Support Hellasbook.gr

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

in

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – Η “ΑΠΟΒΑΣΗ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ – ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ Η ΕΥΠ

Νέες πληροφορίες, ώρα 11:01

Πολλές είναι οι καταγγελίες που δείχνουν πως η φωτιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ της Μόριας είναι αποτέλεσμα προβοκάτσιας, γι’ αυτό τον λόγο ενεργοποιείται η ΕΥΠ.

Το είπε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνεντεύξεις του πως εξετάζεται και το σενάριο του εξωγενούς παράγοντα. Λόγω αυτού, μάλιστα, δόθηκε εντολή να ενεργοποιηθεί το δίκτυο πληροφοριών της ΕΥΠ!

Στόχος της εντολής αυτής είναι να διερευνηθεί αν υπάρχει υποκίνηση από εξωγενείς παράγοντας για τα όσα έγιναν στη Μόρια.

Ο Στέλιος Πέτσας δεν έκρυψε την εκτίμησή του ότι η φωτιά δεν ήταν τυχαία, σημειώνοντας πως υπήρξε ένα πολύ εκτεταμένο μέτωπο αντίδρασης από τους παράνομους μετανάστες όταν τους ζητήθηκε να μπουν σε καραντίνα.

Αρχικό κείμενο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Λέσβο, έπειτα από τις φωτιές που ξέσπασαν το βράδυ και έχουν καταστρέψει ένα μεγάλο μέρος του ΚΥΤ Μόριας, με την Ελληνική Αστυνομία να στέλνει ενισχύσει από την Αθήνα στη Λέσβο.

Ειδικότερα, αναχώρησαν στις 7 το πρωί τρεις διμοιρίες ΜΑΤ από την Ελευσίνα με στρατιωτικό αεροσκάφος και αναμένεται να φτάσουν στο νησί στις 09:00.

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν ήδη ισχυρές δυνάμεις στο νησί, ωστόσο όλοι οι αλλοδαποί (περίπου 12.000) που βρίσκονταν στο ΚΥΤ μετά τις πυρκαγιές είναι συγκεντρωμένοι εκτός της δομής, όπου φυλάσσονται και αναζητούνται λύσεις για τη στέγασή τους.

Τα χειρότερα σενάρια γίνονται πραγματικότητα στη Μόρια. Αποδεικνύοντας όμως, πως ενώ τα σενάρια υπήρχαν η προετοιμασία για την αντιμετώπιση τους ήταν μηδενική.

Ο καταυλισμός της Μόριας κάηκε και συνεχίζει να καίγεται σχεδόν στο σύνολο του, ενώ μεγάλος αριθμός αλλοδαπών έχουν διαφύγει προς τα γύρω βουνά. Πολλοί είναι αυτοί που κατευθύνονται και προς την πόλη.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό που έγινε στην Μόρια δεν είναι πρόβα τουρκικής «μαύρης επιχείρησης»; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έδρασαν Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ ή καλύτερα Τουρκμένοι τζιχαντιστές οι οποίοι είναι συνειδησιακά και εθνικά Τούρκοι αλλά γράφονται λόγω διαβατηρίου ως Σύροι «πρόσφυγες»;

«Διερευνάται και ο τρόπος και τα αίτια που οδήγησαν στον εμπρησμό, διότι η Πυροσβεστική δεν μπόρεσε να δράσει όπως θα μπορούσε, καθώς την απέτρεψε όλη αυτή η έκρηξη και η αντίδραση στον οικισμό μετά την πληροφόρηση για θετικά κρούσματα. Δόθηκε πραγματική μάχη όλη νύχτα. Το νησί θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», τόνισε στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Επί της ουσίας ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρεί πως υπήρξε κάποιου είδους «μαύρη επιχείρηση».

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Turkiye (διαβάστε ΕΔΩ).

Το “ρεπορτάζ” έλεγε ότι τουρκμένοι τζιχαντιστές δηλώνουν υποταγή στο Σουλτάνο και είναι έτοιμοι να εισχωρήσουν στην Ελλάδα και να πολεμήσουν για τους Τούρκους.

Το ζήτημα όμως είναι πόσοι από αυτούς βρίσκονται σε «δομές φιλοξενίας» και βρίσκονται στην χώρα μας δήθεν ως Σύροι πρόσφυγες (γιατί έτσι είναι πολιτογραφημένοι αλλά επί της ουσίας είναι Τούρκοι).

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως ανθρώπινο «κύμα» στον Έβρο για να απασχολήσουν την ελληνική άμυνα πριν κάποια κύρια τουρκική επίθεση.

Τελικά σε μια ενδεχόμενη σύρραξη, εμείς προς τα που θα έπρεπε να έχουμε στραμμένη την κάνη; Στα ανατολικά ή ακόμα και στην ίδια μας τη χώρα;

makeleio.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Διαβήτης: Πώς μπορείτε να μειώσετε το σάκχαρο στο αίμα σας και να βελτιώσετε την υγεία σας;
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ 2. ΠΩΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SPOT CLEANER Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσοχή, κυστίτιδα: τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασθένεια και πώς να την θεραπεύετε σωστά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Όλοι μπορούν να κολλήσουν: τα πιο επικίνδυνα είδη παρασίτων και πώς να απαλλαγούμε από αυτά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτό το κρυμμένο ιαπωνικό μυστικό καταπολεμά το άγχος & την πίεση
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Χάστε το περιττό λίπος και παρατείνετε τη ζωή σας! Με την χρηση των μαγνητων !
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Υπερηχητικό απωθητικό τρωκτικών και εντόμων
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να απαλλαγείτε από κιρσούς: Μια κρέμα για την οποία δεν μιλάνε στην τηλεόραση βοήθησε εμένα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Written by Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους."
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 Comments

Leave a Reply
  1. δόθηκε εντολή να ενεργοποιηθεί το δίκτυο πληροφοριών της ΕΥΠ!…. δηλαδη τοσο καιρο η ΕΥΠ κοιματε [ επρεπε να παρακολουθουν ΟΛΑ τα τηλεφωνα των μεταναστων ] ειναι φωσ φαναρι οτι μολισ ακουστηκε για παραχωρηση 2 φρεγατων απο την γαλλια εγινε αυτο ….τι κανει νιαου νιαου

    • Γιατί λέτε μετανάστες και όχι λαθρομετανάστες?Φοβάστε μην σας κατηγορήσουν για ρατσισμό?

  2. ΤΟ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΠΥΣ ΦΈΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΏΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΆΛΛΟΘΙ (ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ) ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΚΑΝΕΝΟΣ;

  3. otan o makas o koymoynistis o tsipras toys ebaze mesa sti xora tora toy ftene oi alloi jipniste kai etimastite gia ta xirotera petaxte toys sti talasa masi me toys tsipreoys

  4. Αυτα που γινονται στην Μορια καθε τρεις και λiγο με δαυτους Μαριε ειναι η αποδειξη τον οσον λες ..Ηρθε η ωρα να μιλησουν τα οπλα και τα μαχαιρια [για οσους δεν εχουν οπλα] τωρα ..Πριν την ιστορια με τον κοροιδοιο .. ελεγα οτι η Τουρκια εχει δικους της πρακτορες και τζιχαντιστες αναμεσα στους λαθραιους και οτι μολις δοθει εντολη[ω μη γένοιτο]να δρασουν αυτοι εδω θα ζησουμε καταστασεις αλα Walking Dead με αυτους εδω ..απλα με τον κοροιδοιο μας αποσπασαν την προσοχη απο αυτο το προβλημα και τωρα που ολοι αντιδρουν με το θεμα κορονοιος..αυτοι εχουν φοβηθει και λενε να ενεργοποιησουν το σχεδιο που εχουν χρονια τωρα με τους λαθρομεταναστες και ο Ερντογανακος ειναι το δικο τους χρησιμο πιονι σε αυτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια αρρώστια κρυολογήματος μετατρέπεται σε θανάσιμη αρρώστια για πολιτικούς λόγους..

Ο εχθρός είναι εδώ