21:25 - 19/12/2014

Καταρρίπτεται: «Τα Ελληνικά Hoaxes αποκαλύπτουν τις απάτες του διαδικτύου»!

Τα Ελληνικά Hoaxes δηλώνουν περίτρανα ότι γεννήθηκαν για να καταρρίψουν τις απάτες τους διαδικτύου. Πιο απατεώνες… πεθαίνεις!

Έχουν όντως καταρρίψει κάθε ρεκόρ ψευτιάς και απατεωνιάς – το μόνο που έχουν καταρρίψει. Γιατί κάθε φορά που καταπιάνονται με ένα θέμα σοβαρό, με βαρύγδουπο τίτλο «καταρρίπτεται» ο τάδε μύθος, το μόνο που καταρρίπτουν είναι το μύθο ότι οι άντρες είναι από φύση θαρραλέοι και ειλικρινείς, ιππότες και υπερασπιστές των αδυνάτων. Big κατάρριψη!

Το ιστολόγιο του ηρωικού ανδρός Θεόδωρου Δανιηλίδη και της λοιπής ανδροπαρέας του
με τα πούπουλα
, “αλίευσαν” κάποιες φωτογραφίες κυματιστών νεφών λόγο ραδιοκυμάτων και τις έβαλαν στο ιστολόγιο τους, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι η μάνα φύση απλώς τα έχει παίξει και πλέκει κοτσίδια!

Πρώτη φωτό στο άρθρο τους “Κυματιστά σύννεφα”:

Το φαινόμενο λένε, είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν έχει ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Το φαινόμενο ονομάζεται “σύννεφα απόνερα” – λένε- και οφείλεται στην ύπαρξη ενός ηφαιστειογενούς νησιού, της Νήσου Άμστερνταμ, που υπάρχει εκεί και… το φυσάνε οι άνεμοι! Κι έβαλε και το λινκ του wiki ως “επιστημονική απόδειξη” (σταθερή επιστημονική πηγή τους, το βικι-ρώτα-και-τον-μπάρμπα-μου-τον-ψεύτη).

Καλά, ρε μάγκες, την διαβάσατε ολόκληρη τη σελίδα του βίκι ή έτσι την κοτσάρατε; Αγγλικούλια ξέρουμε ή μόνο κοτ κοτ κοτ;

Amateur Radio

In the past there were frequent amateur radio operations from Amsterdam Island between 1987 and 1998. There was even a resident radio amateur operator in the 1950s using callsign FB8ZZ.

As of January 2014, Clublog listed Amsterdam and St Paul Islands as the seventh most-wanted DXCC entity. On January 25, 2014 a DX-pedition landed on Amsterdam Island using M/V Braveheart and began amateur radio operations from two separate locations using callsign FT5ZM. The DX-pedition remained active until February 12, 2014 and achieved over 170000 two-way contacts with amateur radio stations worldwide.

Με λίγα λόγια και απλά, εκεί στο απόμερο νησάκι, το οποίο μόνο ξεχασμένο δεν είναι και είναι και σε θέση κλειδί (Το Παγκόσμιο Ατμοσφαιρικό Παρατηρητήριο έχει ακόμα έναν ατμοσφαιρικό ερευνητικό σταθμό στο Νησί Άμστερνταμ) κάποιοι πάνε και στήνουν “ερασιτεχνικούς” ραδιοφωνικούς σταθμούς μεγάλης εμβέλειας και επικοινωνούν με όλον τον κόσμο! ΕΔΩ
είναι το ιστολόγιο τους.

Από τι λέμε εμείς, πτηνά μου, ότι γίνονται αυτά τα κυματιστά σύννεφα; Από ΡΑ-ΔΙ-Ο-ΚΥ-ΜΑ-ΤΑ! Με λίγα λόγια ΣΥ-ΧΝΟ-ΤΗ-ΤΕΣ! Και όχι γιατί κάποιος τα φυσάει επειδή από κάτω έχει ένα ηφαίστειο.

Μόλις καταρρίψατε τον εαυτό σας κι επιβεβαιώσατε τη θεωρία μας!

Πάμε παρακάτω. Η άλλη φωτό που έβαλαν για να αποδείξουν… τίποτα, είναι η ακόλουθη με “επεξήγηση”: Το φαινόμενο γίνεται εντυπωσιακό όταν είναι πολλά μαζί. Πηγή αυτή τη φορά… η NASA!!!

Α! Εδώ έχουμε τα απομονωμένα νησιά Crozet, απομονωμένα για σένα και για μένα αυτά τα νησιά μεταξύ Ανταρκτικής και Μαδαγασκάρης, αλλά όχι για μια σειρά επιστημονικών ομάδων, όπως αναφέρει το ιστολόγιο της NASA (αγγλικούλια δεν ξέρουμε;) και όπως λέει δυστυχώς στα αγγλικά και το βικι σας (μέσα…)

The station is staffed by 18 to 30 people (depending on the season) and does meteorological, biological, and geological research, maintains a seismograph and a geomagnetic observatory

Ομάδα μετεωρολόγων, σεισμολόγων, βιολόγων και γεωλόγων κάνουν εκεί μελέτες και διαθέτουν σεισμογράφο και ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΌ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ – με ό,τι αυτό fucking συνεπάγεται!

Ερευνητές;;; Ε και το χααρπ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ δηλώνουν, μόνο της DARPA! (ελπίζω να ξέρετε τι είναι οι DARPA, κότες μου)

Αλλά κι εμείς είχαμε δημοσιεύσει το πάλαι ποτέ μια αντίστοιχη φωτό και ο ακτιβιστής που την είχε βρει ανέβασε κι ένα βίντεο στο You Tube που εξηγούσε ότι από κει που ξεκινάει η χοάνη των μικροκυμάτων, βρίσκεται ένα… απομονωμένο νησί με στρατιωτική βάση! Εμείς τα απομονωμένα μας νησιά απλώς τα πουλάμε στους Εμίρηδες…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    Ωραίος……!!!!!
  2. 0
    0
    πες τα χρυσοστομε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί