ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 7/7/17 ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’TA KATOXIKA NEA’’ , ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘’ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!, ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! , ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!! , ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’!!!.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΟΡΕ ΕΛΛΗΕΝΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ;;; ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ;;;
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ:

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 7/7/17 ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ »TA KATOXIKA NEA» , ΜΕ ΤΙΤΛΟ: » ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!, ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!!!, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!! , ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!! , ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!!!.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΡΘΡΑ 138-151 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΟΣ. ΕΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ , ΤΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ—ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΦΙΔΟΠΟΥΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΦΙΔΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ—ΦΙΔΟΦΩΛΙΑΣ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ , ΜΕ ΤΣΑΤΣΑ—ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ — ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ — «ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ» ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΘΕΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ» ΤΣΑΤΣΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «CIA» ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΑΣΙΔ Ή ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ._


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ._

ΩΣΤΕ ΕΚΕΙ «ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ? ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» , ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΠΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ «ISIS», ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΜΙΞΕΙΕΣ._

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΕΤΣΙ???

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΤΣΙ???

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ «ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ» ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΚΑΙ ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ «ΛΑΘΡΟ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΤΣΙ???

ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 45 ΔΙΣ € ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ «ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ» ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ €, ΕΤΣΙ???

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΑΛΙΕΙΑ , ΕΤΣΙ???

ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΤΣΙ???

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΛΟΙΠΟΝ!!!.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!.

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α,
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ, 8/7/17.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ:

http://katohika.gr/ellada/ilektrosok-molis-toraepisima-apoikia-elladaproti-fora-meta-tin-katoxideite-fek-ta-matia-sasksenoi-ipografoun-apofasi-sto-fillo-efimeridas-tis-kiverniseosproin-elliniki-dim-2/

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2017/07/7717-ta-katoxika-nea.htm

Loading...

43 thoughts on “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

 1. Τασος says:

  Να μαζευτούμε να πάτε, εκεί πάει η δουλειά; Όλοι οι ΟΕΑδες να κάνουν την αρχή και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουμε…ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ κτλ.

  • ΤΟ ΠΟΥΛΟ!!! ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ... says:

   ΟΙ ΟΕΑ-ΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ..ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ @@ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ….ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ…

  • ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ... says:

   ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΕΑ-ΔΩΝ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ…
   ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ @@ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΕΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑ.ΔΑ., ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ………ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

   • ΤΑΣΟΣ says:

    Πότε τα κάνατε;Στον ύπνο σας;Όλοι ίδιοι είστε,λέτε στους άλλους τι να κάνουν,τους βρίζετε που δεν κάνουν την εμπροσθοφυλακή σας και ζητάτε και τα ρέστα ενώ είστε κρυμμένοι…Αν βγείτε μπροστα εγώ θα ακολουθήσω πρώτος…Έχετε τα αρχίδια ή μόνο λόγια;

    • ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ!!! says:

     ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ???? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ή Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΛΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ??

    • ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ... says:

     KAI ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΡΕ ΤΑΣΟ?? Η ΟΕΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ…ΚΑΝΤΕ ΕΣΤΩ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟ-ΠΟΛΕΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ @@ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΤΑ…ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΟΕΑ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….

     • ΤΑΣΟΣ says:

      Όλο μπλα μπλα είστε,μόνο λάδι και από τηγανίτα τίποτα.Πράξεις αδερφέ όχι λόγια…Με το να με αποκαλείς Τασούλη νομίζεις ότι ανεβαίνεις και ότι είσαι κάποιος;Εγώ ρε επαναστάτη της δεκάρας έχω Σουλιώτικο αίμα μέσα μου και είμαι ο πρώτος που θα πάρει το τουφέκι.Δεν θα κρυφτώ όπως θα κάνετε εσείς…Όσο για το ιστολόγιο της ΟΕΑ έχω μπει και έχω διαβάσει αρκετά,το θέμα είναι ότι είστε μόνο λόγια,θέλετε να βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα και φοβίζετε τον κόσμο με γενοκτονία.Οι πρώτοι που θα λακίσουν σε περίπτωση πολέμου είναι αυτοί που λένε μεγάλα λόγια.Την κολοκυθιά εσύ την παίζεις,μπορείς να κάνεις πράξεις;Υπάρχουν αυτοί που μιλάνε και δεν κάνουν και υπάρχουν κι αυτοί που δεν μιλάνε και κάνουν…

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ) +++ Τι ωρα ;;;;
   Ο φθόνος είναι πάθος μοχθηρής ψυχής που λιώνει από ζήλια, όταν βλέπει να προκόβει ο διπλανός. Είναι στενοχώρια για τα ξένα αγαθά. Είναι εμπαθής κριτής για τα αγαθά των άλλων. Ο φθόνος είναι ρίζα όλων των κακών, πηγή κάθε συμφοράς και φυτώριο ανουσιουργημάτων.

   Ο φθόνος είναι απ’ όλα τα πάθη το πιο άδικο και το πιο δίκαιο. Στην πρώτη περίπτωση, ενοχλεί ιδιαίτερα τους καλούς, στη δεύτερη λιώνει αυτούς που το έχουν. Όπως η σκουριά φθείρει και τρώει το σίδερο, έτσι και η ζήλεια κατατρώει την ψυχή που την έχει. Ο φθόνος λοιπόν πρώτα φθείρει τον φθονερό και έπειτα τον φθονούμενο.+++ Ἡ γέννησίς σου Θεοτόκε χαρὰν ἐμήνυσε πάσῃ τῇ οἰκουμένῃ·
   ἐκ σοῦ γὰρ ἀνέτειλεν ὁ Ἥλιος τῆς δικαιοσύνης, Χριστὸς ὁ Θεὸς ἡμῶν·
   καὶ λύσας τὴν κατάραν, ἔδωκε τὴν εὐλογίαν·
   καὶ καταργήσας τὸν θάνατον, ἐδωρήσατο ἡμῖν ζωὴν τὴν αἰώνιον.

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

    Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι»

 2. πρωην μισθοφορος says:

  ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ!!
  ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Κ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΙ ΑΠΟ ΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕ! ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΟΕΑ!! Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΤΡΙΧΟΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΔΙΑ Κ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ Κ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!!!ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΝΤΙΒΑΝΟΜΠΑΟΥΛΑ, ΑΙΩΡΕΣ,ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΑ Κ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΑΔΙΑΜ ΓΗΣ ! ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!! ΟΕΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΠΟΤΕ!! ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ

 3. ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.) says:

  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ «ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» (ΠΟΙΝ. ΚΩΔ. 134, 135) ΚΑΙ ΤΗΣ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» (ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138 ΕΩΣ 151) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ «Γ.Α.Π.» ή Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ ή ΤΣΙΝΤΕΝ-ΜΠΑΟΥΜ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ, ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΗΣ «ΕΛ.ΣΤΑΤ.» ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΔΝΤ» ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΔΙΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ (ΓΑΠ + ΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2009 ΕΠΙ ΤΟΥ «ΑΕΠ» («ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ», ΗΤΟΙ «ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ»), ΑΠΟ ΤΟ 5% ΤΟΥ «ΑΕΠ», ΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ 15+% ΤΟΥ «ΑΕΠ», ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ “EUROSTAT” (ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΝΑ «ΔΕΧΘΟΥΝ» ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ 15+%, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ») ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ «ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ «ΕΥΡΩ», ΔΙΑ 99 ΕΤΗ (!!!)», ΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΜΟΝΟ 45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!! (ΙΔΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΟΛΜΕΡ ΠΕΡΙ 45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1999, ΑΥΞΗΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ 212 + 45 = 257 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΗΤΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (!!!), ΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (!!!), ΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΟΛΟ ΤΗΣ «EUROSTAT» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΣΤΑΤ.», ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΙΑ 99 ΕΤΗ, ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.»(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 35% ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 2010._
  ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΛΗΣΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΑ 257 + 100 = 357 ~ 360 ΔΙΣ Ε ΕΥΡΩ, ΜΕΣΩ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΩΝ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΩΝ 39% ~40% (!!!) ΕΝΤΟΣ 7 ΕΤΩΝ 2010-2017 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (!!!). ΟΛΕΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ή ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ 1999 ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 45 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ» (ΠΟΙΝ. ΚΩΔ. 134-135, ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» (ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138-151)._
  ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΗΤΟΙ 212 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΩΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ» (!!!), ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΑΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΩΝ 40% ΕΝΤΟΣ 7 ΕΤΩΝ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ 257 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΣΙΪΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) ΜΕΤΑ ΤΟ 2023._

  ΟΘΕΝ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ [ΙΔΕ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (300) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΗΤΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ, ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ (ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ) ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ] ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017, ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134-135, ΚΑΙ 138-151, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΣΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, «ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ», ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ._

  5] ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ», ΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ._
  ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ» ΩΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΗΤΟΙ «ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ» ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ – ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ» ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ 2017, ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ, ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»…

  6] ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ, ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ, ΑΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΩΣ 2017, ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΠΑΤΗ, ΟΤΙ: «ΤΑ ΔΥΟ (2) ΠΡΩΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ –ΣΥΝΘΗΚΕΣ», ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ («ΕΚΤ»: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΚΑΙ «ΔΝΤ»: ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ), ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 3/5 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ»._
  ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ – ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ «ΤΡΟΪΚΑΣ» ΗΤΑΝ Η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» ΗΤΟΙ Η «ΚΟΜΙΣΙΟΝ» ή «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ», ΗΤΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ «ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ»._

  7] ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ», ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 100 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ «Α.Ε.Δ.» (ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ), ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «Α.Ε.Δ.» ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΕΠΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ «Α.Ε.Δ.» «ΠΡΟΣΦΥΓΗ» ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» ΠΕΡΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» , ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ – ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 28/2 ΠΕΡΙ «ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ», ΑΠΟ ΤΟ «Σ.τ.Ε.» (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ)._ ΕΑΝ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, ΩΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ «Α.Ε.Δ.» ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ», ΤΟΤΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ – ΠΡΟ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ – ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134 ΕΩΣ 135, ΚΑΙ 138 – 151._

  8] ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «EUROSTAT», ΠΡΟΣ ΤΗΝ “COMMISSION”, ΠΡΟΣ ΤΗΝ «Ε.Κ.Τ.», ΠΡΟΣ ΤΟ «Δ.Ν.Τ.», ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ «Ε.Σ.Μ.» («ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ») ΟΤΙ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ», ΠΑΥΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ 3 + 1 ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ 99 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΟΤΙ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ» ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ή ΚΡΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΞΩΦΛΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦ’ΑΠΑΞ._
  ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ROTHSCHILD» ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΟΥΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ». ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ» ΠΑΣΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 55%._
  ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΙΓΕΙΣ ή ΠΡΟΣΜΙΓΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (888 ΚΑΙ 777)._

  9] ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ «ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ» (NOT – MASONS), ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ 10%._

  10] ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ >200%, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ 100% ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙ’ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ._

  11] ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΣΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ._

  12] ΔΙΑΤΑΞΤΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΑΝΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ -/ ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΠΡΟΣΑΡΤΩΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.»._ ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ (888 + 777) ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ «ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ), ΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023 ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ._

 4. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ says:

  Στρατηγάκο μου εσυ καλά τα λες αλλα η αμερικανιά του νεοέλληνα είναι βαθεια ριζωμένη …. βόηθα κι εσυ με τις ακτίνες νετρονίων…πίου πίου πίου

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟ ΕΙΡΩΝΑ ΠΙΟΥ-ΠΙΟΥ says:

   ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ….ΡΕ ΜΠΑΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΟ-ΝΕΙΖΕΡ ΤΗΣ ΟΕΑ (ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΣΕ ΩΣ ΠΙΟΥ-ΠΙΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ, ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΑΚΤΟΥΔΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΛΠ,ΚΛΠ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ??) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (ΝΣΑ-ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ, ΚΛΠ) ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΦΡΑ…ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ…

    • Ανώνυμος says:

     Είναι ανδρομέδια γυμναστική αυτή. Όχι σαν τον άλλον τον Μπρους τον Λη που κρεμιοτανε ανάποδα απ τα δέντρα

   • Ανώνυμος says:

    Πάντως η μαλακία που τραβάτε εκεί στην Ο.Ε.Α. είναι ασύλητη και μοναδική, έτσι δεν είναι; Πέραν του γεγονότος ότι ως συνήθως δεν έχετε ουδεμία απόδειξη για αυτά που γράφεται, η λέτε…. πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες… μιλάμε για υπερτσαρλατάνους. Έστω και αν το 10% ήταν αλήθεια, τι σας κάνει να πιστεύεται ότι αυτή την στιγμή ο Γιάννης θα ήταν ακόμα στον Βόλο και δια μέσου των ηλεκτρονικών μέσων, να «εκλιπαρεί» την εισαγγελία να μην τον φυλακίσει;… Γιαννάκι μου σταμάτα να προπαγανδίζεις την ανέραστη τρέλα σου, χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά μέσα για άλλοθι για την δικάσιμο που έρχεται… άντε ρε μαλάκα από εκεί που σε έπιασε ο πόνος για την ελληνική δημοκρατία!… θέλεις και επανάσταση υπέρ της ελληνικής δημοκρατίας!… Γιαννάκι μου οι συνομήλικοι σου είναι η αιτία, η ρίζα του κακού, η γενιά σου εδραίωσε αυτό το όποιο ζούμε… τι σε κάνει να πιστεύεις ότι σε περίπτωση και καλά «επαναστάσεως» θα την βγάλεις καθαρή; Αυτά.

    • Μιαου says:

     Και δεν κάνετε συμμαχία? Ανέλαβε εσύ τους ηλικιωμένους, ο Οεας τα γυναικόπαιδα και καθαρίσαμε. Θα μείνουμε εγώ με τον Τάκη να κάνουμε τσαχπινιες ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΡΡ.. βρωμάει η υπόθεση

     • ΠΡΟΔΟΤΙΛΑ... says:

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΒΡΩΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΛΑ…

    • ΓΕΛΟΙΕ..ΟΥΣΤ!!! says:

     ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ? Ε ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΞΕ, ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!
     ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ…

     • Μιαου says:

      Ούτε βολεμένοι αλλά ούτε και απελπισμένος.. τελείως. Προφανώς σε χαλάει επειδή πονταρεις σε απελπισμένος. Δεν με λες τώρα, το σχόλιο για τον ΕΥΦΥΛΙΟ στο άρθρο για την ερτ εσύ δεν το έκανες? Αυτό το ορθογραφικό μόνο εσένα έχω δει να κάνεις

    • ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ε?? ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΙΟΣ... says:

     Ε ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ……….
     «7) ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, (ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΓΝΟΥ – ΓΝΗΣΙΟΥ – ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η’ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «NETRINO – NASER».-

     ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΙΝΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΜΑΤΑΙΩΣ. Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ «NETRINO – NASER», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΑΧΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

     ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINO – NASER» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.
     ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ «ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΗΣ NASER» Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ NETRINO ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

     ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «NETRINO – NASER» ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΘΟΝΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.» ============= ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΕΣΜΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «MASER – MASAR» ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ===== ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2013/01/maser-masar.html

 5. ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!! ΧΑΧΑΧΑ, ΕΜΕΤΟΣ!!!! says:

  ΙΔΟΥ: pronews.gr/elliniki-politiki/nd/613088_epanastasi-stin-ko-tis-nd-kata-kmitsotaki-gia-ta-saliarismata-me-pasok
  ΚΟΨΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ!!!!
  ΧΑΛΑΡΑ TΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΝΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ???????

 6. Μιαου says:

  Στα παιδιά σταματάμε ή να φάμε και κάνα εγγόνι? Το γαμησες οεα, μερικά πράγματα δεν λέγονται ούτε για αστείο

  • ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ... says:

   ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΚΡΑΙΟ ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΛΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ»…ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΗΜΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΕΛΕΙΩΣ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ (ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ)…ΗΡΩΙΚΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ…

   • ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ says:

    Και το νομισματικό/ οικονομικό τους πρότυπο, ήταν το μόνο ιστορικώς, παγκοσμίως, που με την λειτουργία του, καθιστούσε κάθε Σπαρτιάτη άτρωτο/ ανεπιρέαστο από »λάδωμα» »εξαγορά»
    Πράγμα μοναδικό!
    Και είναι εφικτή η δημιουργία τέτοιου συστήματος, δίχως να χρειάζεται να κυκλοφορούμε με σιδερένιες ράβδους όπως αυτοί τότε, όπου συναλλαγματικά, οι συναλλαγές θα γίνονται με πρώτη ύλη, χαλκού, αργύρου και χρυσού, σε νομίσματα που θα διαχωρίζεται η αξία τους, με βάση την ποσότητα του Χ μετάλλου και μετάλλων που εμπεριέχει, πυκνότητας και βάρους, με αποτέλεσμα το κάθε νόμισμα να είναι και πρώτη ύλη, χρηστική και όχι μόνο συναλλάγματος. Φυσικά υπάρχουν περίεργα μέταλλα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης γι αυτόν τον λόγο και που χρησιμεύουν ως ύλες για διάφορα αντικείμενα. Π.χ. Οι Σπαρτιάτες ΄συναλλαγματικά είχαν τον σίδηρο, που η αυτάρκεια σε αυτόν, σήμαινε ανεξάντλητο οπλισμό… Κάτι ανάλογο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς, όπως άλλοι βασίζουν το νόμισμα σε υδρογονάνθρακα κλπ.
    Και φυσικά το πρότυπο συναλλαγής με άλλες χώρες, θα αφορά καθαρά, την ανταλλαγή πρώτων υλών επί τους ουσίας, με τέτοιο νόμισμα, με αποτέλεσμα να μην διακινείται αέρας κοπανιστός/ πλασματικός πλούτος αλλά πραγματικός πλούτος, που θα είναι και άμεσα χρηστικός, στον Χ τομέα παραγωγής μιας οικονομίας.

    • ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ says:

     Να σημειώσω για ιστορικούς λόγους, πληροφοριακά προς τους αναγνώστες, πως το Σπαρτιατικό Δίκαιο, δεν ήταν έτσι όπως το Δαιμονοποίησαν οι μεταγενέστεροι. Ολιγαρχία ήταν, σίγουρα αλλά ακόμα και στο Ολιγαρχικό πολίτευμα της Σπάρτης, υπήρχε λαική αντιπροσώπευση, για όσους είχαν πλήρη πολιτικά δικαιώματα, δηλαδή για όλους τους Σπαρτιάτες που ζούσαν με βάση το Σπαρτιατικό Δίκαιο/ κώδικα ζωής.
     Κάθε περιοχή είχε την λέσχη της, όπου μπορούσαν να τεθούν όλα τα ζητήματα και να εκπροσωπηθούν στους 5 εφόρους η οποίοι ήταν ένα συνταγματικό όργανο, το οποίο επικοινωνούσε άμεσα και με την κεντρική εξουσία, το οποίο ήταν σε θέση να δικάσει και τον Βασιλέα ακόμα. Οπότε, υπήρχε αντιπροσώπευση… Τώρα τι άμεση αντιπροσώπευση υπάρχει; Δεν υπάρχει. Συνεπώς το πολίτευμα, δεν παίζει και τόσο ρόλο, αρκεί να υφίσταται λαική αντιπροσώπευση, άμεση επικοινωνία, πολιτείας πολιτών και δυνατότητα ανάκλησης η δίκης, όταν η κεντρική εξουσία, δεν πράττει τα συνταγματικώς αυτονόητα.

   • Ανώνυμος says:

    Τι να σου πω, δεν θυμάμαι, προφανώς εσύ και ο Επίτιμος ζούσατε τότε. Ρε μπας και βγαίνετε κάθε πανσέληνο όπως εχθές και θυσιαζετε γατάκια.. έχασα τον Τάκη. Ωραίος ο Τάκης, κάναμε και ουρομαχιες αν με πιανιεις

  • Μιαου says:

   Α, ναι, και μην ξεχάσετε να φορτίσετε τις συσκευές σας. Θα τον φάω τον anefix που θα πάει, ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΡΡ.. σόρυ έφαγα κονσέρβα σήμερα

 7. Ανώνυμος says:

  αυτή την καραμέλα »να φύγουν απ την χώρα» ειλικρινά δεν την καταλαβαίνουμε!Υπάρχει νόμος για την εσχάτη προδοσία, κι εσείς θέλετε να τους στείλετε να κάνουν διακοπές στα τροπικά νησιά με τα χρήματα που λήστεψαν απ τους πολίτες, ότι ναναι

  • ΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ... says:

   ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΡΘΡΑ 138-151 ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΟΣ.
   ==== ΣΥΜΠΕΠΡΑΣΜΑ ===== ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 3% ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ: «ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ», ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ, Η ΗΓΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟ 3% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (300.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ….

 8. Jason Bourne says:

  Καλά τα λες.δεν βλεπω κάτι διαφορετικό απο ότι λέει όλος ο κόσμος.προδοτες τους τωρινούς κυβερνώντες,προδότες και τους προηγούμενους.θανατικη ποινη προβλεπετε σε περιπτωση πολεμου για τους προδότες…ομως αγαπητη ΟΕΑ ,ποιος πρώτος το λιθο βαλετω?βαζω και τον εαυτο μου μεσα.ποιοι λοιπον να το ξεκινησουν το πανηγύρι?δεν υπαρχει περιπτωση και ξέρεις γιατι?γιατι δεν υπαρχει σχεδιο,οργάνωση κλπ,κλπ.και κατι ακομα βέβαια ,δεν βλεπεις οτι γινετε της πουτανας και ο κοσμακης θελει κουλη για πρωθυπουργό?συγνωμη,αλλά σε ανταρτικο δεν θα ήθελα να εχω διπλα μου τέτοιους ηλίθιους να φυλάνε τα νώτα μου…..

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ... says:

   ΦΙΛΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ Ή ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ) ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ’ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΧΗ…ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ??? ΟΤΙ 4 ΜΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (1-2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ….ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Ή ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΗΡΑΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ…ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ… ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ? ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ…ΑΡΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

 9. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ. says:

  Για όσους λένε, δράστε για ν ακολουθήσουμε: Είναι ώρα για σχεδιασμό, αναθεώρηση σχεδίων δράσης, δημιουργία όσων δεδομένων/ μέσων δεν έχουν δημιουργηθεί. Ο συντονισμός/ οργάνωση, δύσκολη, καθώς θέλουν όλοι ειδική παραγγελία και περιμένουν ότι θα κάνουν αποκατάσταση του συντάγματος και επανασύσταση του έθνους κράτους, έτσι χύμα, δίχως σχεδιασμό, δίχως προετοιμασία, δίχως οργάνωση… Περιμένουν απλά να βγει κάποιος να δράσει για ν ακολουθήσουν, αντί οι ίδιοι να σχηματίσουν ομάδες δράσης και να κοιτάξουν να συνενοηθούν με άλλες, προσεχτικά γιατί είναι επικίνδυνοι καιροί…
  »ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ»
  (Ξαναλέω για πολλοστή φορά, πως εφόσον το κράτος αποποιείται του συντάγματος, ενώ το χει παραβιάσει/ καταλύσει, κράτος δίχως σύνταγμα δεν υφίσταται.
  Σύνταγμα αναγνωρισμένο διεθνώς υφίσταται και έθνος/ πολίτες που το αποτελούν. Επί της ουσίας: Είμαστε ένα έθνος με σύνταγμα αλλά η εδαφική μας κυριαρχία έχει χαθεί. Συνεπώς οφείλουμε να την ανακτήσουμε). Πως ανακτά μια χώρα την κυριαρχία της συνέλληνες;

  • ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ. says:

   Ε δεν θέλει πολύ σοφία, ούτε στρατηγοί πρέπει να στε για να ξέρετε τι και πως πρέπει να κάνετε… Πως θα γίνει πράξη θα μου πείτε; Σας λέω ερωτώντας: Πως, μια χώρα, που έχει κατακτηθεί, ανακτά την κυριαρχία της;
   Γινόμενη μια δύναμη με θέση ισχύος προφανώς. Τι θα πει αυτό; Προσωπικό, εφόδια, τομείς διαχείρισης, έδαφος! Και με ποιον τρόπο δημιουργείς εφόδια, προετοιμάζεις προσωπικό, δημιουργείς τομείς διαχείρισης, κι επανακτάς έδαφος;;;
   Προφανώς είναι το ίδιο, με το να δημιουργείς μια αποκία, τομείς πρωτογενούς παραγωγής και μεταποιήσεως, δομές και φυσικά φρουρά γι αρχή, η οποία μετά, μετατρέπεται σε εκστρατευτικό σώμα!

 10. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗ ΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ... says:

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ???, ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΝΑΙ…
  ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ…

   • ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ....... says:

    ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ Ε??? ΧΑΖΑ-ΧΑΖΑ ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ……
    Η ΟΕΑ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!! ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ…….

 11. ΤΟ ΘΕΜΑ... says:

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΔΙΔΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ+ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΣΥΛΗΠΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ..ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΜΕΣΟ) ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΟ 120/4 ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΛΑΒΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

  • ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ says:

   Είναι όντως απαραίτητο και τώρα, να γίνουν ορισμένα πράγματα. Εκεί κάτω στην Αθήνα πρέπει να τους ψεκάζουν πολύ για να μην έχουν κάνει καμία σοβαρή ενέργεια ακόμα… Λες και θα χτυπήσουμε το πολιτικό σύστημα εμείς που βρισκόμαστε σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Αιγαίο, Ιόνιο, Κρήτη…
   Μα καλά, από ποιους περιμένουν, να ρθουν οι Κύπριοι; Η οι Έλληνες της Αυστραλίας μήπως;

  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ says:

   Τους Θρακιώτες ξέχασα αν και εκεί πάνω πλέον, μάλλον αποδέχονται την ανεξάρτητη Τουρκική Θράκη, για να μην έχουν κάνει ακόμα τίποτα… Oι Κύπριοι προφανώς έχουν αγγλοποιηθεί και θέλουν να γίνουν και Ισραήλ, οπότε κλάφτα χαράλαμπε…
   Στην Ήπειρο πάλι, οι μόνοι που κάνουν κάτι, είναι όσοι ζουν σε ορεινά στα σύνορα που αντιμετωπίζουν Αλβανικές ληστοσυμμορίες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *