in

Χα χαΧα χα LikeLike

ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ. ΑΩ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Χριστός είναι ο θεϊκός σπόρος και αυτός που υπήρχε από πάντα από την αρχή του Χρόνου THE BEGINNING OF TIME = 1092 εκεί όπου ήταν το STARTING POINT = 1092 μέσα στην Μήτρα THE WOMB OF THE DAWN = 1092 = THE WOMB OF ISHTAR = THE TRUE MATRIX που είναι η πηγαία θηλυκή και μητρική ενέργεια THE FEMININE ENERGY = 1092 = THE ETERNAL ENERGY και δηλαδή το Άγιο Πνεύμα που είναι η αγνή Πηγή της Δημιουργίας και δηλαδή ο Πυρήνας των Αιώνων THE CORE OF THE AEONS = 1092 που γέννησε και το Άγιο Πνεύμα του Πρωτότοκου Φάνη που είναι και το Άγιο πνεύμα του Χριστού που φώτισε τους πραγματικούς αγίους του ακόμα και αν αυτοί είναι άγνωστοι άλλα είναι επίσης η Χριστική δύναμη που έχριζε τους αρχαίους Βασιλείς όπως ο Αλέξανδρος και αυτή η δύναμη είναι γνωστή στην Ιουδαϊκή παράδοση ως η SHEKINAH = 450 που είναι η θηλυκή πλευρά του Όντος YHVΗ= 378 = PHANES.

Σχετικά εδώ:

https://katohika.gr/autognosia/i-ellinida-panagia-theiki-mitra/

Είναι προφανές ότι οι Εβραίοι γνωρίζουν ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ αυτή την δύναμη από αυτή την παράδοση της ISHTAR = 450 = SHEKINAH που άλλωστε είναι η δύναμη που έχρισε τον Κύρο τον Μέγα ως Μαρδούκ καθότι μόνο αυτή η δύναμη μπορούσε να παραχωρήσει τα βασιλικά δικαιώματα και τον έχρισε μάλιστα ως ΜΕΣΣΙΑ σύμφωνα με την Π.Δ καθώς αυτός ο όρος και δηλαδή του ΜΕΣΣΙΑ που είναι ισοδύναμος με τον τίτλο του ΜΑΡΔΟΥΚ δόθηκε πρώτη φορά στον Κύρο τον Μέγα και μετά στον Ιησού από τους χριστιανούς με ΒΑΣΗ αυτή την μνήμη του Κύρου που είχε χριστεί επίσης από την Αθώρ/Αφροδίτη/Ιστάρ ως Ώρος που είναι και πάλι ένας ισοδύναμος τίτλος του Χρισμένου δηλαδή Βασιλέα/Φαραώ καθότι ήταν η Χριστική δύναμη και στα Αιγυπτιακά μυστήρια αλλά όπως γνωρίζω και τα Κυπριακά όπου ο βασιλέας έπρεπε συμβολικά να παντρευτεί την Βασίλισσα του Ουρανού μέσα από τα σχετικά μυστήρια και δηλαδή τα Χριστικά μυστήρια που του παραχωρούσαν το θεϊκό δικαίωμα να γίνεις βασιλέας και να φορέσεις την corona η το halo του Άγιου που καίει τους δαίμονες και είναι προφανές έστω και σε συμβολικό επίπεδο έτσι όπως έφτασε σε εμάς είναι αυτή η δύναμη που έχρισε τον Ιησού Χριστό και δηλαδή το Άγιο Πνεύμα και δηλαδή το Περιστέρι που είναι ένα σύμβολο τόσο της Ιστάρ όσο και της Ελληνοκυπριακής Αφροδίτης. Έμενα το δικό μου βασίλειο δεν είναι σε αυτόν τον κόσμο είναι στον ΑΛΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ που είναι καθρέφτης. Αυτό μας είπε τότε το Άγιο Πνεύμα μέσα από τον Ιησού που έκαψε ΚΑΙ ΤΟΤΕ τα σάπια είδωλα.

Σχετικά εδώ:

ancestorsandarchetypes.weebly.com

THE SPIRIT = 744

744 = THE MIRROR

Η μήτρα της Αυγής που αναφέρεται και στα Εβραϊκά βιβλία είναι προφανώς η Αφροδίτη και δηλαδή ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ MORNING STAR = 888 που είναι ο πλανήτης Αφροδίτη που σύμβολο της είναι και το περιστέρι.

Psalm 110

1Psalm 110 Of David. A psalm.1The LORD says to my Lord: “Sit at my right hand until I make your enemies a footstool for your feet.”2The LORD will extend your mighty scepter from Zion; you will rule in the midst of your enemies.3Your troops will be willing on your day of battle. Arrayed in holy majesty, from the womb of the dawn you will receive the dew of your youth. [1]4The LORD has sworn and will not change his mind: “You are a priest forever, in the order of Melchizedek.”5The Lord is at your right hand; he will crush kings on the day of his wrath.6He will judge the nations, heaping up the dead and crushing the rulers of the whole earth.7He will drink from a brook beside the way [2] ; therefore he will lift up his head.

Εδώ πέρα είναι μια συζήτηση του Αγίου Πνεύματος με τον συμπαντικό εκπρόσωπο των ομοιοπαθών του σχετικά με τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδας και του Κόσμου και νομίζω μάλιστα ότι ανακάλυψα την θεραπεία για τον CORONAVIRUS και μάλιστα χωρίς εμβόλιο με τσιπάκι και παρακαλώ να το εξετάσουν όλοι οι ειδικοί καθότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τους άφορα ΟΛΟΥΣ .

https://katohika.gr/autognosia/o-stavros-tou-aiona-kai-to-oristiko-telos-tis-eidololatrias/

Περισσότερα εδώ:

https://katohika.gr/meli/phanes/

Report

What do you think?

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η κυβέρνηση Τραμπ φέρεται να συζήτησε για πραγματοποίηση της πρώτης πυρηνικής δοκιμής από το 1992

ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ!