ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΧΘΕΣ 10/1/2017 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΟΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΠΑΓΟ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ . ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ .

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΞΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ 17 ΜΙΚΡΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ AUGMENTIN ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ . ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ . ΕΠΕΙΓΕΙ :

1) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
2) 2) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ AUGMENTIN , ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΦΥΑΛΛΙΔΙΟ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΜΕ ΝΕΡΟ.
3) ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΝ , ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ , ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΑΚΜΑΝΗΣ , ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΗΕΛΦΕΩΝΟ: 698 393 7630 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΛΥΜΜΗΡΑ ΥΔΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΧΘΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΛΑΚΜΑΝΗΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΙΑΤΡΟΣ , ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 697 956 0663.

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΩΜΟΥ . ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΒΟΛΟΥ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΛΗΜΜΕΛΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΕΛΕΙΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑΞΙ.

ΕΛΕΙΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ’’ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΤΩΝ -20 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ 30/3/2017. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ , ΜΕΣΩ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΥΣ .

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΑΜ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΑΙΛΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ 55 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΙΑ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΩΣ 30/7/2017.

ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΩΝ.

ΗΔΗ Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΚΟΥ ΨΥΧΟΥΣ .

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ.

ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

ΤΗΛ: 698 365 7954
ΑΡ.ΛΟΓ/ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :
6886-124336-325
ΙΒΑΝ: GR47-0171-8860-0068-8612-4336-325

Loading...

17 thoughts on “ΒΑΡΥΤΑΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

  • Νικητας says:

   Επειγει να τον βοηθησει καποιος εκει γιατι ,υπονοει ‘η λαθος καταταλαβα,οτι θελει να αυτοκτονησει; (τελευταια παραγραφος του). ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ !!! Βοηθηστε τον !!!
   Περιθαλψτε τον αδερφια!!!

   • Ανωνυμος says:

    Ποιος ρε συ θα αυτοκτονήσει.Έτσι λέει για να φάει τα λεφτά του κόσμου. Εδώ και 40 χρόνια αυτοκτονία αυτός και όλο ζωντανός είναι.Μην ψαρώνεις βρωμιάρης απατεώνας είναι.

 1. basilis says:

  Παιδιά κρίμα πρέπει να βοηθήσουμε με κάτι όσοι μπορούμε όπως φαίνεται αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κανένα και είναι καλός ελληνας.

  • v says:

   Συμφωνώ πρέπει να βοηθηθει αλλά αυτός ο (Στρατηγός μέχρι κ την προσευχή -Πατερ ημών-την έβγαλε δαιμονική ότι κ καλά προσευχόμεθα στο Γιαχβέ,ενώ η προσευχή απευθύνεται στο Θεό -Πατερα,θα πας να τον βοηθήσεις κ θα δει ότι φοράς κάνα σταυρό στο λαιμό και τότε μην έχεις αλλα…Πρέπει όμως να βοηθηθεί

 2. Ανώνυμος says:

  Χαχαχαχα άλλος σωρρας από εδώ… Τι έγινε βρε διαστημικά παλικάρια,ζητάμε λεφτά ?? Καλά πάρτε και εσείς όπως όλοι τα π@π@ρια μας…. Χαχαχα

 3. Γιώργος says:

  Καλά ολόκληρος στρατηγός της ΟΕΑ και δεν τυγχάνει βοηθείας και περίθαλψης από τις στρατιές της ΟΕΑ… Περά του αστείου του πράγματος Περαστικά στον » στρατηγό » και να ξέρει ο γέρος πάει η από πέσιμο η από χέσιμο και να προσέχει….

 4. Ανώνυμος says:

  κάποια στιγμή θα έσκαγε και το παραμύθι των χρημάτων… γιατί δεν πουλάτε απλά ένα λέιζερ να κάνετε την δουλειά σας;

 5. Αθηνά says:

  ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΛΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ – 2.5δις/ετησίως ξοδεύει το δημόσιο απτους φορολογούμενους για να συντηρεί την θρησκεία των υπόδουλων της Βασιλικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου με παράδειγμα τον υποτιθέμενο Αγαπούλη Μεσσία που συνεχίζουν να πληρώνουν οι εξαθλιωμένοι ραγιάδες φορολογούμενοι και μαλιστα με τόκους στην Μερκελ και Σόιμπλε 5.5% λόγω του υποτιθέμενου χρέους.
  Παπακορακες, θεολόγοι, εκκλησιαστικό προσωπικό, τάχα πνευματικοί δάσκαλοι προσηλυτιστές με επιδοτήσεις, συν κ@λόγεροι/ες με πλήρη ΔΩΡΕΑΝ Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μαζι με όσους έχουν οικογένεια, συν επιδοτήσεις ξενων Πατριαρχείων και ιεραποστολών και το τραγικότερο περίπου 200.000 συνταξιούχοι ολοι αυτοί με πρόωρες συντάξεις απο 55 χρονών.
  ΡΑΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ???????????
  ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΣΟΥ????
  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ?
  ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ?
  https://www.youtube.com/watch?v=Q_GuVi8KCK0&t=0s

 6. Ανωνυμος says:

  Θα κόψει μία επιταγή η στρατιά και οι αρχηγοί Αθηνών της ΟΕΑ για την ανάρρωση του υπέρ Στρατηγού διαστημικού Κινέζου βυζοχελωνε Ιωάννη Καραγεωργίου.

 7. Ανωνυμος says:

  Η Ελληνική Δικαιοσύνη κοροϊδεύει τον κόσμο.Τον βάζουν τον Ιεχωβά Καραγεωργίου μέσα από την μπροστά πόρτα και τον αφήνουν να φύγει από την πίσω.Αυτό είναι η απόδειξη πως είναι ιεχωβαδικο πράκτορακι.Προφανώς όταν το συλλαμβάνουν θα χτυπάνε τηλέφωνα από την Αμερική στους εισαγγελείς τους δικούς μας εδώ και θα τους λένε αφήστε τον έξω τον πράκτορα μην σας πάρει και σας σηκώσει και έτσι μέσα στην φοβία τους οι δικοί μας Εισαγγελείς έχουν συνέχεια έξω το κάθαρμα αυτό και την παρεούλα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *