in

Χα χαΧα χα LikeLike θυμοςθυμος ΤέλειοΤέλειο

Ταξικός Εθνιστικός Αγώνας Εναντία στην Ελίτ και τον Τράμπ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΟΧΙ δεν είμαι αριστερός και καταδικάζω μάλιστα την ιστορία και της αριστεράς και της δεξιάς, καθότι τους εχω βαρεθεί όλους και τον Μάρξ για διάφορους λόγους δεν το συμπαθώ καν και ούτε με απασχολεί το δόγμα του αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οδηγούμαστε σε ταξική σύγκρουση λόγω της τεράστιας πλέον οικονομικής απόστασης της ελιτ του 1% με 5% με τους υπόλοιπους και με την μεγάλη βασικά πλειοψηφία που είναι στα όρια της φτώχειας και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Δεν μπορεί μάλιστα ο αδιέξοδος ιδεολογικός καρκίνος της αριστεροδεξιάς, που ειναι εμφυτευμένος άλλωστε απο την ελιτ να γίνεται το εργαλείο των εξουσιαστών για να σπέρνουν τον διχασμό και την πόλωση και αναμεσα στους πολίτες των κρατών όπως γίνεται τωρα στην Αμερική αλλά και ανάμεσα στους λαούς των εθνών για να τα ρίχνουν τελικά όλα στον εθνικιστή που πάει γυρεύοντας, καθότι έχει χάσει την επαφή με τον εγκέφαλο του και για αυτό άλλωστε είναι χρήσιμος για αυτό το σύστημα το οποίο άλλωστε από πάντα υπηρετούσε.

Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να σπάσει αυτό το “ξόρκι” της αριστεροδεξιάς πρωτού να έρθει εδώ πέρα η κατάστση που επικρατεί τώρα στην Αμερική καθότι το πρόβλημα είναι η διεφθαρμενή οικονομική ελίτ και όχι τα ιδεολογικά μπουρδουκλώματα που είναι μάλιστα προβλεπόμενα και χρήσιμα για το γενικότερο πλάνο. Το πρόβλημα δεν είναι η παγκοσμιοποίηση που έρχεται και ως μια φυσιολογική εξέλιξη της τεχνολογίας και της ταχύτητας που ταξιδεύει η πληροφορία αλλά και ο άνθρωπος.

Το πρόβλημα είναι η συγκεκριμένη παγκοσμιοποίηση που προσπαθεί να επιβαλεί η ελιτ μέσα και από την ισοπέδωση και την δολοφονία ακόμα της ψυχής των εθνών μέσα και από την τεχνητή ενδυνάμωση των εθνικισμών που οδηγεί σε συγκεκριμένα και προβλεπόμενα αποτελέσματα καθότι μάλιστα ο θυμός, το μίσος και η πόλωση έχουν ενδυναμωθεί τόσο πολύ απο αυτές τις ατζέντες, που όπως γνωρίζουμε και απο το gay pride και το Αυτό γίνονται σκόπιμα για να προκαλέσουν αντιδράσεις, που πλέον κανενας άνθρωπος του πνεύματος δεν μπορεί να αναμιχθεί σε αυτή την κατάσταση για να χαράξει έναν δρόμο προς το μέλλον που να μπορεί να βαδίσει ο κοινός θνητός για να βγεί απο το τεχνητό αδιέξοδο.

Διάβασε επίσης:

The Occult Technology of Power

Τι δουλειά θα είχε για παράδειγμα ένας πνευματικός κολοσσός όπως ο Παπαδιαμάντης να εμπλακεί με τον σημερινό εθνικισμό και για πόσο χρόνο θα άντεχε αυτή την δαιμονική ενέργεια που στοχοποίησε και με πρόσχημα τον εθνικισμό τους χριστιανούς και την ψυχή βασικά του απλού και πονεμένου ανθρώπου?

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση δεν θα θα μπορούσε ποτέ να έχει κάποιος άνθρωπος του πνεύματος με αυτό το τσίρκο με τα λαμόγια που πλάθει κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσην του τα λαμόγια πολίτες, που προσπαθούν να μεταθέσουν τις ευθύνες στους απέναντι καθώς αναπαράγουν τις ψυχώσεις και την αρνητική ενέργεια που μας έχει πνίξει όλους και ασφαλώς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι με αυτούς που ξερνάνε μίσος προς τους άλλους λόγω των επιλογών τους λες και υπάρχουν βασικά μέσα σε αυτα τα πλαίσια πραγματικές επιλογές και λόγω της ιδεολογίας τους λες και υπάρχουν σήμερα ιδεολογίες η ακόμα και λόγω της θρησκείας τους η ακόμα χειρότερα και λόγω της ιστορίας πριν από 2000 χρόνια! Εδώ κάπου φτάσαμε στα όρια της ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ.

Η μοναδική πραγματική επιλογή που υπάρχει είναι η άρνηση συμμετοχής και το τρολάρισμα όλων όσων συμμετέχουν μέχρι τελικής εξαντλήσεως και για αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα κατάσταση που θα μας παρέχει μια πραγματική επιλογή που να οδηγεί στην ζωή και όχι στον θάνατο και αυτή η νέα κατάσταση μπορεί να προκύψει μόνο απο γάμο μεταξύ της αριστεράς και της δεξιάς έξω από τα πλαίσια που ορίζει το σύστημα και για αυτό απευθύνομαι και στο KKE καθώς οδηγούμαστε στο αδιέξοδο της ταξικής σύγκρουσης.

Ασφαλώς υπάρχει αυτή η σύγκρουση του κομμουνισμού με τον εθνικισμό που στο παρελθόν απειλούσε την εδαφική ακεραιότητα και την εθνολογική σύσταση των εθνών με εχθρικά στοιχεία όταν υπήρχε βασικά η Σοβιετική ένωση που σήμερα δε υπάρχει και για αυτό άλλωστε ο κομμουνισμός εκφράζετε και ως εθνικισμός, καθώς θα πρέπει να εφαρμοστεί πρωτα σε κάποιο εθνος-κράτος για να μπορέσει να εξαπλωθεί όπως για παράδειγμα ο κομμουνισμός του ιδεολόγου Κουστούριτσα που τα έβαλε μάλιστα με το Σόρος.

Για να μπορέσει να γίνει αυτός ο γάμος θα πρέπει να γίνει μια συνολική καταδίκη της διχαστικής ιστορίας, τόσο του κομμουνισμού όσο και του εθνικισμού και να ξεκινήσει ένας διάλογος πέρα από τα μίση και τις προκαταλήψεις με βάση τα σημερινά δεδομένα μέσα στα πλαίσια της ΛΟΓΙΚΗΣ και του step by step που βαδίζουμε και που πάμε καθώς δεν μπορούμε βασικά να συνεχίσουμε να μαλακιζόμαστε με τις ψυχώσεις που μας έχουν εμφυτέψει καθώς καταρρέει το σύμπαν.

Ας θυμηθούμε και λίγο αυτούς που αγωνίστηκαν:

Report

What do you think?

Comments

Leave a Reply
 1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΩΣΕΙς ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΥΤΕΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!!

 2. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ?????
  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΙΣΤΑΝΘΗΚΑ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ….
  ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΥΦΩΝΑ !!!! ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ !!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 3. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ..ΟΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ..ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΑΜΠ .  ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ..

 4. εχεις ξεφυγει κατοχικε…εγινες αριστεριστης η το παιζεις αριστεριστης επειδη τρεμεις μην σε πουνε εθνικιστη και φασιστα το σταλινικο κατεστημενο…

 5. Ο Κατοχικος δεν εχει ευθυνη για αυτα που λεω. Η ορθοδοξια δεν εχει σχεση με το θεμα. Ο Τραμπ φαινεται να ειναι σε συγκρουση με τον Σορος κλπ αλλα εχει συμβαλει τα μεγιστα στο να φτασει η πολωση περα απο τα ορια και δεν οδηγει πουθενα αυτη η κατασταση και βγαινει μαλιστα στο ασχετο με την Βιβλο και παριστανει τον χριστιανο ο βασικος εκπροσωπος του καπιταλισμου και της πλουτοκρατειας και οι τηλε-ευγγελιστες αλλα και Σιωνιστες τον παρουσιαζουν ως Μεσσια. κλπ. Μιλαμε για τσιρκο.

  • δεν εχεις ιδεα..ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΥΡΜΉΓΚΙ ..Ο ΤΡΑΜΠ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οταν ο ΙΟΣ περναει απο λιβανι γινεται Θανατηφορος ..! Αποδεδειγμενο!!!….

USGS: Ο σεισμός στην μεθόριο Ιράν-Ιράκ ήταν 4,9 βαθμών