Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:49 - 22/11/2014

ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ: «ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Αλεξάντρ Borodaï δήλωσε ότι η σύρραξη στο Donbass έχει μια γεωπολιτική διάσταση πολύ μεγαλύτερης σημασίας αυτήν που φανταζόμαστε (ukraina.ru/20/11/14)


«Εδώ δίνουμε μια μάχη κατά της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Οι πόλεις του Donetsk και του Lougansk δεν είναι παρά κουκίδες στον παγκόσμιο χάρτη, όμως επειδή αυτές οι δυο πόλεις εναντιώνονται στη Διεθνή Τάξη, έχουν γίνει σημεία μεγάλης τριβής. Οι κάτοικοι αγωνίζονται απέλπιδα για την πατρίδα τους. Αν νικήσουν αυτές οι δυο μικροσκοπικές οντότητες, θα έχουν δημιουργήσει το ιστορικό προηγούμενο και την απόδειξη ότι η Νέα Τάξη βρίσκεται σε τροχιά καταστροφής, για αυτό και ο αγώνας είναι τόσο σκληρός»

Ο Borodai πρόσθεσε ότι επίσης ότι αν οι δυνάμεις αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας είχαν να αντιμετωπίσουν έναν άλλο στρατό, ο πόλεμος θα είχε λήξει προ καιρού.

«Είναι λυπηρό που οι μαριονέτες αυτού του κόσμου προκάλεσαν μια τόσο σκληρή αδερφοκτόνο αντιπαράθεση μεταξύ Σλάβων. Να γιατί αυτός ο πόλεμος είναι τόσο σκληρός , τόσο ωμός και με τόσες απώλειες. Αυτοί που είναι στο αντίθετο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι για όλα… Εάν είχαμε να κάνουμε με έναν διαφορετικό στρατό ή όποια άλλη δύναμη, ο πόλεμος δεν θα είχε αυτή τη μορφή, ούτε τόσοι άνθρωποι θα είχαν χάσει τη ζωή τους. Ο εχθρός θα είχε εγκατελείψει προ πολλού και θα φυγαδεύονταν πολλά χιλιόμετρα μακριά από εδώ… «

Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Αλεξάντρ Μποροντάι έλαβε το παράσημο του ήρωα από τη Δημοκρατία του Donetsk.

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 11/22/2014 @ 2:11 ΜΜ

    Φοβερη μαχη εναντιον της νεας ταξης!!!νταβατζηδες εναντιον νταβατζηδων!!!δεν ξαναγινε!!!(εχει ξαναγινει)….
    ΝΙΚΟΣ

    • Ανώνυμος 11/22/2014 @ 3:15 ΜΜ

      Νταβατζήδες εναντίον νταβατζήδων???? Αυτό έχεις καταλάβει εσύ για τα γεγονότα της Ουκρανίας? Τί να σού πώ ρε κακομοίρη μεγιά τα μυαλά. Ζούμε τις πιό κοσμοιστορικές στιγμές της ανθρωπότητας των τελευταίων 10 χιλιάδων ετών, ο αγώνας είναι γιά ζωή η θάνατο, καί εσύ δεν έχεις αντιληφθεί τίποτε??
      ΝΙΚΟΛΑΣ

    • Ανώνυμος 11/22/2014 @ 10:28 ΜΜ

      Που να αντιληφθω τετοια δυσκολονοητα γεγονοτα!!!ανηκω στην κατηγορια "μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι"!!!
      ΝΙΚΟΣ

  2. Ανώνυμος 11/22/2014 @ 8:13 ΜΜ

    Παντου και παντα θα υπαρχει και "ο ειδικος" που τα γνωριζει ολα!!!!!
    Ερωτηση.
    Και ο αμυνομενος και ο επιτιθεμενος ειναι το ιδιο?? και μαλιστα οταν οι λογοι της συγκρουσης ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ???
    ΕΛΕΟΣ!!!! Αραγε, ποτε θα σταματησουν "οι γενικευσεις"…..τα…."ολοι ιδιοι ειναι" , και θα υπερασπιστουμε…. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.., αυτο που ΛΕΝΕ και ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ????
    Εκτος κι αν θελουμε απλα να κανουμε τον πονηριδη που τα ξερει και τα σφαζει ολα.., 'η εξυπηρετουμε αλλους πιο σκοτεινους σκοπους!!!! Αλλα ποιος? και με τι?
    Αρα μαλακειες στο αναγνωσμα ετσι…για να πουμε κατι!!!!
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ , μαγκα μου , ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ (μονοι τους στην παρουσα φαση) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ και τους χαλανε την σουπα …που μαγειρευουν με τα αιματα ολης της ανθρωποτητας!!!
    ακκ

    • Ανώνυμος 11/22/2014 @ 10:31 ΜΜ

      Παντου και παντα θα υπαρχει κι ο ασχετος!!!ευτυχισμενος με απλη προνηπιακη λογικη!!!σε κοντρα με καθε λογικη αναλυση και μια κοσμοθεωρια που ειναι πολυτελεια του οτι του επιτρεπουν να ζει!!!
      ΝΙΚΟΣ

    • Ανώνυμος 11/23/2014 @ 3:09 ΜΜ

      Τελικα….αυτοαποδεικνυεις οτι εισαι πνευματακι αντιρησης , χωρις ουσια!!!!
      Γυρω σου ο κοσμος καιγεται και εσυ…μπλαμπλα …και για να φανεις εξυπνακιας , απλωνεις τα χερακια σου να ζεσταθεις!!!
      Οντως προνηπιακη λογικη θα ειχα αν συνεχιζα τον "υψηλου επιπεδου σου"..διαλογο!!!!
      Δεν αντεχω ομως…. κατευθυνομενες παπαγαλιες ..και κοκορακια στο καμπαναριο , να "λαλανε" !!!
      Προτιμω…να αγνοω τα κακομοιρα πουλερικα !!!
      Αλλωστε…η γνωση τους ειναι παροιμιωδης!!!
      ..και –
      ακκ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*