Η ΟΕΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ »ΟΛΥΜΠΙΩΝ»-ΜΑΙΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ , ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ

Η ΟΕΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ »ΟΛΥΜΠΙΩΝ»-ΜΑΙΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ , ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.

Η ΟΕΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΦΗ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ »ΗΠΕΙ» (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ‘Η »ΡΙΚ» , ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ, ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ »ΝΑΤΟ» ΚΑΙ »SΕΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΦΗ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΡΙΚ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΗΣ »ΗΠΕ»Ι, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» , »ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ »ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΒΛΑΚΟΣ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ : ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ .GR» ΤΗΣ »ΒΑΣΟΥΛΑΣ 2908» ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ , ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ »NORDICS» ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΟΥΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ .

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ 12ΘΕΟΥ ΤΟΝ »ΟΝΤΙΝ» ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΡΕΥΑΝ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΝ »ΘΩΡ» ΄Η ΘΑΡΗ ΄Η ΑΡΗ ;

ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ , ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ »ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ »ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ» ΗΤΟΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ REIMONT NTREHK ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΟΝ , ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ , Ο ΣΩΡΡΑΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟ , ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ »ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 12Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ , ΚΑΤΑΡΩΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟ , ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΦΙΛΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ . ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΦΙΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟ ΚΟΜΜΑ;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΗΔΗ ΔΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΟΦΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ 12ΘΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ »ΕΨΙΛΟΝ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 12ΘΕΟΥ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ.

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.

Υ.Γ :

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΣ ΤΑ 4 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ .

Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ , ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΒΑΣΤΡ, ( ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

ΤΕΛΟΣ –ΟΒΕΡ.

Loading...

38 thoughts on “Η ΟΕΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ »ΟΛΥΜΠΙΩΝ»-ΜΑΙΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ , ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ

 1. Νo name says:

  Ναι δωσατε σκυλοτροφη του κυνος σε κονσερβες υπο μορφη διαστημοπλοιων. Η ψευτο «ομάδα ελληνικης αποκαταστασης» θα ξεχωρισει υποτιθεται τον Κρονο απο τον Δια ή τον Ποσειδωνα απο τον Δια. Τι λετε τωρα.. Ο καραγεωργιου και οι βοηθοι του κυμαίνονται στα εβραικα ευρωπαιστικα κεντρωα κομματιδια πολιτικων απατεωνων που προωθουν με παραλληλη συναμα υποβοηθηση του Μπζρεζινσκυ και των μετα-ανθρωπιστικων ανδρομεδιων μπουρδων περι ερμαφροδιτων και περι εσφαλμενων φυλετικων βαπτιζοντας ολους τους ασιατες νεγρους και μιγαδες λευκους. Ο σειριος μεταξυ αλλων (οπως αιμομικτικων απογονων) κατατασσεται ως κωδικας για τα γεννητικα πειραματα και τα περιεργα πλασματα που επιρριπτονται στα παραμυθολογικα συνηθως στους ατλαντειους ποσειδωνιους.

  • ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΟΥ says:

   O Γιανς μιλαει ετσι γιατι αυτος ξερει αλλα μερικες φορες δεν γνωριζ. Ο Γιανς απο μικρος επινε αλλα ετρωγε και πολλες ανακατεμενες σαλατες τυπου παλαιας διαθηκης δηλαδης δεν ξερει οτι το χασις δεν ανακατευεται με την μυκονα και με το μαρουλι σε ενα και καταλαβατε τωρα οτι τι δουλεια εχουν οι ποσειδωνιοι με τον καθε ασχετο προεδρο των ηπα η» τον/την της γερμανιας σουπερ μαρκετ ? Κατα τα αλλα και αφνος τις δυσκολιες του εχει , διοτι ολη η κρατικη των γραφειων θελουν να μαθουν να μεταφραζουν τα φευγατα του γραπτα που τα δινει ο θεος νους μονο σαυτον και σε κανενα αλλο ενω ολοι τα ακουν χωρις να τα βλεπουν ενω κοινα περιστατικα ειναι ανωφελα για καθε ανυπαρκτη κοινωνικη καστα της σημερον αλλα και του μελλοντος . Σημερα εγραψα ελαχιστα διοτι βιαζομαι αλλη μερα αρκετα περισσοτερα με χιλιαδες λεπτομερειες που θα συγκλονιζουν το τιποτα το αφαντο και θα κανουν την πραγματικοτητα αναγλυφη .

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  και η μυθολογία καλά κρατεί. Μόνο που τίποτε από αυτά δεν ισχύει, αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ελεύθερα ότι θέλει. Το πότε θα γίνει και το τι θα γίνει θα το καθορίσει ο Ιησούς Χριστός και όχι ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος. Διαφωνούν οι ειδωλολάτρες μεταξύ τους

 3. Ανώνυμος says:

  Γιάννη συνεχίζεις να χρησιμοποιείς τα αισθήματα του κατώτερου μέρους της ψυχής, όπως τον φόβο και την ελπίδα, για να επηρεάσεις τις μάζες. Πέραν του γεγονότος ότι αυτή την στιγμή το Ν.Α.Τ.Ο. έχει χωρισθεί σε 2 σκέλη… το φιλοαμερικάνικο και το φιλογερμανικό, όπου σύντομα θα κληθεί να λάβει θέσει ο Ε.Σ…. μιας και το φιλογερμανικό σκέλος του Ν.Α.Τ.Ο. πιεζόμενο από τους Χάζαρους τραπεζίτες, θα πάει προς Ρωσία μεριά… θα πρέπει να καταλάβεις Γιάννη και οι απανταχού Γιάννιδες, ότι μέχρι να έρθουν τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης, που αφορούν το 1ο μέρος του Γ.Π.Π. το Γερμανικό σκέλος του Ν.Α.Τ.Ο. https://www.youtube.com/watch?v=yJhwcO1fZPs (που έκανε την πρωτοεμφάνιση του το 1999 στους βομβαρδισμούς της Σερβίας) θα παρουσιάζει τα πρώτα δείγματα ολικής διαλύσεως, λίγο πριν το πέρας του πρώτου μέρους του Γ.Π.Π. Με την εξ ανάγκης εδραίωση της Κωνσταντινούπολης στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, όπου βεβαίως δεν έχει σχέση η αγγλοσαξονική μεμειγμένη με τα ιουδαίων δήθεν βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, όπως και η σημερινή καθ΄ολοκληρία ελίτ της νεότερης Ελλάδος… ολόκληρο το Ν.Α.Τ.Ο. θα έχει διαλυθεί…. ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μειωθεί δραματικά, από τις πολιτικές επιλογές των κατοίκων αλλά και του πολιτικού προσωπικού της χώρας των Ελλήνων… και τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν αντιμέτωπες με ευρείας κλίμακας γεωλογικές και γεωγραφικές ανακατατάξεις, λόγο της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής… την οποία κλιματική αλλαγή αν βγεις αυτή την στιγμή έξω από το σπίτι σου, την διακρίνεις ξεκάθαρα. Αμέσως μετά θα έρθει το 2 μέρος του Γ.Π.Π. που δεν έχει σχέση με σύγκρουση με τα των Κινέζων, η νεότερων Ατλάντων…. Γιάννη σου έδειξα λίγες εικόνες από το μέλλον, που δεν θα ζήσεις για να δεις. Αυτά.

 4. πρωην μισθοφορος says:

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ Κ ΜΙΑ ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!! ΟΕΑ ΡΕ!! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ!! ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΘΟΡΥ ΒΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΑ Κ ΑΥΤΑ ΑΘΟΡΥΒΑ… ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ…!ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..! ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ….! ΗΡΘΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ..!ΤΑ ΑΛΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…! Κ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ !! ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΥΣ !! ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΧΤΙ!! ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ…! ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΑΧΤΕΙ ΣΕ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΜΑ ΣΟΥ!! ΟΒΕΡ ΤΕΛΟΣ !! ΦΙΛΙΑ!!

 5. exoskeletor says:

  Να δω τον μπαρμπα καρατζαφέρη με εξωσκελετική πανοπλία να περιμένει να λάβει εντολές από κρόνια διαστημόπλοια και τί στο σύμπαν…

 6. ΧΑΧΑΧΟΥΧΑΣ says:

  Καλά έχει σαλτάρει αυτός εκεί στον Βόλο, ψυχίατρο θέλει.
  Από τότε που τον παράτησε και μια αλκοολικιά που είχε σπιτώσει πριν κατι χρόνια, τα έχει εντελώς χαμένα…
  Να φάει δεν έχει, διαστημικά σκάφη ονειρεύεται…

  • ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ says:

   ΕΠΙΣΗΣ Η …»ΑΛΚΟΟΛΙΚΙΑ» ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ !!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

 7. ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΘΩΡ-ΘΑΡΗ-ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΙ says:

  Όσο και να σκούζει η ΟΕΑ οι συνεργάτες μας Εβραίοι έχουν κάνει καλή δουλειά με το παγκόσμιο δίκτυο τους ΜΜΕ και η προπαγάνδα τους θα συνεχίσει να κρατάει τους Νεοέλληνες σε επίπεδο προβάτου ταιζοντας τους άπειρο σανο. Εμείς οι Σουηδοί γιατί νομίζεις δεχόμαστε τα λαθροσκατα και λοιπους Ασιατες? Η ωρα πλησιαζει Γιαννη και η γενοκτονία θα πραγματοποιηθεί εκ των εσω. Η ΡΙΚ θα σας αποτελειώσει απλώς. Όσο για τα δρακονιανα υποβρύχια ατλαντικα διαστημοπλοια καλύτερα να μιλας με μεγαλυτερο σεβασμο γιατί σε λιγο θα εργάζεσαι σβουγγαριζοντας τα πατωματα τους για ενα γουαν την ημερα αχαχαχαχα. Τελος ΟΒΕΡ.

 8. ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ says:

  ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ(ΟΕΑ), ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΟΕΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΕΑ ΕΒΑΛΕ VIRUS ΚΑΙ ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΕΨΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666» ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΗΣ Α’ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠ-Ε-Ι 666 ΚΑΙ Ρ-Ι-Κ 888!!!! Η ΟΕΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΛΔ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΛΔ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ, ΑΡΗΣ,ΚΛΠ), ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΕΛΛΑΣ-ΤΡΟΙΑ,ΚΛΠ), ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ(ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΚΛΠ)…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ(ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ + ΜΑΣΩΝΟΙ), ΔΙΑΙΡΕΙ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ, ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ……

  • Ανώνυμος says:

   ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΗΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΚΑΦΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ »ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ. ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ (ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑ ΣΚΑΦΗ) ΣΚΑΦΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ »ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ» ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟ-ΑΝΕΦΕΡΕΣ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ , ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 9. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΟΕΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ……???/ΠΕΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ …ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

 10. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Τελευταια,οι δρακονιανοι έχουν ενσπείρει μεγάλη διχόνοια στους Ελληνες,άλλος πίνει φραπέ,άλλος ελληνικό,άλλος φρέντο καπουτσινο,η διαμάχη είναι οξύτατη και οι καφετζήδες καλούνται να επιβάλλουν την τάξην,άλλως απειλούν να εισβάλλουν στην Κίνα και να μάθουν όλοι κουνγκ φου για να δειρουν τον Πάγκαλο!

 11. ΔΙΟΡΘΩΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ-ΨΩΡΑ says:

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ-ΨΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ 777 ΣΑΥΡΑ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΟΥΝ. ΑΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, Η END(END NATIONAL DEBT) ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ SOUTH-SOUTH ΤΟΥ Ο.Η.Ε. KAI EIXE ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ EKEI ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ END ΟΠΩΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ END, ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΡΦΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΕ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟ-ΧΕΛΩΝΕΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!!!)
  ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ, Ή ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΚΩΜΩΣΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ.
  ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ LUCIFER TRUST (=ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. !!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ, Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ LUCIS TRUST ΤΟΥ Ο.Η.Ε.
  ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ LUCIS Ή LUC-LUC-LYCOS-LUCIFER-LUX-LUNA ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΡΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ (ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΣ), ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ LUCIFER TRUST ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.!!!!!!
  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *