in ,

ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΙΚΛ…ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ; (Βίντεο)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όλοι αναρωτιούνται τι είναι τελικά αυτό που σκότωσε τελικά τον πασίγνωστο τραγουδιστή George Michael. Ήταν τα ναρκωτικά, το ποτό ή μήπως κάτι βαθύτερο κρύβεται από πίσω;

Ο ίδιος ήταν χρόνια ομοφυλόφιλος, ισχυριζόμενος ότι έτσι γεννήθηκε. Παρόλα αυτά όμως, αναφέρεται από ορισμένους ότι η ομοφυλοφιλία του ίσως να οφείλεται σε κακοποίηση που υπέστη σε παιδική ηλικία. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι υπάρχει περίπτωση να πέθανε και από Έιτζ.

Μήπως άνηκε άραγε στα κυκλώματα των Ιλλουμινάτι; Αν και δεν υπάρχουν φανερές αποδείξεις για κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο ότι ελεγχόταν από αυτούς όπως άλλωστε και άλλοι διάσημοι. Αυτό φαίνεται για παράδειγμα σε εξώφυλλα δίσκων του, όπου εμφανίζεται με το ένα μάτι καλυμμένο κάτι που μας θυμίζει και περιπτώσεις όπως η Ριχάνα, Αντζελίνα Τζολί και άλλους σταρ να κάνουν ακριβώς τις ίδιες χειρονομίες. Εκτός αυτού, σε συναυλίες του σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο του διαβόλου, ενώ στα στάδια που πραγματοποιεί τις συναυλίες του δεν λείπουν οι πυραμίδες των Ιλλουμινάτι καθώς και άλλα σύμβολά τους.

Είναι γνωστό ότι η ομοφυλοφιλική ατζέντα έχει εξαπλωθεί παντού, από δηλώσεις διασήμων ως και τα θηλυπρεπή υποδήματα αντρών, όλα οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ομοφυλοφιλισμός, που είναι ένα από τα ισχυρότερα μέσα των Ιλλουμινάτι, προσπαθεί να καταστρέψει όλα τα παραδοσιακά ήθη και αξίες, και να διαλύσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, της μιας και μοναδικής φυσιολογικής οικογένειας που την αποτελούν ένας άντρας και μια γυναίκα. Ακόμη και η ίδια η θρησκεία χρησιμοποιείται ως όπλο των ομοφυλοφίλων για να την καταστρέψουν και να την προσαρμόσουν στα δικά τους πρότυπα, να δημιουργήσουν δηλαδή μια δική τους σοδομική θρησκεία.

Αλλά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται από τους Εβραιομασόνους προσπαθούν να πουλήσουν με κάθε τρόπο αυτές τις διεστραμμένες τάσεις ως «υγιείς και φυσιολογικές».

Ο Σατανισμός μπορεί έτσι με αυτόν τον τρόπο να οριστεί με δύο λέξεις «ομαλοποίηση της διαστροφής». Ένα μεγάλο μέρος των Ιλλουμινάτι αποτελείται από την ομοφυλοφιλική ατζέντα με διάσημους άντρες να φοράνε φούστες και άλλα παρόμοια.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα ο τραγουδιστής αυτός, κάποια στιγμή να προσπάθησε να λύσει τον όρκο του στον σατανά Μπαφόμετ και γι αυτόν το λόγο να θανατώθηκε. Όταν κάποιος εισέρχεται σε αυτά τα κυκλώματα μυείται με πολύ ισχυρά ναρκωτικά ώστε να γίνει πλύση εγκεφάλου και να υπηρετήσει τα συμφέροντα των Ιλλουμινάτι. Γι αυτόν το λόγο, ο George Michael, όπως αποκαλύπτεται, είχε επί πολλά χρόνια προβλήματα με ναρκωτικά , σεξ και αυτοκαταστροφικές τάσεις, μια σκοτεινή πλευρά την οποία δεν μπορούσε να νικήσει.

Όταν οι Ιλλουμινάτι σκοτώνουν ανθρώπους το κάνουν συγκεκριμένες μέρες ώστε να εκπληρώσουν τις θυσίες τους με τον σωστό τρόπο. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως διάλεξαν να σκοτώσουν τον George Michael μόλις μετά τα Χριστούγεννα, την ίδια στιγμή που ο ίδιος είχε βγάλει τραγούδι ‘Last Christmas’. Όπως φαίνεται ήταν πράγματι τα τελευταία του Χριστούγεννα.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο είναι πως οι θάνατοι των Ιλλουμινάτι πάντα συμβαίνουν ανά τριάδες. Για παράδειγμα μαζί με τον Μάικλ Τζάκσον πέθανε η Φάρα Φόσετ και ο τραγουδιστής ροκ εν ρολ , Σκάι Σάξον (Sky Saxon). Όλα αυτά συνέβησαν τη χρονιά του 2009.

Το ίδιο συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή το 2016. Αφότου πεθαίνει ο George Michael, αμέσως μετά ακολουθούν οι θάνατοι των ηθοποιών Κάρι Φίσερ και της μητέρας της Ντέμπι Ρέινολντς. Αξιοσημείωτο είναι πως η ηθοποιός Κάρι Φίσερ πέθανε  από «καρδιακή προσβολή» αφότου εξέθεσε τον συνεργάτη της και ηθοποίο Χάρισον Φορντ μιλώντας για την σκανδαλώδη σχέση τους.

Αναμένεται να δούμε ποιες εκπλήξεις κρύβει το 2017 καθώς και ποια θα είναι τα επόμενα θύματα τους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΤΟ 2016 ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ…ΟΙ ΤΖΩΡΤΖ ΜΑΙΚΛ…ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΑΟΥΙ…ΚΟΕΝ…ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΔΕΚΑΔΩ ΑΜΑΧΟΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ …ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΓΗ MANTIS…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Μυστήριο η αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ: Δεν έδειξε τίποτα η νεκροτομή.
  Η πρώτη νεκροτομή που έγινε χθες δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση για το ποια ήταν η αιτία θανάτου του διάσημου τραγουδιστή
  Τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του αστέρα της ποπ Τζορτζ Μάικλ δεν αποκαλύπτουν την αιτία του θανάτου του και θα χρειαστούν περισσότερες εξετάσεις ώστε να εξαχθεί ένα πιο συγκεκριμένο συμπέρασμα, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία σήμερα.

  Σύμφωνα με τις αρχές, η νεκροτομή έγινε χθες, στο πλαίσιο των ερευνών για τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα Χριστούγεννα, σε ηλικία 53 ετών.
  Θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των επιπρόσθετων εξετάσεων.

  Η αστυνομία διευκρίνισε πάντως ότι ο θάνατος του Μάικλ δεν θεωρείται «ύποπτος».

  Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, το πρωί των Χριστουγέννων, από τον σύντροφό του, τον Φάντι Φάουαζ. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, τον Μάικλ Λίπμαν, πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή.

  Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνει η κηδεία του.

  Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
  http://www.protothema.gr/life-style/article/641450/mustirio-i-aitia-thanatou-tou-tzortz-maikl-den-edeixe-tipota-i-nekrotomi/

 3. Τι θελουν οι Ιλλουμινατι?
  Ποιος τον βρηκε νεκρο?
  Τι επιδιωκει η νεα ταξη?
  Ολα ειναι σημαδια που κολλανε μαζι οπως και τα γεγονοτα που συμβαινουν.
  Μια κοινωνια που ολα επιτρεπονται και το ανωμαλο θα γινει σωστο και λεω κοινωνια γιατι ο ανθρωπος ειναι η νεα ταξη.
  Το να ερωτευτει ενας ενηλικος μια ανηλικη ή Μια ενηλικη ενα ανηλικο θεωρειται στα φυσικα πραγματα της φυσης και ολοι ξερουμε οτι αυτο γινοταν ανεκαθεν κι ακομα γινεται.
  Ειναι κατι το φυσικο ο ερωτας ειναι κατι το ωραιο.

  Η νεα ταξη εχει περασει ως ανωμαλια το να ερωτευεται καποιος μια ανηλικη εφηβη γυρω στα 14 – 17
  Εχει ομως σαν φυσικο τα παιδακια τα 5αχρονα να καθοριζουν το φυλο τους.
  Εχει σαν φυσικο να βλεπουμε πουστηδες και λεσβιες ζευγαρακια λες και ειναι κατι το φυσικο.
  Εχει σαν σχεδιο να απελευθερωθει και η σεξουαλικοτητα των παιδιων προσοχη δε μιλαμε για εφηβους αλλα για παιδια το παιδι ειναι ως τα 11 μετα μιλαμε για εφηβεια.
  ως τα 11 το παιδι παει δημοτικο κι ως τα 11 αδυνατει να παρει την οποιαδηποτε αποφαση.

  Το παραλογο γινεται λογικο και το λογικο παραλογο.

  Το κειμενο ειναι η απαντηση των ερωτησεων.
  Ποτε δε γινεται θυσια χωρις σκοπο..
  Κι επειδη μπορει καποιοι να πουν οτι ως τα 17 ειναι ολα παιδεια και μπουρδες και μπλα μπλα ας παει σε κανα χωριο να δει το τι γινεται αν δεν μπορει να τα δει στη πολη..
  Αλλο η πραγματικοτητα κι αλλο το ψεμα που σας εχουν περασει..

 4. Ανεξήγητη όλη αυτή η παραφιλολογία και συνωμοσιολογία για τις δήθεν κατά παραγγελία δολοφονίες, ή τελετουργικές ανθρωποθυσίες διασήμων από τους “Πεφωτισμένους”. Γιατί να το κάνουν άραγε; Οι ίδιοι οι “Πεφωτισμένοι” δεν ελέγχουν το παγκόσμιο star-system; Οι ίδιοι οι “Πεφωτισμένοι” δεν προώθησαν τους εν λόγω καλλιτέχνες και ηθοποιούς; Πάντα θλίβει η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, αλλά πότε στάθηκαν απειλητικοί απέναντι στους “Πεφωτισμένους” ώστε αυτοί να χρειαστεί να τους εξοντώσουν; Σε πιο σημείο στην καριέρα τους αυτοί οι άρτι τεθνεώτες διάσημοι αντιπαρατέθηκαν ή αμφισβήτησαν το παγκόσμιο κατεστημένο -έστω και αυτό της ποπ-βιομηχανίας και του Hollywood- μέσα από την μουσική ή τις ταινίες τους; Μια ζωή το διεθνές κατεστημένο δεν υπηρέτησαν ή πρόβαλλαν; Άλλο να αρέσει σε πολλούς η μουσική ενός καλλιτέχνη ή η ερμηνεία ενός ηθοποιού σε μια ταινία, κι άλλο να τους αποδίδονται ανύπαρκτες ιδιότητες. Όποιος επίδοξος celebrity δεν υπηρετεί με την τέχνη του το “πεφωτισμένο” σύστημα και το πρότυπο ζωής που επιβάλλει παγκοσμίως, η ποπ-βιομηχανία τον τελειώνει πριν καν ξεκινήσει κλείνοντας του κατάμουτρα την πόρτα, αφήνοντάς τον στην απόλυτη αφάνεια. Τόσο απλά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Μουσικούλα μωρε …

Το παιχνίδι με τις Ιλουμινάτικες κάρτες δείχνει το μέλλον.23 προφητείες επιβεβαιώθηκαν