Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
00:01 - 03/08/2015

Φίδια, γεννήματα εχιδνών, πώς θα αποφύγετε την κρίση;

Η Κριστίν Φιτζέραλντ, έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ισχυρίζεται ότι η πρώην γυναίκα του Καρόλου της είχε εκμυστηρευθεί ότι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια ήταν εξωγήινοι με τη μορφή ερπετών, ενώ μπορούσαν να αλλάζουν μορφή. Ένας πρώην ρεπόρτερ του BBC και γνωστός συνωμοσιολόγος, ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα ελέγχεται από τους συγκεκριμένους εξωγήινους, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα προκειμένου να διατηρούν την ανθρώπινη μορφή τους.

“Η Βασίλισσα Μητέρα … τώρα αυτό είναι ένα σοβαρό κομμάτι μαγείας. Η βασιλομήτωρ είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν. Για να είμαι ειλικρινής, η βασιλική οικογένεια δεν έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό, έχουν μόλις μεταμορφωθεί. Είναι κατά κάποιον τρόπο κλωνοποίηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Παίρνουν τα κομμάτια της σάρκας και ανοικοδομούν το σώμα από ένα μικρό κομμάτι.

Επειδή είναι σαύρα, επειδή είναι ψυχρόαιμο, είναι πολύ πιο εύκολο γι’ αυτούς να κάνουν “Φρανκενστάιν” από ό,τι είναι για εμάς. Τα διάφορα σώματα είναι απλώς διαφορετικές ηλεκτρικές δονήσεις και κατέχουν αυτό το μυστικό, κατέχουν το μυστικό των μικρο-ρεύματων, είναι τόσο μικρό, τόσο συγκεκριμένο, αυτά τα ραδιοκύματα είναι στην πραγματικότητα που δημιουργούν τα σώματα. Αυτές είναι οι ενέργειες που δουλεύω όταν θεραπεύομαι. Γνωρίζουν τη δόνηση της ζωής και επειδή είναι ψυχρόαιμα, είναι ερπετά, δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν τη γη την τέλεια αρμονία που θα μπορούσε να είναι, ή να θεραπεύσουν το Γη από την ζημιά που έχει γίνει. Η Γη έχει υποστεί επίθεση για αιώνες από διαφορετικούς εξωγήινους. Ήταν σαν μπάλα ποδοσφαίρου για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το μέρος ήταν μια στάση λεωφορείου για πολλούς διαφορετικούς εξωγήινους. Όλοι αυτοί οι εξωγήινοι, που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των επιβλαβών αερίων.

Προσγειώνονται όλη την ώρα και ανεβαίνουν από τα έγκατα της Γης. Έμοιαζαν σαν ερπετά στην αυθεντική τους μορφή, αλλά φαίνονται σαν κι εμάς όταν βγαίνουν τώρα από την ηλεκτρική δόνηση, αυτό το κλειδί της ζωής το οποίο ανέφερα. Μπορούν να εμφανιστούν όπώς θέλουν. Όλη η αληθινή γνώση έχει παρθεί, έχει τεμαχιστεί και έχει επανατοποθετηθεί και πάλι πίσω με άλλο τρόπο. Η βασιλομήτωρ είναι “Βάτροχος επικεφαλής” σε αυτό το μέρος της Ευρώπης και έχουν κι άλλους ανθρώπους σαν κι αυτήν σε κάθε ήπειρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, οι ακόλουθοι, δεν ξέρουν, ξέρεις, για τα ερπετά. Είναι ακριβώς στο έλεος αυτών των ανθρώπων, επειδή είναι τόσο ισχυροί.

“Το κάστρο “Μπάλμορ” [Balmore] είναι ένα πολύ, πολύ άσχημο μέρος. Είναι κάπου που θέλουν να σκάψουν υπόγεια. Θα βρουν απολιθώματα ερπετών, που πηγαίνουν τόσο πίσω. Μην νομίζεις πως άνθρωποι, όπως η βασιλομήτωρ και η βασίλισσα Βικτωρία, σαν διαφορετικούς ανθρώπους. Σκέψου τους σαν το ίδιο πρόσωπο που μετά από λίγο υποχρεώθηκε να αντικαταστήσει το κοστούμι, τη στολή του. Όταν η σάρκα πεθαίνει, η ενέργεια, ενώ πεθαίνει, προσκολλάται αμέσως επάνω σε κάποιον άλλο [στο πίσω μέρος]. Είναι πολύ βαμπίρ, χειρότερα από βαμπίρ.

Δεν πρόκειται να έρθουν σε ‘σένα με κοφτερά δόντια να πιούν το αίμα σου. Ο φόβος είναι η τροφή τους, μπορούν να πάρουν πραγματικά το φόβο και να τον χειριστούν σαν κάτι που μπορούμε να το πιάσουμε. Το κλειδί είναι το παλμικό ρεύμα. Με αυτό το παλμικό ρεύμα, μπορούν να χειριστούν οτιδήποτε με οτιδήποτε. Είναι σαν μια ολογραφική εικόνα. Είμαστε όλοι ορυκτά με δόνηση νερού. Αυτό που ζούμε είναι όλο μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι το μυστικό. Ξέρεις, όταν η μοναρχία πέσει, δεν θα είναι το τέλος της. Θα την εκδηλώσουν με μια άλλη μορφή. Τα ερπετά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και αυτό είναι το πιο κοντινό που έχουν ποτέ πλησιάσει.

Ο λόγος που απειλούνται τόσο σήμερα είναι επειδή η Γη είναι σε τέτοια προβλήματα που η ψυχική δύναμη των ανθρώπων επιστρέφει. Αυτή είναι η πιο τρομακτική στιγμή γι’ αυτούς, αλλά δεν πρόκειται να τους σκοτώσει. Υπάρχουν πολύ αιώνες πριν έρθει το τέλος τους. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι θα είναι πιο δύσκολο γι’ αυτούς και θα πρέπει να παραμείνουν για λιγότερο κι έτσι οι άνθρωποι της Γης πρόκειται να ενδυναμωθούν.

Παρ’ όλα αυτά αυτοί οι ερπετοειδής είναι γαμημ…, είναι θλιβεροί, αξιολύπητα πραγματικά θηρία, ενώ η ανθρωπότητα καλπάζει προς το φως. Είναι αξιολύπητα εξογκώματα αγριότητας που δεν πρόκειται να κερδίσουν. Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό παντού, επειδή θα έλεγαν «Κριστίν, πάρε ένα λευκό παλτό, βάλ’ το πίσω και βγες». Αλλά θέλω ένα τέλος για τους μπάσταρ…. “

Οφεις, γεννήματα εχιδνών! Πως φύγετε από της κρίσεως της γέεννης*;

Κατά Ματθαίων Ευαγγέλιο 12:33

*Η Γέεννα είναι Βιβλική περιοχή που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Πρόκειται για τη “κόλαση” όπου θα τιμωρηθούν, μετά θάνατο, οι αμαρτωλοί.

Να θυμόσαστε πως ό,τι για εσάς είναι συνομωσία ή συνωμοσιολογία για τους ισχυρούς είναι απλά τα σχέδιά τους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους!

“Ζωή δεν είναι να ξυπνάς,
να τρως να θέτεις* πάλι
ζωή ‘ναι να ‘σαι ξυπνητός
όντε* κοιμούνται οι άλλοι”

*θέτω: ξαπλώνω, κοιμάμαι *όντε: όταν

-Στρατής [εκ Κατερίνας ορμώμενος]

Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (44)

 1. Χμμμμ….με βαζεις σε σκεψεις Στρατη νυχτιατικα.Ουτος η αλλος τα φιδια και τις σαυρες ποτε δεν τα συμπαθισα.Εδω στη γειτονια μου ξερω καποιους που ειναι σαυρες.Ειναι επιχειρηματιες.Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ο αντρας η η γυναικα η και οι δυο.Τους εχω σταμπαρει 14 χρονια τωρα.Γιαυτους ολα πανε ρολοι δεν υπαρχει η κριση.Ενω βραζει ο τοπος αυτη ειναι ολο γελια και χαρες.

  • Ανώνυμος 08/03/2015 @ 12:58 ΜΜ

   χαχαααχαχχαα δλδ οποιος ειναι ολο γελια και χαρες ειναι σαυρα. …χαχαχαχαχα με εκανες και γελασα…

 2. Πως μπορούμε να τους πάρουμε τα ΑΒΓΑ; Εχω κάνει μια σάλτσα τρέλα και θα ήθελα να δοκιμάσω ομελέτα από αυγά ερπετοειδών, με σάλτσα και τυρί!

 3. ΕΣΥ ΤΩΡΑ STRATH ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ DAVID ICKE ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝ WILDER ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.
  Ο ICKE ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ…
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΑ,ΟΧΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝA BGH ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ….ΓΙΑΤΙ….ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ…ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ….
  ΑΥΤΑ Ο DAVID ICKE ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ. ΞΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….
  Ο ICKE ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ (ΧΑ) ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ;

  • Σε ευχαριστώ που παρακολουθείς όσα γράφω και προσπαθείς να με γνωρίσεις. Προσωπικά, όταν γράφω ένα προσωπικό άρθρο, προσπαθώ να σας μεταφέρω σημάδια από όσα συμβαίνουν γύρω μας και ο περισσότερος κόσμος τα αγνοεί, φροντίζοντας πάντα, να καταδεικνύω πως Ο μόνος Διδάσκαλος, τα είχε Αναφέρει στους Λόγους Του, απλά τα προσπεράσαμε. Πιστεύω, πως δεν Ηθελε απλά να Προσβάλει τους “ιερείς” στον Ναό, αλλά Εβλεπε όσα οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να δουν! Οταν λοιπόν διάβασα την εν λόγο εξομολόγηση μου ήρθε στο νου η φράση Του, κι έτσι αποφάσισα να σας τα αναφέρω. Εχεις απόλυτο δίκιο για όσα αναφέρεις για την “πηγή” τους, αλλά εγώ κρατώ τα λόγια μιας κοπέλας που πολεμήθηκε, με την ευχή να μην τα έχουν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο, καθώς και την προτελευταία παράγραφο που μεταφέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα λέγοντας πως “Ο λόγος που απειλούνται τόσο σήμερα είναι επειδή η Γη είναι σε τέτοια προβλήματα που η ψυχική δύναμη των ανθρώπων επιστρέφει. Αυτή είναι η πιο τρομακτική στιγμή γι” αυτούς, αλλά δεν πρόκειται να τους σκοτώσει. Υπάρχουν πολύ αιώνες πριν έρθει το τέλος τους. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι θα είναι πιο δύσκολο γι” αυτούς και θα πρέπει να παραμείνουν για λιγότερο κι έτσι οι άνθρωποι της Γης πρόκειται να ενδυναμωθούν.” Σε ευχαριστώ θερμά για το προσωπικό σχόλιο καθώς και για τον πολύτιμο χρόνο που επενδύεις να διαβάσεις όσα ένας ταπεινός, Ο Θεός να με Κάνει, άνθρωπο, μεταφέρει! Να είσαι καλά!

  • ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΟΕΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ…..

 4. αντε παλι για σαυρες…
  δεν εχει σημασια τι ειναι οι αλλοι και τι επιδιωκουν
  σημασια εχει η δικη μας σταση απεναντι στις “σαυρες”…

  • Πολύ σωστό “κλείσιμο” “σημασια εχει η δικη μας σταση απεναντι στις «σαυρες»…” γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και αποφάσισα να σας μεταφέρω αυτή τη μαρτυρία, με την ευχή να την έχουν δώσει σε εμάς δίχως να αλλάξουν ούτε μια λέξη! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Να είσαι καλά!

 5. Δεν τίθεται καν θέμα αναξιοπιστίας των όσων λέγονται στο κείμενο,πρόκειται για ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι από το παζλ για το τι συμβαίνει στον πλανήτη Γη.

  • Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας με αφορμή το άρθρο μου την προσωπική σου πεποίθηση η οποία τυγχάνει να εκφράζει και την δική μου. Να είσαι καλά!

 6. αναδελφος 08/03/2015 @ 8:37 ΠΜ

  τι σημασια και εγω εχω εχω γειτονες είναι γελια και χαρες και είναι δ.υ. τους κοψαν από τα 1800 200 ευρω και δν καταλαβαν τιποτα (το χρονιατικο δια του 12 μηνες) κιαυτοι σαυρες είναι;

 7. Ανώνυμος 08/03/2015 @ 9:06 ΠΜ

  O DAVID ICKE NA ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

 8. Ζούμε σε έναν συγκεκριμένο πλανήτη και μία συγκεκριμένη διάσταση. Υπάρχουν κανόνες και όρια τα οποία έχει θέσει ο Παντοδύναμος. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί και δεν του επιτρέπεται να παραβεί αυτά τα όρια και τους κανόνες.
  Για να γεννηθεί ένα πνεύμα στη δική μας διάσταση περνάει μία διαδικασία κάθαρσης της ενέργειάς του. Μία διαδικασία που απαιτεί συνειδητοποίηση των ελαττωμάτων του (ψυχής) μετάνοια και τελικά παράκληση για επιστροφή στην πραγματική του φύση μέσω της διαδικασίας γέννησης – δοκιμασιών – επίτευξης στόχων. Στην κατάσταση δηλαδή πριν την πτώση του. Στην αποβολή της ψυχής και διατήρησης του καθαρού πνεύματος. Ο βαθμός δυσκολίας και οι συνθήκες του σύντομου περάσματος από αυτή τη διάσταση είναι επιλογή ΤΟΥ. Τότε και μόνο τότε του δίνεται η άδεια και ακολουθούνται οι απαραίτητες διαδικασίες. Κάποιοι από εμάς το επιτυγχάνουν κάποιοι μένουν στάσιμοι και κάποιοι επιτρέπουν σε αυτό που πολεμάνε να τους διαβάλλει να τους κυριεύσει ή και να τους χρησιμοποιήσει.
  Ένα ακάθαρτο πνεύμα απλά θα μολύνει το ‘δοχείο’. Και αυτό είναι καταδικασμένο να αρρωστήσει να αποσυντεθεί. Η διατήρησή του απαιτεί καθαρή ενέργεια. Πράγμα που ένα ακάθαρτο πνεύμα δεν διαθέτει για προφανείς λόγους και δεν μπορεί να διυλίσει παρά μόνο να μολύνει.
  Μπορεί να υλοποιηθεί. Για ελάχιστο χρόνο όμως πάλι για τους παραπάνω λόγους. Πάντα όμως θα είναι ατελές και δύσμορφο προδίδοντας την πραγματική του φύση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γεννηθεί ή να αναγεννηθεί. Μιας και ο Παντοδύναμος δεν έχει δώσει καμία τέτοια εξουσία εμφύσησης ζωής στον νικημένο αποστάτη. Ούτως ή άλλως οι φυσικοί νόμοι της συγκεκριμένης διάστασης το καθιστούν αδύνατον.
  Μπορεί όμως να συν-καταλύσει ένα σώμα (διάμεσο). Όπως ο Χίτλερ…… τρανταχτό παράδειγμα (δεν είναι τυχαίο ο παραδειγματικός τρόπος ζωής του, ως προς τη διατροφή- τις καταχρήσεις κτλ. παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα άρχισαν να διαφαίνονται ξεκινώντας από τη σπλήνα ). Ή να διεκδικήσει ένα έμβρυο κατά την διάρκεια κυήσεως έως την στιγμή της γέννησής του μολύνοντας το όμως και η κατάληξη είναι πάντα θάνατος. Γι’αυτό και η εγκυμονούσα –αργότερα λεχώνα – θεωρείται ιερή. Μιας και έχει μία ακόμα πιο ιδιαίτερη προστασία και παροχή καθαρής ενέργειας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τη στιγμή του τοκετού και σαράντα μέρες μετά.

 9. 99.9% του σύμπαντος είναι άδειο για έναν Θεό Του Οποίου Το Μέγεθος δεν μπορούμε ούτε καν να πλησιάσουμε νοητικά;

 10. απορια αν η φωτογραφια ειναι σωστη και ειναι η συμβουλος της νταιανας γιατι της μοιαζει σαν διδυμη αδελφη λεω εγω τωρα αν ολα αυτα ειναι αληθεια μηπως και αυτη εχει τον τροπο της με το ελιξιριο της βασσιλισσας( ελιξιριο τροπος του λεγειν η αλλη λεξη δεν ακουγεται ωραια)και πως και το αποκαλυπτει χωρις κινδυνο δικο της να γινει πρωινο??

  • Χρίς, σου ζητώ συγγνώμη, επέλεξα να τοποθετήσω μια φωτογραφία της Νταϊάνα, μιας και τα λόγια αποδίδονται σε εκείνη, ως προσωπική της εξομολόγηση που απλά η Κριστίν Φιτζέραλντ αποφάσισε να μας τα μεταφέρει. Λυπάμαι αν σου προκάλεσα σύγχυση, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το αναφέρω! Να είσαι καλά.

 11. Συμπεράσματα από Συνωμοσιολογίες είναι τα παρακάτω…

  Την Νταϊάνα όπως κ τον Κένεντι τους έφαγαν όταν εμπιστεύτηκαν σε κάποιους ότι ήθελαν να πούνε στον κόσμο την αλήθεια, κάποιοι μάλλον δεν ήταν τόσο έμπιστοι τελικά, όσο τους έμπιστους τα έβγαλαν στην φόρα μετά, εννοείτε όχι μέσω των ΜΜΕ, αλλά από βιβλία…

  Όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα (το 1997) εκείνοι που σώθηκαν κ εκείνοι που ήταν μάρτυρες του τροχαίου, ανάφεραν για μια έντονη λάμψη που έγινε πριν την σύγκρουση, κ έκανε τους οδηγούς να μην μπορούν να δουν μπροστά τους… Ερευνώντας κάποια στιγμή βρήκα ότι εκείνο το καιρό (1997) άρχισε να κάνει δοκιμές το HAARP, κ εκείνο τον καιρό ήταν το πιο ύποπτο για εκείνη την έντονη λάμψη… Το HAARP (δημιουργήθηκε από τους απογόνους των ερπετών) μπήκε σε πλήρης λειτουργεία το 2000 κ όσοι δεν το γνωρίζετε, δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι μπορεί να κάνει… Σίγουρα είναι τρελό αυτό που συνδυάζω παραπάνω, αλλά κάπου δένει, το τι άλλο μπορούσε να δημιουργήσει εκείνη την πρωτόγνωρη έντονη Λάμψη, σίγουρα θα είναι από κάτι που μας κρύβουν…

  Για τον Τζον Κένεντι (σκοτώθηκε το 1963) ξέρουμε ότι ο δολοφόνος του (Λι Χάρβεϊ Όστβαλντ), σκοτώθηκε απέξω απ’ το αστυνομικό τμήμα που τον πήγαιναν (για να του κλείσουν το στόμα εκείνοι που τον έβαλαν να σκοτώσει τον Τζον Κένεντι), με συνέπια να σκοτώσουν οι αστυνομικοί των δολοφόνο του Λι Χάρβεϊ Όστβαλντ, τον Τζακ Ρούμπι… Αυτό που δεν ξέρουμε είναι όταν εξετάστηκαν κ οι 2 δολοφόνοι, εντοπίστηκε ότι ήταν υπό την καθοδήγηση μιας ουσίας mind control το MK-Ultra LSD, το οποίο το κατασκεύασαν οι ναζί του Χίτλερ, κ κάποιοι από εκείνους δούλεψαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο, στις γνώστες μυστικές υπηρεσίες της περιοχής 51 (που δημιουργήθηκαν από απογόνους των ερπετών)…

  Εκείνο το mind control το 1980 το είχαν εντοπίσει κ στον δολοφονώ κ μεγάλο θαμαστή του Τζον Λένον, τον Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν… Όταν τότε τον είχαν ανακρίνει κ το ρωτήσαν γιατί το έκανε είπε ότι «μου το έλεγε συνέχεια ο θεός να το κάνω», κάτι μες το κεφαλή του έδινε εντολές… Τον Τζον Λένον τον έφαγαν γιατί πέρναγε μηνύματα μέσα από τα τραγούδια του…

  Για να καλύπτονται πολλές αλήθειες, παραχαράζονται ακόμα κ μες τον χρόνο, γι’ αυτό πολλοί ψάχνουν να δέσουν την αλήθεια μέσα κ από θεωρίες συνομωσίας…

  • Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, με αρκετά διαφορετικά σκέλη και με πολύ ελκυστικό τρόπο σκέψης και ανάλυσης! Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω είναι πως νοιώθω, γιατί δεν ήμουν εκεί, και δεν μπορώ να έχω άποψη, πως τον Κένεντι τον σημάδευαν πολλοί. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

   • Strati να’ σαι καλά…

    Έβαλα την λέξει «Συμπεράσματα» πάνω σαν να προσδιορίζω ότι όλα τα παρακάτω είναι αυτά που νιώθω, η πιστεύω, η νομίζω… Όμως καλά κάνεις κ μου το λες για να το προσδιορίζω καλύτερα…

    Να εξομολογηθώ κ κάτι, ότι δεν είμαι καλός στην ορθογραφία κ δεν έχω πολύ πλούσιο λεξιλόγιο, χρησιμοποιώ λεξικό (στο word mic. office) κ καμία φορά απ’ την βιασύνη πατάω λάθος λέξεις…

    • Θα σου πω τι κάνω εγώ και ίσως σε βοηθήσει. Οταν γράψω κάτι, οτιδήποτε, το διαβάζω μια φορά προσεχτικά για να δω αν το έχω γράψει σωστά και ύστερα το δημοσιεύω. Είτε είναι σχόλιο, είτε είναι άρθρο ακολουθώ την ίδια τακτική. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί θέλω όποιος διαβάσει αυτό που έγραψα να καταλάβει τι επιθυμώ να πω και ο δεύτερος λόγος είναι επειδή σέβομαι εκείνον που θα επενδύσει τον χρόνο του σε αυτό που εγώ, έχω γράψει. Είναι ενέργεια. Θέλω λοιπόν να μοιράσω καλή ενέργεια. Αν εγώ δεν διαβάσω το σχόλιό μου τουλάχιστον μια φορά προσεχτικά, γιατί να το διαβάσει κάποιος άλλος; Να μην έχεις άγχος! Να σκέφτεσαι Φωτεινά και θα έρθει και η ορθογραφία! Να θυμάσαι πως οι άνθρωποι που άλλαξαν τον κόσμο, τα τελευταία 300 χρόνια ήταν δυσλεκτικοί και ανορθόγραφοι. Με νοιάζει πως θα μου το γράψεις, αλλά περισσότερο από όλα με νοιάζει τη έχεις να πεις!

    • Πολύ σωστός ο τρόπος που μου το εξήγησες…
     Πραγματικά να’ σαι καλά Strati…

 12. Ελένη Καβα-Καυγακου 08/03/2015 @ 2:41 ΜΜ

  Στρατή σε χαίρομαι τους ευγενικούς σου τρόπους και για το πόσο σέβεσαι τους σχολιαστές σου και τους απαντάς με όμορφο τροπο!
  Συμφωνώ με την filarianna!
  Συμπληρώνω την δικη μου γνωμη, έχοντας διαβάσει πολύ David Icke:
  Η Ντάινα μόνο αθώα και καλή δεν μου φαίνεται, γεννάει παιδιά με το φίδι/Κάρολο και απολαμβάνει όλη την Βασιλική χλιδα και λατρεία του κοινού στο στυλ : ” κοιτάξτε τι καλή που είμαι εγώ σε σχέση με αυτούς!” Αυτό κι αν ειναι το τέλειο ερπετικο καμουφλάζ!!
  Ο “επαναστάτης” Icke ελέγχεται πλήρως από κάποιες μη-ανθρώπινες οντότητες και σίγουρα μη-φωτεινές, διότι από σεξ, χρήμα και διασημότητα έχει τρελαθεί μετά το μοιραίο του ταξίδι σε τοποθεσία στο Περου, φορτισμένη ενεργειακά από αρχαίες ανθρωποθυσίες…… ΑΛΛΑ η αρθρίτιδά του όλο και χειροτερεύει ….που σημαίνει ότι το σώμα του ειναι παγωμένο και αγκυλωμενο…μπορεί ένα ελεύθερο και φωτεινό πνεύμα να φιλοξενείται σε τέτοιο σώμα??
  Χωρια που ουδέποτε έδωσε λύσεις για πλήρη αντιμετώπιση των ερπετοειδων, πέρα από πεποιθήσεις-Ευχολόγια ….
  Υπάρχουν ερπετοειδεις? ΣΙΓΟΥΡΑ! Μόνον την οφιολατρεια να μελετήσετε σε όλον τον πλανήτη σε όλες τις παραδόσεις παράλληλα με τον βαθύ υποσυνείδητο φόβο των ανθρώπων για τα ερπετά, η απάντηση ειναι απλή:
  εξευμενιζω τον εχθρό μου για να μην με βλάψει…..
  Τί συμβαίνει τώρα? Γιατι όλες αυτές οι αποκαλύψεις, ο ντόρος?
  Η ΤΑΠΕΙΝΗ μου γνωμη ειναι:
  Ενας πολεμος μαίνεται ανάμεσα σε διαφορετικές φατρίες των ερπετών και παρόμοιων ειδών και ανταγωνίζονται ως προς το κομμάτι της ανθρωπότητας που μπορεί η κάθε φατρια να πάρει με το
  μέρος της…..
  Το έχουν ξανακάνει…. Τρωικος Πολεμος….Διαβάστε Ιλιάδα…Μαχαμπαρατα….Ραμαγιανα….Άρχοντα των Δαχτυλιδιών……
  Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

  • Ελένη, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, εύχομαι να μην δοκιμαστώ στην πορεία! Θα μου επιτρέψεις να σε ταλαιπωρήσω λίγο, με την ελπίδα να δεις την απάντησή μου σε αυτό το σχόλιο σου. Μπορείς σε παρακαλώ θερμά να μου πεις τι γνωρίζεις για την επιρροή των ερπετών στον Τρωικό πόλεμο; Σε ευχαριστώ θερμά για το τόσο γόνιμο σχόλιό σου που δίνει νόημα σε οποιαδήποτε ανάρτηση!

 13. Ανώνυμος 08/03/2015 @ 5:14 ΜΜ

  ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ =ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ =ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΠΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ .ΔΛΔ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

 14. Ελένη Καβα-Καυγακου 08/03/2015 @ 6:02 ΜΜ

  Ευχαριστω Στρατή!
  Συνοπτικά η άποψή μου, δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμη βιβλιογραφία τώρα.
  Ο Τρωϊκος πολεμος έλαβε χώρα σε όλο το ηλιακό σύστημα και του άλλαξε κυριολεκτικά τα φώτα.
  Δυο μεγάλοι συνασπισμοί με πιόνια τους ανθρώπους:
  οι ερπετοειδεις με τους Αχαιούς-Σπαρτιάτες και οι απολλωνειοι με τους Τρωες.
  Νίκησαν οι πρώτοι και έκτοτε κυριαρχούν πλήρως στον πλανήτη.
  Φυσικά με δόλο, ερπετά ειναι, με πρωταγωνιστες την Αθηνά σ´αυτους και τον Οδυσσέα στους ανθρώπους.
  Το έπαθλο -η Ωραία Ελενη- ήταν ένα εκπληκτικά αναβαθμισμένο ανθρώπινο γονιδίωμα.
  Φτιάχτηκε στα “ανώτερα δώματα” πέραν του ηλιακού μας συστήματος με χαρακτηριστικά από το σύμπαν του Κυκνου.
  Κύκνος ειναι το ζώο-τοτέμ αυτού του πολιτισμού, όπως το φίδι των άλλων.
  Ο αστερισμός του Κυκνου βρίσκεται ακριβώς πάνω στο ρήγμα του Γαλαξία μας και ειναι πανάρχαιη πίστη ότι σηματοδοτεί την Πύλη εξόδου από τον Γαλαξία-αυτοκρατορία πλέον των ερπετοειδων- σε αλλα σύμπαντα…
  Οι πλέον παλιές ιερές τοποθεσίες ήταν στραμμένες προς τον αστερισμό του Κυκνου, κατόπιν του ΤΠ στράφηκαν προς Ωριωνα και τον Σείριο ορμητήρια των ερπετών.
  Το επίτευγμα αυτό της γενετικής μηχανικής περιγράφεται στο μύθο της γέννησης της Ω.Ε. Με την μεταμόρφωση του Δια σε Κύκνο, της Αφροδίτης σε Γεράκι να τον κυνηγάει, τα αυγά που εκκολάφθηκαν η Ελενη και τα αδέλφια της, ένας, ο Πολυδεύκης (πολύ γλυκός) διέφυγε/γλύτωσε στον Ουρανό, οι άλλοι είχαν άσχημη εξέλιξη πάνω στη Γη….
  Μελέτησε σε βάθος την φυσιολογία και τα προσωπικότητα του ζώου-κυκνου και θα σχηματίσεις μια καλή ιδέα για την ποιότητα ζωής που είχε εγχυθει στο τελειοποιημενο ανθρώπινο γονιδίωμα….
  Η Αθηνά ήταν μέσα στα φίδια σε οποία απεικόνιση της, ήταν -και ειναι- ένα τέλειο βιονικό ρομπότ, χωρίς λάθη, χωρίς ίχνος συναισθήματος, άψογος στυγνός εκτελεστής!
  Ο ευνοούμενός της Οδυσσέας (σημαίνει με μισούν πολλοί) ήταν ένα ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ καθίκι, που τελικά τιμωρείται να μην μπορέσει να μείνει στην Ιθακη αλλα να φύγει για την χώρα των αναλάτων……
  Φίδια βγαίνουν από την θάλασσα και κατασπαράζουν εκείνους που προσπάθησαν να αποτρέψουν το μπάσιμο του Δούρειου Ίππου στην Τροια…
  Ειναι ενδεχόμενο ο Δ.Ι. να ήταν η Σελήνη που με την εισοδό της ανέτρεψε ΟΛΕΣ τις ισορροπίες στο ηλιακό μας σύστημα, ένα κυριολεκτικά Άστρο του Θανάτου, που με μια ακτίνα κονιορτοποίησε έναν πλανήτη, την συμβολική πόλη της Τροίας, και έδωσε την οριστική και ισοπεδωτική νίκη στα Ερπετά!
  (Υπάρχει ομάδα αστεροειδών με το όνομα Τρωες κοντά στην τροχιά του Δια και ένας αστρονόμος έγραψε για την γνωστή τεράστια “χαράδρα”/ουλή στον Άρη ότι μοιάζει ακριβώς με το τραύμα που δέχεται ο θεός Άρης, όπως περιγράφεται στην Ιλιάδα)
  Η Σπάρτη ( σπέρνω, σπαρτοι…) πήρε την Ω.Ε. και λάτρευε την Σελήνη ( σημαίνει λάμπω) και, όλοι ξέρουμε τι επιπέδου πολεμική μηχανή ήταν η Αρχαία Σπάρτη!!
  Υπάρχουν πολλά να πω για την επιρροή της Σεληνης, για το πώς άλλαξαν όλα, για το πώς έκτοτε απομυζούν το ανθρώπινο δυναμικό τα ερπετά και για το ότι έχουν κερδίσει αυτό τους το προνόμιο για έναν κύκλο χρόνου………έως ότου έρθει η ώρα της ρεβάνς από τους απολλωνειους-κύκνους, που γλαφυρά περιγράφεται/προφητευεται από την Αινειαδα του Βιργιλιου…..
  Συγγνώμη εάν σας κούρασα….τεράστιο θέμα…έχω μόνον ένα βιβλίο τώρα μπροστά μου σχετικό
  Path of souls by Gregory Little & Andrew Collins, published by ATA-Archetype Books, το βρίσκεις στο Amazon.
  Ευχαριστώ και πάλι!

  • Θα μπορουσες να αναλυσεις λιγο περισσοτερο; Ειδικα το θεμα με θεους και ηρωες που θεωρουνται καθαρα υπερ των Ελληνων πως γινετε να ειναι των αποστατων; Ισως εχω καταλαβει κατι λαθος. Σε ευχαριστω.

   • Ελένη Καβα-Καυγακου 08/10/2015 @ 12:01 ΜΜ

    Spartan7 σου απαντάω καθυστερημένα γιατι ήθελα το χοιροστάσιο να έχει στρέψει αλλού την προσοχή του….
    Αυτοί που συλλογικά αναφέρονται ως συμμαχία της Σπαρτης ήταν ο ανθρώπινος πληθυσμός της Γης που είχε ήδη μπολιαστεί/σπαρθει με τον ερπετικο εγκέφαλο, το συμπλεγμαR που φυσικά φέρουμε όλοι μας ακόμα…. Ο Αχιλλέας και οι Μυρμιδόνες του ήταν σαν τους transformers στο Spider-Man 2, μεταλλαγμένοι εξωσκελετικοι killers….θυμήσου τα ιδιαίτερα όπλα του Αχιλλεα που όταν τα φόρεσε ο Πατροκλος δεν τον ξεχώριζαν οι άλλοι, αλλά δεν μπόρεσε να τα χειριστεί όπως ο Αχιλλέας….
    Ο Παρις, που περιγράφεται ότι έβοσκε κατι ζώα, ειναι το αγνό, αμόλυντο απ´τον ερπετικο εγκέφαλο, δείγμα της ανθρωπότητας, που διάλεξε, μέσω κάποιας διαδικασίας, την Αφροδίτη -την ομορφιά, την Ειρήνη και τον έρωτα- ως ωραιοτερη/προτιμότερη θεά/αρχέτυπο από την ρομποτική τεχνολογική υπερπαραγωγή -Αθηνά- και από την υποταγμένη αλλά με σίγουρη θέση εξουσίας Ηρα…
    Αυτό το καθαρό δείγμα μεταφέρθηκε στην Τροια, που ήταν ένας πλανήτης κάπου στο Ηλιακό μας σύστημα και ο οποίος κυριολεκτικά κονιορτοποιήθηκε στο τέλος…μ´αυτο το DNA ενώθηκε το καινούργιο γονιδίωμα της Ωραίας Ελένης, υπό την εποπτεία κυρίως της Αφροδίτης και του Απόλλωνα, με σκοπό να ξεκινήσει μια νέα υπέροχη ανθρώπινη φυλή με το Απολλώνειο Φως και την Αρμονία του πολιτισμού του Κυκνου, ενός μέχρι τότε, αλλα δυστυχώς και σήμερα, αγνώστου κόσμο-σύμπαντος…

    Οι δυο θρύλοι για τον Ιππότη του Κυκνου που σώζονται στην Βόρεια Ευρώπη, και ουδείς γνωρίζει από πού ήρθαν, αναφέρονται σε αυτόν τον Πολιτισμό και με ασάφεια, μακρινές μνήμες πλέον, δηλώνουν ότι η ανθρωπότητα δεν κατάφερε να τον κρατήσει….
    Σκέψου…η Αθηνά και η Ηρα δεν κυριαρχούν σε όλο το γνωστό φάσμα της ιστορίας?
    Ο Δίας θεωρώ ότι ήταν/ειναι κατι σαν ουδέτερος διαιτητής/δικαστής/ρυθμιστής ανάμεσα σε 2 μεγάλες Δυνάμεις ή καλύτερα συστήματά ΑΞΙΩΝ. Το ένα ειναι Magestic -όλα τα πλάσματα έχουν αξία και δικαιούνται σεβασμό- και το άλλο ειναι Forceful -η μόνη αξία ειναι η ατομική επικράτηση άνευ όρων.
    Φυσικά η συμμαχία των σπαρτών ερπετικων ανθρώπων έπρεπε να κάνει ανθρωποθυσία και πολλή σκληρή, την κόρη του αρχηγού, για να πάρει μπρος το στράτευμα….(αστείο δεν ειναι που όλα ειναι μπροστά στα μάτια μας….)
    Και το ταξίδι για την Τροια, ήταν Διαπλανητικό με διαστημόπλοια των Ερπετοειδων να μεταφέρουν την συμμαχία των σπαρτών και να μαζεύουν και από αλλού, εκτός της Γης, σε κάποιο διαστημικό σταθμό τους εντομοειδεις του Αχιλλεα, που φυσικά ήταν THE WAR-MACHINE!
    Όσο για την Σελήνη, δεν ήρθε αυτούσια, αλλα κομμένη σαν παζλ, σπάζοντας/γκρεμίζοντας την Πύλη της Τροίας, δηλ.τις φυσικές εκείνες δυνάμεις που είχαν οι Τρωες/Απολλωνειοι πλέξει γύρω από το Ηλιακό Σύστημα, προκειμένου να μην μπορέσουν οι Ερπετοειδεις να φέρουν ενισχύσεις…….ήταν σίγουροι ότι θα κέρδιζαν τον πόλεμο και ότι θα τους εξαντλούσαν, ΑΛΛΑ υποτίμησαν τον δόλο των ερπετών….
    Η Σελήνη ήρθε από την μακρινή πατρίδα των ερπετών κρυμμένη σε κομμάτια μέσα σε κάποιο είδος κομήτη, το άλογο και η χαίτη του, ο οποίος φαινομενικά κόμιζε κατι καλό για τους Απολλωνειους….κι αφού του επέτρεψαν την είσοδο, ΕΞολοκληρου μετασχηματίσθηκε στο Αστρο του Θανάτου που έν ριπή οφθαλμού έκανε σκόνη όλον τον πλανήτη της Τροίας…
    Φίλε ειναι μεγάλο το θέμα…..
    Δεν σου λέω να πιστέψεις…σου λέω να αφήσεις το πνεύμα σου ελεύθερο να πετάξει υπεράνω…και κρατα ένα πράγμα….η ιστορία γράφεται από τους νικητές…
    Όσο για το σχόλιο που μου έγραψε ένα από τα γουρούνια, “αφού νίκησαν γιατι κρύβονται σαν τις κατσαρίδες”, θα του απαντούσα πρώτα με τη ρήση του Ηρακλείτου, ότι οι κρυμμένες, αφανείς επιρροές ειναι ισχυρότερες από τις φανερές, και δεύτερον με τις …κατσαρίδες.
    Κυριαρχούν στον πλανήτη no matter what ενώ τα γουρουνάκια πάνε για αλλαντικά!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

  • Ελένη Καβα-Καυγακου says:,,,,ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΑΝΕΥΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ,,,ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ,,,Η ΕΛΕΝΗ ΗΤΑΝ ΟΠΛΟ,,ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ,,ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ,,,,,ΕΧΕΙς ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΟΛΛΕς ΙΣΤΟΡΙΚΕς ΣΤΙΓΜΕς ΣΕ ΜΙΑ,,,,,,,ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙς ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς,,,Ο ΣΠΑΡΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ,,,,,,,,ΟΙ ΚΥΚΝΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,,,,ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΟΥς ΚΥΚΝΟΥς ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙς ΕΞΟΥΣΙΕς,,,,διαβασε ερωτοκριτο μαγο ζιγκριφτ,,,τα λεει ολα,,,,σταματηστε να λετε τις υβρις καποιον ηλιθιων που το επαιζαν και γκουρουδες ,,,,,,και ξερω τι λεω,,,αναθεωρησε ,,,μαθε καλυτερα ρωτα,,,οι αποψεις σου ειναι λαθος,,,,ενα σου λεω,,,ο απολλων τοτε ειχε αναγκαστει επειδη ειχε χασει την εφνιδιαστικη μαχη,,,να παιζει τον ρολο του στην τροια,,ειναι αυτος στην ουσια που με την αθηνα επρεπε να φαγωθει ο ατλαντιος αχιλεας [θετις] ,,οπως και η αφροδιτη ειχε καταλυφθει τοτε,,,[πριν ενα μηνα απελευθερωθει]
   ]

  • και ελεγα και εγω,,,,,,,τοσο πολυ διαστρεβλωση,,,,,,η αθηνα ειχε οπως συνηθηζετο τοτε στην ασπιδα της της νικες,,,και αυτους που ειχε υποταξει τους εκανε δουλους,,,,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗς ΜΕΔΟΥΣΑς,,,,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙς ΘΕΡΜΟΠΥΛΕς ο λεωνιδας ξερωντας οτι οι θηβαιοι θα τον προδωσουν τους ζητησε να τον υπερασπιστουν,,,,,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ,,,,,,σημειοτεον οτι η σπαρτη ηταν τοτε κατυλημενει απο αποστατες ειδικα η γερουσια,,,,και με αυτην την θυσια ,τους αποκαλυψε,,,,,,πολλα τα ξερετε λαθος ηηη σας τα εχουν πει στρεβλα,,,,,,

 15. Ενδιαφερον αρθρο, ακομα πιο ενδιαφεροντα σχολια! πολυ καλη δουλεια Stratis, να ‘σαι καλα.

 16. Mη τσιμπατε ετσι ρε χαχολοι !

  Σιωνιστες ειναι, και κανουνε ανθρωποθυσιες, για να τους τα φερει ευνοικα ο εξαποδω….

  Τα υπολοιπα ειναι απλη απο-πληροφορηση….

  Occam’s Rasor ?
  Anyone ?
  No one ?

  Υ.Γ. Κοντα στο νου και η γνωση : Εσυ τολμας να πας στον Εισαγγελεα, – εαν βρης την κορουλα σου νεκρη και αδειανη απο αιμα – εαν πιστευεις οτι στη ρουφηξανε καπιοι… “ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ” ? Οχι βεβαια !

 17. Ανώνυμος 08/03/2015 @ 11:38 ΜΜ

  Δηλαδή ο Μητσοτάκης τι είναι??κάποιος αρχαίος Θεός τους…το θέμα είναι ότι υπάρχει κάτι που προσπαθεί να ελέγξει την Ανθρωπότητα.. Με την βία όμως αργά και σταθερά για να.μην.υπάρχει παγκόσμια αντιδράσει.κλασική συνταγή Σοκ και Δέος και αποπροσανατολισμος.όποιος έχει υπηρετισει ως καταδρομεας τα Γνωρίζει.. Αυτοί τα δικά τους και εμείς στον δικομας αγώνα.. Να Παραμείνουμε Άνθρωποι

 18. Ελένη Καβα-Καυγακου 08/04/2015 @ 3:44 ΠΜ

  Στρατή τί έγιναν οι καλοί σου τρόποι?
  Περιμενα μία στοιχειώδη απάντηση στο σχόλιο μου, ασχέτως συμφωνίας ή διαφωνίας….
  Τέτοια μπουμπουνωτή σιωπή με αφήνει ΕΚΠΛΗΚΤΗ…

  • Ελένη σου απάντησα μετατρέποντας την θεωρία που μοιράστηκες μαζί μας, ως σχόλιο, άρθρο μιας και προσωπικά με εντυπωσίασε και με ενέπνευσε. Από τα σχόλια συμπεραίνω πως ο κόσμος δεν αντέδρασε και τόσο καλά. Αν νομίζεις πως μπορείς, με όμορφο τρόπο, να τους απαντήσεις σε ό,τι ρωτάνε καν’ το, αλλιώς διάβασε τις απόψεις τους, και μην χάσεις τη δύναμή σου. Να είσαι καλά.

   • Ελένη Καβα-Καυγακου 08/10/2015 @ 12:16 ΜΜ

    Στρατή θα ήθελα να με είχες ρωτήσει πριν το αναρτήσεις…. Εκτιμώ εσένα και τον Spartn7 και έγραψα ο,τι έγραψα…. Στο χοιροστάσιο δεν θα πήγαινα ΠΟΤΕ…μου αρέσει η καθαριότητα και η ευγένεια σε όλες τις πλευρές της ζωής και δεν μπορώ να διαχειριστώ την μπόχα και την λάσπη που τα γουρούνια αναδίδουν….
    Όπως και να ´χει όμως σε ευχαριστώ!

 19. σπαρταν μην πιστεψεις αυτες τις σαχλαμαρες της ελενης ,,,εξαλλου σας ταχω ανλυσει,,,,πες αυτα που ξερεις να τους τελειωσεις ,,,η αληθεια ακομη και σημερα μιλα,,,,οι μαυροι κυκνοι και οι κυκνοι,,ειναι μια εκδοχη της καταλυψης εξουσιας απο τους αποστατες,,,ο καλεργη,,ο κορναρος ο μαγος ζιγκριφτ ,,λενε καθαρα πως να περνουν τα παλατια των γενεωνη βιβλος καταλυψης που το εχουν προσκεφαλο οι οικογενειες των αποστατων και το διαβαζουν σαν την βιβλο ειναι ο ερωτοκτιτος καταλυψη εξουσιας με μαγικα και ε ρωτα και καλργη εφαρμογη,,,,,,,,,

 20. ελενη μαθε πρωτα για τον προμηθεα και ηταν τελικα τον ασκληπιο και τελος μαθε για τον ηρακλη…αν θελλεις ρωτα τον σπαρταν,,,,,,

  • περιμενω ελενη απαντηση,,,γιατι απο την κουβεντα που λες ……το χοιροστάσιο,,,,,,,,,,,πρεπει να εισαι υπερ ανω,,,,,,,το πορτο χελι πεφτει κοντα σου,,,,,περιμενω

   • Ελένη Καβα-Καυγακου 08/10/2015 @ 2:47 ΜΜ

    Simatoros, ως φωτεινός Ελλην που εισαι, μάθε ορθογραφία και φρόντιζε το κείμενό σου πριν το δημοσιεύσεις.
    Ειναι θέμα σεβασμού στον αναγνώστη και θέλησης ωραίου διαλόγου.
    Το τσαλαβουτηγμενο γράψιμο μάλλον επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό μου….
    Ρώτησε έναν καλό φιλόλογο να σου πει τί λέει ο Πλατωνας για τους κύκνους και τον Απόλλωνα, όπως και για τον μύθο του Πύθωνα στους Δελφους….
    Λάθος εννοησες ότι εχω πρόθεση να κάνω κάποιον να πιστέψει.
    Ο καθαρός νους ερευνά, συνδιαλέγεται και συλλογάται χωρίς μενος και προκαταλήψεις.
    Η Πίστη και τα Δόγματα παράγουν δηλητήρια και ειναι ίδιον άλλων…

    • το χοιροστάσιο ,,,ειναι δικο σου,,και ασε τουε φωτεινούς και τις τριχες …σε ρωταω καθαρα ,,ξερεις τι ηταν ο προμηθεας ,,,το ρολο του ηρακλη ,,,να ξεκιμνησουμε απο εκει,,,,,,,,μην βαζεις ταμπελες ,,,γιατι τις ταμπελες; ξερεις ποιοι τις τοποθετουν,,,,,,,τα υπολοιπα λογια που λες ειναι δικα σου,,,ποτε δεν εθεσα τιτλους ,,,,λοιπον λεγε και ασε τους δηθεν φιλολογους,,,,,γιατι μπορω να σου θεσω και αλλους τοσους που κυνηγήθηκαν επειδη δεν ειχαν την απψη σου …τις ταμπελες και αυτα που λες ειναι καθαρα δικα σου ,ποτε δεν μιλησα για φωτεινους και τετοια,,,,προσεξε ,καλα πολυ καλα και μημ κολας ταμπελες ,,,,,

     • ακου χοιροστασιο …..και πολύ καλα σου συμπεριφερομαι προσωπικά ,,,οι αλλοι αν το δεχοντε καλα ειναι ……κανονικα δεν ξερω,,,,ποα εισαι εσυ κυρια παντογνωστης ,,,και κολλας ταμπελες για αλλους που ουτε καν ειπαν τιποτα τετοιο η υπονοησαν αυτα που λες……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*