Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
23:28 - 15/04/2016

Μήπως να ζητήσουμε την άδεια της τράπεζας για το αν θα ζήσουμε;

Τους τελευταίους μήνες, γίνεται πολύς λόγος παντού, για την Εθνική μας ταυτότητα. Με τον όρο “Εθνική ταυτότητα” αποκαλούμε τα κοινά χαρακτηριστικά ενός λαού. Στην Αρχαία Ελλάδα αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά ήταν 4. Το ωμαιμον, το ωμόγλωσσον, το ωμότροπον και το ωμόθρησκον. Με άλλα λόγια, το ίδιο αίμα, η ίδια γλώσσα, η Ελληνική, τα ίδια ήθη και έθιμα και η ίδια θρησκεία. Στις μέρες μας, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν μπει στο στόχαστρο εκείνων που κατευθύνουν τον πλανήτη, και προσπαθούν να τα αλλοιώσουν και αν είναι δυνατόν να τα εξαφανίσουν. Ο Ελληνισμός βάλλεται.

Πρόκειται για ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο, και καλούμαστε όλοι εμείς να προστατεύσουμε αξίες που της βρήκαμε από τους πρόγονούς μας. Καλούμαστε να προστατεύσουμε την γλώσσα μας, ενώ καθημερινά χρησιμοποιούμε σχεδόν 500 λέξεις, όταν στο σύνολο της Ελληνικής γλώσσας, καταμετρημένες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια υπάρχουν 90 εκατομμύρια διαφορετικές Ελληνικές λέξεις, κάποιες από τις οποίες έχουν κοινή σημασία. Καλούμαστε να προστατεύσουμε τα κοινά ήθη και έθιμα όταν στο βωμό του μοντερνισμού δεν τηρούμε σχεδόν κανένα. Οσα τηρούμε είναι με αφορμή την Εκκλησία, και τα οποία υπάρχουν για να προσθέτουν κενά στον εργασιακό μας βιασμό. Καλούμαστε να προστατεύσουμε την κοινή μας θρησκεία που είναι η Ορθοδοξία, όταν λίγοι στις μέρες μας έχουν ανοίξει το Ευαγγέλιο, έχουν διαβάσει τι ακριβώς είπε Ο Χριστός, τηρούν την νηστεία, συμμετέχουν στο μυστήριο της Αγίας Κοινωνίας, πάνε και παρακολουθούν όλη την λειτουργία των Χριστουγέννων και της Ανάστασης και κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνει πράξη το “Αγαπάτε Αλλήλους”.

Με άλλα λόγια, είμαστε ένας λαός σε σύγχυση, με άποψη για όλα, με ρητορική αλλά με απουσία πράξης και προσπάθειας. Φυσικά όχι με αποκλειστική δική μας ευθύνη, όπως προανέφερα ο Ελληνισμός είναι κατά την ταπεινή μου άποψη ο νούμερο ένα στόχος! Απλά, αντί να αντιστεκόμαστε, επιτρέπουμε πολλά! Αφορμή για όλα αυτά που σας λέω, στάθηκε η απόφαση ενός συνανθρώπου μας, να ζητήσει την δική μας βοήθεια για να καταφέρει να παντρευτεί!

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να ακούμε Ανθρώπους να ζητούν την δική μας ευγενική συνδρομή για να καταφέρουν να ζήσουν, για να καταφέρουν να πληρώσουν το ρεύμα τους, για να καταφέρουν ενδεχομένως να σώσουν ζώα που κάποιοι τα τραυμάτισαν κ.λπ. Ηρθε λοιπόν η στιγμή που κάποιος από εμάς αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και επειδή ο μικρός μισθός που παίρνει ίσα που φτάνει για να ζήσει εκείνος, με τη γυναίκα του και το παιδί τους, βάζει στην άκρη κάθε ντροπή και λέει σε όλους εμάς, βοηθήστε με να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Να σας πω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα γράψουμε όπου το δούμε να προβάλετε σαν θέμα, σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, κάθε λογής εξυπνάδα του τύπου “Τώρα ζητάς χρήματα να παντρευτείς, και μετά τα ζητάς πάλι χρήματα να πάρεις διαζύγιο” ή “Εγώ δεν χρηματοδοτώ το κρέμασμα κανενός” ή ακόμα και το “Πας στο δημαρχείο και σε 30 λεπτά έχεις παντρευτεί και έχεις γλυτώσει και τα έξοδα”.

Και σας ρωτάω, αυτή την απάντηση πρέπει να δώσουμε εν έτη 2016, όταν από κάθε μεριά βάλλεται ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία; Αντί να πούμε, ένας από εμάς, ένας συνάνθρωπος μας δηλώνει πως “Εγώ δεν μπορώ να κάνω πολιτικό γάμο γιατί εγώ έχω Θεό”, και αντιστέκεται σε κάθε λογής κονιορτοποίηση της Εθνικής μας ταυτότητας, της θρησκείας μας; Αντί αμέσως να σταθούμε δίπλα του, έχουμε και διάθεση για πλάκα σε κάτι που σε λίγο καιρό δεν θα είναι καθόλου αστείο;

Και ρωτάω πάλι, μήπως είναι ψέμα πως στην Ελλάδα του 2016 που κάνουμε όλοι φορολογικό τουρισμό με αποτέλεσμα κάποιος να μην μπορεί να αποταμιεύσει άνετα χρήματα για να παντρευτεί; Μήπως είναι η μόνη οικογένεια που εργάζεται μόνο ο ένας από τους 2 γονείς; Μήπως είναι ο μόνος που εργάζεται σχεδόν όλη την ημέρα σαν σκυλί για να πάρει έναν βασικό μισθό με πρόσχημα την κρίση; Μήπως είναι ο μόνος Ελληνας που εργάστηκε και έτυχε να πέσει σε αλήτες εργοδότες που πήραν προϊόν αλλά δεν τον πλήρωσαν ποτέ ενώ οι ίδιοι έκαναν πολυτελή ζωή; Που είναι λοιπόν το παράλογο στο γεγονός πως ένας από εμάς ζητά τη δική μας συνδρομή σαν κοινωνία για να καταφέρει να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας και να τελέσει το μυστήριο του γάμου ενώπιον Θεού και Ανθρώπων;

Που είμαστε όλοι εμείς να του πούμε προσφέροντάς του 3-5 ευρώ, “Η ώρα η καλή ρε Ελληνα! Στείλε φωτό του γάμου αδερφέ!”; Που είμαστε όλοι εμείς να του πούμε, ένα μεγάλο πως όλοι εμείς είμαστε εδώ και σε αυτό το αίτημα; Που είμαστε όλοι εμείς που δίνουμε μάχες κάθε μέρα για την Εθνική μας ταυτότητα και όταν βλέπουμε έναν νέο Ανθρωπο να επιμένει πως θέλει να κάνει θρησκευτικό γάμο εμείς να του προτείνουμε αυτό που ρίχνει νερό στον μύλο της Νέας τάξης πραγμάτων συμβουλεύοντας τον να πάει να παντρευτεί στον δήμαρχο;;;

Λες και δεν γνωρίζουμε πως σε αυτή τη χώρα εν έτη 2016 χρήματα έχουν μόνον οι πλούσιοι που κάθε μέρα γίνονται και πλουσιότεροι με αφορμή την οικονομική κρίση, οι μετανάστες και οι Βουλευτές! Είναι ντροπή να μαζεύουν χρήματα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, κόμματα που έθαψαν κυριολεκτικά την Ελλάδα, κάνοντας και καλά ψηφοφορίες για προέδρους ή ζητώντας την δική μας συνδρομή, ποιοι, όλοι αυτοί που έκαναν εμάς και τα παιδιά μας να μην έχουμε μέλλον και να ζούμε στην ανέχεια! Κι όμως, ο κόσμος τους στήριξε κατά χιλιάδες!!!

Οχι, δεν είναι αυτοί που χρηματοδοτούν τα κόμματα που μας έριξαν στα βράχια, που μας φέσωσαν, που μας πούλησαν, οι πραγματικοί Ελληνες κι εμείς οι σκάρτοι. Μπορούμε αν στηρίξουμε ο ένας τον άλλον να κρατήσουμε ψηλά την Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα δεν είναι μόνο τα ιερά χώματα, τα κύματα, ο Ηλιος αλλά είναι κυρίως η αλληλεγγύη και η φιλοξενία, το ζεστό χαμόγελο και το κέφι! Λέξεις που τις ξεχάσαμε και τις ακούμε μόνο σε “πλαστικές” διαφημίσεις! Εμείς είμαστε η Ελλάδα, και μέσα μας κρύβουμε την Ελλάδα που θέλουμε και που θα παραμείνει, μετά την καταιγίδα! Είμαι σίγουρος πως αν 600 από τους χιλιάδες που διαβάζουν καθημερινά τα “Κατοχικά Νέα” προσφέρουν σε αυτό το παλικάρι από 3-5 ευρώ, θα καταφέρει να συλλέξει ένα σημαντικό ποσό, έτσι ώστε να μπει στην εκκλησία όχι ως επαίτης αλλά με τη δική μας χορηγία, με τη δική μας ανώνυμη ή επώνυμη στήριξη, τη στήριξη του απλού κόσμου που γνωρίζει τι σημαίνει μυστήριο. Γιατί όταν βοηθάς κάποιον που δεν γνωρίζεις κάνεις μυστήριο και Ο Θεός Θα στο Επιστρέψει! Ξέχωρα όμως από την θρησκευτική σημασία, εγώ δεν μπορώ να δεχθώ αυτός ο Ανθρωπος να πάει να ζητήσει τη στήριξη της Τράπεζας, που δεν υπάρχει περίπτωση να του χορηγήσει δάνειο αλλά και αν ακόμα το κάνει θα του πιεί το αίμα! Δεν μπορώ να ανεχθώ, πως δεν βρήκαμε να του πούμε μια καλή κουβέντα, μια ευχή, αλλά αναλωθήκαμε σε έξυπνες απαντήσεις και πλάκα, όταν για να ζητά τη συνδρομή μας, πάει να πει πως η ζωή του δεν έχει καθόλου πλάκα. Δεν μπορώ να ανεχθώ, πως δεν θα παντρευτεί με Ορθόδοξο θρησκευτικό γάμο γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα μιας και η Ευρωπαϊκή ενωση, η κυβέρνηση και οι Τράπεζες έχουν πάψει να δίνουν χρήματα με το πρόσχημα της λιτότητας ενώ μας ληστεύουν καθημερινά για να σώσουμε το τραπεζικό σύστημα και τις φούσκες τους! Μήπως να ζητήσουμε και την άδεια της τράπεζας για το αν θα κάνουμε παιδιά; Για το αν θα γεννιούνται Ελληνες; Για το αν θα παντρεύονται οι Ελληνες στην Εκκλησία ή θα κάνουν τα κατάπτυστα σύμφωνα συμβιώσεως που ψήφισαν οι γνωστοί “Ναι σε όλα” Βουλευτές μας;

Τέλος! Πρέπει επιτέλους να δείξουμε πως σε αυτή τη χώρα χρήματα δεν υπάρχουν μόνο για τους Μετανάστες, τους Βουλευτές, τα κόμματα αλλά υπάρχουν και για έναν από εμάς που αρνείται να προδώσει τις παραδώσεις που βρήκε από τους προγόνους του! Μήπως και η Μητέρα μας ή η γιαγιά μας δεν παντρεύτηκαν σε καιρούς φτώχειας και ανέχειας; Νομίζεται πως είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια; Ντροπή είναι να μπορείς να κάνεις το ελάχιστο κι όμως να το αρνείσαι γυρίζοντας την πλάτη υποκρινόμενος πως αυτή η Ελλάδα, η Ελλάδα που χρειάζεται τη βοήθειά σου δεν υπάρχει!

Ενα ποτό λιγότερο, ένα πακέτο τσιγάρα λιγότερο, ένα λούσο λιγότερο, να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας, για να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με χαμόγελο και μια θερμή αγκαλιά προς όλους όσους στήριξαν ή όχι την προσπάθειά του! Οχι όσοι δεν μπορούν!!! Επαναλαμβάνω, τα “Κατοχικά Νέα” έχουν χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά, μόνον όσοι μπορούν, ας προστρέξουν, και ας βοηθήσουν όπως μπορούν! Οι υπόλοιποι ας μοιράσουμε αυτό το άρθρο ή την σελίδα του, και να είσαστε σίγουροι πως και αυτή η βοήθεια μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη! Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αν δεν μπορούμε εμείς οι Ελληνες, τότε κανένας δεν μπορεί!

Πατώντας στην παρακάτω εικόνα, θα δείτε την σελίδα του παλικαριού, ας τον εντυπωσιάσουμε μέσα από την καρδιά μας

Marriage_Katohika_Link

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε Paypal, ο Τραπεζικός λογαριασμός είναι αυτός:
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΟΝΤΕΛΗΣ

IBAN: GR36 0172 0110 0050 1104 7849 144
Αρ. Λογαριασμού: 5011-047849-144 Τρ. Πειραιώς Αποδοχών

Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό, σας παρακαλώ χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, πατώντας το “Επικοινωνία” ή “Contact Organizer”, κάτω-κάτω στην σελίδα που θα φορτώσει για να με ενημερώσετε, στέλνοντάς μου ένα email, έτσι ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω προσωπικά!
Contact_link_Marriage

-Στρατης

Υ.Γ. Μοιράστε το σας παρακαλώ όσο περισσότερο μπορείτε!

Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Ανώνυμος 04/16/2016 @ 12:58 ΠΜ

  Ο γάμος (ο θρησκευτικός) είναι ΜΥΣΤΗΡΙΟ και ΟΧΙ πανηγύρι. Θα ΠΡΕΠΕΙ η εκκλησία να τον τελεί ΔΩΡΕΑΝ και όχι να χρεώνει πολυελαίους και οτι άλλο βρεί. Και όποιος θέλει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου ενώπιον του ΘΕΟΥ πρέπει να το κάνει με σεμνότητσ, ταπεινότητα και απλότητα.
  Καλά στέφανα στα παιδιά και πολύ υγεία και αγάπη να έχουν στη ζωή τους.

  • Οποιος δε θέλει να ζυμώσει, σαράντα μέρες κοσκινίζει.(ή αλλού προσβλέπει…)

   Το πρόβλημα είναι μόνο τα έξοδα του δωρεάν μυστηρίου…Φαντάζομαι έχει στρωθεί νυφικό παγκάκι κοντά σε κοινωνικό παντοπωλείο…

   Υ.Γ. ελπίζω να έχω άδικο.Διανύουμε μια φάση σύγχυσης, ανικανότητας ιεράρχησης κι αξιολόγησης των αναγκών μας.
   Υ.Γ.β Τι σημαίνει ελλαδέμπορας είπαμε;

 2. Ανώνυμος 04/16/2016 @ 2:55 ΠΜ

  Κάποτε οι ιερείς των ενοριών “ζούσαν” από τους ενορείς τους. Μετά έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι. Κάπου εκεί χάθηκε και η ιδιτότητα του “ποιμένα” και επικράτησαν τα λούσα και οι υπερβολές, όλα βασιμένα σε ευελικτους “τιμοκαταλόγους”.
  Η ουσία, η ό,ποια ουσία μπορεί κάποτε να υπήρξε, χάθηκε μέσα στο χρήμα. Χάθηκε μέσα στην ύλη. Και η εκκλησία από αγνός αρωγός του “πλησίον” κατάντησε καθαρό εμπόριο. Δες τους “ιεράρχες” και τι ΕΞυπηρετούν. Ούτε καν θυμούνται τι πρεσβεύουν!
  Αλλά και πάλι φταίνε οι “πιστοί”. Που ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ να φοβούνται το Θεό αντί να τον σέβονται- έχει μεγάλη και ειδοποιό διαφορά, πώς να το κάνουμε! ΠΡΟΒΑΤΑ που δεν έχουν άποψη ούτε λόγο επάνω στον “ποιμένα”.
  Έβγαλε ο “εκπρόσωπός” τους το ΚΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, τον σταυρό, για να πάει στους αλλόθρησκους και, αντί να τον αποκυρήξουν, ακόμη τον αποδέχονται ως “ηγέτη”!!! Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος πάει “κατά διαόλου”!!!
  Άν ζούσε στους καιρούς μας ο Ιονέσκο πιστεύω ότι θα αναθεωρούσε κατά πολύ το “Θέατρο του Παραλόγου”. Το παράλογο τον έχει ξεπεράσει!!!
  DP

 3. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΟΜΟ (οχι διαφημιση) 04/16/2016 @ 8:34 ΠΜ

  Τελικα, πολυ πονο αυτος ο ωμος, ρε παιδια… ακομη πονανε τα ματια μου με αυτα που διαβαζω….

 4. Ανώνυμος 04/16/2016 @ 11:57 ΠΜ

  Δυστυχώς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη για να κάνεις δωρεές έτσι στα τυφλά.
  Υπάρχουν εκκλησίες – μοναστήρια που θα μπορούσε να γίνει ένας γάμος με ελάχιστα χρήματα.

 5. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ, ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ… ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΩΚΛΗΣΙ (ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ….) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΓΚΑΖΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΠΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ 30 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ… ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΠΑΠΑ-ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΙΕ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗΣ…. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΠΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ…
  ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΡΕΦΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ…. ΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΜΙΑΣ ΝΥΦΗΣ ΑΠΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ, ΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΑΠΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ…

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3-5 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ.

  ΙΩ

  • Γλυκειά ΙΩ, έχεις μεγάλο δίκιο σε όσα λες, μόνο που όσο λιτά κι αν ζω και όσο ουσιαστικά κι αν σκέφτομαι, όταν αποφασίζω να προσφέρω κάτι, θέλω να είναι κάτι με ποιότητα. Οχι πολυτέλεια, απλά ποιότητα. Από την ανταπόκριση του κόσμου, βλέπω πως μάλλον όπως τα περιγράφεις θα είναι και ο δικός μου ο γάμος. Αλλά δεν με πειράζει, γιατί μέσα μου, νιώθω καλά, νιώθω πως δεν ξεγέλασα κανέναν, νιώθω πως ζήτησα την στήριξη του κόσμου και δεν πήγα να κλέψω ή να ζητιανέψω κάποιο δάνειο. Το ποσό το έβαλα σε περίπτωση που υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση, αλλά μετά λύπης μου βλέπω, πως στην Ελλάδα σήμερα περισσεύει η άποψη, η ανασφάλεια, και αν δεν συλλέγεις χρήματα για αδέσποτα, δεν πρόκειται να σου δώσει κανείς. Ακόμα κι αυτά τα 138 ευρώ που από το υστέρημά τους μου πρόσφεραν 7 Ανθρωποι, είναι ένα Δώρο Θεού και σημαίνει πολλά για εμένα. Θέλω να πιστεύω, πως δεν είναι αυτοί οι λάθος Ελληνες και όλοι οι υπόλοιποι οι σωστοί και τέλος, το πλέον σημαντικό είναι πως όλοι όσοι μου πρόσφεραν, είναι Ελληνες και όχι ξένοι. Αυτό για εμένα, λέει πολλά! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, να είσαι πάντα καλά!

   • ανωνυμος 04/16/2016 @ 8:28 ΜΜ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Ε ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΑΜΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .

   • ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΗ, ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΜΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ…. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ… ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΟΥ ΤΩΡΑ…. Π.Χ. ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ “ΠΡΕΠΕΙ” ..

    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ “ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΥΧΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ… ΒΑΛΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΔΙΑ ΣΟΥ, ΔΩΡΙΖΕ ΣΥΧΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ … ” ΚΑΙ ΠΟΡΕΨΟΥ ΕΤΣΙ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…

    Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ

    ΙΩ

 6. ΄Ισως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που θα ήθελαν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν πιστωτική ή paypal και δεν μπορούν. Δεν βρήκα στην σελίδα του τρόπο με τον οποίο να μπορέσω να τον στηρίξω (αριθμό λογαριασμού για παράδειγμα). Ελπίζω και εύχομαι τα όνειρά του να πραγματοποιηθούν με τον πιο θαυμαστό τρόπο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*