Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
02:10 - 19/02/2016

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μιλά για μεταθανάτια εμπειρία 23χρονης

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μας μετέφερε την μεταθανάτια εμπειρία μιας 23χρονης, λέγοντας: Είδα μια κοπέλα, σύγχρονη κοπέλα, μοντέρνα του κλαμπ, 22-23 χρονών, την οποία έφεραν η μάνα της, η θεία της και ο αδερφός της για να μου πει ένα γεγονός που έζησε. Η κοπέλα προερχόταν από την εντατική και βαρύ κώμα. Οι γιατροί είχαν πει πως και να συνέλθει ή θα είναι φυτό ή θα έχει κάποιο πρόβλημα ο εγκέφαλός της. Μου είπε, ότι επιστρέφοντας από ένα νυχτερινό κλαμπ της Λευκωσίας, με μια φίλη της, το αυτοκίνητό τους ανετράπη, κι έτσι βρέθηκαν και οι δύο να είναι στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Οταν συνήλθε, η πρώτη της κουβέντα που είπε ήταν “Τι γίνονται οι δύο φίλοι μου που πέθαναν πριν δέκα ημέρες;”. Της είπαν οι γιατροί “Μα που ξέρεις εσύ ότι πέθαναν αφού ήσουν 20 ημέρες σε κώμα. Αυτοί σκοτώθηκαν σε δυστύχημα μετά από το δικό σας, πριν 10 ημέρες. Που το είδες εσύ αυτό το πράγμα;”. Λέει, “Τους είδα”. “Που τους είδες;” τη ρώτησαν οι γιατροί. Οπότε, υποχρεώθηκε να διηγηθεί την μεταθανάτια εμπειρία που είχε.

Λέει “όταν χτύπησα με το αυτοκίνητο έβλεπα το σώμα μου κάτω, η ψυχή μου να ανεβαίνει, να χάνονται τα φώτα της πόλης, του κόσμου ετούτου, και να αισθάνομαι δύο φωτεινές υπάρξεις να με ανεβάζουν. Με ανέβαζαν προς ένα Φως, το οποίο όσο ανέβαινα το Φως αυτό γινόταν πιο γλυκό, πιο ελκυστικό, και όταν αντιλήφθηκα οτι έβλεπα πια, ότι είχα μια άλλου είδους όραση, είδα δίπλα μου οτι ήταν δύο Αγγελοι, και με ανέβαζαν, αλλά δεν ανέβαινα μόνον εγώ, ανέβαιναν πάρα πολλοί άνθρωποι. Εβλεπα μαύρους, λευκούς, Κινέζους, φυλές διάφορες, να ανεβαίνουν, σαν ένα ασανσέρ, σαν έναν διάδρομο, σαν μια λεωφόρο, που ανέβαινε κόσμος πολύς. Αλλοι συνοδευόμενοι από Αγγέλους, άλλοι μόνοι τους. Αλλοι χαρούμενοι, άλλοι σκυθρωποί. Αλλά ανέβαιναν. Κι ενώ στην αρχή είχα θλίψη που αποχωριζόταν η ψυχή μου από το σώμα, μετά είχα χαρά, βλέποντας εκείνο το Φως το οποίο γλύκαινε τους πάντες.”

έβλεπα το σώμα μου κάτω, η ψυχή μου να ανεβαίνει, να χάνονται τα φώτα της πόλης, του κόσμου ετούτου, και να αισθάνομαι δύο φωτεινές υπάρξεις να με ανεβάζουν, ήταν δύο Αγγελοι που με ανέβαζαν προς ένα Φως, το οποίο όσο ανέβαινα το Φως αυτό γινόταν όλο και πιο γλυκό

“Μετά άρχισα να βλέπω κι άλλους ανθρώπους οι οποίοι κατάλαβα οτι ζούσαν εκεί σε κάτι Ουράνια οικόπεδα, -έτσι τα χαρακτήρισε- ανάμεσα από αυτούς προέβαλε ο παππούς μου”. Της λέει “Κόρη μου γιατί ήρθες εδώ; Δεν είναι η ώρα σου”. Του λέει “Μα, έγινε παππού δυστύχημα και μαζί με τη φίλη μου ανεβαίνουμε επάνω”. Της λέει “Οχι, να περιμένετε εδώ, Αγιοι Αγγελοι, να σταματήσετε, σας παρακαλώ, θα πάω στον Αγιο Αυξέντιο. Κάνει εντύπωση, πόσο δικαίωμα είχε ο παππούς απέναντι στους Αγγέλους!

“Οχι, να περιμένετε εδώ, Αγιοι Αγγελοι, να σταματήσετε, σας παρακαλώ…”

Πήγε και μετά από λίγο έρχεται και της λέει “Παρακάλεσα τον Αγιο Αυξέντιο και είπε” κι εκείνη τη στιγμή ο παππούς ύψωσε το δάχτυλό του δείχνοντας επάνω το Φως και πρόσθεσε “Να επιστρέψεις πίσω για να ζήσεις να ολοκληρώσεις την μετάνοιά σου, εσύ καλά-καλά ακόμα δεν άρχισες την μετάνοιά σου”. Αμέσως οι Αγγελοι κινήθηκαν προς τα πίσω και αντεστράφησαν, κι αρχίσαμε να κατεβαίνουμε. Αλλά ο παππούς ήταν πιο ψηλά και του είπα “Παππού, συγγνώμη, τι είναι αυτό το Φως;” -αυτό είναι το πιο συγκινητικό για ‘μένα- της λέει “Κόρη μου, αυτό το Φως είναι η Θεοτόκος, η Μητέρα Του Φωτός”.

“Παππού, συγγνώμη, τι είναι αυτό το Φως;”, “Κόρη μου, αυτό το Φως είναι η Θεοτόκος, η Μητέρα Του Φωτός

“Κι άρχισε -μου λέει- η κατάβασης μου, και ενώ κατέβαινα, έβλεπα κόσμο που ανέβαινε, τους νεκρούς δηλαδή που ανέβαιναν οι ψυχές τους. Ανάμεσα σε αυτούς που ανέβαιναν ενώ εγώ κατέβαινα, ήταν οι δύο φίλοι μου από το κλαμπ”. Και της λέει ο ένας “Μα, κατεβαίνεις;” τους λέει “Μα, πεθάνατε κι εσείς;”, “Ναι σε ένα δυστύχημα που έγινε πριν δέκα ημέρες, και πες στους γονείς μας οτι μας είδες, θα χαρούν και να εύχονται για εμάς”. Κατεβαίνοντας, η κοπέλα ξαναμπήκε μέσα στο σώμα της, συνήλθε από το κώμα, και η πρώτη της κουβέντα ήταν “Τι γίνονται οι δύο μου φίλοι;”. Μετά έκρινε καλό να έρθει να μου το πει και την έστειλα και πήγε και είδε τους συγγενείς αυτών των δύο παιδιών και τους διηγήθηκε αυτό, ότι ζουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί αλλά θέλουν βοήθεια όλοι, και η λειτουργία αυτή τη δουλειά κάνει.

-Στρατής

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (84)

 1. Εξαίρετος, φιλόθεος, ταπεινός, υποδειγματικός ιερωμένος…κάθε λόγος του με νόημα και ουσία! όντως λοιπόν την Θεοτόκο, τη φοβερά Προστασία για όλους μας, την πληγώνουμε τώρα, θα την θυμηθούμε σε αυτά που έρχονται…και για όσους γυναίκες μεμψιμοιρούν που δεν επιτρέπεται να πάνε στο Περιβόλι της- το Άγιο Όρος- ας χαίρονται επειδή άπειροι μοναχοί υπηρετούν μια γυναίκα, την τελειότερη γυναίκα που έχει περπατήσει επί γης, την Θεοτόκο μας. Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου.

  • Ανώνυμος 02/20/2016 @ 2:09 ΠΜ

   ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΤΑΡ ΝΤΑΡ ΝΤΑΡ, ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΕΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΚΛΠ , ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 2. Ανώνυμος 07/27/2015 @ 11:18 ΠΜ

  Το κείμενο περιέχει αντιφάσεις:

  1)Όταν συνήλθε, η πρώτη της κουβέντα που είπε ήταν «Τι γίνονται οι δύο φίλοι μου που πέθαναν πριν δέκα ημέρες;»
  Πως είναι δυνατόν να στέκει μια τέτοια ερώτηση? Τι να γίνονται δηλαδή? Και αφού η ίδια τους είδε που κολλάει η ερώτηση?

  2)
  α)όταν χτύπησα με το αυτοκίνητο έβλεπα το σώμα μου κάτω, η ψυχή μου να ανεβαίνει, να χάνονται τα φώτα της πόλης…
  β)…Κι άρχισε -μου λέει- η κατάβασης μου, και ενώ κατέβαινα, έβλεπα κόσμο που ανέβαινε, τους νεκρούς δηλαδή που ανέβαιναν οι ψυχές τους. Ανάμεσα σε αυτούς που ανέβαιναν ενώ εγώ κατέβαινα, ήταν οι δύο φίλοι μου από το κλαμπ…
  γ)Κατεβαίνοντας, η κοπέλα ξαναμπήκε μέσα στο σώμα της, συνήλθε από το κώμα, και η πρώτη της κουβέντα ήταν…

  20 μέρες πήρε το ανέβα κατέβα? Το ανέβα δε τουλάχιστον 10 αφού είδε τους φίλους της καθώς κατέβαινε?

  Το συμπέρασμά μου είναι πως θέλει μεγάλη προσοχή όταν τείθονται τέτοια θέματα. Δεν αμφισβητώ ότι όντως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο αλλά όταν αυτό δεν μεταφέρεται με την πρέπουσα προσοχή γίνεται περισσότερο κακό αντί για καλό. Με ότι αυτό συνεπάγεται και καταλαβαίνει κανείς.
  Αυτά χωρίς να έχω δει το βίντεο, μόνο διαβάζοντας το άρθρο.

  • Αδερφέ μου Ανώνυμε, όσον αφορά την πρώτη σου ερώτηση, για εκείνη οι 2 φίλοι της αν και σκοτωμένοι στο δυστύχημα, ήταν ζωντανοί αφού τους είδε και τους μίλησε και μετέφερε το μήνυμά τους. Οταν λοιπόν συνέρχεσαι από σοκ το πρώτο που κάνεις πριν περιγράψεις όλα όσα είδες είναι να τσεκάρεις αν αυτό που είδες ήταν όνειρο ή πραγματικότητα. Αν λοιπόν ρωτούσε “τι γίνονται οι 2 φίλοι μου” και της απαντούσαν, “Είναι μια χαρά, ανησύχησαν πολύ με το ατύχημά σας, και θα έρθουν σε λίγο να σε δουν” καταλαβαίνεις πως όλα θα ήταν απλά ένα όνειρο!

   Οσον αφορά το δεύτερο σου ερώτημα, από την περιγραφή αποδεικνύεται πως ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα στη Γη από ότι στην μεταθανάτια φύση! Οπως για παράδειγμα, όταν Ο Θεός λέει, “Ερχομαι ταχέως” μπορεί για Εκείνον να σημαίνει πως θα Ερθει σε 513 ημέρες κι αυτές οι 513 -θεϊκές, ας μου επιτραπεί ο όρος- ημέρες, για εμάς να είναι 2033 χρόνια!

   Σε ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σου καθώς και για το σχόλιό σου. Να είσαι καλά!

 3. Ανώνυμος 07/27/2015 @ 11:28 ΠΜ

  TA 23 TAΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΙΩΝ…
  ΤΗΣ ΚΑΚΟΛΟΓΙΑΣ…ΤΗΣ ΥΒΡΗΣ…ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ… ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ…ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ-ΟΡΓΗΣ… ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ…ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ…ΤΗΣ ΦΛΥΑΡΙΑΣ-ΑΝΟΗΣΙΑΣ…ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ-ΔΟΛΟΥ…ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ…ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑΣ…ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ …ΤΗΣ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑΣ…ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ-ΜΑΝΤΕΙΑΣ…ΤΗΣ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑΣ…ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ…ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑΣ…ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΕΣΚΕΙΑΣ…ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ…ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ… ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ…ΤΗΣ ΑΣΠΛΑΧΝΙΑΣ…ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 4. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 07/27/2015 @ 12:29 ΜΜ

  Απλά υπέροχο….

  Ευχαριστούμε Στρατή !

 5. Είναι μια συγκλονιστική μαρτυρία,για την οποία δεν έχω καμιά απολύτως αμφιβολία ότι είναι αληθινή! Η γιαγιά μου στο νοσοκομείο αποκόπηκε για λίγο από το σώμα της και μας περιέγραψε ένα μέρος γεμάτο φως,όπου είδε τον γιο της που είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν,της είπε οτι δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα της και ότι θα ξανά έσμιγαν σε έξι μήνες,πράγμα που έγινε. Τώρα,σχετικά με το χριστιανικό υπόβαθρο της ιστορίας. Αν η κοπέλα ήταν βουδίστρια θα έβλεπε μοναχούς.Αν ήταν άθεη θα έβλεπε κάτι άλλο,δεν ξέρω τι.Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι στο μυαλό μας και ότι βλέπουμε ότι μας βολεύει.Οι ανώτεροι κόσμοι είναι λεπτοφυείς και η σκέψη έχει άμεση επίδραση πάνω τους.

 6. Αυτά .......... 07/27/2015 @ 12:49 ΜΜ

  Ο καθένας μπορεί και έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι στον κόρακα θέλει – επ’ αυτού δεν υπάρχει καμμία αντίρρηση.

  Ας πάμε όμως στο διά ταύτα :

  Υπάρχει ένα πράγμα που κάνει εντύπωση, αν αυτός που διαβάζει εκτός του να αναμασάει τις λέξεις που βλέπει τυπωμένες, χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και το μυαλό του, ώστε να αντιλαμβάνεται ποιο είναι το νόημα των όσων διαβάζει και επιπλέον να κρίνει εάν και κατά πόσον όλα αυτά ευσταθούν ή συμβαίνουν και άλλα τινά.

  Αντιγράφω κομμάτια από δυο παραγράφους του άρθρου :

  “” ……….. Με ανέβαζαν προς ένα Φως, το οποίο όσο ανέβαινα το Φως αυτό γινόταν πιο γλυκό, πιο ελκυστικό,……….. και με ανέβαζαν, αλλά δεν ανέβαινα μόνον εγώ, ανέβαιναν πάρα πολλοί άνθρωποι. Έβλεπα μαύρους, λευκούς, Κινέζους, φυλές διάφορες, να ανεβαίνουν, σαν ένα ασανσέρ, σαν έναν διάδρομο, σαν μια λεωφόρο, που ανέβαινε κόσμος πολύς. ………Άλλοι συνοδευόμενοι από Αγγέλους, άλλοι μόνοι τους. Άλλοι χαρούμενοι, άλλοι σκυθρωποί. Αλλά ανέβαιναν……..””

  “” …….. και ενώ κατέβαινα, έβλεπα κόσμο που ανέβαινε, τους νεκρούς δηλαδή που ανέβαιναν οι ψυχές τους…………. “”

  “”… Μετά άρχισα να βλέπω κι άλλους ανθρώπους οι οποίοι κατάλαβα ότι ζούσαν εκεί σε κάτι Ουράνια οικόπεδα, ……….””

  Πάμε στις επισημάνσεις :
  – Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ, απ’ όλο τον κόσμο-όλη την γη, ανέβαιναν μέσα από μια λεωφόρο-μια σωλήνα.
  – Κάποιους τους πήγαιναν “σηκωτούς”, ενώ οι υπόλοιποι οικειοθελώς ή αναγκαστικά υποταγμένοι στην εν λόγω … πορεία.
  – Θαλπωρή (γλυκό και “ελκυστικό” φως) και οικεία πρόσωπα .
  – Ουράνια οικόπεδα

  Ας τα αναλύσουμε λίγο :
  – Θαλπωρή γλυκού και ελκυστικού φωτός και αντάμα και κάποια γνωστά οικεία πρόσωπα …… έτσι μην κάνει μπρατ και λακίσει κανένας…. και παρασύρει το κοπάδι … ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, …. μετά άντε και μάζευτο.

  – Μόνο κάποιους, πήγαιναν “σηκωτούς” ….. καλά τι έγινε υπάρχει έλλειψη αγγέλων ….. και εκεί περικοπές ;

  – Επίσης αφού όλα έδειχναν …. προς κάτι καλύτερο …. από τα επίγεια …… προς τι η κατήφεια και η σκυθρωπότητα ;
  Κάτι ξέρανε ….. ή όλοι εκείνοι ήταν μαζόχες ;

  Έεε μικρέ μην προτρέχεις …. σίγουρα όλοι αυτοί οι μουρτζουφλιασμένοι δεν τα είχαν βάψει μαύρα επειδή άφησαν …. ακάμωτα πράγματα πίσω ή υποχρεώσεις …. βέβαια αν δεν πρόλαβαν να πηδήξουν τα παιδάκια του γείτονα ή τους έμεινε στην μέση το κτηνοβατικό ταξίδι τους στας Νεαντερταλίας, αυτό όντως μπορεί άλλα και είναι πράγματι πρόβλημα.

  – ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ, απ’ όλη την γη, άσπροι-μαύροι-πράσινοι κλπ ….. άαα όλα και όλα “ισονομία και ισοπολιτεία” όλοι στην μπουζού μέσα από το λούκι-του σωλήνα……. εκεί να δεις συνωστισμό …. ρε για δες στενοκωλιές το πράμα.
  Ούτε και μια διπλή δίοδο δεν έφτιαξαν….. για να μην τρακάρουν στο ανεβοκατέβασμα …… ρε τι γυφτιά είναι αυτή … και από την μύγα ξύγκι ………. περικοπές παιδί μου περικοπές.

  – Αλλά που την βάζεις και την άλλη γυφτιά …….. ούτε ένα διαμερισματάκι δεν έδιναν στους ανθρώπους οι αγύρτες ….. τους είχαν στοιβάξει εκεί σαν πρόβατα ….. στα οικόπεδα … να λιάζονται …… αντιγραφές … παντού αντιγραφές, κανείς σ’ όλους τους “κόσμους” δεν πρωτοτυπεί.

  Αφού λοιπόν …. σας έδειξα τα στραβά, για ξύστε λίγο την κούτρα σας και σκεφθείτε

  Καθώς όμως βαριέμαι να περιμένω να … σκεφθείτε … θα σας πω τον δικό μου συλλογισμό.

  Εξαιρούμε την περίπτωση όλο αυτό να είναι μια επινόηση ….. κακή, κάκιστη όμως.

  Αλλά ας πούμε όμως ότι δεν είναι ούτε και ονειροβασίες της νεαράς, αλλά όντως πραγματικότητα

  Και εξηγούμαι :

  Όλο το σκηνικό δεν παραπέμπει σε κάποια Αγαθή Άπειρη Αρχή, αλλά σε ένα σύστημα κλειστά δομημένο, έτσι που τα πρόβατα να οδηγούνται …. υποβοηθούμενα ή μη, διά μέσου ενός σωλήνα απορρόφησης, σε κάποιον συγκεκριμένο χώρο και κατάσταση.

  Ταυτόχρονα λαμβάνονται μέτρα, ελκυστικά και αποχαύνωσης, ώστε να μην λακίσει κάποιος από το κοπάδι.

  Τούτο δείχνει ότι το “Σύστημα” διαχειρίζεται επισταμένα όλο το κοπάδι του.
  Από το εν λόγω άρθρο βέβαια δεν μπορούμε να συμπεράνουμε την έκταση του κοπαδιού, ούτε και το εάν υπάρχει και κάποιο άλλο παράλληλο σύστημα ή ακόμη και κάποιοι και κάτι πλήρως εκτός οποιουδήποτε συστήματος.

  Βέβαια εάν κάποιος θελήσει και συμπεράνει ότι στο εν λόγω σύστημα μέρος του είναι και η θρησκεία (χριστιανική και κάθε άλλη) εγώ δεν έχω να προσθέσω τι.

  Τα συμπεράσματα για την ώρα …. δικά σας.

  Επί του εν λόγω θέματος …. και όχι μόνο, θα μιλήσω εν καιρό, όταν θα είναι ώρα ….. εκεί θα έχουμε να πούμε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα ….. το έχω ήδη υποσχεθεί …. και εκ μέρους μου οι υποσχέσεις κρατούνται.

  Επίλογος

  Θα μου πείτε βέβαια τι στον κόρακα θέλω και τα γράφω;
  Καθαρές κουβέντες.
  Δεν τα γράφω για όλους εσάς που πιθανόν θα διαβάσετε το σχόλιο …. αυτό έλειπε τώρα.
  Τα γράφω για τους έναν-δυο εκείνους που πατώντας επάνω σ’ αυτό θα θελήσουν να σκεφτούν σοβαρά ….. και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον θα αφυπνιστούν.
  Αυτές είναι οι ……. βλέψεις μου.
  Αν τώρα πέσω έξω ….. και τύχει να επωφεληθούν πολλοί περισσότεροι ακόμα καλύτερα ….. καθώς θα βρω και εγώ δουλειά να κάνω ….. να αναθεωρήσω κάποιες από τις απόψεις μου περί της …. βρωτόμαζας .

  Αυτά ……….

  • Δεν ξέρω πώς να το μεταφέρω διότι ίσως παρερμηνευθεί . Πριν καιρό πολύ ήταν άρρωστη η γιαγιά μου και μια γυναίκα είχε νεκραναστανηθεί. Το προηγούμενο βράδυ είχα δει ένα τόσο παράξενο όνειρο πριν μάθω δηλαδή για την γυναίκα αυτή.
   θα σου το γράψω όπως είχε διατυπωθεί εκείνη την μέρα….
   Ενώ ξαπλώσαμε βρεθήκαμε να είμαστε στο μπαλκόνι του σπιτιού μας και ανασηκώσαμε τα μάτια μας να δούμε τον ουρανό και είδαμε ο ουρανός να αλλάζει χρώμα λές και ο ουρανός χωρίζεται και αυτός σε παραλλήλους δρόμους που νοητά ταξιδεύουν ψυχές ζώντες και νεκρές.
   Αν πιστεύουμε ότι κατά τον ύπνο η ψυχή είναι ελεύθερη να αποδεσμέυεται το σώμα και να ταξιδεύει ή και για ψυχές που έχουν φύγει και ακόμα δεν έχουν διαπίστω΄σει ότι όντως έχουν πεθάνει …….
   Κάπως έτσι θα ήταν.Αλλά ήταν τόσο παραξένο ……..
   Ενώ διαπιστώσαμε ότι όντως είναι κάποιος στο σπίτι μας και κατανοούμε ότι δεν έιναι ανθρώπινη υπόσταση δεν φοβήθηκαμε αλλά δεν μας άρεσε κι όλαας να καθέται στο σπίτι μας και να περιτρυγίριζει.
   Θέλαμε να το διώξουμε.
   Και είπαμε φωνακτά εδώ θα κάτσει δεν θα φύγει ?????? και χτυπήσαμε στο τραπέζι το χέρι μας.
   την επόμενη μέρα η γιαγιά μου ξέφυγε από το κίνδυνο αλλά και μια γυναίκα ξαναζωντάνεψε.

   Μέχρι και η ίδια μου είπε ότι όντως βρισκόταν με την ξαδέρφη μου που είχε
   φύγει από την ζωή.
   η εντύπωση ότι αυτό το έγγραφο που είχα γράψει σε σχέση με κάποια άλλα έχει αλλάξει και χρώμα. το όνομα δηλαδή του εγγράφου από μαύρο σε μπλε.

 7. αφού έβλεπε την ψυχή της να ανεβαίνει και το σώμα της κάτω νεκρό, αυτή από που τα έβλεπε? Άρα η ψυχή της δεν είχε την συνείδηση του ΕΓΩ της?

  • Αποδεικνύει με τα λεγόμενά της, πως όσα αντιλαμβανόμαστε, δεν σταματούν με τον θάνατο του υλικού σώματος. Συνεχίζουμε να έχουμε άυλο σώμα, όραση, ακοή και ομιλία, ίσως σε επίπεδο νοητικό και όχι μέσω ήχων. Πάντως δεν νομίζω πως ένα δυστύχημα μπορεί να αναπτύξει τρισδιάστατη οπτική σε έναν άνθρωπο και μάλιστα να βλέπει πως απομακρύνεται από το υλικό του σώμα και τον πλανήτη με τόση λεπτομέρεια. Να σημειώσω δε, πως επρόκειτο για μια κοπέλα μακριά από την Εκκλησία και άρα θα ήταν αδύνατο να φανταστεί πράγματα και καταστάσεις ή ακόμα και να τα ονειρευτεί, από τη στιγμή που δεν προϋπήρχαν στα πιστεύω της. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου George K. Να είσαι καλά!

 8. Μιχαλης 07/27/2015 @ 1:58 ΜΜ

  Φίλε υπογράφων ως Αυτά, τα ειπες όλα, έτσι είναι άντε να καταλάβουν οι συμβιωντες του σπηλαίου τι γίνεται έξω απο αυτά που τους έχουν εντεχνως περάσει στο μυαλό τους…ψαξτε λίγο, διαβάστε και δείτε έξω απο το μαντρί τα τσοπανόσκυλα και τον τσοπάνη. Στο σφαγείο μας πάνε βρεεεεε!όσο για τους θεουσους εδώ τι να πει κανείς δεν αξίζει να μιλάς με Ταλιμπάνους που τη ζωή τους ορίζουν η ενοχή κ ο φόβος…

 9. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ,ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
  ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ,ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ.
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

 10. αυτέ μου με τα αυτά σου…
  το να προσπαθούμε ν΄αλλάξουμε τους αλλους είναι εγωισμός.

 11. Και από τα σχόλια σου θυμάμαι…αλλά και από τα άρθρα που ανεβάζεις πλέον…φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος με σύνεση και ωριμότητα…Άλλο ένα υπέροχο άρθρο…Απλά συνέχισε έτσι Stratis!

 12. Ανώνυμος 07/27/2015 @ 2:48 ΜΜ

  Είναι μια παράξενη μαρτυρία και πρωτότυπη…… Από τις μερικές εκαντοντάδες που έχουν μελετηθεί και θεωρηθεί ως πραγματικά εμπειρίες σχετικές με τον θάνατο, αποδεκτές όχι από όλους τους επιστήμονες (πολύ γνωστός αμερικανός νευροχειρούργος έχει γράψει βιβλίο για το θέμα αλλά κυκλοφορούν και επιστημονικά περιοδικά σχετικά οπώς το SCIENCE & N.D.E) αυτή μόνο μιλά για ανεβοκατεβάσματα ατόμων και μάλιστα μαζικά…… Πολύ παράξενο. Το σχόλιο του Αλεξ είναι πολύ ορθό όντως έτσι περιγράφει η επιστήμη τις μεταθανάτιες εμπειρίες τις οποίες μάλιστα δεν χαρακτηρίζει ως μεταθανάτιες εμπειρίες αλλά ως εμπειρίες πλησίον του θανάτου εφόσον το άτομο δεν είναι τελείως νεκρό είναι συχνά σε κόμα.

 13. Ναι, όντως, υπάρχει αυτό το Φως. Μάρτυρας, χωρίς να έχω το θάρρος να πω ψέματα, και ούτε λόγω να κάνω κάτι τέτοιο. Η εμπειρία μου δεν είναι μεταθανάτια εμπειρία, και ούτε συνεβει σε κάποια στιγμή θρησκευτικής φόρτισης η από κάποιο συνδυασμό φαντασίας και επιθυμίας. Αντιθέτως, συνεβει σχεδόν μια βδομάδα που σχεδόν είχα χάσει κάθε ίχνος προσωπικής πίστης και είχα αποφασίση να “αποσυρθώ” από την ιδέα και το αίσθημα περί Υψίστου. Όταν συνεβει, μετά κατάλαβα πως όντως, υπάρχει Μια Δύναμη που εκεί που “πέφτεις αναίσθητος” γίνετε μέσω Παρουσίας, ο Τελευταίος Λόγος να συνεχίζεις τον δρόμο σου προς την αλήθεια και τον αληθινό τόπο. Είχε προηγηθεί όμως ένα τεράστιος πνευματικός πόλεμος για χρόνια. Δεν θα εξηγήσω τι είδα, αλλά είδα ένα απέραντο Φως, Ουρανό Χρυσαφένιο.
  Το μόνο σίγουρο είναι πως από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα έχω δυναμώσει.

  • Ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχόλιο, σε ευχαριστώ Παιδί που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου ακόμα και στον βαθμό που ένοιωσες έτοιμος να το κάνεις. Να είσαι καλά!

 14. ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 07/27/2015 @ 9:16 ΜΜ

  ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΒΛΑΠΤΗ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!!!!!!!!
  Εισαγωγή στην Αρωματοθεραπεία
  POSTED BY ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ ON ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 19, 2013 IN ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ | 123 VIEWS | LEAVE A RESPONSE
  Κοντογιάννη Βασιλική

  Εναλλακτική θεραπεύτρια.

  Volatile essences have healed people since the dawn of time.

  Rene Maurice Gattefosse.

  Η όσφρηση ανακινεί τη μνήμη είχε πεί ο Βολταίρος, ίσως ακριβώς γιατί υπήρξε μία από τις πλέον αρχέγονες αισθήσεις του ανθρώπου. Ενας αφανής και υποτιμημένος ήρωας σε σχέση με τις υπόλοιπες αισθήσεις, η όσφρηση παραγκωνίστηκε στον 21ο αιώνα ως ένα «εργαλείο πολυτελείας». Αναμφισβήτητα, αν ρωτούσες τον οποιονδήποτε ποια αίσθηση θα άντεχε να χάσει, η απάντηση του θα ήταν είτε την όσφρηση, είτε τη γεύση.

  Ωστόσο η ίδια η φύση του ανθρώπου, η οποία τόσο πολύ απομακρύνθηκε από τις ρίζες της τα τελευταία 100 χρόνια, επιτάσσει ότι η όσφρηση είναι η μνήμη και ανεξαρτήτως από χρώματα, φυλές και σημαίες η μνήμη είναι η μόνη μας πατρίδα. Αυτή την αίσθηση επαίνεσαν τόσοι και τόσοι λαοί – και όχι αδίκως- αποδίδοντας της ότι πολυτιμότερο μπορούσε να συλλάβει ο νούς του ανθρώπου, την ίδια την ίαση και την ευεξία της ψυχής και του σώματος. Προαιώνιος σύμμαχος του ανθρώπου που είχε αναγνωρίσει τη σπουδαιότητα του οσφρητικού εργαλείου, τα αιθέρια έλαια, ουσίες που από αρχαιοτάτων χρόνων τότε που ο κόσμος είχε το σωστό του επίκεντρο – τον άνθρωπο- στοίχιζαν περισσότερο από χρυσό.

  Πριν ωστόσο αποδυθούμε στον κόσμο των αιθερίων ελαίων, ας ξεναγηθούμε εν είδει εισαγωγής, στο λόγο που υπάρχουν… Η όσφρηση είναι περίπου 10.000 φορές εντονότερη της γεύσης. Μην ξεχνάμε πως η πρώτη ενέργεια του ανθρώπου όταν έρχεται σε τούτο τον κόσμο είναι να εισπνεύσει. Τα αρωματικά μόρια φθάνουν στον εγκέφαλο μας μέσω της διαδικασίας της αναπνοής.

  Ο οσφρητικός βολβός βρίσκεται στο επάνω μέρος των κοιλοτήτων της μύτης. Καλύπτεται από τον οσφρητικό βλεννογόνο, μία μεμβράνη, που με την σειρά του αποτελείται από 10.000.000 οσφρητικά αναληπτικά νεύρα. Κάθε ένα από αυτά, έχει 6-8 μικροσκοπικά τριχίδια εξοπλισμένα με ειδικούς αισθητήρες. Τα κύτταρα της οσφρητικής μεμβράνης αποτελούν κύτταρα του εγκεφάλου. Με κάθε μας αναπνοή, λαμβάνουμε πληροφορίες μέσω της οσμής για το περιβάλλον μας. Η οσφρητική μας αίσθηση βρίσκεται τόσο βαθιά ριζωμένη μέσα μας που θα πίστευε κανείς ότι προέρχεται από έναν άλλο κόσμο, το ζωϊκό κόσμο, πιθανώς προγενέστερο από την εμφάνιση του ανθρώπου πάνω στη γή.

  egypt_through_other_eyes_sig_335

  Αρωματοθεραπεία είναι η τέχνη και η επιστήμη να χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ως μέσα θεραπείας. Αποτελεί ολιστική θεραπεία και επιδρά στο μυαλό, στο πνεύμα και το σώμα, δίνοντας βοήθεια στον άνθρωπο να διατηρήσει την υγεία του Οργανισμού του ως σύνολο. Η σχέση του ανθρώπου με τη επεξεργασία των αρωμάτων φυτικής προέλευσης τοποθετείται στην Αίγυπτο των Φαραώ.

  Από τότε γνώριζαν την Boswellia Carterii το γνωστό λιβάνι (το έλαιο του ανήκει στην οικογένεια των Burseraceae), ένα δενδρύλλιο ύψους 2-3 μέτρων με μικρά φυλλαράκια και άσπρα ή ελαφρώς ρόζ λουλούδια. Το ξύσιμο του φλοιού του παράγει σταγονίδια λευκής ρητίνης. Το λάδι του εξάγεται – στη σημερινή εποχή- με απόσταξη ατμού, ένα υποκίτρινο υγρό, με μία φρέσκια τερπενική οσμή σαν επάνω νότα, και μία χλιαρή πλούσια βαλσαμική κάτω. Το θυμίαμα του λιβανιού επιδρά στα εγκεφαλικά κύτταρα όπως το έλαιο της κάνναβης. Η μυστικιστική του αύρα, ήταν γνωστή από τότε. Γιαυτό και το αιθέριο έλαιο του λιβανιού με τη βαλσαμική του μυρωδιά βοηθά στο διαλογισμό και την προσευχή καθώς ηρεμεί και βαθαίνει την αναπνοή, καταπραϋνει τη νευρική υπερένταση και το άγχος. Εχει ανακουφιστική και παρηγορητική επίδραση στην ψυχή μας καθώς κάνει τις πληγές της να μαλακώνουν.

  boswellia20carteri
  λιβάνι
  Τα κύρια χημικά συστατικά του λιβανιού είναι τα τερπένια και οι αλκοόλες. Επίσης γνωστό αιθέριο έλαιο από τα χρόνια αυτά, το οποίο ανήκει στην ίδια οικογένεια είναι το μύρο (commiphora myrrha), μικρό δεντράκι και αυτό με τρίφυλλα αρωματικά φύλλα, ροζιασμένα κλαδιά και μικρά άσπρα λουλουδάκια. Το αιθέριο έλαιο του μύρου έχει χρώμα σκούρο καφεκόκκινο με έντονη μυρωδιά πλούσια και βαλσαμική. Τα κύρια χημικά του συστατικά είναι τερπένια και κετόνες. Τα δύο αυτά αιθέρια έλαια αντιστοιχούν ενεργειακά στο τσάκρα της βάσης (ευρισκόμενο στη βάση της σπονδυλικής στήλης ή κατ΄άλλους στο περίνεο). Είναι το σημείο με το οποίο γειωνόμαστε και συνδεόμαστε με τις ενέργειες της γής. Είναι το σημείο επίσης που στηρίζει τις υψηλότερες δραστηριότητες. Ελλειψη σωματικής ενέργειας πιθανόν να προέρχεται από εξάντληση ή μπλοκάρισμα του τσάκρα της βάσης.

  commiphora_myrrha-3

  μύρο
  Το λιβάνι συνδέεται αστρολογικά με τον Κριό και τον Λέοντα.

  Το μύρο με τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και τους Ιχθείς.

  Σήμερα, τα δύο αυτά αιθέρια έλαια θεωρούνται αντιφλεγμονώδη (σε φλεγμονές στήθους, πνευμόνων, σε μολυσμένες πληγές και έλκη), βοηθούν σε καταρροϊκές καταστάσεις (κεφάλι, πνεύμονας, στομάχι, έντερα), σε βήχα, βρογχίτιδα. Είναι εξαιρετικά για την περιποίηση του σκασμένου δέρματος, εκζεμάτων, ρυτίδων και γερασμένης επιδερμίδας.

  (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα αιθέρια έλαια δεν χρησιμοποιούνται ΠΟΤΕ απευθείας πάνω στο δέρμα μας. Πάντοτε διαλύονται σε κατάλληλο λάδι βάσης σε αναλογία 5ml λαδιού αναμεμιγμένο με 3 σταγόνες αιθερίου ελαίου).

  Το μύρο επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύσεις της στοματικής κοιλότητας διαλυμένο σε νερό, για άφθες, ουλίτιδα, πληγές στο στόμα. Η ενέργεια του μεν λιβανιού είναι ψυχρή και ξηρή, του δε μύρου θερμή και ξηρή. Είναι και τα δύο μη τοξικά και μη ερεθιστικά.

  Ταξίδι πίσω στο χρόνο, όταν το λιβάνι χρησιμοποιείτο από τους Αιγύπτιους ως δένδρο θυμιάματος και καλλυντικό. Η ρητίνη του δένδρου καιγόταν και παρήγαγε μία μαύρη σκόνη, το Kohl, με το οποίο οι γυναίκες της εποχής, έβαφαν τα βλέφαρα τους. Ολίβανος, κατά τους Αραβες lebah, εβραϊστί lebonah, ή γαλακτώδες θυμίαμα.

  Το λιβάνι και το μύρο προσφέρθηκε ως δώρο από τους Μάγους στο νεογέννητο Ιησού. (προσέφεραν εις Αυτόν χρυσόν, λίβανον και σμύρναν)

  Η Βίβλος αναφέρει το λιβάνι συνολικά 22 φορές. Ο χρυσός προσεφέρθη στον Κύριο ως ένα είδος υποτελείας στον μέλλοντα Βασιλέα των Εβραίων, το θυμίαμα του λιβανιού εθεωρείτο μία απόδοση τιμής στο Θεό και το μύρο μία αναφορά στην ιδιότητα Του ως Ανθρώπου, διότι ήταν μία από τις αρωματικές ουσίες των ενταφιασμών και ο Ιησούς εκαλείτο να μοιρασθεί τη μοίρα όλων των ανθρώπων που είναι ο θάνατος.

  Το μύρο επίσης αναφέρεται και στο θάνατο Του. Κατά την ταφή Του Κυρίου το σώμα του επλύθη με μείγμα μύρου και αλόης.

  Στη ρωμαϊκή εποχή, το μύρο ήταν περιζήτητο και τρείς φορές ακριβότερο από το καλύτερο των θυμιαμάτων.

  Οι Χαναναίοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες, οι Ισραηλίτες, κρατούσαν επτασφράγιστα τα μυστικά για τις αρωματικές ουσίες. Ολες οι τάξεις ενδιαφέρονταν γιαυτές και όχι μόνον οι Βασιλικές Αυλές. Ευφυϊα, οικονομικές απολαυές, απόλαυση, ευαισθησία? Ένα ή όλα μαζί?

  Θα συνεχίσουμε όμως σε άλλα κεφάλαια την ιστορική ανασκόπηση και την επαφή μας με τις αιθέριες αυτές ουσίες από τον κόσμο των φυτών.

 15. ανωνυμος 07/27/2015 @ 9:26 ΜΜ

  ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΑΚΟΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

  [ ΔΡ, ΤΟΜΑΤΙΣ }
  ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ…ΑΡΑ
  ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ,,
  ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ…..
  ΦΙΛΙΚΑ
  Κ,Μ

  • Σε ευχαριστώ K,M για το σχόλιό σου καθώς και για την αδιάκοπη στήριξη σε ό,τι ανεβάζω με προσωπική επιμέλεια! Να είσαι καλά!

 16. Ανώνυμος 07/27/2015 @ 10:41 ΜΜ

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ,

 17. Ελευθέριος Ποπολάρος 07/28/2015 @ 5:20 ΠΜ

  Κοίταξε δεν μπορώ να αμφισβητήσω ή να ενστερνιστώ κάτι απο το οποίο δεν έχω εμπειρία. Μπορώ όμως να πώ ότι έχω δει την αύρα μου σε χρώμα έντονο χρυσαφί και λουλακί(2 χρώματα). Επίσης ότι όλες τις φορές που βοηθήθηκα απο αυτό που θεώρησα ανώτερη δύναμη, πάντα είχα κάνει προσευχή στην Παναγία επειδη τη θεωρώ πιο κοντά στα ανθρώπινα ώστε να κατανοήσει κάπως πιο εύκολα ένα πρόβλημα. Επίσης, έχω δει και βίντεο που περιγράφουν μεταθανάτιες εμπειρίες με μεγάλη έμφαση στα Χριστιανικά θέματα και εμπειρίες(Ιησούς, Διάβολος, Κόλαση, ενδεχομένως παράδεισος κλπ). Επίσης έχω διαβάσει και Καστανέντα που μιλάει για τον Αετό που τρέφεται απο την ανθρώπινη επίγνωση όταν πεθαίνουμε, αν δεν μεταπηδήσουμε σε άλλη πραγματικότητα. Τέλος, η εμπειρία και όπως αυτή περιγράφεται, ομοιάζει αρκετα με τα Ηλύσια Πεδία των αρχαίων με προσθήκη αγγέλων και της Παναγίας.

  Δυσκολεύει πραγματικά το νοητικό σου υπόβαθρο το προς τα που τείνεις όταν έχεις γνώση αντικρουόμενων θεωριών. Δεν μου αρκεί να πιστέψω σε κάτι, θέλω να ειναι και αυτό αληθινό. Προφανώς είναι ένα μήνυμα ελπίδας που αξίζει να του συμπεριφερθούμε ως να ήταν αληθινό. Με ένα ερωτηματικό του τι γίνεται όταν φτάνουν στην Παναγία και του τι γύρευε εκεί ο παππούς. Δεν θα έπρεπε να είναι ακόμη σε εκείνο το στάδιο, νομίζω.

  • Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη και τοποθέτηση. Σε ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο σου καθώς και για το σχόλιό σου!

 18. Ανώνυμος 02/19/2016 @ 9:05 ΜΜ

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΄΄ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ΄΄ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΕ PDF) TOY ΠΑΤΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ ΄΄Η ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ΄΄, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΑΨΟΓΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ
  Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΝ ΤΕ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΝ , Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΕΙΑ …
  ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΛΕΣ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΑΘΟΣ Η ΒΙΑΣΤΙΚΑ! ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΩΖΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΖΗΣΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, ΟΠΩΣ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ , ΟΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΣ… ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, Η ΙΑΣΗ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ, ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΩΖΩΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ…ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ
  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ

  • Σε ευχαριστώ για το εξαιρετικό σου σχόλιο. Να είσαι καλά!

   • Ανώνυμος 02/20/2016 @ 12:58 ΠΜ

    ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ!
    Ο ΙΕΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΄΄ Η ΜΑΝΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ΄΄ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΟΞΥΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ , ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ , ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΣΩΜΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ-ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΓΙΑΖΟΥΜΕ- ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ…

    (ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ )

    • Συμφωνώ απόλυτα. Οσοι βρισκόμαστε σε ενανθρωπισμένες συμπυκνώσεις, βλέπουμε σε σχέση με την ψυχική και Πνευματική υπόσταση, σαν σε αργή κίνηση. Κι ακόμα βλέπουμε ένα περιορισμένο φάσμα από όσα συμβαίνουν γύρω μας και όλες τις διαστάσεις που υπάρχουν στην Γη. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που περιγράφεις τις δυνάμεις που αποκτά όποιος απελευθερώνεται από την υλική υπόσταση. Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ θερμά.

  • 100% ωραιος. Φιλε μη μασας γραφε το ονομα,

 19. το παιδι μου πριν κλεισει τα 9 χρονια του επα8ε ανακοπη ενω μιλουσαμε και επεσε στο οδοστρωμα για καλη μας τυχη ηταν εκει μια νοσηλευτρια ημασταν εξω απο μια μονη της παναγιας και μετα απο προσπα8εια την επανεφερε οταν τη ρωτησα τι ενοιωσε δεν μου εκανε καμμια αναφορα στο νοσοκομειο την ρωτησε ο γιατρος αν πονεσε οταν επεσε του ειπε οχι ηταν ωραια ετρεχα σε ενα ασπρο φως και οταν ημουν ετοιμη να μπω μεσα σε αυτο ακουσα τη μαμα μου που μου φωναζε εγινε εισαγωγη οταν μειναμε μονες στο δωματιο μου ειπε
  γιατι μαμα με φωναξεςκαι εγω η8ελα να δω.. και εκει σταματησε την ρωτησα αν ειδε κατι και μου ειπε τον μπαμπα εννοεις? σκεφτηκε λιγο και συνεχισε οχι τιποτα τιποτα δεν ειδα ο μπαμπας της δεν ζει και δεν ξανααφερ8ηκε σε αυτο το μονο που λεει ειναι
  δεν φοβαμαι τον 8ανατο ειναι ωραια οταν πε8αινεις

  • Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας κάτι τόσο προσωπικό που αποδεικνύει πως κάτι πολύ σημαντικό και πολύ ελκυστικό συμβαίνει κατά τη διάρκεια του θανάτου! Να είσαι καλά!

    • ακριβως και το μοιραστηκα μαζι σας γιατι ηταν ενα μικρο παιδι που δεν ειχε ακουσει ποτε αναφορες για το τι συμβαινει μετα τον 8ανατο ωστε να ειναι επιρεασμενη

     • Εχεις απόλυτο δίκιο, και τέτοιες μαρτυρίες μετράνε ιδιαίτερα γιατί αποδεικνύουν όσα λέμε. Και το κορίτσι, γύριζε από club, και δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με την εκκλησία, πριν το ατύχημα, δυστυχώς.

 20. Ανώνυμος 02/20/2016 @ 1:20 ΠΜ

  ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΦΙΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΖΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΟΝΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ, ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΄΄ΑΡΠΑΓΗ΄΄ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ( ΕΙΧΕ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΕΙΠΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΄΄ΜΑΝΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ ΕΔΩ;΄΄ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ
  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΟ
  ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
  ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ Ο ΘΕΟΣ; Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; Η ΠΛΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΘΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΣΜΕΝΟ ΧΑΜΩ, ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΦΙΛΟΣΑΡΚΟΙ, Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΄΄ΒΛΕΠΟΥΜΕ΄΄ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ
  ΕΦΙΚΤΟ; ΝΑΙΙΙΙΙΙ
  ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΚΕΣΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ
  ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟΝ

  • Είπες ίσως το πλέον σημαντικό μιας και όταν ο άνθρωπος αρχίζει να βλέπει τα πάντα σαν σημεία, ακόμα κι ένα σκουπιδάκι στο δρόμο όπως χαρακτηριστικά λες, τότε αρχίζει ο διάλογος Με Τον Θεό. Κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε, να διαλογιζόμαστε διαρκώς Με Τον Θεό, μιας και Είναι Ζωντανός, και όταν προσευχόμαστε να έχουμε στο νου μας Την Εικόνα Του, συγκεντρωμένοι, όπως ακριβώς συμβαίνει όταν μιλάμε σε κάποιον που είναι μπροστά μας. Να είσαι καλά!

 21. Ανώνυμος 02/20/2016 @ 2:07 ΠΜ

  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ

  ΄΄ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΄΄
  paterikiorthodoxia.com/2013/08/blog-post_3.html

  • Μοιράστηκες μαζί μας ένα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, εκπληκτικό άρθρο γεμάτο πλούτο λεπτομερειών για τη ζωή μετά και κυρίως τις πρώτες στιγμές/ημέρες, που τόσο μας ενδιαφέρουν όλους. Να είσαι πάντοτε καλά! Σε ευχαριστώ θερμά!

   • Ανώνυμος 02/20/2016 @ 12:23 ΜΜ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΡΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
    ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ΄΄ΒΛΕΠΕΙΣ΄΄ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
    ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡΑΓΑΠΗΜΕΝΟ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ 40 ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
    Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΗ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΤΙΚΕΤΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΥΔΕΝ

    • Θα ευγνωμονώ πάντοτε Τον Χριστό διότι Εδωσε Ζωή στον αιώνιο ύπνο μας. Δεν μπορώ να συλλυπηθώ για κάποιον που ελευθερώθηκε και επέστρεψε Στο Ακτιστο Φως, αλλά μόνο να χαρώ. θα μου επιτρέψεις να καταθέσω τον σεβασμό μου για τις αναμνήσεις που σου άφησε. Ζει, απλά άλλαξε φύση. Ακόμα να μου επιτρέψεις να πω, πως όταν κάποιος που Αγαπήσαμε και τον αναγνωρίσαμε ως σημαντικό, “κοιμηθεί”, “φύγει”, εκείνη τη στιγμή ένα κομμάτι του μπαίνει μέσα μας και μας αλλάζει. Είναι τα δώρα σε όσους μένουν για να καταφέρουν να συνεχίσουν. Να είσαι καλά!

 22. Ανώνυμος 02/20/2016 @ 2:09 ΠΜ

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΤΥΦΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΥΦΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΠΟΥ ΄΄ΠΕΘΑΝΕ΄΄, ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΥΤΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ.

 23. Το άρθρο αυτό,οι μαρτυρίες των ανθρώπων και τα σχόλια είναι θησαυρός.Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε Στρατή!

  • Εγώ σας ευχαριστώ που δίνω την αφορμή να ανταλλάξουμε απόψεις, και με τα σχόλιά σας, δίνετε νόημα σε ένα κείμενο, δίνετε σχήμα σε μια ιδέα, επενδύετε ενέργεια με καλές προθέσεις. Να είσαι καλά Ιωάννα!

 24. ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ περί απαλευθέρωσης των ψυχών 02/20/2016 @ 11:44 ΠΜ

  Οι Ελίτ οι οποίοι αποτελούν τους εκπροσώπους του κακού στη γη και εξουσιάζουν αυτή, έχουν παροδηγήσει τις μάζες εδώ και χιλιάδες χρόνια, πείθωντάς τες μέσα σε όλα τα άλλα, ότι το φώς είναι το κακό (για αυτό και διάβολος = εωσφόρος, Ειδωλολατρεία = Φοίβος Απόλλων ή Απολλύων) και ότι η ψυχή του ανθρώπου όταν της δίνεται η δυνατότητα πρέπει να το αποφεύγει!
  Αυτό απότελεί την μεγαλύτερη εξαπάτηση ψυχών και για αυτό το ρόλο αυτό έχουν αναλάβει τα ιερατεία, τα οποία δεν είναι τίποτε παραπάνω από τους φύλακες – σκοπούς – ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ των ψυχών στον πλανήτη φυλακή, έργο παραγόμενο υπέρ της ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, των εκμεταλλευτών δηλαδή τόσο του ανθρώπινου σώματος εν ζωή, όσο και της ψυχής και του πνεύματος μετά θάνατον!
  Το φως είναι απολαυστικό για την ψυχή μετά θάνατον και δεν εμπίπτει στον νόμο των αντιθέτων εν ζωή!
  Η ψυχή μας γνωρίζει πάντα την Α-ΛΗΘΕΙΑ και αυτό γιατί δεν έχει η ίδια ανάγκες όταν απαλαγεί από το σώμα που της τις δημιουργεί!
  Μετά τον θάνατο αν η ψυχή αρέσκεται στο φως τότε… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Α-ΛΗΘΕΙΑ!!!
  Αυτός είναι ο δρόμος της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ από τον πλανήτη φυλακή!!!
  Όσοι θέλουν να οδηγήσουν τις ψυχούλες σας μακριά από το ΦΩΣ, θέλουν απλά να σας αποτρέψουν από τον ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στον οποίο έχετε ΟΛΟΙ δικαίωμα μετά θάνατον!
  Το να γυρίσετε πίσω – γιατί αυτό σημαίνει αυτό – μπορεί να γίνει μόνο με τη θέλησή σας και αυτό γίνεται αν αυτοβούλως αρνηθείτε τον ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!
  Οι ΕΛΙΤ και οι υπάλληλοί τους επι γης (ιερατεία ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ θρησκείας στον πλανήτη), σας θέλουν ενσαρκωμένους σε αυτό το ΚΑΤΕΡΓΟ, ωστε και να εργάζεστε χωρίς ελευθερία για αυτούς, αλλά και για να… ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ!!!
  Στο μόνο που πρέπει να μείνετε μακριά είναι τα ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ, στους ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ (ποίμνιο), των οποίων ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ – ΕΡΓΑΣΙΑ, είναι οι διατήρηση των ανθρωπινων ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ και ΒΟΟΕΙΔΩΝ στη στάνη που λέγεται Γη, ώστε ανα πάσα στιγμή τα αφεντικά τους οι… ΠΟΙΜΕΝΕΣ σας, να εκμεταλλεύονται ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΉ σας και ότι οφέλιμο μπορεί αυτή να τους δώσει!!!
  ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ:
  1. Διαισθητικά αισθάνεται προς το ΦΩΣ αγαλλίαση ή αποστροφή.
  2. Ενστικτωδώς πιστεύετε ότι αυτός που σας ΑΠΩΘΕΙ από το ΦΩΣ, το οποίο καθυβρίζει (Εωσφόρος = σατανάς) δεν είναι εκπροσωπος του… ΣΚΟΤΟΥΣ;
  Το ένστικτό σας πάλι τι σας λέει, προτιμάτε φως ή σκοτάδι; Ποιό από τα δύο σας φόβιζε περισσότερο σαν παιδιά, όταν οι ψυχές σας ήταν πιο ΑΓΝΕΣ, πιο κοντά δηλαδή στο θεό;
  ΑΠΛΑ ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ (με αντιπροσωπευτικό τους χρώμα το ΜΑΥΡΟ, τι δεν καταλαβαίνετε) ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!

  • Οι δαιμονες που εχουν ξεφτυλισει τους αψυχους να παρουν φορα να κλασουν μια μαντρα @@ στο συμπαν.

   Το φως ερχετε απο μεσα μας και οχι απο τις δομες αυτου του κοσμου. Το φως ερχεται απο την ΨΥΧΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ.

   Η τεχνητη πολωση σε σχεση με το διανοητικο ‘φως” που φερνει ο “Εωσφορος” ειναι ενα τρικ του αστρικου που εγκλωβιζει τα οντα της επιφανειας σε μια αδιεξοδη και ματαιη τις περισσοτερες φορες διαδρομη μεσα στην σκια των πραγματικων μυστων εκει οπου δεν υπαρχει κανενα πνευματικο νοημα. Μεσα στα βαθη δηλαδη της Αβυσσου:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Abyss_(Thelema)

   Αυτοι που προσπαθουν να προσεγγισουν το θειο με το διανοητικο μεσα απο μια τεχνητη πολωση της επιφανειας ασκουν μαυρη μαγεια και αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να καταλαβει ο μυημενος της αριστερης ατραπου για να του ανοιξει ο δρομος προς την ψυχη (και στην Μητερα του Φωτος-Shekinah-Αγιο Πνευμα) και ακομα και ο Crowley επαιζε με αυτη την πραγματικοτητα προσπαθωντας να το κατευθυνει μεσα στο παραληρημα του μεσα στο οποιο ειπε μεγαλες αληθειες, καθως μιλαμε για μια δαιμονικη υπερδιανοια που βαζει κατω ολους τους αρχαιοπληκτους δαιμονισμενους κκαι σπαει με αυτους πλακα στο επιπεδο τους και μπορουσε ασφαλως να καταλαβει οτι ο μονος τροπος για να ολοκληρωσει το μεγαλο αλχημικο εργο ειναι η διασταυρωση των πολικοτητων και το περασμα απο την Αβυσσο κατι που καταφερε μονο στην φαντασια του.

   Σε σχεση τωρα με τον Εωσφορο που ειναι αυτο που φερνει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ αυτος ειναι ο Χριστος. Ο εσταυρωμενος και αναστημενος Σωτηρας που οπως εξηγησε και ο Λιαντινης μεσα στο παραληρημα του ηταν αρχικα ο θεος Μαρντουκ που στους Ελληνες εγινε γνωστος και ως Διας και ως Απολλωνας καθως οι Ελληνικη θεοι δεν ειναι παρα πολυ μεταγενεστερες εκδοσεις των Ανουννακι και των Αιγυπτιακων θεοτητων που ειναι οι Ανουννακι για οσους εχουν πραγματικα μελετησει αυτα τα θεματα.

   Η μοναδικη φορα που αναφερετε η λατινικη λεξη Lucifer ειναι στην μεταφραση ενος εδαφιου του Πετρου που αναφερετε στον Ιησου ως Φωσφορο. Φωσφορος/Εωσφορος ειναι ο πλανητης Αφροδιτη που ειναι ο Πρωινος Αστερας.

   Ο Ιησους οπως εχει πει ειναι ο Πρωινος Αστερας/MORNING STAR = 888 και ολοι οι μαυροι ειτε πιστευουν στον Απολλωνα της επιφανειας οπως αλλωστε και οι Ναζι και οι Bavarian Illuminati, ειτε στον Κθουλου ειναι παγιδευμενοι στην σκια του και τους περισσοτερους τους εχει καψει ηδη οπως αλλωστε μου εχει εξηγησει ο ιδιος ο Απολλωνας με τον οποιο ΚΑΝΕΝΑΣ αρχαιoγκαγκα δεν εχει την ΠΡΑΜΙΚΡΗ σχεση. Η μοναδικη σχεση που εχουν οι αρχαιοκαπηλοι με τον Απολλωνα/Ωρο ειναι με την σκια του.

   Ο Manly Palmer Hall εξηγει καλυτερα πως εχει το ολο θεμα:

   “Certain Rosicrucian scholars have given special appellations to these three phases of the sun: the spiritual sun they called Vulcan; the soular and intellectual sun, Christ and Lucifer respectively; and the material sun, the Jewish Demiurgus Jehovah. Lucifer here represents the intellectual mind without the illumination of the spiritual mind; therefore it is “the false light. ” The false light is finally overcome and redeemed by the true light of the soul, called the Second Logos or Christ. The secret processes by which the Luciferian intellect is transmuted into the Christly intellect constitute one of the great secrets of alchemy, and are symbolized by the process of transmuting base metals into gold.” Manly Palmer Hall

   Με λιγα λογια ο Σφακλανακης ειναι Σατανιστης και αυτο δεν μπορει να αλλαξει με ΤΙΠΟΤΑ εκτος και αν μετανοησει προς τον Θεο που βρισκετε μεσα του και ολα τα υπολοιπα περι επαναστασης και βλασφημιας κατα του Θεου ειναι δαιμονικες μαλακιες που του εχουν καψει την ψυχη.

   • ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 02/20/2016 @ 1:28 ΜΜ

    Ιησούν Χριστόν Νικάν κι όλα τα κακά σκορπάν!
    Κύριε ελέησον πάτερ αγιε ευλόγησον!
    Αλληλούια λάο λα, αλληλούια γιαζίρου γκουλά (eurovision).
    Αμπανιμπί αμοεμπέ κοκοταμπά Ίσραελ Ίσραελ!
    Ο Δίας ήταν ο Μαρδοχάι ο οποίος μετά ενσαρκώθηκε σαν Μάρξ στη Γερμανία και έγραψε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και φυσικά και αυτός όπως και ΟΛΕΣ οι θεότητες ΟΛΩΝ των θρησκειών και ΟΛΗΣ της ανθρωπότητας ήταν Ιουδαίοι!
    Όλοι οι θεοί όλων των θρησκειών και μεταξύ αυτών και ο πραγματικός θεός που ενσαρκώθηκε στη γή, ο Χριστός, έκοψαν το πετσάκι από την θεική τους π@¥τσα τους και είχαν πρόγονο τον Αβραάμ και τον Ισαάκ και την… ΕΝΑΡΕΤΗ Σάρα, που στο όνομα του Θεού ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ στην Αίγυπτο με τσατσά τον Αβράμη, εκπληρώνοντας έτσι το θεικό σχέδιο του Γιαχβέχ!
    Όλοι αυτοί, όλα αυτά τα έκαναν στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ άλλα ήταν του ουρανού, αλλά μόνο οι μη χριστιανοί τα έκαναν στην επιφάνεια και ήταν της επιφάνειας!
    Εκτός από τους 16 τόνους τίμιου ξύλου, τα 5 εκατομμύρια κόκαλα από δαχτυλάκια αγίων, θα αρχίσουν να εκτίθονται σε λαικό προσκύνημα και τα περιτώματα του θεανθρώπου που μάζεψαν ου μαθητες μετά τον μυστικό δείπνο καθώς και τα λερωμενα εσώρουχά του, τα οποία αποτελούν πειστήρια των σωματικών υγρών του θεού, τα οποία όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ, ξεφτιλισμένοι αρχαιοελληνιστές!
    Με λίγα λόγια, ο Τόνυς Μαρούδας, ο Πάνος Γαβαλάς, ο Στέλιος Καζαντζίδης (που στόλιζε τους Εβραίους) ο Ερολ Φλύν, ο Τζον Γουέην, ο Τζον Τραβόλτα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και πολλοί άλλοι σατανιστές, δεν σωζονται με τίποτε, εκτός αν μετανοήσουν και βγάλουν από μέσα τους τα δαιμόνια του Ελληνισμού που τους έχουν κάψει την ψυχή!
    ΜΠΡΑΒΟ, ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ THE MAN = ΤΑΞΙΑΡΧΗ = ΠΕΛΑΣΓΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝ = ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ = ΤΑΞΙΑΡΧΗ = ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Μάτια βγάζει το ποιός είσαι!!!!

    • Πες τον δαιμονα που σε εξουσιαζει οτι εχει τελειωσει. Τα υπολοιπα πες τα στα θυματα σου. Στον δικο μου κοσμο εκει οπου βρισκεται η μητερα των θεων και των ανθρωπων δεν εχεις καμια θεση και ουτε θα μπορεσεις ποτε σου να βρεις τον δρομο προς το φως. Εκει που εισαι υπαρχει μονο σκοτος και αυτο εισαι και αυτο θα μεινεις και δεν σου φταιει κανενας που εχεις χαθει μεσα στις σκιες γιατι εχεις ταισει το εγω σου με το ψευδες φως των ειδωλων. Δηλαδη με το ΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ετσι για να καταλβεις οτι μπροστα στους πραγματικους Αγιους της Ορθοδοξιας εισαι απλα ενα πνευματικο μικροβιο και αυτο δεν προκειτε να αλλαξει μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο που ειναι το καταφυγιο για τα καταραμενα παιδια του σκοτους.

     Συνεχισε να ταιζεις το εγω σου με το ψευδες φως και να προσπαθεις να αναμοχλευσεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ της αρχετυπικη ουσια και οταν ξυπνησεις τηλεφωνα παιδι του σκοτους που μου την ειδες και Ελληναρας και σε λιγο θα μας πεις οτι και η ψυχη του ολου (anima mundi) εχει εθνικοτητα και θρησκεια για να ταισεις τους δαιμονες που σε εξουσιαζουν Αντιχριστο ΜΙΑΣΜΑ.

    • Εκει οπου βρισκεσαι υπαρχει μονο συγχυση και σκορπιες και ασυνδετες σκεπτομορφες με διαστρευλωμενο νοημα που ΜΟΝΑΔΙΚΟ στοχο εχουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την τεχνητη πολωση πανω στην βαση της ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ σου και της τραγελαφικης σου αντιληψης.

     Ποιος Καζατζιδης;

     facebook.com/103050073103948/photos/a.462906907118261.1073741833.103050073103948/463554940386791/

     Αυτος?

     Ποιος John Wayne;

     adherents.com/people/pw/John_Wayne.html

     Αυτος;

     Σε λιγο θα μας πεις οτι αυτοι και ολοι οσοι ανεφερες ειχαν αυτην την ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ κατα του Χριστου και ισως ακομα οτι ηταν νεοναζι!

     ΔΙΑΛΥΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

     Ο Ιησους και η μητερα του και οι αποστολοι γεννηθηκαν Εβραιοι.

     Τον Ιησου τον σταυρωσαν οι Εβραιοι και επελλεξαν να σωσουν ενα δολοφονο τον Βαραβα αντι του Μεσσια και αυτο τους βαραινει μεσα στους αιωνες. Μηπως εκανες καμια συμφωνια με τους Σιωνιστες να τους απαλλαξεις απο την πραγματικοτητα απο την οποια προσπαθεις να κρυφτεις μεσα στος ναζιστικο σου παραληρημα;

     Ο καταραμενος δαιμονας που σε εξουσιαζει θα σε βαλει και παλι να μου επιτεθεις γιατι οι εκπορευσεις του δεντρου της ζωης λενε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο; Ρε μηπως ο δαιμονας που σε εξουσιαζει ειναι Εβραιος και οχι απλα ενα μιασμα του σκοτους που προσπαθει να επιβαλει την τεχνητη πολωση και να καταστρεψει ψυχες;

     THE KING OF THE JEWS = 1110

     1110 = MESSIAH OF THE JEWS

     1110 = KING JESUS REJECTED

     1110 = REJECTED BY HIS OWN

     1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH

     1110 = TRUE MESSIAH OF GOD

     1110 = GOD’S ONLY MESSIAH

     1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD

     1110 = THE SAVIOUR OF GOD

     1110 = THE MESSIAH FROM GOD

     1110 = ANOINTED OF THE LORD

     1110 = MESSIAH NAMED JESUS

     1110 = BEARER OF OUR SINS

     1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK

     1110 = LORD AND KING OF HEAVEN

     1110 = ROD IN HIS RIGHT HAND

     1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD

     1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED

     1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND

     1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US

     1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME

     1110 = PRICE OF SALVATION

     1110 = THE ULTIMATE PRICE

     1110 = RESURRECTED LORD

     1110 = VICTOR OVER DEATH

     1110 = VICTORIOUS ONE

     1110 = THE TRIUMPH OF GOD

     1110 = HE WHOM IS GLORIFIED

     1110 = HAIL THE KING OF KINGS

     1110 = PRAISE TO THE LORD

     1110 = THE POWER OF LOVE

     1110 = LOVE THY NEIGHBOR

     1110 = OUR FATHER’S LOVE

     1110 = THE LOVE OF CHRIST

     1110 = SUN LIGHT OF LOVE

     1110 = THE HEALING OF THE SICK

     1110 = GOD’S MESSIAH SAVES

     1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN

     1110 = OBEY THE DIVINE SELF

     1110 = HAVE FAITH IN THE LORD

     1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE

     1110 = A SALVATION BY FAITH

     1110 = A REMISSION OF SIN

     1110 = SAVED BY THE GOSPEL

     1110 = SAVED BY THE CROSS

     1110 = SAVED BY JESUS NAME

     1110 = FREEDOM FROM ALL SIN

     1110 = UNCHANGING TRUTH

     1110 = THE ETERNAL CHRIST

     1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN

     1110 = WONDROUS LIGHT

     1110 = OMNIPRESENT BEING

     1110 = PERFECT DIVINITY

     1110 = FORETOLD BY THE BIBLE

     1110 = GOD’S TESTIMONY

     1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB

     1110 = HOLINESS OF THE BIBLE

     1110 = HOLY BIBLE OF THE KING

     1110 = BOOK OF REVELATION

     1110 = JUDGEMENT WARNING

     1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED

     1110 = SET FREE FROM SATAN

     1110 = HELL IS VANQUISHED

     1110 = THE VEIL BEING TORN

     1110 = THUNDER OF JESUS

     1110 = RESET THE MATRIX

     1110 = THE WRATH OF THE LAMB

     1110 = HE WILL BURN YOU

     Σου λεω και πως εχουν τα πραγματα και δεν θες να καταλαβεις προσπαθωντας να προστατεψεις τι;

     Μηπως τους Σιωνιστες που αρνουνται να δεχθουν οτι σταυρωσαν τον βασιλεα τους η μηπως τους υπανθρωπους Ναζι που ηταν μαθητες τους;

     Ετσι εχουν τα πραγματα:

     1110 = THE AVATAR OF MARDUK

     1110 = THE SEAL OF GOD MARDUK

     1110 = SECRET OF GOD MARDUK

     1110 = SHADOW OF GOD MARDUK

     1110 = LEFT HAND OF GOD MARDUK

     1110 = DESCENT OF GOD MARDUK

     1110 = DUTY OF GOD MARDUK

     1110 = PROOF OF GOD MARDUK

     1110 = THE ROD OF GOD MARDUK

     1110 = RETURN OF MARDUK

     1110 = RETURN OF LOGOS

     1110 = RETURN OF HELIOS

     1110 = RETURN OF AMUN RA

     1110 = RETURN OF EIN SOF

     Συνεχισε εσυ να βριζεις τον Ιησου γιατι εκανε περιτομη οπως αλλωστε και ολοι οσοι ηταν μυημενοι στα μυστηρια του OSIRI (Asar) = 534 = ASARLUHI (Marduk/Tammuz) = PHALLUS τα οποια προσπαθουν να καπηλευτουν οι Ελληνοκεντρικοι αρχαιοκαπηλοι και θα καταλαβετε συντομα ολοι τι σας περιμενει “υπερελληνες” απο την Μογγολια.

     • ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 02/20/2016 @ 4:05 ΜΜ

      Λεβαδειακος – Ηρακλής 1Χ2
      Αστερας – Γιαννενα. 1Χ2
      Ηρακλης – ΑΕΚ. 1Χ2
      Ολυμπιακος – Ατρόμητοσ1Χ2
      Ξανθη – Πανθρακικος. 1Χ2
      Πλατανιάς- Παναιτωλικόσ1Χ2
      Παναθηναικος-ΠΑΟΚ. 1Χ2
      Βεροια – Πανιωνιος. 1Χ2

      ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
      Αν δεν ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ σύντομα δεν θα μπορέσεις να σωθείς, ο “φιλάνθρωπος” εβραίος θεός Γιαχβέχ προς χάρη του οποίου ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ θα σε κάψει στην κόλαση!

      Βλέπεις τι έχεις πάθει; Ο περιτμημένος δαίμονας που σε έχει καταλάβει σε βάζει να μου επιτίθεσαι και να με βρίζεις, ενώ στο προηγούμενο σχόλιο συμφώνησα μαζί σου!

      Ώστε συνεχίζεις να επιμένεις ότι ο ενσαρκωμένος θεός είχε κομένο πετσάκι έτσι;
      Κάνεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ μια θεότητα της ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, δημιούργημα των ανθρώπων;

      Μετανόησε βλάσφημε δαιμονόπληκτε εικονολάτρη γιατί δεν θα βρεις ούτε το κτιστό ούτε το σχιστό, ούτε το αχτιστο φως του αναπτήρα!

      ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑΧΒΕΔΟΛΑΤΡΗ ΟΣΙΕ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙΣ!
      Δες την ΑΛΗΘΕΙΑ, βγες από το σκότος, κοίτα κατάματα το φως (αν δεν μπορείς βάλε γυαλιά ηλίου) κι αν δεν μπορείς να βγεις από το σκότος πάρε φακό!

      Υ.Γ.: Η Μογγολία πόσο μακριά είναι από την πατρίδα σου;

     • Καληνυχτα.

 25. Ανώνυμος 02/20/2016 @ 12:31 ΜΜ

  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ 40 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ 40ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
  Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΑ 3ΜΕΡΑ, 9ΜΕΡΑ, 20ΜΕΡΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ , 3ΜΗΝΑ , 6ΜΗΝΑ ,9ΜΗΝΑ ,ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ, ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΣΑΡΩΦ…ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΚΟΣΜΙΚΑ , ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ

  • ΕΠΩΝΥΜΟΣ 02/20/2016 @ 1:04 ΜΜ

   ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
   ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ… ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ “ΔΙΚΩΝ” ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!
   ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!
   “ΜΠΡΑΒΟ” ΨΥΧΟSECURITY!

  • Οι προσευχες τα τελετουργικα και η θετικη σκεψη-φορτιση βοηθανε την ψυχη να βρει το δρομο της σε αντιθεση δηλαδη με την αρνητικοτητα που παραγει ο υλιστικος νους που προσπαθει να εγλωβισει την ψυχη στα δεσμα της υλης και σε αδιεξοδες χρονοδινες μεσα στις οποιες η ψυχη μπορει να χαθει για παντα.

  • Με τον ιδιο τροπο δηλαδη που αφιερωνεις την ζωτικη σου ενεργεια για να ενισχυσεις μια αδναμη ψυχη που μπορει να χαθει τα αντιστροφα τελετουργικα και η αντιστροφη φορτιση που εκ των πραγματων στοχευουν στην υλιστικη πολωση και το υλιστικο οφελος εχουν σαν στοχο επι της ουσιας να τραβηξουν την ψυχη προς τα κατω για να ταισουν καποιον δαιμονα ο οποιος τους κανει χαρες και ο οποιος αλλωστε χρειαζεται την ζωτικη τους ενεργεια αλλα και την ενεργεια των θυματων τους για να μπορει να τους κανει χαρες και πρεπει να του ανοιξουν την πορτα για να μπορει να τους κανει αυτες τις χαρες στην πραγματικοτητα μας αλλιως αμα δεν υπαρχει καποιος ανθρωπος να τους ανοιξει τις πυλες δεν μπορουν να κανουν τιποτα και το ιδιο ισχυει και για τους αγγελους.

 26. Ανώνυμος 02/20/2016 @ 4:16 ΜΜ

  Ο λογος γενναει συναισθηματα και ο δικος σου λογος μου δημιουργησε αρνητικα συναισθηματα.Ανθρωπε μου τα εχεις τσουβαλιασει ολα μεσα στο μυαλο σου και εχεις δημιουργησει ενα ν ιδεολογικο αχταρμα. Πρεπει να ελενχουμε τις σκεψεις μας πριν τις εκτοξευσουμε προκειμενου να μην οδηγουμε και οδηγουμεθα σε εκτροχιασμους.Η θεωρηση σου βριθει πανθρησκειακων ιδεοληψιων.Θα μου επιτρεψεις να σου πω δε οτι εισαι ασχετος ως προς τον συμβολισμο του μαυρου που φορουν οι ιερωμενοι.
  Το μαυρο χρωμα συμβολιζει την ματαιοτητα του κοσμου τουτου ειναι μια υπενθυμισ η οτι ο ανθρωπος ειναι φθαρτος και οτι θα πρεπει ο αγωνας να ειναι διαρκης και αδιακοπος προκειμενου η ψυχη να μην υποταχθει στο σωμα και στις αδυναμιες του.
  Τι ειμαστε εμεις που θα προτρεψουμε τους συνανθρωπους σε πραξεις βιας που υπαγορευονται απο κατωτερα ενστικτα;;και σε καθε περιπτωση ποιος ειναι ο σωστος ο αλανθαστος και ο ακεραιος σε αυτη τη ζωη;;;;;;Ο Αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω.Θελω ομως να σου πω κατι ακομα αγαπητε συνανθρωπε.Η αμαρτια ειναι σε ολους φανερη η μετανοια ομως ειναι κρυφη γιαυτο μην καταφερεσαι με τοσο μενος εναντι ουδενος.πρεπει να μην κοιταμε το σκουπιδακι που υπαρχει στο ματι του συνανθρωπου μας αλλα το δοκαρι που υπαρχει στο δικο μας οπως μας ειπε ο Θεος μας που τον αδικεις καταφωρα με τον λογοσου και την αλογη συγκριση που κανεις.Σου ευχομαι ο παντοδυναμος Θεος να ανοιξει τα ομματα της διανοιας σου.και να ειναι οντως ο λογος σου Αληθης.

  • Αν ειναι σε εμενα που απευθυνεσε λυπαμαι πολυ αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω ουτε εσενα ουτε τους αρχιπαπαδες σας και γενικα ολους οσους νομιζουν οτι εχουν προσεγγισει τον θεο με τον μυαλο τους και απλα τρεφονται απο το αστρικο φως και τα ειδωλα. Αυτη η πραγμματικοτητα δεν εχει να κανει με το τι πιστυεις αλλα με το τι εισαι και για παραδειγμα αν επιλογη σου ειναι να στηριξεις ενα δαιμονισμενο κκαι καταραμενο αθαρμα που βριζει τον Ιησου λογω της καταγωγης του και δεν ξερει τι λεει και τι του γινεται απλα προκαλει το συμπαν γιατι ενα θλιβερο υποκειμενο δεν μπορω να σε βοηθησω πραγματικα και τιποτα δεν μπορει να σε βοηθησει.

   • Sorry ειχα μια παρεμβολη και δεν το εγραψα σωστα.

    Αν ειναι σε εμενα που απευθυνεσε λυπαμαι πολυ αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω ουτε εσενα ουτε τους αρχιπαπαδες σας και γενικα ολους οσους νομιζουν οτι εχουν προσεγγισει τον Θεο με τον μυαλο τους και απλα τρεφονται απο το αστρικο φως και τα ειδωλα. Αυτη η πραγμματικοτητα δεν εχει να κανει με το τι πιστευεις αλλα με το τι εισαι και για παραδειγμα αν επιλογη σου ειναι να στηριξεις ενα δαιμονισμενο και καταραμενο καθαρμα που βριζει τον Ιησου λογω της καταγωγης του γιατι του εχουν κανει καταληψη οι βρυκολακες των ναζι μπασταρδων και δεν ξερει τι λεει και τι του γινεται και αυτα που λεει μεσα στο δαιμονικο του παραληρημα δεν εχουν κανενα απολυτος νοημα και απλα προκαλει το συμπαν γιατι ειναι ενα θλιβερο υποκειμενο που παριστανει τον ανθρωπο και τον υπερελληνα και απλα ξεφτυλιζει τους Ελληνες, δεν μπορω να σε βοηθησω πραγματικα και τιποτα δεν μπορει να σε βοηθησει.

    • ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ φίλος του εβραιόπουλου υβριστή υων Ελλήνων (αρχαίων και νέων) 02/20/2016 @ 7:09 ΜΜ

     Έχεις δίκιο σοφέ φωστήρα! Αυτοί οι ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ΥΠΕΡΕΓΩ σε συνδυασμό με ΥΠΕΡΑΤΟΥ και περιμένουν να αναπτύξουν και τζόκερ!
     Φτάνει πια με αυτούς τους ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ που ασχολούνται με την ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ της γης και της θάλασσας και όχι με τα υπόγεια και τον βυθό που είναι κάτω από την επιφάνεια και τις ταράτσες και τα αερόστατα τα οποία βρίσκονται πάνω από την επιφάνεια!
     Όποιος δεν πιστεύει στην ΠΕΡΙΤΟΜΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ και δεν την γιορτάζει με την εκκλησία μας την 1η Ιανουαρίου είναι ΠΕΡΙΤΟΜΟΑΡΝΗΤΗΣ και ΠΟΣΘΟΛΑΤΡΗΣ (αφού προτιμά να διατηρεί το πετσάκι του τόσο αυτός όσο και ο θεός!
     Άκου του ξεφτιλισμένους αρχαιοελληνιστές να προτιμούν να εκτιμούν τους αρχαίους προγόνους τους και όχι μόνο τους Πυθαγόρειους βεβαίως βεβαίως αλλά και τον Ξενοφώντα και τον Λεωνίδα και τον Θεμιστοκλή και όλους τους απλούς προπατορές τους και ΟΟΟΟΧΙ τους μέγιστους Μακκαβαίους και τους Αβραμοισακηδες!
     Ουστ απο εδώ βρωμοέλληνες εγωιστές, ατομιστές που αρνήστε ότι ο Χριστός γεννήθηκε για βασιλιάς των Εβραίων που ήταν ο… ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και αυτοί δεν τον αναγνώρισαν και τον σταυρωσαν!
     Ποιοί νομίζετε ότι είστε εσείς που γνωρίζετε και δεν ακούτε τον ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟ του site με τα…. ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ο οποίος κατάγετε από τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ που γέννησαν έναν Μελχισεδεκ, έναν Δαυίδ, έναν Νετανιάχου, έναν Μοσέ Νταγιάν και την ΑΦΕΝΤΙΑ του!
     Πέστα Εβραιάκο μου, έχεις χίλια δίκια αλλά που να σε καταλάβουν αυτοί οι ΑΠΕΡΙΤΜΗΤΟΙ ΒΡΩΜΙΆΡΗΔΕΣ, οι Έλληνες;

 27. Ρε σεις σταματηστε να ασχοληστε με τον θανατο σας κι ασχοληθειτε με τη ζωη σας και με τους μαλακες που μας κατσικωθηκαν στο σβερκο και δε λενε να ξεκουμπιστουν.Ζηστε τωρα σαν ελευθεροι ανθρωποι και ισοθεοι και οταν πεθανετε θα διαπιστωσετε ιδιοις ομμασι τι συμβαινει εκει πανω.Εσεις πεθανατε απο τωρα…..

 28. Ανώνυμος 02/20/2016 @ 6:46 ΜΜ

  Η απαντηση που εδωσα και καταγραφηκε στις 16.16 στοχευε τον Αληθη λογο περι της απελευθερωσης την ψυχων (11:44).
  Τοdore θα σου απαντησω με παροιμια”Οσα τραβαει το κορμι η κεφαλη τα φταιει””και πως να μην τα φταιει αφου βλεπεις οτι εχει σκοτισθει τοσο η διανοια μας που δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε το σωστο απο το λαθος .Η καταστροφη προ των πυλων και εμεις……………………………

 29. Οποιος εχει ματια και την ΕΛΑΧΙΣΤΗ αξιοπρεπεια μπορει να δει και να καταλαβει οτι τιποτα απο αυτα που λεει αυτο το πραγμα που λανθασμενα ονομαζεται ανθρωπος δεν εχει καποιο νοημα και οτι ειναι απλα σκορπιες και ασυνεδετες σκεπτομορφες που μοναδικο στοχο εχουν το αιμα του Ιησου και των Αγιων.

  Μιλαμε ξεκαθαρα για ενα προιον βλασφημιας και μαυρης μαγειας που ΜΟΝΑΔΙΚΟ στοχο εχει να σπειρει την τεχνητη πολωση και να παγιδεψει την ψυχη σας σε αδιεξοδες χρονοδινες και τελικα να σας κανει τροφη για δαιμονες και αυτοι που επιλεγουν να στηριξουν αυτην την παρανοια αξιζουν ολοι να πεθανουν και να γινουν θυσια σε αυτους τους δαιμονες που τους εξουσιαζουν και αυτα τα θλιβερα υποκειμενα απλα νομιζουν οτι θα γλυτωσουν απο αυτη την εθνικη προδοσια και αυτο το εγκλημα κατα του Ελληνισμου και την ανθρωποτητας και την ψυχης του ολου που ειναι η Μητερα του Φωτος για να μεινουμε on topic.

  Δεν τους ενδιαφερει η ΣΥΝΘΕΣΗ και η συσπειρωση του Ελληνισμου.

  Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που τους ενδιαφερει ειναι η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ και το ΜΙΣΟΣ κατα του Χριστου και των Χριστιανων που τους στερησαν μεσα στον παραληρηματικο τους ηλιθιοκοσμο το δικαιομα να ειναι θεοι.

  Φανταστειτε τωρα οτι αυτοι οι Ελληνοκεντρικοι μασονοι για τους οποιους μιλησε ο Φουρακης πραγματοποιουν τελετες μαυρης μαγειας με μοναδικο στοχο να βλαψουν τους Χριστιανους. Δηλαδη τους Ελληνες.

  Μπορει ακομα και ο πλεον ηλιθιος και υποκριτης να καταλαβει πιο ειναι τελικα το αποτελεσμα απο αυτη την σπορα του ΣΚΟΤΟΣ απο αυτα τα δαιμονισμενα και καταραμενα υποκειμενα που λανθασμενα ονομαζονται ανθρωποι.

  1) Η Χρυση Κραυγη. Η νεοναζιστικη δηλαδη καταντια που οδηγει το εθνος σε εμφυλιο.

  2) Το τσιρκο με τις Ελληνοπληκτες Μογγολες σαυρες του Σωρρα που αποτελει την μεγαλυτερη ντροπη για το ανθρωπινο ειδος.

  3) 100αδες ομαδες Εψιλον που σκοτωνονται μεταξυ τους προσπαθωντας να αποδειξουν στο συμπαν ποιος ειναι ο γνησιοτερος Ελληνας και εν τελη ποιος ειναι ο μεγαλυτερος μαλακας.

  4) Το ΥΣΕΕ που ειναι το πλεον φαιδρο και υποκριτικο μορφωμα το οποιο προσπαθει να συγκερασει συγκρουμενες καταστασεις και πραγματα στην αρχαια Ελλαδα με κοινο παρονομαστη το αντιχριστιανικο μισος.

  Αυτο που τους ενωνει ειναι το μισος κατα του Χριστου και εκει οπου ο Οφις ξεγλυστραει μεσα απο τις προκασκευασμενες σκεπτομορφες μισους και παρανοιας που προσπαθουν να επιβαλουν μεσα απο ταμπελοματα η ιδια η υπαρξη τους χανει το νοημα της και εκει καπου ξεκιναει το πανηγυρι με τους διαφορους Εψιλον, καθως ο Χριστος εχει περισσοτερα κοινα με τους Πυθαγορειους και τους αρχαιους μυστες απο οσα για παραδειγμα εχουν οι πραγματικοι Πυθαγορειοι με τα αθεα επι της ουσιας μελη του ΥΣΕΕ που εστιαζουν στα ειδωλα και στην επιφανεια και καταφερονται κατα και των Ορφικο-Πυθαγορειων τους οποιους σφαγιασαν οι πνευματικοι τους προγονοι αλλα και κατα του Πλατωνα τον οποιο πολλοι απο αυτους θεωρουν προπομπο του Χριστιανισμου ο οποιος εισηγαγε “Βαρβαρικες δοξασιες” στην “γνησια” ταχα μου παραδοση του αρχαιου μπουρδελου με τους εκφυλους σεξομανεις παιδεραστες “θεους (δηλαδη δαιμονες).

  Αυτο που μπορει και πρεπει να γινει με αυτους τους παρανοικους ειναι να τους επιστραφει το ταμπελομα και η παρανοια που εσπειραν και αυτο λεγεται δικαιοσυνη που διαμορφωνεται και αναλογα με την ποιοτητα των ατομων και οχι αποκλειστικα απο την ταμπελα.

  Αρχικα μιλαμε για:

  1) Ανθελληνες προδοτες που προσπαθουν με αθεμτια κυριως μεσα να σπειρουν τον διχασμο αναμεσα στους Ελληνες και να αποσυνθεσουν την ψυχη του εθνους για να ξερασουν μεσα σε αυτη την σπορα του σκοτους.

  2) Ειδωλολατρες. Αυτο ειναι ξεκαθαρο σε οσους εχουν νοημοσυνη ανωτερη απο της αμοιβαδας καθως επι της ουσιας μεσα στον διεστραμμενο ηλιθιοκοσμο τους υπαρχει μια καρκινογονος αγκυλωση στο ειδωλο και στο ταμπελομα ανεφ ουσιας και νοηματος μεσα σε μια κατασταση οπου η ασεβεια κατα του Λογου που διεπει τα παντα εχει ξεπερασει καθε οριο, καθως μεσα απο το αλαζωνικο και υπεροπτικο τους παραληρημα προσπαθουν επι της ουσιας να αποδειξουν οτι ο Λογος ειναι τραβεστι και οτι υποτασσεται στις καυλες του κατωτερου εγω τους και φυσικα στα ειδωλα του ηλιθιοκοσμου τους και αυτο προφανως εχει να κανει και με τις τελετες που πραγματοποιουν πισω απο τις κουρτινες. Αυτο το θεμα με τον τραβεστι θεο των μαυρων μαγων που καποιος θα μπορουσε να πει οτι ειναι ο γιος της Λιλιθ ισως το αναπτυξω στην συνεχεια.

  3) Σατανιστες/Αχριμανιστες. Το ολο θεμα ειναι απλο. Μιλαμε για την σπορα του σκοτους που προσπαθει να παγιδευσει την εννοια μεσα σε διεστραμμενες σκεπτομορφες της επιφανειας που ειναι παραγωγα του κατωτερου εγω και της μαυρης μαγειας. Αυτο μπορουν να το αποδειξουν απο μονοι τους αμα συνεχισουν να μιλανε καθως επισης το εχουν ηδη αποδειξει σε οσους δεν εχουν υποταχθει στο σκοτος. Ειναι αλλωστε ηλιου φαηνοτερο οτι υπηρετουν την τεχνητη πολωση του μαυρου ιερατειου που γεννησε και τους Bavarian Illuminati αλλα και τους Ναζι.

  Εννοια:

  en.wikipedia.org/wiki/Sophia_(Gnosticism)#The_Ennoia

  Μιλαμε δηλαδη για τους εχθρους της Μητερας του Φωτος που επιχειρουν να βιασουν την μητερα της πλασης γιατι ΟΛΟΙ οι μαυροι μαγοι πασχουν απο το tiny penis syndrom και δεν μπορουν να το αντεξουν που το γαριδακι τους ειναι τοσο μικροσκοπικο που επι της ουσιας χρειαζεσε μικροσκοπιο για να το ανακαλυψεις.

  Ακομα δεν ξεκινησα.

 30. ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 02/21/2016 @ 12:43 ΜΜ

  Αυτά είπα κι εγώ εν εβραίου περιτμημένου Γιόσουα (και όχι Χριστού) αδελφέ Μελχισεδέκ, διατί με καταδιώκεις;
  Beee Hoooold, που λέει και ο εβραίος Γιόσουα του Χόλυγουντ, ο εμπνευσμένος από τον ήρωα του μεγαλύτερου ΠΩΛΗΤΗ στον κόσμο, του ΣΑΟΥΛ – ΠΑΥΛΟΥ, ο οποίος στο όνομα ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και της καπηλείας του Λόγου Του προς όφελος του λαού του, των Εβραίων, αλλά και υποκινούμενος από τον Ρωμαίο συγκλητικό Σενέκα ώστε να ελεγθούν οι φτωχές μάζες της αυτοκρατορίας, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος θα έπρεπε να αναφέρεται περισσότερο ως… ΠΑΥΛΙΣΜΟΣ!!!
  Αυτό είναι που έχει επικρατήσει εδώ και χίλια πεντακόσια χρόνια, αυτό που έχει καπελώσει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ του Χριστού, αυτό έχει ΠΑΡΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, αυτό έχει φτιάξει τα ιερατεία εν είδη security να το διαφυλάττουν με ανταποδωτικότητα ΠΛΟΥΤΟ, ΕΞΟΥΣΙΑ και ΠΡΟΝΟΜΙΑ, αυτό είναι που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ανθρωπότητα μέσω της καταφανέστατης ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στην αγκαλιά του ΣΚΟΤΟΥΣ και αυτό είναι που οδήγησε στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, παράλληλα με αυτή του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, δύο έννοιες που ήταν ΑΡΡΗΚΤΑ ΔΕΜΕΝΕΣ αφού προερχόταν και εκπορευόταν η μία από την άλλη!
  Δίπλη και πολύχρονη η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του λαού μου των Ελλήνων λοιπόν, από τις εξουσίες εκείνες που είχαν συμφέρον
  να προωθήσουν τον ΔΟΥΛΙΚΟ και υποταγμένο τρόπο σκέψης των Ιουδαίων, έναντι αυτού των σκεπτόμενων ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Ελλήνων!
  Ο πραγματικός Χριστιανισμός οδηγούσε στην κριτική σκέψη, στην αμφισβήτηση των εξουσιών και στον αγωνιστικό τρόπο δράσης!
  Ο ΠΑΥΛΙΣΜΟΣ (σημερινός ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ) που τελικά επικράτησε και του οποίου υπέρμαχος και σίγουρα ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ είναι και ο ΕΒΡΑΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΔΗΓΗΤΗΣ – ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ (με τα χίλια ονόματα) του site, θέλει τον άνθρωπο ΓΟΝΑΤΙΣΤΟ και για αυτό τον εκπαιδεύει στις ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ, ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ώστε να αισθάνεται ντροπή για την υπαρξή του και να ζητά μονίμως συγχώρεση από ΚΥΡΙΟΥΣ (αρχικά τον ιουδαικό θεό Γιαχβέχ, κατόπιν απο τους… “Εκπροσώπους” του στη γη, τα ιερατεία – παπαδαριό και κατόπιν ως καλοπροπονημένος σε… ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ) ως γνήσιος… ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ που κατάντησε!!!
  Περιτμημένε εβραιάκο δεν είσαι τίποτε παραπάνω από Παυλιανός και όχι πραγματικός Χριστιανός, συνεχίζεις το έργο του Σαούλ, αυτό της διάδοσης του Ιουδαισμού μέσα από το τέχνασμα του προκατόχου σου του… “Παύλου”, περιφέρεις δηλαδή όπως και εκείνος το θεολογικό ΜΙΑΣΜΑ της Μέσης Ανατολής τυλιγμένο μέσα στα ενδύματα του ελληνικής προέλευσης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, προσπαθώντας να παροδηγήσεις τους λαούς όπως το παλιό αφεντικό σου ο Σαούλ!
  Χρησιμοποιείς κι εσύ όπως και αυτός το παλιό τέχνασμα των Ελλήνων με τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, δηλαδή μια κατασκευή που εξωτερικά μοιάζει με τον Χριστιανισμό ώστε να είναι αποδεκτή – αγαπητή από τα πλήθη ενώ μέσα της κρύβει τον ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΖΗΛΩΤΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ, μέσω της μορφής του ΠΑΥΛΙΑΝΙΣΜΟΥ, του καταστροφέα δηλαδή του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!
  Ο Σαούλ ως Ιουδαίος ζηλωτής ήταν πραγματικά ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και καταδίωκε τον Χριστιανισμό τον βασισμένο στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ!!!
  Όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο αποφάσισε να τον ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ σε ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και για αυτό πούλησε την παραμύθα με την δήθεν εμφάνιση σε αυτόν του Χριστού (Σαούλ γιατί με καταδιώκεις;) ώστε να πείσει τους υπνωτισμένους λαούς ότι πήρε το… ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ (πωλητή) από τον ίδιο τον Χριστό και να ξεκινήσει τις περιοδίες με την ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΠΡΑΜΑΤΙΑ του!
  Για αυτό και κανείς από αυτούν που είχαν γνωρίσει τον Χριστό δεν τον ακολούθησε και αυτός αναγκάστηκε μετά από χρόνια να πάρει μαζί του έναν εβραιάκο ηλικιωμένο παρουσιάζοντάς τον σαν απόστολο Πέτρο, προσπαθώντας να τον παρουσιάσει σαν ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ της ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ που ο ίδιος σε συνεργασία με το ιουδαικό ιερατείο εμπνεύστηκε για α σβήσει τον πραγματικό χριστιανισμό και τα νοήματά του και να προωθήσει τον ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ανά την υφήλιο!
  Αυτή την παραμύθα που δημιούργησε δεν θα την πήγαινε ούτε μέχρι τη μάνα του, αν δεν αποφάσιζαν οι Ρωμαίοι συγκλητικοί να την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ για την καταστολή και τον έλεγχο των μαζών!!!
  Αυτό το ΑΝΩΔΥΝΟ και ΑΚΙΝΔΥΝΟ για τις εξουσίες παραμύθι, το οποίο δίδασκε ολική υποταγή μέσω δήθεν της αγάπης και της ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑΣ (χαχαχαχα) ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, όταν στρεφόταν κατά των λαών μετατρεπόταν σε ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΣΑΓΗΝΗΣ, ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!
  Απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, ολοκληρωτικά καταστροφικό για το θύμα!
  Μην κομπάζεις λοιπόν εβραιάκο, δε επικράτησε από την δύναμή της η ΠΑΡΑΜΥΘΑ παρά επιβλήθηκε από τις ΕΞΟΥΣΙΕΣ που οι ίδιες ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ!
  Μην σκυλιάζεις εβραιάκο, ο πραγματικός Χριστός (ο έχων το χρίσμα δηλαδή) ούτε γεννήθηκε στην Ιουδαία, ούτε περιτομή είχε κάνει, ούτε το ογδόντα τοις εκατό από αυτά που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ οι εκκλησίες και το παπαδαριό είχε διδάξει!
  Αντίθετα Είπε πολλά περισσότερα και σημαντικότερα, τα οποία οι εξουσίες έθαψαν για τους λαούς και τα κράτησαν για αυτούς!
  Ο πραγματικός Χριστός είχε κάνει πριν χρόνια το αντιθετο ανάλογο του Σαούλ, ταξίδεψε δηλαδή σε όλη την επικράτεια του τότε γνωστού κόσμου ώστε να ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ μέσω της διδασκαλίας του ΑΛΗΘΗ ΘΕΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ!

  Έτσι που λες Εβραιάκο έγιναν αληθινά τα πράγμάτα!!!

  Όσο για το “Από τώρα αρχίζω” ένα έχω να σου πω…
  Μπρρρρ τρόμος, αρχίζει ο εβραιάκος, μπρρρρ φόβος ξεκινά ο εβραιάκος, γιατί χωρίς εβραιάκους τι θα απογίνουμε;
  lol εσύ, παρ’τα olo μου με τις ρίζες εγώ!!!

 31. Η μητερα του Joshua υπηρξε ενα χαρισματικο παιδι για αυτο αλλωστε οι γονεις της την εστειλαν να μεγαλωσει σε ενα Ιουδαικο ναο.

  Ο Αποστολος Παυλος υπηρξε ενας Ελληνιστης Ιουδαιος και αν οχι ο μεγαλυτερος σιγουρα ενας απο τους μεγαλυτερους θεουργους της αρχαιοτητας.

  Η Ορθοδοξια ειναι η κορη του Ελληνισμου και για το κλειστο της μυαλο ευθυνεται και ο αλαζονικος και υπεροπτικος συμπλεγματισμος και ο τεραστιος διανοητικος πρωκτος των αρχαιων ειδωλολατρων αλλα και η εκφυλισμενη τους πραγματικοτητα.

  Η προσπαθεια που γινεται απο τους Σατανιστες/Αχριμανιστες να καταλογισουν ολα τα στραβα της Ορθοδοξιας και των Ρωμαιων επι της ουσιας παγανιστων πορνοκρατορων στους Ιουδαιους ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικο καθως επισης η στοχευση αυτης της παρανοιας ειναι και ο Jehoshua και η μητερα του και οι αποστολοι που αλλωστε προερχονται απο την Ιουδαια.

  Ο Ελληνιστικος Χριστιανισμος βασιζοταν κυριως στις διδασκαλιες του Βαβυλωνιου μαγου Πλατωνα και οχι στην φαιδρη ειδωλολατρικη πραγματικοτητα στην οποια ο Πλατωνας οπως για παραδειγμα ο Προκλος (που διδασκε την Χαλδαικα μυστηρια οπως αλλωστε και ο Χαλδαιος Αβρααμ) εναντιωθηκε και για αυτο αλλωστε κατηγορειται απο πολλους αθεους ειδωλολατρες του ΥΣΕΕ.

  Η πραγματικοτητα ειναι οτι θα μπορουσε να γινει ενα καλυτερο παντρεμα της γνωσης και της φιλοσοφιας με την θρησκεια της μαζας αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με την καταγωγη του Ιησου καθως οπως ειπα και πιο πανω ο Ελληνιστικος Χριστιανισμος βασιζοταν κυριως στις Χαλδαικες διδασκαλιες, εκει οπου για παραδειγμα ο Πλυθων ο Γεμιστος (ενας ακομα τραγελαφος) ελεγε οτι ο Πλατωνας ειχε επιρρεαστει απο τους Ζωροαστρες μαγους οι οποιοι θα μπορουσαν να χωρεσουν τοσο μεσα στην Π.Δ των Χαλδαιων Αβρααμ και Μωυση οσο και μεσα στην Κ.Δ με τους τρεις Χαλδαιους μαγους με τα δωρα κλπ χωρις να ειναι μαλιστα απαραιτητο να αποδεχθει καποιος ολα οσα λεει η Π.Δ εκει οπου μαλιστα ο Ιησους επαναστατησε κατα του Ιουδαικου ιερατειου το οποιο οχι μονο τον σταυρωσε αλλα επελεξε αντι αυτου να σωσει εναν δολοφονο τον Βαραβα.

  Μαλιστα αμα δεν υπηρχε ολη αυτη η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ που ΜΟΝΑΔΙΚΟ στοχο εχει να επιβαλει την τεχνητη πολωση και να βλαψει τους Χριστιανους θα μπορουσα να σας πω τις διαφωνιες μου ακομα και σε σχεση με την Κ.Δ αλλα επι του προκειμενου το κακο εχει παραγινει και σε σχεση μαλιστα με τα Χριστιανικα μυστηρια τα οποια δημιουργησαν οι προγονοι μου απο την ΑΝΑΤΟΛΗ και οχι καποιοι ασχετοι οπως οι σημερινοι παπαδες.

  Εδω καπου μεσα απο τις σχολες των μυημενων στα αρχαια μυστηρια προεκυψαν οι Γνωστικοι και οι Οφιτες (και απο αυτους οι Ροδοσταυροι) οπως εγω οι οποιοι δεν θα μπορουσαν ποτε να εχουν καποια σχεση με το παραληρημα των εθνικων καθως επισης ουτε οι Πλατωνιστες ουτε οι Πυθαγορειοι που υπηρξαν παρακλαδια των μυητικων σχολων που ξεκινησαν απο την Βαβυλωνα (δηλαδη απο την ΑΝΑΤΟΛΗ) θα μπορουσαν να ταυτιστουν με τις ατοπες και ανεφ ουσιας επιδιωξεις των εθνικων γιατι για να γινει αυτο πρεπει να εισαι και λιγο ασχετος και υποκριτης και αρκετα λαμογιο.

  Σε σχεση με το Ταγμα των αδελφων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ του Μιχαηλ Ψελλου που υπηρξε ο προπομπος των Knight Templars και των Ροδοσταυρων:

  books.google.com.cy/books?id=HqMGCwAAQBAJ&pg=PA15&lpg=PA15&dq=%22the+Brothers+of+the+East%22+michael+psellos&source=bl&ots=fAoBU0RrAs&sig=zpkSc5m2QMGxnC7PS0wtS6s_vA4&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwjW9PvH9IjLAhVDsxQKHZkPBzUQ6AEIGTAA#v=onepage&q=%22the%20Brothers%20of%20the%20East%22%20michael%20psellos&f=false

  Σε σχεση με το ποιος ειναι ο Joshua:

  WHO IS JOSHUA = 888

  888 = WHO IS JESUS

  888 = WHO IS THE KING

  888 = MESSIAH JESUS

  888 = MESSIAH JOSHUA

  888 = MESSIAH Y’SHUA

  888 = THE KING JESUS

  888 = THE KING JOSHUA

  888 = THE KING Y’SHUA

  888 = THE KING IHShVH

  888 = THE KING MESSIAH

  888 = THE JEWISH KING

  888 = KING FROM HEAVEN

  888 = JEWISH MESSIAH

  888 = THE GREATER KING

  888 = LORD GOD OF EARTH

  888 = LORD MOST HIGH

  888 = HOST COMMANDER

  888 = KING OF THE SABBATH

  888 = QUANTUM KING

  888 = QUANTUM MESSIAH

  888 = HIS NAME IS MICHAEL

  888 = HE IS THE MESSIAH

  888 = THE OCCULT KING

  888 = THE OCCULT MESSIAH

  888 = MASONIC MESSIAH

  888 = THE MASONIC KING

  888 = KING FROM HEAVEN

  888 = WHO IS LUCIFER

  888 = MORNING STAR

  888 = GOD IN MAN’S FORM

  888 = THE LION OF JUDAH

  888 = OMNIPRESENT

  888 = WITHIN US ALL

  THE NEW CROWN = 888

  888 = THE NEW LION

  • Να συμπληρωσω μερικα πραγματα και να κανω ορισμενες διορθωσεις καθως δεν βολευει αυτο το συστημα για να γραφεις μεγαλα κειμενα αλλα με λιγη προσπαθεια μπορει να γινει.

   Η μητερα του Joshua υπηρξε ενα χαρισματικο παιδι για αυτο αλλωστε οι γονεις της την εστειλαν να μεγαλωσει σε ενα Ιουδαικο ναο.

   Ο Αποστολος Παυλος υπηρξε ενας Ελληνιστης Ιουδαιος και αν οχι ο μεγαλυτερος σιγουρα ενας απο τους μεγαλυτερους θεουργους της αρχαιοτητας.

   Η Ορθοδοξια ειναι η κορη του Ελληνισμου και για το κλειστο της μυαλο ευθυνεται και ο αλαζονικος και υπεροπτικος συμπλεγματισμος και ο τεραστιος διανοητικος πρωκτος των αρχαιων ειδωλολατρων αλλα και η εκφυλισμενη τους πραγματικοτητα.

   Η προσπαθεια που γινεται απο τους Σατανιστες/Αχριμανιστες να καταλογισουν ολα τα στραβα της Ορθοδοξιας και των Ρωμαιων επι της ουσιας παγανιστων πορνοκρατορων στους Ιουδαιους ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικη καθως επισης η στοχευση αυτης της παρανοιας ειναι και ο Joshua και η μητερα του και οι αποστολοι που αλλωστε προερχονται απο την Ιουδαια.

   Ο Ελληνιστικος Χριστιανισμος βασιζοταν κυριως στις διδασκαλιες του Βαβυλωνιου μαγου Πλατωνα και οχι στην φαιδρη ειδωλολατρικη πραγματικοτητα στην οποια ο Πλατωνας και οι μαθητες του οπως για παραδειγμα ο Προκλος (που διδασκε τα Χαλδαικα μυστηρια οπως αλλωστε και ο Χαλδαιος Αβρααμ) εναντιωθηκε και για αυτο αλλωστε κατηγορειται απο πολλους αθεους ειδωλολατρες του ΥΣΕΕ.

   Η πραγματικοτητα ειναι οτι θα μπορουσε να γινει ενα καλυτερο παντρεμα της γνωσης και της φιλοσοφιας με την θρησκεια της μαζας αυτο ομως δεν εχει καμια σχεση με την καταγωγη του Ιησου καθως οπως ειπα και πιο πανω ο Ελληνιστικος Χριστιανισμος βασιζοταν κυριως στις Χαλδαικες διδασκαλιες, εκει οπου για παραδειγμα ο Πληθων ο Γεμιστος (ενας ακομα τραγελαφος) ελεγε οτι ο Πλατωνας ειχε επιρρεαστει απο τους Ζωροαστρες μαγους οι οποιοι θα μπορουσαν να χωρεσουν τοσο μεσα στην Π.Δ των Χαλδαιων Αβρααμ και Μωυση οσο και μεσα στην Κ.Δ με τους τρεις Χαλδαιους μαγους με τα δωρα κλπ χωρις να ειναι μαλιστα απαραιτητο να αποδεχθει καποιος ολα οσα λεει η Π.Δ εκει οπου μαλιστα ο Ιησους επαναστατησε κατα του Ιουδαικου ιερατειου το οποιο οχι μονο τον σταυρωσε αλλα επελεξε αντι αυτου να σωσει εναν δολοφονο τον Βαραβα.

   Μαλιστα αμα δεν υπηρχε ολη αυτη η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ που ΜΟΝΑΔΙΚΟ στοχο εχει να επιβαλει την τεχνητη πολωση και να βλαψει τους Χριστιανους θα μπορουσα να σας πω τις διαφωνιες μου ακομα και σε σχεση με την Κ.Δ αλλα επι του προκειμενου το κακο εχει παραγινει και σε σχεση μαλιστα με τα Χριστιανικα μυστηρια τα οποια δημιουργησαν οι προγονοι μου απο την ΑΝΑΤΟΛΗ και οχι καποιοι ασχετοι οπως οι σημερινοι παπαδες και προφανως οχι καποιοι δαιμονισμενοι ασχετοι οπως οι παρανοικοι Ελληνοπληκτοι.

   Εδω καπου μεσα απο τις σχολες των μυημενων στα αρχαια μυστηρια προεκυψαν οι Γνωστικοι και οι Οφιτες (και απο αυτους οι Ροδοσταυροι) οπως εγω οι οποιοι δεν θα μπορουσαν ποτε να εχουν καποια σχεση με το παραληρημα των εθνικων καθως επισης ουτε οι Πλατωνιστες ουτε οι Πυθαγορειοι που υπηρξαν παρακλαδια των μυητικων σχολων που ξεκινησαν απο την Βαβυλωνα (δηλαδη απο την ΑΝΑΤΟΛΗ) θα μπορουσαν να ταυτιστουν με τις ατοπες και ανεφ ουσιας επιδιωξεις των εθνικων γιατι για να γινει αυτο πρεπει να εισαι και λιγο εως αρκετα ασχετος και υποκριτης και αρκετα λαμογιο.

   Σε σχεση με το Ταγμα των αδελφων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ του Μιχαηλ Ψελλου που υπηρξε ο προπομπος των Knight Templars και των Ροδοσταυρων:

   http://bit.ly/1RfRuqL

   Σε σχεση με το ποιος ειναι ο Joshua:

   WHO IS JOSHUA = 888

   888 = WHO IS JESUS

   888 = WHO IS THE KING

   888 = MESSIAH JESUS

   888 = MESSIAH JOSHUA

   888 = MESSIAH Y’SHUA

   888 = THE KING JESUS

   888 = THE KING JOSHUA

   888 = THE KING Y’SHUA

   888 = THE KING IHShVH

   888 = THE KING MESSIAH

   888 = THE JEWISH KING

   888 = KING FROM HEAVEN

   888 = JEWISH MESSIAH

   888 = THE GREATER KING

   888 = LORD GOD OF EARTH

   888 = LORD MOST HIGH

   888 = HOST COMMANDER

   888 = KING OF THE SABBATH

   888 = QUANTUM KING

   888 = QUANTUM MESSIAH

   888 = HIS NAME IS MICHAEL

   888 = HE IS THE MESSIAH

   888 = THE OCCULT KING

   888 = THE OCCULT MESSIAH

   888 = MASONIC MESSIAH

   888 = THE MASONIC KING

   888 = KING FROM HEAVEN

   888 = WHO IS LUCIFER

   888 = MORNING STAR

   888 = GOD IN MAN’S FORM

   888 = THE LION OF JUDAH

   888 = OMNIPRESENT

   888 = WITHIN US ALL

   THE NEW CROWN = 888

   888 = THE NEW LION

   Ενα ακομα τραγουδακι αφιερωμενο σε ολους τους παρανοικους Ελληνοκπληκτους αλλα και στους Αντιχριστους Σιωνιστες που ειναι ενα και το αυτο επι της ουσιας:

   He’s doing a new thing. Are your ready for this MALAKA;

   The man is coming…

   https://www.youtube.com/watch?v=kMMHYZjotHY

 32. ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 02/21/2016 @ 7:55 ΜΜ

  Είπες… “οι πρόγονοί μου από την Ανατολή” γιαχβεδάκο ή κάνω λάθος;
  Μια που το παραδέχθηκες πες μας και ποιά είναι η πατρίδα σου για να γνωρίζουμε!
  Εγώ είμαι Έλληνας, εσύ;

  • Ρε καραγκιοζακο σταματα να παιζεις τον εξυπνο. Τραβα ρωτα τον Ψελλο και ολους τους μυστες απο που ηρθαν και σταματα να προκαλεις το συμπαν με τον εθνικο σου υπερκομπλεξισμο.

   Εγω ερχομαι απο εκει που ειναι το ΟΛΟ και η Μητερα του Φωτος και ειμαι ταξιδιωτης του συμπαντος και εχω αναμνησεις απο πολλες μου ενασρκωσεις και σε αυτον τον πλανητη και σε αλλους και για αυτο θεωρω τους ναζι αρρωστους.

   Ηρθα απο την ανατολη οχι απαραιτητα με τα ποδια αλλα με το πνευμα καθως υπηρξα ενας απο τους ιερεις του Διος (δηλαδη του Μαρντουκ που ηταν το ονομα του πλανητη Δια πρωτου οι παλιοι μου συμμαθητες δημιουργησουν τον σεξομανη παιδεραστη μαλακα της Ελληνικης παραδοσης) στην Βαβυλωνα οπως αλλωστε και ο Crowley που ισχυριστηκε το ιδιο.

   • ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 02/22/2016 @ 7:53 ΠΜ

    Εγω ερχομαι απο εκει που ειναι το ΟΛΟ και η Μητερα του Φωτος και ειμαι ταξιδιωτης του συμπαντος και εχω αναμνησεις απο πολλες μου ενασρκωσεις και σε αυτον τον πλανητη και σε αλλους και για αυτο θεωρω τους ναζι αρρωστους.

    Ηρθα απο την ανατολη οχι απαραιτητα με τα ποδια αλλα με το πνευμα καθως υπηρξα ενας απο τους ιερεις του Διος”

    ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ;
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!

    • Στειλε στο ψυχιατρειο και τους αρχαιους μυστες που μιλουσαν για τους ιερεις του Διος που ξεκινησαν απο την Βαβυλωνα να διαδιδουν τα μυστηρια των θεων για να αποδειξεις ποσο μεγαλος και ανωτερος εισαι και απο τους αρχαιους και απο το συμπαν ολοκληρο.

     Μιλαμε η αρρωστημενη κατασταση σας εχει ξεπερασει καθε οριο και μου θελετε και αρχαια Ελλαδα και αρχαια μυστηρια και ακομα και οι θεοι των Αιγυπτιων σας ανοικουν και τελεικα η ΠΑΡΑΝΟΙΑ σας δεν εχει ορια.

 33. Μιλας για την ανατολη και αμεσως οι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ με νοημοσυνη κατωτερη της αμοιβαδας που εχουν διαστρβλωσσει το ιδιο το νοημα της υπαρξης προσπαθουν να δωσουν την ανατολη στον Γιαχβε!

  Μιλαμε αυτος ο Γιαχβε πρεπει να ειναι μεγαλος μαγκας που τους εχει ξεφτυλισει με αυτο τον τροπο και βλεπουν παντου το φαντασμα του.

  ΟΛΑ οσα σκεφτονται και ΟΛΑ οσα λενε ειναι περιορισμενα μεσα στην εθνοκεντρικη αντιληψη του καταραμενου ηλιθιοκοσμου τους που γυρναει γυρω απο το αρρωστημενο τους εγω και οτι δεν μπορουν να το ΚΛΕΨΟΥΝ και να το ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ειναι του Γιαχβε!

  Δηλαδη αμα πεις αυτο που λενε ολοι οι αστρολογοι οτι δηλαδη η αστρολογια (και αρα και η θεολογια καθως μιλαμε για αστροθεολογια) προερχεται απο την Βαβυλωνα το πιθανοτερο ειναι να σε πουνε Εβραιο καθως οπως ειναι γνωστο το συμπαν το εκλασε ο Ελληνας και του πηρε την θεση ο Γιαχβε.

  Μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΙΑ και για μια ΜΗΧΑΝΗ η οποια παραγει ΛΑΜΟΓΙΑ και ΥΠΕΡΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που επι της ουσιας ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ τα οποια τοποθετουν τον αρρωστημενο εαυτουλη τους στην θεση των θεων και το μονο που τελικα εχει αξια ειναι τα Ελληνικα ειδωλα με τα οποια μπορουν να ταυτισουν το αρρωστημενο τους εγω γιατι ετυχε να ειναι Ελληνοφωνοι πιθανοτητα απογονοι των “αψυχων” δουλων.

  Δυστηχως μιλαμε για καποια υποκειμενα που ειναι ασοφοτεροι απο τα ζωα οπως ειππε καποτε ο Ιωαννης ο Χυσοστομος οταν δηλαδη το Ελληνας ηταν θρησκευτικος προσδιορισμος. Οσο περισσοτερο ο Χριστος εγκαταλειπει τον αρρωστημενο ηλιθιοκοσμο τους τοσο περισσοτερο αποκτουν και παλι νοημα τα λογια του Χρυσοστομου που αλλωστε δεν απεχουν και πολυ απο αυτα που ειπε ο Ιαμβλιχος:

  «Τώρα, λοιπόν, για το ότι τα πάντα, και τα ονόματα [των θεών] και οι προσευχές [προς τους θεούς], έχουν σχεδόν σβήσει, φταίει το εξής, ότι, δηλαδή, δεν σταματούν καθόλου να μεταβάλλονται διαρκώς από την καινοτομία και την παρατυπία των Ελλήνων. Γιατί οι Έλληνες είναι εκ φύσεως νεωτεριστές και κινούνται παντού με ορμή, χωρίς να έχουν μέσα τους κανένα στήριγμα˙ και χωρίς να διαφυλάσσουν ό,τι τυχόν παραλάβουν από κάποιους, αλλά εγκαταλείποντας και αυτό γρήγορα, όλα τα μεταπλάθουν σύμφωνα με την άστατη λεκτική εφευρετικότητά τους˙ οι βάρβαροι, όμως, επειδή είναι σταθεροί στα ήθη τους, μένουν επίσης σταθεροί στα ίδια λόγια˙ γι’ αυτό ακριβώς αυτοί είναι αγαπητοί στους θεούς και απευθύνουν τους λόγους τους αρεστούς στους θεούς˙ και δεν επιτρέπεται σε κανέναν άνθρωπο να τους αλλάξει με κανέναν τρόπο. Αυτά απαντάμε σε σένα για τα άρρητα ονόματα, τα οποία αποκαλούνται βαρβαρικά, είναι όμως ιεροπρεπή» (Ιάμβλιχου, Περί Μυστηρίων, Ζ’, 5).

  Θυμαμαι επισης τα λογια του Πατροκοσμα και κλαιω:

  Και γω, αδελφοί μου, που ηξιώθην και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν δια την ευσπλαχνίαν του Χριστού μας, εξέτασα πρώτον δια λόγους σας και έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είστε Έλληνες, δεν είστε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είστε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και είσθε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας. Και όχι μόνο δεν είμαι άξιος να σας διδάξω, αλλά μήτε τα ποδάρια σας να φιλήσω. Διότι ο καθένας από λόγους σας είναι τιμιώτερος απ’ όλον τον κόσμον. Πρέπει δε να ηξεύρετε και η ευγένειά σας διά λόγου μου, το ηξεύρω πώς άλλοι σας λέγουν άλλα, όμως αν ίσως και θέλετε να μάθετε την πάσαν αλήθειαν, εγώ σας την λέγω.

  • ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 02/22/2016 @ 2:49 ΜΜ

   Τώρα άγγιξες πραγματικά το πρόβλημα!
   Κάποιοι εδώ μέσα μιλούν για πράγματα που δεν αφορούν τις περισσότερες από εμάς κι εσύ σαν σκιαγμένη βιασθείσα παίρνεις αμπάριζα και ορμάς σε όλους καθυβρίζοντάς νομίζοντας ότι ανήκουμε όλοι σε ομογενοποίηση!
   Οι περισσότεροι σου μιλούν Γιαχβεδάκο για Χριστό και χριστιανισμό, απαλλαγμένα όμως από ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ αιώνων όπως του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ “πατέρα” των ελληνικών γραμμάτων (ανάθεμα τον) Ιωάννη Βρωμοστομα και τον γέροντα Πατροκοσμα και της γεροντισας Μητρομαρίκας, οι οποίοι συνέδεσαν το εθνικό μας όνομα ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ με θρησκευτικό προσανατολισμο!!!!!!!!
   Μαλιστα με αφορμή αυτή τη Βυζαντινή ΚΟΥΡΑΔΟστρατηγική καθυβριζαν τους προγόνους μας και τον Ολυμπισμό, ο οποίος σωστό ή λάθος αποτέλεσε μια ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΠΑΡΆΔΟΣΗ για το έθνος μας!!!
   Σε συγκινεί λοιπόν
   εβραολουλού η ρήση ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ παρά μόνο χριστιανοί καθώς και οι ύβρεις του Βρωμοστομα και όλων των… “πατέρων” της εκκλησιοσυναγωγης!!!
   ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΠΊΣΤΗ ΧΏΡΙΣΕ ΑΥΤΌ ΝΑ ΠΡΟΫΠΟΘΈΤΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΑΝΆΛΟΓΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΒΈΒΑΙΑ, ΑΛΛΆ ΠΑΡΑΔΟΧΉ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ!!!!!
   Και δεν μας νοιάζει πόσα από αυτά προέρχονται από τους ΓΑΜΟΒΑΒΥΛΩΝΙΟΥΣ σου και τους Αιγυπτίους αλλά χωρίς να δημιουργούμε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΆ ΑΙΣΘΉΜΑΤΑ για τα δικά μας στοιχεία!
   Όχι στον ΙΟΥΔΑΙΟΚΕΝΤΙΚΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ σημερινό χαρακτήρα
   του εκκλησιαστικου χριστιανισμου και ΝΑΙ στον ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ του πολυπαθου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ, χωρίς όμως εθνικισμό και με σεβασμό.στον διεθνισμο!
   Πρώτα είσαι καλά με το σπίτι σου και μετά ΑΝ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ δέχεσαι και τα θέλω των άλλων!
   Αυτά τα καταλαβαίνεις ΕΒΡΑΟΛΟΥΛΟΎ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΗ;

   • Το Ελληνας ειναι μια ταμπελα που φερει τις αναλογες ιδιοτητες που φερουν οι φεροντες αυτη και οχι καποιες αλλες τις οποιες παραγει η φαντασια τους.

    Εσεις εισαστε απλα η αποδειξη οτι τα λογια του Ιωαννη εκφραζουν τουλαχιστον ενα μερος της αληθειας σε σχεση με τους αποβλακωμενους αλαζονες και υπεροπτες ειδωλολατρες που νομιζουν οτι ολολκηρο το συμπαν γυρναει γυρω απο την βλακεια τους γιατι γεμισαν το κεφαλι τους με επιφανειακες ανοησιες.

    Ο Ιαμβλιχος επι της ουσιας μιλαει για ΜΩΡΟΥΣ χρωρις εσωτερικοτητα που δεν μπορουν να μαθουν τιποτα απο μονοι και απλα διαστρέφουν μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο αυτα που παιρνουν απο αλλους και αυτα που ειπε εφαποτονται με αυτα που ειπε ο ΜΕΓΑΣ Ιωαννης ο Χρυσοστομος για τους αλαζονες και υπεροπτες ειδωλολατρες που αποτελουν απο μονοι τους ντροπη για τον εαυτο τους οπως μπορει οποιοδηποτε παρατηρητης αυτης της καταστασης να διαπιστωσει απο μονος του χωρις να περιμενει να του το πει ειτε ο Ιαμβιχος ειτε ο Ιαωννης και το προβλημα των υπεροπτικων μωρων δεν αφορα μονο τον Θεο των Εβραιων οπως μπορει καποιος να καταλαβει απο τα λογια του Ιαμβλιχου.

    Επισης ο ΜΕΓΑΣ Ιωαννης ο Χρυσοστομος τα ιδια και χειροτερα ελεγε και για τους Εβραιους τους οποιους θεωρουσε τεκνα του Σατανα αρα το ολο σκεπτικο σου οπως ΠΑΝΤΑ ειναι εκτος πραγματικοτητα και αποτελεσμα της μωροσυνης του υπερκομπλεξισμου και της παρανοιας σου καθως επισης σημερα το Ελληνας ειναι εθνικος και οχι θρησκευτικος προσδιορισμος που αφορα κυριως Χριστιανους.

 34. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 6:13 ΜΜ

  Συμπέρασμα: Στον ουρανό κατά πάσα πιθανότητα επικρατούν επίσης περικοπές και έλλειψη του αναγκαίου προσωπικού (βλ. ασυνόδευτοι νεκροί), ενώ άγνωστο παραμένει τι ακριβώς περιλαμβάνει ο κανονισμός για τα αυθαίρετα και ποιοι οι συντελεστές δόμησης στα ουράνια οικόπεδα.

 35. Το Ελληνας ειναι μια ταμπελα που φερει τις αναλογες ιδιοτητες που φερουν οι φεροντες αυτη και οχι καποιες αλλες τις οποιες παραγει η φαντασια τους.

  Εσεις εισαστε απλα η αποδειξη οτι τα λογια του Ιωαννη εκφραζουν τουλαχιστον ενα μερος της αληθειας σε σχεση με τους αποβλακωμενους αλαζονες και υπεροπτες ειδωλολατρες που νομιζουν οτι ολοkληρο το συμπαν γυρναει γυρω απο την βλακεια τους γιατι γεμισαν το κεφαλι τους με επιφανειακες ανοησιες.

  Ο Ιαμβλιχος επι της ουσιας μιλαει για ΜΩΡΟΥΣ χρωρις εσωτερικοτητα που δεν μπορουν να μαθουν τιποτα απο μονοι και απλα διαστρέφουν μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο αυτα που παιρνουν απο αλλους και αυτα που ειπε εφαποτονται με αυτα που ειπε ο ΜΕΓΑΣ Ιωαννης ο Χρυσοστομος για τους αλαζονες και υπεροπτες ειδωλολατρες που αποτελουν απο μονοι τους ντροπη για τον εαυτο τους οπως μπορει οποιοδηποτε παρατηρητης αυτης της καταστασης να διαπιστωσει απο μονος του χωρις να περιμενει να του το πει ειτε ο Ιαμβιχος ειτε ο Ιαωννης και το προβλημα των υπεροπτικων μωρων δεν αφορα μονο τον Θεο των Εβραιων οπως μπορει καποιος να καταλαβει απο τα λογια του Ιαμβλιχου.

  Επισης ο ΜΕΓΑΣ Ιωαννης ο Χρυσοστομος τα ιδια και χειροτερα ελεγε και για τους Εβραιους τους οποιους θεωρουσε τεκνα του Σατανα αρα το ολο σκεπτικο σου οπως ΠΑΝΤΑ ειναι εκτος πραγματικοτητας και αποτελεσμα της μωροσυνης του υπερκομπλεξισμου και της παρανοιας σου καθως επισης σημερα το Ελληνας ειναι εθνικος και οχι θρησκευτικος προσδιορισμος που αφορα κυριως Χριστιανους.

  Αυτο απο το οποιο ΠΑΣΧΕΙΣ ειναι γνωστο και ως το the tiny penis syndrome και επειδη το πνευματικο σου γαριδακι ειναι μικροτερο σπο την κλειτοριδα της κοκκινοσκουφιτσας νομιζεις οτι οι ασυναρτητες μαλακιες εκτος τοπου και χρονου που παραγει το μυαλο σου και ο εγωκεντρικος και απομονωμενος απο το υπολοιπο συμπαν ηλιθιοκοσμος σου εχουν καποια πραγματικη αξια στον πραγματικο κοσμο.

  Επισης συνεχισε να βριζεις τον Ιησου γιατι εκανε περιπτομη οπως αλλωστε εκαναν ολοι οι μυημενοι στα μυστηρια του Οσιρι τα οποια προσπαθουν να καηλευτουν οι Ελληνοπληκτοι που ειναι ασοφοτεροι απο τα ζωα για να το εντυπωσετε καλα μεσα στο μυαλο σας ποιοι ειναι εχθροι σας και ποιοι τα πηραν και τοτε στο κρανιο με την προκλητικη, υπεροπτικη και αλαζονικη βλακεια σας οπως εξηγει και ο Ιαμβλιχος.

  Ο Ιησους με την διδασκαλια του και την εκκλησια του απλα κατευνασε την οργη των θεων και για αυτο εσυ συνεχισε να βριζεις τον Ιησου που αλλωστε εδωσε ψυχη στους “αψυχους” δουλους (100%) προγονους σου για να σε δω να σερνεσαι μεσα στην μιζερια σου και να σπαω πλακα.

  • ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ 02/22/2016 @ 7:39 ΜΜ

   Δεν ξέρω τι κάνω στον Γεσούα αλλά σίγουρα δεν βρίζω τον Χριστό, όταν λέω ότι πρέπει να μένουμα στα έργα και κυρίως στον Λόγο Του που μας άφησε σαν οδηγό από την ενσάρκωσή του στη γη, ενώ εσύ μωρη εβραιογκαστρωμένη πνευματικά ΓΙΔΑ βραστή, που σου έχει κάνει ο ιουδαισμός κουρκούτι το βλακωδέστατο μυαλό σου και την ψυχή, είσαι αυτή η χοντρή κουράδα η οποία κόλησε σαν σκατό στο πουλί του θεανθρώπου, στο πετσάκι του και μάλλον δεν θα έχεις αντίρηση να ασχοληθείς και με το πιο κάτω σύστημα!
   Γιατί ρε γαμώβλακα σε ενοχλεί αν έχει ή δεν έχει ακάλυπτη τη βάλανο ο θεάνθρωπος Χριστός;
   Γιατί το βρωμερό μυαλό σου θέλει να μυρίζει την τσίκνα από ούρα θεού!
   Τι πανίβλακας είσαι ρε καθυστερημένε και κολάς στη θεική ουρήθρα!
   Πως τολμάς και συγκρίνεις τον Χριστό με μύστες του παρελθόντος;
   Πες την αλήθεια μωρή χαρχάλω ότι θεωρεί ότι ο Χριστός ήταν μύστης διδάσκαλος και όχι θεός;
   Όλο με τον Γιαχβέ σου, τον… “Χαλδαίο” Αβράμη σου, τον Ιησούν (και τον Πέτρο τον Φυσσούν), τις περιτομές, την Βαβυλώνα, την ανατολή και όλη τη σαβούρα της πατρίδας σου μας τσαμπουνάς!
   Ε, βέβαια και οι Ιουδαίοι αλλά και οι Ισλαμιστές θεωρούν τον Χριστό μύστη – διδάσκαλο! Άντε χάσου ρε τρωκτικό μέσα στις στέππες της πατρίδας σου, να βρεις τους όμοιούς σου ποντικαρέους και να προσκυνάτε το πετσάκι της πόσθης του… Μύστη Ιησούν σαν θεικό σημάδι!
   Ναι, ο δικός σου χριστός, αυτός του εβραίου Σαούλ, των ιουδαιζοντων μοναρχών του πουστοβυζαντίου σου της πιο διεφθαρμένης επικράτειας που υπήρξε ποτέ στη γη, του άθλιου μέγα βλάκα Ιωάννη Βρωμόστομου, του ανθέλληνα αγράμματου πατροθωμά και της γκόμενάς του της μητροκατίνας και εσένα τον ηλίθιο με όλο το σκατόσογο και το κωλοσυνάφι σου, ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΗΘΕΝΧΡΙΣΤΟΣ ΕΊΧΕ ΚΑΙ Π@¥ΤΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΣΑΚΙΑ ΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΑ ΑΓΙΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΝΕ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ!
   Τον θέλεις θεό της… ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, παρτον τον δικό σου και καντον ΣΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!
   Ο πραγματικός Χριστός όμως, ο ενανθρωπισμένος θεός, αυτός που εμείς πιστεύουμε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ- ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ, ΧΑΛΔΑΙΑ, ΔΑΝΗ, ΦΙΛΑΝΔΗ, ΚΟΥΒΑΝΗ Ή ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ!
   ΕΠΕΙΔΗ ΕΊΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ!
   Όχι ρε ζώο, ο Χριστός – Θεός δεν έχει πατρίδα και σίγουρα ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΩΜΟΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΛΙΠΑΡΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΜΩΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!
   Πες μας καμιά φορά ποιός μεσανατολιτικος “κρίνος” σου χάιδεψε το “λουλουδάκι” σου και βγάζεις τέτοιο έρωτα για τον άντρα σου ενώ αντιπαθείς εμας τους Ελληνες;
   Ουστ απο δω βρώμα, πνευματική ερωμένη των γύφτων, άντε ονειρέψου κανένα πετσάκι περιτομής να φτιαχτεις, “μύστη” συνάδελφε του Ιησούν (συ είπας)!

 36. Ανώνυμος 02/22/2016 @ 6:49 ΜΜ

  Επίσης παρέλειψα να αναφέρω ότι πολύ πιθανό ο άγιος “αυξέντιος” που αναφέρεται, να είναι ο εκεί υπουργός οικονομίας και από το όνομά του και μόνο συμπεραίνει κανείς ότι και εκεί είναι δραματική η κατάσταση με πολλές αυξήσεις στην άμεση και έμμεση φορολογία καθώς και περικοπές. Γεγονός που θα εξηγούσε με λογικό τρόπο την έλλειψη προσωπικού.

 37. Η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, τότε Έχασα πολλά χρήματα για χρόνια για τη θεραπεία, μέχρι που άκουσα σχετικά με το πετρέλαιο κάνναβης μπορεί να θεραπεύσει όλες τις καρκίνο, εγώ προσπάθησα να ψάξουν για έναν τρόπο για να πάρει το λάδι και, τέλος, ένας φίλος μου μου είπε πώς να τον φτάσουν και να πάρει το λάδι, ήμουν σε θέση να τον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αγόρασε το πετρέλαιο, η μητέρα μου άρχισε να παίρνει αυτό στις 12 Ιανουαρίου και την δόξα τω Θεώ που θεραπεύτηκε τον Απρίλιο μετά την τελευταία σάρωση της ήταν αρνητική, θα ήθελα να ευχαριστήσω Dr.Eric Mark για το χρόνο που πέρασε για να πάρει αυτό το πετρέλαιο για να σωθούν ζωές, μπορείτε να του στείλετε email αν χρειάζεστε βοήθεια και τη θεραπεία Ericmarkcancercure@gmail.com το λάδι λειτουργεί για όλους τους τύπους καρκίνου και αξίζει τον κόπο. προσεύχεται για σένα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*