in

ΕΚΤΑΚΤΟ : Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν μοιρασιά στο Αιγαίο με την Τουρκία , για να μη «φύγει» και διαλύσει το ΝΑΤΟ .

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

«Έρχεται» θερμό επεισόδιο το επόμενο 6αμηνο(;) για αφορμή , το οποίο , δε θα οδηγήσει σε σύρραξη , θα είναι όμως αρκετό . Το ύπουλο αυτό σχέδιο σε βάρος του Ελληνισμού που καιρό τώρα εξυφαίνεται , πρέπει ¨σήμερα¨ να αναχαιτιστεί .

Προτείνουμε άμεση σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών στην Ελλάδας ( ει το δυνατόν και με εκείνων της Κύπρου ) και τη σύσταση κοινού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ( για να αποκτήσει έμμεσα η Κύπρος και Νατοϊκή ομπρέλα )

Επαναλαμβάνουμε το δόγμα μας «Αμυνόμενη η Κύπρος , αμύνεται η Ελλάδα »

‘Όταν πλέον ο ανωτέρω σχεδιασμός σε βάρος μας γίνει αισθητός ( αναπόφευκτα ) θα είναι αργά και για την παρούσα Κυβέρνηση και για τον Ελληνισμό .

Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε . Οι πληροφορίες μας που «λένε» ότι ξεκίνησε η επιχειρησιακή εφαρμογή του σχεδίου αυτού , δεν επιδέχονται ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση .

Το ότι , Τουρκία και Ελλάδα «αποτελούν δύο ισχυρούς συμμάχους» στο ΝΑΤΟ, δεν σημαίνει ότι αν οι χώρες αυτές «δεν προσέξουν, δεν θα μπορούσε να προκληθεί ένα στρατιωτικό επεισόδιο . Σ αυτό το περιθώριο «χωράει» η κλιμακούμενη τακτική των ΗΠΑ να ενθαρρύνουν τη μοιρασιά του Αιγαίου με το πρόσχημα ( που όλα αυτά τα χρόνια καλλιεργείται έντεχνα με προκλητικότητες και παραβιάσεις ) ότι τούτο ( δεδομένου του αναπόφευκτου μιας σύρραξης που προβάλλεται ) είναι η καλύτερη λύση

Αμερικανικά κόλπα δηλαδή .Διαψεύστε τα δημόσια κ Τζέφρι Πάιατ , αποδείξετε ότι η ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας είναι «προς το συμφέρον» των ΗΠΑ. Μια φυγή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ σε αυτό το χρόνο , θα επιτρέψει την επέλαση της Ρωσίας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Υγ . Όταν λαμβάνει χώρα κωδικοποιημένο μήνυμα μεταξύ δυο υπηρεσιών πληροφοριών , δυο Κρατών και εν συνεχεία γίνονται συγκεκριμένες στρατιωτικές κινήσεις , τότε το μήνυμα «αποκωδικοποιήθηκε » . Όταν τούτο επαναλαμβάνεται , έχουμε «σπάσει» όλους του κωδικούς

Καλές γιορτές !!

Αθήνα 21/11/2019

Έκτακτη ανακοίνωση .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή )

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Γι αυτό ο Αντωναρος είπε ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές το β 6αμηνο του 2020 ;; Λεω εγω τώρα

 2. Μας είχαν πάντα για φαγώσιμα, δεν ,αλλάζει τίποτα,όλα προσχεδιασμένα…το νου μας Παιδιά…εσωτερικά κ εξωτερικά…

 3. Όταν λέτε “σύσκεψη πολιτικών αρχηγών” για ποιούς αρχηγούς μιλάτε ;;;
  Όταν ξέρετε και μάλιστα πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει κανείς “έλληνας” πολιτικός, εκτός και αν σας διαφεύγει…..
  Όλοι τους νοιάζονται για την καρέκλα τους και τα εκατό χιλιάρικα κατά μέσο όρο τον χρόνο και το πως θα αποκαταστήσουν τους απογόνους τους, όπως μας έχουν αποδείξει μέχρι τώρα…
  Και το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα είναι πως θα εξασφαλίσουν το κεφάλι τους και τα κλεμμένα …

 4. Αγαπητή ΟΥΑ, προφανώς ξεχνάτε το 1922, το 1953, το 1974 και πάει λέγοντας.
  Άρα, σαν σκεπτικό στέκει, αλλά μη εφαρμόσιμο ελλείψει πραγματικών δεδομένων.
  Καλές Γιορτές λοιπόν και αφήστε σε εμάς να καθαρίσουμε τα άπλυτα…

 5. Όταν λέτε “σύσκεψη πολιτικών αρχηγών” για ποιούς αρχηγούς μιλάτε ;;;
  Όταν ξέρετε και μάλιστα πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει κανείς “έλληνας” πολιτικός, εκτός και αν σας διαφεύγει…..
  Όλοι τους νοιάζονται για την καρέκλα τους και τα εκατό χιλιάρικα κατά μέσο όρο τον χρόνο και το πως θα αποκαταστήσουν τους απογόνους τους, όπως μας έχουν αποδείξει μέχρι τώρα…
  Και το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα είναι πως θα εξασφαλίσουν το κεφάλι τους και τα κλεμμένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ποινικοποιούν τη σίτιση αδέσποτων

Πολεμική προειδοποίηση Αιγύπτιου Αξιωματούχου σε Τουρκία: «Θα σας απαντήσουμε στρατιωτικά στην επόμενη πρόκληση»