Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΩΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΤΗΣ »ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ORDO ADEPTIS ATLANTIS) , ΜΕΣΩ »ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ORDO TEMPLIS OXIDENTIS).

ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ » OAK LODGE» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ , ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ, ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ VAROUCH , ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΤΩΝ ROCKFELLER ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ HAARP , ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΥΦΩΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ » JOSEPH» (JOSE) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ »MARIA» , ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ »ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» , ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑ ΤΥΦΩΝΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 , ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ »ΙΗΣΟΥΣ» , ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣ »ΘΕΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ», ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΛΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ »ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ» ΩΣ »ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666’’, ΑΞΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ »Ρ.Ι.Κ 888» ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑΣ »HONG» ΣΑΝΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΑ »ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2» ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ »KERBEROS HELLAS».

Υ.Γ(1):

ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR» Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ , Η ΟΕΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ, ΕΝΑΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ-ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΔΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA-ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΜΑΡΞ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΙ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ –ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΝ ΣΥΓΧΙΣΕΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ , Ο ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ »ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ» ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΩΣ , ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΙΣ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ» ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΤΙΦΑΣΚΩΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΛΛΗΛΟΑΝΑΙΡΟΥΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ.

ΕΑΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR» , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟ »ΑΠΟ ΧΕΡΙ» , ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ » Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΦΕΝΔΟΝΑΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ» ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΟΛΙΑΘ.!!!.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR» ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑ 666 ΤΟΥ LOVECRAFT ΤΗΣ »ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΘΟΥΛΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ 666 ΤΩΝ » ΑΟΡΑΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ-ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΩΝ», ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ » ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 666» ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ »ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ .

ΤΕΛΟΣ, ΟΒΕΡ.

Υ.Γ(2):

ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ , ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ , ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘ. ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ 6983657954.

ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ .

Loading...

81 thoughts on “Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ…

 1. Dr.Van Helsing says:

  Θυμάμαι… ήταν το έτος 1785 όταν ο τότε Τσάρος Νικόλαος της μητέρας Ρωσίας για τον οποίο δούλευα στην υπηρεσία του(είχε τους Έλληνες σε περίοπτη θέση και μου είχε δώσει το αξίωμα του τσαρικού αλχημιστή με το οποίο είχα κάποιες αρμοδιότητες και εξουσίες…), μου είχε δώσει την εντολή να κάνω μια έρευνα στην ρωσική άπω ανατολή στην χερσόνησο Καμτσάκα. Ένας λόγος παραπάνω για να στείλει εμένα (με συνοδεία 5 στρατιωτών) ήταν γιατί οι δυνάμεις που είχα αποκτήσει ήδη 180 περίπου χρόνια…συνεχίζεται

  • ΔΡ. ΚΛΑΝ ΧΕΣΙΝ says:

   ήδη περίπου 180 χρόνια εύρενας και γ@…σιου που σου είχαν ρίξει οι ρώσοι στις μυστικές υπόγειες βάσεις… Στα 181 ψώφισες! χαχαχαχαχα!

  • APO11 says:

   1785 + 180 = 1965 , 2017 – 1965 = 52 !

   ΑΣΤΟ …. 52 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΝΟΗΣΗ 2ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ .

   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ Η ΕΙΣΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ???

   • Dr.Van Helsing says:

    Βασικά είμαι 47. Και στο κάτω κάτω πανίβλακα, αφού αυτός ο βαρεμένος, αν δεν είσαι ο ίδιος, πλάθει ιστορίες φαντασίας, γιατί να μην πλάσω κι εγώ? Σάλτα τώρα μαζί με τον ανορθόγραφο απο πάνω, αν δεν είστε το ίδιο πρόσωπο, ο γράφων τις μπούρδες και οι υποστηρικτές του, στην πρυτανεία σας, για διαβούλευση με τους ανδρομέδιους, για το αν μου ρίξετε με νέιζερ νετρίνο για να με εξαυλώσετε. Ρε, τα πιστεύετε αυτά που λέτε?! Κι εμένα λες με μυαλό δίχρονου?!Σε ποιόν νομίζεις οτι μιλάς? Στον καθρέπτη σου?!

    • Ανώνυμος says:

     ΦΙΛΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΗΖΕΡ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΕΑ!…ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΕ…ΑΥΤΗ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ…

     • πρωην μισθοφορος says:

      ΒΡΟΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ CIA Κ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΛΙ ΗΡΘΕΣ? ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Κ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ!!ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ Κ ΤΑ ΤΡΟΛ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ !!!! ΕΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΕΣ ΞΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ!!!! Η ΟΕΑ Κ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Κ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ….!!

 2. Dr.Van Helsing says:

  συνέχεια… πρίν, απο τότε, εκτός της μακροζωίας, μου προσέφεραν και κάποιες άλλες ιδιότητες που ήταν χρήσιμες για κάποιες αποστολές που μου ανατίθονταν απο τον Τσάρ. (Η φόρμουλα του παράκελσου βλέπετε, είναι ένα θαύμα αλχημείας). Το ταξίδι απο την Αγία Πετρούπολη έως την χερσόνησο, για τους 6 που είμασταν, με 10 άλογα, 6 για εμάς και 4 για τις προμήθειες, άλογα της στέππας της σιβηρίας δοσμένα απο τους κοζάκους, κράτησε 2μήνες. Τώρα, επι της ουσίας. Γιατί εστάλλειν στο ανατολικό…συνεχίζεται

 3. Dr.Van Helsing says:

  συνέχεια… άκρο της Ρωσίας? Ποιός ο λόγος να μου ανατεθεί τέτοια αποστολή και να βγώ έξω απο το εργαστηριό μου? Δεν είχε ο Τσάρ άλλους για έρευνες? Όπως προανέφερα, είχα λόγω αλχημικών γνώσεων, αλλά και λόγω χρόνων ζωής, αφού τότε ήμουν ήδη 227 ετών, αποκτήσει κάποιες ιδιότητες και, μια εμπειρία και πείρα σε διάφορα πράγματα, (κάνωντας και διάφορα πράγματα απο την αρχή της ζωής μου στην ευλογημένη γη της Αρκαδίας, ένα εκ των οποίων ήταν και αντάρτης κατά των οθωμανών κατακτητών)…συνεχίζεται

 4. ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ says:

  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ –ΜΜΕ–ΠΑΝ/ΜΙΑ : Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΛΘΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΤΥΦΩΝΕΣ-ΣΕΙΣΜΟΙ-ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΚΛΠ , ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ »ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙ-ΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ROCKFELLER ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΗ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  htt

 5. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Άκου το σατανικό μυαλό τους τι σκαρφίστηκε για να χτυπήσει τον Ιησού Χριστό, τα ονόματα της μητέρας του Μαρίας και του Ιωσήφ του Μνήστορος. Μέσα όμως από όλα αυτά που γράφετε διαφαίνεται η αγωνία σας γιατί δεν εξολοθρεύεται ο Ιησούς Χριστός, διότι ο Ιησούς Χριστός είναι η μοναδική αλήθεια και η Εκκλησία Του στηρίζεται στο Αίμα το δικό του και των Αποστόλων, Μαρτύρων και Ομολογητών της. Η Εκκλησία του Χριστού είναι Σώμα Ιησού Χριστού και Πύλαι Άδου ου κατισχυσουσιν αυτή. Επομένως πείτε ότι θέλετε

  • Αθηνά says:

   Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΙΕΧΟΣΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ! ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΟΥ ΒΑΡΟΥΧ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…

 6. Dr.Van Helsing says:

  συνέχεια… οπότε η επιλογή μου, μάλλον, ήτο μονόδρομος για την συγκεκριμένη έρευνα. Το υπόβαθρο. Ένα χρόνο πρίν την ανάθεση της αποστολής, είχαν φτάσει ειδοποιήσεις στα αυτιά του Νικόλαου, ανησυχητικές ειδοποιήσεις απο τα ανατολικά της αχανούς χώρας, οτι κάποιο κακό δυνάμωνε εκεί και, όλο και περισσότεροι καταλάβαιναν οτι οι εξαφανίσεις ανθρώπων και ζώων, δεν ήταν αποτέλεσμα επιθέσεων απο αρκούδες. Κάποιες περιπτώσεις, ναι, αλλά αυτό ακριβώς ήταν και η ειδοποιός διαφορά που έδωσε…συνεχίζεται

 7. Dr.Van Helsing says:

  συνέχεια… την διάκριση της διαφοροποίησης των επιθέσεων. Στην αρχή ο Τσάρ, μορφωμένος άνθρωπος, δεν έδωσε βαρύτητα στις δισειδαιμονίες των χωρικών, ωστόσο έστειλε στρατιώτες για να σκοτώσουν μερικές αρκούδες, και όλα θα τελείωναν, αν δεν εξαφανίζονταν οι στρατιώτες. Την πρώτη ομάδα, ακολούθησε μια δεύτερη για να βρεί την πρώτη, την δεύτερη μια τρίτη, και τελικά χάθηκαν 23 στρατιώτες. Άφαντοι! Εκτός απο έναν. Ένας κοζάκος της τρίτης ομάδας, ένας σκληροτράχηλος πολεμιστής που δεν…συνεχίζεται

 8. ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HUNG SOCIETY ΄Η ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΥΔΙΑ" Ή ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΡΑΝΟΥ-ΓΗΣ says:

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (HUNG SOCIETY) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΙ ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ «ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ» ΜΕΤΑΞΥ ΚΙ΄ΑΛΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΗΓΚΙΠΑ ΤΣΑΡΛΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ OIKHMA ΉΤΑΝ Royal Sussex Lodge No. 501 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ZETLANT LODGE ΑΠΟ TO 1853.

  • ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ says:

   ΤΙ HONG, ΤΙ HUNG, ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ….
   ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΕΔΩ:
   ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html (ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ) ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΕΑ!!!

   • ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ ΚΑΙ Η FAKE-ΟΕΑ ΠΑΝΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ!!ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΚ ΠΑΝΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ says:

    Εναντίον των σαολίν ο καραγεωργίου, έτσι εξηγείται..
    στοίχημα πως η δήθεν ιεραρχία που δίνετε δεν περιέχει ούτε έναν του ΚΚΚ ως πιόνια της παγκοσμιοποίησης.
    Παρακρατική ανέκαθεν γιατί; Eίστε δηλαδή των ch’ing mantshu;
    αναφέρετε μέσα: ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΓΚ !!…τραβάτε κανένα ζόρι με τα ενδοκινεζικα;.H ιεραρχία και η ανάλυση που δίνετε μόνο για γελια. Καπου έστω και για ξεκάρφωμα έπρεπε να βάζατε την Ηνωμένη στοα Αγγλίας. Να υποθέσω πως έτσι θέλει την ιεραρχία η ηνστοα αγγλίας.

    • Ανώνυμος says:

     ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ!!! ΤΗΝ ΟΕΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ!!!

    • ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ says:

     ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΉ ΤΩΝ HUNG, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΣΤΟΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΨΕΥΔΟΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΨΕΥΔΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ. Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΟ ΛΕΞΙΛΌΓΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΕΣ ΣΤΟΕΣ;
     ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΛΟΙ ΩΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΚΚΟΛΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΩΣ ΗΓΕΣΙΑ ΦΙΛ & ΘΕΣΦ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΩΝ!!!!

     • Ανώνυμος says:

      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΣ…ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ Μ.Τ.Μ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΕΣ ΣΤΟΕΣ..Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

   • Ανώνυμος says:

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΩΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ…»ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ, «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ..»ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ.. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…

 9. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΚΙΟΣ says:

  ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ! ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΔΩ Κ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ.,…ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΑΣΟΜΕΡΙΔΕΣ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΕΑ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΟΣΕΙΡΆΣ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ… ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ!!ΖΗΤΩ Η ΟΕΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!!! ΚΑΤΩ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

  • Αστεία υπερδιόγκωση θέματος σχολιου "πρωην μισθοφόρου" από Καραγεωργίου!! says:

   Μάλλον τα αστεία προβοκατόρικα σχόλια περί δήθεν αρπαγής του καραγεωργίου γίνονται για να καταπιάνεστε όσον αφορά τα τρολ της οεα από αυτά και ανοίγετε με τη σειρά σας προβοκατόρικο θέμα για να ξεφεύγετε σπασμωδικά από άλλα.
   Να τον πάρουν να τον κάνουν τι; Nα τον ταϊζουν, ή για να γλιτώσει την ποινή;

   • ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΚΙΟΣ says:

    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;;;ΣΟΥ ΔΕΙΝΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ…ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ…..;Κ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ Κ ΡΙΧΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙ…;ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΕΣ Κ ΑΛΛΟ; ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙΜΕΝΗ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ! ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΤΟΥ Κ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΤΟΧΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ Κ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΑ!! ΟΕΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΕΑ!!

    • Ανώνυμος says:

     ΑΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ Η ΟΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ…..

 10. ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HUNG SOCIETY ΄Η ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΥΔΙΑ" Ή ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΡΑΝΟΥ-ΓΗΣ says:

  Οι τριάδες που είναι γνωστές αρκετά για διακίνηση οπίου (όχι όλες), «επανιδρύθηκαν» από Αγγλους. Η πραγματική ιστορία των τριάδων ήταν μια κίνηση για την ανατροπή της Ch’ing ή Μαντσού, τον 17 αιώνα και αποκατάσταση των Μινγκ. Ο όρος τριάδες επινοήθηκε από τις βρεττανικές αρχές στο Χονγκ Κονγκ που βασίζονταν στα λάβαρα των hung ή κοινωνίας Ουρανού και της γής. Κάποια χρήσιμα λινκ: Μαντσού-Nurhaci https://en.wikipedia.org/wiki/Nurhaci

 11. ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ original 21 says:

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΝΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ cia ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΗΚΑΝ Κ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΤΗΝ Ν ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ,ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΦΛΟΥΔΕΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΟΕΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ!ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΒΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Κ ΤΗΣ cia!!Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ!!!

  • ΕΣΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!!! says:

   ΣΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ! Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΕΛΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ

   • ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ original 21 says:

    ΠΟΙΟΣ ΕΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΞΕΡΩ;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΤΗΣ ΟΕΑ!! ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΩΠΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΙ ΜΠΕΙΤ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΚΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΓΝΩΣΗΣ ΔΟΛΙΧΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ cia! ΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ;;;; ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ….

     • ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ original 21 says:

      ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ…. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ… !!ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΔΩΣΕ ΣΗΜΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…..ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ!ΕΧΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΡΟΝΙΟΠΛΟΥ! ΤΡΕΜΕΤΕ ΦΑΛΕΣΚΟΥ ΘΑ ΣΑ ΕΗΑΥΛΟΣΩ! ΜΠΟΥΡΔΑ

     • Ανώνυμος says:

      Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΞΑΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΗΛΙΘΙΟ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΤΡΟΛΑΚΙ!!!

 12. ΠΡΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ: "ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ" ΤΟΥΣ ΤΣΙΝΓΚ says:

  Η Ο.Ε.Α. GREES (ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΩΝ HAN ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΣΙΝΓΚ ΜΑΝΤΣΟΥ.
  ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ -ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ GREES 1) ΜΟΝΑΧΟΙ MONG ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑΣ ΕΡΜΗΝΕΊΑΣ ΤΟΥ «ΚΟΣΜΟΑΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ» (ΚΑΘΕΤΑ ΤΟ ]-[)
  2)ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΥΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΟΝΑΡΧΙΚΑ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΤΛ.
  3)ΤΟΥΡΚΙΑ -ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ )-(
  4) ΓΑΛΛΙΚΗ G.ORIENTIS KAI ΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟΑ

 13. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ΣΤ.2. – Ο Θεός δεν δημιούργησε τα βασανιστήρια για τους ανθρώπους. Η Κόλαση είναι η ευσπλαχνία του Θεού. Όταν ο άνθρωπος είναι πικραμένος, προτιμάει να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, γιατί ο τοίχος τον ανακουφίζει. Όμως το κεφάλι πονάει. Ό,τι κάνει εδώ ο τοίχος, έτσι και στην Κόλαση η φωτιά γλιτώνει την ψυχή από τα πιο πολλά βάσανα.

  – Γέροντα, είναι αλήθεια όταν λένε ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ βγάζει στις 6 Σεπτεμβρίου τις ψυχές από την Κόλαση (ΑΔΗ για την ακρίβεια); Αυτό το λέει η Εκκλησία μας

 14. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ..Ο π. Γαβριήλ, όταν μιλούσε για αιρετικούς ή πιστούς άλλων θρησκευμάτων, τόνιζε πάντοτε ότι πρέπει να επιδεικνύουμε την ίδια αγάπη σε όλους. Μια μοναχή του είπε κάποια φορά:

  – Μίλησα με έναν αιρετικό. Οργίστηκα τόσο πολύ όταν με έβρισε, που νομίζω πως αμάρτησα.

  Ο π. Γαβριήλ τότε της απάντησε γλυκά:

  – Δεν είναι πέτρινη η καρδιά σου για ν’ ακούς αδιάφορα να σε βρίζουν για την πίστη σου. Αν δεν είσαι αγνός και άκακος σαν μικρό παιδί, δεν θα μπεις στη Βασιλεία των Ουρανών. Όχι όμως να έχεις και

 15. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Όχι όμως να έχεις και το μυαλό ενός μικρού παιδιού!

  Ενώ σε άλλη μοναχή είχε πει:

  – Θα έρθει εποχή που θα σας οδηγούν κοσμικοί άνθρωποι.
  Μακάρι να μου έρθει κάποιος αιρετικός ή Βαπτιστής ή Μάρτυρας του Ιεχωβά. Θα τους βάλω να καθίσουν, θα τους ταϊσω και θα τους διδάξω τον καλό λόγο. Αλλά εγώ δεν θα φάω μαζί τους. Δεν θα καθίσω με απίστους. Κι αν έρθει κάποιος, εσύ μη σηκώνεσαι. Μη δώσεις τη θέση σου. Αφησέ τον να καθίσει με τον εαυτό του. Δεν πήγες εσύ, αυτός ήρθε και κάθισε δίπλα στους πιστούς

 16. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ says:

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΙΧΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
  » Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!»

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ says:

   ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ , ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ…Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

   ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…

   ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ…

 17. πάνω απ΄ολα κεντρώα πολιτική και στη Βουλή και στο κρεβάτι says:

  Για το νομοσχέδιο έμφυλων ταυτότητων σε σχέση με την ψευδόαμφιγονία τριών φύλων κατ΄ερμηνεία αφαιρετικώς και μή, ο Καραγεωργίου και το ιστολόγιο Ελληνκαιχαος θα πρέπει να είναι περήφανα που βοήθησαν το σύριζα.http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/09/blog-post_17.html Η οικογένεια λεσβίας ομοφυλόφιλου τρανσζτέντερ είναι γεγονός, υπό κυριαρχία ρόλου πατριαρχίας μεταξύ Ανδρός και κάποιου τραντζέντερ ή λεσβίας. Η πατριαρχία αμβλύνεται ως φετιχιστικός ρόλος εξουσίας χωρίς σύνδεση βιολογικού φύλου.

 18. insanity says:

  στα κατοχικά κομμουνιστές και αναρχικοί; αχαχαχαχαχα. μόνος μου είμαι. όλοι βασιλοχουντικοί νεοναζί θρησκόληπτοι είναι. άλλο site διαβάζεις;

 19. Αναδίπλωση από κύριο Καραγεωργιου της οεα. Παραβλέπω τον ανάστροφο πρωκτισμό σας κύριε says:

  Δεν εκλαμβάνεται ως ειρωνία, αλλά αναδίπλωση απο τον Κ.Καραγεωργίου. Κατά δεύτερον κύριε καραγεωργίου πως τοποθετείτε τις γνωστικές ψευδοτε/νικές εκκλησίες οτο -cnostic katholica church υπο τους hung.
  Eπαναλαμβάνω «σας διαφεύγει» η υπόθεση της ηνωμένης στοάς Αγγλίας.
  Η μυσταγωγία και τα πρωτοκολλά των hung (ως κυρίως Βουδιστές) δεν έχουν καμία αναφορά ως προς την ψευδοτεκτονικής τους οργάνωσης σε παγκόσμια κυριαρχία του «ιεχωβά» ή Αδωνάϊ, με το όνομα αυτό επιπλέον φαίνεται πως δεν κατανοείται.

 20. G.ORIENTALIS; ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΚ .ΚΙΝΑΣ ΠΑΙΖΕTΕ ΚΥΡΙΕ; says:

  Κύριε Καραγεωργίου της ηνωμένης στοάς ελευθερ/κτόνων και ηνωμένης στοάς και άλλων βγάζετε έξω από την ιεραρχία την κυρία «ταξίαρχο» και θα σας μαλώσει, διότι κατ΄ έσας δεν έχει την τιμή να υπακούει σε κάποια κεντρική «υπερμασονική» αντιτσινγκ hung αδελφότητα.
  Δεν μιλαμε σαφώς για δελφικές αδελφοποιήσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα με Κίνα και το ΚΚΚ. Κύριε Καραγεωργίου εμπλέκεται την πολιτική κομμάτων του «τρίτου δρόμου» με την διαστημική λεγεώνα σας. Καινούργιο φρούτο;
  Εδώ σας θέλω με ονόματα…

   • Κραταιός∴ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝΙ says:

    Ο Κ. Καραγεωργίου ανήκει στον γραφικό αντιτεκτονισμό, αλλά αφού γνωρίζει βιομ/κο σχέδιο του θα μπορούσε να μυηθεί για να μην τρώει στα σκουπίδια. Μας έφερναν κάτι υπάλληλοι στις εργασίες μας τα κείμενα του (μας) και τα χειριζόμασταν ως προγραμματιστικά κωδικοποιημένα mirror εργαλεία για να πετύχουμε τους στόχους μας.Ανδρομέδιος αστρόστος=τάδε κεντρική στοά στοά, πλανήτης πολέμου=τάδε μασόνος. Δρακονιανοί=τάδε αντίπαλος. Υστερα νομίζατε πως οι μασόνοι ιλλουμινάτι είναι υπνωτισμένοι, άρε χαζούλια.

    • ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!! says:

     ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ??

 21. ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ says:

  ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!!!!

  ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… …ΔΙΟΤΙ Η ΟΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR» , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.

  ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ…

  …ΔΙΟΤΙ Η ΟΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR» , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.
  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/09/gr_2

 22. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!! says:

  »… Η ΟΕΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ »HONG» ‘Η »HUNG» ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Η »HONG» ‘H »HUNG» ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ….»
  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/09/gr_22.html

 23. Κραταιός∴ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ says:

  Καμπαλιστική ύπνωση ύστερα λέει ο γραφικός. Μακάρι να είχατε εις γνώσιν πως λειτουργούν τα μασόνια στην 5D και πως διοικείται το υπερσύστημα. Ο «αστρόστολος» είναι τα «κλειδιά» ]-[ για την «ουράνια ιερουσαλημ». Επι τροχιάς κρόνου, μέσω της διάνοιας των τεκτονων εποπτεύει απο μαύρο σε άσπρο και αντίθετα. Καταλάβατε κύριοι-ε της «πρυτανείας» οεα σε σχέση με τις λεγεώνες που σας-σου εμφυτεύθηκαν;
  υπ. διώκεται σωστά για εσχάτη προδοσία από δικές του βλακείες, ύστερα ο τεκτονισμός τον ενοχλεί.

  • Ανώνυμος says:

   ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ..ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ!!

   • ΚΡΑΤΑΙΟΣ∴ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ Ή ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" says:

    ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΪΠΕΤΗΔΕΣ ΚΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ «ΤΑΞΙΑΡΧΙΣΕΣ» ΤΗΣ ΗΝΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΩΝ «ΕΚΤΟΣ ΨΕΥΔΟΙΕΡΑΡΧΙΑΣ HUNG ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΙΝΓΚ (ΒΛΕΠΕ ΜΙΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΝΤΣΟΥ), ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΩΣ «MIRROR» ΠΑΝΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ-«ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΣΎΝΔΕΣΗ «ΟΡΙΩΝ» ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΥ ]-[ ΥΠΗΡΕΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΩΝ ΚΩΔ. ΥΠΗΡ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ». ΚΤΛ

   • ΟΕΑΤΖΗΣ says:

    ΛΕΒΑ; ΑΧΑ! ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ. ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΕΒΑ. ΑΡΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΑΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΤΑ.
    ΑΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ = ΑΞΟΝΑΣ ΒΑΣΤΡ ΓΑΣΤΡ ΠΟΥΣΤΡ!
    ΧΜ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΟΕΑ. Ο ΑΞΟΝΑΣ ΒΑΣΤΡ ΠΟΥΣΤΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΡ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕ!!! ΝΕΤΡΙΝΟΠΟΛΥΒΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΤΣΜΠΦ ΤΣΜΠΦ ΤΣΜΠΦ! ΜΠΦ ΜΠΦ ΜΠΦ! ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ ΝΤΑ! ΝΤΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!! ΧΑΧΑ ΧΑ! ΟΕΑ ΡΕ! ΥΠΕΡΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!

 24. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ "MIRROR" ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ "ΚΡΟΝΟΥ" - ΣΕΛ -ΓΗΣ ΣΕΛΛΑΣ says:

  ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ-ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙ/ΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΥΡ.ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ }{ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΔ/ΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ» ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ «MIRROR» «ΑΝΔΡΟΜΕΝΑΤΙ» ΤΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ’ΚΡΟΝΟ’ «ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΗΝΗΣ»ΔΗΛΑΔΉ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΙΝΓΚ… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ. ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ Ή «ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ» ΣΕΛΗΝΗΣ. ΤΑ «ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ «ΡΟΛΟΪ».

 25. ΚΡΑΤΑΙΟΣ∴ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. says:

  ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΩΝ Α’Β’Γ’ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΗΜΙΑΛΗΘΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ MIRROR ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΑΝΔΡ/ΙΑΣ ΕΚΠΡ/ΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΣΕΙΡΙΟ ΑΣΤΕΡΑ» ΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΩΝ. ΤΑ ΠΕΡΙ «ΝΕΤΡΙΝΟΣ» ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΦΤΕΤΕ
  http://3.bp.blogspot.com/-fjTlEHSioH0/T8sK2sdYB4I/AAAAAAAAATY/-9WmqGiRfWE/s1600/O-E-A_1993-Xr_021_%28x750x%29.jpg

  • ΚΡΑΤΑΙΟΣ∴ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α says:

   ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΩΝ Α’Β’Γ’ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΗΜΙΑΛΗΘΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ MIRROR ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΩΣ ΑΝΔΡ/ΙΑΣ ΕΚΠΡ/ΠΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΣΕΙΡΙΟ ΑΣΤΕΡΑ» ΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΩΝ. ΤΑ ΠΕΡΙ «ΝΕΤΡΙΝΟΣ» ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΦΤΕΤΕ http://3.bp.blogspot.com/-fjTlEHSioH0/T8sK2sdYB4I/AAAAAAAAATY/-9WmqGiRfWE/s1600/O-E-A_1993-Xr_021_%28x750x%29.jpg

 26. ΚΡΑΤΑΙΟΣ∴ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΗΝΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΝΩΝ & Α.Σ.Τ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ " ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" says:

  ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ, ΚΩΔ/ΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Κ.ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ][ «ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΩΝ» ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ. Ο ΟΡΟΣ «ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ», ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΗ ΔΥΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΔΙΑΤΑΞΗ ΓΗΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
  http://3.bp.blogspot.com/-fjTlEHSioH0/T8sK2sdYB4I/AAAAAAAAATY/-9WmqGiRfWE/s1600/O-E-A_1993-Xr_021_%28x750x%29.jpg

  • ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ "ΑΔΕΛΦΟΙ" ΤΗΣ UMM -SIMPA K.A. says:

   Μα τους δούκες, τους ουμανιστές και δαρβινικούς. Χρησιμοποιούν την εικόνα ως στάθμευση επί τροχίας Κρόνου αντίπαλης παράταξης Κρόνιων στασ/στών προς επιγειες δυαδικες παραφράσεις – τεκτονικές μεταδόσεις. http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TIlE7eowWbI/AAAAAAAAALI/8cRxSs2kewY/s400/DIKASTES.jpg
   Στο επίπεδο αυστραλοπίθηκου οι ηνωμενοι ελευθ/κτονες, η εποπτεία – αναγωγής-}{-διεπαφης σε διανοητικά ανεπαρκείς εβρισκομενοι σε δικάσιμο, και έτσι φόρα παρτίδα. Εκεί να ξεφτιλίζεστε γραφικούρες.

  • ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!! says:

   Ο αναγνώστης αφήνεται μόνος να υπολογίσει το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ! Δειτε και εδω: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

   Τέκτονες , Ορθόδοξοι και Μάρτυρες του Ιεχωβά χρησιμοποιούν στην άσκηση λατρείας το όνομα «ΙΗΣΟΥΣ» που για τους μεμυημενους είναι η αριθμολεξη του Ελληνικού Αλφαβητικού Αριθμητικού Συστήματος που αποδίδει τον λεξαριθμο «888» της εβραϊκής λέξεως «ΓΙΕΣΟΥ-ΓΙΑΧ» ή «Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ».

   • ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!! says:

    Συμπερασματικά, τα υπολείμματα των παραφρονων ηγετών της ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ απειλούν με σφαγή τα Έθνη και την Ανθρωπότητα εάν δεν δεχτούν τον «ΙΗΣΟΥ 888» δηλαδή την «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» που με την σειρά της υπακούει στην ύπατη στοά «HONG» Κινας , ως Παγκόσμιο Δικτατορικό Κυρίαρχο, δηλαδη τον Σιν – Σιων – Γιαχβεχ της Σεληνης!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html

    • ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ!!!! says:

     Είμαστε αυτοί που θα ΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΣΕΛΗΝΗΣ.
     -Είμαστε αυτοί που θα Εξευτελίσουν την άνω Σεληνιακή ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.
     -Είμαστε αυτοί που θα Εκμηδενίσουν την Άνω ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΛΕΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΛΕΒΑΝΙΑ.
     Είμαστε αυτοί που θα Διαλύσουν Εξ Αποστάσεως την Τεχνολογία Εκπομπής Ραδιοσυχνοτήτων της Σεληνιακής ΚΑΜΠΑΛΑ, τον Τρόμο των –ΑΟΑ- ΟΤΟ- ΜΤΜ-, και λοιπόν ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/07/10_17.html

 27. νεωτερες παράφρασεις κωδικοποιημενων στοων "oriouna" ελευθεροτεκτονικές μπαρουφες says:

  http://thehiddenrecords.com/images/orion-dogon-starmap-kanaga-cross.jpg

  Τεκτονική παράφραση τεκτονικού προγραμματισμου οριουνα ή σείριους lodge’s. Η μετακρονια μετάchanelling ][ διεπαφή μακροεντολών σε όλο το μεγαλείο με «νετρίνο». Ο αδελφός είχε εμπνευση στο παρατσακ δεν σκεφτηκε κινητό τηλέφωνο.
  Εσείς εκεί στους δακτύλιους του Κρόνου και στην δυική λεγεώνα του ανδρομεδίου αστροστόλου!!!
  ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΜΑΣΟΝΙΑ!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *