Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ

Ά) Ελληνισμός, η μόνη ένοια που δεν είναι σε θέση ν’αποδομίσουν η να της αλλάξουν το νόημα, διότι είναι κοσμοθεωρία, είναι τρόπος ζωής, είναι η μέθοδος ανέλιξης μέσω της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου και προ πάντων, δεν είναι δόγμα, δεν τον επινόησε κανείς άνθρωπος αλλά ως κάτι ήδη υπαρκτό που χρειαζόταν ερμηνεία, τον ανακαλύψανε/ ερμηνεύσανε και απλοποιήσανε/ αναλύσανε, οι πρόγονοί μας, αναζητώντας την λογική και φυσική ροή των πραγμάτων, που είναι η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου να δημιουργήσει και να εξελιχθεί και ως γνωστόν, η κάθε ανακάλυψη, παίρνει το όνομα του επιστήμονα.

Μην πέσεις στην παγίδα τους και χαθείς μέσα στον νέο κόσμο που φέρνουν, της μητριαρχίας και του υδροχοικού ήθους, γυρνώντας στα παλιά, προ των προγόνων μας, όπου κυριαρχούσαν τα τρισκατάρατα Σουμεριο – Βαβυλωνιακά και Σολομωνικά ιερατεία, που λέγαν στον άνθρωπο ότι πρέπει να υπάρχει μόνο για να υπηρετεί και πως αυτοί είναι η μήτρα και εσύ δήθεν το παιδί τους, αδύναμο και δούλος, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα μια ιερατική καταδυνάστευση στις τότε κοινωνίες, με την ιεραρχία να θρέφεται από ένα πυραμιδοειδές σύστημα διοίκησης. Αυτό το σύστημα θέλουν να φέρουν και τώρα κάποιοι, αυτή θα είναι η πανθρησκεία τους…

Θάνατο λοιπόν, σε όσους καταλύουν την ελεύθερη βούληση!

Ο Ελληνισμός, ήταν η θεραπεία και έδειξε στους ανθρώπους, ότι μέσω της ελεύθερης βούλησης, θα ανέβουν ψηλά και θα γίνουν ελεύθεροι και δυνατοί, καθορίζοντας οι ίδιοι την μοίρα τους και μεγαλουργόντας! Η νοοτροπία του Ελληνισμού, δεν έχει περάσει μόνο σε Έλληνες και νομίζω πως κάθε ένας, έχει την ελεύθερη βούληση, να έχει αυτή την νοοτροπία αν το επιθυμεί και να την ονομάσει για τον εαυτό του, όπως θέλει, δίχως να είμαι διεθνιστής, κάθε άλλο. Μέχρι να το υιοθετήσουν και ξένοι αν ποτέ το επιλέξει η ελεύθερή τους βούληση, έχουμε κάθε δικαίωμα να το ονομάζουμε Ελληνισμό.

Τώρα αν κυριαρχήσει ποτέ, σαν νοοτροπία επειδή ενέπνευσε όλο τον κόσμο π.χ. θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε και φυσική νομοτέλεια αλλά επειδή είναι των προγόνων μας εφεύρεση, τυχαίνει να χουμε το προνόμιο να το θεωρούμε δικό μας, αυτό δεν είναι μόνο προνόμιο όμως, είναι προπάντων ευθύνη, ειδάλλως δεν μπορείς να φέρεις τον τίτλο.

΄Β) Έχει γίνει γνωστό πλέον, σε όσους/ες τουλάχιστον το αντιλαμβάνονται, πως όλα όσα γίνονται, είναι στημμένα και ταυτοχρόνως, αποτελούν μεθόδους, υπονόμευσης των εθνών και του πληθυσμού του ίδιου, όπως και των ηθών τους, των πολιτισμών τους, του τρόπου σκέψης και νοοτροπίας τους.

Είναι γνωστό πλέον, σε πολλούς/ες, ότι δεν υφίσταται επίσημος κύκλος/ κίνημα/ πολιτικός χώρος/ κράτοι/ θεσμοί, που να μην είναι θύμα αυτής της ροής, διότι απ τον χρυσό εξαρτώνται όλοι και τον χρυσό στον πλανήτη, τον έχουν πλέον λίγοι και αυτοί χρηματοδοτούν, όποιον θέλουν, όποτε το θέλουν, για όποιον λόγο θέλουν, εξαντλύοντας τα κράτη, μέσω γεωπολιτικών συγκρούσεων.

Είναι αυτονόητο, πως ακόμα και οι εμφανιζόμενοι ως, επαναστατικοί, η φέροντες άλλην ροή, έχουν και αυτοί, έναν γεωπολιτικό κύκλο πίσω απ το κεφάλι τους, να τους προωθήσει, για άλλα συμφέροντα. Μπορεί μερικοί π.χ. να έχουν καλό σκοπό μεν αλλά όλο τους το έργο, πάλι εγκλωβίζεται μέσα στα πλαίσια, αυτονών που κατέχουν τον παγκόσμιο χρυσό. Δεν πρόκειται απλά για κατέχοντες τον χρυσό, διότι όπως εσύ σε κάτι πιστεύεις, έτσι και αυτοί, έχουν την δικιά τους κοσμοθεωρία. Δεν θέλει πολύ έρευνα να μάθει κάποιος, ποια κοσμοθεωρία ασπάζονται, η οποία έχει αντίκτυπο και στον τρόπο σκέψης τους…

΄Γ) Δεν μπορείς να πολεμήσεις το σύστημα, όντας μέσα στο σύστημα, προς το παρόν μπορείς να επιβιώσεις μόνο μέσα σ αυτό. Ήδη όμως, έχει ξεκινήσει ν αλλάζει αυτό το δεδομένο, με αποτέλεσμα, να συμφέρει περισσότερο, να επιβιώσεις έξω απ το σύστημα, όσο ποιο αυτόνομος γίνεται.

Να νικήσεις το σύστημα, όντας απ έξω, είναι εφικτό, όχι όμως πολεμόντας το αλλά αφήνοντάς το, να σε κυνηγήσει αυτό και να δει ότι δεν μπορεί, ούτε να σε βρει, ούτε να σε σβίσει από τον χάρτη της γης. Και στην τελική, για σκέψου, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι, πόσοι από αυτούς κατανοούν, αυτά που εσύ κατανοείς; Τι θα κάνεις, θα τους τα επιβάλλεις με το ζώρι;Όσο δίκαιο και να χεις, αν δεν σέβεσαι την ελεύθερη βούληση, αυτό δεν σε κάνει διαφορετικό από αυτούς που θέλουν να την καταργήσουν.

Αφού δεν γίνεται να χεις λαική αποδοχή, πως θα μπορέσεις να εφαρμόσεις αυτά που ονειρεύεσαι στην κλεμμένη σου πατρίδα;

Γι αυτό δεν έχει σημασία πλέον το κράτος, διότι το κράτος, δεν είναι η πατρίδα σου, δεν έχεις πατρίδα, στην πήραν και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, διαφωνεί μαζί σου, γιατί δεν ξέρουν και για να μάθουν, δεν μπορείς να τους διδάξεις με το ζώρι, ούτε να τους αφυπνήσεις κάθε έναν. Πρέπει μόνοι τους να βρουνε το δρόμο τους και π.χ. βλέποντας εσένα ως παράδειγμα, να τους ελκύσεις. Πως θα γίνει όμως αυτό; Αφού το άσπρο το κάνουν μαύρο οι αντιπρόσωποι του συστήματος;Δεν γίνεται, πρέπει να καταλάβει ο καθένας τους μόνος του, δυστυχώς. Δεν μπορείς να σώσεις όλους τους Έλληνες, το μόνο που είναι εφικτό, είναι να σωθεί ο κάθε ένας, μόνος του και όλοι αυτοί, αποτελούν μια συλλογικότητα.

Πως όμως θα γίνει αυτό;

Γι αυτό γράφω αυτό το άρθρο, για να σε καθοδηγήσω μέσω της εμπειρίας της ζωής μου, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί/ες εκεί έξω σαν και μένα.

΄Δ) Όποιος/α και να σαι, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, επαγγέλματος, αν έχεις οικογένεια, παιδιά, ένα μέγιστο εισόδημα η όχι, ισχύουν για όλους μας, πάνω κάτω τα ίδια:

1. Είσαι αυτός/η που είσαι, μια προσωπικότητα, ένα αυτόβουλο και νοήμον ον, άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξεως, έχεις τις όποιες ικανότητες/ γνώσεις, οράματα/ στόχους, σχέδια και είσαι ελεύθερος/η και δεν δίνεις λογαριασμό πουθενά και σε κανέναν, επιλέγεις ο ίδιος/α την μοίρα σου.

Ουδείς δύναται να πάρει την ελεύθερη σου βούληση!

2. Δεν έχεις πατρίδα, διότι κατέχεται, από εχθρούς και από έναν αποχαυνωμένο πληθυσμό που δυστυχώς είναι πλειοψηφία και δεν υφίσταται πλέον κάποια εθνική ενότητα, καθώς όλοι είναι διαχωρισμένοι σε δόγματα και ιδεολογίες, οπότε πλέον, είσαι μειονότητα στην ίδια την χώρα των προγόνων σου.

Φαίνεται ξεχάσαμε τους, τουλάχιστον 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες επί Σαμαρά που έλεγε ότι τους απέλασε και ασχολούμαστε μόνο με όσους ήρθαν, δημοσιεύοντας και ψευδή στοιχεία. Από 11 εκατομμύρια πληθυσμό -2 εκατομμύρια, Έλληνες που φύγαν στο εξωτερικό, άρα πλέον 9 στο σύνολο, εκ των οποίων το λιγότερο το 1 είναι αλλοδαποί δηλωμένοι και μόνιμοι, άρα 8 εκατομμύρια οι Έλληνες +2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες πρόσφατοι + 1 οι λαθρομετανάστες που δεν απελάθηκαν επί Σαμαρά, άρα 3 εκατομμύρια λαθραίοι + 1 αλλοδαπής προελεύσεως από Αλβανία, Γεωργία κλπ. άρα σύνολο 4 εκατομμύρια είναι περίπου οι ξένοι εντός Ελλάδος, ενώ από 8 εκατομμύρια Έλληνες, πόσοι είναι ξύπνιοι και δεν είναι ηλικιωμένοι και παιδιά;

Είσαι μειονότητα, εσύ ο αφυπνισμένος, πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε!

3. Είσαι αήττητος/η, ναι καλά τ’ακους, διότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις, ότι και να συμβεί, θα κάνεις την ζωή σου και όλα όσα ποθείς, άσχετα με το τι αποφασίσαν κάποιοι για σένα. Ανήκουστο, ποιοι είναι και αποφασίσαν για σένα; Τους όρισες αρχηγούς σου; Κι άμα δεν κάνεις ότι σου λένε, τι θα κάνουν; Θα σε σκοτώσουν; Γιατί εσύ δεν μπορείς να το κάνεις σ αυτούς αν το επιχειρήσουν;.

Εξ άλλου τι νόημα έχει να ζήσεις όπως θέλουν κάποιοι άλλοι, αν δεν το θες εσύ; Αυτό είναι ψυχαναγκασμός και προσωπικά προτιμώ να πεθάνω, παρά να το υποστώ. Εσύ; Σκέψου και αποφάσισε.

4. Αυτό που έχει σημασία, είναι να σαι ισχυρός/η, ακόμα και μπροστά στον θάνατο, γιατί έχεις τιμή, έχεις δίκιο και γιατί δεν πρόκειται να κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω μπροστά στο άδικο. Το άδικο δεν θα περάσει, όσο περισσότερο θράσος θα έχει, άλλο τόσο ποιο περίφανα θα το αψηφάς!

Έτσι μάθαμε, έτσι μεγαλώσαμε, έτσι κάναμε, κάνουμε και έτσι θα κάνουμε πάντα!

Η ζωή, είναι ζωή, μόνο όταν μπορείς και την ζεις όπως θες, με όλους τους κινδύνους της, με όλα τα ρίσκα της, ειρηνικά η εμπόλεμα, ειδάλλως δεν αξίζει, διότι θα ζεις ένα ψέμα. Γι αυτό και επιχειρείς να γίνεις ίσχυρότερος/η, ποιο δύνατος/η, ποιο πολυμήχανος/η, διότι δεν υπάρχουν όρια, εμείς τα θέτουμε και μέσα στο μυαλό μας και γενικότερα στο σώμα μας, πάντα υπάρχει χώρος για όσες τέχνες και γνώσεις θέλουμε. Το να ζεις την ζωή στα όρια, βρισκόμενος στην κόψη απ το ξυράφι, με τον κίνδυνο να κοπείς, αυτό είναι το ποιο ωραίο συναίσθημα!

5. Η δόξα σε γεμίζει, όχι το χρήμα, διότι το χρήμα δεν είναι δόξα, αυτό το πιστεύουν μόνο οι άπληστοι που μας κυβερνάνε.

Δόξα, είναι να είσαι ελεύθερος/η και ταυτοχρόνως, πολυμήχανος/η και σοφός/η, είτε ως σύνολο, είτε ως μονάδα, γι αυτό και όσο ζεις θα μαθαίνεις και θα εξελίσεσαι για να γίνεις όσο ποιο σοφός/η, όσο ποιο πολυμήχανος/η και όσο ποιο δοξασμένος/η γίνεται.

Την δόξα την ζεις και την κατανοείς, όταν ήδη έχεις αντιμετωπίσει το άδικο στην ζωή σου, την ώρα που δεν σε σύμφερε να το κάνεις και κινδύνευες και παρ όλ αυτά, επέλεξες τον δρόμο της τιμής και τελικά, νίκησες, αυτό είναι δόξα!

6. Η χώρα σου, η πατρίδα σου, είσαι εσύ και τ’ αδέρφια σου, οι συνοδοιπόροι σου, με το κοινό σας όραμα, είναι οι μόνοι με τους οποίους αξίζει να ματώσεις, για κανέναν άλλον και για κανένα κράτος. Πατρίδα σας, θα είναι το έδαφος στο οποίο θα είστε σε θέση να ζήσετε ανενόχλιτοι και ν ασχολήστε μ ότι θέλετε.

Ξεκίνα από ένα οικόπεδο γι αρχή, η αν δεν έχεις την δυνατότητα τώρα, μην σε ανυσηχεί, εξ άλλου αν οδηγηθεί η χώρα στην αποσταθεροποίηση και στην διάλυση, κανείς δε θα σ εμποδίσει να επιτάξεις ένα εγκατελημένο γιατί δεν θα λειτουργεί απολύτως τίποτα και κανένας θεσμός, ειδικά στην επαρχία και όσο ψηλότερα, τόσο περισσότερα εγκατελημμένα θα βρεις.

7. Θα κοιτάξεις να βρεις τρόπους, να μάθεις τρόπους, να παράγεις όσα χρειάζεσαι, όσα περισσότερα γίνεται, για να ζήσεις, όχι επειδή ακούς συνέχεια, ότι θα γίνει πόλεμος πάρτε τρόφιμα αλλά επειδή αυτό σε συμφέρει και στην ειρήνη, οικονομικά και σε κάνει όσο το δυνατόν ποιο αυτόνομο/η.

Υπάρχουν τρόποι με ένα πλυντήριο και μ έναν μαγνήτη, κάνοντας μια απλή κατασκευή, να παράγεις ρεύμα για όλα τα οικιακά σκεύη. Το διαδίκτυο έχει πολλές πληροφορίες, βρες τες, αξίζει!

8. Η φιλοσοφία, η ιστορία, οι επιστήμες και οι τέχνες, είναι γνώση, άρα δύναμη και έχουν άπειρους τομείς και υποτομείς. Ξεκίνα από κάπου που σε εκφράζει και θα βρεις τα ταλέντα σου.

Η νοοτροπία του υπαλλήλου σ ένα σύστημα, που μαθαίνεις μόνο όσα σου λένε να μάθεις σαν δικαιολογητικά για να χεις μια εργασία απλώς, δεν κάνει κάτι παραπάνω από το να συντηρεί γρανάζια μιας μεγάλης μηχανής που αλέθει ανθρώπους, αν οι σπουδές από μόνες τους σε κάναν μορφωμένο, τότε γιατί ο πληθυσμός έχει τόσο χαμηλή νοημοσύνη;

Γιατί δεν έχει παιδεία, ούτε αυτογνωσία, δεν έχει μάθει τίποτα για την ζωή και έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση.

9. Βρες και ασχολήσου παραλλήλως με κάτι που σ αρέσει, που σ ενδιαφέρει και ίσως μες απ αυτό, να είσαι σε θέση να εφύηρεις και να δημιουργήσεις πολλά και μετά, θα είσαι σε θέση να τα διδάξεις, να σχεδιάσεις και να προτείνεις/ παρουσιάσεις, το όποιο έργο, μέχρι και να διαχειριστείς τον τομέα σου και να τον εφαρμόσεις π.χ. σε τοπικό δημοτικό επίπεδο.

Εδώ ξέχασέ το με τίποτα!

Αυτό θα μπορείς να το κάνεις μόνο σε μια αξιοκρατική κοινωνία. Μα αυτό είναι το θέμα, πρώτα πρέπει να δημιουργήσουμε την δικιά μας κοινωνία, αφού είμαστε ήδη μειονότητα πλέον στην ίδια μας την χώρα και δεν πρόκειται να κάνουμε χωριό με άλλους, ας εκμεταλλευτούμε έστω την κατάσταση αποσταθεροποίησης της χώρας και όταν καταρρεύσει το σύμπαν που λέει ο λόγος, θα μπορούμε να οργανωθούμε στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν και να τις διαχειριστούμε, αφού το κράτος δεν θα λειτουργεί.

Έτσι θα προκύψουν Αριστοτέληδες και Αλέξανδροι!

10. Αρχηγούς δεν χρειάζεσαι, μια ομάδα πάντα έχει ειδικούς σε κάτι, ο καθένας όπου είναι καλύτερος απ τον άλλον. Οι καταληλότεροι του τομέα τους, αναλαμβάνουν την διαχείρισή του και όσοι έχουν να προσφέρουν έργο, το παρουσιάζουν και η ομάδα τους επιλέγει αν θα το αναλάβουν και έτσι γίνονται ηγήτορες του τομέα τους, καθοδηγητές, διαχειριστές, νομοθέτες, διοικητές τμημάτων αμύνης, άνευ μεγέθους κοινωνικής ομάδας και εδάφους.

Πειθαρχία σε πρόσωπα δεν χρωστάει κανείς σας. Μόνο στον σκοπό σας!

Όποιο πρόσωπο επιλέγετε για κάτι, δεν το επιλέγετε για να κάνει άλλα η κάτι που ξεπερνά την ευθύνη του και τον λόγο για τον οποίον επελέγη. Δεν έχει καμία εξουσιοδότητη να ξεφύγει και να καταχραστεί την προσωρινή εξουσία/ ευθύνη για την οποία τον επιλέξατε και αν το κάνει, τον ανακαλλείτε να λογοδοτήσει! Γι αυτό πρέπει να υπάρχουν στις πολιτείες, τοπικά και γενικά συμβούλια πολιτών, αντί κοινοβούλια. Αυτό είναι οι πολιτικοί, αντιπρόσωποι και εφαρμοστές αυτού που προτείνουν, πολίτες που σκοπεύαν να εφαρμόσουν αυτό που προτείνουν, η αντιπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, τίποτα παραπάνω!

11. Αν μ’ αυτή την νοοτροπία λειτουργήσετε σαν ομάδα, θα μάθετε να το κάνετε ίσως και σαν γειτονιά. Αυτό αν γίνει σε πολλά σημεία πανελλαδικώς, αυτομάτως έχουμε μια αυτόνομη συλλογικότητα. Το μόνο που μας λείπει απ το να μαστε πολιτεία, είναι άδειο, μη ελεγχόμενο έδαφος, κατά την διάρκεια μιας διαλυμένης χώρας και χώροι εκπαιδεύσεως ενόπλων, όπως και χώροι παραγωγής, κυρίως πρωτογενούς τομέα και μετά έρχονται και τ άλλα.

Για να καταλάβετε πως δεν υπερβάλω καθόλου, φίλος έβγαλε μόνος του, μηχανισμό σκανδάλης, ολόιδιο με το πολεμικό τυφέκιο Μ16, απλά με τροχό και λίμα. Και την σκλήρυνση του μετάλλου, την κάνεις μ ένα ταψί κάρβουνα και αέρα και ένα δοχείο νερού η λαδιού. Πανεύκολο!

Με λίγα λόγια, για να μπορούμε να φτιάξουμε μέχρι κι αυτά, όταν χρειαστεί, γιατί τώρα θα ταν παράνομο να φτιάξεις τυφέκιο, φανταστείτε πόσο εύκολα είναι ποιο απλά πράγματα. Και ανυσηχείτε στο που θα βρουμε να φάμε η πως θα βάλουμε μια στέγη πάνω απ το κεφάλι μας; Γνώση, το μόνο που χρειάζεστε και WiFi, τώρα που ακόμα προλαβαίνουμε!

12. Τέλος, μην ψάξετε να φτιάξετε ομάδες, άδικα θα φάτε τον καιρό σας, ειδικά απ το facebook. »Δοκιμασμένα πράγματα» Εδώ το παρόν κείμενο πολλοί δεν θα το διαβάσουν επειδή βαριούνται. Που; Στα κατοχικά νέα, που αποτελεί κοινότητα έρευνας για όσους ενδιαφέρονται να μελετήσουν.

Όποιον έχετε κοντά σας, φίλους που συμφωνείτε, η οικογένειά σας, αυτοί είναι η ομάδα σας. Και επειδή είναι επικίνδυνοι καιροί, μην μπλέξετε ποτέ κανέναν, σε κάτι για το οποίο δεν φέρει ευθύνη, ιδίως κοντινά σας πρόσωπα, αυτό να το σκέφτεστε πάντα και σε κάθε σας κίνηση.

Έ) Όπως έχετε καταλάβει, το να σωθεί ο Ελληνισμός, είναι προσωπική υπόθεση του κάθε Έλληνα και προσωπική του ευθύνη!Είναι αδύνατον να σωθεί το κράτος και καλύτερα που δεν θα σωθεί. Το κράτος δεν εξυπηρετεί το έθνος γι αυτό και καταρέοντας από μόνο του, θα ανοίξει ο δρόμος για την σωτηρία του έθνους.

Εφόσον ως μειοψηφία, δεν είμαστε σε θέση ν’αντικαταστήσουμε την πολιτεία, αποκαταστώντας το σύνταγμα, δεν μπορούμε παρά να επικεντρωθούμε στα προαναφερόμενα. Μα και να μπορούσαμε να δράσουμε σε πολιτειακό επίπεδο, κι άλλοι δεν το κάναν; Και που κατέληξαν; Στον συμβιβασμό, διότι τα κράτη εξαρτώνται από γεωπολιτικά συμφέροντα και συμμαχίες και απ το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Δεν μπορείς ν αγνοήσεις ως κράτος το σύστημα, διότι πάλι, θα σε υπονομεύσουν και θα κινδυνεύεις με αποσταθεροποίηση/ διάλυση και έτσι θ αναγκαστείς να επιβάλλεις μέχρι και δικτατορία επισήμως για να κρατηθείς όρθιος και τότε είναι που θα σε υπονομεύσουν ακόμα περισσότερο…

Πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, ο δρόμος σωτηρίας του Ελληνισμού, αυτή την εποχή, είναι το να σωθείς ο ίδιος, να είσαι ο ίδιος αυτόνομος. Κάθε αυτοκρατορία καταρρέει και θα καταρρεύσει και το παγκόσμιο σύστημα κάποια στιγμή. Όσο και να πάρει, πόλεμοι πάντα γίνονται, εξ άλλου αποτελεί σχέδιο όσων κατέχουν τον παγκόσμιο χρυσό να εξαντλύσουν τα κράτη, έτσι ώστε να μην υπάρχουν πια, για να μπορέσουν να διαχειριστούν αυτοί τα πάντα.

Ποντάρουν, στο ότι εσύ κρέμεσαι από το κράτος και ότι εξαρτάσαι απ αυτό και πως δίχως αυτό, θα είσαι αδύναμος. Εκεί είναι το μυστικό λοιπόν, να είσαι αυτόνομος. Τα προαναφερόμενα, θα μας οδηγήσουν σ αυτή την πορεία και είναι αυτονόητο πως αν δε ξεκινήσουμε από τα μικρά, σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα φτάσουμε ποτέ στα μεγάλα. Αν ξεκινήσουμε, τότε μιλάμε για την έναρξη μιας αέναης ροής, που μόνο ο θάνατός μας μπορεί να την σταματήσει αλλά θα χουμε προνοήσει και γι αυτό.

Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν χιλιάδες, που έχουν λάβει αυτόν τον δρόμο και αυτό δεν είναι υπερβολή. Ο καθένας είναι σε διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας.

Η δικτύωση, εκτός ότι δεν είναι εφικτή, διότι ο καθένας τους είναι και σε διαφορετικό επίπεδο σκέψης, άλλοι π.χ. αντιλαμβάνονται μόνο το 1/3 απ όσα διαβάσατε από δω, η μπορεί να τα λένε με άλλα λόγια, τα δικά τους, με την υπογραφή του δικού τους χαρακτήρα, πέραν απ αυτό, δεν θα ήταν και έξυπνη η οργανωμένη δικτύωση, δεν θα ήταν ασφαλής.

Δεν έχουμε και δεν χρειαζόμαστε αρχηγό, δεν χρειαζόμαστε και δεν θέλουμε δόγματα, δεν έχουμε συγκεκριμένη έδρα, ούτε χρειαζόμαστε, δεν μας γνωρίζει κανείς, δεν μπορεί κανείς να εκτιμήσει το τι κινήσεις μπορεί να κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά, δεν έχουμε φόβο, δεν έχουμε ανασφάλεια για το αύριο, δεν είμαστε μαλθακοί, ούτε αδύναμοι, όποτε συναντήσουμε συνοδοιπόρο, σχηματίζουμε επι τόπου ομάδα και δρούμε κατόπιν κοινού σχεδιασμού και στην ειρήνη και στον πόλεμο!

Έχουμε τιμή, δίκαιο και ελεύθερη βούληση. Είμαστε, οι ελεύθεροι!

Αυτός είναι ο δρόμος…

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *