03:29 - 25/02/2016

ALERT!!! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΤΟΜΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ALERT. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ, ΜΕΣΩ FACEBOOK, TWITTER, ΚΛΠ ΩΣΤΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΤΟΜΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Αγαπητή Συνέλληνες τα σχέδια τους εκπληρώνονται και ένα από αυτά τα εκατομμύρια μεταναστών στην Ελλάδα με την συνεργεία όλων των πολιτικών ιερατείων, όλων των χωρών.

Η αποσταθεροποιήσει των χωρών λευκής φυλής και ιδιαίτερα της Ελλάδος τρέχει με γοργούς ρυθμούς.
Η πίεση της κυβέρνησης προς όλες της κοινωνικές τάξεις και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο κλάδο των αγροτών συνεχίζετε με σκοπό τον αποπροσανατολισμό, και τις διακρατικές αντιπαραθέσεις ( βλέπε κλείσιμο τελωνείων, έλεγχος του αιγαίου από τους Τούρκους) που θα μας οδηγήσουν και σε εσωτερικές αλλόφυλες εκρήξεις.

Σε τυχών περίπτωση παύσης εισαγωγών πολλαπλασιαστικού υλικού θα οδηγηθούμε σε λιμό κάτι το οποίο θα προκαλέσει την αρχή των αναταραχών.

Καλούμε όλους τους έλληνες να είναι σε ετοιμότητα και ειδικά τους κατοίκους της συνοριακής γραμμής να ανοίγουν διαδρόμους εξόδου των μεταναστών από την Ελλάδα, ακόμη και την καταστροφή του φράκτη των συνόρων.
Μην πιστεύετε αυτά τα οποία λένε οι κυβερνητική για άλλη μια φορά ψεύδονται.

Μετακινούν τους μετανάστες νύχτα και τους αφήνουν σε διάφορες επαρχιακές πόλεις στα βόρεια της χώρας.
Έξοδος των μεταναστών από την χώρα για καθυστέρηση των σχεδίων τους, το απόλυτο αντίμετρο.

Κάτοικοι επαρχίας Αλμωπίας.

—————————————————————————-
———————————————————————————

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΝΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΥΣ:

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΑΝΙΔΕΟΙ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΑΦΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.
ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ουδείς νοήμων δεν θα έρχονταν στο τραπέζι των συζητήσεων με αυτούς που εδώ και πολλά χρόνια εργάζονταν για την σημερινή κατάντια της χώρας, και όχι μόνο του αγροτικού τομέα.

Ουδείς νοήμων δεν θα έθετε αιτήματα την στιγμή που καταρρέει ένα ολόκληρο σώμα που ονομάζετε έθνος για να σώσει μόνο ένα μέλος του.

Ας κατανοήσουν οι επικεφαλείς των αγροτών της φυσικές λειτουργίες ενός σώματος και ας τις μεταφέρουν επάνω στο σώμα έθνος.

Το κάθε ανθρώπινο σώμα η ζωντανός οργανισμός κινείτε με αυτόνομους φυσικούς νόμους. Σε κάθε σώμα υπάρχουν τα κεντρικά όργανα που στο σώμα έθνος αντιπροσωπεύουν τις δημόσιες υπηρεσίες.

Υπάρχουν και οι διάφορες ομάδες κυττάρων που όλες μαζί λειτουργούν αρμονικά για την φυσική λειτουργία του σώματος και ήτοι την επιβίωσή του και μαζί με το σώμα έρχεται και οι επιβίωση όλων των κυτταρικών ομάδων. ( αυτές οι ομάδες κυττάρων είναι όλοι οι οικονομικοί κλάδοι της χώρας).

Δηλαδή, όταν ένα σώμα προσβάλετε από ένα έναν εισβολέα, μικρόβιο ,βακτήριο, η ιό με οποιαδήποτε μορφή, τότε συνεργάζονται όλες οι ομάδες κυττάρων για να επαναφέρουν το σώμα στην φυσική του λειτουργία.

Αν μια ομάδα κυττάρων δεν συμβάλει στην ανασυγκρότησης του σώματος έθνους και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την δική της επιβίωση με αποτέλεσμα μόνο την δική της αύξηση του όγκους της, ονομάζετε ομάδα καρκινικών κυττάρων, και λόγω του ότι ένα σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια ομάδα καρκινικών κυττάρων θα πεθάνει και μαζί με το σώμα θα πεθάνουν και τα καρκινικά κύτταρα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αγρότες με τον τρόπο που λειτουργούν.
Σε κανένα φυσικό σώμα που προσβάλετε από έναν εισβολέα δεν γίνετε συζήτηση μεταξύ των κυττάρων του σώματος και του εισβολέα, αλλά άμεση αντίδραση για επαναφορά στις φυσικές λειτουργίες, άμεση καταστροφή του εισβολέα, άμεση παραγωγή αντισωμάτων με μνήμη του συμβάντος ( ειδικές δυνάμεις στρατού) διότι, η θα επιβιώσει το σώμα η θα επέλθει ο θάνατος από την μόλυνση αφού ο εισβολέας δεν ανήκει σε αυτό, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εισβολείς είναι οι αλλόφυλοι κυβερνώντες που παρουσιάζονταν ως μέλη του σώματος, αλλά φρόντιζαν όλο αυτό το διάστημα να αποσταθεροποιούν τα κεντρικά όργανα, ( δημόσιες υπηρεσίες) και να δημιουργήσουν έναν αφανή εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των διαφόρων ομάδων κυττάρων, ( διχασμός των κοινωνικών ομάδων του έθνους κάνοντας τους να αλληλοκαταναλώνονται) χωρίς αυτές να μπορούν να ενωθούν και να χάνουν χρόνο στα μπλόκα, ενώ οι εισβολείς τρώγοντας τους τον χρόνο με υποσχέσεις μεταφέρουν ξένο στρατό κυττάρων με την μορφή τις μετανάστευσης και σταματώντας την παραγωγή αντισωμάτων στο σώμα προς αντιμετώπιση των εισβολέων.

Ο νοών νοήτο.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Μια χώρα η οποία θέλει να έχει εθνική κυριαρχία πρέπει να φροντίζει την αυτονομία και αυτάρκεια στα πρωτογενή προϊόντα, την πολεμική της βιομηχανία, και την ενδυνάμωση όλων των κοινωνικών τάξεων.

Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα το 52% των επαγγελμάτων κινείτε μέσα από τον πρωτογενή τομέα, κάτι το οποίο αποδεικνύει την αναγκαιότητα ύπαρξης της πρωτογενής παραγωγής.

Οφείλει η εκάστοτε κυβέρνηση να φροντίζει για την ανάπτυξη και ύπαρξη της πρωτογενής παραγωγής διότι είναι ο μοναδικός τομέας που δίνει ζωή χωρίς αυτό να απορρίπτει την σπουδαιότητα των υπόλοιπων οικονομικών κλάδων.
Χώρες οι οποίες δεν είναι αυτάρκεις στην πρωτογενή παραγωγή τείνουν να είναι εξαρτώμενες από τρίτους, και ήτοι προς εξαφάνιση.

Παρακολουθώντας τα ΜΜΕ και όλο το πολιτικό γίγνεσθαι, οι οποίοι αναφέρονται στον αγροτικό κλάδο κατηγορώντας των ως υπεύθυνο για τα δεινά της χώρας ενώ το ίδιο το πολιτικό σύστημα διαπραγματεύτηκε την αγροτική πολιτική με σκοπό την σημερινή καταστροφή της ελληνικής πρωτογενής παραγωγής.

Η μεγάλη παγίδα, τα προγράμματα ανάπτυξης σε συνδυασμό με την συντήρηση των καρτέλ στην Ελλάδα οδήγησαν στον αφανισμό τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους διότι κατάφεραν οι πολιτικοί μας οι οποίοι διαπραγματεύτηκαν με την Ε.Ε τις επιδοτήσεις κατά στρέμμα αντί κατά κιλό παραγωγής οδηγώντας τον παραγωγό στο να μην παράγει ενώ κάποιοι άλλοι εκμεταλλευόντουσαν της επιδοτήσεις λόγο δυνατότητας ως μέλλει του συστήματος.

Ενώ φαίνονταν ότι έπαιρνε ο αγρότης επιδοτήσεις, πλήρωνε μέσω των καρτέλ που δολίως συντηρούσε η ίδια η κυβέρνηση σε τριπλάσια τιμή οτιδήποτε χρειάζονταν για να παραχθεί ότι επιδοτούνταν με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην βοηθιέται αλλά να του τρώνε και το προϋπάρχων κεφάλαιο.

Οι πολιτικές των κυβερνήσεων ηθελημένα οδήγησαν οτιδήποτε είχε σχέση με την πρωτογενή παραγωγή και την ανάπτυξή της σε χρεοκοπία, όπως κλείσιμο των κέντρων σποροπαραγωγής, της ελληνικής λιπασματοβιομηχανίας, του κέντρου γενετικής βελτίωσης στα διαβατά Θεσσαλονίκης, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας , τα εργοστάσια ζαχάρεως, και οποιαδήποτε μικρή η μεγαλύτερη επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στα πρωτογενή υλικά εντός της παραγωγής, ενώ αντίθετα αύξησε τους δασμούς στον αγροτικό εξοπλισμό, δυσκόλεψε γραφειοκρατικά την ανάπτυξη με αποτέλεσμα την ταυτόχρονη αύξηση τους κόστους παραγωγής ώστε να καταστεί αδύνατη και ασύμφορη η ελληνική πρωτογενής παραγωγή.

ΕΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Παραθέτουμε παραδείγματα ορισμένων καλλιεργειών, όπως σίτου και αραβόσιτου στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην επαρχία Αλμωπίας.

1ον καλλιέργεια σίτου έξοδα : ενοίκιο 30 + λίπανση 20 +σπόρος 12 + ζιζανιοκτόνα 5 + σπορά 5 + προετοιμασία 7 + θέρος 13 + εργατικά 10 = 102 ευρώ.

Έσοδα: απόδοση κατά μέσο όρο κιλά 250 * ,16 λεπτά = 40 + 17 επιδότηση + 7 άχυρα = 64 ευρώ.

Αποτέλεσμα 64 ευρώ έσοδα μείον 102 έξοδα = – 38 ευρώ ζημία

Στο κόστος προστίθεται ακόμη, 1ον η απόσβεση μηχανημάτων που αλλάζει από παραγωγό σε παραγωγό ανάλογα με τις εκτάσεις, 2ον τα επιτόκια και 3ον η φορολογία κάτι που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την ζημία.

2ον έξοδα καλλιέργεια καλαμποκιού:

ενοίκιο 30 ευρό + λίπανση 45 ευρώ + σπόρος 22 ευρώ + ζιζανιοκτόνα 10 ευρω + σπορά 5 ευρώ+ πότισμα 20 ευρώ + θέρος 17 ευρώ + ξέραμα 15 ευρώ + εργατικά 10 =175 συνολικά έξοδα.

Έσοδα καλλιέργειας καλαμποκιού: αποδόσεις 750 έως 1000 κιλά ανά στρέμμα , με μέσο όρο κιλά 874 * ,16 λεπτά = 140 ευρώ + 45 επιδότηση = 185 – 175 έξοδα = 10 ευρώ κέρδος / στρέμμα.

Στο κόστος προστίθεται ακόμη, 1ον η απόσβεση μηχανημάτων, η κεφαλαίου γενικότερα, που αλλάζει από παραγωγό σε παραγωγό ανάλογα με τις εκτάσεις, 2ον τα επιτόκια 3ον η φορολογία κάτι που εξαφανίζει το κέρδος στην συγκεκριμένη καλλιέργεια και 4ον η απλήρωτες επιταγές με την ευλογία της κυβέρνησης μια και φρόντισε να λειτουργεί άψογα η δικαιοσύνη.

Υπάρχουν περιοχές με μεγαλύτερες αποδόσεις λόγο μεγαλύτερου καλοκαιριού όπως νοτιότερα της περιοχής μας , που τους δίνετε η δυνατότητα για χρήση σπόρων μεγαλύτερου βιολογικού κύκλου, αλλά είναι με τελείως διαφορετικό τρόπο κοστολογημένα τα ενοίκια φτάνοντας τα 100 ευρώ / στρέμμα με αποτέλεσμα να υπάρχουν τα ίδια ποσοστά κέρδους η ζημίας.
Παρόμοιες καταστάσεις και στις υπόλοιπες καλλιέργειες με μικρές διακυμάνσεις.

Ας υπολογίσει λοιπόν ο καθένας, πολίτης η πολιτικός , τις εκτάσεις που πρέπει να έχει ένας αγρότης και αν καταφέρει να επιβιώσει με όλα αυτά τα οποία του επιβάλουν οι κυβερνήσεις η το καθεστώς που φροντίζει την παγκοσμιοποίηση.
Στην δε κτηνοτροφία το κόστος παραγωγής γάλακτος κυμαίνετε από ,36 έως ,41 λεπτά ανά κιλό γάλακτος και η τιμή από τις βιομηχανίες κυμαίνετε από 27 έως 43 λεπτά ανάλογα τον παραγωγό, μικρό η μεγάλο.

Από τον Μάρτιο αναμένετε η ανώτερη τιμή των γαλακτοκομικών στην αγελαδοτροφεία

37 λεπτά.

Στο παραπάνω κόστος δεν υπολογίζετε η απόσβεση εγκαταστάσεων, μηχανημάτων, η ζώων, κόστος που φτάνει τις 12.000 ευρώ ανά θέση ζώου.

Παρουσιάζουμε λοιπόν στους πολιτικούς και στους έλληνες πολίτες ένα μέρος της πρωτογενής μας κατάστασης και ας μας πουν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας αν τα φάγαμε μαζί, η αν τα τρώμε μαζί, διότι σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε εμείς είμαστε όλοι υποθηκευμένη και την στιγμή μάλιστα που παρήγαμε προϊόντα, ενώ όλοι αυτοί έχουν ακίνητα σε διάφορα μέρη του κόσμου πουλώντας λόγια αέρα και προδίδοντας αυτούς που τους πληρώνανε να διαχειρίζονται την περιουσία της πατρίδας μας. Απάτη και προδοσία εκ μέρους σας κύριοι; ΝΑΙ.

Καλούμε το οιονδήποτε επιστημονικό προσωπικό η τους κυβερνώντες να μας αποδείξουν το αντίθετο.

Συμπέρασμα: δόλια για άλλη μια φορά η πλασματική κερδοφορία των αγροτών με σκοπό την πλήρη πλέον εξαφάνιση του τομέα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εξόντωση άλλης μιας ομάδας κυττάρων στο σώμα έθνος με τελικό σκοπό τον θάνατό του.

Ας λειτουργήσουμε λοιπόν όλοι μαζί σαν ένα σώμα, όλες οι ομάδες κυττάρων μαζί, όλοι οι έλληνες μαζί, διότι ζούμε όλοι στο ίδιο σώμα, για την επιβίωση του σώματος έθνους και ήτοι της δικής μας.

Καλούμε λοιπόν τους εκπρόσωπους των αγΤΟΥ ροτών κύριο Μπούτα, κύριο Παπακωνσταντίνου και λοιπούς να αναθεωρήσουν , να ωριμάσουν και να αντιληφθούν με ποίους έχουν να κάνουν.

Εκπρόσωποι ανεξάρτητης ομάδος αγροτών επαρχία Αλμωπίας

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
———————————————
————————————————-

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΕ!!!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
http://patratora.gr/archives/163715

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ Η’ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ…. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ;;; ΟΡΙΣΤΕ:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΑΝΑΙΡΕΣΙΜΕΣ ΜΕ “ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ”
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/11/blog-post_19.html

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  SHMERA TO KATOXIKA TA SPAEI KAI DIXNEI PRAGMATIKA OTI EINAI ANEXARTHTO KAI ELLHNIKO 100% DIABASA DYO ATRA KAI LEEI OLA OSA THA HTHELE NA PEI O KATHE ENAS ELLHNAS APO EMAS MPRABO PAIDIA NASTE KALA SYNEXISTE ETSI NA MAS ENHMERONETE . YT. O THEOS NA SAS EXEI KALA
 2. 0
  0
  Η δολοφονία της Ελλάδας είναι έγκλημα εκ προμελέτης εκτελεστέο από ελληνικά χέρια (για αυτό δεν χτύπησε συναγερμός).
 3. 0
  0
  εύγε παιδιά εκφράστε μας γιατι η Έλληνες δεν έχουν φωνη να τα πουνε ειναι μουγγοί κ κουλοί εκφραστε μασ εσεις να λεμε εμεις καπιος τα λεει και πεθαίνουμε ήσυχη μετα αρκει που καπιος τα ειπε
 4. 0
  0
  μεσα σε αυτο το κειμενο ειπες ολοι μα ολοι την αληθεια.ετσι ακριβως ειναι.μπραβο.γαμανε μια χωρα για τα καρτελ.γαμανε μια χωρα για τα συμφεροντα και για τα φιλαρακια τους.ευγε
 5. 0
  0
  Προσυπογράφω το άρθρο.
 6. 0
  0
  Αλμωπια >>>> Αντιπροσωπευετε τις αποψεις μας. Πολυ σωστη τοποθετηση, μια ζωη ο αγροτης ζημιωμενος, αλλα ποιος θα το καταλαβει η θα εκτιμησει τους κοπους.
 7. 0
  0
  Τίποτα για την ατζέντα 21;
  • Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 25 Φεβρουαρίου 2016 @ 18:36
   0
   0
   Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ. ΟΧΙ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. Ο Ο.Η.Ε.Α ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΗΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΟΡΕΑΣ 777. ΚΑΙ Ο Ο.Η.Ε. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΓΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΕΣ 777 – 888.
 8. σωτηρης γυθειο 25 Φεβρουαρίου 2016 @ 15:23
  0
  0
  με τη σειρα μου και εγω τα σεβη μου στον αρθρογραφο και πραγματι ο θεος να σας δινει δυναμη να συνεχισετε ετσι και καλυτερα.πιστευω οτι θα ερθει η ωρα που θα βρεθουμε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ολοι καρφωμενοι με μια τρελη επιθυμια στο μυαλο να παρουμε τη πατριδα σωμα μας πισω.
 9. 0
  0
  Η ιστορία είναι ένα θέατρο που δεν έχει θεατές. Έχει μόνο ηθοποιούς (όλους εμάς). Κανένας δεν παρακολουθεί απ’ έξω την παράσταση. Όλοι συμμετέχουν!!! ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
 10. Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ) 25 Φεβρουαρίου 2016 @ 18:37
  0
  0
  Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ. ΟΧΙ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. Ο Ο.Η.Ε. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΟΡΕΑΣ 777. ΚΑΙ Ο Ο.Η.Ε. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΕΣ 777 – 888.
  • ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! 25 Φεβρουαρίου 2016 @ 18:56
   0
   0
   ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΣΧΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ 777 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ(Ν)ΟΥΡΓΕΙΟ [ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ] ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ HONG ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) !!! http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/777-hong.htmlΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΣΧΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ 777 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠ(Ν)ΟΥΡΓΕΙΟ [ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ] ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΗΣ HONG ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) !!! http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/777-hong.html
 11. 0
  0
  Ο Ταρζάν ΟΕΑ ο ταξιδιώτης του σύμπαντος και ο δορυφορικός άνθρωπος που κινείται στον αέρα ανάμεσα στους γαλαξίες και στους πλανήτες των Ολύμπιων Παγανιστικών θεών με taxi έγινε ξαφνικά και αγρότης και λέει ότι οι αγρότες της Ελλάδος που είναι 3 στον κόσμο στα καλύτερα και πιο ακριβά γεωργικά μηχανήματα πως δεν παίρνουν λεφτά.διαβάστε για να πετάξετε και εσείς μαζί με τον ΟΕΑ στον πλανήτη Σεουλ.Την μεγάλη και φυσικά εννοείτε απευθείας χρηματοδότηση όλων των Ελλήνων αγροτών προωθεί πλέον η Ε.Ε και χωρίς τη μεσολάβηση εννοείται της ελληνικής Πολιτείας, οι Ελληνες παραγωγοί θα έχουν πλέον τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα προϋπολογισμού 111 εκατομμυρίων ευρώ και ίσως και παραπάνω για το 2016, με σκοπό την τεράστια προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων σε νέες αγορές εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης. Πλέον η τεράστια ή αλλιώς η νέα πολιτική προώθησης που ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό τους επαγγελματίες του γεωργικού τομέα να εισέλθουν στις διεθνείς αγορές ή να ισχυροποιήσουν όλη την παρουσία τους σε αυτές, και θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων καταναλωτών όσον αφορά τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Ευρωπαίοι αγρότες. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η Επιτροπή θα διαθέσει πολλά περισσότερα κονδύλια, θα αυξήσει φυσικά το ποσοστό συγχρηματοδότησης και θα μειώσει τη γραφειοκρατία κατά την έγκριση των σχετικών έργων. Τα μέτρα αυτά εντάσσονται σε μια πρωτοβουλία για σταδιακή αύξηση του προϋπολογισμού της ΕΕ που διατίθεται για την προώθηση, από 61 εκατ. ευρώ το 2013 (όταν προτάθηκαν οι νέοι κανόνες) σε 200 εκατ.ευρώ και κάτι παραπάνω το 2019. Επιλέξιμα προιόντα για παράδειγμα είναι τα Γαλακτομικά τα παρασκευάσματα κρέατος, τα ψάρια, τα λαχανικά και τα φρούτα, οι αρότριες καλλιέργειες και άλλα πολλά.Πόσα ακόμα χρήματα να τους δώσουν άραγε;Kαι από που να βρεθούνε παραπάνω χρήματα όταν το γενικό σύνολο των Ελλήνων είναι υπό οικονομική κατάρευση;Φυσικά να τονίσουμε πως οι αγρότες έχουν 34% μεγαλύτερο εισόδημα , από έναν απλό εργαζόμενο , και 9% από έναν πολύ καλά μισθωτό δημόσιο υπάλληλο μιας κρατικής υπηρεσίας. Σύμφωνα λοιπόν με τους νέους κανόνες, τα ποσοστά συγχρηματοδότησης της ΕΕ θα αυξηθούν από 50% σε 70-80% (σε 85% για την Ελλάδα και την Κύπρο). Ταυτόχρονα, η εθνική συγχρηματοδότηση καταργείται και δημιουργούνται, με τον τρόπο αυτό, ισότιμοι όροι ανταγωνισμού μεταξύ των κρατών μελών.Η γραφειοκρατία θα μειωθεί αισθητά κατά τη διαδικασία επιλογής των έργων, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί η υποβολή σχετικών αιτήσεων. Το πρόγραμμα του 2016 στοχεύει σε επιλεγμένες τρίτες χώρες με το υψηλότερο αναπτυξιακό δυναμικό, κυρίως στους τομείς που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δυσχερείς συνθήκες στην αγορά, όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το χοιρινό κρέας.Από το συνολικό ποσό, 30 εκατ. ευρώ προορίζονταν ειδικά για τη δέσμη μέτρων στήριξης που ανακοίνωσε ο επίτροπος Χόγκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου με στόχο την ενίσχυση των μέτρων προώθησης σε αυτούς τους δύο τομείς. Τα κυριότερα στοιχεία των νέων κανόνων για την προώθηση είναι: Σημαντική αύξηση της βοήθειας που διατίθεται για εκστρατείες ενημέρωσης και προώθησης: οι ευρωπαϊκές ενισχύσεις πρέπει να αυξηθούν σταδιακά από 61 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2013 σε 200 εκατ. ευρώ το 2019 (111 εκατ. ευρώ το 2016). Σημαντικά υψηλότερα ποσοστά συγχρηματοδότησης της ΕΕ σε σύγκριση με το ισχύον καθεστώς (ποσοστό συγχρηματοδότησης της ΕΕ 70% για τα απλά προγράμματα που υποβάλλονται από οργάνωση ενός κράτους μέλους, 80% για τα πολυπρογράμματα και τα προγράμματα που αφορούν τρίτες χώρες, 85% για τα προγράμματα αντιμετώπισης της κρίσης και 75-85% για τις χώρες που λαμβάνουν χρηματοδοτική συνδρομή, όπως η Κύπρος και η Ελλάδα), ενώ η εθνική συγχρηματοδότηση καταργείται ώστε να δημιουργηθούν ισότιμοι όροι ανταγωνισμού. Θέσπιση μιας ευρωπαϊκής στρατηγικής προώθησης, που θα συμβάλει στη μεγαλύτερη στόχευση των σχετικών μέτρων. Η στρατηγική αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα:την αύξηση του αριθμού των προγραμμάτων που προορίζονται για τρίτες χώρες και των πολυκρατικών προγραμμάτων (προγράμματα που καταρτίζονται από οργανώσεις διαφόρων κρατών μελών), μέσω ενός υψηλότερου ποσοστού συγχρηματοδότησης γι΄ αυτές τις δύο κατηγορίες στην εσωτερική αγορά, την κάλυψη του κενού ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τα πλεονεκτήματα των ευρωπαϊκών γεωργικών προϊόντων, εν γένει, και, ειδικότερα, των προϊόντων που είναι αναγνωρισμένα από τα ευρωπαϊκά συστήματα ποιότητας. Διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής των μέτρων με τα εξής: επέκταση των επιλέξιμων δικαιούχων, ώστε να συμπεριληφθούν οργανώσεις παραγωγών· επέκταση των επιλέξιμων προϊόντων, ώστε να συμπεριληφθούν κυρίως, τα μεταποιημένα γεωργικά είδη διατροφής, όπως π.χ. το ψωμί, τα ζυμαρικά ή η σοκολάτα· δυνατότητα προσδιορισμού, εντός ορισμένων ορίων, της προέλευσης των προϊόντων και των εμπορικών σημάτων τους. Απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών, με την αξιολόγηση και την επιλογή των προγραμμάτων να γίνεται σε ένα μόνο στάδιο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αντί των δύο σταδίων που ισχύουν σήμερα (πρώτα στο κράτος μέλος και μετά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή). Ευκολότερη διαχείριση των πολυκρατικών προγραμμάτων που καταρτίζουν από κοινού οι οργανώσεις διαφόρων κρατών μελών χάρη σε μια υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (τον εκτελεστικό οργανισμό CHAFEA). Προκειμένου να τεθεί πλήρως σε εφαρμογή αυτή η βασική πράξη η Επιτροπή εξέδωσε κατ’ εξουσιοδότηση και εκτελεστικούς κανονισμούς. Οι σχετικές νομικές πράξεις δημοσιεύονται σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα. Βασικό στοιχείο της νέας πολιτικής για την προώθηση είναι η κατάρτιση ενός ετήσιου προγράμματος εργασίας (εκτελεστική απόφαση της Επιτροπής), το οποίο θα καθορίζει τις στρατηγικές προτεραιότητες για τα μέτρα προώθησης όσον αφορά τα στοχευόμενα προϊόντα, συστήματα και αγορές, και τα αντίστοιχα διαθέσιμα κονδύλια. Στόχος είναι να υπάρχει μια δυναμική και δραστική πολιτική, που θα προσαρμόζεται κάθε χρόνο στις νέες ευκαιρίες της αγοράς και τις ανάγκες του τομέα. Απλά προγράμματα – Εσωτερική Αγορά 26 εκατ. ευρώ Δράση 1 *- Προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης με στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης και της αναγνώρισης ως προς τα συστήματα ποιότητας της Ένωσης όπως ορίζονται στο άρθρο 5, παράγραφος 4 στοιχεία α, β και γ του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1144/2014 10 εκατ. ευρώ Δράση 2 *- Προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης με στόχο να τονιστούν οι ιδιαιτερότητες των μεθόδων γεωργικής παραγωγής στην Ένωση και τα χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών γεωργικών προϊόντων και ειδών διατροφής 7 εκατ. ευρώ Δράση 3- Προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης για το γάλα/τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα προϊόντα με βάση το χοιρινό κρέας ή και για τα δύο είδη προϊόντων 9 εκατ. ευρώ Απλά προγράμματα – σε τρίτες χώρες 68 εκατ. ευρώ Δράση 4 *- Προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης που στοχεύουν στην Κίνα, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και το τελωνειακό έδαφος της Ταϊβάν 12 εκατ. ευρώ Δράση 5 * – Προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης που στοχεύουν στις ΗΠΑ και/ή τον Καναδά 12 εκατ. ευρώ Δράση 6 * – Κεντρική και Νότια Αμερική και Καραϊβική 7 εκατ. ευρώ Δράση 7 * – Νοτιοανατολική Ασία, δηλαδή Μπρουνέι, Καμπότζη, Ινδονησία, Λάος, Μαλαισία, Μιανμάρ, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ανατολικό Τιμόρ, Βιετνάμ 7 εκατ. ευρώ Δράση 8 * – Αφρική και Μέση Ανατολή 4,5 εκατ. ευρώ Δράση 9 * – άλλες γεωγραφικές περιοχές 4,5 εκατ. ευρώ Δράση 10 – Προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης για το γάλα/τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα προϊόντα με βάση το χοιρινό κρέας ή και για τα δύο είδη προϊόντων 21εκατ. ευρώ Πολυπρογράμματα 14 εκατ. ευρώ Απλά προγράμματα – σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της αγοράς 3 εκατ. ευρώ Τα εν λόγω προγράμματα δεν καλύπτουν το γάλα-τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα προϊόντα με βάση το χοιρινό κρέας ή συνδυασμό αυτών των δύο ειδών προϊόντων. Μπορούν, ωστόσο, να καλύπτουν, το γάλα,τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα προϊόντα χοιρινού κρέατος ή συνδυασμό αυτών των δύο αν συνδέονται με άλλα προϊόντα. ΣΥΝΟΛΟ 111 εκατ. ευρώ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί