00:43 - 17/01/2017

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΟΕΑ ‘’ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ’’ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΙΝΕΙΚΟ –ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ‘’ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ’’ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ‘’ΓΑΠ’’ , Η ‘’ΑΟΑ’’ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ‘’ΓΑΠ’’ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ’’ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ’’ ΣΥΡΙΖΑ –ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ‘’ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ’’ , ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ‘’ΒΑΣΤΡ’’ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ)  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2010 Ο ‘’ΓΑΠ’’ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ , ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ‘’ΓΑΠ’’ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΚΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΡΙΖΟ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΜΙ-ΒΛΑΞ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ‘’ΜΟΣΑΝΤ’’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ‘’ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’ , ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ‘’ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΔΗΛΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΔΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗΣ  ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ , ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΄’’ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,  ΤΟΤΕ Ο ‘’ΓΑΠ’’ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 75% ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ 100%.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ‘’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ’’ , ΔΙΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΩΣ ΟΕΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΕΡΙ ‘’ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ’’ , ΠΕΡΙ ‘’ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ’’ , ΠΕΡΙ ‘’ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ’’ , ΚΛΠ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΟΤΕ Η ΟΕΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ .
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ , ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ‘’ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ’’.
ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΙΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΟΥΝΤ-ΤΖΕΗΝΤ , ΩΣ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ.
ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2’’ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΑΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ‘’ΠΑΞΙΜΑΔΙ’’ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΛΥΜΜΥΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ .
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΕΝΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ.  ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΜΗΔΕΝ .
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 698 365 7954

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. οπου φτωχός κ η μοίρα του ..... 01/17/2017 @ Ιανουάριος 17, 2017 7:45 πμ

  οπου φτωχός κ η μοίρα του …..

 2. πρωτη φορα που το πηγες καλά και δε μπορω να σε τρολλάρω….ετσι είναι όπως τα γραφεις….ας παραβλέψω το βραστρ….βαστρ….και τους δράκους….
  ….

 3. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ 01/17/2017 @ Ιανουάριος 17, 2017 10:56 πμ

  ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΞ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ «ΓΑΠ» ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ…
  ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο «ΓΑΠ» ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗΚΕ!!!
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ «ΓΑΠ» , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΡΚΟΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥΣ «BRAVO GIORGOS»,ΚΛΠ,ΚΛΠ…ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΣΥΛΟ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ»…

  • Μιά εξήγηση περί του «γιατί στο Καστελόριζο…».ΔΙΟΤΙ : ήταν γνωστό ότι θα έπεφταν χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια φάσκελα για τον ΓΑΠ. Έλα μου ντε που φυσούσαν τα μποφώρια και ο άνεμος πήρε τα φάσκελα και τα φύτεψε στη Συρία…

  • Ε και γιατι τον γραφεις …πανιβλαξ?
   παν πονηρος ο τυπος?…. σατανίκλας?
   …εμεις που το καταλαβαμε μετα απο 5 χρόνια?…….
   πανιβλακες?….

 4. Καλά το ξεκίνησες, αλλά πάλι κατέληξες να στρέφεσαι εναντίον της Ορθοδοξίας. Το ποιά είναι όμως η ορθοδοξία και ποιά είναι η αλήθεια θα φανεί πολύ σύντομα. Τώρα βέβαια θα ζήσουν πολύ λίγοι για να τη δουν. Ο ΓΑΠ και οι λοιποί πολιτικοί δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ορθοδοξία, Θεός τους είναι ο ΜΑΤΣ, που προσκυνούν στις μασονικές στοές και λέσχες, όπως και ο Θεός των Εβραίων, που είναι ο σατανάς. Τώρα εάν εσύ θέλεις να τα ισοπεδώνεις όλα, πρόβλημά σου. Ο Καθένας έχει τα πιστεύω του και τραβάει το δρόμο του. Για εμάς Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι ένα. Για σένα ισχύει κάτι άλλο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει. Πάντως αυτοί είναι προδότες. Οι Έλληνες το ξέρουν, αλλά αδιαφορούν και θα το καταλάβουν με την εξέλιξη των γεγονότων

  • ΤΟΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ; 01/17/2017 @ Ιανουάριος 17, 2017 5:55 μμ

   O ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΤΣ; ΤΟΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟΣ; ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ… ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

  • ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ 01/17/2017 @ Ιανουάριος 17, 2017 7:33 μμ

   Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ…ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, Ο ΕΨΙΛΟΝΙΚΟΣ ΣΟΥΦΙΚΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΥΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ», ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ…
   ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ MRA 666, ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΔΛΔ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΥΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ…
   Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ – ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΡΤΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΑ-ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΑΛΛΙΩΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ…

 5. ΟΕΑ ΤΡΑΛΑΛΟΛΟ ΤΡΟΛΟΛΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΕΑΣ! 01/17/2017 @ Ιανουάριος 17, 2017 5:52 μμ

  ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ!
  ΑΛΛΑ:
  ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΛΕΣ ΓΙΑ: ΔΡΑΚΟΥΣ, ΣΑΒΑΩΘ, ΚΡΟΝΙΟΥΣ, ΒΑΣΤΡ ΓΑΣΤΡ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ, ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣ Τ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΟ ΠΑΝ ΚΑΤ ΠΑΝ ΚΑΤ ΣΑ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑ ΚΕΙΘΕ;
  (ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;;;)
  ΤΙ ΦΑΣΗ;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*