ΤΟ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ »ISIS» ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ »ISIS» ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΚΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!

(ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ). ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ 5ου ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ 1920. ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΟΠΛΑ »PECHENEG» , »DRAGOUNOV», ΚΑΙ »ISTIGLAL» ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ , ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ—ΚΟΣΣΟΒΟ—ΤΕΤΟΒΟ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ »KATOHIKA NEA .GR» , ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ »ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ». ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ »ISIS» ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ »ISIS» ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΚΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!! (ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ).
ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ 5ου ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ 1920. ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΟΠΛΑ »PECHENEG» , »DRAGOUNOV», ΚΑΙ »ISTIGLAL» ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ , ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ—ΚΟΣΣΟΒΟ—ΤΕΤΟΒΟ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ »ISIS» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑ. » ISIS» + »UCK ΚΟΣΣΟΒΟΥ»= ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΟ »ISTIGLAL» ΕΧΕΙ ΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ , ΗΤΟΙ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΗΛΟΜΙΣΟΥΜΕΝΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΟΣΣΟΒΟ, ΤΕΤΤΟΒΟ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ »ISIS» ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ »ISTIGLAL» ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.
ΟΘΕΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΟΙΚΗΣΕΩΣ ΝΑΤΟ , ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 1ηςΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΔΟΙΚΗΣΕΩΣ ΝΑΤΟ. ΑΝ ΟΧΙ , ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΑ »ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΑ 138 ΕΩΣ 151., ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ: 1) ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΑΛΥΘΕΝΤΑ ΧΑΛΙΦΑΤΑ ΤΟΥΣ »ISIS» ΤΗΣ ΡΑΚΚΑ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΙΡΑΚ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΑ ΩΣ ΕΝΙΑΙΟ »ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑ», ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. 2) ΤΟ »ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΙΣΤΙΝΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΕΞΟΠΛΙΣΘΕΙ ΜΕ »ISTIGLAL» ΑΠΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ »PECHENEG» ΚΑΙ ΜΕ »DRAGOUNOV» ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. 3) ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΑΠΟ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. 4) Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΝ Α’ ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΡΟΔΟ, ΚΩ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ (ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ) ΚΑΙ ΧΙΟ, ΣΑΜΟ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Δ’ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΔΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΔΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ Ζ’ ΜΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ. ΟΜΟΙΩΣ , ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΕΙΣ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ-ΚΩ-ΡΟΔΟΥ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΜΟΙΩΣ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟ ΑΤΑΔ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣ F-16 ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ.

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΤΑΓΩΝ , ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΑΡΘΡΩΝ 138 ΕΩΣ 151 ΠΟΙΝ.ΚΩΔΙΚΟΣ.

ΤΑ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Α’ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΩΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΔΙΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΙΘΑΝΗ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟ Δ’ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.

ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΚΟΙΛΑΔΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (KORNET—E, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ Δ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ.

Υ.Γ:

ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR» ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΠΟ »ΚΕΡΒΕΡΟ» ΚΑΙ »ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» , ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ »ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ» ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, »ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ» ΕΥΜΟΛΠΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ , ΔΙΟΤΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ »ΕΨΙΛΟΝ» ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ »ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΛΕΩΣ» , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΙΣΛΑΜ, ΚΙΝΑΣ, ΣΕ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ , ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ »ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΟΠΡΑΝΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ »ΝΟΜΑΡΧΕΣ», »ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ», ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΡΧΕΣ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/06/blog-post_27.html

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/06/blog-post_26.html
http://katohika.gr/ellada/kokkinos-sinagermos-tourkia-apagoreuei-sto-elliniko-polemiko-nautiko-askisi-sto-kastelorizo-notam/

Loading...

22 thoughts on “ΤΟ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ »ISIS» ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ »ISIS» ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΚΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!

 1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! says:

  AXAXAXA, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, Η ΟΕΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΕΘΑ, ΤΟ ΑΤΑΔ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ..ΧΑΧΑΧΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??? ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ-ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ!!!!

  • TSATSOYTSILOUTSISKATOYLAKIA says:

   ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΧΒΕΙΕΧΩΒΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ.ΗΟΗΟΗΟΗΟΗΟΟΗΟΗΟΟ

 2. PANDAROS says:

  στρατηγε μου,εχεις καλες προθεσεις αλλα δεν το κατεχεις καλα το αθλημα………δεν πειραζει νεος εισαι,μπορεις να ασχοληθεις με αλλο…………..Λοιπον,πες οτι αυριο το πρωι γινει ντου απο την Τουρκια,1]ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ!!!!ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΜΕΙΟΝ ΚΑΜΜΙΑ 30αρα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ………………………………………………………..2] Η Ελλαδα εχει ενα απο τα πιο πυκνα αντιεροπορικα δυκτια στον κοσμο!!!!!!!!!!ΝΑΙ,χαχαχχαχχα ετσι ειναι….με PATRIOT ,S-300,HAWK-TOR,τους γαλικους KROTALE,kαι κατι αλλους ρωσικους που δεν τους θυμαμαι…επισης εχει και v-shorads που τους ειχαμε παρει απο τα γερμανα …………AN ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ θΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!!!!Δεν θα προλαβαινουν να μετρανε κατεβασμενα αεροπλανα…………………………………………………….3]ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟΣ!! ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΑΣ,[που ειναι και απο τα πιο γαματα του κοσμου…] ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ,ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ…………………………….4] στον εβρο ασε δεν το συζητω θα χαθει πολυς λαος και απο μας και απο αυτους………………………………………………………..οποτε αγαπητε μου, τι να μας κλασουν τα μεμετια?……..ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ……αν ομως παρουμε το ο.κ απο τα αμερικανα θα τους ξεσκισουμε……………………………………και οι Ρωσοι?χαχχαχαχαχα αυτοι δεν ειναι πουθενα,μονο αν γινει πυρηνικος πολεμος θα την ακουσουμε απο αυτους….ακκιως στα τακτικα στρατα θα τουμπεκιαστους…. 2 χρονια βαρανε τους ισλαμοπιθηκους και αυτοι ακομη εκει ειναι,ΘΑ ηθελα να ηξερα τι σκατα βαρανε τοσα χρονια τωρα………………………………….. εγω τα βλεπω ετσι τα πραμματα αγαπητε φιλε…….οταν υπαρχουν mlrs και scalp τι να κλασουν τα τυφεκια »ISTIGLAL»Που μας γραφεις,ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ μπουρδελο Μ-113 , ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ TOW ,TA MILAN KAI TA KORNET?ΠΕς ΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…………………………………………ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….εχεις μεγαλο δικιο σε ολα οσα γραφεις……

  • PANDAROS says:

   ξεχασα και το PECHENEG ειναι ενα απλο πολυβολο γενικης χρησης,και το Dragunov ειναι ενα οπλο ελευθερου σκοπευτη……….ε,και?…………….αυτα τα οπλα θα φερουν την καταστροφη μας?…χαχχαχχαχχαχαχαχχαχα……………ελεος αδελφε ελεος……ειπαμε να σε διαβαζουμε ,αλλα σημερα το παρακανες….μοα ελλαδα με απατσι ,λεοπαρντ, mlrs ,f-16 και κομαντα θα φοβηθει κατι γυφτους με πολυβολα τυφεκια ελευθερου σκοπευτη και βαρεα τυφεκια αντιαρματικα……………ας κοπιασουν και θα δουμε ποσοι θα μεινουν σε μια μερα!!!!

   • ΠΑΝΔΑΡΟΣ ΚΑΡΘΩΦΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.... says:

    ΠΑΝΔΑΡΟΣ ΚΑΡΘΩΦΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ….ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΩΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΑΡΑ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ISTIGLAL ΚΑΙ ΤΑ PETSENEG ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΧΤΗ?? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΚΛΟ ΚΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΕ….

 3. filarianna says:

  Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο αλ Μπαγκντάντι είναι νεκρός. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες και το Ιράν δήλωσε επίσημα μέσω του Αλί Σιραζί, πως ο ηγέτης του ISIS είναι «σίγουρα νεκρός». Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, αναδύεται κάποιο άλλο ερώτημα. Θα αναλάβει άλλος και εάν ναι, ποιος τη θέση μαριονέτας που κατείχε ο αλ Μπαγκντάντι; Τί εθνικότητα θα «δηλωθεί»;

 4. ΚΙΝΕΖΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΣΙΝΙΚΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΧΜΕΤ ΣΙΟΝΤΑΙΖΟΓΛΟΥ says:

  ΧΑΡΧΑΡ! ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ PECHENEG ΚΑΙ ΤΑ INSTIGLAL ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ? ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΧΑΡΧΑΡ!ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΑ ΤΑ ΖΑ ΑΧΑΧΑΧ. Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ CONVOI ΜΕ PECHENEG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΝΕ ΣΚΟΠΙΑ ΧΑΧΑ! ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΑΧΑΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΕΛΗΝΗ! ΑΧΑΧΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ ΑΟΥΡΕΛΙΟΝ ΣΙΝ-ΣΙΟΝ-ΣΕΟΥΛ-ΣΙΝΑ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗ!

 5. Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ says:

  Αναγνώστες, καλά όσα λέγονται αλλά είναι ένας παράγοντας που δεν υπολογίζετε, γι αυτό και θεωρείτε υπερβολική την πιθανότητα ύπαρξης κινδύνου/ σοβαρής απειλής. Δεν υπολογίζετε, τον παράγοντα »Κράτος, προτεκτοράτο της Ε.Ε» και τα γεωπολιτικά συμφέροντα/ σχέδια, για την περιοχή μας.
  1. Ναι, πράγματι οι ένοπλες δυνάμεις, υπερέχουν των Βορειο-Βαλκανικών κρατών και σε πολλά και έναντι της Τουρκίας αλλά για να γίνει ουσιαστική αντίμετώπισή τους, είναι απαραίτητο, η Ελλάδα να είναι ένα ανεξάρτητο Έθνος-Κράτος, δίχως αυτά τα λαμόγια που κυβερνούν, ειδάλλως ναι, θα ηττηθούμε και αυτό δεν είναι υπερβολικό., των ξένων δυνάμεων.
  2. Υφίσταται διαβεβαίωση, εκ μέρους των ενόπλων δυνάμεων και του προδοτικού κράτους, πως δεν θα παραχωρηθούν εδάφη και πως πάσα απόπειρα κατάληψης εδάφους, θα συντριβεί; Όχι. α) Αντιθέτως, υφίσταται διαβεβαίωση, εκ μέρους των όσων είπε η Ψαρούδα Μπενάκη στον Παπούλια τότε, ότι θα υπάρξει μείσωση συνόρων.
  β) Μέσω του δόγματος των ενόπλων δυνάμεων που αναθεωρήθηκε το 2010, υφίσταται η διαβεβαίωση, πως δεν είναι στα πλαίσια πλέον, της λειτουργίας των ενόπλων δυνάμεων, να συντρίψουν ολοσχερώς μια επιτηθέμενη δύναμη και να την εξαναγκάσουν σε συνθηκολόγηση, όπως ορίζεται »Στις βασικές αρχές του πολέμου» αλλά όπως το δόγμα μας αποκαλύπτει »Μέσω της πολιτικής ηγεσίας και της διαμεσολάβησης της διπλωματίας, μέσω καταγγελιών ενεργειών στον ΟΗΕ και στο ΝΑΤΟ και κατόπιν οδηγιών από την πολιτική ηγεσία, οι ένοπλες δυνάμεις, θα περιοριστούν στον ρόλο, της αποτροπής και αποφυγής σύγκρουσης, προκειμένου να μηδενιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η πιθανότητα συγκρούσεων και πως μέσω της διπλωματίας, θα βρεθεί πολιτική λύση, η οποία αποσκοπεί στην παύση των εχθροπραξιών» ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα κανονιστεί να παραχωρηθούν εδάφη, καθώς το δόγμα, δεν αναφέρεται πουθενά, σε »Εξαναγκασμό, προς συνθηκολόγηση του αντιπάλου»
  β) Οι ξένες δυνάμεις, θέλουν την Μακεδονία, την Θράκη, το Αιγαίο, ουδέτερες ζώνες για τους αγωγούς τους και για την μεταξύ τους σύγκρουση, ενέργεια, που στηρίζει το ντόπιο κράτος και προωθεί και υπάρχουν πολλά παραδείγματα και αποδείξεις.
  γ) Το στράτευμα πλέον, προορίζεται να λειτουργήσει, ως χωροφυλακή/ στρατοχωροφυλακή του ΝΑΤΟ και όχι ως εκστρατευτικό σώμα.
  δ) Τα συμφέροντα των δυτικών και του ΝΑΤΟ, εδώ και χρόνια, επιθυμούν, τον διαμελισμό της βορείου Ελλάδος σε τρία μικρότερα κομμάτια, τα οποία θα αποτελούν και πηγές φυσικών πόρων για τον άξονα του ΝΑΤΟ και βάση, προς χρήση, κατά της Ρωσικής ομοσπονδίας, διότι κάνοντάς το αυτό επισήμως, σε μια χώρα με εθνική κυριαρχία, την θέτεις σε άμεσο κίνδυνο και δεν είναι λογικό αλλά μικρά προτεκτοράτα, χώρους ευθύνης, συνδιαχείρισης, ούτε καν κράτη, μεταξύ χωρών του ΝΑΤΟ και με ντόπιες ψευτοκυβερνήσεις, εκεί γίνεται και ακριβώς αυτό θέλουν.
  3. Γι αυτό λέω, πως δεν υπολογίζετε συμαντικότατους παράγοντες που μας επιρεάζουν άμεσα.
  Πράγματι, είναι σε θέση οι ένοπλες δυνάμεις ν’ανταπεξέλθουν σε πόλεμο με την Τουρκία αλλά υπάρχει περίπτωση οι πολιτικοί να κάνουν γενική επιστράτευση; Σκοπεύουν να μην παραδώσουν το Αιγαίο; Σκοπεύουν δηλ. να εξαναγκάσουν σε συνθηκολόγηση τον επιτηθέμενο; ΌΧΙ! Οπότε, πάει το Αιγαίο, πάει και η Θράκη.
  Β) Πράγματι, υπερέχουν οι ένοπλες δυνάμεις, έναντι των Βορειο-Βαλκανικών κρατών. Σκοπεύουν όμως να εξαναγκάσουν τους επιτηθέμενους σε συνθηκολόγηση; Να καταστρέψουν την UCK; Να βρουν όλους τους πυρήνες της εντός Ελλάδος και να τους εξαφανίσουν, έτσι ώστε ν’αποτραπούν ενέργειες υπονόμευσης, μες τα εδάφη μας; Οχι. Οπότε, χωρίς να κάνουμε κάτι οι έφεδροι, μόνοι μας, χωρίς διαταγή από κανέναν, έναντι της UCK και των Ισλαμιστών που φέραν εντός Ελλάδος, η δυτική Μακεδονία και η Ήπειρος, θα μετατραπούν σε επικίνδυνες ζώνες και σε συνδυασμό με το πανελλαδικό χάος, την πτώχευση και την σύρραξη με την Τουρκία, θα χαθούν, γιατί το κράτος, ΔΕΝ θα κάνει επιστράτευση, ΔΕΝ κοιτάξει να εξολοθρεύσει τον επιτηθέμενο, ΔΕΝ θα τους εξαναγκάσει σε συνθηκολόγηση και οι ένοπλες δυνάμεις, ΔΕΝ έχουν αυτόν τον αντικειμενικό σκοπό πλέον στο δόγμα τους, που αναθεωρήθηκε το 2010 και ΔΕΝ μπορεί ένας, οι μερικοί δεκάδες στρατιωτικοί να το αλλάξουν αυτό, να δράσουν δηλαδή, χωρίς διαταγή, διότι θα καταδικαστούν από το στρατοδικείο, προτού προλάβουν να οργανώσουν πραξικόπημα, άσε που η κοινή γνώμη, με τέτοια πλύση εγγεφάλου που χει και την προπαγάνδα που θα δέχετε, θ αντιδράσει και θα προκληθεί περισσότερο χάος…
  3. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
  Συνεπώς, μ’αυτά τα δεδομένα, ναι, είναι απειλή για μας και όχι, δεν θ’αντιμετωπισούν. Εκτός κι αν: Οργανωθούμε και το κάνουμε εμείς οι έφεδροι και οι πολίτες οργανωθούμε και κάνουμε αποκατάσταση του συντάγματος και επανασύσταση του έθνους – κράτους.
  Οπότε, εν τέλη, από μας εξαρτάται!
  (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;)
  »Εμείς, οι πολίτες, οι πολίτες-οπλίτες, εμείς, έχουμε την αποκλειστική ευθύνη, ν’αντιμετωπίσουμε το μέλλον, κανένας θεσμός, εμείς οι ίδιοι και σύμφωνα με το σύνταγμα, εμείς είμαστε ο θεσμός τώρα!

  • Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ says:

   (Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη αλλά έγραψα πολύ βιαστικά και με νεύρα).
   Όσον αφορά τα τυφέκια Istiglal και Pecheneg, για το αν αποτελλούν σοβαρό επιχειρισιακό πρόβλημα, που οφείλει ν’αντιμετωπιστεί, με κατασκευές εξοπλισμού, που οι ίδιοι οι έφεδροι πρέπει να κάνουμε, ρωτήστε εμάς, που είμασταν στις ειδικές δυνάμεις και εκπαιδευτήκαμε σε άπειρα αντικείμενα, μετά την εκπλήρωση της θητείας μας.
   Ναι, είναι πρόβλημα αυτά τα τυφέκια! Μια βολή ενός ελεύθερου σκοπευτή, εκτελώντας έναν, μέσα σε μια ομάδα οπλιτών, από τα 3000 έως 4000 μέτρα, είναι πρόβλημα, καθώς παραλύει ολόκληρη ομάδα και για να τον φτάσεις με απλό τυφέκιο, όχι τυφέκιο κατά υλικού, χρειάζεται να πλησιάσετε στα 800 μέτρα περίπου και αν το τυφέκιο είναι 7.62χ51 και ακριβείας.
   Θα μου πεις υπάρχει και η παραλλαγή, ναι μόνο που απαιτείται παραλλαγή, σε συνδυασμό με στολή απόκρυψης από υπέρυθρες/θερμικές διόπτρες και το να παραλύσει μια ολόκληρη ομάδα, για έναν σκοπευτή, είναι ανεπίτρεπτο για τις επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων.
   »Ο πόλεμος άλλαξε κι αυτό είναι μόνο η αρχή»

   • ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ says:

    Βρήκε ο πολίτης την εύκολη λύση: Του λες για κίνδυνο και σου λέει, »έλα μωρέ, τους τρώμε» Νομίζει ότι είναι παιχνίδι και ότι ο πόλεμος έχει να κάνει με το αν τολμάς η όχι. Το ειρωνικό είναι, ότι μιλάει για εμάς, χωρίς εμάς και λέει πράγματα του τύπου, »Ποιους αυτούς; Θα τους σκίσουμε» Ποιους, ποιοι θα σκίσετε; Εσείς θα το κάνετε, η εμείς; Θα καθώσαστε στον καναπέ και μετά όταν τελειώσει, θα ξαναλέτε »Τους σκίσαμε» Ποιοι ρε τους σκίσατε, τι κάνετε πέραν απ το να περιμένετε από άλλους; Δεν πειράζει σου λέει, θα πάνε όλα καλά, »Είμαστε Ελληνάρες» Το λέει εκ του ασφαλούς, λες και θα ναι αυτός που θα τραβίξει όλο το ζώρι… Σου λέει »δε βαριέσαι, θα βγάλει ο μαλάκας το φίδι απ την τρύπα» Και τώρα πρέπει εμείς, υπό αυτές τις συνθήκες, που δεν φιλοτημείται κανένας, να οργανωθούμε για να λύσουμε το πρωταρχικό πρόβλημα, ανατρέποντας την πηγή του προβλήματος, θα πρέπει μέσα σ’αυτές τις καταστάσεις, να κάνουμε ότι θα κάνουμε, για να συνεχίσει αυτός να κάθετε στον καναπέ του και ν’ανεχτούμε μετά και τις πολιτικές του επιλογές, που μόνο ικανοποιητικές δεν θα ναι, οπότε ότι θα χουμε κάνει, θα ναι για το τίποτα, χαμένος κόπος. »Του τύπου, γυρνάς από τον πόλεμο, ελπίζωντας πως η Ελλάδα, δεν βρίσκεται πια στα χέρια, κάποιας μαριονέτας των ξένων δυνάμεων και τελικά συμβαίνει το αντίθετο, γιατί ο πολίτης, δέχθηκε τον πρώτο ψευτοσωτήρα που του παρουσιάσανε, εν καιρό κρίσης.
    ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Πέραν του ότι θα νιώθεις μαλάκας, τι κάνεις; Πας σε εμφύλλιο;

    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ... says:

     ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ….ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!

     • ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ says:

      Τα γραψα για τους αναγνώστες, προκειμένου να τους ερεθίσω με την πραγματικότητα. Θα έρθω σε επικοινωνία σύντομα, θέλω να ετοιμάσω βέβαια και μερικές πληροφορίες πρώτα, για αρκετά ζητήματα που λαμβάνουν χώρο στο παρασκήνιο, εντός Ελλάδος. Αφορά μέχρι κι ενέργειες αρχαιοκαπηλείας των ξένων δυνάμεων με διαμεσολαβητή το κράτος, σε συγκεκριμένες περιοχές.

    • ΧΡΗΣΤΟΣ says:

     ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
     ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΑ 1988 ΤΗΣ ΟΕΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΙΣΟΥΝ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ. ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

     • Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. says:

      Ένα πράγμα χρειαζόταν για να κατανοήσω ότι η ΟΕΑ κάνει σοβαρή εργασία: Να την μελετήσω! Πράγμα που δεν έκανα, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα, να νομίζω ότι η ΟΕΑ είναι τύπου Πάλμος και Σώρρας αλλά »όταν αποφάσισα να την μελετήσω, αναθεώρησα πολλά» Το έργο της ΟΕΑ είναι σοβαρό κι ας πει ο καθένας ότι θέλει, εξ άλλου, ακόμα και για την ύπαρξη φίλων εκτός πλανήτου, μπορεί να μην υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις, αν και δεν παίρνω όρκο, υπάρχουν όμως άπειρες ενδείξεις! Τυχαίες σίγουρα δεν είναι, ίσως αναθεωρήσω σε πολλά ακόμα.
      Όσο για τον στρατηγικό και γεωπολιτικό τομέα, η ΟΕΑ είναι η μόνη που ασχολείται με την πραγματική πηγή του προβλήματος, τον υποκινητή της εξάντλησης των δυο πόλων έλξης και πάντα θεωρούσα πως αυτός πρέπει να ναι ο σκοπός μας. Να επιβιώσουμε αυτάρκεις και αυτόνομοι, για να μαστε σε θέση να νικήσουμε τον πόλεμο και όχι ν’αναλωθούμε σε αψιμαχίες που εχθρός μας πετάει σαν δόλωμα. Οπότε, ας πει ο καθένας ότι θέλει, η ΟΕΑ, έχει δίκιο τελικά!

 6. Ανώνυμος says:

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟΝ »PANDARO» ΚΑΙ ΚΑΘΕ »PANDARO» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ!!.

  Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ .GR» , ΛΟΓΩ ΑΝΟΗΤΩΝ ΑΜΑΘΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΠΙΖΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .

  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΜΑΘΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ , ΑΥΤΟΧΡΗΣΤΗΚΕ ΑΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ :

  » ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ….» . Η ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ , Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ . ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΑ ΕΚΑΝΕ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ TURKISH AIRLINES ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΩΣ ΠΙΛΟΤΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΑΡΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 , ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΔΕΞΙΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ , ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΔΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΕΛΙΓΜΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ . ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ »ΜΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΩΣ» , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ .

  ΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ , ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ ΟΔΕΥΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S-400 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο….’’ΦΙΛΕΛΛΗΝ’’ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ ΚΑΘΕ ΜΟΙΡΑΣ , ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΓΙΔΑΣ.

  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ , Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ , ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΟΗΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΟΠ ΓΚΑΝ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ .

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ , ΩΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ . Η ΟΕΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ …, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΦΡΩΝΕΣ .

  ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.—

  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
  ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
  ΑΔΤ: Δ 424419
  ΤΗΛ: 693 1836204/698 3657954

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/07/gr.html

  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400 says:

   ΟΙ ANTIΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-400 EXOYN ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ 400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!! ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ , ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ 1-2 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ…ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ S-400 ΔΙΧΩΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ…ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΣ…

   • ''Αν η Ελλάδα αποκτήσει έναν σύγχρονο Αλέξανδρο επιτέλους, τότε θα ξαναγράψουμε ιστορία, ποιο μεγαλειώδης από ποτέ'' says:

    Έχει ένα θετικό όλ αυτό, δηλαδή το κλείδωμα του αέρα και από τις δύο πλευρές, το ότι έτσι περιορίζεται η σύρραξη σε απολύτως συμβατικό πόλεμο τμημάτων ξηράς και αμφίβιων επιχειρήσεων, το πρόβλημα όμως, είναι ότι τα νησιά μας θα περικυκλωθούν και θα τελούν υπό πολιορκία, δίχως να υπάρχει δυνατότητα να σπρώξουμε ναυτικό στ’ανοιχτά και ν’ανεφοδιαστούν αλλά ευτυχώς έχουμε εξαιρετικούς κυβερνήτες υποβρυχίων και αρκετά καλά υποβρύχια, οπότε υπάρχουν και εναλλακτικές. (Ίσως έτσι να μετατραπεί το Αιγαίο, σε ένα πεδίο σύρραξης μεταξύ δυνάμεων, υποβρυχίων και αμφίβιων επιχειρήσεων) αυτό σημαίνει όμως ταυτόχρονα, ότι η σύρραξη θα κρατήσει πολύ καιρό, με το θετικό, πως σταθεροποιείται η κατάσταση, το ανατολικό θαλάσσιο δηλαδή μέτωπο της Ελλάδος, όπου απλά θα λαμβάνουν χώρο »αψιμαχίες» ένα προσωρινό φράγμα δηλαδή. Έχει και τα θετικά του και τ αρνητικά του, η στρατηγική μπορεί να φροντίσει να υπάρχει μόνο όφελος απ αυτό αλλά η στρατηγική χρειάζεται, βούληση/ ηγεσία/ αποφασιστικότητα και καθόλου πολιτικούς να επεμβαίνουν σ αυτήν. Τέλοσπάντων, δεν θ’αναφερθώ σε περισσότερα, ελπίζω αυτά, να βοηθούν στην ενθάρρυνση τους Έλληνες, να κατανοήσουν, πως »τίποτα δεν είναι αδύνατον» δεν υπάρχουν όρια, ειδικά στον πόλεμο και πως η στρατηγική ανατρέπει τα πάντα.

    • Ενας φιλος says:

     ΦΙΛΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
     ΠΑΝΤΕ ΑΝΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΕΤΕΡΩ…

     ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ..

     • Κλαίω λέμε από τα γέλια says:

      ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΕΑ;ΕΛΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΕΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *