in

Κατατέθηκε μήνυση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για παραβίαση του άρθρου 134 του Ποιν. Κωδ. για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

tsipras

Via Quadro 27 D 80070 S
Avv. Antonios Antoniadis. Angelo d’ Ischia (NA)
Tel: Italia:+ 39 334 2925832 Ελλάδα +306939347926

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΑΝΑΦΟΡΑ ( Αρθ.10 Συντάγματος)
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 134 Ποιν. Κωδ.

Ο υπογεγραμμένος Αντώνιος Αντωνιάδης γεννηθείς εις την Αθήνα στις 31.07.1954 υιός του Κίμωνος Χατζηαντωνιάδη και της Καλλιόπης Χατζηαντωνιάδου, το γένος Καρβούνη, κάτοικος Ιταλίας Via Quadro 27/D – 80070 Sant’Angelo di Ischia ( NA) δικηγόρος (avvocato) εγγεγραμμένος εις τον δικηγορικό σύλλογο της Νεαπόλεως Ιταλίας, με αριθμό δικηγορικής ταυτότητος ΑΑ014695

αιτείται

την αυτεπάγγελτη δίωξη του Έλληνα πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα, γιά το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 του ποινικού κώδικα και συγκεκριμένα για παράβαση του β’ εδαφίου: (Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιµωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούµενης παραγράφου:

επιχειρεί µε βία ή απειλή βίας ή µε σφετερισµό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δηµοκρατικό πολίτευµα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεµελιώδεις αρχές ή θεσµούς του πολιτεύµατος αυτού.
επιχειρεί µε τα µέσα που αναφέρονται στο προηγούµενο εδάφιο και µε τρόπο πρόσφορο να διαπράξει την οµαλή λειτουργία του πολιτεύµατος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγµα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή.
ασκεί ή άσκησε την εξουσία που ο ίδιος ή άλλος κατέλαβε µε τους τρόπους και µε τα µέσα που προβλέπει το άρθρο αυτό).

δια τους παρακάτω λόγους :

Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε δανειακή σύμβαση και την επικύρωσε με τον νόμο αρ.4335/2015 ο οποίος δημοσιεύθηκε εις το Φ.Ε.Κ Τεύχος πρώτο αρ. 80 της 16ης Ιουλίου 2015, εις την σελίδα 756 εις την οποίαν αναφέρεται επί λέξει: «Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο…..»

Με την ανωτέρω κατάπτυστη πρόταση, ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αποστερεί από την Βουλή των Ελλήνων το δικαίωμα να νομοθετεί και ταυτόχρονα να παραδίδει την εθνική κυριαρχία στις διαθέσεις και τα καπρίτσια των δανειστών και της τρόικας, σε αντίθεση με την βούληση του Ελληνικού λαού, ο οποίος με δημοψήφισμα εξέφρασε την αντίθεσή του στον εκβιασμό των δανειστών, παραβιάζοντας έτσι και το άρθρο 52 του συντάγματος και νοθεύοντας την λαϊκή θέληση.

Με την ανωτέρω πρόταση, παραβιάζεται επίσης και το άρθρο 73 του Συντάγματος, βάσει του οποίου το δικαίωμα προτάσεων νόμου ανήκει εις την Βουλή και την κυβέρνηση, και φυσικά χωρίς την έγκριση κρατών η Ευρωπαϊκών θεσμών και δη, εχθρικών προς την Ελλάδα.

Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας δολίως ενεργεί κατά του εθνικού συμφέροντος, καταργώντας την επιτροπή για τον έλεγχο του χρέους, τα πορίσματα της οποίας αποδεικνύουν ότι το χρέος είναι απεχθές, παράνομο και επονείδιστον. Οι Γερμανοί μας επώλησαν υποβρύχια ελαττωματικά εις το διπλάσιο της αξίας των, καθώς και τεθωρακισμένα Λέοπαρντ χωρίς εξοπλισμό, πληρώνοντας μίζες διά τις οποίες καταδικάστηκε από τα Ελληνικά δικαστήρια και φυλακίσθηκε ο πρώην υπουργός Άμυνας κύριος Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας Γεώργιος Κασιμάτης, σε δημοσίευμά του αναφέρει το πρωτόγνωρο της παράτυπης δημοσίευσης της Δανειακής Σύμβασης και δη στα Αγγλικά, χωρίς την υπογραφή αρμοδίων οργάνων και έγκριση της ολομέλειας της Βουλής, κατά τους συνήθεις τύπους.

***************************************************************

Βάσει των ανωτέρω, ο υπογεγραμμένος αιτείται την διερεύνηση της υποθέσεως και εν συνεχεία, ενδεχομένως την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα δια το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Υποδεικνύει ως άτομα πληροφορημένα δια τα ανωτέρω, τα οποία μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραβίαση του νόμου και του Συντάγματος, τους:

Κυρίαν Ζωή Κωνσταντοπούλου – πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Κύριον Γεώργιον Κασιμάτη – καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του Εθνικού και Καποδιαστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών.

Επισυνάπτονται:

Φωτοτυπία Ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας και Ιταλικής δικηγορικής ταυτότητας.
Άρθρο του κυρίου Γεωργίου Κασιμάτη της 1ης Αυγούστου 2015, από την ιστοσελίδα www.iskra.gr

Ίσκια – Ιταλίας 30.12.2015

Αντώνιος Αντωνιάδης

sioualtec.blogspot.gr

Report

What do you think?

Written by Τρίαινα

Comments

Leave a Reply
 1. Μονο που ξεχασατε κυριε αντωνιαδη,πως οι εισαγγελεις και οι δικαστες που απευθυνεστε,ειναι συνεννενοχοι στην εσχατη προδοσια.αρα λοιπον τζαπα ο κοπος.τι περιμενετε δηλαδη, να δικασουν τους εαυτους τους;;;;;;;;ολοι πιονια της νεας ταξης πραγματων.

 2. ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  • ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
   ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΡΗΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΘΟΥΝ .
   ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΑΝ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΛΙΝΤΣΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ . ΑΠΛΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ,

  • κατσε ρε…μονο αυτον;;;ολους τους ξεφτιλισμενους που μας εχουν φερει σε αυτην την κατασταση για να περναν καλα αυτοι και εμεις να πεινασουμε…ΟΛΟΥΣ….οχι μονο αυτον…..ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΙΜΗΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…ολοι μεσα φυλακη και ολα οσα εχουν αυτοι και οι οικογενεια τους στην κατοχη τους κινητα-ακινητα-μετρητα να τα παρει το κρατος…….

 3. Μια μαντρα θα του κλασουν…! Αλλα ο κυριος που εκανε τη μηνυση γιατι δεν εκανε και για τους προηγουμενους? τουλαχιστον με εκεινους θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες!

 4. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ..
  ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ,….

  ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΗ Η [ μήνυση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για παραβίαση του άρθρου 134 του Ποιν. Κωδ. για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας ].

  ΕΙΔΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΗ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ;

 5. Δεν είναι προδότης… Είναι πράκτορας της κωλοφάρας που μας έχει σκλαβώσει μέσα στην πατρίδα μας…

  Η κωλοφάρα θέλει να περνάνε στην ιστορία σαν προδότες όλους εκείνους που έχει βάλει να μας καταστρέψουν, είναι σαν να ρίχνει κ αυτήν την ευθύνη στους Έλληνες… Μπαγιάτικο το κόλπο…

 6. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ για την προσπάθεια ….αλλα θα τεθεί απο τον εισαγγελέα στο αρχείο .Στην Ελλαδα ΠΟΤΕ δεν φυλακίζεται εν ενέργεια πολιτικός αφου ολοι ειναι διορισμενοι (ακομα και οι δικαστικοί) απο το συστημα κατοχής .ΜΟΝΟ αν καποιος πολιτικός έκανε καλο στον τοπο του (πράγμα αδύνατον ) θα τον φυλάκιζαν η θα τον εξόντωναν.

 7. Μηπως πρεπει δέκα εκατομμύρια Ελλήνων να κάνουμε αγωγή σε οοοολους τους προδοτες….ε συγνώμη, σε όλους τους πολιτικούς των τελευταίων πεντε τουλάχιστον χρόνων;;;;; Απο κει, σίγουρα θα προκύψει και η ενοχή των προηγούμενων, τύπου Σημίτη και σια.
  Μηπως τελικά πρεπει να οργανωθούμε, να παλέψουμε και να σταματήσουμε να μυξοκλαίνε;;;;
  Λέω…μηπως;;;;;;

  • Μήπως ήθελες να πεις των τελευταίων 35 χρόνων; Αμνησία έχουμε πάθει σαν λαός ή έχουμε επιλεκτική μνήμη;

 8. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΛΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

 9. Δικαστηριο για τον τσιπρα εγινε στις 20 Σεπτεμβρη και η ετυμηγορια του βολεμενου ελληνα ηταν αθωος,εκλεγοντας τον και παλι πρωθυπουργο.οταν πεσει πεινα και φτωχια,τοτε μονο θα ξεσηκωθουμε.υπαρχουν ακομα πολλα cayene και cherokee που ανηφοριζουν για αραχοβα και πηλιο καθε σαββατοκυριακο.ειμαστε ολοι βολεμμενοι και καλοπερασακηδες.λεφτα υπαρχουν,καλα περναμε,γιατι να χαλαμε την ζαχαρενια μας;;;;;;;;;;κριμα στα κοκαλα και στη θυσια των προγωνων μας.ειμαστε ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!!!!!!

  • Ποτε δεν θα ξεσηκωθουμε δεν εχουμε καμια σχεση με τους προογονους μας και οσο υπαρχουν ακομα τα υλικα αγαθα θα υπαρχουν ακομα βολεμενοι που δεν θα αφηνουν τετοια ξεσηκωματα ΑΝ πανε να γινουν

 10. ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ Α Ν Τ Ρ Α Σ !!!!!
  ΔΟΞΑ ΣΟΙ !!!
  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΣΕΡΒΙΕΤΑ Η ΠΑΜΠΕΡΣ
  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ! , ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΔΡΕΙΑ
  ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
  ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ

 11. Καλύτερα να έκανε μήνυση στα 10.000.000 μαλάκες έλληνες που τα 30 τελευταία χρόνια ψήφιζαν αυτούς τους έξυπνους πολιτικούς μας.

 12. ΑΝΤΩΝΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΕΥΓΕ!!!!
  ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.
  ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ!!!!
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ, Ε;;; ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ;;;
  ΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΟΥ [ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ] ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!
  ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ, Η ΜΑΛΛΟΝ ANTONIO, ITAΛΟ.
  DI PIETRO, NTE!!! ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ!!!
  ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ!!!
  ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ.
  ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.

 13. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΛΕΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΒΛ. ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ, ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ,

  ΚΑΘΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ “ΕΥΓΕ” ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΧΗΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.

  ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΩΡΑ τουρκική εισβολή στο Αιγαίο…

«Εκπαιδεύουμε μια νέα γενιά που δεν γνώρισε ειρήνη για να σας σφάξει!»