ΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΤΟ 2012 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΤΟΜΟΥ, ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

ΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΤΟ 2012 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΤΟΜΟΥ, ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ  ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ 17/1/2017 ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΙΣ ΤΟ 19ο ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ . ΧΘΕΣ 16/1/2017  ΟΜΟΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΛΑΒΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ , ΠΡΩΗΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ‘’ΠΕΡΣΕΥΣ TEAM’’  ΟΜΟΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  23/1/2017.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΗ ΚΛΗΣΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΙΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΟΕΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ –ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ –ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ’’ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ –ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 3/5 ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 128/2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20,000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΛΟΓΩ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ , Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10η ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΩΣ ΩΤΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΣΕ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ‘’ΣΑΓΚΑΗ’’ ή ‘’Ρ.Ι.Κ’’  (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ  ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ‘’ΡΙΚ’’ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΛΗΣ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ , ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥ 134 ΠΟΙΝ. ΚΩΔ.) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ( ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138 ΕΩΣ 151) , ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΙΑ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ –ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΚΡΙΒΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ‘’ΓΟΥΑΝ’’ , ΔΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΚΙΝΑ , ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ‘’ΡΙΚ’’ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ‘’ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ –ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ-ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ , ΕΝΟΧΩΝ ‘’ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ’’ ΟΥ ΠΟΙΕΙ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ , ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ.
ΑΔΤ : Δ. 424419 ΤΜΗΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.
ΤΗΛ: 698 365 7954

Υ.Γ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ 55 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Δ/ΣΕΙΣ –ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ –ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ. ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ 4 ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΜΑΙΛΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΜΕ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

23 thoughts on “ΔΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΤΟ 2012 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΤΟΜΟΥ, ΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

 1. οπου φτωχός κ η μοίρα του ..... says:

  Θα στα κλάσουν Γιάννη !! ειμαστε όλοι έτοιμοι Στρατηγέ! Δώσε σήμα κ θα γίνει ΧΑΜΟΣ !! ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ !! Εχω ειδοποιήσει τους πάντες!! Θα πάει το τηγάνι κ η κατσαρόλα γώνα !!

 2. Διομήδης says:

  Οι εισαγγελείς θέλουν όλοι κρέμασμα. Άφησαν ελεύθερο τον Χριστοφοράκο (να μη θιγεί η φαμίλια του ντόν Κορλεόνε των Χανίων), άφησαν ελεύθερο τον ΓΑΠ.

  (Ο ΓΑΠ αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες δίκη γιά ψευδές πόθεν έσχες, γι’ αυτό ξεσκίζεται να βρεί κόμμα να μπεί στη βουλή. Γιά την ασυλία.
  Δυστυχώς, όμως, δεν δικάζεται γιά εσχάτη προδοσία και ΣΥΝ-ένοχοι γι’ αυτό είναι όλοι οι εισαγγελείς της επικράτειας.)

  Βρέθηκε ένας Καραγεωργίου, και τους γράφει εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. Κι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει.

  • ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΛΕΜΕ!! says:

   NAI ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ..ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..
   ΕΜ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝ ΜΩΑΜΕΘ-ΑΛΛΑΧ-ΓΙΑΧΒΑΧ..

   • Ανώνυμος says:

    Τραγουδα όσο θέλεις! Κανένας δε σας κάνει κέφι. Ούτε οι ισλαμιστες που στηριζετε με την προπαγάνδα σας κατά της πλειοψηφίας των Ελλήνων! Καλά σας κάνουν! Και έρχονται και χειρότερα…

 3. Νικητας says:

  ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. !!! ΑΛΛΑ!!!……Ερωτω. Μονο η ΟΕΑ σας βριζει; Αν ‘πεταξετε’ το αυτι σας και το ματι σας ,ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ , ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ….ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ,ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΙΕΣ ΑΠ’ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!!!!!!!!…….ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΞΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ,ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!……ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ;…..ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;……ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ….ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕ !!!!….ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΙΜΩΝΕΤΕ ;…..ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ;…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ;;; !!! Αυτα που λεει η ΟΕΑ ,εμεις τα ακουμε βερεσε…(ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)…εσεις τι φοβαστε; ….ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ,Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ , Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΑΛΕΞ !!!!!! …ΑΥΤΟΥΣ; ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;…….; κανατε και την ΟΕΑ σπουδαια ; ‘η.., ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΓΑ’ΙΔΑΡΟΣ…δηλ. ο Ελληνικος λαος; Πουλημενοι !!!!!

  • Γιώργος says:

   Κακίες φίλτατε… Εδώ μιλάμε για στρατιές… εδώ μιλάμε για στρατηγό… Ποιος θα τολμήσει να τον κλείσει φυλακή για τις μαλθακίες που λέει που και που για να περνά η ώρα…? Άλλωστε τρελός είναι, ότι θέλει λέει!!! 🙂

  • κξπο says:

   Μην συγχέεις άσχετε τα ιερά των Ελλήνων με «μάρτυρες του ιεχωβά», ενώ γνωρίζεις πως η αίρεση στην οποία άνηκε ή ανήκει αυτός είναι ταυτόσημο με τον ιουδαιοχριστιανισμό σου.

   • ΨΕΥΔΟ-ΩΝ says:

    O Γ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ». ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΓΙΑΧΒΕ» ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ : «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: «Ο ΩΝ»…ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ «THE BEING»…
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ «Ο ΩΝ» ή «ΠΑΝΑ» (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ) ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΩΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΙΟΥΔΑ (ΨΕΥΔΟ-ΩΝ) ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΑΒΑΩΘ ΩΣ «ΘΕΟΙ» ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ 888-777 …

   • Ανώνυμος says:

    Γουστάρω να σας πηδηξουν όλους τώρα! Καμία υποστήριξη στους αντιχριστους! Χωρίς σάλια να σας πάνε πιπα κωλο εμπλοκή!

    • ΕΒΙΤΑ says:

     ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ??? ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ «ΘΕΟΥ» ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ???? ΟΣΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΗΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ(ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ). ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ!! ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ «ΘΕΟ» ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ «ΘΕΟΣ». ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!ΗΛΙΘΙΕ!!! Η ΠΛΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΜΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ, ΤΟΛΜΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ ΤΟΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ Κ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Κ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Κ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΣΠΡΟ Κ ΜΑΥΡΟ..ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ.. ΣΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ Κ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ..ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ ΜΑΣ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ..ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ..ΕΔΩ Κ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ..ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ..ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ..Κ ΠΡΙΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΚΑΠΟΥ..ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ..ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΜΟΥ..ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙΑΣ.. ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ-Κ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ- ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ Κ ΝΟΙΩΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΕΔΩ Κ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ??ΝΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΑΞΙΕΣ??ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ??ΑΡΜΟΝΙΑ??ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ??ΑΝΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ?? Κ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ..ΑΝΤΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Κ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ Κ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ΄?? ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΚΕΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ????ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ????ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ,ΤΑ ΜΜΕ, ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ,ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗ@ΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?????ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ???Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ??ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ???? ΝΤΡΟΠΗ….Κ ΟΡΓΗ….ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΛΑΝΗ….ΝΤΡΟΠΗ…Κ ΟΡΓΗ… ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ. ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΝΘΥΜΕΙΤΑΙ…

 4. ΝΟ ΝΑΜΕ says:

  Οπότε, τώρα την ύστατη στιγμή που ο εκπρόσωπος των διαστημικών οεαϊκών κινδυνεύει με ατιμωτική φυλάκιση, μάλλον ως μοναδική περίπτωση μετά το 1974, θα βγάλει ως ύστατο «πειστήριο» την δήθεν θρυλική απομαγνητοφώνηση της «υπερστοάς» δρυός και τον όρκο των ραβίνων;

 5. σχόλιο says:

  Στην περίπτωση που κάποιοι παρακινηθούν εξαιτίας αυτών που έχει γράψει και μάλιστα επαναλαμβανόμενα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να βγάλουν μένος σε λάθος ανθρώπους κάτι που θα το εκμεταλλευτούν στο έπακρον γειτνιάζουσες χώρες αποκτώντας βάσει νατοϊκών πρωτοκόλλων στρατηγικό άλλοθι, παρά κάποια οργανωμένη και με νομική συνέπεια τιμωρία προδοτών όλων των εξουσιών.

  Οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί συμπεριλαμβανόμενων των αξιωματικών ούτε ΄άπαντες νομοθετούν – αφού δεν έχει εξάλλου και καμία σχέση το αντικείμενο τους- ούτε υπέγραψαν μνημόνια ενώ καλεί μέσω των κειμένων και πολίτες να στραφούν εναντίον τους.

  Τα «γεωστρατηγικά» θέματα αξόνων που υποτίθεται προσπαθεί να αποτρέψει στην ουσία τα προωθεί με γενικεύσεις εκ του πονηρού.

  Μόνο και μόνο που έγραψε «ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ» χωρίς κάποια ονόματα και αναφορά κατά σειρά του είδους των κακουργημάτων που οδήγησαν στην κατάσταση που αναφέρει, φαίνεται πόσο αξιόποινα είναι αυτά που γράφει και έχει γράψει κατά καιρούς.

  • ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!!! says:

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
   ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…
   ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ;;
   ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ OFFSHORE KAI ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888…
   ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.
   ΔΕΙΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ , ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΕΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ..
   ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ…

  • Νικητας says:

   ΣΧΟΛΙΟ…αστιευεσαι ‘η σοβαρολογεις ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ; …,ΠΟΙΟς ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;…ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ;..ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ……ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑ’Ι και μια ασπιρινη να πιει..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ δεν τον πιστευει…θα τον πιστεψει γιαυτες της.. που γραφει;…ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΩΡΕ ;…’Η ΤΟ πραγματικο σχεδιο ,ΚΟΛΠΟ, ΕΙΝΑΙ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;…..ΘΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ..ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!!!!!…ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!!!!!! ……….ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ..!!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!….Η Ο.Ε.Α. ειναι ενα τιποτα , και ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!!!…..ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ !!!!!!!!!!!….Δυστυχως ,κανω και τον συνηγορο της ΟΕΑ…,ρε που φτασαμεεεε!!!!!!!!!! …..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ τα αξιολυπητα!!!!!!……

 6. Αθηνά says:

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΤΑ ΣΗΜΙΤΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΗΜΙΤΟΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΛΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΚΟΥ@@Α ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ …..ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΥΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ! (ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΝΑ ΤΟΥ)! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  • σχόλιο says:

   Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ «ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ» ΜΕ «ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ» ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

   • ΘΗΣΕΑΣ says:

    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΝΕΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΕΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ , ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ , ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΕΜΝΑ ΤΗΣ , ΟΣΟΙ ΕΔΗΛΑΔΗ ΣΑΣ ΕΧΙΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΙΧΝΟΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ

 7. ΕΛΛΑΣ says:

  ΜΟΝΟ ΛΥΠΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗΣ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΧΩΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (HUMAN BEING) ΑΓΓΛΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΟΓΜΑ «ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ» ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ ή ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ!!!!

  • ΘΗΣΕΑΣ says:

   Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΟΛΥ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ »ΤΙΜΩΡΙΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!!!

 8. σχόλιο says:

  ΑΝ ΟΧΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.
  ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟΥ «ΚΩΤΣΑΡΑΝ» ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤ΄ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ ΦΕΡΝΕΙ.

  ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟ «ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ» ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *