.

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΥΣ. ΘΑ ΞΑΝΆ ΈΡΘΕΙ ΣΎΝΤΟΜΑ Η ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΆ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΚΌΝΤΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΆ..

  • art ant says:

   Μέχρι τότε, μάθε, επιτέλους, πως η λέξις ΕΛΛΗΝ κλίνεται, άρα, λέμε…
   τους ΕΛΛΗΝΕΣ

   & ο ΤΥΑΝΕΥΣ κλίνεται, άρα λέμε…
   του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΩΣ

   Επιτέλους, Έλληνα, μάθε να μιλάς, ως Έλλην!!!

  • Ανώνυμος says:

   φίλε μου γνωρίζω πολύ καλά πως ο οβριος ο βλάχος ο ανθελληνας και λοιπά απογαμηδια τους ξέρουν πως μόνο Ο Έλλην μπορεί να τους καταστρέψει να τους δείξει τι σημαίνει φόβος και τρόμος. Έτσι λοιπόν και γω περιμένω να σου πάρει το σύστημα που ψηφίζεις ότι έχεις και δεν έχεις να κάνει το μπαμ του και μετά να μου δώσει αυτόματα το δικαίωμα να δω και γω πόσο ελληνας είμαι με βάση των φόβο τους τώρα τραγουδά και λέγε τα δικά σου. για πες μου ΡΈ μεγάλε όταν Ο ΕΛΛΗΝΑΣ προσπαθούσε να μάθει στα πηθικια που κάναν οι οβριοι ανθρώπους τι γραμματική χρησημοποιησαν;

   Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ.

 3. Ανώνυμος says:

  Θα μείνω μόνο σ' ένα σημείο.
  Τίποτα ουσιαστικά δεν γίνεται για το χρήμα – αυτό έχει αξία μόνο σε προσωπικό επίπεδο, για σένα για μένα, για τον Κώστα, την Μαρία, τον … την …

  Ποτέ δεν είχε αξία το όποιο χρήμα -απ' ότι και αν ήταν αυτό, αέρας κοπανιστός, μηδενικά σε υπολογιστή, χαρτί, χρυσό, διαμάντια, απλά κοτρόνια κλπ.κλπ.- αξία είχε η παραγωγή, η παραγωγή προϊόντων.
  Σαν χρήμα ή νόμισμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε καθώς είναι απλή υποσχετική.
  Ένα κράτος μπορεί να τυπώσει απεριόριστο αριθμό και να βάλει σε κίνηση την διαδικασία παραγωγής, χρηματοδοτώντας έργα και δίνοντας δουλειά στον κόσμο.
  Δεν έχει ανάγκη να φορολογήσει τον λαό του για να κάνει έργα, να πληρώσει τους υπαλλήλους του και να δημιουργήσει ανάπτυξη.
  Η φορολογία είναι απλά μέσον αφαίρεσης χρήματος από την αγορά ώστε να πέσει ο πληθωρισμός και τίποτε άλλο.
  Αυτό όμως μπορεί να το κάνει ΜΟΝΟ ένα κυρίαρχο και όχι υπόδουλο κράτος !!

  Τα πάντα όπως γίνονταν και συνεχίζουν να γίνονται ένα και μόνο σκοπό έχουν – την Επιβολή Εξουσίας και τον Έλεγχο.

  Και τώρα στο διά ταύτα :
  Εάν η Ελλάδα αύριο έβγαινε από το Ευρώ και την Ευρωζώνη -θα αφήσω έξω το θέμα χρέος, πλαστό ή πραγματικό και πως μπορεί να γίνει ο χειρισμός του, γιατί θα θέλαμε όχι σχόλιο αλλά άρθρα επί άρθρων για την κάλυψή του, και θα πω δυο λόγια ως εάν αυτό το θέμα το είχαμε λύσει- τότε αυτό που θα είχαμε μπροστά μας θα ήταν να έχουμε φαγητό και να δημιουργήσουμε ανάπτυξη.

  Στο θέμα τροφής έχουμε επάρκεια -αφήστε τι λένε τα διάφορα τσιράκια- και όπου έχουμε έλλειψη θα μπορούσαμε να το καλύψουμε ανταλλάσσοντας τα περισσεύματα.

  Αυτό που θα μας έλειπε θα ήταν οι Μερσεντές, τα Αρμάνι και τα Γκούτσι – δηλαδή χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

  Βιομηχανία σήμερα δεν έχουμε αλλά σε σύντομο διάστημα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε γιατί έχουμε τα μυαλά και την δημιουργικότητα, απλά θα χρειαστεί να δουλέψουμε.

  Σε πρώτες ύλες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα – να φάνε και οι κότες – ο τόπος είναι υπερευλογημένος.

  Και όλα αυτά θα τα κάναμε με αέρα κοπανιστό, τυπώνοντας ζωγραφιστά χαρτάκια και πληκτρολογώντας μηδενικά σε κάποιο ν υπολογιστή.

  Ανεργία και Ανέχεια τέρμα ….. πάπαλα …. καπούτ …. μουέρτο ……

  Τι μας λείπει λοιπόν ;
  Η επιθυμία και η απόφαση να στείλουμε στον διάολο όλη την βρώμα και την δυσωδία που έχουμε αφήσει να μας κάτσει στον σβέρκο και να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να είμαστε Ελεύθεροι και Αυτεξούσιοι.

  Αυτά …………….

 4. Ανώνυμος says:

  Απλα μας εκπαιδευαν χρονια για την σταδιακη παθητικοτητα και καμψη των οποιων αντιστασεων μας.Οταν πηγαν με οπλα εναντια στα οπλα εφαγαν τα μουτρα τους,ειδικα εδω σε αυτο τον ιερο τοπο.
  Καταλαβαν οτι πρεπει να χρησιμοποιησουν αλλους μεθοδους πολεμου.Ξεκινησαν να χρηματοδοτουν πολιτικους-μαριονετες,οι οποιοι αρχισαν να αποδωμουν την οποια βιοτεχνικη και βιομηχανικη βαση που ειχε δημιουργησει η χωρα και αρχισε να τους αντικαθιστα με κομματικους στρατους,δημιουργοντας ενα δημοσιο-φουσκα,μια γραφειοκρατια που τρεφοταν με υπηρεσιες,σφραγιδες,χαρτουρα,πρωτοκολλα,αερα κοπανιστο δηλαδη,χωρις πραγματικο παραγωγικο αντικρισμα.
  ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ειναι η λεξη-κλειδι,η οποια σε κανει συγχρονο σκλαβο πουλοντας σου ονειρα και προοπτικες, αντι να να επιλεξεις ΣΤΑΔΙΑΚΑ αλλα ΣΤΑΘΕΡΑ την αναπτυξη και τον πλουτισμο σου,πατοντας γερα στα ποδια σου και οχι σε φουσκες και σε λογια τοκογλυφων.Αυτοι την κατασταση,ζησαμε ολοι και ειμαστε μαρτυρες με τον αλογιστο δανεισμο με την εισοδο στο ευρω και με συνεχομενη αυξηση τιμων και χρηματιστηριακων δεικτων χωρις να εχουμε την αναλογη υγιη οικονομια,που δεν παραγαμε τιποτε.
  Παραλληλα αυξησαν τον ξενο δανεισμο της χωρας,για να αγορασει πολεμικο εξοπλισμο που εκεινοι πουλαγαν,φτιαχνοντας και τον μπαμπουλα της Τουρκιας,να μενει η σκια του και να χρησιμοποιειται ως και σημερα,απο τους "φιλους" συμμαχους και συνευρωπαιους ως μοχλο πιεσης για τα δικα τους συμφεροντα.
  Τωρα μας εφεραν τον λογαριασμο,ωστε να μας υπενθυμισουν ποιος κυβερναει πραγματικα την χωρα αυτη.Περασαν δεκαετιες υποσχεσεων για επενδυσεις στην χωρα μας,απο ντουμπαι και lpg μεχρι ρωσικους αγωγους και καθε φορα οι προτασεις αποσυρονταν σαν ενα μαγικο χερι να μεσολαβουσε.Δεν ηταν μαγικο χερι τελικα,αν ηθελαν πραγματικα οι συνευρωπαιοι και λοιποι συμμαχοι να βοθησουν θα το ειχαν ηδη κανει εδω και μια 6ετια.Σκοπος τους ειναι να σε φερουν στα ακρα ωστε να γινεις το φυτιλι στην εξελιξη των γεγονοτων που σε εχουν σπρωξει.
  Ερχομενος στα λογια σου και εχοντας ελαχιστα πλεον κομματια του παζλ στα χερια μου,θα συμφωνησω οτι ο βασιλιας με την αυλη του παντοτε υπηρχε,απλα τωρα με την παγκοσμιοποιηση γιγαντωθηκε.Απο την αρχη,δεν ειχαν αναγκη το χρημα γιατι αυτοι το ελεγχαν και οπου δεν το ελεγχαν εμπαιναν με πολεμους.Το χρημα που τυπωναν ηταν μεσο σκλαβιας για τα εθνη,ωστε να παραδωσουν γη και υδωρ στην κυριολεξια ωστε να ειμαστε 100% υπο-Χρεοι σε αυτους.Εδω κολλαει και η καρτα και το ηλεκτρονικο χρημα και ερχονται να πιστοποιησουν με τον πιο αδιαμφισβητητο τροπο,οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ τους σκοπος ηταν και ειναι να σε ελεγχουν οσο το δυνατον περισσοτερο!Δηλαδη οι ανθρωποι ηδονιζονται να βλεπουν λαους να πεθαινουν απο την πεινα και τις δυστυχιες γιατι αυτες οι αδυναμιες τρεφουν την δυναμη τους,οτι εξαρτομαστε απο αυτους,αρα ειμαστε στην αναγκη να κανουμε το ο,τιδηποτε προκειμενου να επιβιωσουμε.Εκει θα μας φερουν δυστυχως,σε θεμα επιβιωσης και τοτε θα φερουν και το μεγα διλημμα.Να παρω την καρτα(ή τσιπ) ή οχι και τα χανω ολα?
  Μπαινουμε σε πνευματικα θεματα και θεματα πιστης αλλα μου εχει μεινει το σκηνικο της ταφης του μεγαλου Αλεξανδρου και τελικα ο,τι αδειοι ερχομαστε στη ζωη και αδειοι φευγουμε,δεν μας ανηκει ο,τιδηποτε υλικο αλλα ολα εδω θα μεινουν αρκει να μην χασεις την ψυχη σου!
  Απο εκει πιστευω οτι πηγαζει και η ατοφια ελευθερια,η πληρης απεξαρτηση απο υλικα αγαθα ακομη και της ζωης ωστε να ΜΗΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!Ετσι εγιναν και οι μεγαλες επαναστασεις αλλα τωρα δεν την ξαναπατανε να σε κανουν να ξυπνησεις.Καροτο και μαστιγιο μεχρι εσχατων!Δηλαδη μελλοντικη επιβραβευση που δεν θα ερθει ποτε,υποχωροντας τις οποιες αντιστασεις σου(βλ.τελευταια 6ετια).

 5. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΣΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ . ΑΛΛΙΩΣ…ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ; ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΧ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΕ , ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ; …ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ; ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ…ΜΑΚΑΡΙ . ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ , ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΕ Η ΜΟΙΡΑ , ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ .

 6. art ant says:

  Δύο απλά σημαδιακά γεγονότα θα σας πω, που με κάναν να σκεφτώ, σχετικά με το θέμα αυτό, εδώ & πολλά χρόνια.

  α) ήταν το 1994, όταν στο βιβλίο …Γεωγραφίας, της πέμπτης τάξεως του …Δημοτικού σχολείου, είχε & μια σελίδα, που αναφερόταν στις …Πολυεθνικές!
  Το «αφιέρωμα« παρουσιαζόταν σε ιδιαίτερο πλαίσιο/κορνίζα & μεταξύ άλλων έλεγε, πως «…σε μερικές περιπτώσεις, αυτές οι πολυεθνικές εμπλέκονται & στην …διακυβέρνηση των κρατών« !!!

  β) Το γνωστό σε όλους, πια, «περιστατικό«, όπου η ΠτΒ κ. Ψαρούδα-Μπενάκη, κατά την ορκωμοσία του νέου, τότε, ΠτΔ, κ. Κ. Παπούλια, του /μας έκανε τις …εντυπωσιακές εκείνες δηλώσεις.
  Ήταν το 2005, δηλ, πριν …10 χρόνια!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M

  Το συμπέρασμα είναι αυτό, που λίγο-πολύ αναφέρει ο STRANGER, «…χάριν της ΕΙΡΗΝΗΣ & της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ & της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…«
  Ποιοί ήσαν, λοιπόν, εκείνοι, που ΓΝΩΡΙΖΑΝ & μας τα περνάγαν στα …μουλωχτά, έτσι ώστε να συνηθίζουμε σ` εκείνα, που καταγράφονταν στο ασυνείδητο?!!
  Ήσαν, βεβαίως, οι πραγματικοί Κυβερνήτες αυτού του κόσμου, οι «βασιλείς«- πολυεθνικές- παγκόσμιοι τραπεζίτες, ενώ εμείς, απλώς, βλέπαμε & ακούγαμε τις απανταχού …μαριονέτες τους.
  Το ίδιο συμβαίνει & σήμερα…
  Αναρωτιέμαι, υπάρχει έστω & ένας ΕΛΛΗΝ *, που εξακολουθεί, να τους πιστεύει?
  Εάν τα παραμύθια τους καταφέρνουν να τα περνούν στην Ελλάδα, τότε, τί περιμένουμε από τους άλλους λαούς & έθνη (όσα εξ αυτών υφίστανται ακόμη αλώβητα)?!!

  * ΕΛΛΗΝ = ο ΔΗΛΙΟΣ (ως ο Απόλλων) Φωτεινός Νους
  ΕΛΛΑΣ = η ΔΗΛΗ ΛΑΣ, η φανερή / Φωτεινή πέτρα (λίθος)
  ο Έλλην είναι εκείνος, που διαχρονικά…

  Ε= από την αρχική δομούσα & δημιουργό δύναμη την Εκτεινομένη
  ΛΛ= με ηΛενέργειες & διπλό Φωτισμό (& Λόγο)
  Η = φανερούται
  Ν = διά Νοός & κατά Νόμον (τον Φυσικό, βεβαίως)
  http://ramafa.gr/pinakas1.html

  Ξυπνήστε, φίλοι μου, θυμηθείτε.
  Κουβαλάμε Φως, είμαστε Φως Δήλον-φανερό & το ξέρουν όλοι.
  Είμαστε Νόες Φωτεινοί & γι` αυτό μας φοβούνται & πασχίζουν να μας «σκοτεινιάσουν« να μας …σκοτίσουν τον ΝΟΥ, να μας αποπροσανατολίσουν.
  Μακριά από τις σειρήνες της TV, μακριά από τα εξαγορασμένα παπαγαλάκια τους, μακριά από τις καλά …φορμαρισμένες μαριονέτες τους.
  Οραματιστείτε το Φως, το καθάριο ΔΗΛΟΝ ΦΩΣ, το πατρογονικό θείο, το αιώνιο, εκείνο που πάντοτε μας ενέπνεε ως Έθνος μοναδικό, που είμαστε & πετάξτε από πάνω σας την σκόνη & την …σκοτία, διότι μόνον
  «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ το φως και η πρώτη
  χαραγμένη στην πέτρα ευχή του ανθρώπου…
  οι Ερμήδες με το μυτερό σκιάδι
  και του μαύρου καπνού το κηρύκειο…
  Οι λιθιές και τα κύματα χέρι με χέρι
  μια πατούσα που σύναξε σοφία στην άμμο
  ένας τζίτζικας που έπεισε χιλιάδες άλλους
  η συνείδηση πάμφωτη σαν καλοκαίρι…
  το σβησμένο χρυσάφι μες στους πυλώνες
  και το κόκκινο άλογο που δραπετεύει…

  Χαίρε η Αμεταμέλητη με το πρωραίο σπαθί…
  Χαίρε η που ξυπνάς και τα θαύματα γίνονται…

  Νυν Νυν το μηδέν

  και ΑΙΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ !

  https://www.youtube.com/watch?v=28GzARSTNFA

  η παλιά φίλη
  art

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *