Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
18:01 - 04/08/2015

Τσεκ-Ματ στην Ανθρωπότητα

Που βαδίζει η ανθρωπότητα και πως ολοκληρώνεται το σατανικό σχέδιο της Νέας Τάξης;

Πως μπορούμε να αντισταθούμε έχοντας την δύναμη της ενημέρωσης και την δύναμη της Ορθόδοξης πίστης μας, παρά του ότι οι περισσότερο ποιμένες μας μας έχουν εγκαταλείψει και έχουν συνταχτεί με τον νεοταξικό όλεθρο;

Αυτό το βιντεο κυκλοφορεί σε πάρα πολλά γερμανόφωνα μπλογκ και ο λόγος που θελήσαμε να το παρουσιάσουμε είναι ότι αυτός που το έκανε θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να το διαδώσουμε σε όλους για να είμαστε ενημερωμένοι και να ενημερώσουμε και άλλους για κάποια σημαντικά πράγματα. Μόνο ο καλά πληροφορημένος πολίτης παίρνει σωστές αποφάσεις. Δυστυχώς κάποιοι Γέροντες μας, (από πρόσφατη επαφή με ένα γνωστό γέροντα), λένε να κάνουμε μόνο προσευχή και να τα αφήνουμε όλα στον Θεό. Άρα γεννηθήκαμε και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. Θα τα κάνει όλα ο Θεός για εμάς. Αυτό βολεύει μια χαρά την ελίτ του Διαβόλου που προχωρεί στο σατανικό της σχέδιο.

Και σας ερωτώ φίλοι μου: Οι προφητείες γράφτηκαν και εμείς πρέπει να τις έχουμε δεδομένες και να μην κάνουμε τίποτα αφού έτσι και αλλιώς θα συμβούν;

Θα σας κάνω μια μικρή περίληψη του βίντεο αν και μόνο από τις εικόνες που θα βλέπετε θα καταλάβετε το περιεχόμενο και το μήνυμα του βίντεο. Η ελληνική «περίπτωση» άλλωστε είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Checkmate to humanity: Επί χιλιάδες χρόνια η Γη ήταν το σπίτι μας. Άλλα σύντομα θα γίνει η φυλακή μας. Μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες, (η νεοταξική ελίτ), κυβερνούν τον κόσμο και είναι ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν το σατανικό όνειρό τους. Αυτά είναι τα βήματα τους προς ολοκλήρωση του σχεδίου:

1ο βήμα – Μια παγκόσμια κυβέρνηση.

2ο βήμα – Να θεμελιώσουν ένα παγκόσμιο ηλεκτρονικό νόμισμα έτσι ώστε να χωρίσουν τους ανθρώπους σε δυο κατηγορίες, αφέντες και σκλάβοι.

3ο βήμα – Να εμφυτέψουν ένα ηλεκτρονικό τσιπ σε κάθε άτομο το οποίο θα περιέχει τις βιομετρικές πληροφορίες, προσωπικές πληροφορίες, υγείας, οικονομικές. Αυτό το πείραμα που έκαναν εδώ με τις τράπεζες και σας υποχρέωσαν να εξαρτάστε εντελώς από την ηλεκτρονική κάρτα, είναι το πρώτο βήμα πριν το σφράγισμα.

4ο βήμα – Θέλουν οπωσδήποτε να μειώσουν την ανθρωπότητα για να την ελέγχουν πιο εύκολα και την παραγωγή. Η ανθρωπότητα, σύμφωνα με αυτούς, δεν θα πρέπει να είναι παραπάνω από 500.000.000 για να είναι σε ισορροπία με τη φύση. Η ελίτ πραγματοποιεί το όνειρο που είχαν μεγάλοι ηγέτες πριν από αυτούς. Να κατέχουν όλη τη δύναμή του κόσμου για πάντα.

Πώς γίνεται το Σαχ-Ματ της κατά ανθρωπότητας: Μπορούν να το κάνουν μέσω τριών ταυτοχρόνων στρατηγικών κινήσεων.

1η. Πλαστή οικονομική κατάρρευση. Θα δημιουργήσουν μια παγκόσμια οικονομική κρίση η οποία θα οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση. Τότε πολλοί άνθρωποι στην Αμερική και στην Ευρώπη θα χάσουν τις δουλειές τους και τα υπάρχοντά τους. Όσο οι ταραχές του λαού θα αυξάνονται, η ελίτ θα δημιουργήσει δικές τις ομάδες αντίστασης. Αυτό θα δημιουργήσει ανισορροπίες και χάος και ο λαός θα παρακαλάει να πάρουν πιο αυστηρά μέτρα. Αυτό όμως σημαίνει όσο πιο αυστηρά μέτρα, τόσο πιο αυστηρός έλεγχος επάνω σε όλους.

Η οικονομική κατάρρευση στην Ευρώπη και στην Αμερική δεν θα είναι ίδιες. Στην Ευρώπη θα μας πείσουν ότι ένα κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει μόνο του τον εαυτό του. Έτσι μόνο με τη βοήθεια των υπολοίπων εταίρων θα μπορεί να λειτουργήσει. Μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση έχει γεννηθεί με αυτόν τον τρόπο. Ο εθνικισμός μειώνεται στο ελάχιστο. Όλα θα ιδιωτικοποιηθούν. Θα παίξουν θέατρο με το να οδηγήσουν κάποιους πολιτικούς και τραπεζίτες στα δικαστήρια για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Στην πραγματικότητα δεν θα τιμωρηθούν ποτέ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κυβερνάται από τεχνοκράτες και διεφθαρμένους πολιτικούς τους οποίους επιλέγουν κάθε φορά για να παίξουν τον επόμενο ρόλο. Έτσι εφάρμοσαν ένα σύστημα που δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς.

Στην Αμερική το τοπίο είναι διαφορετικό. Δημιουργούνε τεχνητές ταραχές με κατευθυνόμενους εγκάθετους στο Τέξας και σε διάφορες άλλες περιοχές που τους βάζουν υποτίθεται να ξεσηκώνονται και να μάχονται η μια ομάδα την άλλη. Αυτό δημιουργεί χάος και ανασφάλεια. Έτσι ο λαός θα ζητά να επέμβει το κράτος για να επέλθει «ειρήνη». Απόρροια όλων αυτών θα είναι το κλείσιμο μέσα στη φυλακή όλων όσων προσπαθούν να αντισταθούν. Θα υπάρχει φασιστική αστυνόμευση.

2η. Ο συνδυασμός της οικονομικής κατάρρευσης μαζί με την επιβολή ελλιπής χειρωνακτικής εργασίας, θα έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος που θα τα έχει χάσει όλα να υποχρεωθεί να δουλεύει σαν σκλάβος για το κράτος, για να μπορεί να επιβιώνει, να έχει τροφή και στέγη και να φτάσει στο σημείο να λέει και «Δόξα τω Θεώ» που έχω όλα αυτά. Για να επιβιώσουμε θα μας κάνουν να κατασκοπεύσουμε ο ένας τον άλλον έναντι αμοιβής για κάθε κάρφωμα.

3η. Διασπορά επιδημιών και βιολογικός πόλεμος. Θα μας μεταδώσουν νέες ανίατες ασθένειες. Οι δημοσιογράφοι θα τις μεγαλοποιούν και γενικά θα υπάρχει πανικός. Ο στόχος τους είναι να εξαφανίσουν όσους είναι πολιτικά ανυπάκουοι. Επίσης θα τις χρησιμοποιούν και σαν βασική πρόφαση για να εμφυτέψουν το τσιπ για να ελέγχουν υποτίθεται την κατάσταση υγείας του κάθε ατόμου.

Το ρευστό χρήμα θα εξαφανιστεί σε μηδέν χρονικό διάστημα. Από τώρα γίνεται πλύση εγκεφάλου για αυτήν την αναγκαία υποτίθεται εξέλιξη για να την δεχτούμε πιο εύκολα. Θα επιβάλλουν τους κάτωθι όρους:

ΤΣΙΠ RFID = ΛΕΦΤΑ
ΤΣΙΠ RFID = ΦΑΡΜΑΚΑ
ΌΧΙ ΤΣΙΠ = ΘΑΝΑΤΟΣ

Η οικονομική κατάρρευση σε συνδυασμό με τοπικούς πολέμους θα κάνουν αναγκαία την παγκόσμια κυβέρνηση της διαβολικής ελίτ.
Στο βίντεο φαίνονται οι χάρτες πως και που θα δημιουργούνται καθημερινά οι πολεμικές φωτιές πάνω στη γη.

Αφρική, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, άρχισαν ήδη τοπικοί πόλεμοι. Μετά θα έρχονται οι ψευτοσωτήρες της «ειρήνης» για μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία. Ήδη σήμερα έχουν δημιουργήσει ανθρώπους -σκλάβους ελεγχόμενους από υψηλή τεχνολογία.

Το βίντεο τελειώνει με τις διαπιστώσεις:
Εμπρός σε όλα αυτά τα επερχόμενα, αλήθεια, θα αφήσουμε όλους αυτούς τους «κόρακες» να μας ελέγχουν και να μας καταστρέφουν;

Πρέπει να ξεσηκωθούμε, πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον και να μην αφήσουμε αυτό να συμβεί με εμάς.

Είμαστε πριν από το σφράγισμα. Ελπίζω να το καταλαβαίνουν αυτό και οι γέροντες και οι ιερείς που ερμηνεύουν την Αποκάλυψη.

θα αφήσουμε όλους αυτούς τους «κόρακες» να μας ελέγχουν και να μας καταστρέφουν;

Το αν θα γίνουν όλα αυτά εξαρτάται μόνο από εμάς. Γιατί λοιπόν δεν βγαίνουν μπροστά γιατί δεν ξεσηκώνονται, δεν μιλάνε, γιατί δεν προστατεύουν το ποίμνιο τους; Είναι και αυτοί κομμάτια από το πάζλ της ελίτ ; Η σιωπή τους είναι πολύ θλιβερή αν όχι ύποπτη.

Και τελειώνει με την προτροπή: Λαέ ξύπνα. Μην καθηλώνεσαι και μην εφησυχάζεις. Το μεγαλύτερο όπλο είναι η ενημέρωση η πίστη και η συνειδητοποίηση μας. Οι έσχατοι καιροί είναι παρόντες!

ΠΗΓΗ: ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (44)

 1. Ιωαννης 08/04/2015 @ 6:52 ΜΜ

  αυτη είναι η αποστολή μας η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…Για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ενημερώνουμε αγαπητέ μου….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ….

 2. ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ 08/04/2015 @ 6:59 ΜΜ

  EIMAI ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ!! ΕΔΩ ΑΝΑΡΙΩΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΣΥΓΧΩΡΩ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΕΓΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

 3. Καθε φορα τα ιδια. Δεν θα κανω τον κοπο να σου πω αν ο αντιχριστος ειναι αυτος που λες, σου λεω μονο πως αν εντος του 2015 δεν γινει ο παγκοσμιος ηγετης μην ξαναμπεις εδω μεσα ποτε. Μας εχεις κουρασει ηδη αλλα θα κανουμε λιγο υπομονη ακομα για να τελειωνει μια και καλη το παραμυθι σου. Και μονο που μας λες πως το 2018 θα γινει η Δευτερα Παρουσια φαινεται ποσο πολυ εχεις μπλεξει τα μπουτια σου…..

  • Ιωαννης 08/04/2015 @ 8:06 ΜΜ

   Εμεις να έχουμε στο μυαλό μας ολα αυτά ωστε οταν θα τον δούμε να ανεβαίνει σε παγκόσμιο ρόλο τον SNOWDEN να ξέρουμε τον ρόλο του και να ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ωστε ουτε εμφυτευμα να πάρουμε επανω μας αλλα ουτε να τον ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ…ΠΡΟΣΟΧΗ, αγαπητοι μου….ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

   για το 2018 έχουμε πολλα στοιχεια εδω, ριξε μια ματια και συνεχίζουμε..

   http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/news/a2018-b'%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85/

   • Το μυαλο μας πρεπει να το εχουμε ουτως η αλλως. Δεν με νοιαζει πως θα λεγεται ο αντιχριστος, δεν ειναι αυτο το ζητουμενο. Η εμμονη σου με τον συγκεκριμενο με ενοχλει γιατι μπορει και να παραπλανησεις καποιον η καποιους. Επειδη εσυ μπορει να πιστευεις κατι, αυτο το κατι δεν σημαινει πως ειναι και σωστο. Οσο για την Δευτερα Παρουσια και τα στοιχεια που μου παραθετεις λυπαμαι, αλλα ολα οσα γραφονται στην Αγια γραφη και οσα λεγονται απο τους Αγιους δεν ερμηνευονται κατα το γραμμα, αλλα κατα το Πνευμα. Τωρα αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου τοσο μυημενο η εχεις βρει στην εποχη μας καποιον γεροντα που να βρισκεται πνευματικα σε τοσο υψηλο επιπεδο που να μπορει ολα αυτα να τα ερμηνευσει κατα το Πνευμα και να σου επιβεβαιωσε την συγκεκριμενη ημερομηνια θα ηθελα να μας το αποκαλυψεις για να μην γραφουμε αυθαιρετα οτι μας κατεβει…

   • Ιωαννης 08/04/2015 @ 9:18 ΜΜ

    Σεβαστέ μου geronta, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου, μενουμε σε οσα εχω γράψει, αναμένουμε την εκπλήρωση αυτών ωστε να γνωρίζουμε και την πηγή τους….παντως τονίζω εδω οτι για τις ημερομηνίες 1983-2013 (που ταιριάζουν επακριβώς με τον Snowden…) έχει υπάρξει ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ιδιο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ σε δούλο Του..

    σε χαιρετω.

 4. Ιωαννης 08/04/2015 @ 7:11 ΜΜ

  Ο διάβολος , αγαπητε μου Νικο, μας πολεμάει καθημερινά με πολλούς τρόπους και αυτός ο πόλεμος ειναι πολυ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ απο οτι αυτος με την στρατιωτική βία (τανκς-αεροπλάνα κτλ)….Αν καταφέρουμε και ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ τον καθημερινό πόλεμο με τον Διάβολο θα είναι ευκολο να ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΟΥΜΕ και τους άλλους εχθρούς…Είναι κατορθωτό αν αποκτήσουμε ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΣΤΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον ΘΕΟ εκτελώντας τις εντολές Του που ειναι ΠΡΟΣΕΥΧΗ – ΝΗΣΤΕΙΑ – ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ – ΑΓΑΠΗ. Αυτα είναι τα οπλα μας με τα οποία νικάμε τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟ αλλα και τους ΥΛΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.

  • Ιωάννη μάθε λοιπόν πως οι εβραιοι στις καθαρές εβραικες γραφές – Ευαγγελία- τους μας αναφέρουν ως σπερμα διαβολου, τίνος έλληνας είναι ο διάολος.

   Τώρα το πως θα δουλεύεις το 1700 γραμμάρια εγκέφαλο σου πάνω σε αυτο και πόσο πλέον σου έχει αφήσει η εκκλησία σου να κουβαλάς το μη καμένο δηλαδη, άγνωστο.

   • Ιωαννης 08/04/2015 @ 9:51 ΜΜ

    την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ αναγνωρίζουμε εμείς οι Χριστιανοί….αυτο που λες σε ποια Εβραικη γραφή είναι?? Σε κάθε περίπτωση οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ είναι αυτοί που υποκινούν το ΜΙΣΟΣ μεταξύ Ελληνων-Εβραίων για να μας διχάσουν αλλα και οι ΕΛΛΗΝΕΣ να βρίζουν τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…ετσι ειναι δυστυχως….

    • Ιωάννη……ωραία δημοκρατία έχεις….σβηστή κάνε σχόλια…..και μιλάω για την απάντηση μου στο γνωστό σχόλιο για τον snowden…..Δεύτερον……
     Φτάνει πλέον με τις θρησκείες κτλ….βάλε το μυαλό να δουλέψει και απάντησε σε μερικά ερωτήματα….

     1.Οι αρχαίοι Έλληνες υπήρχαν?φανταζομαι πως ναι αφου έργα τους βλεπουμε ακομα και σημερα βλέπε Παρθενώνος 4000χρονια πχ περίπου……Αφου υπήρχαν τοτε αυτοι τους οποίους έργα τους βλεπουμε μέχρι σημερα….πουυυυυυ πίστευαν αυτοι?Ηταν χριστιανοί αυτοι????

     2.Για ποιο λόγο οι αμερικανοί και Ρώσοι κατα την κατάκτηση του διαστήματος το 1960 δίνανε ελληνικές ονομασίες στα σκάφη τους????(Αμερικανοί με το Προγραμμα Απόλλον και Ρωσσοι με το Κόσμος)
     3δεν είχαν ελληνική ονομασία και καταστράφηκαν.Το challenger (που σημαίνει προκαλώ) 1986 το Columbia 2001 και πριν δυο μήνες ένα μη επανδρωμένο με την ονομασία dragon.

     3.Για ποιο λόγο η nasa το 2001 πλήρωσε περίπου 20 εκκατομυρια δολάρια για να κανει ο Βαγγέλης παπαθανασιου την μυθωδια για να ακούγετε live όταν το διαστημικό της σκάφος έφτανε στον πλανήτη Άρη?
     Δηλαδή έχουμε…..την nasa να πληρώνει 20 μυρια περίπου για να κανει Έλληνας συνθέτης το τραγούδι μυθωδια δηλαδή ωδη στον Δια οχι από οποιοδήποτε σημείο αλλα από τις στήλες του Ολύμπιου Διος για να παίζει ζωντανά στο σκάφος της που προσέγγιζε για πρώτη φορα τον πλανήτη Άρη και μάλιστα το σκάφος όλος τυχαίος είχε την ονομασία mars odyssey δηλαδή οδύσσεια.

     4.δυο ειδών φλόγες περνούμε στον πλανήτη.Το άγιο φως και την ολυμπιακή φλόγα.
     Στο άγιο φως που πάει ο Πάπας?κατω…..τι ειναι κατω κατα την αρχαιότητα?μηπως ο Άδης?
     Το κακό?
     Στους Ολυμπιακούς που πάμε? στον ήλιο….πως ντύνονται? στα λευκά……τι ποιο λογικό.

     5.Για ποιο λόγο το 80% των γνωστών αστερισμών -πλανητών έχουν ελληνική ονομασία από αρχαιοτάτων χρόνων?

     6.Για ποιο λόγο το Βατικανο εχει το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στον κόσμο που ειναι στην αριζονα των ενωμένων πολιτειών?Τι περιμένει η φοβάται οτι ερχετε απ έξω και θέλει να το παρατηρεί?

     Έλεος δηλαδή με όλες τις θρησκείες….δεν μπορείς να καταλάβεις οτι έγιναν για το διαιρεε και βασίλευε?Οπως πχ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός κτλ….Ειναι δυνατόν να είμαστε απόγονοι του Λεωνιδα του Δευκαλίωνα του Ομήρου και όλων των μεγάλων Ελλήνων και να πιστεύουμε στις εβραϊκές βλακείες και μάλιστα χωρίς αποδηξεις?

     Και σε παρακαλώ…..όσο αναφορά τα σχόλια…..οτι δεν μας αρέσει δεν το σβήνουμε.Να τα επαναφέρετε αν θέλετε να είστε σωστοί ως προς αυτούς που σας διαβάζουν.

    • Ιωαννης 08/04/2015 @ 11:22 ΜΜ

     αγαπητε ΑΝΩΝΥΜΕ,

     Ο Διάβολος απο καταβολής κόσμου πάντα καταδίωκε – διέβαλε όλους οσους ακολουθούσαν το ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, έτσι λοιπόν έπρεπε να βρεί τρόπο ωστε να διαβάλει και τους πιστούς ΕΒΡΑΙΟΥΣ οι οποίοι λάτρευαν τον ΘΕΟ και ακολουθούσαν τους Νομους που τους είχαν δοθεί απο τους προγόνους τους.

     Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους.
     Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.

     Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού, θεωρώντας τον εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, και η εχθρότητα αυτή μεγάλωσε με τον ασπασμό της χριστιανικής πίστης από τους Έλληνες. Ο Σιωνισμός φέρεται ως δημιουργός ή υποκινητής του Γνωστικισμού (Σίμων ο μάγος), του Αρειανισμού – και άλλων ομάδων και αιρέσεων, με τις οποίες επιχείρησε να νοθεύσει το Χριστιανισμό – , του Ισλάμ, που χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το Βυζάντιο, και πλήθους ισλαμικών αιρέσεων, όπως οι Φατιμίδες και οι Ασσασίνοι, οι οποίοι δίδαξαν και τους Ναΐτες. Ακόμα των Ροδόσταυρων, της Μασονίας, των Μαρτινιστών, των Πεφωτισμένων της Βαυαρίας (illuminati), της Θεοσοφικής Εταιρείας, διαφόρων οικονομικών και κοινωνικών θεωριών (Μαρξισμός, αναρχισμός) κ.ά.

     Βέβαια ο Διάβολος δεν θα μπορούσε να αφήσει ανενόχλητους και εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ , ετσι λοιπόν έφτιαξε το εξης σενάριο, με την κατάλληλη προπαγάνδα καταφερε να ΣΤΡΕΨΕΙ τους Ελληνες ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και στους συμπατριωτες τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.Πως εγινε αυτο, παρουσιάζοντας και μεγαλοποιώντας ολα οσα έπραξαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ-ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ μεσα στην ιστορία ωστε να ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ των Ελληνων εναντίον καθε τι Εβραικού και επομένως εναντίον του Χριστιανισμού αφου ο Χριστός είχε Εβραική καταγωγή. Επίσης και με το Ταλμούδ , που δεν δόθηκε απο τον ΘΕΟ αλλα δημιουργήθηκε απο τον Διάβολο, που ως γνωστόν περιέχει ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ κτλ κατάφερε να “ΠΕΙΣΕΙ” τους Ελληνες για το πόσο “κακοί” και μισητοί ειναι γενικά οι Εβραίοι. Ετσι με αυτές τις μεθοδευσεις πέτυχε το έργο της ΔΙΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ως προς τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..

     Στο ερωτημα σου λοιπόν η απάντηση είναι…
     Ειναι δυνατόν να είμαστε απόγονοι του Λεωνιδα του Δευκαλίωνα του Ομήρου και όλων των μεγάλων Ελλήνων και να πιστεύουμε στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που ηταν Εβραικής καταγωγής …..να προσέχουμε γιατι ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ παντα προχωράει με το “διαίρει και βασίλευε”…..

    • Τι μου λες;!!!

     Σιωνιστης απο που βγαίνει γνωρίζεις;

     Θα σου πω εγω αφου “δεν γνωρίζεις” [αλλα γνωρίζεις τον αντιχριστο].

     Εκ του όρους σιων. Γνωρίζεις που είναι ΑΥΤΟ;

     Και μετα πες μου. Πόσοι εβραιοι/σιωνιστες κρύβονται κάτω απο την ταμπέλα έλληνας χριστιανός;

     Και μετα τραβα ρωτα και το χριστιανικό αυτο κανάλι που γιορτάζει των πάνα στα βουνά της Πελοποννήσου γιατι, αφου μόνο την παλαιά αναγνωρίζει [που πάλι λάθος κανεις. Η εκκλησία θεωρη την παλαιά αιρετικη αφου ΟΛΑ τα εβραϊκά ονόματα ψευτοθεων είναι φάτσα καρτα]. Μήπως ΠΡΕΠΕΙ να ψάξεις Λιιιγο καλύτερα τι ταμπέλα κουβαλάς ;

     Μαρμελαδα τα μυαλα σας τα έχουνε κάνει.
     Να γιατι λέω ότι οι ανεγκέφαλοι/ευκολοπιστοι είναι η πηγη του μαλακιες μενού συστήματος.

    • Ιωαννης 08/04/2015 @ 11:50 ΜΜ

     αγαπητε μου -]+[- [+],

     Οι Σιωνιστές Εβραίοι δεν είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ αλλα κάποιοι (οι ελιτ των Εβραίων) που εχουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ και εκτελούν τις εντολές του, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ δηλαδή….Είναι σαν να λέμε οτι επειδή 1000-2000 Ελληνες πλούσιοι προσκύνησαν τον Διάβολο και είναι Μασώνοι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι Μασώνοι..αστείο δεν είναι????
     Μαλλον πρέπει να τα ξεδιαλύνεις λίγο και να ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…απλο δεν είναι???
     Η Εκκλησία του ΧΡΙΣΤΟΥ αναγνωρίζει την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ (51 βιβλία).

     ελπίζω να σε κάλυψα
     χαιρετω

    • Ρε συ Ιωάννη…..για ποιο λόγο δεν με απαντάς στις άλλες ερωτήσεις μου?Μονο αυτήν με τον Δευκαλίωνα και τον Λεωνιδα απάντησες και η απάντηση σου δεν ειναι τεκμηριωμένη κάν.Το οτι ο διάολος δουλεύει με το διαιρεε και βασίλευε ειναι σαν να με λες το τυρί ειναι κίτρινο το φεγγάρι ειναι κίτρινο άρα και το φεγγάρι ειναι από τυρί…..τι είχες Γιάννη τι ειχα πάντα….κοινώς…να χαμε να λέγαμε.
     Από την άλλη με λες για όλους αυτούς περί του 583 κτλ κτλ ενώ δεν με λες για ποιο παλιές ημερομηνίες που σου βάζω εγω.Που ήταν ολοι αυτοι ρε 4000χίλιαδες χρόνια και παραπίσω??????….γνωρίζεις αυτός ο διάολος που λες τι ακριβώς ειναι?Μιλαμε για οντότητα.
     Στις άλλες ερωτήσεις μου τις προσπερασες?
     Και όσο αναφορά για την απάντηση στο πρώτο σχόλιο περί snowden η οποία εξαφανίστηκε πάλι δεν απαντάς.Ωραιος εισαι……δικο μου έτσι δεν πάμε μπροστά.Βγες από το μαντρί ή έστω πες μέσα σου οτι μπορεί…..λέω μπορεί…..και να μην ειναι έτσι όπως τα νομίζω.
     θυμήσου ένα πράγμα……Κατι που δεν το βλέπεις ή δεν στο έχουν μάθει δεν σημαίνει και οτι δεν υπάρχει.
     Οι Αρχαίοι λέγανε πίστευε και μη…..έρευνα.Σημαινει οτι…..πιστεύεις ή δεν πιστεύεις…ερεύνησε το.Εσυ το έκανες….πίστευε και μην…έρευνα…..δηλαδή πίστευε και μην έρευνας.
     Άκου και κανέναν άλλον….και πες…θα το ψάξω να δω.

     Περιμένω ακομα απάντηση για τις άλλες μου ερωτήσεις από το προηγούμενο σχόλιο μου και φυσικά να με απαντήσεις για ποιο λόγο σβήστηκαν τα πρώτα σχόλια για το snowden.Μην κανεις τον Κογκολέζο…απάντησε.Εστω και αν η απάντηση ειναι εγωιστική θα το δεχθώ.

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 12:30 ΠΜ

     αγαπητε anonymous,

     δεν μπορώ να σε πείσω να γίνει Χριστιανός αλλα απο την άλλη πρέπει να καταλάβεις οτι ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ οταν λέω κατι για τους Εβραίους…..είναι φοβερό το κόλλημα αυτό….Ο απλός κόσμος δεν ευθύνεται για τις προπαγάνδες των ελίτ που έχουν στόχο τον ΔΙΧΑΣΜΟ των λαων, αυτο αν το ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ είμαστε σε καλη βάση….

     σε χαιρετω

    • Ιωαννη η Ελλαδα μας εχει χιλιαδες χρονια ιστοριας προ χριστου….που σημαινει οτι δεν ειναι ιστορια 2015 χρονων που ειναι ο χριστιανισμος…..αρα αν βαλεις τον εγκεφαλο να δουλεψει βαση λογικης σημαινει οτι καποιοι την εφτιαξαν την ψευτικη θρησκεια για να εξυπηρετησει κατι η καποιους.Εσυ δεν θελεις να βγαλεις τις παροπιδες σου και να δεις εξω απ το σπηλαιο του πλατωνα.Αυτο ειναι δικσιωμα σου βεβαια.Απο εκει και περα προσπαθεις να μην απαντησεις για τα πρωτα σχολια που εσβησες με το snowden.
     Ωραια λοιπον….οπως δεν θες να απαντησεις για ποιο λογο εσβησες εκεινο το συνοθηλευμα ετσι τουλαχιστον μην το ξαναβαλεις πουθενα .

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 11:13 ΠΜ

     αγαπητε anonymous,

     Δεν εχω δυνατότητα διαγραφής σχολίων εγω, η διαχείριση θα μας πει τον λόγο..
     Για πες μου λοιπόν ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ εδω…
     Συμφωνούμε οτι έχουμε πολιτισμό χιλιάδων ετων Προ Χριστού δεν το συζητάμε αυτό, αλλα επίσης θα πρέπει να ΕΝΝΟΗΣΟΥΜΕ οτι υπάρχει ΘΕΟΣ και ΔΙΑΒΟΛΟΣ που πάντα προσπαθεί να ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…Ετσι λοιπόν και ο ΘΕΟΣ προετοίμαζε τους ΕΛΛΗΝΕΣ αρκετούς αιώνες πριν έρθει το πλήρωμα του χρόνου με την ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ωστε να αναπτύξουν ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και οταν έρθει η ωρα αυτός να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο , αυτο εγινε με την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, το “εν τούτω Νικα” ειναι γνωστό…Η Βυζαντινή αυτοκρατορία εκτεινόταν σε ΑΝΑΤΟΛΗ και ΔΥΣΗ σε αντίθεση με τις προηγούμενες αυτοκρατορίες του Διαβόλου (Βαβυλωνιων – Ασυριων – Περσων) που εκτείνοταν μόνο στην ΑΝΑΤΟΛΗ (ΑΣΙΑ) και ειχαν ως στόχο την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..
     Αρα βλέπουμε οτι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ τελικά ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, είναι αλληλένδετα ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…
     Αυτο που ο Διάβολος ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ είναι να προσπαθεί να ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΣΧΕΣΗ και το καταφέρνει με την προπαγάνδα ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΒΡΑΙΩΝ που βασικά ξεκινά απο τα “ιερά” βιβλία Ταλμούδ των Εβραίων, αν το ερευνήσεις θα δεις οτι ειναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…
     Τελος, στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που είναι η ΕΚΚΛΗΣΙΑ του επι της γης και ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έρχεται ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ να θέτει ζητήματα ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και μισος ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΒΡΑΙΩΝ…
     επομένως οσοι διαδίδουν και επιμένουν οτι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι ψέμμα ειναι με το μέρος του ΔΙΑΒΟΛΟΥ και χαρακτηρίζονται ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΙ…

    • Ιωαννη……..Δεεεν καταλαβαινεις…..πες μου τις ημερομηνιες ετους γραφης των ευαγγελειων……πουε γραφτηκαν?Θα δεις μετα οτι οι ελληνες υπηρχαν πολλους αιωνες πριν γραφτουν τα ευαγγελια της θρησκειας……αρααααα……απο καποιους φτιαχτηκαν.Ξεκολα επιτελους.

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 1:12 ΜΜ

     αγαπητε μου anonymous,

     Tα ευαγγελια γραφτηκαν στο διάστημα 48 – 66 μΧ και οι επιστολές των Αποστόλων απο το 50 – 68 μΧ μαζι με την Αποκάλυψη του Ιωαννου, τον 1ο αιωνα μΧ δηλαδή.
     Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ιδρύθηκε το 33 μΧ ακριβως μετα την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Τον 1ο αιωνα μΧ ηταν η εποχή ακριβως της ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και απόλυτα λογικό να γίνει ΤΟΤΕ η συγγραφή της Καινής Διαθήκης αφου ΤΟΤΕ χρειαζόταν ο κόσμος να μάθει για την ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και παντα οταν υπάρχει ΖΗΤΗΣΗ ΓΝΩΣΗΣ υπαρχει και ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ….

     «ο δε Παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιον, το οποίον θέλει πέμψει ο Πατήρ εν τω ονόματί μου, εκείνος θέλει σας διδάξει πάντα και θέλει σας υπενθυμίσει πάντα όσα είπον προς εσάς» είπε ο ΚΥΡΙΟΣ μας στους μαθητες Του με το “διδαξει” και “υπενθυμίσει” να ειναι σαφέστατη ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ καθως με τα 4 Ευαγγέλια οι επόμενες γενεές ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ και ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΗΚΑΝ τα γεγονότα επι των ημερών του.

     «Όλη η γραφή είναι θεόπνευστος και ωφέλιμος προς διδασκαλίαν, προς έλεγχον, προς επανόρθωσιν, προς εκπαίδευσιν την μετά της δικαιοσύνης, διά να ήναι τέλειος ο άνθρωπος του Θεού, ητοιμασμένος εις παν έργον αγαθόν» εγραψε ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ και δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης της ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΡΑΦΩΝ…

     ΑΡΑ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ είναι ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ – ΘΕΟΚΤΙΣΤΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, αγαπητε μου προς ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ και ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ σε ολόκληρο τον κόσμο….

     σε χαιρετω

    • Ιωαννη………Οπως μολυ ειπες τα ευαγγελια γραφτηκαν απο το 48 μχ εως το 66μχ.Θα συμφωνησω με αυτο.Δεν μου απαντας ομως 10.000 χρονια π.χ που υπηρχαν οι Ελληνες…..Που ηταν ο Χριστιανισμος τοτε?Ο χριστιανισμος και ολες οι αλλες θρησκειες ειναι μεταγενεστερες απο τα εργα των μεγαλω φιλοσοφων και το χρυσο γενος των Ελληνων.Αρα απο καποιους φτιαχτηκαν για καποιο λογο…..Απαντησε μου…….που ηταν ο Χριστιανισμος την εποχη του Λεωνιδα…του Μεγα Αλεξανδρου κτλ κτλ….

     Με λες για την αποκαλυψη του Ιωαννη…….Η αποκαλυψη του Ιωαννη δεν ειναι του Ιωαννη του Βαπτιστη του μαθητη του Χριστου.

     (Ο Ιωάννης ο ευαγγελιστης,γεννήθηκε στη Γαλιλαία, ο αδελφός του ήταν ο Ιάκωβος και ο πατέρας του ο Ζεβεδαίος. Ήταν φτωχική οικογένεια και ζούσαν από το ψάρεμα. Τόσο αυτός , όσο κι ο αδελφός του δεν απέκτησαν επίσημη μόρφωση, καθώς από παιδιά βοηθούσαν τον πατέρα τους. Από νεαρός ήταν πνευματικό κι ανήσυχο άτομο και ακολούθησε τον Χριστό, όντας από τους πρώτους μαθητές του. Ο Ιωάννης έγραψε το τέταρτο Ευαγγέλιο, το οποίο και χαρακτηρίστηκε “Πνευματικό Ευαγγέλιο”, και γι’ αυτό αποκαλείται “Θεολόγος”. Δίδαξε στην Μικρά Ασία και στην Ελλάδα. Πέθανε στην Πάτμο, όπου και εξορίστηκε μαζί με άλλους χριστιανούς επί αυτοκράτορα Δομητιανού. Στο νησί αυτό έγραψε και την περίφημη Αποκάλυψη.Αν και κατά το Απόκρυφο έργο ο Ποιμήν του Ερμά διακρίνει τον Ευαγγελιστή από τον συγγραφέα της Αποκάλυψης. Ο πρώτος χειρίζεται πολύ καλύτερα την ελληνική γλώσσα ενώ ο δεύτερος διακρίνεται από ανατολικές επιρροές.

     Ο Ιωάννης θεωρείται ως ο Άγιος Προστάτης της καρδιάς και των καρδιοπαθών. Η μνήμη του εορτάζεται στις 8 Μαΐου και η Μετάσταση του στις 26 Σεπτεμβρίου).

     Ολοι αυτοι δεν ηταν Ελλην.Ολοι αυτοι ηταν εβραιοι που προσπαθουν να χειραγωγησουν τον κοσμο και ειδικα τους Ελληνες.

     Δες αυτο το βιντεακι και αναρωτησου στα ερωτηματα που θετει.

     Δεν θα σε πεισω το ξερω και γιαυτο και το σταματαω εδω.Αλλα βαλε την λογικη και σκεψου το απλο το λεω και το ξαναλεω…..Ο Πολιτισμος μας ειναι προγενεστερος της θρησκειας κατα χιλιαδες χρονια…..Που ηταν ολο αυτο το συνοθηλευμα που μας εχουν φορτωσει χωρις καν αποδηξεις?

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 3:19 ΜΜ

     Anonymous,

     Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου και την “κοντρα” που είναι εποικοδομητική…

     O Xριστιανισμός ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ στον κόσμο απο τον ΘΕΟ οταν είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αυτο συνέβη με την ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ αλλα και την ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και την ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ , το 33 μΧ….Ο Χριστιανισμος βασιζεται στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ στον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ που αποκαλύφθηκε πρωτη φορά με την ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ..Ο σπερματικός λόγος του Χριστιανισμού και γενικότερα ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ προυπήρχε πολλά χρόνια πριν την εμφάνιση του ΧΡΙΣΤΟΥ.

     Ενώ στην εποχή της Παλαιάς Διαθήκης ενεργούσε ως άσαρκος λόγος
     στους προφήτες, στην περίοδο της προχριστιανικής ελληνικής αρχαιότητας
     ενεργούσε ως σπερματικός λόγος μέσω των φιλοσόφων, ποιητών και συγγραφέων
     της.
     Μεγάλοι σοφοί της αρχαίας Ελλάδας αποκάλυψαν σπέρματα, δηλαδή τμήματα της
     αλήθειας και ο λόγος τους ονομάστηκε σπερματικός λόγος. Ο Σωκράτης στην
     απολογία του σύμφωνα με τον Πλάτωνα, αναφέρει:
     « τον λοιπόν βίον καθεύδοντες διατελοίτε αν, ει μη τίνα άλλον ο Θεός υμίν επιπέμψειε κηδόμενος υμών».

     Αρα λοιπόν βλέπουμε οτι ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ προυπήρχε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ στον αρχαιο Ελληνικό Πολιτισμό ως ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ και έλαβε ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ως ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ με το μεγαλυτερο θαυμα όλων των εποχών, την ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….επομένως ο διαχωρισμός ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ είναι πλεον χωρις ουσία….Βέβαια αυτος που συνεχίζει να βάζει φωτιές και διχόνοιες (οπως ο Διάβολος και τα οργανα του…) σίγουρα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ…

     Ελπίζω να σε κάλυψα στις ερωτήσεις σου.
     σε χαιρετω.

 5. Ιωάννη μου χρωστάς μια απάντηση φίλε μου. σε παρακαλώ, αφου είναι τόσο ολοκληρωμένη η πίστη σου ως χριστιανός ορθόδοξος αφου έχεις βρει και τον αντιχριστο και κατανοης πλήρως την λεξουλα αντιχριστος απάντησε ρε φίλε μου στις ερώτησης που σου έκανα στο άλλο αρθρο 🙂

  Άντε αγόρι μου, φώτισε με σε παρακαλώ μην είσαι εγωιστης. Δώσω μου τα φώτα σου να μην κατηγορώ άδικα την γωνία μαζαγι και τις κερδοσκοπικές της επιχηρισεις.

  ΦΩΤΗΣ

 6. Ιωαννης 08/04/2015 @ 10:20 ΜΜ

  αγαπητε Φωτη ( -]+[- [+] ), πες μου λιγο τα ερωτήματα σου, δεν θυμάμαι αυτο που λες….sorry

  • Κοιτα, ΟΥΤΕ φίλο θα σε πω ΟΥΤΕ αγαπητέ.

   Απλα θα σου πω πως όταν ρωτάς κάτι η λες κάτι που πιστεύεις ακράδαντα και το νιώθεις σωστο μην το παράτας.

   Ψάξε λοιπόν Ιωάννη ένα παλιο σου σχόλιο σε εμένα με τα ίδια σύμβολα 😉 για να δεις και μόνος σου πόσο μπερδεμενος είσαι και σίγουρα χωρίς δικη σου έρευνα σε ότι λες 😉

   Την καληνύχτα μου Ιωάννη.

   Και προσοχή στα πιστεύω σου. Γιατι εάν δεν μπορείς να στηριξεις την ζωη σου στα πιστεύω σου και το αντίθετο τότε τι ζεις ; Για το χρήμα; Για μια αντιπροσωπεία; Για ένα βιτσιο και γούστο;

   Η Ημιμαθεια είναι πολυ πιο άσχημη απο την αμάθεια.

   Υ.Γ.

   Εάν με μπερδευεις με κάποιον Φώτη με τα λεγόμενα μου θέλω να το γνωρίσω το παιδι αυτο.
   Και σίγουρα σε πισμονει πολυ τον εγωισμο.

  • Ιωαννης 08/05/2015 @ 12:16 ΠΜ

   αγαπητε μου -]+[- [+] ,

   καθόλου μπερδεμένος δεν είμαι οπως σου εξήγησα είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ και γνωρίζω επίσης οτι ο Εβραικός Λαός (πρόσεχε εδω…ΟΧΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ που ειναι αλλο πράγμα…) ηταν ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ μεχρι την Σταύρωση του Χριστού.Στην συνέχεια ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ γίνανε τα Εθνη που πίστεψαν στον ΧΡΙΣΤΟ και η ΕΛΛΑΔΑ μαζι τους, αρα ειμαστε ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ) Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….Το μίσος μεταξύ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που ειναι η πλούσια ελιτ των Εβραίων και είναι ταγμένη στον Διάβολο και έχει πάντα ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΔΙΧΟΝΕΙΕΣ μεταξυ Λαων-Εθνων-Φυλων κτλ κτλ…και με την ιδια προπαγάνδα ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ)….

   Πολυ καθαρά δεν είναι??
   Αν δεν σου αρέσουν αυτά δεν σημαίνει οτι εγω είμαι μπερδεμένος..

   σε χαιρετω

   • Ιωάννη, το αν κάποιος (οποιασδήποτε εθνικότητας) είναι κάτι που δεν είναι η φυλή του, έχει 2 επιλογές, σκλαβιά των Δρακονιανών, η ελευθερία από τους Ελλάνιους…
    Πολλές ταμπέλες που παραπλανούν κ σκλαβώνουν, είναι δημιούργημα Δρακονιανών, εκείνοι που έχουν συνηθίσει στην σκλαβιά κ δεν θέλουν την ελευθερία, δεν είναι με τους Ελλάνιους…
    Είναι επιλογή του κάθε ενός το τι θα επιλέξει, σε όποιους φαίνεται μακρής ο δρόμος της αλλαγής η τον φοβάται, δεν είναι δικαιολογία, είναι κ αυτό μια παραπλάνηση του μάτριξ (έλεγχος μέσο του φόβου)… Έχε υπόψιν ότι κάποια πράγματα που σας έκαναν να τα φοβάστε, είναι παγίδα για να μην ελευθερωθείτε…

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 12:22 ΜΜ

     Inigo13,

     οι επιλογές ειναι 2 είτε εισαι με τον ΘΕΟ και τον ΧΡΙΣΤΟ που δίνει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είτε είσαι με τον Διάβολο που δίνει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ…
     Οι Δρακονιανοι προφανώς είναι με τον Διάβολο αλλα οι Ελλάνιοι με ποιους είναι ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ και τον ΧΡΙΣΤΟ ή με τον ΔΙΑΒΟΛΟ??
     Θα μας το απαντήσει αυτό ΚΑΘΑΡΑ για να συνεχίσουμε την κουβέντα μας??

    • Ανώνυμος 08/05/2015 @ 1:37 ΜΜ

     Ιωάννη έχεις μήπως καμιά ιδέα για το πως επικράτησε ο χριστιανισμός στην Ελλάδα; Ή πραγματικά πιστεύεις ότι με επιφοίτηση ξύπνησαν οι Ελληνες ένα πρωινο και είπαν “ελα μωρέ από σήμερα γινόμαστε χριστιανοί” έχεις ιδέα καθόλου πόσους Ελληνες έσφαξε η θρησκεία της “αγάπης” γιατί δεν άλλαζαν πίστη;
     Πριν λέμε κάτι καλά είναι να το ψάχνουμε και λιγάκι…….

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 2:09 ΜΜ

     αγαπητε μου Ανώνυμε (13.37),

     Ο Χριστιανισμός επικράτησε στην ΕΛΛΑΔΑ απο την εποχή του Βυζαντίου και περισσότερο επι ΜΕΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που κήρυξε ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ.Αυτα που έχουν γραφεί για ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΕΘΝΙΚΩΝ κτλ είναι ΨΕΜΜΑΤΑ και έχουν στόχο να ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. Ο Χριστιανισμός επικράτησε γιατι ηταν το ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ η διάδοση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ωστε να γίνουμε ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ και ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΣ και να κουβαλήσουμε-μεταδώσουμε την ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ανα τους αιώνες, ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΣΤΗ και ΑΝΤΟΧΗ…..

     Γερμανός ιστορικός F. Gregorovius:
     “Ο Χριστιανισμός ανεδείχθη ίσως ευλαβέστερος προς τα μνημεία της αρχαίας τέχνης στην Αθήνα απ’; ότι σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.”

     Μελετώντας τα κείμενα των Πατέρων της Εκκλησίας βλέπουμε ότι αυτοί συνέχεια τονίζουν ρητώς την σύνδεση της αρετής και συνεπώς της Χριστιανικής πίστης με την ελεύθερη θέληση, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο οι διάφοροι βανδαλισμοί και διώξεις Εθνικών να έγιναν με προτροπή ή ηθική αυτουργία δική τους.

     Διάβασε οπωσδήποτε εδω για να μάθεις τι σημαίνει προπαγάνδα..

     http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/04/h-epikrathsh-toy-hristianismoy-sto-byzantio-m-kwnstantinos.html

    • Ιωάννη στα έχω γράψει πολλές φορές κ βλέπω ότι δεν έχεις ακόμα καταλάβει αυτά που εξηγώ…

     Θεούς έχουν μόνο οι Δρακονιανοί, Ο πραγματικός Χριστός δεν θέλει να αποκαλείτε θεός..

     Ο Χριστός είναι Ελλάνιος (δεν είναι Δρακονιανος), κ στο υπόλοιπο σύμπαν τον αποκαλούν Απολλώνιο…

     Άφησε έστω για μια στιγμή το μυαλό σου από αυτά που μας επέβαλαν, για να δει αντικειμενικά…

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 6:14 ΜΜ

     indigo13,

     αρα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν ειναι Θεος, σωστα το λέω??
     Αρα λοιπόν οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ είναι οι ΚΑΛΟΙ και οι Δρακονιανοι οι ΚΑΚΟΙ που πιστεύουν σε Θεους…
     οι Ελλάνιοι με ποιους είναι ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ και τον ΧΡΙΣΤΟ ή με τον ΔΙΑΒΟΛΟ??
     Mε λίγα λόγια αυτον που εμείς γνωρίζουμε ως ΥΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και ονομάζεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ τον δέχεστε??
     ΔΙΑΒΟΛΟΣ δεν υπάρχει για εσας??

     Δέχεσαι το παρακάτω???
     “Ο «Γιαχβέ», όπως τον αποκαλείτε, ήτο ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των χιλιετηρίδων. Αιμοδιψής και αδίστακτος λαοπλάνος”

     Γιατι οποιος δεν είναι με τον ΘΕΟ είναι με τον ΔΙΑΒΟΛΟ…..

     Θα μας το απαντήσεις αυτό ΚΑΘΑΡΑ για να συνεχίσουμε την κουβέντα μας??

   • Συμβουλη. Όσο μιλάς τόσο πιο πολυ δείχνεις τις εβραικες ρίζες σου.

    Δεν γνωρίζεις την πίστη σου. Δεν γνωρίζεις τι αναγνωρίζει ως γνήσιο η πίστη σου.

    Όταν θα μου βρεις έναν εβραιο που δεν γουστάρει τον χρυσο και ότι άλλο λαμπιριζει, τότε έλα να μου ξανα πεις πως οι εβραιοι και σιωνιστες/σιωναζιστες δεν είναι ένα και το αυτο.

    Γιατι εάν τώρα μεγαλωσες και αρχίσεις βλεπεις έναν πνευματικό τοίχο μπρος σου να μην μπορει να αφήσει ο εγωισμός σου τότε απλα νιώθεις το πως σε εκμεταλλεύτηκαν.

    Ημιτελές η πίστη σου. Αφου δεν έχεις απαντήσεις για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    Και κάτι ακόμη. Ρε μεγαλε ο ιησους σου χριστός σου είπε πως αυτός είναι ο αντιχριστος; Έλα ρε συ… Για να μην αρχίσουμε να φυσαμε ολοι μαζι για να κρυωσει, πες μου σου είναι εύκολο να των ρωτήσεις αυτο:

    Γιατι οι εβραιοι παίζουν στο όνομα του πραγματικού Χριστού [ χρισμενος απο Έναν Θεό ] γιατι ελπίζουν πως ο κόσμος θα πιστέψει πως ειτο εβραιος;

    Και τι αλλάζει εάν ο Χριστός- Ιασων ήταν Είναι Ελλην ;

    Μακαβαιων Δ. Διάβασε τον πόλεμο που περιγράφουν οι εβραιοι που τους εκανε Ο Απολλωνιος Τυανευς. Και γιατι φώναζαν Ηλί Ηλί ;

    Μιας και η πίστη σου αναγνωρίζει την παλαιά διαθήκη του εβραιου λαου ως γνήσιο τότε ΠΡΕΠΕΙ είδη να έχεις διαβάσει γι’ Αυτών οπως και τα ατελείωτα εβραϊκά ονόματα των Δήθεν θεών τους/σας.
    Ασταρτη
    Ασταρωθ
    Βααλ
    Μπαχωμεθ
    Και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΌΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΓΙΝΕΣΤΕ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΛΈΠΩ.

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 1:32 ΜΜ

     ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να έχουμε αγαπητοι μου, είναι η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ μπροστά στα επερχόμενα γεγονότα…..ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ απο αυτούς που υποκινούν ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ-ΔΙΑΜΑΧΕΣ και εχουν στόχο να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ….ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

    • γελαν και οι πετρες 08/05/2015 @ 2:31 ΜΜ

     ανοιξε σε παρακαλω το δηθεν θεοπνευστο βιβλιο μπεστ σελλερ στην εισαγωγη του και πες μου το γεναιολογικο δεντρο του ιησου σου χρηστου. οταν βρεις ΕΝΑ ελληνικο ονομα κανε στοπ.. και γω τοτε ρε μικρε στρατιοτακο θα αλλαξω καθε τι μεσα μου.

     αντε λοιπον. σε περημενω να το κανεις αυτο .

     και να ξερεις πως σημερα ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΛΙΓΟΙ” ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΣ, Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Α. ΠΗΔΙΞΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ.

     ρωτα λοιπον τον παπα σου. γιατι εκαιγε τις εκκλησιες σας. ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

     ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΠΠΟΥ.

     ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 3:32 ΜΜ

     γελαν και οι πετρες ,

     είναι γνωστο οτι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ηταν Εβραικής καταγωγής αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….Δεν σημαίνει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ και ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΣΩ τον ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ επειδή ηταν Εβραικής καταγωγής….Ξέρεις ποσοι ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ για τον ΧΡΙΣΤΟ ή σου διαφεύγει??? Γιατι μαρτύρησαν??Εσυ θα μαρτυρήσεις ποτε για ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???

     “Η θρησκεία, η πίστη των πατέρων ημών, η αγία μας Ορθοδοξία, είναι λιθάρι ριζιμιό του Γένους διότι «όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ Πατρίδος” έλεγε ο Κολοκοτρώνης……ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, δεν ξέρω…

     γεια σου

    • Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 08/06/2015 @ 12:52 ΜΜ

     Ιωάννη ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ με πιάνουν τα γέλια να σε καλα.

     Νομίζω πως ολοι έχουν καταλάβει τις εβραικες σου ρίζες.

     Οπως και να χει ένα έχω να σου πω.

     Εάν γουσταρετε να ψελνετε υπέρ του όρους σιων. Υπέρ του εβραιου μωυση. Υπέρ των τερατωγεννηματων νεφελημ ελοχημ και λοιπά απογαμηδια αυτών. Δρόμο στην κόλαση σας [ησραηλ].

     Ποιος σου είπε πως οι Ελλην γουστάρουνε αυτα τα πηθικικα πιστεύω σας; Ποιος σου είπε πως τρομε κουτόχορτο;
     Ποιος σου είπε ότι δεν θα καούν ΟΛΑ αυτα τα κανιβαλιστικα πιστεύω σας “φάτε το σώμα μου και πιείτε το αίμα μου”;
     Ποιος σας είπε πως δεν γνωρίζουμε τις πουστιες σας.

     Αλλα βλεπεις η ψορα της ζήλιας σας το να κατακτησετε την Ελλάς θα είναι και το το τελευταίο που θα θυμάστε απο την μίζερη ψευτοεξουσια σας.

     Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο πόσο σάπια είναι τα πιστεύω σας, μιας και είδη έχεις αποδείξει πως εισαι ελλιπής και ένα ακόμη εβραικο υποχειριο των μεγαλύτερων Εβραίων αφενταδων σου.

     Και να σε σίγουρος πως ΠΟΛΛΟΙ γνωρίζουν πλέον γιατι ΑΥΤΟ το γωνία εβραικο μαγαζι θέλει να δείχνει των Ιασων/Χριστό ως εβραιο.
     Για ρωτα Λιιιγο λοιπόν τον χρυσορασοφορεμενο παπά σου τι εννοούσε Ο Ιασων όταν είπε: Ο επόμενος θα τα κρίνει Όλους και Ολα;

     Ξέρεις εσυ, σαν κηρυκας της μασονικης εβραικης εκκλησίας γωνίας μαγαζι α.ε. Λαιονς πως.
     Όσους και να στρατολογησετε δεν θα είναι τίποτα παραπάνω απο τους ανηδεους, τους λιγοψυχους [αν οχι κουφαρια], και αχριαστους για τους Πραγματηκους Ελλην.

     Και σαν εβραιος που είσαι ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις καλύτερα απ όλους πως η ταμπέλα σας του χριστιανισμού που είναι μια συγχώνευση των βιβλίων σας [ταλμουδ καμπαλα τοραχ] συν καποιες ΕΛΛΑΝΙΕΣ αλήθειες που δεν μπορέσετε να τις θαψετε επειδη τα γρανάζια σας γιομησαν άμμο αργα η γρήγορα θα πέσουν και θα πέσουν επειδη είσαστε τόσο σκουπίδια και απατριδες που και στο μεταξύ σας είσαστε σε πόλεμο γιατι βάζετε το ΣΥΜΦΕΡΩΝ σας πάνω απ όλους και απ ΟΛΑ. Ακόμη και την οικογένεια σας.

     Και μας το είπε. Γνωσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια απελευθέρωση Ημας.

     Ποια αλήθεια;
     Απο τι θα μας απελευθέρωση;
     Ποιοι την κρύβουν ;

     Φυσικα οι ερωτήσεις αυτές δεν απευθύνονται σε κανέναν απατρι εβραιο, αλλα σε όλους όσους ψάχνουν να βρουν τι κάνανε τόσα χρόνια οι εβραιοι/σιωνιστες/σιωναζιστες ανεφ, άνευ εθνικότητας.

     Οκ ναι. Οι εβραιοι τα κατάφεραν μας κάνανε πυργο της δικής τους βαβ-ελ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ δεν σημαίνει πως ολοι είναι δασκαλεμενοι για να μισούν τους Ελλην.

     Προσωπικα τρέφω μεγάλα πιστεύω πως αυτη την φορα οι εβραιοι δεν θα έχουν τρύπα να κρυφτούν.

     Υ.Γ. ΠΡΩΣ εβραιους.

     Ησαστε σε μια χώρα που δεν σας ανήκει.
     Παίξατε με τα μυαλα της ανθρωπότητας και κερδίστε μέχρι τώρα πολλές ψυχές στον σάκο της αιμοδηψης θυσίας σας.

     Αλλα αφου οι Ελλην κατέχουν Το Φως της ΓνΟσΙς ετοιμαστείτε να “ΚΑΕΙΤΕ” απο αυτο.

     Ψεύτες υποκριτές μπουρδολογοι μπορδοσοφοι φυλοχρηματοι αλαζονες. ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.

 7. Έτσι είναι…
  …Αλλά πιστεύω ότι αν γινόταν κάτι τώρα, πιο πολλοί θα τρέχανε στην εκκλησιά πάρα στην μάχη… Πιο πολλοί θα προσεύχονταν, χωρίς να μας βοηθήσουν για μια λύση (επειδή έχουν μάθει να δέχονται μόνο ότι λέει οι εκκλησία κ δεν έχουν άποψη πέρα από τα όρια που τους βάζει η εκκλησία… Έχω γράψει κάτι που αφορά εκείνους που πιστεύουν στην εκκλησία κ όχι κατά βάθος στον Χριστό…

  Όλα τα παρακάτω είναι γνώμη μου…
  Κ εμένα κάποτε μου είπαν τι να πιστεύω αλλά ερεύνησα αντικειμενικά την αλήθεια επειδή έβλεπα πολλά ψέματα… Όσο τρελά κ να σου φανούν αυτά που γράφω, αν θέλεις διάβασε τα μέχρι να τα καταλάβεις, βάλτα σε μια άκρη στο μυαλό σου κ μπορεί να σου χρειαστούν κάποια στιγμή ακόμα κ στην ερευνά σου… Δεν τα γραφώ με χαριτωμένο τρόπο, θέλω να προσπαθήσω σε πολλά να ταρακουνήσω όποιον τα διαβάσει…

  Ο Χρίστος το είχε πει ξεκάθαρα, δεν ήθελε παλάτια (εκκλησίες), δεν ήθελε να τον εκμεταλλευτούν, δεν ήθελε σκλάβους… Δεν ελευθερωθήκαμε μετά την σταύρωση του γιατί πολύ απλά, εκείνοι που σταύρωσαν τον Χριστό, παντοτινά λειτουργούσαν με σκλάβους (έστω κ με μοντέρνους τρόπους)… Ο Χρίστος όταν ήρθε να διδάξει, δεν πήγε τυχαία σε εκείνα τα μέρη, εκεί ήταν ακόμα πάνω στα δέντρα επειδή ήταν σκλαβωμένοι από εκείνους (τους εβραίους) που έδιναν εντολές στους Ρωμαίους (σαν Αμερικανούς της τότε εποχής)… Σταύρωσαν τον Χριστό επειδή τους χάλαγε την πιάτσα κ δεν ήταν κατά βάθος δικός τους… Μετά εκμεταλλεύτηκαν τον θάνατο του, αλλάζοντας την ιστορία με παραγραφές, αλλάζοντας την καταγωγή του, κ άλλαξαν αρκετά στον χαρακτήρα του (οπός τους συμφέρει), επίσης χτίσανε εκκλησίες να τραβήξουν τους πιστούς, για να τους σκλαβώσουν για δικά τους συμφέροντα…

  Κάποια στίμη ήθελα να αφοσιωθώ στον χαρακτήρα του χριστού (δεν ήθελα απλά να πιστεύω ένα όνομα, αλλά να τον γνωρίσω καλύτερα), κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν κολλάγανε στο χαρακτήρα που μας παρουσιάζουν, κ κατάλαβα ότι πρόκριτε για 2 διαφορετικούς χαρακτήρες… Στους εχθρούς δεν άρεσε ο χαρακτήρας που μετάδιδε Ο Χριστός, έτσι αλλάζοντας τον χαρακτήρα του, δημιούργησαν τον αντί-Χριστο (με σύνθημα το πίστευε, κ μη ερεύνα), έναν χαρακτήρα που σκλαβώνει (με πολύ πλ-άγιο τρόπο) κ απορροφά τους πιστούς σε έναν σκοταδισμό οπού νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, σε ότι τους έβαλλαν να πιστεύουν, δεν θέλουν η φοβούνται να ερευνήσουν, σιγά σιγά αγάπησαν κ το χρήμα, συνήθισαν το ψέμα κ ακόμα πάρα πολλά άλλα… Πολλοί εκμεταλλεύονται την εξομολόγηση η οποία κατά βάθος καταστρέφει μέχρι κ το πνεύμα, κ κάνει πολλούς να γίνονται εγωιστές, ύπουλοι κ.τ.λ… Ο χαρακτήρας του αντί-Χριστου επίσης συγχωρεί τα πάντα κ τους πάντες, έτσι τα λαμόγια αλωνίζουν κ οι πιστοί κάθονται κ τα δέχονται επειδή τους τα περνάνε για προφητείες, τα σχέδια που είναι γραμμένα, τους έκαναν να νομίζουν ότι όλα είναι γραμμένα κ εκείνη τα αφήνουν να συμβαίνουν, τους έκαναν να κάθονται σαν αρνάκια κ τους φαίνεται φυσιολογικό όταν τους αποκαλούν σκλάβους του θεού… Αν θυμάσαι την σκηνή με τον Χριστό, εκείνη που γκρέμισε τους εμπορικούς πάγκους εκείνον των λαμογιών που παραπλανούσαν τους πελάτες, θα καταλάβεις ότι τόσο καιρό σχεδόν όλοι οι πιστοί, δεν πιστεύουν στο τι προσπαθούσε να διδάξει… Πόλοι πιστοί πιστεύουν απλά στο όνομα Ιησού, έτσι τον αποκαλούν οι εχθροί μας, δοξάζοντας έτσι (με πλ-άγιο τρόπο) τον θεό τους Γιαχβέ, κ έτσι η ενεργειακή δύναμη τον παραπλανημένων πιστών πάει στον Γιαχβέ, κ όχι στο Χριστό που δεν ζήτησε από τον κόσμο να κάθονται κ να προσεύχονται, αλλά να ζήσουν με το τρόπο που δίδαξε… Δεν θέλει ο Χριστός να σταυρωνόμαστε, δεν θέλει να έχουμε σύμβολο την σταύρωση του, δεν θέλει την εκμετάλλευση του εμπόριο στο όνομα του, δεν θέλει θρησκεία, αν νομίζεις ότι είναι ευχαριστημένος με όλα τα χαλιά που βλέπει, ξανασκέψου το… Είναι πάρα πολλά εκεί έξω που καταστρέφουν τους πιστούς με ότι τρόπο μπορείς να φανταστείς…

  Πίστευε, κ μη ερεύνα είπε το σχέδιο αντί-Χριστος… Πίστευε η μη , ερεύνα είπε ο Χριστός (που σε ολόκληρο το σύμπαν πλην του πλανήτη μας τον αποκαλούν Απολλώνιο κ δεν είναι Εβραίος, είναι Ελλάνιος όπως οι απόγονοι μας)…

  Όσο ζούμε μαθαίνουμε κ εξελιζόμαστε, αρά προσπαθούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο, αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι λένε ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, άμα θέλει αλλάζει…

  Όταν έρθει η ώρα της κάθαρσις, δεν θα περάσουν η πιο φανατικοί, αλλά οι αφυπνισμένοι… Υπεύθυνος για το πνεύμα του είναι ο καθένας, πρέπει να αφυπνιστούμε κ να γίνουμε μια γροθιά κ να ετοιμαστούμε πριν την Νέμεση…

 8. Ανώνυμος 08/05/2015 @ 3:03 ΠΜ

  Λέει ο σοφός λαός…

  Δύο γαιδαροι μαλωνανε σε ξένο αχυρώνα…

  Φ

 9. Ξυπνάτε ρε με τις θρησκείες….Άκου ο περιούσιος λαός του θεού ειναι οι Εβραίοι.
  Αυτοι που δεν έχουν ιστορία και λυμαίνονται τα πάντα στον πλανήτη.
  Δεν υπάρχει πλέον πολυτέλεια του χρόνου.Τελειωνει η μετα-αταλάντια προθεσμία….
  Ένα θα σας πω…….ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ¨´ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  Όσο για τους τρισδιάστατος πάγο-αιματους…..ξέρουν αυτοι ποιους λέω……31/3/2017 σας λέει τίποτα?
  The game is over babyyyyyyyyyy…..13.500χιλιαδες χρόνια και φτάσαμε στο παρά πέντε

  • Ιωαννης 08/05/2015 @ 8:28 ΜΜ

   ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να έχουμε αγαπητοί μου….είναι κοντα η ωρα της Β΄ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ , το 2018 πλησιάζει αφου πολυ σύντομα θα εμφανιστεί σε παγκόσμιο ρόλο ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ-ΑΝΟΜΙΑΣ…….Εχει ο Διάβολος το σχέδιο του αλλα μεσα απο αυτό προωθεί το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….

   Καλη μετάνοια

   • Το ακουσαμε και αυτο φιλε Ιωαννη….οτι ο χριστιανισμος βοηθησε στο να αναδειχθει ο ελληνισμος.Γελαν και οι πετρες χαχαχαχα…..Τον χριστιανισμο περιμεναμε να φανουμε οι ελληνες Ιωαννη.Να σε καλα…..με εκανες και γελασα.
    ΥΓ.Λες τελικα και ο Μεγας Αλεξανδρος να ηταν σταυροφωρος?Αχαχαχαχαχα…..Ιωαννη μια συμβουλη…..μην βγεις απ το μαντρι φιλε.Εκει καλα εισαι.

    • Ιωαννης 08/05/2015 @ 10:57 ΜΜ

     Μεσω του ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ προωθούνταν και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ αγαπητε μου….Το 10ο αιώνα εγινε επίσημη θρησκεία ο Χριστιανισμός στην Ρωσία και βοήθησε κατα πολυ στην ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε ολη την επικράτεια της…

     ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και αυτό πολυ καλά ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ….ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*