Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:59 - 15/09/2011

«Είδε το φως» και ο Ψαριανός και ζητά να απαγορευθεί ο αγιασμός και η προσευχή στα σχολεία, χάριν της ‘κριτικής σκέψης’ και της ‘πολυπολιτισμικότητας’

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Ιεροεξεταστής της πολυπολιτισμικότητας Ψαριανός ζητά να απαγορευθεί ο … αγιασμός στα σχολεία!

Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, υπέβαλλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός, όπου ζητά να πληροφορηθεί γιατί … τελείται ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία, αλλά και γιατί συμμετέχουν σε αυτόν οι εκπαιδευτικοί.

Το αγαπημένο παιδί της ψευτοκουλτούρας και της αριστεράς της γενιάς του Πολυτεχνείου, η οποία έφερε την χώρα μας στα χάλια που έχει αυτή την στιγμή,… εξοργίστηκε από το ότι η υπουργός Παιδείας, δεν κατάργησε διά νόμου τον αγιασμό.

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Ο Ψαριανός όμως δεν επιτίθεται μόνο στον αγιασμό, αλλά και στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών, στην προσευχή διότι αυτή “δεν συνάδει με τον εκπαιδευτικό τους ρόλο που μεταξύ άλλων είναι να αποτελούν πρότυπο ελεύθερης και κριτικής σκέψης για τους μαθητές τους”. Όποιος δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Ψαριανό τολμά να προσεύχεται, δεν διαθέτει ελεύθερη και κριτική σκέψη.

Επιπρόσθετα, ο Γρηγόρης Ψαριανός, Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, υπέβαλλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός, όπου ζητά να πληροφορηθεί γιατί … τελείται ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία, αλλά και γιατί συμμετέχουν σε αυτόν οι εκπαιδευτικοί.

Επιπρόσθετα, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ερωτά την υπουργό: “Ποιο είναι το παιδαγωγικό σκεπτικό βάσει του οποίου θρησκευτικές τελετές τελούνται επίσημα και υποχρεωτικά εντός σχολικού ωραρίου σαν να ζούμε σε θεοκρατικό καθεστώς και όχι σε μια ελεύθερη πολυπολιτισμική και ανεξίθρησκη δημοκρατία;” Προφανώς, η Ελληνική Δημοκρατία, η οποία έχει και θρησκεία και πολλά άλλα πράγματα, όπως εθνικό χαρακτήρα, έχει αλλάξει μορφή στο μυαλό του. Και έχει μετατραπεί σε πολυπολιτισμική. Μήπως να αλλάξουμε και το όνομά της από Ελληνική Δημοκρατία, σε Πολυπολιτισμική Δημοκρατία;

Πολλοί σύγχρονοι φιλόσοφοι, προσδιορίζουν τον πολυπολιτισμικό και τα “ανθρώπινα δικαιώματα”, ως την νέα, κοσμική θρησκεία της Δύσης. Όπως ακριβώς ο μαρξισμός είχε λάβει θρησκευτικές διαστάσεις στην νομενκλατούρα της πολιτικής ορθοδοξίας της αριστεράς, έτσι τώρα και τα παραπάνω, έχουν μεταβληθεί σε δόγματα θρησκευτικού χαρακτήρα. Εάν πάρουμε την παραπάνω θεωρία ως δεδομένο, τότε οι διάφοροι Ψαριανοί, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά οι ιεροεξεταστές της.

Πηγή/ΚΟ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ .ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*