in

LikeLike θυμοςθυμος ΤέλειοΤέλειο

Εσύ σώπα πήρες επίδομα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων και των αποστασιοποιήσεων που δημιουργήθηκαν στη ζωή μας θα ήθελα να σου δώσω μερικά στοιχεία αλλαγών που ήρθαν αλλά τελικά συντηρούν την γραφειοκρατεία, ενώ παράλληλα δεν σου δίνεται και λύση. Βεβαίως και δεν χρειάζεται να βρεις λύση γιατί πρέπει να είσαι εξαρτημένος. Αλλά είπαμε εσύ σώπα πήρες επίδομα.

Δεν ξέρω αν παρατήρησες αλλά εδώ και χρόνια δεν έχεις γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων που ελεγχόταν και από το υπουργείο οικονομικών, αλλά ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων, γιατί το κράτος έχει μόνο έσοδα – δικαίωμα και κανένα έξοδο – υποχρέωση. Δεν ξέρω αν είδες πρόσφατα το κατέβασμα της Ελληνικής Δημοκρατίας και παράλληλα την ανάρτηση της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων. Αλλά είπαμε εσύ σώπα πήρες επίδομα.

Δεν γνωρίζω επίσης αν πρόσεξες ότι η ΔΕΗ ως κοινωνικό αγαθό, με συμμετοχική μορφή από τους πολίτες τούτης χώρας έγινε πλέον μια ανώνυμος εταιρία και αν πάρεις στα χέρια σου λογαριασμό προ και μετά καραντίνας θα δεις και την αύξηση αυτής. Αλλά εσύ πήρες επίδομα οπότε σώπα. liberal.gr

Δεν γνωρίζω αν παρατήρησες τα τελευταία χρόνια την καταγραφή των ιδιωτικών γεωτρήσεων την δαιμονοποίηση ενός ακόμα κοινωνικού αγαθού του νερού επικεντρωμένη στο θέμα σπατάλης, στον επερχόμενο έλεγχο από ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα σου υποδεικνύουν πως θα ποτίζεις τα κτήματα σου ή το ότι θα πεις το νερό νεράκι που ήδη πληρώνεις γιατί κάπου στο 90 σου επέβαλλαν την εμφιάλωση. Αλλά αφού πήρες επίδομα σώπα.

Τις τελευταίες μέρες και σε χρόνο τάχιστο έγιναν ψηφιακές υπηρεσίες, στις οποίες δεν έδωσες σημασία μεν αλλά αυτές σε ταυτοποιούν με τον αριθμό κινητού – τα στοιχεία που έχεις δώσει στον πάροχο και τα δεδομένα που τηρεί η τράπεζα, μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ηλεκτρονικής υπογραφής ζητά είσοδο με κωδικούς e – banking. Αλλά είπαμε εσύ σώπα πήρες επίδομα. Δες το σημείο Δήλωση – Γνωστοποίηση

Λοιπόν κάπου εκεί στις πληροφορίες και στην διαφήμιση των μέσων μαζικής εξημέρωσης άκουσες για αίτηση σύνταξης στο τσακ μπαμ, αλλά ; Ισχύει για τον ΟΓΑ, όχι για τα λοιπά ταμεία χώρια που ένσημα πριν το 2002 δεν είναι μηχανογραφημένα στο ΑΤΛΑΣ οπότε ο φτωχός εν δυνάμει συνταξιούχος πρέπει να γίνει φακίρης για να βγάλει μια σύνταξη. Δεν μιλώ για την αναγνώριση στρατού όπου κάποιοι άτυχοι του 67 -74 πλήρωσαν με πολλά χρόνια θητείας γιατί αν τα χρειαστείς για εξαγορά καλύτερα πάρε δάνειο … όπα συγνώμη δεν μπορείς. Αλλά είπαμε πήρες επίδομα σώπα.

Μιας και το τρέξιμο καλά κρατεί για το δόλιο τον Έλληνα τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του ΕΦΚΑ την στιγμή που τα ταμεία λειτουργούν λίγο ως πολύ με παπικό σύνδρομο ; και αφού θες να βοηθήσεις γιατί την ανεπάρκεια σου την μεταφέρεις εκ νέου στο πολίτη που τόσα χρόνια του ρουφάς το αίμα ; Το είπες ενιαίο φορέα κοινωνικής ασφάλισης αλλά θα σου πω ότι ο δικός μου γονέας πιστεύει πως δεν θα ζει μέχρι να την βγάλουμε τη σύνταξη και αυτό είναι μέχρι τον 3/2021. Βέβαια η οικογένεια μου και κάθε ελληνική οικογένεια είναι δεύτερης κλάσης και κατηγορίας. Αλλά είπαμε εσύ σώπα πήρες επίδομα.

Αντίστοιχα εγγραφή σε ΟΑΕΔ, ταμείο ανεργίας και λοιπές ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο γνωστό υποχείριο που λέγεται λογιστής. Ο άνθρωπος για πάσα νόσο και πάσα μαλακία, ειδικά όταν έχει να αποδείξει κάθε μέρα ότι δεν είναι ελέφαντας έναντι τηλεοπτικών αστέρων και φωτεινών παντογνώστεων. Αλλά είπαμε πήρες επίδομα σώπα.

Ανακοινώσεις παράλληλα δανείων, προνόμια, τουρισμός για όλους, κοινωνικός τουρισμός, αλλά κάπου μια μικρή υποσημείωση,  η μπίζνα καλά οργανωμένη φίλε μου πλέον αποτελεί θεσμό και όταν πας κόντρα στους θεσμούς πας και μέσα, αν είσαι και φτωχός και ψάχνεις το δίκιο σου δε … πήδα μόνος από τον 4ο. Αλλά μην ξεχνάς είπαμε πήρες επίδομα.

Θα μου πεις τώρα ότι η οικονομία τρέχει σαν άτι και ανεμίζει και πως όλα βαίνουν καλώς στο παραλογισμό μας. Θα σου πω ότι τα πρόστιμα που πέφτουν κάθε μέρα έχουν πάρει πίσω κάθε ευρώ ή θα πάρουν πίσω γιατί απλά έτσι αποφάσισαν οι σερίφηδες της πόλης. Βέβαια κάθε μνημονιακή υποχρέωση πρέπει να τηρείται άσχετα από το αν ως χώρα είσαι από το 2009 μια ανώνυμη εταιρία, χωρισμένη σε οικονομικές ζώνες. Αλλά μην ξεχνάς πήρες επίδομα. Τι Είναι Το Μνημόνιο; και ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ η MEMORANDUM – ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ η MUDANA RELIGIO ADUNATA…Να το ξανα ακουσουμε λιγο;

Εκεί που σου κουνούν το δάχτυλο και ενώ μια ζωή ο ιδρώτας σου, η ενέργεια σου συντηρεί τα βαμπίρ της Ελλάδος, εσύ ακόμα είσαι σε φάση σφάξε με αγά μου για να αγιάσω. Ξεχνάς ότι εσύ θα πεινάσεις ενώ παράλληλα οι βολευτές τα μισά είναι αφορολόγητα και τα υπόλοιπα νόμιμες παρά το υπουργείο προμήθειες. Αλλά είπαμε σώπα πήρες επίδομα.

Ενώ η ζωή σου έχει ήδη έλλειψη 3 μηνών, ενώ το άγχος και το στρες σου έχουν επιβληθεί από το 2009 για πράγματα που σου υποκλέπτουν και σου ενεχυριάζουν εκούσια, εσύ ακόμα δεν είδες ότι η τελευταία ενημέρωση του λογισμικού του κινητού σου ήταν μια εφαρμογή που όπως το 112 θα διαβάζει αν έχεις κορονογιό ή κορονοκόρη. Απορία χρόνων ποιος ελέγχει τον ελεγκτή μάθαμε ; και με αφορμή την εναντίωση στην κατάσταση μήπως τελικά λαλήσει όλων μας το κινητό ότι είμαστε με covid και τελικά ως μολυσμένοι πέρα από κατατρεγμένοι φάμε τίποτα μπόμπες από το γείτονα και εμφανιστεί ως σωτήρ της ανθρωπότητας γιατί έφαγε τους μολυσμένους τούτης της γης ; Αλλά είπαμε πήρες επίδομα σώπα. «ΧΡΩΠΕΙ» Σωτήριος Σοφιανόπουλος

Και ενώ όλα είναι σε κοινή θέα, όλα περνούν μπροστά από τα μάτια σου χρόνια τώρα, περιμένεις το στομάχι σου να αρχίσει να ρίχνει πενιές πείνας για να καταλάβεις. Το μόνο αφορολόγητο κομμάτι μέχρι σήμερα και χωρίς ενφια είναι ο οικογενειακός τάφος ή το μνήμα που θα πάρεις στο τέλος αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέα θα τους μπει … σε γενικές γραμμές όμως σε σώζουν, σε συμπονούν, καταλαβαίνουν ότι το επίδομα που πήρες αρκεί για να σωπάσεις … και κάπως έτσι αυτοί ζουν καλύτερα και εσύ χειρότερα … δες την ιστορία της εν λόγω εταιρίας που θυσιάστηκε όπως η εταιρία Μαλκότση.

Δεν γνωρίζω αν θυμάσαι και την ΕΒΟ ή ποια η πορεία της ΕΛΒΟ αλλά κάποιοι φροντίζουν για τα δικά τους click bait όχι τούτης της χώρας. Τα συμπεράσματα δικά σου αφού δεις και τα στοιχεία. 

-> https://www.tourism4all.gov.gr/

-> κοινωνικός τουρισμός από ΟΑΕΔ λήγει σήμερα

Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους !

Report

What do you think?

18 points
Upvote Downvote

Written by Γέρος Παράξενος

Περήφανος που γεννήθηκα Έλληνας όσο και αν θέλουν να το ποινικοποιήσουν. Προσπάθω να αφυπνίσω όσους θέλουν να αντιδράσουν, για τους άλλους δεν θα μπορέσω. Από φοιτητής έγγραφα και έψαχνα διάφορα, κάθε άνθρωπος κρίνεται από τις πράξεις του.

Comments

Leave a Reply
 1. ΑΔΕΛΦΈ ΔΊΚΙΟ ΕΧΕΙΣ…. ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΏΡΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΤΑΊΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΉ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ; ΤΏΡΑ ΠΟΥ Η ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΩ ΚΙ ΑΠΌ ΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ;

  • Δίνω φταίξιμο ότι ακόμα επιμένουν στο ψέμα και την υπόσχεση και η ψυχολογία έφτασε εδώ γιατί τα πηγαίναμε όλα αμάσητα. Δεν είναι θέμα να έχω δίκιο αλλά τόσα χρόνια εις βάρος μας γίνονται τόσα αλλά ακόμα επιλέγουμε διχασμό, φανατισμό, κόμμα μέχρι να μας βάλουν τελεία.

 2. Μαλκότσης : https://www.youtube.com/watch?v=RXwdxZtskds

  Θρυλικό PONY : https://www.youtube.com/watch?v=rIqJPHBoBtk

  To πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Ελλάδα ήταν το Enfield 8000. Κατασκευάστηκε στη Σύρο :https://www.youtube.com/watch?v=nmwQRfadHVw

  Να θυμούνται οι παλιοί και να ανυψώνεται το ηθικό των νέων γιατί μπορούμε !

 3. Λόγο λήξης χρόνου παραμονής στην σελίδα δεν εμφανίζεται αυτό είναι το μήνυμα ->
  Δήλωση – Γνωστοποίηση
  Επιθυμώ να παραλάβω τον κλειδάριθμο μέσω SMS και email που δηλώνω και γνωρίζω ότι τα στοιχεία της αίτησής μου, ΑΦΜ, τύπος και αριθμός ταυτότητας, ΙΒΑΝ και αριθμός κινητού τηλεφώνου διαβιβάζονται, μέσω διαλειτουργικότητας προς διασταύρωση με τα τηρούμενα από πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή/και πάροχο υπηρεσιών πληρωμών που θα υποδείξω, αποκλειστικά και μόνο για την πραγματοποίηση της ηλεκτρονικής ταυτοποίησής μου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην απόφαση Α.1082/2020 (ΦΕΚ Β’ 1303/11.4.2020). Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, τα διαβιβασθέντα δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή/και του παρόχου υπηρεσιών πληρωμών
  ** Αποδέχομαι τα ανωτέρω

 4. ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑ… ΒΛΕΠΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.
  “ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ” ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟ`Ι’ΔΟΙΟΥ – ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΚΑΙ “ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ”[!!!!!] ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.
  …. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ… ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ;… ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΠΩΣ;… ΒΛΑΚΕΙΑ;…. ΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΓΧΟΛΜΗΣ;;;
  ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΠΙΘΗΚΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ 4 ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΑΠΟΡΙΑΣ…. ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ.

 5. ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ; ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΜΑΛΚΟΤΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ “ΕΤΥΧΕ” Η ΕΘΝΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ [ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ] ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, ΑΛΛΑ …“ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΧΑΧΑ… ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.
  ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΤΕΡ 7-9 ΙΠΠΟΥΣ ΜΕ ΒΟΛΑΝΤΙ, ΥΔΡΟΨΥΚΤΟ ΚΑΙ ΜAXIMUM 1700 ΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΩΗ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πρύτανης Αφρικανικού Χριστιανικού Πανεπιστημίου: «Οι μαύροι στην Αμερική είναι οι πιο ελεύθεροι και πιο ευημερούντες μαύροι στον κόσμο»

Πειραμα Stranger …Η πιο σημαντικη ειδηση του 2020 …που δεν θα την δεις !