21:46 - 10/06/2019

Ντροπή! Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος αναγνωρίζει ως κράτος τη «Μακεδονία» – Εκ των έσω επεκτείνεται ο σκοπιανός εθνικισμός

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εκ των έσω λειτουργούν οι ανθελληνικοί μηχανισμοί όπως φαίνεται, καθώς η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος αναγνωρίζει ως κράτος τη «Μακεδονία», η οποία δύναται με αυτό το αλυτρωτικό όνομα να λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής που διοργανώνει φέτος η χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΣΚΟΕ, στην αίτηση συμμετοχής για το πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στον Πυργετό Λάρισας, εμφανίζεται ως κράτος η «Μακεδονία», ανάμεσα σε μια κατάσταση με πλήθος χωρών, ευρωπαϊκών και μη.

Σύμφωνα πληροφορίες που φτάνουν στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η ΣΚΟΕ έχει ειδοποιηθεί εδώ και καιρό από Έλληνες σκοπευτές, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση. «Τα όμορφα κάστρα από μέσα καταστρέφονται» και αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την επιβολή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και της ανοχής ελληνικών οργανισμών σε αλυτρωτικές μεθόδους.

Δείτε το ντοκουμέντο:

Η Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τα υπεράριθμα λάθη και παραθυράκια που περιέχει, έχει μετονομάσει το γιουγκοσλαβικό κρατίδιο (πρώην FYROM) σε «Βόρεια Μακεδονία», ονομασία που δεν θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή καθώς θέτει ζητήματα εδαφικού διαχωρισμού και κυριαρχίας.

Ωστόσο, τόσο στα Σκόπια, όσο και στην Ελλάδα, κάποιοι επιμένουν στο σκέτο «Μακεδονία», μια ονομασία ακόμα χειρότερη που αναιρεί την ελληνική ιστορία και κυριαρχία στην μία και μοναδική Ελληνική Μακεδονία.

Η ΣΚΟΕ φέρει ευθύνη για το εν λόγω γεγονός και απαιτείται να διευθετήσει το θέμα άμεσα, καθώς η ανοχή στο σκοπιανό εθνικισμό και αλυτρωτισμό είναι ο βασικός παράγοντας κινδύνου για την ελληνική κυριαρχία στην προδομένη Μακεδονία μας.

pentapostagma.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 10/6/323 π.Χ. ΕΙΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΜΕΓΑΣ…ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ….ΠΕΔΙΑ !
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%BF_%CE%9C%CE%AD%CE%B3%CE%B1%CF%82

    ΙΟΥΝΙΟΣ 2019…μ.Χ. ΚΑΙ ΑΝΤΕ @@@@@@@@@@@@@ ME TA ΒΛΗΜΑΤΑ…… Κ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΛ@ΤΡΙΠΥΔΕΣ !!!

  2. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*