14:06 - 15/02/2016

Ρατσισμός από τον “Σερίφη” του ΗΣΑΠ

Σήμερα θα σας μιλήσω για τους Ανθρώπους. Οι Ανθρωποι διαφέρουν από τις μηχανές επειδή έχουν συναισθηματικό κόσμο. Ετσι μια απόφαση δεν πηγάζει πάντοτε μόνο από τη λογική και τους κανόνες αλλά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα συναισθήματά μας εκείνη τη στιγμή.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν νόμιμο μετανάστη ο οποίος είχε την ατυχία να έχει μαύρο χρώμα και να πέσει σε “μικροτσούτσουνο” υπάλληλο φύλαξης. Προσωπικά λυπάμαι όταν ένας υπάλληλος δεν εκτιμά σωστά μια κατάσταση και προσπαθεί να την δει “Σερίφης” και να επιβάλει εξουσία, επειδή όταν φοράει αυτή τη στολή, την “βλέπει” αλλιώς. Προσωπικά λυπάμαι που ο συγκεκριμένος υπάλληλος πληρώνεται από τους φόρους μας, και δεν θα κάνει το ίδιο όταν στον συρμό θα μπουν τουρίστες με βαλίτσες. Προσωπικά θλίβομαι που ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στις δημόσιες συγκοινωνίες έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, που γεννήθηκε ο Ξένιος Ζευς και την έχει δει καουμπόι. Ο Ελληνισμός είναι ιδέα, γι’ αυτό ένας βάρβαρος Ελληνας δεν λέγεται Ελληνας κι ένας πολιτισμένος αλλοδαπός μπορεί να κληθεί Ελληνας. Γι’ αυτό και ο Ελληνισμός δεν θα πάψει να υπάρχει ποτέ ακόμα κι αν πάψουν να υπάρχουν οι Ελληνες. Αυτή είναι ουσιαστικά και η μεγαλύτερη διαχρονική νίκη των προγόνων μας.

Καλό λοιπόν είναι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και στο ύψος των παραδόσεών μας και να μην πράττουμε άδικα απλά και μόνο επειδή βλέπουμε κάποιον με διαφορετικό χρώμα.

Στο βίντεο, όπως θα δείτε, ο υπάλληλος “Security”, με άλλα λόγια, “εγώ για αστυνομικός πήγαινα αλλά με κόψανε και τώρα κάνω τον μάγκα σε αλλοδαπούς”, ζητάει από έναν Αφρικανό μετανάστη,

ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.

να πάρει το εμπόρευμά του και το καρότσι που έχει να το μεταφέρει, και να τα πάει σε άλλο βαγόνι γιατί εκεί όπως χαρακτηριστικά του λέει “Μπαίνει κόσμος” [μάλλον εννοεί πως ο συγκεκριμένος Ανθρωπος λόγω του χρώματός του δεν μετριέται στον κόσμο] και όπως προσθέτει αργότερα “Εγώ κάνω κουμάντο εδώ”! Βγαίνοντας δε από την πόρτα του συρμού αναφέρει κάτι αινιγματικό “Εσένα θα βαρέσουν”. Ποιοι θα τον βαρέσουν; Αυτό αποτελεί απειλή!

Δείτε:

Σταματώ εδώ την υπερπροσπάθεια να μην χάσω τον Ελληνισμό και το επίπεδό μου για ένα ατυχές παράδειγμα που φέρει δυστυχώς τον χαρακτηρισμό “Ελληνας”. Ελληνας σημαίνει Φως όχι φιλοσοφικό και συναισθηματικό σκοτάδι!

Δεξιά, ο "Νταής" του Ηλεκτρικού

Δεξιά, ο “Νταής” του Ηλεκτρικού

Προσωπικά θα σταθώ στην αντίδραση μιας ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, η οποία προστάτευσε έναν Ανθρωπο που προσπαθούσε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Είναι δικαίωμά των Ανθρώπων να μεταφέρονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες έχοντας πληρώσει το νόμιμο αντίτιμο, το οποίο συνεχώς και αυξάνεται! Αυτή η κοπέλα λοιπόν, υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο έναν συνάνθρωπό μας, όπως θα θέλαμε σε αντίστοιχη περίπτωση να υπερασπιστούν εμάς.

Το ερώτημα που θέλω να μου απαντήσετε στα σχόλια είναι το εξής:
Πως θα αντιδρούσατε αν σας άγγιζαν τα πράγματα και τα πετούσαν δίχως σεβασμό;

Αυτή η κοπέλα κατέγραψε το συμβάν και ενημέρωσε όλους εμάς για μια αδικία. Οταν ένας λαός γίνεται άδικος χάνει και το δικό του δίκιο! Με θλίψη μου διαπιστώνω πως σε ημέρες κρίσης αξιών, οι γυναίκες έχουν τα “αρχ…α” να δώσουν τη μάχη ενώ οι άντρες απέχουν ή είναι με τη μεριά που αδικεί. Για μια ακόμα φορά θα πω, η κοινωνία μας έπεσε γιατί έριξαν τη γυναίκα. Αν η γυναίκα σταθεί και πάλι στα πόδια της, θα δημιουργήσουμε μια κοινωνία στολίδι. Η Μάνα έδινε την ασπίδα στον Σπαρτιάτη γιο!

Προς τιμή της η “ΣΤΑΣΥ” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Η διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στον σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξαιτίας της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, είχαν δικό τους ταμείο, ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, αν όχι το καλύτερο, επειδή ήταν ιδιωτική εταιρεία, με δικές τους κρατήσεις και σωματείο αλληλεγγύης, κι έτσι είχαν καλούς μισθούς και συντάξεις. Δεν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι! Με την ενοποίηση των συγκοινωνιών το ταμείο πέρασε στο δημόσιο και χάθηκαν όλα. Οι περισσότεροι Αθηναίοι θα θυμόσαστε τη γραμμή 040, Πειραιάς – Σύνταγμα, μια γραμμή υπόδειγμα σε ταχύτητα μετάβασης και εξυπηρέτησης που πλέον δεν διαφέρει σε τίποτε από όλες τις άλλες σε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στον ΗΣΑΠ, και κάθε εργαζόμενους, νυν και πρώην, για τις υπηρεσίες τους και για τον αγώνα τους όσον αφορά τα δεδουλευμένα τους που τόσο άδικα και κυρίως παράνομα περικόπηκαν!

Με την ευχή πως δεν θα ξαναδούμε άλλα τέτοια άδικα και ρατσιστικά περιστατικά, αλλά οι Ελληνες θα αφυπνιστούν και θα καταλάβουν τη θέση τους στην ιστορία και στον πολιτισμό, θα κλείσω αυτό το άρθρο λέγοντας πως οι έγχρωμοι που ήρθαν κατά δεκάδες στην Ελλάδα πριν 20 περίπου χρόνια, γύριζαν στις καφετέριες και πουλούσαν παράνομα CD γιατί όλοι εμείς οι λευκοί δεν τους αφομοιώσαμε, δεν τους δεχτήκαμε, και δεν τους προσφέραμε ισότιμη εργασία, αλλά πίνοντας τη φραπεδού μας, τους κάναμε πλάκα, όταν δεν μπορούσαν να μιλήσουν καθαρά τα Ελληνικά. Αυτοί οι Ανθρωποι λοιπόν, ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να βρουν εργασία και είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται όλη την ημέρα στο δρόμο για να επιβιώσουν! Προτού λοιπόν γράψει κανένας ρατσιστής στα σχόλια πως μας τρώνε το ψωμί μας, ας σκεφτούμε τον σεβασμό με τον οποίο θα έπρεπε να τους έχουμε φερθεί, αλλά αποτύχαμε να το κάνουμε και επιθυμούμε να λεγόμαστε Ελληνες! Αν δεν μπορούν οι Ελληνες, που συνεργάστηκαν χιλιάδες χρόνια με όλες τις φυλές της Γης, κανένας δεν μπορεί!

– Στρατής

Loading...
Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (251)

 1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 02/15/2016 @ 2:18 ΜΜ

  Καλα του εκανε το σχεδιο COUDENHOVE KALERGI δεν θα περασει!

  • θες γιατρο επειγοντως

  • Εσύ έχεις μπερδέψει την π…. με τη βούρτσα! Αδερφέ, άλλο μετανάστης κι άλλο λαθρομετανάστης. Το σχέδιο που αναφέρεις συμπεριλαμβάνει και τους Ελληνες της διασποράς ή αυτοί χέζουν χρυσά σκ…; Μόνον όποιος έχει το επίπεδο να σηκώσει τον πολιτισμό μπορεί να είναι δίκαιος. Κάθε άλλος είναι έρμαιο συμφερόντων. Να το κοιτάξεις. Ενα αρχαιοελληνικό ψευδώνυμο δεν αρκεί. Εχεις ακόμα 12000 χρόνια ιστορίας να διανύσεις και είσαι ακόμα στην αρχή!

   • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 02/15/2016 @ 3:28 ΜΜ

    Το σχεδιο εξαφανίσεως σας εδω και στα ελληνικα http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php τι είναι παραμύθια;; άπατη;; “θεωριες συνωμοσίας”;;; παρε στην μάπα την βράβευση με το βραβείο καλεργκι του βαν-ρομπαι του ρομπα προεδρου της ΕΕ http://europa.eu/rapid/press-release_PRES-12-476_en.htm και της αγγελας μερκελ http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=20058.0 με το ιδιο βραβειο. πρακτορακια.

    • Ο,τι του φανεί το ΛΟ – ΛΟ – ΣΤΕΦΑΝΗ! Συνέχισε, εσύ εκτίθεσαι. Να είσαι καλά πάντως. Αν είχες την ίδια ζωτικότητα, με θετική κατεύθυνση, σε όλα, η χώρα μας θα ήταν πολύ διαφορετική και πολλά υποσχόμενη. Εύχομαι να βρεις την ισορροπία, σύντομα! Σε ευχαριστώ θερμά για το νέο σου σχόλιο.

     • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 02/15/2016 @ 3:46 ΜΜ

      Το ποιος εκτίθεται ΑΡΛΕΚΙΝΟ είναι ηλίου φαεινότερο, πες τα μας ολα ομως, εχεις καμια σχεση με καμια ΜΚΟ; σου εχουν ταξει καμια θεσουλα; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΦΡΑΣΗ “Η Ευροασιατική νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με την ποικιλία των φυσικών προσώπων.”;;

     • Είμαι Ελληνας και ως Ελληνας δεν φοβάμαι το σχέδιο κανενός, υπάρχω περισσότερο από 12.000 χρόνια και θα συνεχίσω να υπάρχω. Εσύ ζήσε με κάθε λογής τρόμο και μόνιμα πίσω από κάθε τύπου χαρακώματα.

     • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 02/15/2016 @ 4:05 ΜΜ

      Ρε άνθρωπε ξυπνά το σχεδιο αυτο ειναι ειδικά φτιαγμένο για τον ελληνισμό ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. Αυτην την στιγμη με το 6 εκατομμύρια λαθραίους μεσα στην Ελλάδα είμαστε στο παρα πεντε να πετυχουν την εξαφάνιση των “μιαρών Ελλήνων” ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥΣ

     • Αδερφέ μου, εξηγώ κάτι απλό! Πρέπει να διαχωρίσουμε αυτόν που καλώς η κακώς νομιμοποιήσαμε και αποτελεί μετανάστη που ρισκάρει σε μια χρεοκοπημένη χώρα να επιβιώσει, αντί να πάει στη Γερμανία που τους πληρώνουν κιόλας, και να δούμε διαφορετικά τον λαθρο-μετανάστη που έχει έρθει εδώ για να μας πλήξει. Αυτό λέω. Δεν λέω πως δεν υπάρχει το σχέδιο που αναφέρεις, απλά λέω, ΜΗΝ γενικεύεις, μην τους βλέπεις όλους ίδιους γιατί δεν είναι. Αποψη μου.

      Αν είχα γράψει κανένα άρθρο, “όλοι οι λαθρο-μετανάστες είναι καλοί”, να μου γράψεις όσα γράφεις, εγώ απλά δηλώνω πως αν πάψουμε να είμαστε δίκαιοι θα χάσουμε και το δικό μας δίκιο και αυτή τη χρονική στιγμή δεν είμαστε για τέτοιες πολυτέλειες.

  • Η κυρία που μιλά στο βίντεο είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης λαθραίων εμπορευμάτων .. Χρησιμοποιούν του Νιγηριανούς για να πουλάνε ( έναντι μικρής αμοιβής) τα λαθραία εμπυρεύματα σε διάφορα σημεία της Αθήνας και στα φανάρια ..

   Σε διάφορες αποθήκες έχουν μεγάλες ποσότητες και πηγαίνουν εκεί με τον υποτακτικό τους που θα πουλήσει το εμπόρευμα αντί για αυτούς και που και αυτόν τον φόρτωσαν για να πάει στο σημείο πώλησης με το εμπόρευμα της κυρίας αυτής ..

   Η κυρία συνοδεύει το εμπόρευμα διακριτικά για δύο λόγους , για να το προστατεύσει αν τυχόν γίνει έλεγχος με τα γνωστά περί ρατσισμού που έλεγε και στο βίντεο και από φόβο μήπως ο μαυρούλης της πάρει το εμπόρευμα και εξαφανιστεί , αφού είναι μικρο απατεώνες και δεν τους έχουν καμία εμπιστοσύνη .

   Έτσι λοιπόν όταν ο οδηγός φωνάζει τον σεκιουριτά και του ζητά να τον βάλει στο πίσω βαγόνι για να μην ενοχλεί τους επιβάτες που θα επιβιβαστούν αργότερα και θα αποβιβαστούν λόγω της κίνησης που θα έχει στους επόμενους σταθμούς επειδή το βαγόνι προς το παρόν είναι στο σημείο αφετηρίας , ο Νιγηριανός που γνωρίζει πως δεν πρέπει να απομακρυνθεί από την αφεντικίνα του , αντιδρά και δεν δέχεται να μετακινηθεί ώστε να μην ενοχλεί ..

   Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν για τον υπάλληλό της , αναγκάζεται η κυρία που της ανήκει η βαλίτσα και το εμπόρευμα που τόση ώρα κινηματογραφούσε , να επέμβει ..

   Επειδή όμως το κύκλωμα φοβάται πως θα έχουνε και στο μέλλον τέτοια προβλήματα και ίσως ελέγχους , δημοσιεύουν με το πρόσχημα του ρατσισμού το γεγονός έτσι ώστε να λουφάξουν στο μέλλον αυτοί που πιθανών θα τους ζητούσαν να κάνουν έλεγχο σε αυτά που παράνομα κουβαλούν ..

   Τα δε τσιράκια του κυκλώματος έχουν βγει παγανιά στα σόσιαλ μίντια και παριστάνουν τους δήθεν αντιρατσιστές για να προλάβουν όλους εκείνους που πιθανόν τους χαλάσουν την δουλειά με την εκμετάλευση αυτών των ανθρώπων στο μέλλον ..

   Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του σεκιουριτά , θα καλούσα την αστυνομία να πάρει και τους τρεις στο τμήμα ( την κυριά , τον κύριο και το εμπόρευμα ) για να δούμε και το αν η κυρία αυτή είχε και τα απαραίτητα τιμολόγια για το λαθραίο εμπόρευμα που κουβαλούσε ο ανθρωπός της ..

   • Εχεις μεγάλη φαντασία, θα σου έλεγα να πας στο Χόλιγουντ, αλλά ενδεχομένως να πέσεις σε κανέναν Αμερικανό σεκιουριτά που δεν πέρασε καλά στις διακοπές του στην Ελλάδα, και να σου ζητήσει να αλλάξεις συρμό γιατί προσβάλεις την αισθητική του. Σου θυμίζω πως είσαι το 6,99% και μάλιστα όχι τίμιο 6,99% αλλά το 6,99% της singular logic, ακόμα χειρότερα δηλαδή!

    • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 11:55 ΜΜ

     θεωρώ ότι ή είσαι πολύ ρομαντικός σε μια πολύ άγρια περίοδο, ή ήξερες πολύ καλά γιατί γράφεις έτσι..
     είναι δημόσιο μέσο μεταφοράς φίλε!!!
     οφείλει ο καθένας να συμμορφωθεί στον τρόπο λειτουργίας του
     δεν μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε τσαμπουκά στον σεκιουριτά που φροντίζει για την ομαλή λειτουργία και άνεση του συρμού,υπάρχουν κανόνες
     δεν θα καταργήσουμε τα πάντα
     ΕΛΕΟΣ

     αν πας δηλαδή μέσα στην καρδιολογική ενός νοσοκομείου κι ανάψεις τσιγάρο και σου πει ο σεκιουριτάς σβήστο θα καθήσεις να γράψεις άρθρο περί αγαπης και φιλοξενίας κλπ και καταπάτησης δικαιωμάτων και περί ρατσισμού; και ευγένειας και πολιτισμού,είναι καιρός να γράφετε τέτοια; μας δουλεύετε;
     ο άνθρωπος δείχνει αμετακίνητος, για συγκεκριμένους λόγους πιθανόν γι αυτούς που λέει ο φίλος πιό πάνω
     πραγματικά πιστεύω ότι ή είσαι αφελής και ρομαντικός ή δεν το έγραψες τυχαία και ξέρεις πολύ καλά γιατί το έγραψες
     ο σεκιούριτι είναι εκεί για να κάνει τη δουλειά του σωστά και δεν είναι εκεί για να δίνει μαθήματα ελληνικού πολιτισμού, αυτά τα μαθήματα καλύτερα να γράφεις άρθρα και να τα ζητάς από τους ταγούς του κράτους κι όχι από τον μεροκαματιάρη συνάνθρωπό σου που βγάζει τίμια το ψωμί του χωρίς μπαούλα που πιθανόν περιέχουν λαθραία
     ένα κράτος λειτουργεί με κανόνες και νόμους δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα πάντα γιατί θα έλθει χάος, αλλοίμονο αν ο καθένας μας έκανε ότι ήθελε όπου ήθελε
     δώσατε πολύ σημασία σε ένα μεμονωμένο περιστατικό για λόγους που γνωρίζετε μόνο εσείς, κι αν ο άνθρωπος χάσει τη δουλειά του και πάει να κρεμαστεί, θα γράφετε μετά άλλα

 2. Ναι , εκεί κουμάντο κάνει αυτός και αφού αυτός του υπέδειξε να πάει κάπου αλλού για να μη εμποδίζει έπρεπε ο άλλος ΑΜΕΣΩΣ να συμμορφωθεί χωρίς πολλά , πολλά όπως θα έκανε ο κάθε επιβάτης του βαγονιού που θα του έλεγαν οι υπεύθυνοι να κάνει κάτι για να μην εμποδίζει τους άλλους επιβάτες του βαγονιού κατά την έξοδο και την είσοδο σε αυτό , αλλά και κατά την μεταφορά ..

  • Κι εσύ έχεις 12000 χρόνια ιστορίας να διανύσεις. Θα σε περιμένουμε. Οταν δεις το Φως, σταμάτα. Ανοιξε και κανένα βιβλίο Αρχαίας Ελληνικής γραμματείας και αναζήτησε να δεις τις σχέσεις των Αρχαίων Ελλήνων με τους Αιθίοπες. Είσαι τυχερός, είναι στο “Α” δεν θα ταλαιπωρηθείς να αναζητήσεις και πολύ αν και υποπτεύομαι πως οι γνώσεις σου είναι επιπέδου Google. Κουμάντο δεν κάνει εκεί αυτός, αυτός είναι εκεί για να προστατεύει κάθε μέρα από πορτοφολάδες και βανδαλισμούς. Εχεις δει συρμό εξυπνάκια δίχως γκράφιτι; Θα κάνει το ίδιο όταν μπουν τουρίστες με βαλίτσες; Αλλά μάλλον δεν διάβασες όλο το άρθρο, σου έπεσε βαρύ! Με τις υγείες σου!

   • Τι να διαβάσω ρε βλήμα , την προπαγάνδα ..?? Δεν βλέπω και ακούω το τι λένε στο βίντεο κουφός είμαι ή τυφλός από την πολύ παπαρολογία σαν και σένα ..??

 3. Αισθάνομαι ντροπή και βαθιά οδύνη, τίποτε άλλο.
  Μπράβο σητν κοπέλα που υπερασπίζεται τον άνθρωπο!!!Κουμάντο κάνει έξω από το τραίνο ο κατ’ευφημισμόν κύριος που κάνει καουμποϊλίκια.Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι ακόμη…Χίλια μπράβο στην κοπέλα!
  Όχι τέτοιες συμπεριφορές παιδια…Ο ένας με τον άλλον είμαστε ανεξαρτήτως χρώματος.Για το θεο δηλαδή.

  • Θέλουν να δείξουν πως οι Ελληνες νικηθήκαμε και γίναμε κι εμείς ζώα! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Και πάλι γυναίκα γράφει φωτισμένα… 2 “άντρες” σε προηγούμενα σχόλια πάσχουν από υπερβολική τεστοστερόνη που περιορίζει τη σκέψη.

  • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 10:01 ΜΜ

   κοπελια ξχασες πολυ γρηγορα την μυρτω τη το κανανε το κοριτσι φυλαγε τα νωτα σου λοιπον ευχομαι να μην σου τυχη κατι τετοιο

   • Φυσικά και δεν την ξεχνάμε! Αυτό όμως είναι άλλο θέμα! Και είμαι σύμφωνος με όλους όσους θέτουν θέμα με τη λαθρομετανάστευση! Κάθετα και δίχως συζήτηση!

 4. Μου αρέσει που η άλλη του έλεγε να φέρει και την αστυνομία .. Εγώ θα της έλεγα να ζητήσει και την αγορανομία για να δει εάν είχε τιμολόγια ο τραμπούκος με την βαλίτσα που την είχε παραγεμίσει λαθραία εμπορεύματα και να συλλάβει και την κυρά που διακινούσε λαθραία εμπορεύματα με τον φουκαρά αλλοδαπό για να τα εμπορευθεί παράνομα και χωρίς τιμολόγια αφού έλεγε πως δικά της ήταν τα εμπορεύματα ..

  Γιατί ο τραμπούκος είναι αυτός που δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές του οδηγού του συρμού και όχι ο σεκιουριτάς που και ευγενικός ήταν στην αρχή πριν αρχίζει να τραμπουκίζει ο αλλοδαπός και του υπέδειξε και το σημείο που δεν θα ενοχλεί με την ογκώδη συσκευασία που κουβαλούσε μαζί του ..

  • Εσύ που είσαι λαθραία γεννημένος Ελληνας εμείς οι υπόλοιποι τι να ζητήσουμε εναντίον σου; Οπως βλέπεις στα σχόλια κάνω κουμάντο εγώ, αλλά παρ’ όλα αυτά επιτρέπω να υπάρχουν τα σχόλιά σου. Αξιος ο μισθός σου.

   • Προφανώς εσένα σε ενόχλησε το ότι είπε πως κάνει κουμάντο αυτός εκεί μέσα γιατί το κουμάντο ήθελες να το έχεις μόνο εσύ και κανένας άλλος ..

 5. Ανώνυμος 02/15/2016 @ 2:30 ΜΜ

  Μάλλον της….κυρίας της…άρεσε ο μαυρούλης. Άς τον πάρει λοιπόν σπίτι της, να την…φροντίζει κι άς αφήσει τον έλληνα εργαζόμενο ήσυχο. Για τα δικαιώματα των συμπατριωτών της -αν υποθέσουμε ότι είναι ελληνίδα-κόπτεται το ίδιο άραγε όταν βιάζονται, ξυλοκοπούνται και παραβιάζονται τα σπίτια τους, οι οικογένειές τους και οι περιουσίες τους από όλους αυτούς τους δήθεν ….καημένους μαυρούληδες και μη, που έχουν εισρεύσει κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας;

  • Ανωνυμε… εδω κρινουμε το συγκεκριμενο περιστατικο!! μην γενικευεις γιατι θα μπορουμε να μιλαμε ωρες για τις “ντοπιες” κακοτοπιες και τα κακως κειμενα

   • Ευγε αδερφέ. Αυτοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ούτε στιγμές ούτε τίποτε, αυτοί μόνο εξουσία καταλαβαίνουν και γι’ αυτούς οι κανόνες έχουν χρώμα όταν επιβάλλονται.

  • Απαράδεκτο το σεξιστικό σχόλιό σου για μια γυναίκα που δε γνωρίζεις, ούτε έχεις δει καν.
   Ντροπή σου!
   Και πώς γνωρίζεις ότι ο άνθρωπος του βίντεο είναι λαθρομετανάστης κι όχι νόμιμος και με χαρτιά;Πώς τους εξισώνεις όλους;
   Και για να καταλάβω,ακόμα και σε κάποιον λαθραία εισερχόμενο θα συμπεριφερθείς με χυδαίο τρόπο;

   • Που να σκεφτεί Αγαπητή μου; Για να σκεφτείς χρειάζεται μυαλό, όργανο βασικό. Αν ήταν λαθρομετανάστης θα φοβόταν να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Επειδή ΔΕΝ είναι λαθρομετανάστης δεν υποχωρεί. Γιατί λέω τα δικαιώματά του; Γιατί πολύ απλά οι συρμοί ΔΕΝ έχουν χώρο για αποσκευές κι αυτό σημαίνει πως ο κάθε επιβάτης επιβιβάζεται με τις αποσκευές του μαζί, όπως κάνουν και όλοι οι τουρίστες!

  • Εσυ που είσαι αδερφέ μου όταν οι “φυτεμένη” κυβέρνηση πουλάει την Ελλάδα, μιας και τόσο κόπτεσαι για την χώρα αυτή; Ή μήπως είσαι κι εσύ ένας ακόμα αγωνιστής του πληκτρολογίου; Ρε κοίτα κάτι ελληνες με μικρό “ε”! Αν δεν σου αρέσουν οι μαυρούληδες, να φύγουν όλοι οι Ελληνες της διασποράς και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Και τότε να σε δω, εναντίον ποιανού θα είσαι. Κλασσικό δείγμα “μου φταίνε πάντα οι άλλοι”!

  • Και ακόμη , οι “καημένοι μαυρούληδες” όπως τους αποκαλείς, εαν είχαμε σωστή,φιλόξενη στάση και τους αφομοιώναμε στην κοινωνία μας θα έκαναν νόμιμη εργασία και δε θα είχαν τις παραβατικές συμπεριφορές που προλέγεις.
   Μάλιστα εχω να σου πω, πω οι Αφρικανοί είναι τελείως διαφορετικοί σε συμπεριφορά και νοοτροπία από τις Αραβικές φυλές.Με πολύ χαμηλά ποσοστά παραβατικότητας.

   • Εξαιρετική άποψη! Να είσαι καλά που δαπανείς πολύτιμο χρόνο να του απαντήσεις. Ευχομαι να το καταλάβει αν και δεν πιστεύω σε θαύματα!

    • Εσύ να είσαι καλά Στρατή!Χαρά στην υπομονή και στην επιμονή που έχεις να απαντάς με κοσμιο πάντοτε τρόπο σε οποιοδήποτε σχόλιο, όσο εριστικό και να είναι.Καλή δύναμη να έχεις!

     • Δεν τα καταφέρνω και πάντα… για εμένα το “Αγαπάτε Αλλήλους” είναι τρόπος ζωής, αλλά κάποιες φορές χάνω τον Ελληνισμό μου και κατέρχομαι σε στίβους που δεν νομίζω πως ανήκω. Σε ευχαριστώ για τη στήριξή σου! Να είσαι καλά.

   • αυτα να πας να τα πεις στα θυματα της ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ και των αλλων τρομοκρατικων οργανωσεων της αφρικης …. ιωαννα . και σου ευχομαι ειλικρινα να μην διαπιστωσεις ποτε το αντιθετο (κατι που το εμαθαν με το χειροτερο τροπο σε πολλα μερη ομοιδεατισες σου )Οσο για σενα στρατη και σε σχεση με το σχολιο σου για το 6,99 % να σου απαντησω οτι ναι φυσικα ειναι πολυ καλυτερο να εισαι στο 6,99% των ΕΛΛΗΝΩΝ που ψηφιζουν κομμα που ενδιαφερεται για τους ΕΛΛΗΝΕΣ και την ΕΛΛΑΔΑ απο το να εισαι στο υπολοιπο 93,01 που αποδεδειγμενα ψηφιζουν κομματα που μας προδιδουν και κοροιδευουν.
    Τα αλλα περι ναζι ,φασιστων ,κλπ τα αφηνω στα προβατα που τα πιστευουν και που με τοσο κοπο (και με επιτυχια)ολα τα καναλια νεοταξιτικης πληροφορησης προπαγανδιζουν.Τελος η πολλη ανοχη στην διαφορετικοτητα και στην πολυπολιτισμικοτητα μας εφερε σε αυτα τα χαλια …να μην μπορει κανεις πλεον να κυκλοφορει μονος του βραδυ ,να κλειδωνεται μεσα στα σπιτια,να μην τολμαει να κανει παρατηρηση σε αλλοδαπο οταν ουρει δημοσια ,οταν πεταει παντου σκουπιδια ,οταν παρενοχλει γυναικες,…και,και,και,πολλα ακομα .Κοιτα λοιπον την δυσκολη πραγματικοτητα που μας επιβαλλουν και που τα κατοχικα συνεχως καταγγελουν και ασε τον ευκολο και πιασαρικο δηθεν ανθρωπισμο (δεν του εκανε και κατι ο σεκιουριτας)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ καΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΕΧΕΙ απειρες περιπτωσεις συμπατριωτων μας που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναγκη και που δεν εχουν και αλλη εναλλακτικη οπως ο μαυρουλης που τοσο φανατικα υπερασπιζεσαι και που στο κατω κατω δεν τον εφερε και κανενας με το ζορι εδω .
    ΞΕΡΩ οτι οι πεποιθησεις σου δεν ειναι ευκολο να αλλαξουν αλλα αναρωτησου αν εισαι ευχαριστημενος με αυτην την Ελλαδα , ψαξε να δεις το ποσοστο συμμετοχης και ευθυνης των αλλοδοξων,αλλοθρησκων,λαθροεισβολεων σε αυτη την καταντια και μετα ξαναγραψε .

    • Ο Αρχηγός του κόμματος των Ελλήνων εξυμνεί σε ποίημά του τον Σατανά και το κόμμα χρηματοδοτείται από τη Μασονική στοά. Γι’ αυτή την Ελλάδα μιλάς; Κράτα τη μακριά μου! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Να είσαι καλά.

     • οχι δεν λεω για αυτο το κομμα ,για το αλλο λεω που οι μασονικες στοες το εβαλαν σουμπιτο φυλακη !!!και μην ξεχνας εκτος απο τον σατανα φημολογειται οτι υμνουν και τους εξωγηινους και τους ψεκασμενους και παει λεγοντας……α ξεχασα και τους κινεζους που λεει και ο φιλος οεα εδω στα κατοχικα…..ΑΧ μιλησα νωριτερα για προβατα και ποσο κοπο εχουν κανει να σου φυτεψουν πεποιθησεις αλλα σταματω εδω γιατι μια ανταλλαγη αποψεων εχει νοημα μονο αν μπορει να προσφερει στον αλλον κατι που μπορει και θελει να δεχθει και οχι μια στειρα και ανουσια υπερασπιση προσωπικων αποψεων.
      Και εσυ νασαι παντα καλα και χαρα στο κουραγιο σου και στην υπομονη σου να απαντας με ευγενεια σε ολους μας.

     • Στάσου γιατί χάσαμε τη μπάλα. 6,99 πήρε η Χρυσή Αυγή. Εγώ γι’ αυτό το κόμμα λέω. Αυτουνού του πολιτικού χώρου ο αρχηγός έχει γράψει ποίημα στον Σατανά. Αυτός ο πολιτικός χώρος όταν με νόμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ του απαγόρευσαν την κρατική επιχορήγηση, χορηγείται από τη Μασονική Στοά. Είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε δίωξη πολιτικού χώρου που έχει εκλεγεί από Ελληνες ψηφοφόρους και το θεωρώ απαράδεκτο. Ομως όσα λέω για τη Χρυσή Αυγή, δυστυχώς είναι αλήθεια. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Συζητάμε! Ανταλλάσσουμε απόψεις. Με άλλα λόγια είμαι αντίθετος στο κακό προηγούμενο, και το να επιβληθεί η τάξη με τη βία, με “τρομάζει” γιατί όταν κάποιος αποκτήσει εξουσία δεν γνωρίζουμε που θα σταματήσει! Πάντως σε ευχαριστώ θερμά για τα σχόλιά σου, μακάρι οι μισοί που διαφωνούν μαζί μου να είχαν την παιδεία και την υπομονή να ανταλλάξουν απόψεις!

    • Η ύπαρξη της Boko Haram δε σημαίνει ότι όσοι Αφρικανοί υπαρχουν στη Ελλάδα ανήκουν σε αυτή ή έχουν και τις ίδιες συνήθειες-νοοτροπία.Δεν είναι όλοι ίδιοι.Όπως και όλοι οι Έλληνες δεν είναι ίδιοι.Υπάρχουν διαφορές.Μέσα στο σύνολο υπάρχουν και οι κρετίνοι δυστυχώς, παντού και πάντα.

     • Αγαπητη Ιωαννα φυσικα και δεν ειναι ολοι ιδιοι οπως και οι Ελληνες δεν ειναι ολοι καλοι ΟΜΩΣ αν κοιταξεις λιγο τις στατιστικες θα δεις οτι το 80% της βαριας εγκληματικοτητας γινεται απο τους αλλοδαπους που αποτελουν μολις το 10% του συνολου του πληθυσμου κατι που σημαινει οτι ειναι εκατο φορες πιο επιρρεπεις στην βαρια εγκληματικοτητα απο οτι οι Ελληνες …..Ασ μην λεμε λοιπον τοσο ελαφρα τη καρδι΄α οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι γιατι αντε εσυ βρες τον καλο ….και με τουτα και τα αλλα ειδες πως γιναμε δεν μπορεις να κυκλοφορεις πλεον.

 6. Ανώνυμος 02/15/2016 @ 2:50 ΜΜ

  Απο οτι αντιλαμβανομεο σεκιουριτας εκτελει καποιες εντολες απο τους ανωτερος του και αν ηταν καποιος ελληνας στη θεση του μελαμψου θα υπακουε στις εντολες του, αλλα εδω βλεπουμε τον μελαμψο κατατρεγμενο αγορι που εχει ερθει στην ελλαδα χωρις χαρτια χωρις τιποτα απο την παριδα του να πουλαει μαγκια και να κανει οτι γουσταρει και ερωτω σε πια αλλη χωρα θα το εκανε αυτο αυτος ο λαθρομεταναστις και δεν θα τον πεταγανε με τις κλωτσιες απο το τρενο, αυτος ο λαθρομεταναστις που το ποινικο του μητρωο ειναι ανυπαρκτο στην ελλαδα και δεν ξερουμε τι εχει κανει στην πατριδα του ερχετε εδω και πουλαει μαγκια και κατηγορουμε εναν ανθρωπο που εκτελει εντολες για ενα μεροκαματο της πεινας που ενδεχομενος μπορει να το χασει και αυτο εξαιτιας του λαθρομεταναστι

  • Ρε εξυπνοπούλι, που είναι ο σεκιουριτάς του κώλου όταν μπαίνουν οι τουρίστες και δεν βρίσκεις χώρο να σταθείς;;; Αλλά θα μου πεις, αν η παιδεία ήταν εύκολη θα την είχαμε όλοι!

   • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 3:34 ΜΜ

    Στρατη τα εξυπνοπουλι αλλου δεν με ξερεις και ουτε θελω πολλα πολλα εγω την αποψη μου εγραψα αλλα αφου το θετεις ετσι ο τουριστας ερχετε με τα χαρτια του και τα διαβατηρια του στην ελλαδα και οχι απο την τουρκια με βαρκες χωρις τιποτα ο τουριστας ερχετε και σου αφηνει τα ωραια ευρωπουλα και πληρωνει για αυτα που του παρεχονται δεν ζει παρασιτικα εις βαρος του ελληνα πολιτη αν αυτο που εκανε ο λαθρομεταναστης εδω το εκανε σε αλλη ευρωπαικη θα τον ειχαν πεταξει απο το τρενο με τις κλωτσες σε αραβικη χωρα θα του ειχαν παρει το κεφαλι πριν μπει σε αυτην και εσεις κανετε θεμα κατι που θα ειχε τελιωσει αν εκανε αυτο που του ειπε δηλαδη να παει στο τριτο βαγονι!!!

    • Μα αφού ΔΕΝ υπάρχει κανένας κανονισμός για τις αποσκευές αυτός ο άνθρωπος να πάει στο τρίτο βαγόνι;;; Διάβασες την ανακοίνωση της “ΣΤΑΣΥ”;;; Αρα η μόνη διαφορά για εσένα είναι τα λεφτά του τουρίστα; Το οτι ο κάθε τουρίστας ψηφίζει τους ηγέτες του που αυτή τη στιγμή μας βιάζουν δεν σου λέει τίποτα; Από την Αφρική μας επιβάλουν δυσβάσταχτα μνημόνια; Γλύφε εσύ τον κάθε τουριστικό κώ… και επέβαλε ανύπαρκτους κανονισμούς μόνο λόγω χρώματος μιας και υποστηρίζεις την λανθασμένη πρακτική του εν λόγω υπαλλήλου!

     • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 4:23 ΜΜ

      Στρατη εγω δεν γλυφω κανεναν κω….δεν ξερω αν εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια, εσυ τωρα την κουβεντα την πας αλλου τι φταιει ο τουριστας αν εμεις εχουμε προδοτες πολιτικους εμεις φταιμε που τους πιστευουμε εμενα δεν με νοιαζει το χρωμα η τα λεφτα του αλλου αλλα η συμπεριφορα και δεν νομιζω πως ο σεκιουριτας να ενηργησε αυτοβουλος καποιες εντολες θα ειχε αλλα και αυτοβουλος να ητανε νομιζω πως αν ηταν ενας ελληνας στην θεση του λαθρομεταναστη θα υπακουε αλλα ο λαθρομεταναστης εκανε οτι γουσταρε γιατι ξερει τι μπουρδελο κρατος ειμαστε πολυ καλα και γιαυτο κανουν οτι θελουν στο μελλον οταν θα μαζευτουν εξω απο το σπιτι σου καμια 50ρια τετια καλοπαιδα για να στο σπασουν εσυ κατσε να τους εξηγησεις ποσο αντιρατσιστης ησουνα και ποσο τους υποστηριζες

     • Αδερφέ, πάμε πάλι. Η ανακοίνωση της “ΣΤΑΣΥ” έδειξε πως δεν υπήρχε κανένας κανονισμός που να λέει πως αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να υπακούσει την υπάλληλο φύλαξης και δεν το έκανε. Αν η ανακοίνωση έλεγε αυτό το πράγμα θα έκανα άρθρο για το θράσος του μετανάστη. Εύχομαι να έγινα κατανοητός!

     • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 5:04 ΜΜ

      Κατανοητος εγινες δεν ξερω αν εγινα και εγω κατανοητος και κατι αλλο το σχολιο αυτουνου του κολοπαιδαρα που γραφει για μανες κορες αδερφες νομιζω πως κακος το εβαλες και πανω στα νευρα μου του απαντησα αυτα θα μπορουσατε να τα κοβετε

     • Να είσαι καλά αδερφέ μου. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Διάλογο κάνουμε. Εκτιμήσεις εκφράζουμε. Οσο για τα σχόλια, προσπαθώ να μην κόβω, να μην αδικώ. Αν κάποιος βρίζει, είναι Εργασία Κάποιου ψηλά και σύντομα θα τον Μαζέψει. Εκτός αυτού μπορείτε να δείτε ποιοι γράφουν, γιατί αν σβήσω κάποιο σχόλιο και επανέλθει γράφοντας “Γιατί σβήνετε σχόλια” θα νομίζετε πως έγραφε κάτι που δεν μπορούσα να απαντήσω και τον αδίκησα σβήνοντας το σχόλιό του. Πάντως πολλές φορές έχω φτάσει σε αυτό το σημείο να σβήσω σχόλια και θα είναι κρίμα. Δεν είναι κακή η διαφωνία, αν συμφωνούσαμε σε όλα θα είχαμε μια μονόπλευρη κοινωνία δίχως προκλήσεις. Μια κοινωνία, νεκρή.

    • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 3:58 ΜΜ

     ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΛΦΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ.
     ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ;

     • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 4:32 ΜΜ

      Ο τουριστας εχει να μεινει σε ξενοδοχειο ρε καραγκιοζι εσυ ρε γιατι δεν παιρνεις κανεναν λαθρομεταναση ετσι μελαμψο για την μανα σου την κορη σου την αδερφη σου η και για εσενα ε; γιατι και τα αφηνεις τα παιδια μεσα στο κρυο ντροπη!!!

 7. Και επειδή έχουμε πήξει όλοι μας από την πολύ βλακεία , ρατσιστές είστε όλοι εσείς που βλέπετε ένα μαύρο και έναν λευκό και όχι δύο ανθρώπους όπως θα έπρεπε να βλέπετε ..

  Από την στιγμή λοιπόν που βλέπετε έναν μαύρο και έναν λευκό και κάνετε πάνω σε αυτήν την βάση τον διαχωρισμό σε αυτήν την διένεξη , τότε χάνετε κάθε αίσθηση δικαιοσύνης και αναγκαστικά κινείστε από αρρωστημένα πάθη που κουβαλάτε μέσα σας και όχι από την αίσθηση δικαίου που θα έπρεπε να σας χαρακτηρίζει που για αυτό υποτίθεται πως κόπτεστε ,.,

  • Ολοι εμείς βλέπουμε έναν μαύρο κι έναν λευκό, εσύ σε άλλο σχόλιο πιο πάνω είδες μέχρι και λαθραία εμπορεύματα. Εύχομαι να σου αρέσει το ξεβράκωμα γιατί θα σε ξεβρακώνω αδιάκοπα, εσύ απλά να βρίζεις, μέχρι εκεί φτάνει η αφεντιά σου.

   Και κάτι ακόμα, δεν είναι απαραίτητο να γράψεις άλλα σχόλια, βρες ένα άρθρο που μιλάει στην περιορισμένη γλώσσα σου, και δώσε ρεσιτάλ. Να είσαι καλά!

 8. χαχαχαχαχα δεν συμφωνω με τον σεκιουριτα ,αλλα αν ερχοταν η αστυνομια καιεψαχνε το δεμα και ηταν γεματο μαριχουανα τι θα εκανε η κυρια???χαχαχαχα

  • Αδερφέ αν ήταν όπως τα λες, θα ήταν φοβισμένος και θα υπάκουε στην παράλογη συμπεριφορά του υπαλλήλου. Γιατί παράλογη; Γιατί οι συρμοί ΔΕΝ έχουν χώρο για αποσκευές και επιπλέον δεν μπορεί να υπάρξει καμία οδηγία στους υπαλλήλους έτσι ώστε να μεταφέρουν επιβάτες με αποσκευές σε άλλους συρμούς. Αν αυτό ίσχυε, η ανακοίνωση της “ΣΤΑΣΥ” θα ήταν διαφορετική και ΟΛΟΙ οι τουρίστες θα στοιβαζόντουσαν σε ένα βαγόνι. Μην βιάζεσαι λοιπόν να κρίνεις, το βίντεο είναι εκεί να το δεις χιλιάδες φορές. Σε ευχαριστώ πάντως για το κόσμιο σχόλιό σου. Να είσαι καλά.

 9. καποιος 02/15/2016 @ 3:03 ΜΜ

  σε καθε χωρα μπορουν να σου ψαξουν τα πραγματα οι αστυνομικοι αλλα οχι οι σεκιουριταδες — για λογους ασφαλειας φανταζομαι και με τους φανατικους μουσουλμανους να απειλουν τους παντες, τα πραγματα εχουν ζορισει, οποτε ενας ευγενικος περιορισμος για μια χοντρη βαλιτσα που δε ξερει καποιος τι εχει μεσα δε κανει κακο — ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ

  • Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για την κατάθεσή της άποψή σου. Αρα εσύ αν ήθελες να μεταφέρεις κάτι που έχει όγκο, και η μοίρα σε ωθούσε να το κάνεις μέσω ηλεκτρικού, και έμπαινε ο σεκιουριτάς, σου έλεγε “Εδώ κάνω κουμάντο εγώ”, έπιανε το αντικείμενό σου και το πέταγε παραπέρα, θα του έλεγες, σας ευχαριστώ θερμά;

   Και γιατί να ψάξουν τα πράγματα κάποιου ανθρώπου; Δεν καταλαβαίνεις πως αυτό θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο και προσβάλει τα δικαιώματά μας; Οπως ανέφερα σε άλλο σχόλιο, ΔΕΝ υπάρχει ειδικός χώρος για αποσκευές στους συρμούς γι’ αυτό και οι Τουρίστες όταν μπαίνουν δεν δέχονται καμία σύσταση ούτε σε πινακίδα ούτε με ανακοίνωση. Γιατί ο συγκεκριμένος να αλλάξει βαγόνι; Το ίδιο εισιτήριο είχε όπως όλοι εμείς.

 10. Ανώνυμος 02/15/2016 @ 3:18 ΜΜ

  Διαβάζοντας την ανάρτηση σου κ.Στρατή ,χωρίς προηγουμένως να έχω δει το βίντεο, θεώρησα ότι ο “καουμπόι” όπως τον αποκαλείτε
  επιτέθηκε φραστικά στον επιβάτη με βαριούς χαρακτηρισμούς και βρισιές αναφορικά με το χρώμα του δέρματος του κάτι που εάν ίσχυε θα αποτελούσε σαφώς ρατσιστική συμπεριφορά.Βλέποντας το βίντεο δεν διαπίστωσα λεκτική ή άλλου είδους βία που να παραπέμπει στην κου κλουξ κλαν.Γνώμη μου ταπεινή είναι ότι η παρεξήγηση θα μπορούσε να είχε λυθεί με παρέμβαση της αστυνομίας όπως είπε η κυρία στο βίντεο.

 11. τελικα εγω δεν καταλαβα,απαγορευεται η οχι?αν οχι ηταν παπαρας ο σεκιουριτας αν απαγορευεται καλος εκανε,ειτε αδειο ειτε γεματο αν απαγορευεται ,απαγορευεται και οφειλουμε να τηρουμε τους νομους,ειτε ελληνας,ειτε μαυρος ειτε κιτρινος

  • Διάβασε την ανακοίνωση της “ΣΤΑΣΥ” και γράψε κάτω από το σχόλιό μου αν κατάλαβες. Οι Συρμοί ΔΕΝ έχουν ειδικό χώρο για αποσκευές. ΜΟΝΟ τα ποδήλατά πάνε στον πρώτο συρμό ΟΧΙ οι αποσκευές! Αυτό συμβαίνει άτυπα και ως παραχώρηση των συγκοινωνιών. Με αποσκευές μπορεί να μπει οποιοσδήποτε και σε όποιο βαγόνι επιθυμεί. Γι’ αυτό και δεν ενοχλούν τους τουρίστες. Δεν είχαμε τα κονδύλια να αγοράσουμε συρμούς ΜΕ χώρους αποσκευών, δεν το πράξαμε. Εύχομαι να το εξήγησα ικανοποιητικά. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

 12. Άρε Στρατή άψογος σε όλα σου!Να είσαι γερός και δυνατός πάντα!!

 13. Ανώνυμος 02/15/2016 @ 3:35 ΜΜ

  Άσε μας ρε strati μας τα έκανες τσουρέκια.το πήρες και προσωπικά.

 14. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ
  ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΜΟΥ!

 15. Σωτηρης 02/15/2016 @ 3:51 ΜΜ

  εαν ο ελεγχτης μιλουσε σε εναν γερμανο ,γαλλο ,η αγγλο προφανος θα συμορφωνοταν αμεσως δεν ειδα κατι το ρατσιστικο απλα επιδη ο επιβατης ηταν αφρικανικης καταγωγης δημιουργιτε θεμα

  • Ελα μου όμως που ΔΕΝ μιλάνε ποτέ σε τουρίστες γιατί ΔΕΝ υπάρχει καμία οδηγία για αποσκευές αλλά μόνο άτυπη οδηγία για ποδήλατα. Κρίμα να μην διαβάζετε την ανακοίνωση της “ΣΤΑΣΥ”. Αν υπήρχε οδηγία επίσημη η “ΣΤΑΣΥ” θα το έλεγε και θα υπερασπιζόταν τον υπάλληλο φύλαξης. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

 16. Ηττω υπερ δικαιου 02/15/2016 @ 3:52 ΜΜ

  Στρατη,στο χωριο μου λενε μια παροιμια:ειναι να τοχει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες.προσφατα καπως ετσι και χειροτερα φερθηκαν ελεκτες στη κορη μου.

  • Οπου τους παίρνει, δυστυχώς. Εξουσία έχει μόνον η αστυνομική αρχή. Ολοι οι υπόλοιποι πρέπει να εκπαιδεύονται καλύτερα και να μην “βολεύονται” απλά, με πρόσχημα την ανεργία. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου και να δίνεις δύναμη στο παιδί σου, σε μια χώρα που δεν της παρέχει κανένα μέλλον όσο βρισκόμαστε στο ζυγό του δανεισμού και της υποτέλειας.

 17. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.

  ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ.

  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΥΘΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

  • Αδερφέ μου, μέσα στον Ηλεκτρικό θα λύσουν αυτό που είναι δικαιοδοσία της Αστυνομίας να το λύσει έξω στον δρόμο όταν πολύ σωστά λες εμπορεύονται δίχως άδεια; Αν όμως είχε άδεια; Αν δεν είχε παράνομο εμπόρευμα; Και αν είναι νόμιμος πράγμα το οποίο δείχνει η σθεναρή αντίδρασή του στην προσβλητική αντίδραση του υπαλλήλου φύλαξης; Τότε είναι διπλά λάθος ο εν λόγω υπάλληλος!

   • ΣΤΡΑΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙ ΕΦΟΣΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΚΑΝΙΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝ ΟΛΟΥΣ ΝΙΚΟ Η ΚΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝΕ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ.

    ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 5% ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ?ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ?ΣΠΑΓΑΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ?

    Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΝΑΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    • Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές αλλά μην ξεχνάς πως εμείς πήγαμε ως μετανάστες επειδή είχαμε πόλεμο ή μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Εχουμε έρθει λοιπόν στη θέση των μεταναστών και πράξαμε το ίδιο. Εκεί που πήγαμε μας δέχθηκαν, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η αντίδρασή των μεταναστών αν τους είχαμε δεχθεί κι εμείς. Στην Αμερική πλύναμε πιάτα και ήμασταν λούστροι. Εδώ τους είχαμε για 10 και πλέον χρόνια να πουλάνε CD και στα φανάρια να πλένουν παρ μπριζ. Αδικίες που ήρθε ο καιρός ή να τις αλλάξουμε ή να αποδεχθούμε τη δικαιοσύνη τους. Ελληνες φιλούσαν τα σύνορά μας όταν ήρθαν οι Αφρικανοί, άρα κάτι δεν έκανα καλά ή έβαλαν το χρήμα πάνω από όλα. Ας σταθούμε πάντως σε αυτό το γεγονός κι ας μην λύσουμε στα σχόλια το μεταναστευτικό. Ο υπάλληλος φύλαξης έκανε υπέρβαση καθήκοντος όπως διαφαίνεται και από την ανακοίνωση της “ΣΤΑΣΥ”, αλλιώς θα τον υπερασπιζόντουσαν.

     • ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΗ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΕ?Η ΑΥΣΤΡΙΑ?Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ?Η ΙΤΑΛΙΑ?ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 90% ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

      ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ.

     • Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω γιατί αυτό το μήνυμα είναι ομολογώ δίκαια γραμμένο και ζυγισμένο.

     • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 9:57 ΜΜ

      ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ. οχι και μικρο ποσοστο εγκληματικοτητας οι μαυροι και οι κινεζοι εδω μεχρι και ο πιου εφερνε ναρκωτικα απο αφρικη ενα μεγαλο ποσοστο απο τα ναρκωτικα το εχουν αυτοι και απο την σωματεμπορια επισεις!!!

     • Θα συμφωνήσω. Και μάλιστα με στοιχεία από τη δεκαετία του 80.

 18. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 02/15/2016 @ 4:27 ΜΜ

  ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

 19. Για όνομα του Θεού!!! Φυσικά υπάρχει σχέδιο να αλλοιωθεί ο ελληνισμός με τους ξένους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να φερόμαστε έτσι σε κάποιον μέσα στο ΗΣΑΠ. Μου θυμίζει παλιό διάλογο που είχα με κάπιον που έλεγε ότι καλά κάνουν οι χρυσαυγίτες και τσακίζουν τους μετανάστες. Γιατί δεν τσακίζουν αυτούς που υπέγραψαν το Δουβλίνο ΙΙ; Ενώ δεν απειλείται η ζωή σου δεν μπορείς (είναι άνανδρο, ανήθικο και πολλά άλλα) να φέρεσαι έτσι. Για να εξηγήσω: Αν κινδυνεύω φυσικά και θα αμυνθώ.

 20. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως η κυρία έγραφε όλη την φάση και πριν ακόμα αυτή ξεκινήσει , πριν δηλαδή πει ο οδηγός και ο σεκιουριτάς στον Νιγηριανό να πάει με το εμπόρευμα στο πίσω βαγόνι , ένα εμπόρευμα που καθημερινά κουβαλούσε όπως παραδέχθηκε ..

  Αφού η κυρία είδε πως πολύ πιθανόν να τον πάνε εντέλει στο πίσω βαγόνι και να χάσει την οπτική επαφή με το εμπόρευμά της , τότε τι έκανε ..? Είπε πως είναι δικό της το εμπόρευμα και το είπε αυτό γιατί εκτός του ότι ήταν δικό της , αν της έλεγε ο σεκιουριτάς να το πάρει και να πάει πίσω , τότε θα είχε άλλοθι να συνοδέψει στο πίσω βαγόνι τον άνθρωπό της χωρίς να καρφωθεί . Θα πέταγε 5-6 αντιρατσιστικά συνθήματα για το ξεκάρφωμα και θα ακολουθούσε τον Νυγηριανό στο πίσω βαγόνι χωρίς να κινήσει υποψίες για την ύπαρξη του κυκλώματος ..

  Όταν λοιπόν συμβεί ξανά ανάλογο περιστατικό , καλό θα ήταν ο σεκιουριτάς να μην μασήσει και να καλέσει αμέσως την αστυνομία ώστε να ξεσκεπαστεί αυτό το κύκλωμα εκμετάλλευσης ανθρώπινων ψυχών και διακίνησης λαθραίων εμπορευμάτων ..

  Να γιατί κρύβονται πίσω από το δήθεν αντιρατσιστικό τους προσωπείο οι κάθε είδους λαθρέμποροι και εκμεταλλευτές αυτών των φουκαράδων που για λίγα ευρώ πουλάνε παράνομα τα λαθραία αυτών των κυκλωμάτων ..

  Απ: ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΑ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

  http://policenet.gr/forum/25109

  b]Πονικές Κυρώσεις

  Άρθρο 187 Π.Κ.

  Εγκληματική Οργάνωση [/b]

  [info]1. Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) «που επιδιώκει» τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα …..

  ….«Με την ίδια ποινή τιμωρείται ο υπαίτιος της πράξεως του πρώτου εδαφίου, αν η εγκληματική οργάνωση επιδιώκει την τέλεση περισσότερων αξιόποινων πράξεων σχετικά με την αποφυγή καταβολής νόμιμου φόρου, τέλους, δασμού ή άλλης επιβαρύνσεως κατά την αγορά, πώληση, παραλαβή, παράδοση, μεταφορά, διαμετακόμιση, εμπορία, κατοχή, αποθήκευση, εισαγωγή ή εξαγωγή εμπορεύματος ή και προϊόντος απομίμησης, παραποίησης ή πειρατείας». *

  [i]* Η εντός εισαγωγικών παράγραφος προστέθηκε με το άρθρο 320 παρ.9 α του Ν.4072/2012[/i] [/info]

  • Αν είσαι αστυνομικός, είναι κρίμα. Η Ελληνική Αστυνομία έχει επίλεκτα στελέχη και κυρίως Ανθρώπους!

   • Μωρή αλανιάρα κότα σταμάτα να αφήνεις τις κουτοσυλιές σου κάτω από κάθε σχόλιο , το ότι είσαι βλάκας και λες απλά βλακείες για όλους τους άλλους το έχουμε καταλάβει , δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις κάθε λίγο και σε όλα τα σχόλια ..

 21. Μιχάλης 02/15/2016 @ 4:52 ΜΜ

  Αδερφέ και αδερφέ Στρατή βλέπω ανταπαντας αμέσως!Καταρχήν είσαι άσχετος η μάλλον εχεις και συ τις ιδεοληψίες τις αριστεράς η των σσκυφτομετανοιων θεουσων.Από ποτέ βάζεις στην ίδια θέση τους λαθρο με τους μετανάστες Ελληνες που πήγαιναν νόμιμα και ηταν υπάκουοι στους ξένους που τους φιλοξενούσαν; Δεν ξέρεις ότι οι μεγαλες αποσκευές λόγω των τελευταιων ειδικά γεγονότων πρέπει να ταξιδεύουν στις τελευταίες θέσεις;Κακώς ο σεκιουριτι δεν κάλεσε την αστυνομία να βάλει τάξη και την μανδαμ στη θέση της…

  • Αδερφέ είμαι Ελληνας και τίποτε άλλο. Δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό ή άλλο χώρο ούτε στους αντιεξουσιαστές. Αν θέλεις να κρίνεις τον Ελληνισμό μου, πάμε. Βάζουμε κάτω την Αρχαία Ελληνική γραμματεία και βλέπουμε που σφάλω. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, έχω τοποθετηθεί για όλα όσα αναφέρεις στον “tasos”. Να είσαι καλά!

   • ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.

 22. STRATI Φαντάσου.. αν ο Μαλάκας ο σεκιουριτάς ήταν Μπάτσος…

  Όλα εξαρτώνται από την εκπαίδευση και την ψυχο-πνευματική του καλλιέργεια.

  Όλα εξαρτώνται απ’ αυτόν που σε διαπαιδαγωγεί είτε αυτό είναι το σχολείο είτε η οικογένεια.

  • Αδερφέ μου τους παίρνουν δίχως εκπαίδευση απλά για να βολευτούν κάπου, τους λένε τα γενικά και ύστερα τρέξε να μπαλώσεις! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Να είσαι καλά!

 23. Καλό Κουράγιο 02/15/2016 @ 5:50 ΜΜ

  Κατάλαβες τώρα Έλληνα;

  Όποιος προσπαθεί να είναι άνθρωπος μέσα σε αυτή την κόλαση είναι σκυφτοθεούσα και κάποιοι θα επινοήσουν ακόμα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δικαιολογήσουν έναν μίζερο κομπλεξικό μετά αναρωτιέστε γιατί υπάρχει αυτή η πόλωση ανάμεσα στους αριστερούς και τους δεξιούς για να μην μπούμε και στα θρησκευτικά δηλαδή εκεί όπου το θέμα πλέον έχει καταντήσει κωμικοτραγικό.

  • Ακριβώς όπως το γράφεις! Οι ταμπέλες δίνουν και παίρνουν και φυσικά κάποιοι είναι περισσότερο Ελληνες από τους υπολοίπους δίχως να έχουν καμία συνέπεια με όσα οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι δίδαξαν! Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ θερμά για το σχόλιό σου!

 24. «Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
  σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.»

  Γεώργιος Σουρής (1853-1919)

  ==============================================

  Το πλήστον των ελληνων δημοσίων υπαλλήλων…
  Μόλις παρου μια θεσούλα, δεν ξερω τι σκατα παθαίνουν, καβαλάνε το καλαμι….
  Τα ίδια με τους μπατσους, τις νοσηλεύτριες και εφοριακούς…. και όχι μόνο…(ο καταλογος είναι μακρυς – μη βάλω και πολιτικούς μεσα τωρα…)

  Ο Γιώργος Σουρής πιο επίκαιρος απο ποτέ….

  ΥΓ
  Στο εξωτερικο δεν τα συνατας αυτα… (ή πολύ σπανια)

 25. Έχεις ψυχή τελικά; 02/15/2016 @ 6:10 ΜΜ

  Αν η Χρυσή Αυγή πέσει υπό το μηδέν αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το Ελληνικό έθνος και αυτό είναι που θα τους χαλάσει πραγματικά τα σχέδια και μάλιστα θα μιλάμε για επιθετικό εθνικισμό όχι για καραγκιοζιλίκια.

  Έχεις ψυχή Έλληνα να τα βάλεις με τον εχθρό μέσα σου και να κανείς ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιμένουν να κάνεις;

  Δεν σου λέω φυσικά να μην αμυνθείς. Αντίθετα σου λέω να αμυνθείς με το μυαλό και την καρδιά σου άλλα και με το σώμα σου αν χρειαστεί.

  Σου λέω να δώσεις ένα μάθημα ανθρωπιάς και να πας χωρίς φόβο και δισταγμό προς το φως.

  Μπορείς να πάρεις τον δεκτικό αλλοδαπό από το χέρι και να διαδηλώσεις μαζί του για ενα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα και να το προσπαθήσεις έστω να αποθαρρύνεις τους εξτρεμιστές;

  Μπορείς να γίνεις η ελπίδα που περιμένεις να σου δώσουν οι άλλοι;

 26. Καλησπέρα. 1ον) Ο επιβάτης δεν έκανε κάτι παράνομο διότι ΔΕΝ υπάρχει ειδικό βαγόνι για αποσκευές οπότε ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει μαζί του κάποια-κάποιες βαλίτσες κλπ 2ον) Ο υπάλληλος του προσωπικού ασφαλείας δεν έχει δικαίωμα να ψάξει τις αποσκευές του επιβάτη,ούτε να κάνει σωματικό έλεγχο.Μπορεί όμως να καλέσει την αστυνομία για να γίνουν οι παραπάνω έλεγχοι ! Καλό απόγευμα….

 27. Νεοταξίτης 02/15/2016 @ 7:26 ΜΜ

  Στρατή έχει ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που διατυπώνει την άποψή του και δε σε βρίσκει σύμφωνο…αν μη τι άλλο αυτό σε χαρακτηρίζει σαν ανθρωπο…ειλικρινα λυπάμαι πολύ…διατύπωσες πως ο Αρχηγος του κόμματος των Ελλήνων χρηματοδοτείται απο τη μασονική στοά. προσκόμισε στοιχεία που να τεκμηριώνουν τα γραφόμενά σου ειδάλλως κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς συκοφάντης…φαντάζομαι πως θα προχωρήσεις σε αποκαλύψεις!

  • Αδερφέ, δεν μπορώ να είμαι τα πάντα για όλους εσάς, ούτε και να συμφωνώ με όλους! Ενας κομματικός χώρος που μιλάει για θρησκεία και εξυμνεί τον Σατανά, μπορεί να δουλέψει όσους τον ακολουθούν αλλά όχι όσους αναζητούν. Ενας κομματικός χώρος που μιλάει για Αρχαία Ελλάδα και ξεχνά επιλεκτικά τον Ξένιο Ζευ, δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με Αρχαία Ελλάδα. Ενας κομματικός χώρος που λέει πως δεν έχει καμία σχέση με ΝΑΖΙσμό από τη στιγμή που απέκτησε εκλέξιμο ποσοστό ενώ παλαιότερα δεν το έκρυβε, νομίζω πως έχει ύποπτα συμφέροντα. Πρόσφατα συναντήθηκαν απροκάλυπτα με τους απόγονους όλων όσων πολέμησαν εναντίων των προγόνων μας και μας κράτησαν σε κατοχή, στον ιερό βράχο της ακρόπολης και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;;; Θα σηκωθούν οι παππούδες σου και θα σε κυνηγάνε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Σήμερα είναι εχθρός αυτός που έχει άλλο χρώμα, αύριο ο κομμουνιστής και μεθαύριο ένας Θεός Γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος της βίας τους! Θα πρέπει να είσαι παιδί, γιατί εγώ τους γνώρισα καλά πολύ καλά, και εκείνους και τις τακτικές τους στο κέντρο της Αθήνας!

   • Ανώνυμος 02/15/2016 @ 8:13 ΜΜ

    Παίρνεις αποσπασματικά κάποιες ειδήσεις που δεν είναι διασταυρωμένες και τις παρουσιάζεις σαν θέσφατο. Ειλικρινά έχεις πολύ μίσος μέσα σου και δυστυχώς δε σου επιτρέπει να σκέφτεσαι καθαρά…Ελπίζω να βρεις σύντομα διέξοδο!(δεν αναφέρομαι στο γεγονός με το φύλακα του ΗΣΑΠ)

    • Για ποιες ειδήσεις μιλάς. Πες μου και έχω το θάρρος να συμφωνήσω αν έχεις δίκιο. Σε παρακαλώ θερμά να μου πεις αν το επιθυμείς.

     • Νεοταξίτης 02/15/2016 @ 8:31 ΜΜ

      Ουδεποτε υπήρξε πρόσκληση και σχέση αυτών που ήρθαν στην Ελλάδα με οποιοδήποτε κόμμα…ούτε δελτία τύπου εκδόθηκαν για το ζήτημα αυτό..αν είναι να αναπαράγουμε τη λάσπη που εκτοξεύουν τα συστημικά κανάλια αποπροσανατολισμού τότε το’χουμε χάσει προ πολλού…παρεμπιπτόντως είναι παράδοξο να υμνείς το σατανά και να παντρεύεσαι σε Εκκλησία, κανονικά με παπα και με κουμπάρο…τελοσπάντων η ενημέρωση που επιλέγει να έχει ο καθένας είναι προσωπικό θέμα αλλά να έχουμε υπόψη μας πως όταν διατυπώνουμε δημόσια οτιδήποτε τότε αναλαμβάνουμε και την εγκυρότητα των όσων υποστηρίζουμε..

     • Αυτό το ποίημα το υπογράφει ο κύριος Μιχαλολιάκος. Σου μοιάζει να υμνεί την Ορθοδοξία;

      O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

      Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
      Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
      Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
      Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
      Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
      Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
      οι ποιητές ξυπνούνε,
      Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
      Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
      Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
      Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
      Και αυτός στην μέση του ναού,
      Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
      Στο βάθρο του βωμού,
      Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
      Την ώρα δοξάζει της θυσίας
      Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
      Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

     • Αυτο υποτίθεται οτι ειναι ύμνος στον σατανα Στρατή ?
      Όχι Στρατή πάλι κανεις λαθος ,ποίημα μαλάκια ειναι αλλα όχι ύμνος στον σατανα.,Ο ΠΑΝΑΣ ειναι ο αρχαιότερος Έλληνας θεός τραγόμορφος και με κερατα πολυ πριν υπάρξει και εφεύρει η χριστιανική θρησκεία τον σατανα μπαμπούλα .
      Αυτο ειναι που σου έγραψα νωρίτερα οτι σας εχουν βάλει μεσα στα μαντρία σαν καλα προβατάκια και ακούτε οτι σας λένε

   • Νεοταξίτης 02/15/2016 @ 8:44 ΜΜ

    Μα τι συζητάμε τώρα…είναι σαν υποστηρίζεις πως ένας άθεος αριστερός δεν είναι ανθρωπιστής…Ποίημα αφορά όχι πολιτική θεώρηση..για όνομα του Θεού!

    • Είσαι ελεύθερος να πιστέψεις ό,τι επιθυμείς και να εξηγείς τα πάντα όπως θέλεις στον εαυτό σου. Εγώ είμαι πιο αυστηρός!

    • Εχει δίκαιο εδω ο Στρατης.Δεν γράφεις ποίημα για το ακατανομαστο εαν δεν τον πιστεύεις…

   • Ονομαστική: Ο Ζεύς
    Αιτιατική: τον ΔΙΑ
    Κάτι έλεγες για Αρχαία Ελληνική Γραμματεία
    Κάτι για ιστορία 12000 ετών
    Κάτι για Ελληνες νόμιμους μετανάστες που ταυτίζεις με ΛΑΘΡΟ
    ΟΥΔΕΝ ΔΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ
    Ελπίζω να είσαι μόνο ημιμαθής κι όχι κάτι χειρότερο.

    • Και είπα να μην ασχοληθώ άλλο με κανένα από εσάς που το μόνο που δείχνετε είναι ημιμάθεια και εξυπνάδα. Πάμε όμως… Ο Δίας είχε 2 ονόματα. Διας και Ζευς. Το ένα σημαίνει Ζεύξη και το άλλο Διάσπαση. Ενδεχομένως του ατόμου. Εύχομαι να σε βοήθησα έστω και λίγο! Να είσαι καλά.

     • Ανώνυμος 02/16/2016 @ 9:01 ΜΜ

      ο Ζευς,του Διός,τον Δία, ω Ζευ. τον Ζευ είναι λάθος.

     • “… το μόνο που δείχνετε είναι ημιμάθεια και εξυπνάδα…”
      Αν δείχνουμε εξυπνάδα ευχαριστούμε για την αναγνώριση.
      Αν δείχνουμε ημιμάθεια, παρακαλούμε να εντοπισθή η ημιμάθειά μας αυτή.
      Οπως όμως και να το κάνουμε, ημιμάθεια και εξυπνάδα δεν πάνε μαζί.
      Πάμε λοιπόν: Οσο και να ιδρώσουμε η Ελληνική Γραμματική δεν αλλάζει. Η αιτιατική είναι τον ΔΙΑ. ΜΟΝΟ. Σε προκαλώ να εντοπίσης αρχαίο στερεότυπο κείμενο που να περιέχη τον βαρβαρισμό που έγραψες.
      Επειδή ίσως έχεις καλή προαίρεση σου συνιστώ να αναγνωρίσης τουλάχιστον το γραμματικό λάθος σου.
      Ως πρός την γενικότερη θέση σου, χαρακτηρίζεται απο αφέλεια. Μεταξύ των γηγενών Αμερικανών (ινδιάνων) και των γηγενών Αυστραλών, ίσως υπήρχαν πολλοί με την νοοτροπία σου, με τα γνωστά αποτελέσματα. Ελπίζω εδώ να είναι πιο λίγοι.

 28. Αντι-ρατσιστής 02/15/2016 @ 7:31 ΜΜ

  Ελπίζω ο σεκιουριτάς να δει το βίντεο και να πάρει τα σώβρακα:
  -και της κυρίας που έγραφε παράνομα σε βίντεο και έδωσε το βίντεο με
  τα προσωπικά δεδομένα στη δημοσιότητα
  -και στον ΟΑΣΑ που εξέδωσε
  ανακοίνωση ρίχνοντας την υπαιτιότητα στον σεκιούριτι.
  -και σε κάποιους που τον χαρακτήρισαν μικροτσούτσουνο

  Τουλάχιστον διαβάστε το ΦΕΚ πριν γράψετε την @@@$$$!! σας.
  Είπαμε να μην είμαστε ρατσιτσές αλλά αυτό ισχύει και για τους Έλληνες
  που στην συγκεκριμένη περίπτωση φέρθηκαν πολύ ρατσιστικά στον σεκιούριτυ

  φεκ 1181 19 ιουνιου 2015

  Οι αποσκευές επιβατών, συμπεριλαμβανομένων
  ποδηλάτων, βρεφικών / παιδικών καροτσιών, δεμάτων,
  τοποθετούνται στο χώρο αποσκευών του λεωφορείου

  Να τα τοποθετούν στους ελεύθερους χώρους των
  οχημάτων/ συρμών, εκτός των διαδρόμων, των σημεί−
  ων εισόδου− εξόδου των επιβατών και επικύρωσης των
  εισιτηρίων ούτως ώστε να μη διακυβεύεται η ασφαλής
  μετακίνηση των υπόλοιπων επιβατών.

  Οι διαστάσεις των μεγαλύτερων αποσκευών δεν
  πρέπει να ξεπερνούν τα 100εκ x 60εκ x 25 εκ, το βάρος
  τους τα 25 kg ενώ το μήκος λοιπών μεταφερόμενων
  αντικειμένων δεν πρέπει να ξεπερνά το 1,70μ.

  Εάν οι συνθήκες μεταφοράς εντός του οχήματος/
  συρμού δεν το επιτρέπουν, ο οδηγός δύναται όπως
  αρνηθεί την επιβίβαση ενός επιβάτη με ποδήλατο.

  • Κι εσύ περιορισμένης ευθύνης είσαι; Λοιπόν πάμε Αϊνστάιν του γλυκού νερού! Δεν είδα πουθενά λεωφορείο. Το ΦΕΚ που παρουσιάζεις μάλλον μιλάει για τα λεωφορεία ακορντεόν που είναι συνδεδεμένοι συρμοί κι όχι για τους συρμούς του ΗΣΑΠ. Ο εν λόγω επιβάτης ΔΕΝ βρισκόταν σε διάδρομο, οι αποσκευές του δε, ήταν ελαφριές και σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τα 25 Kg, μιας και ο “καλός” ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ υπάλληλος φύλαξης φρόντισε να τις αγγίξει με τόση αγένεια και να τις μετακινήσει άνετα. Τέλος να σου πω, πως μάλλον οι διαστάσεις ως προς το πλάτος δεν υπερέβαιναν τα 40 εκατοστά. Σε πολλά σχόλια εδώ, απάντησα για την πιθανότητα ποδηλάτου. Δεν είδα πουθενά ποδήλατο. Πάντως ελπίζω με την απάντησή μου να σε κάλυψα και να σε έκανα τραίνο έτοιμο να φύγεις! Καλό σου ταξίδι!

   • αντι-ρατσιστής 02/15/2016 @ 7:59 ΜΜ

    ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΡΟΧΙΑ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ)

    δ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
    1. Στις τακτικές αστικές γραμμές με οδικά μέσα και
    μέσα σταθερής τροχιάς επιτρέπεται, με ευθύνη του
    επιβάτη και κατά την κρίση του οδηγού ή άλλου εντεταλμένου προσωπικού του μεταφορέα ανάλογα με τις συνθήκες πληρότητας του οχήματος/ συρμού και την ασφάλεια των επιβατών, η μεταφορά αποσκευών και λοιπών αντικειμένων, ως εξής:

    • “κατά την κρίση του οδηγού ή άλλου εντεταλμένου προσωπικού του μεταφορέα”. Δεν είδα κανέναν οδηγό και ο υπάλληλος φύλαξης δεν έχει καμία σχέση με το προσωπικό της “ΣΤΑΣΥ”. Χώρια του ότι πρέπει να είναι κόσμιος και όχι “Αφεντικό”. Αφεντικό του είναι εκείνος που συνεργάζεται με της συγκοινωνίες για να παρέχει μισθωμένη φύλαξη, και ο Ελληνικό λαός. Αυτά τα “Εδώ κάνω κουμάντο εγώ” να τα πει αλλού. Τέλος, όπως προείπα, αυτά που μετέφερε ο επιβάτης δεν συμφωνούν με της διαστάσεις που μας δημοσίευσες παρά μόνο στο ύψος. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

     • ΣΤΡΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΕΦΟΣΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

      ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ.

      ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

     • Το πρώτο που στιγματίζω είναι η κατάχρηση εξουσίας. Οσοι μου γράψατε εδώ σήμερα, πως ενήργησε σωστά, σύντομα θα το βρείτε μπροστά σας και τότε να σας καμαρώσω! Σε ευχαριστώ και πάλι Τάσο μου.

     • αντι-ρατσιστής 02/15/2016 @ 8:49 ΜΜ

      Εδώ βλέπουμε άλλη μια φορά την τρέλα που επικρατεί στην Ελλάδα και πόσο Ραγιάδες είναι κάποιοι.

      -Προφανώς όπως φαίνεται στην αρχή του βίντεο κάποιος υπάλληλος του ΗΣΑΠ έδωσε οδηγία
      στον σεκιούριτι τι να κάνει και αυτός έκανε τη δουλειά του, δεν ενήργησε αυτοβούλως.
      -Η οδηγία ήταν σύμφωνα με το ΦΕΚ δηλαδή την κυβέρνηση. Αν δεν ήταν σύμφωνα με το ΦΕΚ δείτε παρακάτω στο συμπέρασμα.
      -Ο ΟΑΣΑ κατηγορεί τον σεκιούριτι για ότι έγινε
      -Ο ΟΑΣΑ είναι Δημόσια υπηρεσία, διευθύνεται και ελέγχεται από την κυβέρνηση. Διαφορετικά θα έπρεπε να είχε αντιδράσει άμεσα στην απόφαση του ΟΑΣΑ να εκδόσει τέτοια αναφορά.

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η κυβέρνηση ΕΓΚΡΊΝΕΙ την υπαιτιότητα και πιθανώς την απόλυση του σεκιούριτι, επειδή έκανε ότι η ίδια η κυβέρνηση του είπε να κάνει. Και αν η εντολή προς τον σεκιούριτι ήταν λάθος, η κυβέρνηση τον τιμωρεί επειδή εκτέλεσε την λάθος εντολή που η κυβέρνηση του έδωσε.

      Μόνο σε αυτή τη χώρα, μοναδική σε όλο το σύμπαν.

     • Και η ανακοίνωση της “ΣΤΑΣΥ” γιατί δεν αναφέρει την οδηγία; Εσύ ποιος είσαι ο …υπάλληλος;;;

 29. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/15/2016 @ 8:30 ΜΜ

  ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ Η ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ.
  ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ”ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”.
  ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ”ΜΕΤΑ”, ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ ”ΝΑΙΩ”.
  ΑΛΛΑΖΩ ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ.
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΟΝΟ …ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΝΟΣΤΟ… ΤΗ ΝΟΣΤ – ΑΛΓΙΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ, ΑΛΓΟΣ.
  ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….
  ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ‘ΣΑΙ
  ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΛΟ ΣΕΠΕΤΑΙ, ΚΥΔΩΝΙ ΜΑΡΑΓΚΙΑΖΕΙ …

  • Πόσο θα ήθελα αυτά που γράφεις να είναι αλήθεια. Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου στο λέω! Εχεις δει πολλούς Ελληνες που πήγαν σε Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία να μιλάνε σήμερα Ελληνικά ή ακόμα και τα παιδιά τους; Προκαλώ οποιονδήποτε. Είναι ντροπή! Εφυγαν, και ξέχασαν τη γλώσσα μας! Και μου λες πως έχουν νοσταλγία;;; Μακάρι να ήταν όπως τα γράφεις! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

  • αντι-ρατσιστής 02/15/2016 @ 8:57 ΜΜ

   Αν αναφέρεσαι στο παιδί που σκοτώθηκε στο λεωφορείο, η ιστορία είναι γνωστή. Οι γονείς του πάντως, είπαν πως εργάζονταν και οι δύο, άρα δεν ήταν πρόβλημα οικονομικό.
   Μάλλον όμως δεν γνωρίζεις πως έχουν γίνει επιθέσεις και σε ελεγκτές, τους έχουν τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Έλεος, σκεφτήτε λογικά. Νομίζεις πως όλοι οι κακοί Έληνες έγιναν ελεγκτές και όλοι όσοι δεν έχουν εισιτήριο είναι καλά παιδιά;
   Υπάρχουν καλοί και κακοί και από τις δύο πλευρές, μην ακούς τα ΜΜΕ, δεν θα μάθεις την αλήθεια.

   • Αδερφέ είμαστε κάθετα σύμφωνοι σε οποιον δεν έχει πληρώσει εισιτήριο και χειροδικεί! Είμαστε εναντίων των μεταναστών και λαθρο-μεταναστών που μπαίνουν σε συρμούς δίχως εισιτήριο! Είμαστε υπέρ των εργαζόμενων σε τέτοιες περιπτώσεις! Στο παρόν όμως περιστατικό είχε εισιτήριο!

 30. ανωνυμος 02/15/2016 @ 8:36 ΜΜ

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ–ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΤΑΣΩ– ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙ .

 31. Κοψτε τη παπατζα κ τα συριζοκουλτουριαρικα κ σταματηστε να κανετε μπουγιο χωρις να ξερετε που πανε τα τεσσερα!!!ο μαυρουλης συνοδευει φορτιο αξιας διακριτικα παρακολουθουμενος απο καποιον η καποια που εχει το ρολο τουν παρατηρητη ,συνοδου κτλπ για λογους που σας εξηγησε το παληκαρι ποιο πανω!!!επισης απο πεδιο αρεως μεχρι ανω πατησια κουμαντο στα χαζομουρια κ στη πορνεια κανουν κυκλωματα αλβανων ελληνων ρωσωποντιων κτλπ που χρησημοποιουν για ντιλερια καημενους η οχι τοσο καημενους μαυρουληδες που τοσο αγαπατε!!!χωρις αυτο να σημενει οτι πολοι νηγηριανοι δεν εχουν αυτονομηθει κ κανουν τις δικιες τους δουλειες ειδικα με το χασις κ την πορνεια!!!ολα αυτα εις γνωσην πολλων κρατικων κ μη λειτουργων κ εν αγνοια φυσικα εσας που ενω μπορει να ζητε διπλα τους ειδικα οι γυναικες εχετε μαυρα μεσανυχτα!!!δεν συμφωνω η διαφωνω με το θεμα του σεκιουριτα αλλα λυπαμε που μερικοι ενω μπορει να μενετε διπλα απο εναν εμπορα η εναν ντιλερακο η εναν νταβατζη δεν ξερετε που πανε τα τεσσερα κ το ματι σας ειναι ληθαργικο εως αληθωρο!!!πονηρευτειτε παιξτε τα ματια σας κ δε σας ζητα κανεις να επεμβετε φυσικα αλλα οχι κ να κοιμοσαστε ορθιοι!!!!!

  • Ο,τι του φανεί το Λολοστεφανή. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, έχω απαντήσει ήδη. Δεν εξυπηρετώ τα συμφέροντα κανενός κομματικού χώρου, και απλά κατακεραυνώνω την κατάχρηση εξουσίας ενός υπαλλήλου. Οταν αδικηθείς, έλα να το δημοσιεύσω. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

   • Οχι δεν με ευχαριστεις απλα το πεζςις επιπεδου κ καλα!!! εσυ μηλας για ουρανους κ αστρα κ εγω για την πεζη σκληρη πραγματικοτητα!!!οσο για το λολοστεφανης !!!εγω δε θα σε χαρακτηρισω ουτε θα σε βρισω γιατι αν κ του δρομου σεβομαι την αποψη σου!!αν αδικηθω δε θα τρεξω σε εσενα γιατι δε μπορεις να μου προσφερεις καμια στηριξη απλα τη σελιδουλα να γεμισεις!!!!!σορι κ παλι που στη χαλαω αλλα δε θα συμφωνουμε με το ζορι επειδη εισαι ο αρθογραφος!!!

    • Δεν το “παίζω” επιπέδου, αλλά και δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα ή επιθετικά μόνο και μόνο για να μην νομίζεις πως το “παίζω” επιπέδου. Κι εγώ σέβομαι την άποψή σου και σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε μαζί σου, μου αρκεί που επικοινωνούμε έστω και διαφωνώντας. Να είσαι καλά.

     • Τεσπα θα δεχτω αυτο που λες απλα για να ειμαι κ εγω εντος θεματος θα σου πω οτι εαν ο μαυρουλης εχει αποδεδειγμενα πληρωσει το αντιτιμο οφειλει να καθετε οπου θελει αλλα σκεφτομενος με το μυαλουδακη του αν ενοχλει η οχι τη διελευση των υπολοιπων!!!εαν αυτα ολα ειναι οκ οσεκιουριτι οφειλει να του μηλησει ευγενικα διοτι απλα δε διαθετει καμια οπως ειπες εξουσια βρισκετε εκει καθαρα για προληπτικους λογους!!ο σεκιουριτι δεν ασκει εξουσια αυτο ειναι δουλεια του κρατους κ του καθε μηχανησμου του!αστυνομια κτλπ!!!

     • Συμφωνώ κάθετα! Με “φοβίζει” απλά το κακό προηγούμενο και επιθυμώ να εμπιστεύομαι όπως το λες, εκείνους που έχουν αυτή την εξουσία και που έχουν εκπαιδευτή για να την διαχειρίζονται! Σε ευχαριστώ Αδερφέ μου, να είσαι καλά!!!

 32. ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ 02/15/2016 @ 8:56 ΜΜ

  Στρατη ησουν απο τους αρθρογραφους που παντα ανοιγα τα posts τα δικα σου με ενδιαφερον και χαιρομουν με την ευγενεια την αντικιμενικοτητα και την ευστοχια σου. Απορησα με αυτο σου το αρθρο επανω στο ΓΙΑΤΙ (??) αναδυκνειεις την περιπτωση ΕΝΟΣ, χοντροκεφαλου (πιθανως…) υπαλληλου σε μια αντιπαραθεση στειρα και δι ασημαντη αφορμη<(!!!) διμιουργωντας εριδες μεταξυ ημων των Ελληνων, Tην στιγμη μαλιστα που ως εθνος αυτη την στιγμη που μιλαμε εχουμε υποδεχθει ΦΙΛΟΞΕΝΑ ΧΩΡΙς ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ και με ψυχραιμια ολους τοσους μεταναστες μη γνωριζοντας καν ποιοι ειναι παρανομοι και ποιοι οχι…Εισαι τουλαχιστον αστοχος , αν οχι υποπτος , αποσιοπωντας την ευγενεια και την ψυχραιμεια των Ελληνων απεναντι στην εισβολη και επενδυοντας στην προβολη και δημοσιευση ασημαντων γεγονοτων για να χαρακτηρισεις-στιγματισεις τον Ελληνα…Περιεργες εποχες και πρεπει να προσεχεται τι και πως αναδεικνυεται οσοι εχεται δημοσιο λογο…

  • Αδερφέ μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είμαι εναντίον οποιασδήποτε κατάχρησης εξουσίας και συμφωνώ κάθετα σε ό,τι αναφέρεις ως προς την υπομονή και τη φιλοξενία που έχουμε δείξει ως έθνος στα όρια της ανοχής. Δεν βλέπω που διαφωνούμε αλλά καταλαβαίνω τι επιθυμείς να πεις. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, να είσαι καλά!

   • ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ 02/15/2016 @ 9:27 ΜΜ

    Εκει που διαφονουμε ( και καθιστα υποπτη την αναρτηση σου..)ειναι η λεξη ρατσισμος που χρεισιμοποιεισες τοσο ευκολα στην επικεφαλιδα του αρθρου σου. Ειναι πολη “χοντρη” για να χαρακτηρισεις αυτο το τοσο ασημαντο και ανωδηνο συμβαν, εις βαρος γενικως των Ελληνων…Ελπιζω να εγινε οτι εγινε εκ παραδρομης και ευχομε να σταματησει τωρα αυτη η ανοητη αντιπαραθεση με τους αναγνωστες…

    • Νομίζω πως με τους αναγνώστες μιλάμε δυναμικά και ωραία. Είναι σημαντικό να υπάρχει η επαφή. Προσωπικά δεν εγκρίνω μηνύματα δίχως να απαντήσω. Προσπαθώ τουλάχιστον συμφωνώ δεν συμφωνώ γιατί τους σέβομαι όλους. Και πάλι σε ευχαριστώ, ξεχωριστός ο τρόπος που γράφεις, το εκτιμώ.

 33. Penis Enlargment 02/15/2016 @ 9:07 ΜΜ

  Λοιπον το παραμυθι με τον καρκινο της Χρυσης Αυγης και τους μικροτσουτσουνους υππερελληνες πρεπει να τελειωσει. Ο πυρηνας τους ειναι Ναζιστικος και αυτο δεν μπορει να αλλαξει με θεωριες. Εχουν ασφαλως εξαπατησει αρκετους φοβισμενους και αγανακτισμενους που θελουν να λεγονται Χριστιανοι αλλα το ολο εγχειρημα ειναι γελοιο, καθως εκ των πραγματων ενας δαιμονισμενος υπανθρωπος Νεοναζι δεν μπορει να αποδεχθει οτι ο Θεος ενασρκωθηκε ως Εβραιος.

  Δεν υπαρχει κανενας πραγματικος Χριστιανος στον πυρηνα της Χ.Α ο οποιος ειναι στην ουσια του Σατανιστικος και δεν μπορουν και δεν προκειτε ποτε να δωσουν καμια λυση σε κανενα προβλημα, καθως μιλαμε για παρανοικους “ανθρωπους” που εχουν πουλησει την ψυχη τους σε μια αρρωστημενη ιδεολογια και θα επρεπε να τους βλεπουμε με συμπονια και κατανοηση αμα μας αφηναν καθως προκειται για αρρωστα ατομα χαμηλης νοημοσυνης που μπορουν μονο να προκαλεσουν περισσοτερα προβληματα.

  Επισης για οσους ασχολουνται με το απορκυφιστικο κομματι αυτης της εγκληματικης οργανωσης απλα να τους εξηγησω οτι ο Crowley που ηταν και μελος του Ερμητικου ταγματος του Godlen Dawn τους εχει τελειωσει και απλα δεν το εχουν καταλαβει ακομα και οταν και αν θα το καταλαβουν θα ειναι ηδη πολυ αργα. Απλα θα πρεπει να συμβιβαστουν με την ιδεα οτι πλεον δεν εχουν καμια θεση σε αυτο το συμπαν.

 34. ΠΟΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ – ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ – ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΣΜΟΥ !

  ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ? ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΑΥΡΟ ( ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΠΕ – ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ) ,

  Ο ΣΕΚΟΥΡΙΤΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟΥ – ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΣΚΕΥΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΓΑΖΙΑ ΚΛΠ… ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

  ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΚΛΠ…. ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΓΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ

  ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΒΑΓΟΝΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΣΤΡΟΜΩΞΙΔΙΑ ΚΛΠ…

  ΚΑΙ ΛΟΠΟΙΝ ??? Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ???? Ο ΔΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ

  ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ… ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΝΣΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕ !!!

  ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ….. ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ??? Η ΑΠΛΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ.. Κ ΛΟΙΠΩΝ… ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΩΝ ???

  ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΣ ΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ – ΕΤΣΙ ΛΟΠΟΙΝ

  Ο ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΟ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΙΣ.. !

  ΛΕΣ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ …?

  ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ….

  • Δικαίωμά σου να μην βλέπεις. Θα βρεθείς σε αυτή τη θέση και δεν θα δουν και οι άλλοι για εσένα… και τότε να σε καμαρώσω!

   • ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ??? ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ????

    ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΙΣΩΣ – ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΣΤΟ – ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ????

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ… ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ… ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ 4-5 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ 2-3 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΗΡΑ… ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ …

    12.0000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ … ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ …. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ…. ( http://www.aee.gr/ )

    MOYΣΙΚΟ ΔΙΑ-ΓΓΕΛΜΑ ΔΙΑ-ΛΕΜΜΑ…

    • Σέβομαι την άποψή σου. Συμφωνώ μαζί σου στα χρόνια ύπαρξης των Ελλήνων στη Γη, απλά δεν ήθελα να ξεφύγω από το θέμα και να απαντώ σε ερωτήματα του τύπου “πως το γνωρίζεις αυτό, αφού οι επιστήμονες λένε…” κ.λπ. Πιστεύω την ιστορία που λες. Ζητώ δίκαιη αντιμετώπιση, με ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν δικαιολογώ να γίνουμε όπως το μέρος που είχες την τύχη ή την ατυχία να επισκεφθείς. Φοβούμε όμως πως κάποιοι λαοί σε αυτή τη Γη είναι φτωχοί για να είμαστε εμείς πλούσιοι σε σχέση με εκείνους και σε τρόπο διαβίωσης. Πάντως σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σχόλιό σου. Να είσαι καλά.

     • Άμ ετσι γίναμε Στρατή οπως λεει ο φίλος με ολους εσάς που ενεργείτε με το συναιςθημα Και όχι με την λογικη και που στο όνομα του ανθρωπισμού οπως το αντιλαμβάνεστε εσεις εκφράζετε απόψεις που ενθαρρύνουν την λαθρομετανάστευση και την επιθετικότητα εις βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

     • Οχι, σε καμία περίπτωση! Είμαι εναντίον της λαθρομετανάστευσης! Κάθετα και ασυζητητί! Νομίζω όμως πως εκεί πρέπει να αναζητήσουμε αλλού τις ευθύνες, και φυσικά αυτό είναι ίσως το σοβαρότερο θέμα των ημερών για άλλο άρθρο. Εδώ με ενδιαφέρει η υπέρβαση εξουσίας και το κίνητρό της. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

     • ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ – ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΠΡΙΝ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΨΑ !!! ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ… ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ… ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ…ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ…ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΒΙΟΤΙΚΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.. !!!

      Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ…. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ! ΟΛΑ ΕΝΑ…. !!! ΑΣΠΡΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ – ΑΕΤΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ..!!!

      ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ START-POINT ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ – ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ… ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ…- ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ! ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΩΝ…. !

      ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΛΕΓΕ…ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ… ΚΛΠ… ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ … ΝΑΙ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ…. ΟΤΙ ΔΕΝ… ΠΡΕΠΕΙ…. ΚΛΠ…

      ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ… ΤΩΡΑ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

     • Είμαι εναντίον της καταστροφής αυτού του τόπου και αντίθετος σε οποιαδήποτε αποδοχή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Είμαι εναντίων των Hot-spot εντός των πόλεων, είμαι υπέρ των Hot-spot σε βραχονησίδες, με έξοδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Είμαι υπέρ της τήρησης των συνόρων μας. Είμαι κατά οποιασδήποτε ταμπέλας. Είμαι κατά οποιουδήποτε δεν σέβεται την πολιτιστική μας κληρονομιά. Εύχομαι να βοήθησα να καταλάβεις πως συμφωνούμε σε πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Να είσαι καλά!

 35. ΗΛΕΚΤΡΑ 02/15/2016 @ 9:56 ΜΜ

  Ο κύριος με την βαλίτσα, αντι να κανει τον μάγκα, θα έπρεπε να παει εκει που του υπέδειξε ο σεκιουριτάς, που σημαίνει ασφάλεια. Αυτη ειναι η δουλεια του, η ασφάλεια όλων των επιβατών. Αν έκανε εξαίρεση, επειδή ο κύριος ηταν μαύρος η άσπρος η κόκκινος η κίτρινος, τοτε θα ηταν ρατσιστής.
  Οςο για την …κυρία…που πετάχτηκε και μίλησε τοσο απερίσκεπτα, ήθελα να ερθει η αστυνομία και η βαλίτσα να είχε μεσα ναρκωτικά η όπλα, να δω ποσο θα συνέχιζε η ανόητη να λέει,πως η βαλίτσα ειναι δικιά της.
  Δεν ειναι θεμα ρατσισμού λοιπόν, αλλα ασφαλειας και θεμα κανονισμών.
  Παντως το θράσος των ….φιλοξενούμενων….μας, ειναι απίστευτο.

 36. Ανώνυμος 02/15/2016 @ 9:58 ΜΜ

  ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ. ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΩΓΕ ΤΟ ΛΑΡΥΓΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠ@@@ΡΑ. ΚΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…

  • Αδερφέ μου κι αυτό δεν είναι σωστό. Είμαστε εναντίον της βίας αλλά και της υπέρβασης εξουσίας. Πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα άλλο περιστατικό με Πακιστανό που δεν είχε εισιτήριο και τον άφησαν οι ελεγκτές να φύγει γιατί στο παρελθόν τους έχουν επιτεθεί βίαια. Είμαι εναντίον αυτής της συμπεριφοράς και νομίζω πως ανεξάρτητα την εθνικότητα όποιος χρησιμοποιεί τις συγκοινωνίες πρέπει να πληρώνει το εισιτήριο. Οπως είμαι εναντίον του ρατσισμού έτσι είμαι και εναντίον του διαχωρισμού! Ολοι να ελέγχονται και όλοι να συμμορφώνονται. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, καθώς και για τον χρόνο σου.

  • ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ?ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 30 ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ.ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙΣ.

   • Ανώνυμος 02/16/2016 @ 8:42 ΠΜ

    1,ΤΑΣΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ…….15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ….ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΣΟΥΝ…
    2, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΕΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ. ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΔΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΓΕΛΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    • ΑΚΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΖΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ

     • Τώρα που είμαστε εμείς οι “Αλβανοί” της Ευρώπης να δεις τι έρχεται… Με το μίσος δεν λύνεις τίποτα, πιόνι τους γίνεσαι. Η συζήτηση ολοκληρώνεται εδώ. Μην δαπανήσεις άσκοπα τον χρόνο σου, άντε να εκφράσεις αλλού το απύθμενο μίσος σου. Εκανα πολύ υπομονή μαζί με εσάς τους 5-10. Καλησπέρα και καλή ζωή.

 37. Λιγη ανθρωπια. Ολοι μπορει να ξεφυγουμε καποια στιγμη, αλλα τωρα που ειμαστε ηρεμοι να σκεφτουμε. Ανθρωπος αδερφος ειναι κιαυτος. Ο μητροπολιτης λεμεσου, Αθανάσιος, οταν ρωτηθηκε, ημουν παρων, τι πρεπει να κανουμε αν δουμε πακιστανο ή τελος παντων καποιο μεταναστη ειπε να λυπουμαστε που δεν εχουμε τετοια συμπεριφορα, ωστε να θελουν να γινουν ορθοδοξοι, να θελουν να μας μοιασουν.

  • Που να το πεις, και ποιος να σε ακούσει αδερφέ μου!!! Να είσαι καλά για το σχόλιό σου και να παρακαλάμε να μην βρεθούμε στη θέση τους!

 38. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

  [αρχαίο κείμενο] Θρασύμαχος: τίθεται δε γε τους νόμους εκάστη η αρχή προς το αυτή συμφέρον, δημοκρατία μεν δημοκρατικούς, τυραννίς δε τυραννικούς, και αι άλλαι ούτως. θέμεναι δε απέφηναν τούτο δίκαιον τοις αρχομένοις είναι, το σφίσι συμφέρον, και τον τούτου εκβαίνοντα κολάζουσιν ως παρανομούντα τε και αδικούντα. τούτ’ ούν εστιν, ω βέλτιστε, ό λέγω εν απάσαις ταις πόλεσιν ταυτόν είναι δίκαιον, το της καθεστηκυίας αρχής συμφέρον. αύτη δε που κρατεί, ώστε συμβαίνει τω ορθώς λογιζομένω πανταχού είναι το αυτό δίκαιον, το κρείττονος συμφέρον.

  [απόδοση ] Θρασύμαχος: κάθε εξουσία θεσμοθετεί τους νόμους για το δικό της συμφέρον· η δημοκρατία με δημοκρατικούς νόμους, η τυραννία με τυραννικούς, κι όμοια ενεργούν και τα άλλα καθεστώτα. Και αφού κατορθώσουν να τους θεσπίσουν, διακηρύσσουν πως αυτό είναι δίκαιο για τους διοικουμένους, δηλαδή εκείνο που συμφέρει στο κατεστημένο· κι όποιον δεν υποτάσσεται, τον τιμωρούν σαν παράνομο και άδικο. Αυτό είναι, καλέ μου άνθρωπε, που λέω οτι σε όλες τις πολιτείες το δίκαιο εντοπίζεται στο συμφέρον της κατεστημένης εξουσίας. Κι αυτή, καθώς όλοι γνωρίζουν, δέν είναι τίποτε άλλο, παρα η εξουσία των ισχυρών, έτσι που καθένας μυαλωμένος να γνωρίζει πως παντού το δίκαιο είναι το ίδιο, δηλαδή το συμφέρον του πιό δυνατού.

  Πλάτων, Πολιτεία, 338e 339a

  ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ

  Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….

 39. η εποχή που διανύουμε δεν είναι εποχή μαθημάτων ελληνικής φιλοξενίας και πολιτισμού, είναι περίοδος που οι Έλληνες είναι στην τσίτα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι καταργούμε και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας
  συνεπώς η κυρία που πετάχτηκε με την ΄΄ αγαπολογία” της δεν
  πείθει φυσικά και είναι απαράδεκτη
  στη βαλίτσα τί υπήρχε; εμένα με ρωτά κανείς αν ταξιδεύω δίπλα σ αυτόν τον άνθρωπο και βλέπω τη φάση αν νιώθω ασφαλής μέσα σε μέσο μαζικής μεταφοράς που το χρυσοπληρώνω; γεννιούνται πολλά ερωτήματα περί άσφάλειας!
  θεωρώ ότι η φάση είναι στημένη
  επίσης θεωρώ απόλυτα φυσικό να μην μπαίνει ο καθένας με τα μπαούλα του στο μετρό γιατί δεν το χρησιμοποιεί μόνο αυτός αλλά μανες με καροτσάκια, συνάνθρωποι με αναπηρίες , ηλικιωμένοι κλπ
  έχουν μπει εκατομμύρια μέσα στη χώρα και έχουμε παραδείγματα όπως της γερμανίδας νομίζω που καλοσώριζε τους πρόσφυγες και της βίασαν το αγοράκι
  επίσης δεν είναι εποχή βανδαλισμού από μέρος μας λόγω του πολιτισμού μας αλλά κυρίως λόγω της ορθοθόξου πίστης μας
  είναι εποχή προσευχής μετανοίας και επιφύλαξης
  το μετρό είναι δημόσια περιουσία που την πληρώνουμε όλοι μας και όλοι οφείλουμε να συμμορφωθούμε στους κανόνες λειτουργίας
  μια ερώτηση
  στο μετρό της νέας υόρκης θα τολμούσε το συγκεκριμένο άτομο να φέρει αντίρρηση; φορολογείται για την συγκεκριμένη περιουσία και κάνει τσαμπουκά;
  χαρτιά ταυτότητες κλπ είχε μαζί του;
  η φάση είναι στημένη να οξυνθούν παραπάνω τα πνεύματα τα ήδη ταραγμένα
  γλυκά γλυκά εις το όνομα της αγαπολογίας και της ελληνικής φιλοξενίας και αγάπης θα το φάμε το χάπι…που αφορά το ΄΄καλό΄΄ μας, την ΄΄ασφάλειά μας΄΄ και πολλά άλλα…

  ακόμα μια ερώτηση

  • Θα ήθελες να ήταν αντίστροφα τα δεδομένα και να έγραφε εκείνος σε μια άλλη διάσταση, “εμένα με ρωτά κανείς αν ταξιδεύω δίπλα σ αυτόν τον άνθρωπο”; Δεν θα το ήθελες. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

   • Ανώνυμος 02/16/2016 @ 2:15 ΠΜ

    είναι προφανές εσκεμμένα κάνεις λογοπαίγνια σε όσους δεν συμφωνούν μαζί σου
    θα έπρεπε να γνωρίζεις πέρα από την αρχαία ελληνική γραμματεία πως είναι ύπουλο και άτιμο να προσπαθείς να μεταστρέψεις αυτό που γράφει κάποιος ώστε να επηρεάσεις όσους διαβάζουν
    ταπεινώσου λίγο
    δέξου το
    δεν ήταν το καλύτερο άρθρο σου
    προφανώς δεν έχεις ταξιδέψει πολύ στον κόσμο για να καταλάβεις πώς λειτουργούν τα μετρό κλπ
    στο Αμστερνταμ όπου πολλοί άνθρωποι σε σκλαβώνουν με την απιστευτη ευγένειά τους, δέχθηκα απότομη συμπεριφορά και επίπληξη από αστυνομικούς τους οποίους ανέμελα και αυθόρμητα ρώτησα κάτι,με αυστηρό ύφος με επέπληξαν γιατί δεν είπα πρώτα καλημέρα, και φυσικά διόρθωσα αμέσως την συμπεριφορά μου και χωρίσαμε με χαμόγελα και ευγένεια, η πόλη είναι γεμάτη κόκκινα φώτα και όχι μόνο, υπάρχουν κανόνες, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις γιατί θα με κάνεις να πιστέψω ότι η επιμονή σου κρύβει άλλα
    κατέβα από το ροζ σύννεφο που είσαι
    δεν ζούμε στην Ελλάδα πρότυπο
    ούτε θα συναινέσω ποτέ στον τσαμπουκά κάποιου που είναι στη χώρα μου και δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες λειτουργίας του μετρό κλπ
    γιατί εγώ αν ήμουν στη ζιμπάμπουε ή στην αιθιοπία κι έλεγε ο νόμος ή οι κανόνες τους να φερθώ ανάλογα καθώς κυκλοφορούσα μέσα στην πολη, δεν θα έκανα σαματά

    • Εχετε πέσει όλοι στα τέσσερα και διψάτε για κανόνες τους κώλου και για “Σερίφηδες” με σηματάκια! Πήγαινε στο Αμστερνταμ την πρωτεύουσα πείραμα, τι κάθεσαι εδώ; Πήγαινε εκεί που νιώθεις ευτυχία. Εδώ θα είμαστε δίκαιοι! Ξεκολλάτε επιτέλους!

   • Ανώνυμος 02/16/2016 @ 9:25 ΠΜ

    έχω τρία βαφιστήρια από την Αφρική αγαπητέ Στρατή
    οι οικογένειες τους δεν είναι όλοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ζουν Ελλάδα και εξωτερικό και πίστεψέ με έμειναν άφωνοι με όσα διαβάζουν
    αγαπιόμαστε όλοι μεταξύ μας πολύ ανεξάρτητα από τί πιστεύει ο καθένας
    καταλαβαίνεις πολύ καλά τί ήθελα να πω παραπάνω
    όλα τα άλλα θεωρώ ότι είναι υποκρισίες
    αυτή τη στιγμή υπάρχουν ΑΦΑΝΕΙΣ ανθρωποι και Έλληνες που εργάζονται την αγάπη όχι μόνο για τους αφρικανούς αδελφούς αλλά και για πολλούς άλλους στον κόσμο
    επιχειρείτε να αρπαχτείτε από διάφορα μεμονωμένα γεγονότα και τσιμπάτε το δόλωμα εν γνώσει ή εν αγνοία σας
    τείνω να πιστεύω εν γνώσει
    κρίμα γιατί είχα διαφορετική άποψη για το μπλογκ
    να σαι καλά

    • Θαυμάσια! Τι σε ενοχλεί που υπερασπίστηκα τον Ανθρωπο από την Αφρική τότε; Πολύ εύκολα αλλάζεις γνώμη για ένα μπλογκ, ειδικά όταν είναι δίκαιο με κάποιον που του φέρονται με αγένεια και δίχως σεβασμό.

 40. είδα το βίντεο, ο σεκιούριτι υπερβολικός και επιθετικός στην ουσία δημιουργεί πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει…έπρεπε να τον αφήσει το μετανάστη, δεν κάνει κάτι κακό, μια βαλίτσα έχει, το βαγόνι είναι άδειο!!! τι εμποδίζει η βαλίτσα? εγώ έτσι το βλέπω…

  • Ακριβώς αυτό αδερφέ μου Σπύρο που γιορτάζεις και μια ημέρα πριν από εμένα!!! Ακριβώς αυτό! Δημιουργήθηκε θέμα για το τίποτα!!! Σε ευχαριστώ αδερφέ… τελικά δεν τρελάθηκα ακόμα!

 41. ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ 02/15/2016 @ 11:45 ΜΜ

  ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο Dion ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ-ΠΟΡΔΟΥΛΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΛΙΚΟ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ . ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΑΔΑ.
  ΑΡΑ ΕΔΩ
  ———————ΔΕΝ
  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΑΡΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
  Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
  Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΑΡΙΑ.
  Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟ ΚΡΕΑΣ.

 42. Εωσφόρος -Προσοχή Κίνδυνος- 02/15/2016 @ 11:51 ΜΜ

  Θα ελεγα και εγω οτι το προβλημα εχει να κανει με το size της περιφανειας σε αντιστροφες αναλογιες αλλα παιζει και αυτο:

  Σε σχεση με τις θεωριες του Πουλιανου εχω εδω ενα αποκαλυπτικο βιντεο:

 43. Ανώνυμος 02/15/2016 @ 11:57 ΜΜ

  Ρατσισμός από τον «Σερίφη» του ΗΣΑΠ

  πολύ τίτλος !!!!!

  • Να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ! Γενικά παθαίνω κάτι με εκείνους που προσπαθούν να αντικαταστήσουν την αστυνομία με σηματάκια στη στολή κ.λπ. ενώ ουσιαστικά δεν έχουν καμία δικαιοδοσία, και όταν αυτοί κυνηγάνε τον Αφρικανό, τα τραίνα γεμίζουν με γκράφιτι και γδαρμένα τζάμια… Και πάλι ευχαριστώ.

 44. Σειριος 02/16/2016 @ 1:26 ΠΜ

  Ευγε Στρατη, αυτο ακριβως σημαινει Ελληνισμος, η τοποθετηση σου ειναι αψογα Ελληνικη !!!!!!

  • Να είσαι καλά αδερφέ μου, λίγοι έχουν καταλάβει πως ο Ελληνισμός είναι ιδέα. Νομίζουν πως επειδή γεννήθηκαν στον Ελλαδικό χώρο αποτελούν άρια φυλή και άξια τέκνα αθάνατων Ελλήνων!

 45. katerina imago 02/16/2016 @ 1:59 ΠΜ

  Στρατη το αρθρο σου ειναι καταπληκτικο.Προσεγγιζεις με συναισθημα και καθαρη ψυχη,την σημερινη πραγματικοτητα ,και θελω να απαντησω στα αρνητικα σχολια και στον σκοταδισμο με οτι εσυ προσπαθησες να δειξεις.Ελληνας σημαίνει Φως όχι φιλοσοφικό και συναισθηματικό σκοτάδι!

  • Σε ευχαριστώ Κατερίνα για τα καλά σου λόγια αν και ξενίζει πολύ να υπερασπιστείς κάποιον που “βάλλεται” στις μέρες μας, ειδικά όταν αποτελεί μειονότητα. Μάλλον θα έπρεπε να πω κι εγώ, για τα σχόλια, “εδώ κάνω κουμάντο εγώ” και να τα σβήνω, αλλά δεν μπορώ. Και πάλι σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια και την στήριξή σου!

 46. Ανώνυμος 02/16/2016 @ 2:02 ΠΜ

  diabazw sxolia gia lathraious antrwpous h agatha h akoma kai opla kai narkwtika. apo thn alli gia ratsismo ( kai nai o securitas einai ratsistis afou otan milise h gomena ekane toumpeki antimetwpise mia katastasi me 2 stathma). Auto pou me kanei entupwsi einai oti oloi asxolountai me ena sumban kathimerinotitas kai sxoliazoume me toupe filosofou epipedou platwna. bre ainte sunerthete lew gw kathe mera anthrwpakia poulane trela se anumporous eite autoi legontai suntaksiouxoi eite mathites eite ergazomenoi kai den anoigei muti apla auto poulaei giati aspros malwse me mauro… pio klise senario apo amerikaniki tainia tou 80 gia to irak… ksupnate reee kapoioi apla blepoun kai mazeuoun antidraseis

  sugnwmi gia ta greeklish den exw elliniko pliktrologio

 47. Ανώνυμος 02/16/2016 @ 2:19 ΠΜ

  ΣΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΝΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ
  ΕΛΛΗΝΙΔΑ
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ
  ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΟ ΞΕΡΩ
  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΥΠΟΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • Είμαι υποκριτής γιατί δεν έφτασε αυτή η ενημέρωση σε εμένα και επένδυσα τον χρόνο μου να απαντάω στα σχόλιά σας. Χάρηκες;

 48. Ανώνυμος 02/16/2016 @ 2:27 ΠΜ

  ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ
  ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΩΡΑΙΑ
  ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ

  • Δεν μας λες και τους τρόπους που σχεδιάζεις να τους στείλεις πίσω να σε καμαρώσουμε Στρατηγέ μου; Αντε γιατί στην εξυπνάδα είσαστε τζιμάνια και στις εντυπώσεις πρώτοι! Μακάρι να γύριζαν στην χώρα τους, στα χώματά τους! Τώρα τι γίνεται όμως, όσο εκεί έχουν πόλεμο! Κατάλαβες ή να στο γράψω στα Αγγλικά;

   • Ανώνυμος 02/16/2016 @ 8:30 ΜΜ

    Stratis ναι παρακαλώ μπορείς να το γράψεις και αγγλικά και εβραικά αν θες
    είμαι Εβραία και με λένε Ντέμπι από το Ντέμπορα
    στρατηγός πάντως δεν είμαι
    γιατί με ειρωνεύτηκες?

 49. Χριστιανα 02/16/2016 @ 2:35 ΠΜ

  Στρατη, οπως παντα αψογος και ευγενικος, χαιρομαι να σε διαβαζω, να σαι καλα, συνεχισε τον ρυθμο σου, να μας δινεις τα φωτα σου. Εννοειτε πως η συμπεριφορα του υπαλ. ηταν απαραδεκτη. Κριμα ειναι, και οι γονεις μας ηταν καποτε εξω, αλλα δεν υπηρχαν διακρισεις. Δεν μας τιμα ως Ελληνες τουτη η συμπεριφορα.. λιγακι πιο κοσμια δεν βλαπτει..

  • Ακριβώς Χριστιάνα μου! Ακριβώς! Κόσμια συμπεριφορά! Ανθρωπο έχει απέναντί του, όχι τσουβάλι με πατάτες. Κι αν είχε δίκιο, ας ζητούσε από την Αστυνομία να επέμβει. Ομως, όπως με κατηγορούν εδώ μέσα πως πήρα ένα μικρο-συμβάν και το έκανα θέμα ενώ υπάρχει σε όλες τις μεγάλες σελίδες, άλλο τόσο και ο υπάλληλος φύλαξης πήρε ένα μικρο-συμβάν σε έναν άδειο συρμό και με προκάλεσε. Σε ευχαριστώ, θερμά! Να είσαι καλά, για τα εξαιρετικά σου λόγια!

 50. Λόγιος Αναλυτής 02/16/2016 @ 5:13 ΠΜ

  Μπράβο στην κοπέλα για το βίντεο που έβγαλε. Αυτό το αρχείο πρέπει να φροντίσουμε να ανέβει ανώνυμα και μείνει πλέον για πάντα σε Torrent Sites, ώστε να μην μπορέσει να το κατεβάσει κανείς και για κανένα λόγο από το ίντερνετ και έτσι θα βλέπουν μέχρι και τα δισέγγονα του σεκιουριτά τα κατορθώματά του! (Αν βέβαια ήταν άξιος με τέτοιο μυαλό να βρει γυναίκα να τεκνοποιήσει). Όπως καταλάβατε, όλα και όλοι θέλουν έλεγχο για να λειτουργήσουν σωστά. Όλοι πλέον έχουμε κινητά με κάμερες, οπότε να βγάζετε όποτε μπορείτε τα παραπτώματα των άλλων, διότι μόνο έτσι πάνε στο σπιτάκι τους και μένουν χωρίς δουλεία οι άχρηστοι.

  • Δεν είναι λύση η τιμωρία ή η ανεργία για την έλλειψη παιδείας. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Να είσαι καλά!

 51. Γνήσιος Έλλην 02/16/2016 @ 12:31 ΜΜ

  Θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Strati που εχει το θαρρος να ανοιξει αυτο το θεμα μεσα σε μια τοσο δυσκολη κατασταση οπου οι περισσοτεροι εχουν καταλαβει οτι το προβλημα της λαθρομεταναστευσης στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη ειναι επιχορηγουμενο απο σκοτεινα κεντρα και μεσα σε μια κατασταση οπου ασφαλως και υπαρχει σοβαρο προβλημα με την εγκληματικοτητα απο ανθρωπους που εκ των πραγματων θα ψαξουν και μεσα στα σκοταδια για να βρουν τροπους να επιβιωσουν καθως δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.

  Ο ρατσισμος δεν ηταν και ουτε θα γινει ποτε η λυση για κανενα προβλημα και μαλιστα η αρρωστημενη νοοτροπια που εχει τεχνητα εμφυτευθει απο συγκεκριμενα κεντρα παρανοικων Ελληνοκεντρικων οπως οι Εψιλον, ο ΥΣΕΕ και αλλοι απλα μεγαλωνει το προβλημα και την τεχνητη πολωση και αναμεσα στους Ελληνες με τους αλλοδαπους αλλα και αναμεσα στους Ελληνες με τους Ελληνες.

  Δεν θεωρω οτι το περιστατικο ειναι τοσο σημαντικο οσο η αντιδραση που ειδαμε ολοι εδω μεσα αλλα και παντου οπου ανοιγει το θεμα “ρατσισμος”, καθως μεσα στην συνειδηση και την ψυχη του νεοελληνα ελλοχευει ενας τεχνητα εμφυτευμενος ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ο οποιος βρηκε πολιτικη στεγαση στο Σατανιστικο κηνημα των υπανθρωπων της Χ.Α.

  Θα πρεπει να τελειωσει αυτη η ΠΑΡΑΝΟΙΑ με του γνησιους και τους μη γνησιους Ελληνες η ακομα και να αντιστραφει προς στους παρανοικους που την εσπειραν. Θα μπορουσαμε να πουμε οτι γνησιος Ελληνας ειναι ο Stratis και οτι για παραδειγμα ο Σωρρας, ο Ρασσιας, η Τζανη, ο Μιχαλοβλακος κλπ ειναι Τουρκοσποροι απογονοι του Αχμετ Ελληνοκαυλογλου και αυτο θα ειχε ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αξια με τις μαλακιες που πιστευουν και λενε.

  Θα μπορουσαμε ομως και να εγκαταλειψουμε αυτη την παρανοια με τα ταμπελοματα και να αποδεχθουμε την πραγματικοτητα οπως ειναι: Ελληνες ειναι ολοι οσοι αισθανονται και νομιζουν οτι ειναι Ελληνες και δεν υπαρχει κανενα αλανθαστο κριτηριο για την εθνικοτητα του ατομου περα απο την εσκεμμενη του θεληση να ανοικει σε μια εθνικη οικογενεια.

  Ελληνες ειναι και οι Συριζαιοι που ειναι και αυτοι θυματα της τεχνητης πολωσης. Ελληνες ειναι και οι Ιουδαιοχριστιανοι οπως εγω που δεν προκειτε ποτε να απορριψω τον Ιησου λογω της Ιουδαικης καταγωγης του και καθως μαλιστα οι αρχαιοι θεοι ειναι εισαγωμενοι και το ολο θεμα σε σχεση με την “γνησια” Ελληνικη θρησκεια ειναι ΓΕΛΟΙΟ και απευθυνεται σε θυματα και ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Ελληνας ειναι και ο Καρβελας και ο Σφακιανακης και οι υπολοιποι Σατανιστες. Το Ελληνας ειναι εθνικος και οχι θρησκευτικος προσδιορισμος και αυτη η ΑΝΩΜΑΛΙΑ πρεπει να σταματησει.

  • Ενα από τα πλέον εντυπωσιακά σχόλια που διάβασα μέχρι τώρα στο σύνολο της πορείας μου στο katohika.gr. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου να προσφέρεις μια τόσο άρτια διατυπωμένη άποψη. Να είσαι καλά.

   • Βρήκε ο γύφτος την γενιά του και αναγαλλιασε η καρδιά του
    συμφωνείτε απόλυτα και οι δυο αλλα το θεμα ειναι οτι ο κοςμος δεν συμφωνεί με εσάς.
    Η ανοησία περισσεύει σε αυτόν τον τοπο και γι αυτο πολυ εύκολα χαρακτηρίζετε τους ανθρώπους που αντιστέκονται στους βιαστές του ως ….ρατσιστές
    Κύριοι μας ρώτησε κανένας αν θελουμε ολα αυτα τα εκατομμύρια των βαρβάρων να εισβάλλουν στο σπίτι μας
    Και μην μου πείτε οτι η χωρα μας δεν ειναι και σπίτι μας
    Ποιοι είστε εσεις που θα μας πείτε και θα μας επιβάλλετε την παρουσία και την συμβίωση με ανθρώπους με τελειως διαφορετικές αξίες,συμπεριφορές,ηθική .Οι ρατσιστές είστε ΕΣΕΙΣ εις βάρος όλων ημων των ΕΛΛΗΝΩΝ που αντιδρούμε .
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ .Εκει έξω περιμένουν κάπου διακόσια εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών να κατακλύσουν την Ευρωπη (βάση εκτίμησης του ΟΗΕ) ποιος μπορει να αντέξει ? Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ (στην εγκληματικότητα ,στην λαθροεισβολη,στον πολυπολιτισμό κλπ,) ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΤΕΡΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ.

    • Δεν φύλαγα εγώ τα σύνορα. Οι όμοιοί σου τα φύλαγαν και είδαμε τις επιτυχίες. Αλλη εργασία δεν έχεις να κάνεις από το να γράφεις σχόλια; Πληρώνεσαι τουλάχιστον ή άδικα χάνεις τον καιρό σου, στάζοντας μίσος, αδικία και επιθετικότητα;

     • Εγω δεν μισώ κανέναν άνθρωπο κοινές λογικές απόψεις εκφέρω που εχει και η πλειοψηφία του κοςμου Εσυ ομως πληρώνεσαι για να σταζεις μαλ….α ? επι της ουσίας δεν μπορεις να απαντήσεις αφου η λογικη σαν την δικη σου εχει κανει τους Ελληνες να κλειδώνοντας στα σπίτια τους ……
      Και να είμαστε οι δακτυλοδεικτούμενοι μαλ…ς της Ευρώπης.

     • Κοίτα, εύχομαι να ηρεμήσεις σύντομα και να πάψεις να έχεις τόσο τυφλό μίσος μέσα σου. Να σε ενημερώσω πως δεν πληρώνομαι, την άποψή μου έγραψα και δεν την αλλάζω. Η συζήτηση σταματάει εδώ. Μην δαπανήσεις άσκοπα χρόνο, το επόμενο σχόλιο θα το σβήσω. Να είσαι πάντα καλά. Σε ευχαριστώ.

 52. Ανώνυμος 02/16/2016 @ 2:17 ΜΜ

  ΣΤΟ ΔΙΑ…Ο Ο ΑΡ…Σ ΣΤΡΑΤΗ ΠΑΡΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

 53. Κι εσυ να σαι καλα και χωρις προκατάληψη προσπάθησε να σκεφτείς και να απαντήσεις σε αυτα που σε ρώτησα …για σένα όχι για μένα .
  Και να ξερεις οτι γράφω το γράφω για το σύνολο των ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι για προσωπικό συμφέρον
  αφου με την βοήθεια του θεού, εγω ,κατι εχω καταφερει στην ζωή μου. (Αυτο ειναι προσωπικό μήνυμα απο μένα για σένα αφου ξέρω οπως μου έγραψες οτι δεν θα το δημοσιεύσεις.)

  • Οχι, όταν γράφεις όμορφα θα τα δημοσιεύω. Εδώ είμαστε για να ανταλλάσσουμε απόψεις με την ελπίδα πως ο ένας θα βοηθήσει τον άλλον. Κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον. Μαζί βιώνουμε τα πάντα. Απλά δεν θέλω να χάσω το δικαιοσύνη μου και να γενικεύσω. Αυτά τα λέω τώρα. Ισως αύριο να έρθω πιο κοντά στις απόψεις σου ή και να απομακρυνθώ περισσότερο ως αποτέλεσμα κάποιου μελλοντικού βιώματος μου. Θα δούμε. Αυτό που θέλω όμως να πω, είναι πως οι Ελληνες βαλλόμαστε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι! Αντέξαμε χιλιάδες χρόνια, θα αντέξουμε και πάλι, αλλά ενωμένοι! Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά.

 54. Παιδια μου δεν υπαρχει κανενας λογος να ασχολειται στα σοβαρα με τους γυφτους που παριστανουν τους λογικους, εκει οπου και λογικη την οποια επικαλουνται οι παρανοικοι τους εχει ξερασει και απλα προκαλουν το συμπαν με την απυθμενη ανοησια τους καθως σπερνουν ρατσισμο και μισος βαδιζουν στο απολυτο σκοταδι, καθως δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτα που λενε και ειναι απλα κινουμενοι απο τον θυμο και απλα σπερνουν αυτη την αρρωστια για να ταισουν το δαιμονικο τους παραληρημα και την αρρωστημενη ιδεα που εχουν για τον εαυτουλη τους.

  Οπως ειπα κξανα σε αυτο το … που θελει να λεγεται ανθρωπος η μοναδικη λυση για αυτα τα αρρωστα ατομα που την ειδαν υπερελληνες ειναι ο ευνουχισμος και επι της ουσιας ειναι και προδοτες του εθνους αλλα και της ανθρωποτητας στο συνολο της και ειναι απλα συνεργοι του διαολου σε αυτο το εγκλημα κατα της ανθρωποτοτης και δεν προσφερουν καμια λυση για το προβλημα και ουτε ποτε θα το κανουν. Απλα φωνασκουν “σαν” παρανοικοι και σπερνουν το μισος και για αυτο καλυτερα θα ηταν να εδιναν το ονομα Χρυση Κραυγη σε αυτο το αρρωστημενο ανθελληνικο (αφου παιζετε με τις λεξεις θλιβερα υποκειμενα) και προδοτικο μορφωμα απο αυτους του Τουρκοσπορους εγκληματιες απογονους του Αχμετ Ελληνοκαυλογλου και των Ναζι που ειναι συνεργοι με τα πραγματικα τους αδελφια του Μογγολους και που παλια υψωναν την σημαια των Ναζι με τους οποιους πολεμησαν οι προγονοι μας. Μιλαμε για ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  Μιλαμε για αρρωστους δαιμονισμενους υπανθρωπους που σπερνουν τον ρατσισμο το μισος και την διχονοια και αναμεσα στους Ελληνες και αυτοι λενε τα δικα τους μεσα στο αρρωστημενο τους “λογικο” παραληρημα το οποιο κατευθυνεται απο τον θυμο και οχι απο την λογικη ετσι οπως ισχυριζονται αυτα τα μιζερα ατομα που τις περισσοτερες φορες λανθασμενα λογιζονται ως ανθρωποι.

  Μιλαμε επισης για αρρωστους και παρανοικους νεοναζιστες που κανουν υμνους στον Σατανα.

  Μιλαμε για ενα ΚΑΡΚΙΝΟ που απελει και το εθνος και την ανθρωποτητα και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο για αυτη την ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

  Σε σχεση τωρα με τους θεους να σας βηθησω. Εγω ειμι το Αλφα και το Ωμεγα και αυτοι ειναι παιδια του σκοτους τα οποια δεν εχουν καμια θεση σε αυτο το συμπαν.

  Να το ποσταρω και εδω για να καταλαβετε και καλυτερα πιο ειναι το “παιχνιδι” μου.

  Καθως τα παιδια του σκοτους ειναι χαμενοι μεσα στους μηχανισμους και στις σκεπτομορφες και μεσα στο κοσμο στον κοσμο της παραισθησης (maya) εγω ανοιγω την πυλη της Πρωινου Αστερα για να περασουν μεσα απο αυτην οι ενεργειες του Σειριου για να ΚΑΨΩ τους μαυρους και να βαπτισω με ΦΩΤΙΑ τα παιδια της ΨΥΧΗΣ.

  Αμα θελετε να καταλαβετε με το λογιικο σας τι ειναι αυτο που κανω θα πρεπει να μελετησετε την εργασια μου με ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ αλλιως θα δειτε με τα ματια σας του νεκρους να αναστενονται μαζι με το Ελληνικο εθνος και απλα θα μεινετε με την απορεια γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να εισελθει την πυλη της ψυχης με την διανοια του.

  Για αυτο αλλωστε υπαρχουν οι Οφιτες μαθητες μου απο τα αριστερα που γεννησαν και τους Ροδοσταυρους και οι μαθητες της ΨΥΧΗΣ απο τα δεξια που γαλουχηθηκαν μεσα στην ΨΥΧΗ μου και μεσα στα μυστηρια ΚΥΡΙΩΣ της Ορθοδοξιας ετσι για να τρελανω τελειως τους ηλιθιους που εχουν μαθει μονο να ασεβουν προς την ψυχη του ολου.

  Εδω για τους Ροδοσταυρους:

  Άλμπερτ Πάϊκ: Αυτός θα είναι ο Γ’ ΠΠ – Μετά έρχεται ο Αντίχριστος

  Μιλαω φυσικα συμβολικα και κανω μια αναπαρασταση του αρχετυπου. Δεν ειμαι ο Ιησους. Ειμαι ενας ΤΑΠΕΙΝΟΣ υπηρετης και ΔΟΥΛΟΣ του κυριου ημων.

  Ειμα απλα ενα ΠΡΟΒΑΤΟ. Ενας ΑΜΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  Προσευχομαι ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ στον ΚΥΡΙΟ και με δακρυα στα ματια μου.

  Ειμαι δηλαδη ενας απο αυτους που κλοτασανε και δερνουν ψυχικα οι περηφανοι υπερελληνες και για αυτο ειμαι το καταλληλο προσωπο για αυτη την εργασια. Ειμαι ο γιος του ανθρωπου και ειμαι ταυτοχρονα ο γιος του Ελληνα.

  Εδω θα σε εδω Ελληναρα αν εχει ψυχη.

  Θα μπορεσεις να εισελθεις στην πυλη της Βαβυλωνας η μηπως θα κλασεις μια μαντρα αρχιδια οπως για παραδειγμα η υπερδιανοια ο Parsons;

  en.wikipedia.org/wiki/Jack_Parsons_(rocket_engineer)

  Ελα εδω ειναι η πυλη στα αριστερα (διανοια):

  Για τα παιδια της ΨΥΧΗΣ μου (δεξια) οπως ο Stratis τα πραγματα ειναι πιο απλα. Εδω ειναι η πυλη:

  Καλη τυχη και γελα και φτυσε και μαχαιρωσε για οσο ακομα μπορεις μεγαλε και τρανε υπερελληνα.

 55. Λυπάμαι πολύ από αυτά που διαβάσα μέσα σε αυτό το post.
  Το αν γέμισε η Ελλάδα λαθρομετανάστες είναι ευθύνη ΜΟΝΟΝ την πολιτείας και του κράτους.Αυτοί ήταν υπευθυνοι στο να ελέγχουν τους ανθρώπους για τη φύλαξη των συνόρων και οι επιμέρους εξουσίες.
  Άρα λοιπόν το μίσος πρέπει να οτ βγάλετε στην εξουσία και όχι στους ανθρώπους είτε είναι λάθρο είτε είναι νόμιμοι.
  ΕΑΝ κάποιος από τους αλλοεθνείς(νόμιμους και μη)διαπράξει εγκλημα πρέπει να τιμωρηθεί όπως όλοι μας.Πολύ απλά τα πράγματα.Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια μίσους και αγανακτισης και τίποτε άλλο.
  Σε λάθος κόσμο βγάζετε τη χολή και την αγανάκτισή σας.Και είναι αλήθεια κρίμα.

 56. Και καλό είναι να εκπροσωπεί ο καθένας το εαυτό του όταν εκφέρει άποψη και όχι να λέει φράσεις του τύπου : η πλειοψηφία θέλει, εμείς η πλειοψηφία , ο περισσότερος κόσμος κλπ κλπ κλπ. Δεν προσδίδει κύρος η αυθαίρετη στατιστική.Το αντίθετο μάλιστα.

  • Ιωάννα σε ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον που έδειξες σε αυτό το άρθρο. Συνυπάρχουμε όλοι με όλους. Εύχομαι να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και να πρυτανεύσει η λογική και η δικαιοσύνη. Να είσαι πάντα καλά! Μακάρι να έγραφαν όλοι, κόσμια και μετρημένα όπως εσύ.

   • Με τιμούν ιδαίτερα τα λόγια σου καθώς είσαι πολύ ευγενής και έξυπνος άνθρωπος.Να είσαι καλά κι εσύ!Όσο μπορούμε πρέπει με αγάπη και ηρεμία να πράττουμε και να μιλάμε.Εύχομαι σε όλους να έχουν πνευματική δύναμη να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που θα έρθουν.Μας ενώνουν όλους πολύ περισσότερα απ’όσα νομίζουμε.
    Μπράβο για το άρθρο σου και για την ιώβεια υπομονή σου!Να είσαι καλά και δυνατός.

 57. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ.

  ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

  2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ

  • Συμφωνώ κάθετα σε αυτό που λες. Ομως, οι κύριοι αυτοί όταν εμπορεύονται στον δρόμο είναι εργασία της αστυνομίας να ελέγξει και να διορθώσει τα πράγματα. Αρα το δεύτερο μέρος τους σχολίου σου είναι εκτός θέματος, παρ’ όλα αυτά δηλώνω πως συμφωνώ μαζί σου κάθετα! Αρα, άδικα γράφεις αυτά τα περί “2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ”. Η συζήτηση τελειώνει εδώ. Να είσαι καλά!

   • ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗ.

    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ.

    • Αδερφέ μου εγώ το ανάφερα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης. Δεν μπορώ να φτιάξω τον κόσμο και δεν το σκοπεύω. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, να είσαι καλά!

 58. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ 02/16/2016 @ 4:48 ΜΜ

  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΔΩ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΧΘΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΟΥΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΦΟΥΝ ΕΔΩ;;;;
  ΠΕΡΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ , ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ
  ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ -ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΙΚ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ
  Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
  ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ Ή ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ
  ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΔΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΛΠ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ;;;
  ΠΟΥ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΠΟΧΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ;
  ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
  ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΒΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΧΡΩΜΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΧΩΡΑ, ΚΛΠ
  ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ
  ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΙ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΄΄Ο ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΘΗΤΩ΄΄ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ
  ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΥΧΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
  ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ
  ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…
  ( ΞΕΡΩ…ΞΕΡΩ…ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ… ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ )

  • Μένω στα σύνορα, οπότε σπατάλησες άδικα τον χρόνο σου και όλα τα υπόλοιπα “ΞΕΡΩ…ΞΕΡΩ…ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ… ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ” δεν τα έγραψες για εμένα αλλά για να αφήσεις εντυπώσεις. Αφήνω το σχόλιό σου να περάσει. Η συζήτηση όμως τελειώνει εδώ. Να είσαι καλά!

   • ΣΤΡΑΤΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥ ΑΡΝΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

    Τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε ότι όλο το σύστημα, δηλαδή Χρηματοδότες, ΜΜΕ και “δημοκράτες” Πολιτικοί, να έχουν μετονομάσει τους λαθρομετανάστες σε πρόσφυγες

    Για να δούμε μερικά επίσημα στοιχεία επί του θέματος:

    έχουμε τα εξής δεδομένα:

    1. ο Πόλεμος στην Συρία υπάρχει εδώ και 4 χρόνια

    2. οι Σύριοι και οι μη Σύριοι για κάποιο μαγικό λόγο δεν πάνε στις Αραβικές χώρες που είναι αφενός πλούσιες αφετέρου ιδίας θρησκείας

    τα δεδομένα αυτά γεννούν κάποιες ερωτήσεις:

    1. τι διαφορετικό έγινε το 2015 που έφερε τέτοια πληθυσμιακή εισροή;

    2. γιατί δεν πάνε στις Αραβικές χώρες;

    3. είναι τυχαίο που όλοι οι εισερχόμενοι είναι Μουσουλμάνοι;

    4. πόσο τυχαία ήταν η δήλωση Οζάλ πριν κάτι χρόνια ότι δεν χρειάζεται να κάνει πόλεμο, απλώς θα στείλει μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνων;

    5. γιατί συζητιέται το να στέλνουμε καράβια στην Τουρκία να παραλαμβάνουν τους λάθρομταναστες για να μην πνίγονται και δεν πάνε από την στεριά στην Ευρώπη μέσω Κωνσταντινούπολης;

    6. είναι άραγε όλοι οι εισερχόμενοι Σύριοι ή μήπως είναι ο 1 στους 10;

    7. κι αν δεν είναι Σύριοι τι είναι οι 9 στους 10;

    8. τι σχέση μπορεί να έχουν οι 9 στους 10 με τις δηλώσεις των ISIS ότι μετά την Παλμύρα στόχος είναι η Αθήνα και η Ρώμη;

    Και να σκεφτεί κάποιος ότι τον Δούρειο Ίππο τον εφηύρε ο Οδυσσέας…

    Χρηματοδότες, ΜΜΕ και Πολιτικοί με κλασσικές προπαγανδιστικές τεχνικές “έσβησαν” τις λέξεις “λαθρομετανάστης”, “παράνομος μετανάστης” αντικαθιστώντας τες με το “Πρόσφυγες” και ξαφνικά όλοι μιλάνε για “Προσφυγικό” παρόλο που οι Σύριοι που τώρα εισέρχονται είναι 1 στους 10, και ξαφνικά όλα τα εκατομμύρια των λάθρο που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα έγιναν και αυτοί “Πρόσφυγες” πως το κατάφεραν αυτό; μα ο Gustave Le Bon στο έργο του “Ψυχολογία των Μαζών” μας ενημερώνει ότι ο όχλος δεν μπορεί να κάνει συλλογισμούς γι αυτό οδηγείται από το συναίσθημα, γι αυτό τα κανάλια δείχνουν συνεχώς τα ναυάγια, γιατί ξέρουν ότι ο όχλος δεν μπορεί να κάνει απλές σκέψεις του τύπου “γιατί δεν πάνε από την στεριά;”, γιατί δεν πάνε στις Αραβικές χώρες που δεν έχει θάλασσα”, “ποιος χρηματοδοτεί τον πόλεμο και για ποιο λόγο;”, “που βρίσκουν όλοι αυτοί τόσες χιλιάδες € όταν στις χώρες τους το μεροκάματο είναι μερικά cents;”, “για ποιο λόγο αριστερούς και δεξιούς τους πιάνει ο πόνος για τους λάθρο ενώ ποτέ δεν τους έπιασε για τους Έλληνες που αυτοκτονούν

 59. Μουσικούλα; 02/16/2016 @ 4:53 ΜΜ

  Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα με τις θρησκειες… [{Τα υπόλοιπα απορρίπτονται επειδή είναι εκτός θέματος, λυπάμαι} Να είσαι καλά!]

  • Μουσικούλα; 02/16/2016 @ 5:12 ΜΜ

   Να εισαι καλα. Θα μπορουσες και να μην ποσταρεις τιποτα. Δικο σου ειναι το θεμα.

 60. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ

  • Τάσο, κακός άνθρωπος δεν είσαι, δεν υπάρχει λόγος να με απειλείς. Εδώ δεν είναι chat. Γράψαμε ήδη πολλά. Σε ευχαριστώ θερμά.

   – Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος –

 61. ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΙΡ ΓΙΑΤΙ ΘΑ Τ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.

 62. ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΙΡ

 63. ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ

 64. Δικτάτορας 02/16/2016 @ 6:38 ΜΜ

  Εγω παντως δεν ειμαι δημοκρατης και για αυτο θεωρω οτι ολοι οι μικροτσουτσουνοι νεοναζιστες και οχι μονο πρεπει να ευνουχιστουν καθως ειμαι και λιγο του Μεταξα και του ΟΧΙ στους Ναζι αλλα και του Ιουστιανιανου και του Θεοδοσιου αμα με πιανεις.

  • μεγαλος 02/16/2016 @ 7:09 ΜΜ

   απ οτι φαινεται εσενα σε ικανοποιουν μονο οι μακρυτσουτσουνοι ,,,,,,ατιμη δικτακτοριτσα εισαι και πονηρουλα

   • Δικτάτορας 02/16/2016 @ 9:22 ΜΜ

    Ειναι αναλογα πως θα τα φερει η Αναγκη.

    Η Δημοκρατια ειναι μια γυναικα οπως και η Δικτατορια. Η γυναικα αναλογα και με τις εμπειριες της χρειαζεται τον καταλληλο αντρα αλλιως δεν γινεται η δουλεια.

    Η Δημοκρατια μπορει να γεννησει την Φαυλοκρατια και αυτη με την σειρα της μπορει να γεννησει την Δικτατορια.

    Εγω απλα ελπιζω οτι δεν θα χρειαστει να φτασουμε μεχρι εκει αλλα αμα φτασουμε ασφαλως και η τελευταια επιλογη για ολους τους ανθρωπους θα ηταν οι ψυχαθενεις μικροτσουτσουνοι Σατανιστες αμορφωτοι πανιβλακες της Χ.Α και μετα το ΚΚΕ.

    Για πολυ μικρο σε κοβω. Για μετρα καλυτερα να δεις απο που πηγαζει αυτο το συνδρομο απο το οποιο πασχετε ολοι εσεις οι μικροτσουτσουνοι που παριστανετε τους μεγαλους.

    • μεγαλος 02/16/2016 @ 9:49 ΜΜ

     ωραια μας τα ανελυσες πανεξυπνε …για την δημοκρατια που γεννησε…και εβγαλε εσενα ,,κλπ. αλλα επειδη εγω ειμαι βλακας για πες μου η μαλακια που σε δερνει τι μπορει να γεννησει? και ακομα απαντησε μου με ποσους χρυσαυγιτες εχεις παει για να εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι μικροτσουτσουνοι ? Και αφου με βλεπεις για μικρο ( φανταζομαι λογω εμπειριας) Εγω αν θελεις ειμαι διατεθειμενος να σου αλλαξω γνωμη ….αν θελεις και εσυ τρελλο κοριτσι.

     • Δικτάτορας 02/16/2016 @ 10:18 ΜΜ

      Βγαζει ματια οτι εισαστε μικροτσουτσουνοι και οτι πασχετε απο το tiny penis syndome. Περα απο το φαναξετε να δειρετε και να κλασετε δεν υπαρχει τιποτα μεσα σας και καμια ουσια σε αυτα που λετε. Εισαστε αψυχα σκουπιδια της υπαρξης γεματα μισος. Εισαστε καρκινοι που λανθαζμνα λογιζονται ως ανθρωποι.

      Εισαστε οι τελευτεοι των τελευταιων. Μια ομορφη δικατορια φτιαχνετε απο τους πνευματικα εξεχοντες οχι απο τα παρανοικα σουργελα και τα βοδια που επειδη δεν εχουν καμια αξια προσπαθουν να καπηλευτουν τα ιερα του εθνους και της φυλης μεσα απο ταμπελοματα και εχει και το θρασος το βοδι που εχετε για αρχηγο να παριστανει τον Χριστιανο, εκει οπου οποιος δεν το εχει μικροτερο απο γαριδακι μπορει να δει οτι αυτος ο “ανθρωπος” εκπεμπει μια βρωμια και μισ δυσωδια και περιβαλλεται απο αρνητικη ενργεια που δυσκολα βρισκεις σε ανθρωπο.

      Αναρωτιμαι μονο αμα κανει και ανθρωποθυσιες με αλλοδαπους στον Εωσφορο καθως το αστραφτερο του σκοταδι που τον περιβαλει μπορω να το δω οπως και ολοι οσοι δεν το εχουν μικροτερο απο γαριδακι.

      Καταλαβες τωρα γιατι πρεπει να το μετρησεις ξανα και γιατι ενας σωστος δικατατορας θα σας εκοβαε ολους τα αρχιδια και θα τα πεταγε στα καημενα τα σκυλακια μετα απο απολyμανση;

     • μεγαλος 02/16/2016 @ 10:45 ΜΜ

      πολυ μπλα μπλα και ουσια τιποτα….εκτος απο το να βριζεις και να τις μετρας ξερεις να κανεις κατι αλλο ?
      ΔΕΝ εχω σκοπο να σου απαντησω σε οσες ανοησιες εγραψες γιατι δεν θα βοηθουσε την δικη σου περιπτωση
      εισαι πολυ αρρωστος στην ψυχουλα σου και στο μυαλο σου και χρειαζεσαι πολυ προσπαθεια και χρονο για να καταλαβεις βασικα θεματα .ΝΑ ξερεις οτι ΑΝ δεν μπορεις να καταλαβεις κατι αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το βριζεις και εκ προοιμιου να το απορριπτεις η ιδεοληψια ειναι ο χειροτερος συμβουλος για ορθη και παραγωγικη σκεψη .Για να σου δωσω μια αφορμη να σκεφτεις ουσιαστικα,, ψαξε να βρεις την αποψη που ειχαν οι αρχαιοι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι …αριστοτελης ,πλατωνας, σωκρατης ,επικουρος για την δημοκρατια ετσι οπως την εχεις εσυ στο μυαλο σου αλλα και για τους ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ και μετα αφου μελετησεις καλα και μαθεις
      ελα να μιλησουμε …..αυτο δεν αφορα μονο εσενα αλλα και αλλα εξυπνοπουλια εδω που μιλουν για τους αρχαιους Ελληνες χωρις να τους εχουν διαβασει ποτε.

 65. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ ΔΑΚΓΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΩΠΟΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ

  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΣΤΟ

  • Το ένα γεννάει το άλλο αδερφέ. Ελληνες φίλαγαν το σύνορα και τελικά ήταν διακοσμητικοί. Ελληνες τους έφερναν στην Ομόνοια. Δεν θα λύσω εγώ το μεταναστευτικό αν αυτό μου ζητάς. Απαράδεκτη η βία από όπου κι αν πηγάζει. Να είσαι καλά!

 66. Ανώνυμος 02/16/2016 @ 8:20 ΜΜ

  ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΡΑΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ
  ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΡΩΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΙ
  ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ
  ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ, ΕΙΔΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΥΠΟΨΙΕΣ…
  ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ
  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ Ε Σ Υ…

  • Μου έχεις γράψει το ίδιο σχόλιο 100 φορές και έχεις αρχίσει να κάνεις και τα δικά μου νεύρα κορδόνια. Τελευταίο σχόλιο που εγκρίνω με το ίδιο περιεχόμενο. Να είσαι καλά!

   • ΣΤΡΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΡΕΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ

 67. Δικτάτορας 02/16/2016 @ 11:20 ΜΜ

  Βασικα ειναι ανωφελο να ασχοολειτε κανεις με τα ανθρωπομορφα γουρουνια που ξεφτυλιζουν το εθνος και εφτασαν στο σημειο να βαλουν αυτο το πραγμα στην βουλη:

  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=422682

  Τι δεν καταλαβαινω;

  Δεν καταλαβαινω τι ειναι ο Ναζισμος; lol

  Ξερω πολυ καλα τι ειναι ο Ναζισμος και οι Ναζι ειναι καλοι μονο νεκροι για αυτο και δεν προκειται η Χ.Α να δωσει ποτε καμια λυση σε κανενα προβλημα.

  Πιθανη εκλογη της Χ.Α θα οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε εμφυλιο και αν και εγω δεν θα εμπλεκα με αυτα τα σκατα αν δεν το θελησει η Αναγκη θα δικαιολογουσα απολυτα τους αριστερους αν συμμαχουσαν με τους αλλοδαπους που θα το κανουν και καλα θα κανουν και αυτη την φορα πολλοι που προερχονται απο την δεξια θα συμμαχησουν με τους αριστερους.

  Επισης το πιστευω δεν κανω πλακα οτι θα μπορουσες να κανεις ενα καλο deal στην κρεαταγορα και να παρεις για παραδειγμα ενα γουρουνι αντι για 10 Χρυσαυγιτες και με αυτο να ταισεις μερικα μαυρακια που τουλαχιστον αξιζουν να υπαρχουν.

  • μεγαλος 02/16/2016 @ 11:53 ΜΜ

   ωραια εφημεριδα διαβαζεις ,,απο εκει παρα-μορφωθηκες ?
   καθε απαντηση που δινεις επιβεβαιωνεις την αποψη που εξεφρασα νωριτερα για σενα ….
   εξ-αδελφε…….καλη νυχτα.-

   • Δικτάτορας 02/17/2016 @ 12:24 ΠΜ

    Αντε ρε μικρουρλη παπαροπιθηκε να μετρησεις το γαριδακι σου. lol

    To link με το σουργελο που ψηφισες εψαχνα και το ποσταρα πιο κατω.

    Εισαστε τα σκατα της πλασης ολακερης και το απολυτο πνευματικο σκοτος και νομιζετε οτι εχετε και ιδεολογια γιατι φωναζετε σαν πουτανες.lol

    Στο τελος καποιος αγιος ανθρωπος θα σας χεσει στον ταφο και αυτο πρεπει να πιστευουν οι ανθρωποι οτι το σκοτος τελικα δεν μπορει να νικησει αλλιως βαζουν την υπογραφη τους εκει οπου την εβαλε το βοδι ο Μιχαλοβλκακος που υμνουσε τον Σατανα.

   • Δικτάτορας 02/17/2016 @ 12:36 ΠΜ

    Επισης απα να πω οτι εγω δεν παραμορφωθηκα διαβαζοντας Χιτλερικες ανωμαλιες οπως το βοδι που ψηφιζεις γουρουνανθρωπε απογονε της κλανιας του Χιτλερ. lol

    Οσο περισσοτερο μας κανετε επιδειξη το μικροσκοπικο γαριδακι σας τοσο περισσσοτερο μεγαλωνει το προβλημα σας με το tiny penis syndom και η ξεφτυλα του εθνους εχει ξεπερασει καθε οριο.

    ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση για το εθνος ειναι ο ευνουχισμος σας και δεν κανω πλακα.

   • Δικτάτορας 02/17/2016 @ 1:11 ΠΜ

    Μισος σπερνετε μισος θα παρετε δεν χρειαζετε να εισαστε εξυπνοτεροι απο εναν αμορφωτο πιθηκο για να καταλαβετε οτι εισαστε απλα αρρωωστοι υπανθρωποι η εστω εξαπατημενοι απο αρρωστους υπανθρωπους και οτι ολα οσα εχετε μεσα στο μυαλο σας ειναι ΣΚΑΤΑ και οτι εισαστε ντροπη και για το εθνος και για την ανθρωποτητα και αμα γινει και κανενα λαθος και βγειτε στην εξουσια θα μεινετε στην ιστορια ως οι μεγαλυτεροι μαλακες και η μεγαλυτερη ντροπη για το εθνος ever.

    Τι ψαχνετε να βρετε και παιζετε και τους εξυπνους; lol

    ΣΚΑΤΑ εχετε μεσα στο κεφαλι σας. Ο φυλετισμος/ναζισμος ειναι μια ΑΡΡΩΣΤΙΑ που δεν στεκει σε καμια λογικη. Πρεπει εκ των πραγματων να εισαι ΒΛΑΚΑΣ για να εισαι φυλετιστης και κανονικα αυτη η ΑΡΡΩΣΤΙΑ θα επρεπε να ειναι εκτος νομου αλλα δυστηχως αυτα εχει η Δημοκρατια που καταντησε πουτανα.

    Το πιθανοτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι οι Χρυσαυγιτες ειναι απογονοι Μογγολων και Αφιρκανων ζουλου για αυτο και εχουν αυτα τα προβληματα, καθως το πολιτισμικο τους επιπεδο κυμαινετε σε αυτα τα επιπεδα.

    Μου αρεσει που αυτα τα υποκειμενα εχουν και το ΘΡΑΣΟΣ εκτος απο τον Χριστο να βαζουν στο στομα τους και τον Μεγα Αλυεξανδρο που μετεδωσε πολιτισμο σε ολοκληρο τον κοσμο και οχι ναζιστικες ΚΟΥΡΑΔΕΣ που απευθυνονται σε ψυχασθενεις υπανθρωπους.

    Για αυτο σας λεω. Μοναδικη λυση για αυτα τα φαινομενα ειναι η Δικτατορια κσι προφανως αυτο θελουν να φερουν αυτοι που σας γαμανε τους αχρηστους εγκεφαλους.

    Βγαλτε τωρα τους πιθηκους της Χ.Α να τα κανουν ολα μουνι και μετα θα σας φερουν μια διαφορετικου τυπου δικτατορια που να αρμοζει στον πρωκτο σας και οι περισσοτεροι μαλιστα θα συμφωνουν οτι αυτη η νεα δικτατορια θσ ειναι καλυτερη απο την δικτατορια των πιθηκων.

  • το θελησει η Αναγκη θα δικαιολογουσα απολυτα τους αριστερους αν συμμαχουσαν με τους αλλοδαπους που θα το κανουν και καλα θα κανουν

   ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ Ε?ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.

   • Δικτάτορας 02/17/2016 @ 1:16 ΠΜ

    Βασικα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ειτε δεξιος ειτε αριστερος πλεον αλλα καταγομαι απο δεξια οικογενεια με συμμετοχη στην ΕΟΚΑ και εχω και ενα μαλακα θειο που ηταν στην ΕΟΚΑ Β για αυτο και γνωριζω καλα πως μοιαζουν οι ανεγκεφαλοι πιθηκοι που μπορουν μονο να δημιουργησουν περισσοτερα προβληματα.

 68. Δικτάτορας 02/16/2016 @ 11:28 ΜΜ

  Sorry λαθος link αυτο ηθελα να ποσταρω:

  http://www.protothema.gr/greece/article/230274/o-blasfhmos-kaiadas-kai-o-xristianos-germenhs/

 69. Δικτάτορας 02/17/2016 @ 9:25 ΠΜ

  Η οποιαδηποτε συζητηση με τα τεκνα του σκοτους ειναι ανωφελη για αυτο και ειναι προβλεπομενο οτι θα καταφυγουν στην βια για να επιβαλουν την αρρωστια τους και για αυτο επισης ειναι προβλεπομενο οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις και μεσα σε μια κατασταση χαους και εμφυλιου πολεμου ο εχθρος του εχθρου ειναι φιλος.

  Μεσα σε μια τετοια κατασταση εκει οπου μαλιστα η εξαθλιωση θα γινει ο κοινος παρονομαστης αναμεσα σε Ελληνες και αλλοδαπους το εθνος και η φυλη θα χασουν την σημασια τους και θα ξυπνησει και ο αδελφος δαιμονας του Ναζισμου ο Κομμουνισμος.

  Πως θα κυβερνησει η Χ.Α μεσα σε μια κατασταση ατακτης επι της ουσιας χρεοκοπιας;

  Θα προσπαθησει φυσικα να επιβληθει με τα οπλα και εκει ειναι που θα ανοιξουν οι πυλες της κολασης και τοτε ειναι που οι περισσοτεροι θα νοσταλγησουν τον Γιωργακη και τον Αντωνακη.

  Φυσικα θα επιχειρησουν να τα βρουν με τους καπιταλιστες της Ν.Δ γιατι μετα απο που θα βρουν κεφαλαια για να επιβιωσει εστω ο εγχωριος στρατος τους που θα ειναι το μονο πραγμα που θα μπορει να κρατησει την χωρα σε μια λειτουργισιμη εστω κατασταση;

  Τοτε ειναι που ειτε θα φανει η υποκρισια και το ψεμα των “αδιαφθορων” ειτε που το κεφαλαιο θα πριμοδοτησει τους αριστερους επαναστατες και θα τελειωουμε μια ωρα αρχητερα απο αυτη την παρανοια.

  Περα απο ολα αυτα ο πυρηνας αυτης της ανθελληνικης και προδοτικης οργανωσης Βαρβαρων Τουρκοσπορων πιστευει, στεγαζει και καλλιεργει υπουλα και υποχθονια αυτο το αρρωστημενο πραγμα:

  «η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά», «Η φτήνια του υπανθρώπου του Σταυρού», «Φλόγες που καίνε τον υιό του Θεού και τους Αγίους του».

  Και εδω ειναι που προκυπτει και ενα θεμα με τους Χριστιανους και τους πραγματικους πατριωτες που θα συμμαχησουν με τους αριστερους καθως ο εχθρος του εχθρου ειναι φιλος.

  Καλο ψοφο.

 70. Δικτάτορας 02/17/2016 @ 10:03 ΠΜ

  Μιλατε για μασονους και για προδοτες και δεν εχετε ιδεα για το τι εστι Ναζισμος και ποια ειναι η σχεση του με το μαυρο ιερατειο η αλλιως μαυρη αδελφοτητα αλλα και με τους Μογγολους (Δρακονιανους λενε αλλοι) μαυρους μαγους.

  Μιλαμε για τα πνευματικα σκατα των αποσκατων που συνδεεονται με τον πυρηνα της σαπιλας.

  Αμα θελετε να σας αναλυσω και τα αποκρυφιστικα πστευω των μπασταρδων πουτανας Μογγολας γιων και να σας εξηγησω ποσο γελοια υπηρξαν αυτα τα υποκειμενα και πως προσπαθησαν επι της ουσιας να διαστρεψουν αποκρυφιστικες παραδοσεις που προερχονται απο την πλευρα των ορκισμενων εχθρων τους.

  Μιλαμε για κρεας και μαλιστα φτηνο που θα μπορουσες να το ανταλλαξεις στην κρεαταγορα με 1kg χοιρινουυ προς 100kg ανθρωπομορφου χοιρου.

  Αρχαια Ελλαδα και κουταμαρες. Τι θα τα κανετε τα αγαλματα των αρχαιων θεοων εκει οπου επι της ουσιας πουλησατε την ψυχη σας στο σκοτος και την σαπιλα;

  Κοροιδευετε μονο τον εαυτο σας και κανενα αλλο και η κατασταση σας ειναι τοσο ΓΕΛΟΙΑ που αμα καταλαβετε επι τελους οτι η παραδοση του Απολλωνα/Ωρου προερχεται απο ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ και ανατολιτες δεν θα βρισκετε που να κρυφτειτε μεσα στο ΣΚΟΤΟΣ.

 71. Ανώνυμος 02/17/2016 @ 10:59 ΠΜ

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ Η ΘΑ ΤΟ ΠΝΙΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗ
  [ *** Αυτό το κομμάτι κόπηκε γιατί πρόκειται για προπαγάνδα / Τώρα πως γίνεται να είσαι Εβραία και να πιστεύεις Στον Χριστό και την Παναγία, αυτό ας το κρίνουν όσοι διαβάσουν όσα όμορφα ομολογώ γράφεις, αλλά πολύ φοβάμαι τα έγραψες για να στηρίξεις το κομμάτι που έκοψα – Υγεία! *** ]
  ΚΑΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΡΗΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΠΙΔΑ, ΝΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΣΚΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
  ΟΤΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ , ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ
  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ
  ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ

  • ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΑΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ

  • ανωνυμος 02/17/2016 @ 6:59 ΜΜ

   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ.

 72. Δικτάτορας 02/17/2016 @ 11:35 ΠΜ

  Το εκτρωματικο μορφωμα της Χρυσης Αυγης που εχει βρωμισει την ψυχη του νεοελληνα με εναν ΚΑΡΚΙΝΟ ειναι αυτη την στιγμη ο μεγαλυτερος εγχωριος εχθρος του εθνους.

  Ουτε το ΠΑΣΟΚ ουτε η ΝΔ ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ και ουτε καν οι Σιωνιστες που αμα το ψαξεις βαθυτερα θα καταλαβεις οτι οι Σιωνιστες και οι Μογγολοι του Μαυρου ιερατειου ειναι ενα και το αυτο και αυτα ανακαλυψε και ο ΟΕΑς και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που εχει παλαβωσει.

  Αυτο πραγματικα εκφραζει αυτο το εκτρωμα και δεν χρειαζετε να εισαι μαγος για να το καταλαβεις:

  *”«Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και τη δημιουργία ενός καινούργιου», λέει στο περιοδικό Metal Hammer ο «Καιάδας». Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας».

  Οι στίχοι τους είναι συνομιλίες με τον Διάβολο. Ο θεός έχει πεθάνει λόγω ευσπλαχνίας -και σαπίζει στον τάφο του. Λύκοι και δαίμονες καλούν την Ιριδα και τον Εωσφόρο. Κάποιος κάνει μια προσφορά θυσίας στον Θεό της Θάλασσας και χορεύει μαινόμενος. Ζητάει να καταστραφούν τώρα οι εβραίοι και οι «εχθροί από την Ανατολή».”

  Εκφραζει το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ.

  Εκφραζει το ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ και την διαστρευλωση της ιστοριας και της ανθρωπινης υπαρξης επι της ουσιας της.

  Δεν χρειαζετε να εχεις την νοημοσυνη ενος πιθηκου για να καταλαβεις οτι ολοι αυτοι οι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ εδω μεσα που βγαζουν αυτο το ΜΙΣΟΣ για τις παραδοσεις της ανατολης ειναι παιδια αυτου του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και το κωμικοτραγικο της υποθεσης ειναι οτι οι original Ναζι ΓΝΩΡΙΖΑΝ και ΔΙΔΑΣΚΑΝ οτι οι παραδοσεις των θεων προεχρονται απο την Βαβυλωνα και τους Ανουννακι δηλαδη απο την ΑΝΑΤΟΛΗ και απλα προσπαθουσαν να καπηλευτουν αυτη την πραγματικοτητα μεσα στο δαιμονικο τους ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ που εστιαζει στα ειδωλα και στην διεστραμμενη αναμοχλευση της αρχετυπικης ουσιας που στο τελος καταληγει στον Μογγολικο αρχετυπικο προγραμματισμο και γενετικο κωδικα οπως εχει καταλαβει και ο ΟΕΑς που εχει παλαβωσει με αυτα τα θεματα, καθως προσπαθει να σωσει οτι σωζετε αν σωζετε. Μιλαμε οτι ειναι τοσο μικροτσουτσουνοι οου για να ανακαλυψεις το μικροσκπικο γαριδακι τους θα πρεπει να χρησιμοποιησεις μικροσκπιο.

  Η ονομασια τους προερχεται απο το Ερμητικο Ταγμα της Χρυσης Αυγης το οποιο επικαλειτε τον θεο του Τετραγραμματου και η Ερμητικη Καμπαλα βασιζετε στις εκπορευσεις των Αρχαγγελικων δυναμεων. ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχουν με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ειναι απλα ΤΥΦΛΟΙ βυθισμενοι μεσα στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. Απλα μιμουνται και διαστρεβλωνουν εξωτερικα, εσωτερικες διδασκλιες τις οποιες δεν θα μπορουσαν ποτε τους να ανακλυψουν ΜΕΣΑ τους γιατι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ.

  • ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ;ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

 73. ΒΛΕΠΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΝΑΦΗ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΥΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΑΣ.ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ 200 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  • Δικτάτορας 02/18/2016 @ 11:15 ΠΜ

   Αριστερη προπαγανδα στα λεγομενα μου δεν υπαρχει καθως επισης ουτε αριστερος ειμαι, ουτε ψηφισα και ουτε καν σκεφτηκα ποτε μου να ψηφισω αριστερα. Αν φτασει και εδω που βρισκομαι το διλημμα νεοναζι η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο σαφως και θα επιλλεξω το οτιδηποτε αλλο ακομα και το ΚΚΕ και σαφεστατα το ΑΚΕΛ.

   Αυτο που υπαρχει ειναι ανθρωποι και ΖΩΑ και αυτη ειναι η πραγματικη συγκρουση που θα βιωσει το αρρωστημενο μορφωμα της Χ.Α καθως το ολο θεμα με τους πιθηκους με νοΗμοσυνη αμοιβαδας και το τσουτσουνακι γαριδακι ειναι αδιεξοδο.

   ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.

   • Ανώνυμος 02/18/2016 @ 1:12 ΜΜ

    Γεια σου ταξιάρχη ΜΑΚΚΑΒΑΙΕ.
    Υ.Γ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΣΟΥ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ ΣΚΗΝΙΤΗ

    • Δικτάτορας 02/18/2016 @ 2:19 ΜΜ

     Για αυτο εχει βρωμισει το νεοελληνικο DNA απο κατι Τουρκοσπορους ανωμαλους οπως εσυ.

 74. Δικτάτορας 02/18/2016 @ 11:48 ΠΜ

  Τα καταραμενα μπασταρδα του Σταλιν και του Χιτλερ εχουν την ιδια σκατοσαυρα για μητερα.

  Ο Γκεμπελς ηταν θαυμστης του Μαρξ και ο Ναζισμος δεν ειναι παρα το μπασταρδο του Μαρξ και απλα η μια ακραια αρρωστια δημιουργει την αναγκη για την αλλη ακραια αρρωστια με στοχο την δημιουργια ενος νεου “ανθρωπου” και μιας νεας ταξης πραγματων μεσα στα ορια που εθεσαν οι παρανοικοι Bavarian Illuminati που ηταν οι πρωτοι που ξεκινησαν να μιλανε για μια νεα ταξη πραγματων και να συνωμοτουν προς αυυτη την κατευθυνση προς την διαλυση των εθνων και των θρησκειων και την επιβολη της αχρηματης κοινωνιας.

  en.wikipedia.org/wiki/New_Order_(Nazism)

  Οσο προδοτες ειναι οι κομμουνιστες λογω βλακειας αλλο τοσο προδοτες ειναι και οι νεοναζι υπανθρωποι. Επισης οσο “προδοτες” ηταν αυτοι που συμμαχησαν με τους Βουλγαρους αλλο τοσο “προδοτες” ειναι οι προγονοι του Μιχαλοβλακου οι ταγματασφαλιτες που συνεργαζονταν με τους Ναζι.

  Το θεμα της προδοσιας προκυπτει συμφωνα με την αντιληψη της μιας η της αλλης πλευρας αλλα επι της ουσιας μιλαμε για κρεας και στις δυο περιπτωσεις που ειναι πρωτα απο ολα προδοτες του ανθρωπινου ειδους αλλα φυσικα και υπαρχει μια ποιοτικη διαφορα στο επιπεδο των ανθρωπων αναμεσα σε εναν αριστερο που ψαχνει τον ουτοπικο κοσμο του κομμουνισμου (που αμα μπορουσε να εφρμοστει θα μπορουσε να ειναι το ζητουμενο απο ολοκληρη την ανθρωποτητα) απο εναν “ρεαλιστη” νεοναζι που απλα αποδεχετε το σκοτος και προσπαθει να το επιβαλει και στο τελος της ημερας και οι δυο φερνουν την κολαση.

  ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.

  • Ανώνυμος 02/18/2016 @ 1:08 ΜΜ

   Ταξιάρχη εσύ?Σαμπάτ σαλόμ γκόι κουν!

   • Ο Σταυραετός του Μαχαιρά 02/18/2016 @ 10:09 ΜΜ

    Το προβλημα της ανθρωποτητας ειναι που υπαρχεις εσυ και δεν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να σε απασχολει αλλα βλεπω οτι τα κατεχεις καλα τα Εβραικα που ειναι η γλωσσα των αφεντικων σου. Εγω εψαξα και στο google για να βρω τι σημαινει αυτο που ειπες αλλα ποιος σε χεζει και εσενα και τον δαιμονα στον οποιο πουλησες την ψυχη σου.

    Απλα νομιζεις οτι υπαρχεις και οτι και να σκεφτεις ειναι ακυρο και η μονη “χρησιμοτητα” που εχει η σκεψη σου αλλα και η υπαρξη σου στο συνολο της ειναι για να αρρωστησεις τους αλλους, καθως εισαι μια διποδη αρρωστια και δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ σημασια πια ειναι εθνικοτητα σου και πια ειναι η καταγωγη σου και ειμαι σιγουρος οτι δεν εισαι τοσο ηλιθιος για να μην μπορεις να το καταλαβεις και μαλλον το γνωριζεις κοι απλα ψαχνεις για το αιμα του Χριστου και τιποτα αλλο για να ταισεις προφανως και τα αφεντικα σου στα οποια ανοικεις που και αυτοι ειναι τελειωμενοι, καθως το αιμα του Οφι ειναι δηλητηριο για τις σκιες και τα παρασιτα και ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και δεν μιλαω μονο για τους Σατανιστες της Χ.Α με τους οποιους δεν ειμαι και τοσο σιγουρος αν εχεις καποια σχεση η αν απλα προσπαθεις να κρυφτεις μεσα στο νοητικο σκοτος as usually ψαχνοντας για αιμα.

    Εισαι απλα μια σκια και ασφαλως εχεις τελειωσει απο αυτο συμπαν οταν πουλησες την ψυχη σου και απλα θα πρεπει να συμβιβαστεις με τον ανυπαρκτο εαυτο σου και οταν πεθανεις με το καλο και ξυπνησεις μεσα στον ατερμονο εφιαλτη που επελεξες θα καταλαβεις ακριβως τι εισαι και δεν σου φταιει κανενας για αυτο αληθεια σου λεω. Εισαι απλα αυτο που εισαι και αυτο ειναι το προβλημα σου και τιποτα αλλο.

    • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 9:50 ΠΜ

     Γύρνα στην πραγματική σου πατρίδα Μακκαβαίε και πάρε μαζί σου τις κατάρες σου και τους αναθεματισμούς σου.Έλληνας δεν υπήρξες ποτέ,μην βασανίζεσαι άδικα,τράβα στους “άγιους τόπους” να βρεις τη λύτρωση που ζητάς.Και το πιο σημαντικό:Μάθε την γλώσσα των προπατόρων σου!

 75. Ο Αρχάγγελος 02/19/2016 @ 10:57 ΠΜ

  Νεοναζι Σφακλανακη δεν θα γινεις Ξυλουρης ποτε γιατι εβαλε ο Θεος σημαδι.

  “Θεριά οι ανθρώποι δεν μπορούν
  το φως να το σηκώσουν
  δεν είναι η αλήθεια πιο χρυσή
  απ’ την αλήθεια της σιωπής
  χίλιες φορές να γεννηθείς
  τόσες, τόσες θα σε σταυρώσουν”

  >>> http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/12/12_29.html

  Το ψευτοδιλλημα των ειδωλολατρων και των στοκων της επιφανειας: Ειτε αποδεχεσαι το προερχομενο απο την Ανατολη και την Αφρικη 12αθεο ειτε δεν εισαι Ελληνας και δεν πα να εισαι και σχιζοματης, το μονο που μετραει ειναι τελικα να εισαι μαλακας και αυτοι που εσπειραν αυτη την αρρωστια και αυτον τον καρκινο στην ψυχη του νεοελληνα μιλανε για πατριδα και για εθνος και για τους θεους ακομα. lol

  • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 2:09 ΜΜ

   Φεύγα τοκογλύφε,φεύγα ρουφιάνε,φεύγα σκορπιέ της ερήμου,φεύγα μίασμα των σκωλήκων που γεννήθηκες στης ανοχής τον ρωμαικόν οίκον.

  • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 3:08 ΜΜ

   Αρχάγγελε (ντροπιάζεις και το όνομα)μιλάς για τον εαυτό σου και επαναλαμβάνεις χαρακτηρισμούς που απευθύνονται σε σένα οπως Στοκος που σε είπε καποιος εχθές. Κράτα τις εμμονές μεσα σου και μην βρωμίζεις το σάιτ με το άρρωστο μισος σου
   Τουλάχιστον μάθε να σέβεσαι και τις αλλες απόψεις ακομα και αν δεν δύναςαι να τις καταλάβεις..
   Δεν βλέπεις οτι έχεις γίνει ο περίγελος ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh