03:31 - 14/01/2021

Ζήτω τα Έθνη (ειρωνικά)

Οι διεθνείς Σιωνιστες, δηλαδή το διεθνές Σιωνιστικο κεφάλαιο κα το Σιωνιστικο Ιερατείο που ελέγχουν το χρήμα και που δίνουν οδηγίες σε κυβερνήσεις, υποκινούν βία και πολέμους, ξεσηκώνουν τους μαύρους εναντίον των λευκών στις ΗΠΑ και τους ισλαμιστές εναντίον χριστιανών σε Μεση Ανατολή Βαλκάνια και Ευρώπη.

Οι διεθνείς Σιωνιστες είναι εναντίον του εθνικιστικου κεφαλαίου, των διεθνών υπερεθνικιστων ολιγαρχων-διεθνιστες πατριώτες, οπως Τραμπ, πετρελαιαδες του Τέξας, Πουτιν και λοιποί Ρώσοι ολιγαρχες, Ερντογαν και Τούρκοι ολιγαρχες κλπ., οι οποίοι  έχουν γίνει πλούσιοι με δάνεια από Σιωνιστικες τράπεζες αλλά στη πορεία εναντιώθηκαν στο διεθνές σιωνιστικο κατεστημένο.

Όμως ολοι αυτοί επιβιώνουν ζούν και βασιλεύουν… και οι απλοί εργαζόμενοι και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι  εκείνοι που την πληρώνουν τη νύφη με τεχνητές μεθοδευμένες κρίσεις και υφεση και πανδημίες και οι άμαχοι που έχουν σκοτωθεί σε πολέμους του ΝΑΤΟ και τα εκατομμύρια πρόσφυγες.

Ολα γίνονται για τα συμφεροντα των Σιωνιστων οι οποίοι συγκρούονται με τους εγχώριους ολιγαρχες ή διεθνιστες πατριώτες ή υπερεθνικιστες ολιγαρχες. Και βάζοντας το ΝΑΤΟ ή τους Τζιχαντιστες να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.

 

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh