Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
18:55 - 20/02/2016

Γιατί Μάνα είναι μόνο μια και της δίνεις το καλύτερο σου!

Επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας με στόχο να πλήξουν τις θέσεις του εχθρού με την κωδική ονομασία “Μαμά”, [2 φορές το “μα” που λέγαμε όταν μας συνελάμβανε επ’ αυτοφώρω και έπρεπε να πείσουμε πως δεν φταίγαμε εμείς αλλά ο… άλλος], διεξήγαγαν σήμερα τα επίλεκτα κομάντα, Γιάννης και Ηλίας!

Οπως αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν που εκδόθηκε από την κεντρική διοίκηση του Μπαμπά [ο έχων το γενικό πρόσταγμα κ.λπ. κ.λπ.] το σενάριο της επιχείρησης είχε ως εξής: Την μεταφορά ευαίσθητων και εύφλεκτων υλικών υπό μορφή φρούτων από τον στρατιώτη Γιάννη, γνωστό με την κωδική ονομασία “Ο τανάλιας” για την σταθερότητά του, και την επιτυχή μεταφορά δηλητηριασμένης κρέμας προς τη “Μαμά”, δίχως να φάει ούτε μια κουταλιά ο στρατιώτης Ηλίας, γνωστός με την κωδική ονομασία “Ο Εγκρατής”.

Φάση Α
Η Πρώτη φάση της επιχείρησης “Μαμά” δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γιατί ο στρατιώτης Γιάννης, εκ παραδρομής μετέφερε και φάκελο ο οποίος περιείχε απόρρητα έγγραφα με ευχές προς τη “Μαμά” για ταχεία ανάρρωση κ.λπ. κ.λπ. και σε μια επικίνδυνη στροφή έγινε μετατόπιση φορτίου με αποτέλεσμα να χυθούν τα ευαίσθητα υλικά, δίχως όμως να εκραγούν, πράγμα που κατέστησε εφικτή την περισυλλογή τους και την συνέχιση της επιχείρησης “προσφοράς” τους προς τον ανίδεο εχθρό “Μαμά”.

Κάπου στη διάρκεια περισυλλογής των ευαίσθητων υλικών ο Ηλίας νικήθηκε και “χτύπησε” μια κουταλιά μπισκοτόκρεμα. Διενεργήθηκε έκτακτη προανάκριση από τον Μπαμπά, αφού πρώτα ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ψιθυρίσματος, έτσι ώστε ο εχθρός να μην καταφέρει να υποκλέψει τις επικοινωνίες μεταξύ Μπαμπά και ομάδας επιλέκτων κομάντος, και αντιληφθεί την έκπληξη που του ετοίμαζαν. Ο Ηλίας κατέθεσε πως προσπάθησε απλά να τσεκάρει αν έχει “δέσει” το δηλητήριο σωστά!

Φάση Βου
Στη δεύτερη φάση της επιχείρησης υπήρξε και πάλι μια απρόσμενη ανατροπή του επικίνδυνου φορτίου, λίγο πριν υπάρξει οπτική επαφή με τον στόχο και τον πείσουμε πως προσεγγίζουμε με καλές προθέσεις και πως τα φρούτα είναι φρέσκα και καθαρά. [η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά… Α! ρε “καημένη” Μάνα και τι θα φας…]

Για μια ακόμα φορά ο στόχος “Μαμά” κατάφερε να επιβιώσει. Χάθηκε μια μάχη, δεν χάσαμε τον πόλεμο. Μανούλα, θα επανέλθουμε!

Δείτε το βίντεο

Φήμες λένε πως ο στρατιώτης Γιάννης θέλει να γίνει τερματοφύλακας! Τα ταλέντα δεν κρύβονται!!!

Προσοχή! Προσοχή! Να μην διαρρεύσουν οι πληροφορίες γιατί αποτελούν προϊόν ευαίσθητης στρατιωτικής έρευνας και είναι απόρρητες! Αντε μπράβο κομάντα μου!

– Στρατής

Υ.Γ.: Η εγκράτεια του στρατιώτη Ηλία με ξεπερνάει, σε κάθε στροφή “χτυπούσε” και μια κουταλιά…

Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Πολύ τρυφερό βίντεο!Τα παιδιά είναι επίγειοι άγγελοι,όλο χαρά,αγνή ψυχή και φώς!Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος αν ως μεγάλοι διατηρούσαμε κάποια από τα χαρακτηριστικά τους!

  • Ο Χριστός Είπε αυτό που αναφέρεις Ιωάννα
   ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ στραφῆτε καὶ γένησθε ὡς τὰ παιδία, οὐ μὴ εἰσέλθητε εἰς τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν.
   Μετ.: “Αλήθεια σας λέω, αν δε αλλάξετε και δε γίνετε σαν τα παιδιά, δεν θα εισέλθετε στη βασιλεία των ουρανών.”
   Κατά Ματθαίον 18:3
   Κι έχεις απόλυτο δίκιο! Να είσαι καλά!

 2. Ολα τα λεφτα……δεν υπαρχει λεμε…..να εισαι καλα Στρατη για το υπεροχο Βιντεο.
  ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*