ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΟΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΛΙΝΗΡΗΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΠΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΛΟΓΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ »DENIZ GURDU» .

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΙΚΩΝ-ΓΑΛΛΙΚΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΟΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΗΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΟΡΦΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ . ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ , ΕΝΩ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ , ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΩΣ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ »ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ». ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΣΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΤΑΧ/ΜΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.

ΗΔΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ »Α2» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ »ΑΤΑΔ» ΛΑΡΙΣΑΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 30 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΑΛΒΑΝΙΑΣ , ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ (ΤΕΤΤΟΒΟ) , ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΕΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΕΤΕΡΟΝ ΤΙ .

ΝΕΩΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΩΝ .

ΤΕΛΟΣ-ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.

Loading...

8 thoughts on “ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η ΟΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

 1. Αριστομένης Προβελέγγιος says:

  ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ…!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ…..!!Κ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ….ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ!!! ΟΠΟΥ ΠΑΩ Κ ΒΡΕΘΩ ΟΕΑ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!!!!!!!! ΟΕΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

 2. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ!!! says:

  Η Κίνα θα κατασκευάσει τον υδάτινο δίαυλο Δούναβη-Αξιού-Θεσσαλονίκης: Κοσμογονικές αλλαγές στα Βαλκάνια
  pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/616681_i-kina-tha-kataskeyasei-ton-ydatino-diaylo-doynavi-axioy

 3. Ανώνυμος says:

  ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  Προς τα 234 διαφορετικά σχίσματα και αιρέσεις της μίας Εκκλησίας του Α και του Ω, και προς τον Άνθρωπο που έλαβε την Θεία Κοινωνία του Αίματος και του Σώματος από Αυτόν τον Έναν και μοναδικό Αρχιεπίσκοπο και Ποιμένα, Κύριον Ιησού Χριστόν!

  Χαίρεται εν Κυρίω!

  Βάσει το σύνταγμα των Θείων και Ιερών κανόνων των τε Αγίων και πανευφήμων Αποστόλων και των Ιερών Οικουμενικών και τοπικών Συνόδων και των κατά μέρος Αγίων Πατέρων…
  και με το δικαίωμα μου ως γόνος του Βασιλικού αίματος που υπογράφησαν οι νόμοι της μοναδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, σας γνωστοποιώ αδέλφια μου και μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι, και μακάριοι εσείς Έλληνες του αίματος του Α και του Ω,
  χίλια κακά είναι αυτά που μας χωρίζουν…. και άλλα δέκα χιλιάδες κακά ο καθένας από εμάς μπορεί να προσθέσει πάνω σε αυτά.

  234 φορές πήγαν να με χειροτονήσουν για Ιερέα…
  234 διαφορετικά σχίσματα από 234 διαφορετικές ιδεολογίες του Ενός Πνεύματος της λευκής περιστεράς, της μίας Εκκλησίας του Αρχιεπισκόπου ημών Κύριου Ιησού Χριστού.

  Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος της ψυχής του ανθρώπου που έχει στο εντός του ημών, στο πρόσωπο του Πατέρα Θεού και στο όνομα του αθώου αρνίου και στο όνομα του αίματος μου…
  η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος, ο τούρκος Οικουμενικός Πατριάρχης «σας» είναι το αίτιο που αυτοεξορίστηκα από Ηγούμενος των Αοράτων Γυμνών Ασκητών της Βασιλεύουσάς μου, του Άθωνα… και γνώρισα εδώ κάτω στη γη ποιο είναι το αίτιο που η αγάπη πεθαίνει στη γη…

  εκατοντάδες Αγίους Δεσποτάδες γνώρισα που ευλογούν τα μούσια τους και αγιάζουν για την αγάπη τους προς την Παναγιά και τον Ιησού Χριστό, μα εκτός τον Χριστό μας και την Παναγία μας, κανένας δεν θυσιάστηκε για όλο τον κόσμο.

  Ο Ιερώνυμος κατάφερε να έχει μόνο οπαδούς μα φτωχούς στο πνεύμα Χριστιανούς…

  Η Εκκλησία σήμερα γαυγίζει σαν το σκυλί δείχνοντας μας τον καπνό για να μείνει ήσυχος ο νοικοκύρης, μα εσείς Βασιλείς Λαέ μου, τυφλοί δεν βλέπετε πως ο σκύλος είναι δεμένος στην αλυσίδα του κλέφτη, και εσείς αυτοί που καίγεστε μέσα σε αυτή τη φωτιά.

  Νερό ουράνιο, για να σας ξεδιψάσει, είναι να βρέξουμε με αυτό το νερό το δένδρο της αγάπης, της πραότητας και της ένωσης των Ελλήνων.

  Η Εκκλησία έχει την δύναμη και την εξουσία της Μοναρχίας του Έθνους των Ελλήνων να δώσει ασυλία ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΗΣ, το αξίωμα να δώσει ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και να ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, που με το αίμα τους έγραψαν την Ιερή προσευχή για εμάς τα παιδιά τους…

  ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  Μα… βάσει του Συνταγματικού δικαίου της Ελλάδος, που είναι το ωφέλιμο όλων των Ελλήνων, αποστάτησε η εκκλησία των νόμων και των εντολών της και οδηγεί τον Λαό στον γκρεμό.

  ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ!

  Δεν περιμένω από αυτή την Εκκλησία, αλλά μόνο από τον Πατέρα μας Θεό!

  Μετανοείτε αδέλφια μου!

  Εσείς είστε τα χέρια Του εδώ στη γη!

  Αγάπη Λαού, φόβος θεριού…
  και είστε Λαός των τέκνων της μητέρας Πανάγιας Αγάπης!
  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/07/blog-post_21.html

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!

 4. Τασος says:

  Δεν χρειάζεται να φωνάζεις ΟΕΑ,δώσε και κάνα φράγκο στον Γιαννη,ο άνθρωπος δεν έχει να φάει κι εσείς οι υποστηρικτές δεν σας καίγεται καρφί.

 5. ΙΩ says:

  ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΟΕΑ ? ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ …. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ… ΑΣΕ… ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ .. ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ .. ΙΩ

 6. ΣΑΚΗΣ says:

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΡΕ ΠΆΙΔΙΑ; ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;
  ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
  ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

 7. δε θα δημοσιευτει says:

  Εχουμε Σωρρα, εχουμε ΟΕΑ, εχουμε και αλλους με «υψηλο» δεικτη ευφυϊας. Ανοιχτε τα τρελαδικα.

 8. Dr.Van Helsing says:

  Στρατηγέ μου δεν έβαλες τον τίτλο σου εδώ. Μιά γράφεις στρατηγός, μιά εκπρόσωπος, μια -όπως εδώ- δεν βάζεις τίποτα μόνο το όνομα σου. Στρατηγός και πολιτικό σκέλος της ΟΕΑ?! Πώς γίνεται?! Επίσης πόσα σκέλη έχει η ΟΕΑ?!Γιατί δεν ζητάς από την πρυτανεία σας βοήθεια, ή από τα άλλα σκέλη? Κοίτα, δεν μου αρέσει ούτε να κοροϊδεύω, ούτε να γελοιοποιώ, ούτε να ειρωνεύομαι, ούτε να χλευάζω, ούτε να προσβάλλω τους ανθρώπους ειδικά όταν είναι σε δύσκολη κατάσταση όπως γράφεις ότι είσαι εσύ αλλά έχω να σου πω πώς δεν στέκεις καλά και η μονομανία σου σου κάνει κακό. Στο είχα γράψει ξανά παλαιότερα, ξεκίνα θεραπεία και μωρές δουλειά και προσπάθησε να γίνεις φυσιολογικός άνθρωπος. Άσε τις φαντασιώσεις σου, δεν σε οδηγούν πουθενά, μόνο σε αδιέξοδο. Και ενώ στο αδιέξοδο κουτουλάς ήδη, η μονομανία σου δεν σε αφήνει να ξεφύγεις γιατί φοβάσαι να αλλάξεις, φοβάσαι το άγνωστο και προτιμάς να μένεις με την φαντασία σου που θεωρείς πραγματικότητα γιατί είναι το μπαστούνι σου, χωρίς πατερίτσα νιώθεις πως θα χαθείς αφού ο αυτοπροσδιορισμός σου θα σβήσει. Αλλά ΑΝ δεν κάνεις κάτι θα χαθείς σε έναν κυκεώνα ψευδαισθήσεων που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι σου δίνει υπόσταση, ενώ στην πραγματικότητα σου παίρνει αυτήν που έχεις ήδη. Ξεκινά με έναν ψυχίατρο για να σου δώσει θεραπεία φαρμακευτική, βρές δουλειά, και ξεκινά να μιλάς με ψυχολόγο και ξεκίνα γυμναστήριο, και χέσε όλα αυτά έστω και αν επένδυσες χρόνια από την ζωή σου. Διότι για τα χρόνια που έχασες, θα χάσεις και αυτά που σου έχουν απομείνει και η ζωή παραείναι μικρή για να μετανιώνουμε και να φοβόμαστε συνεχώς αυτοεπηρεαζόμενοι αρνητικά και ανώφελα. Και ότι έγινε, έγινε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *