E-SHOP

Violet Diva MWO
Violet Diva MWO
Orgonites
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν, έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το Violet Glass για τις ειδικές προστατευτικές ιδιότητες του, που οφείλονται στο βιολετί ιώδες γυαλί. Το Violet Glass χρονολογείται από το 3000 π.κ.ε. και βρέθηκε στην Αρχαία Αίγυπτο, που το χρησιμοποιούσαν για να φυλάνε τις πιο πολύτιμες ουσίες τους. Ακόμα και τότε, όλα τα πολύτιμα αποστάγματα για θεραπεία κι επούλωση, τα φυσικά ιατρικά προϊόντα, διατηρούνταν σε δοχεία χρυσού και ιώδους γυαλιού.
Pendant «Black Knight»
Pendant «Black Knight»
Orgonites
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Τα πολύτιμα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέταΤο μενταγιόν «Pendant Black Knight» παρ’ ότι είναι συμπαγές, είναι το ισχυρότερο και πιο δυνατό στον κόσμο, μάλιστα δεν έχει κατηγορία, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το μενταγιόν «Pendant Black Knight» είναι κάτι το αξιοθαύμαστο, τόσο οργονοενεργειακά όσο και αισθητικά. Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν.
NEMESIS
NEMESIS
Orgonites
Ανεβαίνοντας επίπεδα αυξάνεται και το ρίσκο και η ΕΥΘΥΝΗ, αν είσαι πρόθυμος να ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ τότε προχώρα στην αγορά της πυραμίδας NEMESIS. Οι άνθρωποι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη της ζωής τους γιατί δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ενέργεια, ούτε έχουν τον κατάλληλο προγραμματισμό. Γι’ αυτό η πυραμίδα NEMESIS δεν κάνει για όλους [πολεμιστές, μάγους ή κοινούς θνητούς] παρά μόνο για τους ΑΞΙΟΥΣ, για όποιους κατέχουν μέσα από αυστηρή ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ την ιδιότητα της ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ.
MWO SHELL
MWO SHELL
Orgonites
Μία πανίσχυρη πυραμίδα-οργονίτης με δύο κεραίες Lakhovsky μία μεγάλη στην βάση της και μία μικρότερη στο άνω μέρος. Τα πυραμιδοειδή σχήματα που κυκλοφορούν κατά κόρον, δεν υπάγονται στην κατηγορία των αναλογιών της πυραμίδος του Χέοπος, αλλά στο «γωνιώδες βλάσφημο χάος» κατά Lovecraft, οπότε κάνουν πολύ κακό και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με οργονίτες και οργονοενέργεια.
Black Shield
Black Shield
Orgonites
Δεν είναι καθόλου τυχαία η ονομασία του γιατί αυτό ακριβώς είναι ο οργονίτης «Black Shield» μια ενεργειακή ζωική δυναμική ασπίδα άμυνας κι επίθεσης. Συνδιαστικά δε με το μενταγιόν Pendant «Black Knight» [ιππότης] κάθε πολεμιστής που ξέρει να χρησιμοποιεί τα όπλα του ανακαλύπτει την αξία και την δυναμική του να είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
Bamboo MWO
Bamboo MWO
Orgonites
Το πιο σοβαρό πλεονέκτημα του bamboo είναι η απίστευτη ζωτικότητα και η δύναμη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ του γιατί κατάφερε να είναι το πρώτο φυτό που φύτρωσε μετά τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία. Το bamboo είναι γνωστό ότι έχει ένα δυνατό ενεργειακό πεδίο που είναι τόσο ισχυρό ώστε να μπορεί να γίνει αντιληπτό από εκείνους που βρίσκονται στο πεδίο του.
AgriFarm Bamboo MWO
AgriFarm Bamboo MWO
Orgonites
Είναι μια νέα πατέντα μου (ξανά) πάνω σε οργονίτη, που αυξάνει την αγροτική παραγωγή 500%, συναρτήσει του εδάφους, (αναλόγως της περιοχής -του εδάφους, των ενεργειών και των ηλεκτρομαγνητικών ρευμάτων- έχει μετρηθεί και παραπάνω και λιγότερο, σε κάθε περίπτωση όμως τα αποτελέσματα είναι θεαματικά) Είναι ο οργονίτης που αγαπούν τα φυτά σας, είτε είστε παραγωγός, είτε ερασιτέχνης – καλλιεργητής, είτε καλλιεργείτε στην γη, είτε στο μπαλκόνι.
Quadruple MWO Pyramid
Quadruple MWO Pyramid
Orgonites
Η Quadruple MWO Pyramid τετραπλή πυραμίδα με τις γωνίες, στις αναλογίες της πυραμίδος του Χέοπος του orgonodrome αποτελεί ένα πανίσχυρο οργονίτη πολλαπλής χρήσεως. Η τρισδιάστατη (σχεδιαστικά) πυραμίδα στην βάση της είναι μια Ψυχοτρονική γεννήτρια η αν θέλετε μια πολυδιαστατική πύλη για τις ανώτερες διαστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα MWO του orgonodrome φτάνει στο ανώτερο αστρικό πεδίο
Earthing Pendant
Earthing Pendant
Orgonites
Φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα, αλλά μόνο με δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ. στο ύψος του θύμου αδένα (οι γυναίκες συνήθως το φορούν με χρωματιστές κορδέλες) δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους. Πιο πάνω από τον Θύμο αδένα μπορείτε να τον βάλετε, αλλά ΠΟΤΕ κάτω απ’ αυτόν. Χρειάζεται να σας πω τα εξής, επειδή ρωτάτε αν οι οργονίτες θεραπεύουν. ΟΧΙ δεν θεραπεύουν, αλλά μετατρέπουν την θανατηφόρα (-) για την ζωή ενέργεια DOR σε χαώδη και την ανασυνθέτουν στην ζωογόνα (+) για την ζωή ενέργεια OR. Κάθε αρρώστια δημιουργείται και είναι συσσώρευση έντονης DOR θανατηφόρας ενέργειας … άρα, κοντά στον νου κι η γνώση.
Earthing Pyramid
Earthing Pyramid
Orgonites
Στο σπίτι και στην εργασία: Καθαρίζουν ενεργειακά τον χώρο του σπιτιού, του γραφείου, όπου βρίσκεστε και ζείτε, μετατρέποντας κάθε αρνητική ενέργεια DOR σε θετική OR. Ενώ το μενταγιόν περιορίζεται για προσωπική χρήση καθαρίζοντας τα σώματα και την αύρα, η δράση της πυραμίδας επεκτείνεται στον χώρο σε αρκετά μεγάλη απόσταση, ανάλογα με το γεωπαθητικό στρες της περιοχής που τοποθετείται.