Η ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ

Ήταν ζήτημα χρόνου να το καταλάβουμε, το καταλάβαμε όμως, όταν άρχισε να πιάνει τόπο και στην επιφάνεια. Έτσι είναι η γεωπολιτική, βλέπεις, εκτιμάς, κρίνεις, αναθεωρείς και το λέω για όσους περιμένουν να τους πει κάποιος, »ότι έτσι θα γίνει κατά γράμμα» και μετά επειδή δεν συμβαίνει έτσι ακριβώς, η υπόθεση που έκανε ο όποιος αρθογράφος, κράζουν όλοι τον αρθογράφο. Μα ούτε ο γεωπολιτικός αναλυτής δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί και πως. Είναι σαν μια πολεμική επιχείρηση, μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει, απ την αρχή ως το τέλος;

Η αποστολή της κυβέρνησης ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πότε ακριβώς »τους ανατέθηκε» είναι όμως σίγουρο, πως πρόκειται για πολλά χρόνια, πριν το 2010! Και θα το αποδείξουμε στην συνέχεια…

Ευχαριστώ τον πολιτικό κύκλο, του Πάνου Καμμένου, που με τις προ ετών, ενέργειές του, αποκάλυψε τον πραγματικό, γεωπολιτικό του ρόλο, με αποτέλεσμα να καταλάβουμε πλέον όλοι, το πόσο στημμένη είναι η παρούσα κυβέρνηση και πόσο στημμένο θα είναι, το όποιο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, όπως και στο που ακριβώς αποσκοπεί, αποκαλύπτοντας στην ουσία, την κρυφή ατζέντα της συγκυβερνήσεως. »Πάνε κάνε και λίγη σκονίτσα τώρα, μιας και σ’αρέσει, να στανιάρεις» Ξέρεις εσύ…

Το 2010, με αφορμή την έντονη δημοτικότητα, των προγνώσεων/ πληροφοριών/ προφητειών, Παισίου, εμφανίστηκε από ιστοσελίδες, του πολιτικού χώρου των ΑΝΕΛ, μια παράλληλη, »προφητεία». Η οποία εν μέσως πλην σαφώς, μας έλεγε, ότι την περίοδο της πολιτικής αστάθειας, παραλλήλως με ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και ενδεχόμενο, μιας μορφής Ελληνο-Τουρκικής σύρραξης, θα »ηγείται» των ενόπλων δυνάμεων, ποιος; Ο Πάνος Καμμένος.

Ασχολίαστο, το ότι πολιτικός, θα »ηγείται» ενόπλων, ειδικά κάποιος »Ιωτάς – Παπάτζα – Νίντζα», σαν κι αυτόν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι τώρα, που βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, με την Αλβανία και τους UCKάδες να χαίρονται, με ένα κάρο Τζιχαντιστές και άλλους λαθραίους που θα πάρουν μέρος, στις όποιες ταραχές, με τους όποιους αναρχο – ούτε καν – αριστερούς και ΜΚΟ να τους στηρίζουν, όπου η Τουρκία λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων, κινδυνεύει με διάλυση και όντως είναι περίοδος, στην οποία πλησιάζει το τέλος της, εντελώς μα εντελώς »κατά σύμπτωση» ο Καμμένος, »τυχαίνει» να είναι υπουργός εθνικής άμυνας…

Στην ουσία ο Καμμένος, γνώριζε ότι θα γίνει υπουργός εθνικής άμυνας και ότι θα είναι σήμερα, το 2016-2017,  η έστω, τα γεωπολιτικά συμφέροντα που τον προωθούσαν, τον προωθούσαν ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Συνεπώς, υπήρχε σχέδιο να έρθει στην εξουσία, η παρούσα κυβέρνηση, με τα παρόντα πρόσωπα διαχείρισης και να εκτελέσει, συγκεκριμένα γεωπολιτικά σχέδια και αυτή την φορά, ουδείς έχει αντίθετο επιχείρημα, ουδείς δύναται να το αμφισβητήσει. Δυστυχώς έχει την επιλογή να σφυρίζει αδιάφορα, όχι όμως για πολύ ακόμα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα αποδεικτικά στοιχεία, που υποστηρίζουν, πως η κυβέρνηση ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ, είχε ως αποστολή, ν’ανοίξει τον δρόμο, για την αποσταθεροποίηση, υπονόμευση και διαμελισμό της Ελλάδος, πλέον, δεν χρήζουν αμφισβητήσεως και ως εκ τούτω, σύμφωνα με τα παρον δεδομένα, θα συμβούν αυτά, που η παρούσα συγκυβέρνηση, άμεσα και έμεσα, σκοπίμως προκάλεσε:

1. Στημένο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, με στόχο την απώλεια νήσων του Αιγαίου, συνοδευόμενο με εξέγερση λαθρομεταναστών, όπως επίσης και σκόπιμη, μη καταφυγή στο διεθνές δίκαιο από την συγκυβέρνηση, για τα ναυτικά μίλια, παρά την καταφυγή των Τούρκων, για διεκδίκηση Ελληνικών νήσων. (Μπορεί κανείς να φέρει αντίρρηση πως η συγκυβέρνηση δεν το κανε σκόπιμα; Τότε γιατί δεν κατέφυγαν στο διεθνές δίκαιο; Τι δικαιολογία θα πουν;)

2. Στημένος ξεσηκωμός των λαθρομεταναστών, από τις ΜΚΟ, ελεγχόμενες εκ της κυβερνήσεως και ξένων υπηρεσιών. Μια εικονική εξέγερση, διότι μια εξέγερση, »όχλου» που πνίγεται μέσα στην βδομάδα, μόνο εξέγερση δεν είναι. Στην ουσία η ενέργεια αυτή, έχει σαν στόχο, αποκλειστικά και μόνο, να προκαλλέσει προσωρινή αστάθεια και αδυναμία στα σώματα ασφαλείας να ελέγξουν την κατάσταση, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η επέμβαση των ενόπλων δυνάμεων, αποδυναμώνοντας ελαχίστως την ισχύ τους στα σύνορα. Πράγματι θα απαιτηθεί, καθώς μαζί μ’αυτούς, θα επικρατήσει προσωρινός πανικός, ταραχών και από πολιτικούς κύκλους και απ όποιον λύκο χαίρετε στην αναμπουμπούλα, βλ. εγκληματικότητα.

3. Στημένες ενέργειες τρομοκρατικού περιεχομένου, κρυφών μελών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, που υπονομεύουν κέντρα διαχείρισης μιας χώρας και αποτελούν πυλώνες της, η και σε κεντρικά δημόσια σημεία, όπως αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα κλπ. προκειμένου να εξαπλωθεί πανικός στους φοβιτσιάριδες – πολίτες του 21ου αιώνα, χτυπώντας συγκεκριμένους στόχους, με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ να σπείρουν τον πανικό παντού και να μας πείσουν πως καταρρέει το στρώμα του όζοντος…

4. Ενέργειες αμφισβητήσεως και διεκδικήσεων εδαφών από την Αλβανία, προκειμένου ν’ αναγκαστούν οι ένοπλες δυνάμεις, να λεπτύνουν περισσότερο την ισχύ τους στα σύνορα με την Τουρκία, συνοδευόμενες από εξεγέρσεις Μουσουλμάνων της Θράκης, κράζοντας για ανεξαρτητοποίηση, με αποτέλεσμα να δικαιολογείται στο διεθνές δίκαιο και η Τουρκική διεκδίκησή της, αφού το Ελληνικό κράτος, όπως πάντα, δεν πρόκειται ποτέ να καταφύγει εναντίων των Τουρκικών διεκδικήσεων.

5. Γενική επιστράτευση, δεν πρόκειται να γίνει, το σύστημα θέλει προσωρινή υπονόμευση, αυτός είναι ο στόχος του, γι αυτό και δεν πρόκειται να κάνει, γι αυτό και δεν θέλει να κάνουμε εμείς, πολιτοφυλακές. Άρα, ποιος πρέπει να ναι ο αντικειμενικός μας σκοπός; Ας επιλέξει ο καθένας τον δικό του…

Αυτή είναι η αποστολή της συγκυβερνήσεως ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ και το αν θα γίνουν όλ αυτά, ακριβώς έτσι, η αν θα γίνει εντός του 2017, η αργότερα, η αν δε θα γίνουν τώρα και θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, ουδείς δύναται να το πει στα σίγουρα.

Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε τώρα, αυτές είναι και οι συνέπειες αυτών των δρώμενων και προκύπτουν, από γεωπολιτικά και στρατηγικά σχέδια, διαφόρων δυνάμεων, όπως και από ενέργειες τις παρούσας συγκυβερνήσεως και όχι επειδή το είπε κάποιος.

Η γεωπολιτική όμως, είναι ένα σκάκι και συνεχώς οι κινήσεις του αντιπάλου αλλάζουν, πολλές φορές και η στρατηγική, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, πως και τι και πότε ακριβώς τους συμφέρει, η θα τους βολέψει να κάνουν, απλά ως σόφρωνες, οφείλουμε να προνοούμε, από κει και πέρα, αν αλλάξει κάτι, θα το δούμε στην συνέχεια.

Αυτά, για να μη πει κανείς, ότι όλο λέμε και τελικά δεν γίνεται… Ρωτήστε και τους ενόπλους στο Αιγαίο, που είναι υποχρεωμένοι να ζουν μ αυτό το ενδεχόμενο κάθε μέρα, έτσι είναι αυτά.

»Έχετε λίγο τον νου σας, τώρα τον Γεννάρη, δίχως άγχος όμως, γιατί όντως υπάρχουν πιθανότητες για θερμό επεισόδιο, δίχως όμως να είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε, αν θα λάβει διαστάσεις η όχι αλλά αποτελεί ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο»

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *