Αδιαφορώντας για τον κουνούπι του Νείλου στην περιοχή της Αργολίδας.

Ένα θέμα που έχει προκύψει πρόσφατα και μέχρι στιγμής υποκρύπτεται ή συγκαλύπτεται. Στην περιοχή της Αργολίδος τα κρούσματα της γρίπης του Νείλου από το περιβόητο κουνούπι είναι πλέον το καθημερινό θέμα συζήτησης, την ώρα που οι αρχές μοιράζουν φυλλάδια και κάνουν υποδείξεις στους πολίτες για την ενδυμασία και το ποιο φιδάκι είναι πιο αποτελεσματικό.

Πέρα από την γελιοποίηση της κατάστασης το θέμα είναι σοβαρό και μάλιστα 2 από τα κρούσματα αυτά είναι στην εντατική, το κανάλι του Αναβάλλου που φέρεται ως γενεσιουργός αιτία παραμένει αψέκαστο και εμείς εν έτη 2017 περιμένουμε να πεθάνουμε από την αναλγησία του ανύπαρκτου κράτους.

Σήμερα ακούστηκε πως μια γυναίκα (36 ετών) έχασε την ζωή της από μηνιγγίτιδα αιτία ενός τσιμπήματος κουνουπιού. Απλά για να φρεσκάρω την μνήμη σας, κάποτε οι παππούδες μας, έλεγαν για τον ψεκασμό του δάκου, της μύγας, του κουνουπιού γιατί είχε αξία η ανθρώπινη ζωή, σήμερα απλά ψεκάζουμε τους ανθρώπους γιατί μας ενοχλούν.

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την καταστροφή της δημόσιας υγείας, συνεχίστε την διανομή έντυπου υλικού αντί ψεκασμών και ανά τρία σπίτια δώστε καμιά ταμπλέτα ή φιδάκι. Το θέμα δεν έχει πάρει την έκταση που του αναλογεί και απορώ τελικά στα ποσά κρούσματα μας παίζει η τηλεόραση ? Υπομονή για άλλη μια φορά απλά διαδώστε και ενημερώστε γιατί απλά μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *