ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα, είναι θεσμικά, ένα ανεπίσημο προτεκτοράτο, απλά δεν μας το λένε, δεν το χουν ανακοινώσει, καθώς αργά και σταθερά, νομοθετούν, προκειμένου ν’αντικαταστήσουν το σύνταγμα, έτσι ώστε να γίνει διακριτικά και να μην προκαλέσουν την όποια αντίδραση, του ντόπιου πληθυσμού. Η κάθε Γερμανία, είναι υπεύθυνη για την αποικία της, ακόμα και για τις αποικίες χρέους στην περίπτωσή μας, έστω εικονικού.

Τα προτεκτοράτα, εκτός από πολύ χρήσιμα γεωπολιτικά προπετάσματα της διαχειρίζουσας δύναμης, για τις γεωπολιτικές της συγκρούσεις, αξιοποιούνται ως μέσα παροχής πόρων, στην διαχειρίζουσα δύναμη. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή η δύναμη διαχειρίζεται οικονομικούς τομείς, της χώρας της οποίας ελέγχει, ενώ οι ντόπιοι διαχειριστές, αποτελούν απλώς υπαλλήλους της διαχείρισης αυτής. Η Γερμανία, με τις χώρες του δικού της γεωπολιτικού άξονα, Βέλγιο, Ολλανδία κλπ. κλπ. ελέγχει τους οικονομικούς τομείς της Ελλάδας.

Οι οικονομικοί τομείς μιας χώρας, είναι ο τριτογενής, δευτερογενής και πρωτογενής τομέας. Για να φτάσει σε σημείο η Γερμανία να ελέγξει και τον πρωτογενή τομέα, για την ακρίβεια να δημιουργήσει πηγές διαχείρισης πρωτογενούς τομέα, διότι ουσιαστικά είναι σχεδόν ανύπαρκτος στην Ελλάδα, θα χρειαστεί να το κάνει πολύ διακριτικά, διότι τότε είναι που αρχίζει και καταλαβαίνει ο ντόπιος πληθυσμός, ότι είναι αποικία.

»Αν και καταβάθος δεν θεωρώ πως καίγεται ιδιαίτερα ο Έλληνας για την ανεξαρτησία του, εκτός κι αν τον κινητοποιήσει, έμεσα, κάπως κάποιος τσοπάνης, εξ άλλου έτσι έχουμε μάθει σαν λαός δυστυχώς αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, άλλη συζήτηση»

Επί της ουσίας, τουλάχιστον σε »λογικούς λαούς» θα υπήρχε έντονη αντίδραση, αν ερχόντουσαν και δημιουργούσαν ορυχεία εντός των εδαφών του, γι αυτό και η Γερμανία δεν μπορεί να το κάνει άμεσα, παρ όλο που μέσω άπειρων επιχειρηματιών, έχουν αναπτύξει προγράμματα, έρευνας και εξόρυξης μεταλλευμάτων και δημιουργίας ορυχείων εντός της Ελλάδος, κυρίως σε επαρχιακά, ημιορεινά εδάφη. Για την ακρίβεια έχουν βάλει το μάτι τους, μέχρι και σε θέσεις, απ όπου μπορούν να εξορύσουν σίδηρο. Θα μου πεις, σιγά τι είναι ο σίδηρος; Εμ, ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα, ο σίδηρος είναι το βασικότερο μετάλλευμα, που χρειάζεται μια χώρα για να φτιάξει τα πάντα και θα ρθουν οι Γερμανοί να το εξορύσουν σε δικά μας εδάφη!

»Αν είναι έτσι, ας πάω κι εγώ στον Καναδά, να δημιουργήσω χωράφια, μεταλλεία, ναυπηγεία, να παράγω πρώτη ύλη από κει και ο Καναδάς να παίρνει τα τρία μου και να φέρνω την πρώτη ύλη, αποκλειστικά στην Ελλάδα! Πολύ λογικό»

Που πάμε, όταν μια χώρα, δεν μπορεί να βγάλει τον ίδιον της τον σίδηρο; Ο σίδηρος είναι το λιγότερο που θα εξορύσουν, περιττό ν’αναφερθούμε σε έρευνες που έδειξαν πόσο πλούσιο είναι το έδαφος μας, σε χρυσό και σε ορισμένες περιπτώσεις και σε ουράνιο και σε πλουτώνιο, αν και είμαι αντίθετος με τα πυρηνικά αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Το πρόβλημα όμως για τους Γερμανούς παραμένει, εκτός κι άν…

»Σε μια αποσταθεροποιημένη Ελλάδα, κάνεις ότι θες»

Φανταστείτε τώρα και συνδυάστε, τις διεκδικήσεις των Τούρκων, τις διεκδικήσεις των Αλβανών και την UCΚ, τις διεκδικήσεις στις οποίες σκοπεύουν οι Σκοπιανοί, τις διεκδικήσεις που θυμήθηκαν οι Βούλγαροι, συνδυάστε τα προαναφερόμενα, μ’ ένα στημένο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, μια εικονική εξέγερση λαθρομεταναστών, βάλτε και τους αναρχικούς και τις ΜΚΟ που ο ρόλος τους αυτός είναι, να προκαλέσουν εξέγερση και αυτό ήταν. Δεν θέλει πολύ να ξεφύγει η κατάσταση, θα ναι ζήτημα ημερών πλέον και αυτό συμφέρει στους Γερμανούς και στους Αμερικανούς, διότι η χώρα μας, θα μετατραπεί επισήμως σε ζώνη ελεγχόμενη από τον ΟΗΕ, δυτικών συμφερόντων γενικότερα, όπου και ο Γερμανός θα μπορεί να δημιουργήσει τους τομείς εξόρυξης των φυσικών μας πόρων και το ΝΑΤΟ θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την περιοχή, ως βάση για τις όποιες γεωπολιτικές συγκρούσεις.

Αυτό δεν είναι εξ άλλου και το σχέδιο; Φέρνεις χάος και μετά βάζεις την τάξη που σε συμφέρει, αυτό θα κάνουν. Να τονίσω επίσης, πως οι πόλεμοι, είναι κυριαρχικοί, ο χρυσός είναι απλά ένα μέσο, όχι ο αντικειμενικός σκοπός.

Συνεπώς το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν, εκτός από ένα απέραντο ορυχείο, δυτικών συμφερόντων, αποτελεί ένα προπέτασμα του ΝΑΤΟ για κάτι άλλο και ο νοών νοείτο, αλλιώς τι το θέλουν το προτεκτοράτο αυτό;

Αυτή θα είναι η αποσταθεροποιημένη Ελλάδα…

Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις, »από μας εξαρτάται και απ το πως θα κινηθούμε εκείνη την ώρα»

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *