Μεγάλη Ντροπή και Αίσχος το Κοσέρ – Η σφαγή ζώων χωρίς αναισθητοποίηση ήρθε και στην Ελλάδα

Σφαγείο στην Καβάλα ξεκίνησε από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, την παραγωγή κρέατος «Κόσερ» (Kosher), κατάλληλου, δηλαδή, για βρώση από ανθρώπους που ασπάζονται την εβραϊκή πίστη και θρησκεία. Η μέθοδος Κόσερ αποκλείει την αναισθητοποίηση του ζώου κατά τη σφαγή, σε αντίθεση με τις μεθόδους που εφαρμόζονται στα πιστοποιημένα σφαγεία τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.

Τα κρέατα «Κόσερ», ναι μεν επιτρέπονται σε ευρωπαϊκό έδαφος, ωστόσο, θα πρέπει να εφαρμόζονται μέθοδοι βάσει του Κανονισμού 1099/2009 της ΕΕ ο οποίος προβλέπει συγκεκριμένα προαπαιτούμενα. Ένα από αυτά τα προαπαιτούμενα είναι η πλήρης ακινητοποίηση του ζώου κατά τη σφαγή, κάτι το οποίο δεν τηρείται πάντα σε χώρες όπου δεν ισχύουν αντίστοιχοι κανονισμοί. Τα προϊόντα κρέατος Κοσέρ πωλούνται κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις εβραϊκού πληθυσμού. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 20% των προϊόντων που πωλούνται στα σούπερ -μάρκετ έχουν πιστοποίηση Κόσερ.

Όπως αναφέρει το Kavalapost, το σφαγείο στην Καβάλα που προχωρά στην παραγωγή προϊόντων κρέατος Κοσέρ, εδρεύει στο Κοκκινόχωμα, και ήδη έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων ζωοφιλικών οργανώσεων, αλλά και της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων. Από την προηγούμενη Παρασκευή φιλοζωικές οργανώσεις έχουν αναρτήσει στο Avaaz κείμενο καταγγελία, το οποίο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές. Παράλληλα συλλογικότητες πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη, 21 Μαρτίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 8:00 το πρωί, έξω από το σφαγεία.

Διαβάστε επίσης: Βασανισμοί και ηλεκτροσόκ – Η σκληρή πραγματικότητα της βιομηχανίας κρέατος

Το σφαγείο βρίσκεται χρόνια στην περιοχή, όμως πριν από δύο εξαγοράστηκε και η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία θέλησε προφανώς να ανοιχτεί και στην αγορά του «Κοσέρ». Για το λόγο αυτό, σύμφωνα πάντα με το Kavalapost, ζήτησε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους για να λάβει τη σχετική άδεια.

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης ωστόσο, διατύπωσε έγγραφες αντιρρήσεις σχετικά, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το σφαγείο δεν διαθέτει ειδική συσκευή πλήρους ακινητοποίησης του προς θανάτωση ζώου όπως ρητά ορίζει ο Κανονισμός 1099/2009 της ΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kavalapost, παρά τις ενστάσεις του Τμήματος Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής της ΠΑΜ-Θ αποφάσισε να δώσει άδεια στο Σφαγείο να προχωρήσει σε σφαγές Κόσερ, με την επισήμανση ωστόσο, αυτές να γίνονται υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες των στελεχών της Διεύθυνσης της Καβάλας υπεύθυνων για τον κρεοσκοπικό έλεγχο των σφαγίων, κάτι που ούτως ή άλλως προβλέπεται, είτε πρόκειται για σφαγή Κόσερ είτε όχι.

Βίντεο από την οργάνωση PETA για το Κοσέρ – Προσοχή σκληρές εικόνες

Καταγγελίες από ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους Πράσινους

Οι εκπρόσωποι των δύο κομμάτων, στα οποία ανήκουν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου και Γιάννης Τσιρώνης, με δηλώσεις τους στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Καβάλας, επικρίνουν την απόφαση του Υπουργείου, με την οποία επιτρέπει, έστω και προσωρινώς, αυτού του είδους τη σφαγή, σε σφαγείο που λειτουργεί στο Κοκκινόχωμα Καβάλας. Μάλιστα, το εν λόγω σφαγείο, σύμφωνα με τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες της Καβάλας και της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης, δεν διαθέτει καν μηχανισμούς πλήρους ακινητοποίησης του υπό σφαγή ζώου.

Απαράδεκτος ο βασανισμός ζώου

«Αντιλαμβανόμαστε τα θρησκευτικά δικαιώματα των πολιτών, ωστόσο θεωρούμε αποτρόπαιες τις σφαγές ζώων δίχως αναισθησία», δήλωσε η επικεφαλής του Τμήματος Περιβάλλοντος της οργάνωσης Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστασία Μιρλή. «Η Ελλάδα είναι μία από τις δύο χώρες που δεν επιτρέπουν τα τσίρκα με ζώα και θα επιτρέψει τέτοιου είδους τη σφαγή; Δεν είναι ηθικό. Κι επειδή το θέμα δεν είναι μόνο ιδεολογικό, καλούμε την κοινωνία να αντιδράσει. Σκοπεύουμε να πιέσουμε την Κυβέρνηση να μην εφαρμόσει την Ευρωπαϊκή Οδηγία, να ζητήσει τροποποίησή της. Παρά το όποιο οικονομικό όφελος υπάρξει, αν υπάρξει, διότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, θεωρούμε αυτού του είδους τη σφαγή βασανισμό. Κι ο βασανισμός ενός ζώου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός από την ελληνική κοινωνία και, ιδίως, από τον πολιτικό χώρο μας».

Υπάρχουν κυκλώματα στο Υπουργείο

Όπως έκανε γνωστό ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, Γιώργος Πασχαλίδης, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έδωσε εντολή στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες να δώσουν άδεια 14 ημερών στο εν λόγω σφαγείο, επισημαίνοντας, βεβαίως, ότι θα πρέπει να αλλάξει τα μηχανήματά του, όπως ορίζει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία. «Στην ουσία, όμως, επειδή πρόκειται για περιστασιακή σφαγή, προφανώς θα σφάξουν τα ζώα δίχως να αλλάξουν τα μηχανήματα, και του χρόνου θα μιλάμε πάλι για προσωρινές άδειες», σημείωσε.

Χαρακτήρισε, δε, «απαράδεκτη» την ενέργεια του Υπουργείου, «διότι αναγκάζει τις κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες να δώσουν άδεια, ενώ στην επιστολή των Υπηρεσιών προς το Υπουργείο σημειώνεται ότι αν υποχρεωθεί ο αρμόδιος υπάλληλος να δώσει άδεια, θα υπακούσει και θα βγει παραπονούμενος». Μάλιστα κατήγγειλε «κυκλώματα συμφερόντων, που βρίσκονται μέσα στο Υπουργείο, στο τμήμα του κ. Αποστόλου, ο οποίος έχει και την αρμοδιότητα της μεταποίησης. Βεβαίως, ο κ. Τσιρώνης, που έχει την αρμοδιότητα της εκτροφής, δεν είναι αμέτοχος, διότι το έγγραφο της Περιφέρειας βρίσκεται από τις 14 Μάρτη στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου, άρα πήγε και στο δικό του γραφείο».

ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth.blogspot.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

24 thoughts on “Μεγάλη Ντροπή και Αίσχος το Κοσέρ – Η σφαγή ζώων χωρίς αναισθητοποίηση ήρθε και στην Ελλάδα

 1. ΧΡΥΣΑ says:

  ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΦΑΓΗ …ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ….ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΙΣΤΡΑΗΛ-ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΣΧΑ….ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ….ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΟ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ? ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ? ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ??ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ… «Ανενημέρωτος Για Την Ισχύουσα Νομοθεσία Στην Ελλάδα Ο Υπουργός κος Τσιρώνης!
  Επιμένει ότι η είναι νόμιμη… η άδεια για να σφαγιαστούν χωρίς αναισθητοποίηση τα ζώα στο σφαγείο της Καβάλας!
  Νομικούς Συμβούλους στο Υπουργείο Δεν Έχει Να Τον Ενημερώσουν Σωστά;»
  https://www.facebook.com/animalsspiritvoice/videos/1343301249056374/?pnref=story

  http://www.kavalapost.gr/173745/diamartyria-gia-tis-sfages-koser-isangelia-anestile-ti-diadikasia/

  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

   Εντάξι, χαλάρωσε, αν είναι έτσι τα παμφάγα και τα σαρκοφάγα τι είναι, ιός;
   Επειδή υπάρχουν κάποια καθάρματα που βασανίζουν τα ζώα, η τα θανατώνουν με βασανιστικό τρόπο, δεν σημαίνει ότι φταίμε και όσοι τρώμε κρέας.
   Γι αυτό υπάρχουν και ηθικοί κανόνες στο κυνήγι: Να χτυπήσεις ακαριαία, για να γίνει γρήγορα και να μην βασανίζεται το ζώο.
   Ούτε να κυνηγάς από σπορ, μόνο αν το χεις ανάγκη.
   (Οι μεν άρρωστοι φαίρονται στα ζώα όπως να ναι, εσείς οι υπερβολικοί μισείτε όσους τρώνε κρέας και εμείς οι ενδιάμεσοι, λαμβάνουμε ψυχολογικό πόλεμο κι απ τους δυο σας…Στο τέλος θα μας καταργήσετε και το ψάρεμα. Πάνε κράξε τις Ολλανδικές εταιρίας που κακοποιούνε τα ζώα που χουν στις βιομηχανίες τους και όσους τα σφάζουν ενώ είναι ζωντανά, όχι εμάς. Έλεος.

   • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ says:

    Σκύλο έχεις; Εγώ έχω και τον έχω σαν αδερφό μου, τόσο πολύ. Αλλά τρώω και κρέας, για την ακρίβεια μαζί το τρώμε, τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι είμαστε και οι δυο ιοί; Η ότι εσύ μόνο είσαι αποκλειστικά φιλόζωος; Πρόσεχε μην γίνεις και μισάνθρωπος. Γιατί κάποιοι είμαστε και φιλόζωοι και φιλάνθρωποι. Δεν είστε κάτι ιδιαίτερο και ανώτερο απ τους άλλους που ξεχωρίζει…

 2. Διομηδης says:

  Να απαιτησουμε να αναγραφεται ο τροπος σφαγης των ζωων που τρωμε.Αν δεν τηρουνται στοιχειωδεις μεθοδοι αναισθητοποιησης και μη κκακοποιησης των ζωων,να μην τα αγοραζουμε.ΕΛΕΟς ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ;

 3. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ says:

  ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΑ «ΚΑΗΜΕΝΑ» ΑΡΝΑΚΙΑ ΓΕΝΙΚΑ.ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ…ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΣΦΑΓΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ;ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

  • Samael says:

   Ο Λόγος είναι ότι έτσι χαίρεται ο Γιαχβέ/Αδωνάι/Σαμαέλ/Σάκλας/Σατανάς/Ιαλδαβαώθ/Τετραγράμματον Θεός των Εβραίων, λαμβάνει το θάνατο του ζώου ως θυσία!!! Με κάθε σφαγή τρέφεται από τη ζωτική ενέργεια. Δεν έχει σημασία αν είναι ανθρώπινη η θυσία ή όχι, κάθε ζωντανό πλάσμα έχει Lifeforce (Ζωτική Ενέργεια). Κι αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο Αδωνάι Σαμαέλ, τότε δείτε το παρακάτω βίντεο… τα παιδιά σας μαθαίνουν για αυτόν από videogames: «Darksiders II Lilith and Samael»
   https://www.youtube.com/watch?v=or-vVDeQNko

 4. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Απαίσιο, απάνθρωπο, κτηνώδες.
  Μηπως αν έσφαζε καποιος αυτους που σφάζουν τα κακομοίρα τα ζωάκια με τον ιδιο τροπο, ιςως καταλαβουν τι εγκληματίες ειναι;;;
  Σιχαμερά υποκειμενα.

  • Η Εκδίκηση της Τεμπέλας says:

   Όλα τα σφάζει στο πόδι η ακαμάτισσα, άνεργη και τεμπέλα Ηλέκτρα, που έχει πολλές εκδικητικές τάσεις όπως φαίνεται!

   • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Στο εχω ξαναγράψει. Άνθρωπος που δεν χρειάζεται να δουλέψει, οχι επειδη ειναι τεμπέλης, αλλα ακριβως επειδη δεν εχει (ακομα τουλαχιςτον) οικονομική ανάγκη, μπορει να διαβάζει, να σκέφτεται, να φιλοσοφεί, ωςτε να ανεβαίνει το πνεύμα του, να αφυπνίζεται. Εσυ προφανώς δεν εχεις την πολυτέλεια του χρόνου να τα κανεις ολα αυτα, γι αυτο και παραμένεις ηλίθιος. Δεν σε κατηγορώ, η πολυ δουλεια …τρώει…τον αφέντη κι εσυ εχεις φαγωθεί προ πολλού.

 5. ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ says:

  Στο συγκεκριμενο σφαγειο απο παλια μαυτη την μεθοδο σφαζανε!!!!παντα χωρις ηλεκτοσοκ(στην πουστια)τωρα απλα θελουν να το κανουν και με τον νομο.το εχω δει με τα ματια μου.μπεεεεεε

 6. 5 D says:

  ΕΙΣΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΚΡΟΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
  ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ-ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΣΑΡΚΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΩΠΑΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ.ΔΗΛ: «ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ» ΔΙΟΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ή ΕΚΠΛΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΧΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ VEGETERIAN ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΕΠΙΠΕΔΟ.ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟ ΚΡΕΑΣ.
  https://humanisticecology.blogspot.gr/

 7. ALEXANDER says:

  Αν τα σφαγεία είχαν τζαμαρίες ολοι θα ηταν όλοι χορτοφάγοι! Απο θέμα υγείας…. ας μην το πιάσουμε… Είναι σχεδόν έγκλημα η κρεατοφαγία!ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ! και εμενα δεν μου καλαρεσε στην αρχή αλλα εμαθα και γω…και τα θαλασσινά το ίδιο…Δεν μισώ ούτε τους σφαγεις ουτε τους κρεατοφαγους..μαζι τους τρώω!Είμαι σχεδόν μονο φυτοφαγος ενα χρόνο και 3 μήνες που σημαίνει λίγο ψάρι μια στο τόσο λιγο φετα κλπ.Είχα μιας μορφής ασθένεια που δεν με έκανε κανενας γιατρός καλά..και πολλα αλλα…μην μακρυγορω. ΟΛΕΣ είναι παρελθόν πλέον… οποιος θέλει του στέλνω σε mail τις εξετάσεις αίματος!Κυρίες και κύριοι πισω απ την διατροφή κρύβεται τεράστιος μυστικισμός!Ξέρουν τι κάνουν..!Αγρίμι σε θέλουν!Και κατι ακόμα ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΩΣΤΌ Η ΑΝΏΔΥΝΟ ΣΦΆΞΙΜΟ!!ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ..

 8. Ανώνυμος says:

  Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΕΛΙΚΑ…ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ…ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ Κ.Ο.Κ…ΚΑΨΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΖΩΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΣΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ! Ε, ΜΑΛΑΚΕΣ…7,2 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΦΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ??? ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ!!! ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΕΧΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ. ΑΝ ΤΡΩΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΘΑ ΨΟΦΟΥΣΑΤΕ.
  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ.
  ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ…ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  • 5 D says:

   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΣΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *