10:18 - 21/07/2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ο Obama, η Hillary Clinton, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο John McCain και άλλοι στην κυβέρνηση έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία ήταν πίσω από τη θανατηφόρα επίθεση του Μαλαισιανού αεροσκάφος στην Ουκρανία. Έχουν φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα, παρά το γεγονός ότι η επίθεση έγινε τόσο πρόσφατα και η έρευνα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει.

Οι νεοσυντηρητικοί είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν να κατηγορούν τη Ρωσία και ζητούν την έναρξη διαδικασίας ποινικών κυρώσεων.

Η AFPC είναι ευθυγραμμισμένη με το American Enterprise Institute, το Κέντρο για την Πολιτική Ασφάλεια καθώς και με άλλες ομάδες υπεράσπισης των νεοσυντηρητικών που είναι υπεύθυνοι για την εισβολή και κατοχή του Ιράκ.

Εν τω μεταξύ, το Ατλαντικό Συμβούλιο, που έχει σαν «δεξαμενή σκέψης» το ΝΑΤΟ στελεχώνεται από μια σειρά ερευνητών όπως ο Henry Kissinger και ο Brent Scowcroft, ζητά επιπλέον κυρώσεις για τη Ρωσία.

Ο Damon Wilson, ο οποίος υπηρέτησε ως ειδικός στη Ρωσία και την Ουκρανία στις διοικήσεις W. Bush και Bill Clinton και τώρα εργάζεται για το Ατλαντικό Συμβούλιο, λέει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να ξεκινήσουν » σημαντικές κυρώσεις, μαζί με μαζί με την στρατιωτική βοήθεια » προκειμένου να πατάξουν το φασιστικό καθεστώς που κυριάρχησε και έχει εγκατασταθεί στο Κίεβο από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Επέκταση κυρώσεων

Ο Obama κάλεσε τον Ρώσο Πρόεδρο Putin την Πέμπτη. Υποσχέθηκε πρόσθετες κυρώσεις και έκανε προτάσεις για το πώς η Ρωσία θα μπορούσε να αποφύγει πιθανή σύγκρουση στα σύνορά της.

«Μαζί με τους συμμάχους μας, με τους οποίους συνεργάζομαι στενά τις τελευταίες εβδομάδες, έχω επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι η Ρωσία πρέπει να σταματήσει τη ροή των όπλων και μαχητών κατά μήκος των συνόρων στην Ουκρανία, ότι πρέπει να καλέσει τους αυτονομιστές να απελευθερώσουν τους ομήρους, και να προωθήσει την παύση των επιθέσεων , και ότι πρέπει να συνεχίσει τις διεθνής συνομιλίες με τα όργανα ελέγχου στα σύνορα.» είπε ο Obama από τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη.

Οι τελευταίες κυρώσεις στο ρωσικό γίγαντα πετρελαίου Rosneft και τη τράπεζα OAO Gazprombank θα τους απαγορεύσουν νέα χρηματοδότηση από τις κεφαλαιαγορές των ΗΠΑ, σύμφωνα με την The Wall Street Journal .

«Επειδή η Ρωσία δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους βασικούς κανόνες της διεθνούς συμπεριφοράς, απαιτούμε σήμερα να επιβληθούν κυρώσεις στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της Ρωσίας και τις εταιρείες ενέργειας και να περιοριστεί η πρόσβαση των δύο βασικών ρωσικών τραπεζών και των δύο βασικών ενεργειακών εταιρειών στις πηγές χρηματοδότησης των ΗΠΑ, καθώς επίσης και την επιβολή κυρώσεων αποκλεισμού κατά οκτώ εταιρειών όπλων και μια σειρά ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων», όπως αναφέρει η ανακοίνωση που θα αναρτηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών .

«Η Ρωσία θα μπορούσε να κλείσει τα σύνορα και να εμποδίσει τη μεταφορά βαρέων όπλων και άλλου υλικού. Δεν το έκανε όμως. Ο ίδιος ο πρόεδρος Putin θα μπορούσε να παρέμβει με τις φιλο-ρωσικές πολιτικές και να τους ενθαρρύνει να τηρήσουν την κατάπαυση του πυρός. Δεν το έκανε όμως», δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Josh Earnest.

Ο Earnest παρέλειψε να αναφέρει ότι ο σημερινός πρόεδρος του Κίεβο, , Petro Poroshenko , έληξε την κατάπαυση του πυρός από την 1η Ιουλίου, λέγοντας στην εθνική τηλεόραση ότι το πραξικόπημα θα κάνει «επίθεση και θα απελευθερώσει τη γη μας.»

Προετοιμασίες πολέμου

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ, στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Philip M. Breedlove, ανακοίνωσε ότι «με έδρα τις ΗΠΑ θα στρατεύματα θα στηρίξουν περαιτέρω τις αμερικανικές δυνάμεις που έχουν κινηθεί κατά τους τελευταίους μήνες από τη Γερμανία, την Ιταλία και αλλού στην Ευρώπη προκειμένου να κερδίσουν έδαφος με εναέριες περιπολίες στις τρεις χώρες της Βαλτικής της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Εσθονίας, συν την Πολωνία και τη Ρουμανία », σύμφωνα με το McClatchy .

Η προσπάθεια της Ουκρανία κατά της Ρωσίας εκτροχιάστηκε, όταν ο Putin απέκλεισε μια «πλήρη μετωπική εισβολή», όπως χαρακτηρίζεται από την Business Insider η ρωσική άμυνα στα σύνορα, παίρνοντας τα στρατεύματα μακριά από τα σύνορα το Μαΐου. «Ωστόσο η δύναμη που παραμένει στα σύνορα είναι πολύ μεγάλη και είναι πολύ ικανή να προβάλει ισχυρή αντίσταση,» επέμεινε ο Gen. Breedlove .

Όπως έγραψε στις 15 Ιουλίου ο Tony Cartalucci , «Με τη στρατιωτική εκστρατεία του Κιέβου ενάντια στην Ουκρανία θα ωφεληθούν τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και τα συνεργαζόμενα κράτη στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ» .

Η επιθυμία της Δύσης να απεικονίσει τη Ρωσία ως «ο εισβολέας της Ουκρανίας» έχει τις ρίζες της στην πεποίθηση ότι αν υπονομευτεί η πολιτική επιρροή της Ρωσίας Θα ανοίξει ο δρόμος για μια πιο επιθετική υποστήριξη του ΝΑΤΟ για το αποκλίνων καθεστώς στο Κίεβο. Αν γίνει αντιληπτή η ρωσική επιθετικότητα μπορεί να διευκολύνει τα μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, να πειστούν να ακολουθήσουν αυστηρές κυρώσεις και να καταδικάσουν τη Ρωσία. Με αυτό τον τρόπο θα αρχίσει να υπάρχει μια πιο αντι-ρωσική στάση.

Η κατάρριψη ενός Μαλαισιανού αεροσκάφους , ένα περιστατικό που «αξιοποιήθηκε» αμέσως από την πολιτική τάξη της Ουάσινγκτον, θα ωθήσει αναμφίβολα σε «αυστηρές κυρώσεις».

«Όπως ανέφερα και πριν, οι ΗΠΑ δεν έχουν καμιά δουλεία να ανακατευτούν με την προσπάθεια της Ουκρανίας να πιέσει το ΝΑΤΟ σχετικά με τα σύνορα της Ρωσίας», γράφει επενδυτής Alex Ντβόρκιν . « Αυτό ουσιαστικά αποσταθεροποιεί ολόκληρη την περιοχή και θα οδηγήσει τελικά σε κάποιο είδος πολέμου. Η παρουσία του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα είναι ισοδύναμη με την οικοδόμηση μιας τεράστιας στρατιωτική βάση στην Τιχουάνα. Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο και θα ξεκινήσει πόλεμο, και οι κυρώσεις δεν προκειται να την εμποδίσουν».

Μετάφραση Απόδοση Αναστασία Καρδιανού
Αποκλειστικά για το Hellasforce

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. Ανύπαρκτος2Ε 21 Ιουλίου 2014 @ 10:33
  0
  0
  Ας τον κανουν λοιπον τον Γ παγκοσμιο γιατι δεν τον κανουν; Ολο λογακια ειναι…
 2. 0
  0
  Η Αρκούδα ετοιμάζεται και σε 40 μέρες θα ξεκινήσει, όταν ο Στρατηγός χειμώνας από Σεπτέμβρη μεριά θα αρχίζει να κάνει παγάκια, Αμερική και Βόρεια Ευρώπη !!
  Οι επίλεκτες δυνάνεις των Ρώσσων κάνουν συνεχή γυμνάσια στον Αρκτικό κύκλο, την στιγμή που οι Αγγλοσάξωνες, "χαζεύουν" στην Μέση Ανατολή, με 40+ βαθμούς.
  Η αλαζονεία θα τους κοστίσει…….ας πρόσεχαν !!
  axinosp
 3. Ανύπαρκτος2Ε 21 Ιουλίου 2014 @ 12:05
  0
  0
  axinosp μην ονειρευεσαι… κρυα αλλα μονο ζεστες… και οι δυο πλευρες ρωσια~ηπα εχουν τα οπλα να τιναξουν τη γη στον αερα και εσυ ονειρευσαι στρατιωτικες επιδρομες τυπου γερμανιας του περασμενου αιωνα; εχουν καμποσες χιλιαδες πυρηνικων βομβων… Ειναι κριμα να πανε χαμενες…
 4. 0
  0
  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ??ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΑΓΩΝΙΑ…..ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ..!!!
 5. 0
  0
  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ??ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΑΓΩΝΙΑ…..ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ..!!!
 6. 0
  0


  κρατηστε ημερομηνιες
  αφου αγωνιατε για την εναρξη του δραματος μας…
  τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2014
  τον ΜΑΡΤΙΟ 2015

  η δευτερη ημερομηνια ειναι πολυ πιο πιθανη
  πραγμα που σημαινει οτι
  τα πραγματα θα αρχισουν να εντινονται σοβαρα τον Δεκεμβριο
  και ο πυροβολισμος θα γινει τον Μαρτιο
  με οτι αυτο σημαινει…..

  το ιδιο συμβαινει και για τις πολυ πιθανες εξελιξεις
  στην δομη και υπαρξη του ΕΥΡΩ

  δηλαδη τον Δεκεμβριο να αμφισβειτηται απο τα ιδια τα μελη της Ευρωζωνης
  και τον Μαρτιο να αρχισει να φυλλοροει απο τις αποχωρησεις….
  ((με πρωτες ΕΛΛΑΣ…ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο…Ιταλια…Πορτογαλλια…Γαλλια…))

  ΩΩΩ!!!!! αγαπημενο Συμπαν….
  σε φχαριστω που ΖΩ σε ενα τοσο
  σημαντικο χωροχρονικο διαστημα για την Εξελιξη της Ανθρωποτητας!!!!


  για να μπορεσω να βαλω και ΕΓΩ το …κουραδακι μου
  στα γεγονοτα ….


  ((τις αναφερθεισες ημερομηνιες
  τις εδωσε ο συνδεσμος μου στον Ο.Η.Ε.
  και την ροη των γεγονοτων
  τις εμαθα απο την ερωμενη μου στην Ε.Ε.))


  με αγαπη σολους και σολες σας!.

  (…πραγματι συμφωνω οι …."σολες" των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ
  ειναι ωραιααα θηλυκα…)

 7. 0
  0


  ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ…

  φημες οτι περναει ζωη και μπυρα στο αγιο βουνο των διακοπων
  των καλογερων /γερονταδων/κ.τ.λ. και γιαυτο μας ξεχασε

  δεν εξηγειται διαφορετικα η απουσια του απο τετοιο …θεοσταλτο …αρθρο!!!!

  (….καλα να περνας …αν εισαι εκει πανου…προσοχη στα οπισθια…γενικως!)


 8. 0
  0
  μπλακ-αη από τα βιωματα σου το βγαζεις το συμπερασμα; Θα πει κανεις, αυτό που εχει στον μικροκοσμο του ο καθενας το προβαλλει πανω στους αλλους.Νομιζεις ότι ότι ολοι οι αλλοι σκέφτονται σαν εσενα.Ε καιμενε ανθρωπακο … ειπες και εσυ τη μαλακιουλα σου αντε σε ακούσαμε και σενα … παρακατω…
 9. 0
  0
  9.33…και πιθανον και 8.35…

  τι λες ρε ανθρωποειδες ζωον;
  με πιο δικαιωμα με χαρακτηριζεις "καημενο ανθρωπακο"…

  αφηνω κατα μερους την χλευαστικη κριτικη σου περι δηθεν… "απο προσωπικη μου εμπειρια" και…"απο τα βιωματα μου"
  διοτι ετσι εχετε μαθει να καλυπτετε ολοι σας τις βρωμιες των "ιδιαιτεροτητων" που εκδηλωνετε μεσα στα ανακτορα που φτιαξατε στην ΕΛΗΝΙΚΗ φυση
  ελπιζετε οτι θα κρυψετε τα κουσουρια σας χρεισιμοποιοντας το Οβραικο "οφθαλμο αντι οφθαλμου" ακομη και στην κριτικη οποιουδηποτε σας αποκαλυπτει…
  γιαυτο και εισαστε μπολιασμενοι ελληνες …και χρειαζεστε το ψυχολογικο σοκ της ανανηψης σας στα ναματα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που πολεματε….

  ερχομαι ομως σε αυτο που ποτε δεν θα μπορεσεις να κατανοησεις ανεγκεφαλε δουλε και κουφιοκεφαλακια οπαδε γιατι ετσι σας μαθαινουν να ζειτε και να δρατε…

  "καημενο ανθρωπακο" δεν σου επιτρεπω ουτε καν σαν σκεψη να σου περνα οτι μπορει να με χαρακτηρισεις ετσι ηλιθιε τιποτενιε οπαδε…

  μπορει να σας αρεσει να πιστευετε οτι εσεις ειστε οι εναρετοι και οι περιουσιοι και οτι χαζοχριστιανικα σας λενε για να νιωθετε υπερανω και να ξεχωριζετε τις Ανθρωπινες υπαρξεις

  οπως κανατε στην… ιερα…εξεταση…αλλα και στους διωγμους των ΕΛΛΗΝΩΝ και ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ της Βυζαντινης περιοδου …οπως σκοτωσατε υπουλα και τον Ιουλιανο….

  αυτα ομως τελειωνουν πλεον για σας …γιαυτο και σου επιστρεφω τον ατιμωτικο χαρακτηρισμο σου …

  που ουτε μεχρι το γονυ μου δεν μπορει να φθασει το επιπεδο σου σκοταδιστη.
  • 0
   0
   Έχεις καταντήσει γραφικός δεν το έχεις καταλάβει?πάψε να ασχολείσαι με τους χριστιανούς μην βγάζεις το κόμπλεξ σου συνέχεια!!Στο λέω εντελώς καλοπροαίρετα..
 10. 0
  0


  χαιρομαι που απεκτησα …κωλαουζο…τον 2.30…που οφειλει την υπαρξη του …στα δικα μου τα σχολια μου …

  που ομως δεν μπορει …το χαμηλο επιπεδο της πνευματικοτητας του …και το υψηλο σκαλοπατι του κομπλεξισμου του…δεν τον αφηνουν….να γινει ενας σοβαρος …συνσχολιαστης …για να τον παρουμε στα σοβαρα….

  απλα θα υπαρχει παντα…ως σκια των σχολιων μου…χωρις να λεει …τιποτις…

  τι να κανουμε….υπαρχουν και…οι βδελλες….ρουφουν απο τους αλλους…για να υπαρχουν….

  …μην εγκαταλειψεις τα σχολια μου…θα μας …λειψεις….καλοπροαιρετα …ετσι…
  • 0
   0
   δεν ειμαι ο σχολιαστης με τον οποιο κοντραριζεσαι πιο πανω.
   αλλα θα θελα να πω οταν κατηγορεις καποιους πνευματικους ανθρωπους αφηνοντας υπονοουμενα ειναι λογικο να υπαρξουν αντιδρασεις.
   του λες "με πιο δικαιωμα με χαρακτηριζεις "καημενο ανθρωπακο".εσυ με ποιο δικαιωμα μιλας ετσι για τους γερονταδες?όπως μιλησες σου μιλησε.
   ειναι αδικο ο οποιοσδηποτε να κατηγορει καποιον χωρις να ξερει.η μιλαμε σοβαρα η οχι.
 11. 0
  0
  1.04
  δεν μπορεις να καταλαβεις …διοτι μπηκες σφηνα για να μου την πεις και εσυ…. και να υπερτονισεις τις χαζομαρες καποιων γερονταδων που εσυ αυθαιρετα τους τοποθετεις σαν πνευματικους ανθρωπους!!!!….

  γιαυτο και λογω του λειψου επιπεδου του δικου σου πνευματικου επιπεδου αφου εισαι απλα παπαγαλακι των …γραφων…των γερονταδων…των γεροσολυμων παραμυθιων ….ειναι δυσκολο να αντιληφθεις ποιος κατηγορει ποιον…και ποιος εχει δικαιο ….και ποιος αδικο…

  γιαυτον τον λογο και για αλλες αιτιες πηγαινε στις γονυκλισιες σου για να ζητησεις συγχωρεση που ανακατευτικες εκει που δεν σε σπειρανε….

  • 0
   0
   δεν ηθελα "να σου την πω".και απορω γιατι θυμωσες.
   δεν εχει σημασια το αν συμφωνεις με την πιστη μου,δεν ειναι αυτο το θεμα.δε με ενοχλει το οτι εχεις αλλες αποψεις δικαιωμα σου ειναι.
   αλλα σε αυτη την περιπτωση αφησες υπονοουμενο για τις σεξουαλικες προτιμησεις τους και αυτη ειναι μια κατηγορια που δεν στεκει και ειναι αδικη,αυτο προσπαθω να σου εξηγησω.
   λυπαμαι αν σε ενοχλησε που "ανακατευτηκα"αλλα ενιωσα την αναγκη να το πω, νομιζω εχω το δικαιωμα αυτο,δε σε προσβαλλα σε καμια περιπτωση.
   τις δικιες σου προσβολλες τις παραβλεπω..
 12. 0
  0
  1.04&12.57

  μονον και μονον για την ευγενια της ψυχης και το ηθος το πνευματικο τα οποια εισεπραξα απο σενα ειμαι υποχρεωμενος στο να απολογηθω για το αγενες υφος μου στην απαντηση μου σε σενα…

  δυστυχως ομως θα επιμεινω στα περι ιδιαιτεροτητων και αλλων δυστυχως ανηθικοτητων που επικρατουν σε ολα τα επιπεδα της ιεραρχειας της εκκλησιας ακομη περισσοτερον στα κλειστα κελλια των ανακτορων/μοναστηριων…

  η μορφωση και η Γνωση σου που προβαλλονται στην ανταπαντηση σου ειμαι βεβαιος οτι θα αντιληφθουν την Αληθεια στις πικρες διαπιστωσεις των σχολιων μου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί