Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
15:07 - 04/08/2015

Ο Θρίαμβος του Αχιλλέα

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ένα σχόλιο το οποίο εμπεριέχει συνοπτικά πληροφορίες που ο κάθε ένας θα ήταν καλό να γνωρίζει, να σκεφτεί και να δει τον κόσμο, το σύμπαν και την προσωπική (;) του ιστορία, από μια άλλη διάσταση.

Ο Τρωικός πόλεμος έλαβε χώρα σε όλο το ηλιακό σύστημα και του άλλαξε κυριολεκτικά τα φώτα. Δυο μεγάλοι αντίπαλοι, συνασπισμένοι με πιόνια τους ανθρώπους:
– οι Ερπετοειδείς με τους Αχαιούς-Σπαρτιάτες
– και οι Απολλώνειους με τους Τρώες.

Νίκησαν οι Ερπετοειδείς και έκτοτε κυριαρχούν πλήρως στον πλανήτη. Φυσικά με δόλο, ερπετά είναι, με πρωταγωνιστές την Αθηνά σ’ αυτούς και τον Οδυσσέα στους ανθρώπους. Το έπαθλο -η Ωραία Ελένη- ήταν ένα εκπληκτικά αναβαθμισμένο ανθρώπινο γονιδίωμα το οποίο φτιάχτηκε στα «ανώτερα δώματα» πέραν του ηλιακού μας συστήματος με χαρακτηριστικά από το σύμπαν του Κύκνου. Κύκνος είναι το ζώο-τοτέμ αυτού του πολιτισμού, όπως το φίδι των άλλων.

Cygnus constellation

Ο αστερισμός του Κύκνου βρίσκεται ακριβώς πάνω στο ρήγμα του Γαλαξία μας και είναι πανάρχαια πίστη ότι σηματοδοτεί την Πύλη εξόδου από τον Γαλαξία-αυτοκρατορία, πλέον, των ερπετοειδών, σε άλλα σύμπαντα. Οι πλέον παλιές ιερές τοποθεσίες που ήταν στραμμένες προς τον αστερισμό του Κύκνου, κατόπιν του Τρωικού Πολέμου στράφηκαν προς Ωρίωνα και Σείριο ορμητήρια των ερπετών.

Το έπαθλο -η Ωραία Ελένη- ήταν ένα εκπληκτικά αναβαθμισμένο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Το επίτευγμα αυτό της γενετικής μηχανικής περιγράφεται στο μύθο της γέννησης της Ωραίας Ελένης. Με την μεταμόρφωση του Δια σε Κύκνο, της Αφροδίτης σε Γεράκι να τον κυνηγάει, τα αυγά που εκκολάφτηκαν η Ελένη και τα αδέλφια της, ένας εκ των οποίων, ο Πολυδεύκης [σημαίνει: πολύ γλυκός] διέφυγε/γλύτωσε στον Ουρανό, οι άλλοι είχαν άσχημη εξέλιξη πάνω στη Γη. Μελετήστε σε βάθος την φυσιολογία και τα προσωπικότητα του ζώου κύκνου και θα σχηματίσετε μια καλή ιδέα για την ποιότητα ζωής που είχε εγχυθεί στο τελειοποιημένο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Η Αθηνά ήταν μέσα στα φίδια, σε οποία απεικόνιση της κι αν ανατρέξετε, ήταν -και είναι- ένα τέλειο βιονικό ρομπότ, χωρίς λάθη, χωρίς ίχνος συναισθήματος, άψογος στυγνός εκτελεστής! Ο ευνοούμενος της Οδυσσέας [σημαίνει: μισητός από πολλούς] ήταν ένα ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ καθίκι, που τελικά τιμωρείται να μην μπορέσει να μείνει στην Ιθάκη αλλά να φύγει για την χώρα των “Αναλάτων”. Φίδια βγαίνουν από την θάλασσα και κατασπαράζουν εκείνους που προσπάθησαν να αποτρέψουν το μπάσιμο του Δούρειου Ίππου στην Τροία. Ενδεχομένως, ο Δούρειος Ίππος να ήταν η Σελήνη που με την είσοδό της ανέτρεψε ΟΛΕΣ τις ισορροπίες στο ηλιακό μας σύστημα, ένα κυριολεκτικά Άστρο του Θανάτου, που με μια ακτίνα κονιορτοποίησε έναν πλανήτη, την συμβολική πόλη της Τροίας, και έδωσε την οριστική και ισοπεδωτική νίκη στα Ερπετά!
Σημ.: Υπάρχει ομάδα αστεροειδών με το όνομα Τρώες κοντά στην τροχιά του Δία και ένας αστρονόμος έγραψε για την γνωστή τεράστια «χαράδρα»/ουλή στον Άρη ότι μοιάζει ακριβώς με το τραύμα που δέχεται ο θεός Άρης, όπως περιγράφεται στην Ιλιάδα.

PIA04304-MarsFromViking

Ενδεχομένως, ο Δούρειος Ίππος να ήταν η Σελήνη που με την είσοδό της ανέτρεψε ΟΛΕΣ τις ισορροπίες στο ηλιακό μας σύστημα, ένα κυριολεκτικά Άστρο του Θανάτου…

Η Σπάρτη [σημαίνει: Σπέρνω, Σπαρτά {ήταν σύνολο από διάσπαρτα στρατόπεδα-χωριά}] πήρε την Ωραία Ελένη, λάτρευε την Σελήνη [σημαίνει: λάμπω] και όλοι ξέρουμε τι επιπέδου πολεμική μηχανή ήταν η Αρχαία Σπάρτη!
Σημ.: Οι Σπαρτιάτες είχαν ως κύρια ιερή περίοδο τα Κάρνεια, τα οποία τιμούσαν την πανσέληνο του Κάρνειου μήνα [τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου] κάθε τέσσερα χρόνια και διαρκούσε εννιά ημέρες. Κατά τη διάρκεια των Καρνείων απαγορεύονταν οι εχθροπραξίες. Οι Αρχαίοι Αργείοι, ονομάζονται και προσέληνες [σημαίνει: Πριν την Σελήνη].

Υπάρχουν πολλά να πω για την επιρροή της Σελήνης, για το πώς άλλαξαν όλα, για το πώς έκτοτε απομυζούν το ανθρώπινο δυναμικό τα ερπετά και για το ότι έχουν κερδίσει αυτό τους το προνόμιο για έναν κύκλο χρόνου…

…έως ότου έρθει η ώρα της ρεβάνς από τους Απολλώνειους-κύκνους, όπως γλαφυρά περιγράφεται-προφητεύεται από την Αινειάδα του Βιργιλίου.

 

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά το θέμα είναι τεράστιο.

Ευχαριστώ, Ελένη Κ-Κ

 

Σε ευχαριστώ κι εγώ Ελένη Κ-Κ, για όσα μοιράστηκες μαζί μας. Είμαι σίγουρος πως από σήμερα για πολλούς ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος πεζός κόσμος αλλά κάτι πιο σύνθετο γεμάτο Φως.

-Στρατής

Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. Ωραία διαστρέβλωση της αλήθειας.Οι ερπετοειδης ήταν η Αθηνα και οι απολλωνιοι η τροια.Τελειωνει η μετα-αταλαντια προθεσμία των 13.500 χιλιάδων χρόνων.Ηδη παίζουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα και το οτι δεν έγινε ακομα επέμβαση ειναι ¨´γιατι η ελεύθερη βούληση ισχύει για όλα τα όντα στο σύμπαν.Ακομα και για τους δρακονιους αν θελουν να μετανοήσουν και να πάνε με το φως.Γιαυτο λοιπόν….Κοιτα το τι θα κανεις με εσένα ¨´γιατι ο χρόνος τελειώνει και πας για ανακύκλωση.

  • Αμάν, μην τους λες τους λες τέτοια και θα βγουν οι παπαδόπληκτοι που λένε σε όλους να μετανοήσουν, γιατί όταν πεθάνουν θα τους περιμένει στον άλλο κόσμο ο… ΤΙΜΩΡΟΣ ΓΙΑΧΒΕ και θα τους κάψει στην κόλαση, ενώ τα πατερημά θα μπούνε σε ένα μέρος που το λένε παράδεισο, που έχει παντού δεντράκια, γκαζόν και πουλάκια (όχι σαρκοφάγα) και είναι το οικόπεδο δίπλα από τα ξαδέρφια τους, τους μουσουλμάνους, οι οποίοι έχουν απεριόριστο ρύζι!
   Ο μεγάλος αδερφός και των δύο, οι… ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, μένουν πιο πίσω σε έπαυλη που τους την άφησε ο μπαμπάς ΓΙΑΧΒΕ μαζί με την υπόλοιπη ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αφού είναι ο… ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ!!!

 2. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 08/04/2015 @ 4:28 ΜΜ

  Γνώση της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας ΔΕΝ έχω και γι΄αυτό δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Δέχομαι καλόπιστα όλες τις απόψεις. Όμως ρωτάω, ΑΝ έγινε κάτι τόσο συνταρακτικό, δεν θα υπήρχε έστω και ένα υπόλειμμα; Μα ούτε ΕΝΑ στοιχείο;

 3. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ 08/04/2015 @ 4:29 ΜΜ

  ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ Η ΕΛΕΝΗ Κ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 4. Πυρσός Ελευθερίας 08/04/2015 @ 4:30 ΜΜ

  Αδυνατείς να κατανοήσεις το μύθο του Δράκοντα και την ανακύκλωση του σε όλους τους ανθρώπινους πολιτισμούς φίλε Στράτο…

 5. Aπαπαπαπα !!!!!!!!!!!!!!!
  Τι ακούν τα αυτιά μου !!!!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΩΝΑΧΤΑ …….
  Τι βλέπουν τα μάτια μου !!!!!!

  ΖΩΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ…….
  ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ…
  ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ???????

  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 6. Γιώργος 08/04/2015 @ 5:01 ΜΜ

  Οι Αρχαίοι Αργείοι, προσέληνες? Μήπως ήταν οι Αρκάδες…? Αλλά τώρα να μου πεις… δε σε πείραξαν τα υπόλοιπα? αυτό σε πείραξε?

 7. Ανώνυμος 08/04/2015 @ 5:41 ΜΜ

  Ο πολεμος εγινε πιθανος γιατην Σεληνη επιδη ειναι πρηκα της Ελενης.
  Οι ολοι τους ειναι Ελληνες και πιονια διαφορων θεων. Οι μεγαλοι του πνευματος το ξεραν γιατο τους σκωτοναν οπως Σωκρατη.

 8. Ανώνυμος 08/04/2015 @ 5:44 ΜΜ

  Παρακαλώ να μας δώσετε τις πηγές σας! Αυτό το κείμενο ήταν σχόλιο σε προηγούμενη ανάρτηση στα κατοχικά. Δεν του έδωσα καν σημασία γιατί πρόκειται για καταφανή διαστρεύλωση της ΕΛληνικής Μυθολογίας. Κι εγώ μπορώ να γράψω ό,ποια θεωρεία ή στορία μου κατέβει, αλλά χωρίς πηγές είναι ανυπόστατη!
  DP

 9. ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ 08/04/2015 @ 5:58 ΜΜ

  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΕΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΟΝ Η ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ. Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΟΥΤΗΧΤΕΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΤΙΜΩΡΗΘΗ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΑΡΙΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΜΙΘΕΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΑ ΥΛΙΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΘΕΙΑ!!!!!

 10. ανωνυμος 08/04/2015 @ 6:44 ΜΜ

  ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΦΛΟΡΕΝΣ ΚΑΙ ΚΕΝΕΘ ΓΟΥΝΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ..ΕΙΧΕ ΚΑΤΆΡΧΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΝΤΝΑ ΛΑΙΤ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΕΝΣ ΓΟΥΝΤ–ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…..

  ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΘΕΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑ ΕΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ……
  …………..
  ΟΙ ΓΟΥΝΤ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,

  ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ…
  …………
  [ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΤΕΥΧΟΣ 130/ 2005 }

  ΦΙΛΙΚΑ
  Κ.Μ

 11. Σιμωνίδης 08/04/2015 @ 7:28 ΜΜ

  Καλησπέρα αδέρφια.Λοιπόν είχα και εγώ μύνημα που μου ζητήθηκε να σας το δώσω,είναι από τον Δία μέσω υπολογιστή(προσοχή το μνμ δεν είναι λόγια δικά μου αλλά του Δια)

  “ΣΑΛΛΩΜ ΑΔΕΡΦΙΑ.
  אמרתי להגיד לך שלוםולעזוב , אבל אם אתה טורח להגיד לידלתךkliso.3 ציפורית מעל סוודרים סרוגיםוישבו .”
  σηκωθείτε όλοι μαζί να χορέψουμε τον χορό του …..αστραπαίου ΔΙΑ

  Στρατή πολύ παρέα κάνεις με …ιαχωβάδες,αλλιώς μας τα έλεγες ποιό μπροστά,σε είχα για ορθόδοξο …και οι ορθόδοξοι μπορεί να είναι χριστιανοί… αλλά τέτοιες μ…..
  δεν λένε!!!!

  οι Σπαρτοί λέγονται έτσι γιατί ο ΚΑΔΜΟΣ “ΣΚΟΤΩΣΕ τον δράκοντα της Βοιωτίας αλλά δεν είχε ανθρώπους και οι Θεοί του είπαν να σπείρει τα δόντια του δράκοντα που σκότωσε για να κάνει ανθρώπους(είναι ο ίδιος μύθος με τον Ιασόνα και τον δράκοντα της Κολχίδας και τους Σπαρτούς,με του Αχιλλέα και τους Μυρμιδόνες που ήταν μερμύγκια ,αλλά και του Δευκαλίωνα με τις πέτρες στον Παρνασσό ,με την μόνη διαφορά ότι ο κάθε τοπος έχει την δικιά του παραφθορά της μυθολογία περί γενέσεως που χάνετε με στον χρόνο ώστε να μην μοιάζουν μεταξύ τους)δηλαδή οι Μυρμιδόνες με το ίδιο σκεπτικό για τους Σπαρτούς(ερπετά)είναι ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΩΙΦΙΑ?ΕΛΕΩΣ ΕΛΕΩΣ ΠΟΙΑ ΕΛΕΩΣ..(εννοεί μερμύγκια για να τους παρομιάσει με αυτούς λόγο της πειθαρχεία τους!)
  Σπαρτοί εκτός των Βοιωτών είναι οι Σπαρτιάτες ,οι Ρωμαίοι,…και πιθανών και οι Άγγλοι(όλοι φόραγαν τα φίδια στους ώμους και είχαν κόκκινο χρώμα στις στολές τους!Παρόλα αυτά οι Ρωμαίοι κατάγονται από την ΑΡΚΑΔΙΑ(ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ-ΛΥΚΑΩΝΕΣ) μέσω Τροίας και Αινεία.

 12. Κων/νος Χατζηκώστας 08/04/2015 @ 11:05 ΜΜ

  Δεν έχουμε εδώ απλώς διαστρεβλωμένα στοιχεία, αλλά αντεστραμμένα!
  Ούτε ο Τζωρτζ Λούκας δεν είχε ψήσει τέτοια ομελέτα όταν,
  κατά παραγγελία σκοτεινών κρόνιων κέντρων που μας πατούνε το κεφάλι σήμερα,
  είχε παρουσιάσει τους αποστάτες Τζεντάι για επαναστάτες του καλού
  και την αυτοκρατορία Δικαίου του Γαλαξία μας για αιμοσταγή δικτατορία του Νταρθ Βέιντερ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ Ή
  ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ.

  • Εκ του πονηρού ειναι να εισαι σίγουρος….τα γεγονότα τρέχουν και επειδή δεν μπορούν να κρυφτούν τα διεστραβλωνουν για να δημιουργήσουν καταστάσεις υπέρ τους αλλα δεν θα τους βγει.Ηδη έχουν διατελεσει ύβρεις και η νέμεσις εχει ενεργοποιηθεί.Οτι δεν συνάδει με το φως και την αλήθεια καταστρέφετε.

 13. Αυτά .......... 08/05/2015 @ 1:01 ΠΜ

  Παίδες ….. δυο λόγια ….. και όπως θέλετε πάρτε τα ….. έχω βαρεθεί από τις πολλές μαλακίες …. αλλά ας το πάρει το ποτάμι -το πραγματικό και όχι ο οχετός-

  Διαβάστε, ψάξτε, ρωτήστε, συζητήστε …… αλλά κυρίως σκεφθείτε,
  μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς
  όποιος και αν φαίνεται ότι το είπε ή το έγραψε,
  ακόμη στραβοκοιτάξτε και τον ίδιο τον εαυτόν σας,
  εκείνη την ρημάδα την εσωτερική φωνή που λένε
  ….. γιατί ελπίζω να έχετε ακούσει το ανέκδοτο (καλού κακού το γράφω)

  εμπιστοσύνη … ούτε στον κώλο μου,
  κάποτε είπα να κλάσω και …. χέστηκα !!!

  Όλα αυτά για να σας ξαναθυμήσω ότι
  ….. σχεδόν τα πάντα έχουν χαλκευθεί, παραποιηθεί και αλλοιωθεί.

  Αν μετά από έρευνα και …. σκέψη …. βλέπετε να σας κερδίζει κάτι ….. πάλι κάντε το με επιφύλαξη.

  Αργότερα …. στο μέλλον
  πολλά από αυτά που θεωρούμε σήμερα πλήρως αποδεκτά
  θα αποδειχτούν ψεύτικα

  κρατάτε πισινή !!!!
  θα σας χρειαστεί !!!

  Αυτά ……….

  Υ.Γ. Δεν είναι κριτική σε κάποια άποψη εκ των ανωτέρω ….. αυτό ποσώς με ενδιαφέρει, αντιθέτως αυτό που με μπαρουτιάζει είναι ή απουσία κριτικής σκέψεως …….

  • Σιμωνίδης 08/05/2015 @ 7:29 ΠΜ

   Καταρχίν φίλε αυτά,είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι ο ΑΥΤΑ πριν 1 η 1μισή χρόνο,πρέπει να είσαι άλλο άτομο.

   έχεις δίκιο λείπει η κριτική σκέψη…τότε θα θεσω ένα ερώτημα?Πως είναι δυνατόν οι παγκόσμιοι νικητές να κρύβονται σαν κατσαρίδες?Καποτε άκουσα ότι ο Διας είναι ο Κρόνος ο οποίος μόλις νίκησε χιλιάδες χρόνια πριν τις δυνάμεις Διος του πλανήτη ,μετά ο Κρόνος άλλαξε το όνομα του και το έπαιζε Διας.Αυτό πάει να περάσει και το ποιό πάνω κείμενο…η Αθηνά δεν είναι Αθηνά…αλλά το πάιζει Αθηνά
   Σαν να λέμε ότι ο Αλέξανδρος Νίκησε τους Πέρσες και τον Δαρείο,αλλά μόλις κατέλησαν την Περσική αυτοκρατορία …έλεγε στους Πέρσες…είμαι ο Δαρείος και όχι ο Αλέξανδρος…με λίγα λόγια …ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
   Οι ψυχολόγοι λένε όταν μια ιστορία δεν έχει νόημα και λογική …..την προσπερνάς!

   οι ιστορίες αυτές είναι από θρησκόλοιπτους ιαχωβάδες που προσπαθούν να μειώσουν την πατρώα και την αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ….εμ πως αλλιώς θα χτυπήσουν τον ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΨΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ …ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ,ΤΗΝ ΕΠΡΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΗΡΩΑ ΑΧΙΛΛΕΑ

 14. Ανώνυμος 08/05/2015 @ 1:43 ΠΜ

  Πωπω μπερδεμα…Ο Γκανταλφ ηταν με τους τρωες τελικα?

 15. Dr. Van Helsing 08/05/2015 @ 5:34 ΠΜ

  Έλεος. Αυτό το Ελένη να βρει γρήγορα άντρα και να αφήσει τάχιστα τις παπαρολογίες, να κόψει τα ληγμένα,καθώς και τα σκληρά, να πάει σε ειδικό και να αρχίσει θεραπεία. Συγνώμη που τα λέω έτσι αλλά σε αυτό το κείμενο η λογική απουσιάζει.Τι μαλακίες διάβασα!!! Είναι δυνατόν? Όλοι ξέρουμε ότι πίσω από όλα είναι ο ΚΘΟΥΛΟΥ!!! Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα. Είναι να αναρωτιέσαι λοιπόν…

 16. Σιμωνίδης 08/05/2015 @ 8:09 ΠΜ

  http://www.tribune.gr/religion/news/article/160330/ellada-chora-talimpan-to-protodikio-den-anagnorise-tin-ethniki-mas-thriskia.html

  “χαίρε” και “οι θεοί μαζί σας” ….θα τους χρειαστείτε ,όσο πόλεμο τρώμε τόσο ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!
  ο κόσμος ξυπνάει,μέχρι τώρα δεν είχα καταλήξει,ανάμεσα στην ορθοδοξία και στην Πατρώα,για να είμαι και συνεπείς με όλους σας
  …αλλά αυτή η ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΣΠΗ που γίνετε από τους χριστιανούς ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ στην ιστορία μου……με βοήθησε να δω…

  ΧΑΙΡΕ ….ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

 17. σπαρταν τιποτα μην πιστεψεις απο αυτα ,,μαλιστα στο τσατ εχω μιλησει για την ελενη,,,Ο ΔΕ ΚΥΚΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΩΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,,,,ΕΙΝΑΙ ΑΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΒΡΙς ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΕΔΩ,,,,,,,,,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*