Πρός τους αγχίνους και φιλομαθείς Έλληνες ( Ρήγας Φεραίος – Φυσικής Απάνθισμα )

Η ηθική ασυνέπεια καλά κρατεί, το πάθημα δεν έγινε μάθημα και δυστυχώς πληρώνουμε την ημιμάθεια μας. Αδιαφορίσαμε και αδιαφορούμε για τα σημαντικά, δίναμε και δίνουμε αξία στα ανύπαρκτα και υλικά. Ζωή, Ψυχή, Πνέυμα και Σκέψη νεκρά.

Η πολυνομία και η γραφειοκρατία έγιναν εξουσία σε τέτοιο βαθμό που αποδομείται κάθε τι Ηθικό, Αξιοπρεπές, Αληθινό και Ειλικρινές. Νόμοι παντού, νέοι, παλιοί πάνω σε άλλους δίχως εξήγηση, δίχως ανάλυση, δίχως λογική, δίχως μετάφραση, παράδειγμα ο Ν. 4000/1958 περί τετιμποισμού που ισχύει ακόμα. Ζητήματα φορολογίας δε, τότε και τώρα και δίχως τελειωμό, παράδειγμα Ν. 2238/1994, Ν. 3842/2010, Ν. 3986/2011, Ν. 4110/2013, Ν. 4172/2013 έτσι για να έχετε μια εικόνα της καθημερινότητας μας. Όλα κομμάτια ενός πάζλ χωρίς τέλος.

Ένας Έλληνας καθώς γεννιέται αποκτά υποχρεώσεις, τίνος των ολίγων που γνωρίζουν καλά να στα χρεώνουν. Μέσα στα πολλά αρχίζεις να μαθαίνεις περί ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, ΕΚΑΣ, το άπιαστο όνειρο του ΕΦΑΠΑΞ, το ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ, τους ΦΟΡΟΥΣ, τους ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, την μπίζνα της ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ, το περιβόητο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ, το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και το σώμα σου το ίδιο στο βωμό της εξαθλίωσης, της εκμετάλλευσης, της προδοσίας.

Ο Έλληνας ως θύμα ή ιδανικός αυτόχειρας, των επιλογών του αλλά και της ελαφράς αντιμετώπισης της ψήφου του. Φρόντισε να απαξιώσει ένα εργαλείο δύναμης, φωνής οργής για την εφήμερη βόλεψη του. Παρακαλά για ένα συσσίτιο την ώρα που του νομοθετούν ανάπτυξη, την ώρα που του λήστεψαν κάθε τι ιδανικό, του ποινικοποιούν την Φυλή, του διαγράφουν την ιστορία. Παρακαλά για επίδομα αλληλεγγύης την ώρα που του παίρνουν την ζωή, θύμα της ίδιας του της καλοσύνης. Γίνεται ρατσιστής και του κουνούν το δάχτυλο, ποιοί ; οι δολοφόνοι, οι παιδίφιλοι, οι κτηνοβάτες, οι ανιστόρητοι.

Ποινηκοποιήθηκε ο Έλληνας και η κοινωνία του για να κρυφτούν σε μια αλήθεια πολλά και επικίνδυνα ψέματα. Τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα τόσο εντός όσο και εκτός καλά κρατούν και αδρανοποιούν τα πλήθη. Μόνιμα η πίτα των ολίγων ολόκληρη και ο λαός στο πάτο.

Ηθική χαμένη στην περιφάνεια μας, χωρίς αντίληψη, κανόνες, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμό, κοινωνική συμβίωση και οργάνωση. Σκιά του ίδιου μας του εαυτού απλά και μόνο για να μην παραδεχτούμε λάθη και παραλήψεις. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, απλά δεν θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή γιατί βαλτώσαμε στην συνήθεια μας. Χάσαμε την περιφάνια μας γιατί μας έπεισαν πως είμαστε σκάρτοι, διεφθαρμένοι, κλέφτες. Μάλλον ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο γιατί πλέον είναι θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

“ΟΙ ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ ΣΩΖΟΝΤΑΙ”, ΟΜΗΡΟΣ.

Loading...

6 thoughts on “Πρός τους αγχίνους και φιλομαθείς Έλληνες ( Ρήγας Φεραίος – Φυσικής Απάνθισμα )

    • Μαρία says:

      Λες και το ήξερε ο αρθρογράφος, απλά επικυρώνεις τα όσα λέει πίσω από την ανωνυμία σου. Βρήκες το λάθος για να δείξεις οτι την έχεις μεγαλύτερη. Μήπως το έβαλε επίτηδες για κάποιους σαν και σένα ρωτώ εγώ τώρα από την πλευρά μου. Θα πάρω σύνταξη από το χάρο σε λίγο και βλέπω ακόμα και σήμερα τα ίδια, συγχαρητήρια παραμένεται ανεγκέφαλοι !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *