ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΟΕΑ , ΑΘΗΝΑΙ, ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ : ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ –ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ –ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ –NSA–CIA –FBI–ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ , ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΙΣ 17/9/2017 Η ΝΑΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΟΜΟΙΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ , ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΥΦΩΝΟΣ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ » Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΣΤΗ ΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ LASERS ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ROCKFELLERS , ΚΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ LASERS ΜΗ ΓΗΙΝΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ LASERS ΓΑΙΩΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ HAARP ΑΛΑΣΚΑΣ , ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΥΠΕΡ ΨΕΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ CHEMTRAILS ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΟΞΕΙΔΙΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ , ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ROCKFELLERS.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ HAARP KAI CHEMTRAILS , ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ LAWRENCE/LIVERMORE (LLNL) ΤΩΝ ΗΠΑ.

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ .

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ. ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 6931836204/6983657954

Υ.Γ(1): ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ‘’PREVIEW’’ , ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ »SHOCKING NEWS 2017». ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΑ ΕΞΗΣ : » NASA CONFIRM 23th SEPTEMBER 2017 IS WHEN A NIBIRU FLYBY DEVASTATED TEXAS!!!». Η ΟΕΑ ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

Υ.Γ(2): ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ LIVERMORE ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ , ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ , ΕΒΡΑΙΟΣ TELLER. ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FBI , ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ LIVERMORE ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

77 thoughts on “ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η «ΝΑΣΑ» ΓΙΑ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟΝ…
  Η ΝΑΣΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΙΜΠΙΡΟΥ…
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ….
  ΕΠΊΣΗΣ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΔΑΒΙΔ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ….
  ΤΗΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΛΑΖΑ ΠΑΝΤΩΣ (ΟΙΚΟΠΕΔΟ + ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ) ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ….

 2. Αθηνά says:

  Πιάστε και τους εδώ ελληνοεβραιους πολιτικούς Αξελ Τσιπραχ , Σαμαράς, Σημίτης, τους τουρκοσπορους Βενιζέλος, Καρα-Αμαν-Αλης και το ιερατείο της σημιτομογγολικης θρησκείας που παριστάνουν «Ελληνες», αποκομίζουν τους Ελληνες ενώ προωθούν τα κινεζομογγολικα σχέδια γενοκτονίας των Ελλήνων δια μέσου «προφητείες «σημιτομογγολων και διαφορά «ζόμπι » τεχνολογικό channelling του εγκαιφαλου απο δορυφορικές εξέδρες πέριξ της γής που το παίζουν «αγιοι» του ραββινου ….

  • ΡΙΞ ΑΠΑΝ says:

   ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΡΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΑ?… Ή ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ? ΑΕΙ ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ…ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΆ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ!!

   • Ανώνυμος says:

    ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
    ΤΙ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙ?

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑ ΤΑΓΑΡΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ.

    ΤΑΓΑΡΟΜΑΓΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΣΗΜΙΤΗΣ?

    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΑΡΖΑΠΟΥΤΣΟΛΑ?

    Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?

    • Χ.Ο says:

     Τι χαχαχα χαχαχαχα είναι αυτά που γράφεις ρε τενεκε ξεγανωτε;; Γελάμε και ηλεκτρονικά τώρα;;Εσύ που ξεφυτρωσες ρε κουρ@δι;; Που ξέρεις τι είναι η θρησκεία μας. Σε ρώτησε κανένας ρε σκουπιδι κι εσένα και το τσοκαρο πιο πάνω να μας πείτε την γνώμη σας;;όσο για τους αμερικλανους μακάρι να σβήσουν από το χάρτη όπως εσβησαν τόσα κράτη.όπου βρωμιά και πουστια χωμενοι. Αλλά τι λέω αφού τους προστατεύει ο οεας να ουμε με τεϊζερ και τα μεϊτζερ. Άκου εθνικής και πλανητικης ασφαλείας. Έπεσα απ’την καρέκλα ρε φίλε.. Να είσαι καλά..

     • ΡΕ ΟΥΣΤ!!! says:

      ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ;; ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΓΕ.

 3. ΓΙΑΝΝΗΣ says:

  Οκ κύριε Γιάννη και εμείς μαζί σου για τις 23 του μηνός , εάν δεν γίνει που δεν θα γίνει αλλά οκ να μην σου χαλάσουμε το χατίρι, θα βγεις εδώ να ζήτησής συγνώμη, παιδιά έκανα λάθος, για να δούμε κοντός ψαλμός αλληλούια, πάντως να σου θυμίσουμε σε καμία ημερομηνία δεν έχεις πέσει μέσα. αυτά

  • ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΟΕΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!! says:

   ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΥΡΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002: ΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!! ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ = ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΚΙΝΑΣ-ΘΙΒΕΤ-ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ…
   ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΕΛΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΕΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ, ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΑ «ΚΑΛΥΤΕΡΑ» ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ….

   • πρωην μισθοφορος says:

    ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ Κ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ…? ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΜΕ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ….! ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΕΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…! ΗΜΑΡΤΟΝ!!ΣΑΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ….! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ !! ΜΟΝΟ !! ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ !! ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΣΟΠΑΝΟ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!!! ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ!!

    • ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!!! says:

     ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΟΛ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΕ ΦΙΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΜΑΘΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΣΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΘΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΗΣ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΙΝΑ;; ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!

     • πρωην μισθοφορος says:

      ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΜΠΟΥΦΟΣ!! ΣΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ή ΟΧΙ!!! ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΚΑΨΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ Ε?? Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!! ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΚΟΒΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ…..!!!ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ Κ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ!! Ο ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ Κ Ο ΦΕΛΟΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ Κ ΤΟ < ΕΣΥ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ Κ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! ΦΕΛΕ !!

     • ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ... says:

      ΩΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ Ε ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥΔΥΝΑΜΙΑ Η ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΑ Ε;;; ΑΥΤΟ ΘΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥ ΦΙΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕ!!! ΩΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘ0ΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ!!! ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΕ;;;…ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΕΙΕΣ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ…ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΛΟΙΩΔΗ ΔΡΑΚΟ-ΕΡΠΕΤΑ!!! ΜΙΣΘΟΦΟΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΕ!! ΤΡΟΛ!!!

 4. πρωην μισθοφορος says:

  ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΣΕΡΒΙΑΣ, ΙΡΑΚ,ΛΙΒΥΗΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΡΗΜΗ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ!! ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΝΕΤΡΙΝΟΠΟΛΥΒΟΛΟ Κ ΡΙΧΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ !!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΠΕΡ!!!!

  • ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ... says:

   ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….

  • ΕΠΙΣΗΣ... says:

   ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ(ΟΕΑ) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ «ΗΠΑ»…ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ……
   Η Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…

   • πρωην μισθοφορος says:

    ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ!! ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ !!!! ΝΤΡΟΠΗ Κ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ….. ΝΡΕΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ !!!! ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ!!!!

    • ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ... says:

     ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΡΟΛ..
     ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟ…ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ…

     • ΜΟΝΟ ΕΟΑ! ΟΕΑ + CIA =LOVE!! says:

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΕΛΕ !!

     • πρωην μισθοφορος says:

      24/07/1967 ME ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
      ΞΕΡΕΙΣ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΕ Ή ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΧΟΡΔΟ……

 5. Ήρθε η ανάπτυξη; says:

  Στρατηγάκο μου τί έγινε; Άνοιξες μπιζνες και με τα Αμερικλανάκια; Μπράβο πάντα τέτοια! Α, ξέχασες να τους δώσεις και τι ΙΒΑΝ του λογαριασμού σου για να στάξουν κανένα φράγκο…

 6. Ανώνυμος says:

  Το να διαλέξει κάποιος μεταξύ Η.Π.Α. και Κίνας είναι γελοίο… δεν υπάρχει διαφορά…. μιλάμε για πλαστά αντίθετα. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι Κινέζοι έχουν πολιτισμό, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει… κάτι που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν στην ανθρωπότητα ούτε οι επικυρίαρχοι των Η.Π.Α. Αγγλοσάξονες, αλλά ούτε οι Χάζαροι τραπεζίτες, μιας και είναι καταστροφείς πολιτισμών, και αυτό όχι το 13.000 π.Χ. αλλά επί των ημερών μας! Αυτά.

  • ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΗ "ΑΥΤΑ"... says:

   ΝΑΙ, ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ (ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΒΛ. ΑΡΓΟ – ΟΔΥΣΣΕΑ), ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ(ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ (ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΗΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΙΝΕΖΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ)..ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΠΝΙΧΤΙΚΕΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΡΒΝΟΥΝΟΥ!!! ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ…Ε ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ «ΑΥΤΑ» ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ «ΓΙΟΥΝΑΝ» ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΗ !!!

  • ]+[ says:

   Τι πολιτισμό ακριβώς έχουν οι Κινέζοι;;;;!!! Εφηύραν τίποτα και δεν το κατάλαβα; Εκτός από το σινικό τοίχος που στρέφει τα Μογγόλια προς τα εδώ;;;;

   • Ανώνυμος says:

    Στην Ελλάδα έχουν μαζευτεί πολλά σκατά, και να ασχολείται κανείς μαζί τους, τους δίνει και αξία! Το να γράψει κάποιος για τον Κομφούκιο, τον Λάο Τσε κ.λ.π. για την εφεύρεση της πυρίτιδας, της τυπογραφίας κ.λ.π. είναι περιττό μιας και εσείς την Ο.Ε.Α. χρησιμοποιείται εναντίων των αποβλακωμένων μαζών, τα κατώτερα συναισθήματα όπως αυτό του φόβου, μόνο και μόνο για να βρείτε κάποιον βλάκα για να του αποκομίσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν. Σας φταίνε οι δράκοι… οι σαύρες… τα φίδια… σας φταίνε πολλοί, εκτός από εσάς, εκτός από εμάς, μιλάμε ότι είστε επαγγελματίες τσαρλατάνοι, επαγγελματίες πνευματικοί απατεώνες. Βλάκα Καραγεωργίου θα πρέπει στην τεμπέλικη ζωή σου να καταλάβεις κάτι πολύ σοβαρό, ότι ανεξαρτήτως εποχής, η περιόδου, ανεξαρτήτως φυλής, γένους, η θρησκείας… ο ισχυρός επιβάλει την θέληση του μέχρι εκεί που του το επιτρέπει ο ανίσχυρος. Ο Σίνες γάμησαν τους Γιουνάν… οι Ιάπωνες τους Αϊνού, οι άλλοτε Αθηναίοι τους Μήλιους κ.λ.π. σε αυτό τον πλανήτη έτσι γίνεται, το αίμα κινεί την ιστορία… να το ξαναγράψουμε για το φοβισμένο κοινό σας, ο ισχυρός επιβάλει την θέληση του μέχρι εκεί που του το επιτρέπει ο ανίσχυρος. Όσο φταίει ο ισχυρός που επιβάλει με βίαιο τρόπο την θέληση του, άλλο τόσο και περισσότερο φταίει ο ανίσχυρος που επέτρεψε να βρεθεί σε αυτή την δυσμενή για αυτόν θέση. Αυτό φυσικά ισχύει και για εμάς επί των ημερών μας… Βασικά ο Καραγεωργίου στο άρθρο του μας λέει, ότι οι Η.Π.Α. για εμάς είναι καλύτεροι γαμιάδες, από ότι μπορεί να γίνουν στο μέλλον οι Κινέζοι… αυτό συμβαίνει γιατί όταν έχεις μάθει να σε γαμάνε μετά μπορείς να επιλέγεις… ωστόσο έχει χάσει πολλά επεισόδια από το «έργο», μιας και η νεολαία της Ελλάδας αυτό που ζητά είναι να φύγει από την Ελλάδα, αηδιασμένη από ποιους άραγε; Από τις σαύρες; Από τα φίδια; Από τους δράκους; Η μήπως από τους στασιαστές του αστερισμού του δράκοντα; Αυτά. Υγ. Οι πρώτοι αρχιτέκτονες του Σινικού τείχους δεν ήταν Κινέζοι… η αρχική του τεχνοτροπία είναι δυτικού τύπου, αλλά τόσα ξέρετε, τόσα γράφεται.

     • ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ !!! says:

      ΡΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕ ΒΛΑΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ;; ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ…..
      ΘΥΜΙΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕΣ….
      ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΨΥΧΟΒΟΡΑ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΧΟΝΓΚ ΚΙΝΑΣ.

    • ΦΟΒΕΡΗ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ!!!!!!!!!!!!! says:

     ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΤΙΔΑΣ…ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ…ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑΣ, ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ…ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ!!!..ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!!!…ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ!!!!!!!!!!!

  • APO11 says:

   ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΒΛΕΠΕ ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΨΥΧΗΣ !!!

   ΕΡΑΣΤΕΣ Κ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ !!!

   ΚΑΠΟΤΕ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ Κ ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΛΠ.
   ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ… ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΚΑΒΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ , ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΠΛΕΥΣΗ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΝΑ ΣΙΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ( ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ …) Κ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ… Κ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ , ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ !!!

 7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ CORPO ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ; XAMOΣ ΜΕ ΝΙΜΠΙΡΟΥ -ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ says:

  Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΩΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥ ΜΠΕΑΜ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ «ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΧΗΣ» ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΝΙΜΠΙΡΟΥ;
  Ή ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ-ΟΥΡΑΝΙΔΕΙΣ;

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΟΙΔ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΕΙΔΗ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΜΕ ΠΩΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ «ΓΙΑΧΥΕΙΕΛ» ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  ΑΡΑ ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΕΙ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ή ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΡΙΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ – ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ.

  • ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΠΑΡΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ... says:

   ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΑΣ ΟΕΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…
   ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : «»ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ , ΚΑΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗ , ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ » ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ » , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (VOYAGER) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΤΕΡΕΟ’Υ’ΦΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ , ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ » ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ » , Η ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ » ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» Η’ » ΝΕΜΕΣΙΣ » , ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ , ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ , ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΟ’Υ’ΦΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΕΞΟΔΟ ΕΣΩΘΕΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΟ ΕΞΩΘΕΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ » ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ Η’ ΝΕΜΕΣΙΣ » ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η’ ΚΟΜΗΤΕΣ Η’ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ Η’ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΥΛΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ — » ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ » .. ———–

   ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΔΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ , ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΠΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΩΝ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΔΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΓΑΙΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΟΙ ΟΠΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ . ——————-

   ΤΑ ΔΟΛΙΩΣ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ( ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΟΣ » ΝΙΜΠΙΡΟΥ » , ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΦΗΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ » ΣΤΕΡΕΟΥ ΔΙΑΦΑΝΟΥΣ ΚΕΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΣ ΠΟΛΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ –ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ » ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ . ———-

   ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΟΡΑΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ » ΔΙΟΣ » , ΤΟ ΣΥΖΥΓΕΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟ ΑΟΡΑΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ » ΗΡΑΣ » ΑΝΤΙ’Υ’ΛΗΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΧΙΑΣΤΙ ]+[ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΜΙ’Υ’ΛΗΣ ΤΟΥ ΗΜΙΦΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ . ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΔΟΗΛΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡ — ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ » ΗΛΙΑΚΟΥ ΛΟΓΟΥ » , ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΠΛΟΥ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΗΤΟΙ ΜΟΡΦΗ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ ΕΨΙΛΟΝ .———-

   ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ , Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ — ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ » ΝΙΜΠΙΡΟΥ » , ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΟ’Υ’ΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΟ’Υ’ΦΗΣ ΤΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΟ’Υ’ΦΗ ΤΟΥ ΙΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΡΙΠΛΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΟ’Υ’ΦΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΗΛΙΟΣΦΑΙΡΑΣ , ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ » ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΔΥΟ ΤΡΙΠΛΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΙΜΠΙΡΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΚΟΥ ΜΑΣ , ΕΑΝ ΕΙΣΕΡΧΟΤΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟ . ———————

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ » ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ » ΕΙΣ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΑΔΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ LASERS , ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Η’ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ , ΨΕΥΔΟΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΟΥ » ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ » Η’ ΣΙΝ — ΣΙΩΝ — ΣΙΝΑ — ΣΕΝΤΑ’Ι’ — ΤΖΕΝΤΑ’Ι’ — ΤΖΕΗΝΤ — ΤΖΕΝΤ — ΤΖΙΟΥΝΤ — ΙΟΥΔΑ , Η’ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΥΠΕΡΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΥΠΕΡΑΠΑΤΕΩΝΑΣ .

   • ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!! says:

    ΕΣΥ ΤΟ «ΕΜΑΘΕΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ» ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ‘H ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ COPY PASTE;

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΩΣ ΤΡΟΛ-ΣΧΟΛΙΟ Ή ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΈΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ «ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ» ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΉ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΟΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΈΣ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ;
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ;

    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ says:

     ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΕΣΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΗΜΙΜΑΘΗΣ (Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ)…ΔΙΟΤΙ Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ..ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ (ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ,ΚΛΠ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ…Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (18-2) 6+6+6 ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝΜ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟ…

 8. Τσακώνονται μεταξύ τους θέατρο θεσοφιστών και εταιριών says:

  Πολύ ενδιαφέρον είναι πως πίσω από επεμβάσεις που διαδίδονται υπάρχει κορπορατική επιστημονικοφανή διπλωματια γήινη και μη γήινη.
  Δεν είναι απίθανο η πρυτανεία οεα – συμπεριλαμβανομένων και του Σίτσιν και άλλων – να είναι σε ανώτερο διεθνές επίπεδο οι ίδιοι οι Ροκεφελλερς («προμηθεϊστες» και μιθρθαϊστές και εωσφοριστές) που χαρτογραφούν το dna για να το πατενταρουν, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να αναμείξουν τα ΄Εθνη. Ο παρακείμενος ασόβαρος «αντιεβραϊσμός και η αναμόχλευση «σαλάτα» αρχαιομυθολογίας σε ανάλογα προγράμματα παραλλαγές είναι σοβαρότατη ένδειξη.

  Οι Ανδρομεδιοι ως promo μεταλλαγμένων από την ίδια δεξαμενή διάδοσης; πολύ πιθανόν κι΄αυτό.
  Για επικοινωνιακούς λόγους χωρίζονται από τις μητρικές υπηρεσίες και υποδείξεις θεοσοφιστών σε «κρόνιους σατουρνάλιους», σε chanellers και σε επιστημονικοφανείς, ως προς τις αντίθετες παρατάξεις με επιχειρήματα που μόνο σε ημιμαθείς και άσχετους φαίνονται ως πειστικά ως δήθεν «τερματικής αποδείξεως ταυτότητα διαστημικής και γήινης παράταξης». Το σύμβολο σε παραλλαγές http://happyhuman50th.org.uk/wp-content/uploads/2015/06/humanisterna.png

  H Φωτογραφία στο προφίλ του ιστολογίου της ο.ε.α. με το άστρο, αλλά και τον Κρόνο και τον δακτύλιο και έναν οφθαλμό με πρόσχημα στάθμευσης αστρόστολου, ως εξάρτηση από την Κρόνια λατρεία με εικόνα-σήμα κατατεθέν εξοικείωσης του κοινού με τους δακτύλιους του Κρόνου και των επίγειων υπηρεσιών. Το ιστολόγιο χρησιμοποιεί την εικόνα δυιστικά με πρόσχημα-σενάριο στάθμευσης επί τροχιάς Κρόνου αντίπαλης παράταξης των Κρόνιων στασιαστών.
  http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TIlE7eowWbI/AAAAAAAAALI/8cRxSs2kewY/s400/DIKASTES.jpg
  Το μάτι όμως πέραν των άλλων, μέσα στο Πλανήτη, σαν προϊον βέβαια φωτομονταζ για συμβολισμό, τι δουλεία έχει και τι μπορεί να συμβολίζει πέρα από την ίδια την εποπτεία του «πνεύματος» του Κρόνου και την δυαδική εκπροσώπηση δαιμονικών λεγεώνων; O Κρόνος δεν είναι συνδεμένος με τη δικαιοσύνη όπως αντίθετα συμβαίνει με τη Θέμιδα Νέμεση ή τον Δία. Ποίος λοιπόν » Έστιν δίκης οφθαλμός ος α πανθ΄ορά»; Των μασόνων;

  https://us.123rf.com/450wm/mamanamsai/mamanamsai1501/mamanamsai150100350/36852751-saturn-symbol-sticker-design-brown-version-clean-vector.jpg?ver=6
  υποτίθεται μετά μιλΆνε για το ημισέληνο, ενω το λατρεύουν οι ίδιοι ως σατουρνιοι-σεληνιακοι και ψευδοηλιακοί -σελήνη θηλυκός οβισμός -«ηλιος» άστρο, δήθεν «varunas».
  και εδω
  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN-sGYzD-tf4K0Fgm-i8kiu3NA-g5W93HDrJpWB2wkk2Te-DIxwg

  και εδω
  http://imgr.rgcdn.nl/e0199d549cd9464bb3db009e72cfa137/opener/Saturn.jpg

  • ΚΙ΄ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ says:

   ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΝΑ «ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ», ΣΑΝ ΚΙ΄ ΑΥΤΑ ΤΑ HAPPYMAN ΤΩΝ ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΙ;
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a8/Happyman.svg/134px-Happyman.svg.png
   ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΠΛΑΤΥΣΜΕΝΗ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΑΥΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ Ή ΚΟΣΜΟΑΡΑΧΝΟΕΙΔΕΣ.

   http://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/09/katepeigon-sima-tou-tmimatos-diastimikon-ereunon-tis-oea-patron-pros-amerikaniki-presveia-athinon-amerikaniki-kivernisi-fema-ton-ipa-ti-dioikisi-tou-amerikanikou-fbi-to-klimakio-cia-amer.jpg

   • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΥΔΗ says:

    Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ 40 ΜΕΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ (ΔΙΑΣ+ΟΥΡΑΝΟΣ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΟΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΟΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ/ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΑΣΤΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΝΑΟΥ/ΚΡΟΝΙΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ 118 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΡΑΤΗΣ Α’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ…
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ…

    • Αλλο γραφει βάλε τα γυαλια σου. says:

     Εχετε ανεπάρκεια τερματικής απόδειξης ταυτοποίησης παράταξης υπηρεσιας-διπλωματιας γήινης και διαστημικής.
     Δηλαδή είστε εν δυνάμει παράσιτα και για τον πλανήτη και την διαγαλαξιακή αυτοκρατορία, ητοι η κωδικοποιήση «ανδρομεδιοι» και σταθμευσης αστροστόλου επι τροχιας κρονου δεν εχει δεδομένη τερματικη θεωρητικη και πληροφοριακή αποδειξη σύνδεσης διαστημικής παράταξης και πραγματικών κινήτρων.

     • Ανώνυμος says:

      ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ…

 9. china_owned says:

  Μιας και λέμε για Κίνα, για δείτε και αυτό, του Στάμκου αν τον θυμάστε:
  tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/kineziki-oikonomiki-eisboli-stin-ellada-eyropaiko-kefali-toy-asiatikoy-drakoy

 10. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΥΤ !!!! says:

  ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
  ΌΤΑΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????
  ===== Μεχρι το Λαγονήσι έφτασε το μαζούτ! – Οικολογική καταστροφή άνευ προηγουμένου (βίντεο)
  pronews.gr/perivallon/oikologia/632022_anypologisto-kostos-tis-petrelaiokilidas-mehri-lagonisi-eftase-mazoyt

 11. Ανώνυμος says:

  ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Κ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΤΟΩΝ Κ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή ΠΑΚΛΑΑΔΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CIA;;;;ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….! ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ Ή ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩ Κ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ….! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΕΑ!!!ΠΙΣΩ Κ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΛΕΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ!!!!
  ΥΓ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ! !!
  ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ Ή ΜΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗ!!!
  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!!

  • ANTE ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ says:

   ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΣΟΥ ΓΗΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ;; ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ. ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΣΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.

   • Ανώνυμος says:

    ΩΣΟΝΟΥΠΟ ΤΕΛΙΩΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ.

   • Ανώνυμος says:

    και εσύ τι καιγεσαι δηλαδή για τα σχόλια. Τόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι γαλαξιάρχες της οεα και οι τόσο σοβαρές ενασχολήσεις τους, που έχουν ανάγκη απο τρολς για να ανταπαντάνε με χαλζομαρες σαν να ήταν σε υπηρεσία σε κάθε αρνητικό σχολιασμό, σαν να τους νοιάζει να διατηρηθεί το παραμύθι, και στα σχόλια του κάθε τυχάρπαστου επειδή τους χαρακτηρίζει πράκτορες σιγά… αχαχαχα ανόητε. Σας πήραν όλοι είδηση.

 12. ΟΣΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΕΣ+CHEMTRAILS ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΩΝ says:

  Η ευρεσιτεχνία που «ρουφάει» τις πετρελαιοκηλίδες είναι ελληνική αλλά είναι… στα αζήτητα!
  thesecretrealtruth.blogspot.de/2017/09/blog-post_8059.html
  Στο Κονγκό τον σέβονται … στην κατεχόενη Ελλάδα τον αγνοούν

 13. APO11 says:

  ΖΑΧΑΡΙΑΣ – ΖΑΚ ΣΙΤΣΙΝ ΚΑΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ… ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΜΕΝΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ TA ΙΕΡΑ ΞΥΛΑ – HOLLY WOOD ENA ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ Α ΝΟΥΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. , ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΤΖΑ… ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!! ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ !!!! ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΕΔΩ Κ ΑΙΩΝΕΣ !!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΛΠ…

  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=aI3yNckfSvU

  • ΩΡΑΙΟΣ!!! says:

   ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕΛΦΙΝΙΑ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!! ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΡΟΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

 14. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΗ "ΑΥΤΑ" ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΣΕ ΘΥΜΑ ΜΕ ΘΥΤΗ says:

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΗ «ΑΥΤΑ» ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΣΕ ΘΥΜΑ ΜΕ ΘΥΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΟΛΑΣ ΦΤΑΙΧΤΗ ΤΟ ΘΥΜΑ!!! ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ «ΑΥΤΑ» ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ!!! ΝΑΙ-ΜΕΣΙΣ!!!
  ==================================
  ΝΑΙ…ΜΕΣΙΣ !!!, ΝΑΙ…ΜΕΣΙΣ !!! , ΝΑΙ…ΜΕΣΙΣ !!!
  ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
  ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΩΡΙΣΕ ΤΗΝ 21ην ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ΔΗΛΑΔΗ «ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ», Ή ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΡΩΜΕΡΑ) ΓΡΑΦΗ»: «ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ- ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΘΝΗ», Ή «ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ «ΓΚΟΪΜ», ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ».
  ΙΔΟΥ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΩΣ «ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ- ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ».
  ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΜΕ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ:
  # ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΕΒΡΑΙΟΙ (ΣΑΞΟΝΕΣ) ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΒΑΥΑΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΤΣΕΝΕΓΓΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΟΥΓΓΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΛΕΤΤΟΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΒΑΣΚΟΙ (ΟΥΣΚΟΤΑΡΑΚ Ή ΟΥΣΚΟΤΟΥΡΚΟΙ) ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΣΑΞ- ΚΟΜΠΟΥΡΓΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΒΟΛΦΕΝ – ΜΠΙΤΕΛ ΑΝΝΟΒΕΡΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΤΑΤΑΡΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΕΛΘΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΨΕΥΔΟΠΟΝΤΙΟΙ) # ΑΖΕΡΟΙ Ή ΧΑΖΑΡΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΕΛΘΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΨΕΥΔΟΠΟΝΤΙΟΙ) # ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ» ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΠΑΝΟΝΙΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΝΕΠΑΛΙΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΜΠΟΥΤΑΝΙΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΙΑΠΩΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΛΑΠΩΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΝΟΤΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΚΙΝΑΣ ΟΥΪΓΚΟΥΡ (ΟΥΓΓΡΟΙ) ΜΟΓΓΟΛΟΙ # ΜΕΡΟΣ ΑΡΑΒΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΙ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: ΜΟΓΓΟΛΟΣ…ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΑΦΥΛΑ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ: ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ».
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ: — ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ, ΤΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΑΙΑ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ «ΔΡΑΚΩΝ» ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΣΑΞΟΝΕΣ) ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Ή «ΛΕΒΑΝ» ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ «ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ «ΓΑΙΑ», ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ «Β». ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΑΙΑ», ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ «ΔΡΑΚΟΥΣ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΣΑΞΟΝΕΣ) ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ._
  ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ: — ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΘΕΝΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ. ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΒΟΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
  ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΩΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΡΩΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΣΕΣ ΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΜΑΝΔΥΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: — ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΣΕΣ ΔΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΑΙΑ»;
  ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΜΑΝΔΥΑΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ- ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΑΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΡΑΓΙΣΕ ΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ «Β»: — ΝΑΙ…ΜΕΣΙΣ !!!, ΝΑΙ…ΜΕΣΙΣ !!! , ΝΑΙ…ΜΕΣΙΣ !!! ._ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ- ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΣΦΙΓΜΕΝΕΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ._ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ._
  ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟΝ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ. ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΩΣ ΨΕΥΔΟΡΚΙΣΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΔΩΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ. ΔΙΑΤΑΣΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΑΣΑΓΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ Ή ΣΙΝΑ Ή ΣΗΜ Ή ΤΖΕΝΤ Ή ΤΖΕΗΝΤ Ή ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΣΕΝΤΑΪ Ή ΤΖΙΟΥΝΤ Ή ΙΟΥΔΑ Ή «ΙΕΧΩΒΑ» Ή «ΓΙΑΧΒΕΧ» Ή «ΓΧΒΧ» Ή ΨΕΥΔΟ-ΩΝ. ΔΙΑΤΑΣΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΓΕΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΙΝ, ΚΡΟΝΟΥ Ή ΣΑΒΙΤ Ή ΣΑΒΑΩΘ. ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΑΙΑ»._
  ΚΑΛΩ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΝΕΟ ΚΛΗΡΩΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ, ΤΑ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΑΙΑ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΑΙΑ», ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ._ ΕΦΗΜΕΝ._
  ΚΑΙ ΕΔΑΚΡΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ._

  • Ανώνυμος says:

   ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΕΑ, ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ …ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΕΑ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΛΗ.!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΗΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΔΡΑΣΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.!! ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   • ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! says:

    Η Ο.Ε.Α. ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ) ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ «ΓΗ» ..ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΕΩΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΛΑΣΗ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΥΤΑ» ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΩΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΗΣ ΦΙΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΕ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΥΠΕΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΕΖΟΜΜΟΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ…ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ(ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΣΑΝ ΤΟΝ «ΑΥΤΑ» ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ…

    • Ανώνυμος says:

     ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ….Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.!!

     ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΟΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ…ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ…ΕΠΙΣΗΣ ΟΕΑ ΟΜΑΔΑ Ε ΚΑΙ Ε-Ε-Ε ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ….Ο ΙΣΤΟΣ Ε-Ε-Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ….ΤΑ «ΕΣΠΑΣΑΝ» ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ Ε-Ε-Ε.

     ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ «ΑΥΤΑ» ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΟΥΝ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟΛΑΤΡΗΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ….ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ…ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…..ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ;; ΟΧΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ «ΤΙ» ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ;;

     • Ανώνυμος says:

      ΜΑΛΙΣΤΑ!!! ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΥΤΑ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ(!!!) ΟΙ ΓΙΟΥΝΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ!!! Ω ΡΕ!!! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΣΟΒΑΡΑ;; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΕΙΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ;; ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Ε-Ε-Ε ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ….ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!!!

   • ΘΗΣΕΑΣ says:

    ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Ο.Ε.Α….

    ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΟΝ)
    ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
    ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β)

    Ο.Ε.Α.: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΒΕΡ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕΙΖΕΡ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ – ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ – ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΛΠ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Η’ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ: ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΟ ΚΛΠ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ:. Α’ ΓΕΝΕΑ: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ (100% ΑΛΗΘΗ), Β’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Γ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Δ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Ε’ ΓΕΝΕΑΣ ΥΠΕΡ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (100% ΑΛΗΘΗ) – ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΩΣ 2012 (ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)

    Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 13500 ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ-ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

    ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΔΙΑ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ «ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ» ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ «ΖΟΜΠΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

    ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

 15. Ουδέτεροι δικαστες android.... σε ποιά ταινία το έχει δει; says:

  Πολύ ενδιαφέρον είναι πως πίσω από επεμβάσεις που διαδίδονται υπάρχει κορπορατική επιστημονικοφανή διπλωματια γήινη και μη γήινη. Δεν είναι απίθανο η πρυτανεία οεα – συμπεριλαμβανομένων και του Σίτσιν και άλλων – να είναι σε ανώτερο διεθνές επίπεδο οι ίδιοι οι Ροκεφελλερς («προμηθεϊστες» και μιθρθαϊστές και εωσφοριστές) που χαρτογραφούν το dna για να το πατεντάρουν, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να αναμείξουν τα ΄Εθνη. Ο παρακείμενος ασόβαρος αντιεβραϊσμός και η αναμόχλευση «σαλάτα» αρχαιομυθολογίας σε ανάλογα προγράμματα παραλλαγές είναι σοβαρότατη ένδειξη. Οι Ανδρομεδιοι ως promo μεταλλαγμένων από την ίδια δεξαμενή διάδοσης; πολύ πιθανόν κι΄αυτό. Για επικοινωνιακούς λόγους χωρίζονται από τις μητρικές υπηρεσίες και υποδείξεις θεοσοφιστών σε «κρόνιους σατουρνάλιους», σε chanellers και σε επιστημονικοφανείς, ως προς τις αντίθετες παρατάξεις με επιχειρήματα που μόνο σε ημιμαθείς και άσχετους φαίνονται ως πειστικά ως δήθεν «τερματικής αποδείξεως ταυτότητας διαστημικής και γήινης παράταξης». Το σύμβολο σε παραλλαγές http://happyhuman50th.org.uk/wp-content/uploads/2015/06/humanisterna.png H Φωτογραφία στο προφίλ του ιστολογίου της ο.ε.α. με το άστρο, αλλά και τον Κρόνο και τον δακτύλιο και έναν οφθαλμό με πρόσχημα στάθμευσης αστρόστολου, ως εξάρτηση από την Κρόνια λατρεία με εικόνα-σήμα κατατεθέν εξοικείωσης του κοινού με τους δακτύλιους του Κρόνου και των επίγειων υπηρεσιών. Το ιστολόγιο χρησιμοποιεί την εικόνα δυιστικά με πρόσχημα-σενάριο στάθμευσης επί τροχιάς Κρόνου αντίπαλης παράταξης των Κρόνιων στασιαστών. http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TIlE7eowWbI/AAAAAAAAALI/8cRxSs2kewY/s400/DIKASTES.jpg Το μάτι όμως πέραν των άλλων, μέσα στο Πλανήτη, σαν προϊον βέβαια φωτομονταζ για συμβολισμό, τι δουλεία έχει και τι μπορεί να συμβολίζει πέρα από την ίδια την εποπτεία του «πνεύματος» του Κρόνου και την δυαδική εκπροσώπηση δαιμονικών λεγεώνων; O Κρόνος δεν είναι συνδεμένος με τη δικαιοσύνη όπως αντίθετα συμβαίνει με τη Θέμιδα Νέμεση ή τον Δία. Ποίος λοιπόν » Έστιν δίκης οφθαλμός ος α πανθ΄ορά»; Των μασόνων; https://us.123rf.com/450wm/mamanamsai/mamanamsai1501/mamanamsai150100350/36852751-saturn-symbol-sticker-design-brown-version-clean-vector.jpg?ver=6 υποτίθεται μετά μιλάνε για το ημισέληνο, ενω το λατρεύουν και προωθούν οι ίδιοι.

  εδω https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN-sGYzD-tf4K0Fgm-i8kiu3NA-g5W93HDrJpWB2wkk2Te-DIxwg και εδω http://imgr.rgcdn.nl/e0199d549cd9464bb3db009e72cfa137/opener/Saturn.jpg

  • Ανώνυμος says:

   Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

 16. ΟΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ ΟΧΙ THΣ CIA K ΤΗΣ MOSAD says:

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!!!!! ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η CIA ΣΕ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΠΑΤΣΟΒΟ!!ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!! 23/9 ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ !! ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ (ΟΧΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ)Κ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ!!!ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΙΑΡΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΠΑΔΑΣΤΑ ΩΣ ΟΕΑ!!!!ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ!! ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤHΣ CIA!! OLOI PAIDIA YPER THS ELLHNIKHS OEA K OXI THΣ CIA K THΣ MOSAD!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΙΚΟ ΓΙΔΙ.. ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΞΕΧΕΣΙΜΟ ΘΑ ΦΑΣ…

   • ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!! Η οεα που ξερατε παει!!! says:

    Πρακτορακο πηρα τηλεφωνο κ βγαινει καποιος που δεν ειναι ο Γιαννης!!!ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ!!! Κ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΛΕΙΜΕΝΕ ΠΡΑΚΡΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΠΙΣΣΑ Κ ΠΟΥΛΟΥΛΑ ΛΕΣΙ ΤΗΣ CIA!!ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΤΟΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΖΩΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ!!ΒΡΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!!!! ΚΟΠΡΙΤΗ!!ΚΑΤΣΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ…..!ΛΕΣΙ!!!!

     • ΟΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ ΟΧΙ THΣ CIA K ΤΗΣ MOSAD says:

      ΝΑΙ!!!!!!!!! ΜΟΝΟ Η ΑΕΚΑΡΑ Κ Η ΟΕΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΜΠΟΥΡΙΑΣΤΟΥΝ!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!!!!!ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA K THΣ MOSAD ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΗΚΑΝ !!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!! ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!! Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!! ΒΓΗΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΡΕΧΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΕΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΗ!!!!!!! ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ!!!

    • Ανώνυμος says:

     KAI MH ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ…ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΡΟΛ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,.ΣΥΣΤΙΝΩ ΑΜΕΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ…ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΤΑΡΕΙ…ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΑΚΟΥΣΕΣ;;

     • ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ says:

      ΓΙΑ ΖΙΝΓΚΙΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΜΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΕΤE ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧEΣΗ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ή ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΥΦΑΛΟΤΡΟΛΙΤΣΕΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ; Ε; ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ….

    • ΤΡΟΛΑΚΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Ι!!! says:

     …Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΓΗΡΕΥΕΙ!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΙΚΟ ΤΡΟΛΑΚΙ, ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ…
     ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! GET A LIFE!!!!

     • Ανώνυμος says:

      ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ

     • ΜΟΝΟ ΟΕΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙΚΑΛΑΔΕΣ says:

      ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!!ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ Κ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ!!Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΣΑΘΛΙΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΚΡΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ!! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ Κ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ!! ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ MOSAD K CIA!!!Η ΟΕΑ ΕΝΑΙ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

  • ειναι βρωμικός αλλα τον κρατανε για αλλα παιχνίδα says:

   ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ.
   ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.

   ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: «ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ » OAK LODGE’. ΕΧΕΙ ΔΙΕΣΠΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.!!!
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΜΑΣΟΝΩΝ. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ

 17. Trolloholic says:

  Είστε όλοι για το τμήμα ψυχικής και διανοητικής ιατρικής της οεα. Πρωί μεσημέρι κλύσμα και βράδυ εργασιοθεραπεια. Θα χαραζετε τα κείμενα της οεα σε πέτρα, να κάνετε και μπράτσα, κατσούλια

 18. οεα κοινοτυπίες και διασυνδεσεις με θεοσοφία και αφήγημα του "bro sanchez" says:

  ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ BRO SANCHEZ TV ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ]-[——————————————–
  Η οεα δια του εκπροσώπου της δεν χάνει την ευκαιρία να γράφει συνεχώς για τη μαύρη φυλή, παράλληλα με ανδρομέδιους, «αστροστρατηγική» και για τα εγχώρια εθνικά προβλήματα και επερχόμενες γενοκτονίες που ισχυρίζεται με πομπώδη ή φαιδρό τρόπο τάχα πως θέλει να λύσει και αντιστοίχως να αποτρέψει χωρίς να ξεχνάει ως πρώτο μέλημα να αφορίζει και να ξορκίζει τον Ναζισμό καταλαμβάνοντας ουσιαστικά αποκλειστικό εύρος της θεματολογίας η προσπάθεια συνδέσης με διάφορους τρόπους χείριστων ή ανούσιων αποσυμβολισμών όλα τα κάκα του κόσμου, με εξαιρετικά γελοίο και γραφικό τρόπο με τους ναζί και τον Χίτλερ και τους Κινέζους παράλληλα με τον εβραϊσμό, ίσως ως προκάλυψη και σύγχυση πολιτικής ταυτότητας. Παράλληλα γράφει για μια συνεχή αμφίδρομη επικοινωνία με εξωγήινους οι οποίοι είναι σταθμευμένοι με τους πλανήτες μάχης επί τροχιάς Κρόνου και τις πληροφορίες που παίρνει από αυτούς μέσω της πρυτανείας και επιστημονικών της τμημάτων και μέσω ενός επαναλαμβανόμενου προσχήματος περί «παραιτηθέντων Ελληνοαμερικάνων της cia», σχηματίζοντας μια κωμικοτραγική κατάσταση εαν διαπιστωθεί από τον αναγνώστη πως όλα αυτά είναι ένα ψεύδος κάποιας πολύ εκτεταμένης ψυχολογικής επιχείρησης.————-
  Το ιστολόγιο τους χρησιμοποιεί την εικόνα δυιστικά με πρόσχημα-σενάριο στάθμευσης επί τροχιάς Κρόνου αντίπαλης παράταξης των Κρόνιων στασιαστών. http://1.bp.blogspot.com/_yD3U4SR92gM/TIlE7eowWbI/AAAAAAAAALI/8cRxSs2kewY/s400/DIKASTES.jpg

  Το μάτι όμως πέραν των άλλων, μέσα στο Πλανήτη, σαν προϊον βέβαια φωτομονταζ για συμβολισμό, τι δουλεία έχει και τι μπορεί να συμβολίζει πέρα από την ίδια την εποπτεία του «πνεύματος» του Κρόνου και την δυαδική εκπροσώπηση δαιμονικών λεγεώνων.————–
  Ο εκπρόσωπος της οεα ασχέτως του ενδιαφέροντος και των προσχημάτων της αποκαλούμενης πρυτανείας μάλλον υποκρύπτει συνασπισμούς δυνάμεων και κέντρων που είναι αρκετές φυλές ή οργανισμοί εντός της θεοσοφικής εταιρίας σε τέτοιο βαθμό που παρά κάποιο εθνικό και φιλικό προφίλ προς τη μαύρη φυλή που θέλει να κρατήσει, μάλλον χάνετε και αμβλύνεται εξαιρετικά κάτω από τα προσωπεία και την πεζή παγκόσμια και διαφυλετική επιρροή, οικουμενικότητα και συμμετοχή των αδελφοτήτων των διάφορων «μεταφυσικών» κινημάτων με κεντρικό σημείο αφροκεντρικές θεωρίες κοσμολογίες για τη μεγάλη Θεά και αβορίγινες (οι οποίοι μέχρι πριν λίγα χρόνια όλοι οι μεγάλοι αυτοί πολιτισμοί και υπερφυλές των «ιθαγενών» «δεν ήταν» φυσικά ανθρωποφάγοι όπως γνωρίζουμε, αλλά λάθος εντυπώσεις, επειδή δεν γνωρίζουμε για το σείριο παρελθόν και τα διαστημόπλοια τους).
  Σε αυτές τις προωθήσεις συγκαταλέγονται επίσης και η κοινότυπη nwo θεοσοφική πανθρησκεία όπως επιδιώκεται με την «εθνικοκετρική» δηλαδή υδροχοϊκή και aeonic προσαρμοσμένη θεωρεία-παραφιλολογία της Σείριου αφηγήματος.
  Έχει σίγουρα συγκριτικά διαφορετικό αντίκτυπο η ύπαρξη αμιγώς ελληνοκεντρικής οργάνωσης αποτελούμενη από ΄Ελληνες που μπορεί να έδειχνε κάποιο σχετικό ενδιαφέρον και για τα προβλήματα της μαύρης φυλής, από αυτό που είναι πράγματι, ένας κρίκος προπαγανδιστικής εκπροσώπευσης συγκοινωνούντων δοχείων και διασυνδέσεων κάποιου προσωπείου διεθνών κινημάτων σύνδεσης των αφηγημάτων του ΟΗΕ και θεοσοφίας προώθησης προκατ κοσμολογίας «όπιο» μέσω μυστικών υπηρεσίων και διαβαθμίσεων, με το εξοργιστικό συν τοις άλλοις στοιχείο του εικονικού μεταξύ τους πόλεμου. ————–

  Η οεα και ο εκπρόσωπος της εαν είναι εντεταλμένοι των διεθνών θεοσοφικών σωματείων και διάφορων υπηρεσιακών θεωρητικών και «μυστών», κάτι που φαίνεται πως ισχύει, με σκοπό να εντρυφήσουν όσον αφορά την οεα έναν aeonc ερμητικό ερμαφροδιτισμό με την τοποθέτηση οριζοντίως της kanaga μάσκας των dogon με παραπομπές σε αστρόστολους και εξωγήινες αποστολές μέσω κυρίως μετασχηματισμένης απόδοσης φοινικικών ή άλλων μύθων, γνωστών βέβαια κι΄απο αλλού, (που τους επιβάλει ως ευαγγέλιο έρευνας αφανών δήθεν διωκόμενων υπερπατριωτών), θα πρέπει να προβληματίζει τους οπαδούς της τουλάχιστον γιατί καταφέρετε εναντίον της θεοσοφίας, ή γιατί τις παρουσιάζει ως πολύ ιδιαίτερη γνώση διαβιβαζόμενη από αφανείς ομάδες και επικοινωνίας με εξωγήινους ενώ η διεθνή πραγματικότητα και κινητικότητα γύρω από τα ίδια θέματα τους διαψεύδει.————— Εάν θα αναρωτιόνταν κάποιος πως «μήπως ο Καραγεωργίου τα βάζει σε καλύτερη σειρά» από «διαστρευλωτές», μάλλον θα πρέπει να σκεφτεί το εν μέρει αντίθετο, πως μήπως ο Καραγεωργίου παρουσιάζει περικομμένα και αναπροσαρμοσμένα διεθνή μεταφυσικά αφηγήματα ή κοσμολογίες αναμεμειγμένα με σήματα «κορεσμού» εθνικής ασφαλείας για έναν αμφιλεγόμενο ή εχθρικό συνολικά γεωπολιτικό και συμπαιγνιακό σκοπό, περισσότερο αγκιτάτσιας και εντρύφησης παραθρησκευτικών δεδομένων ως προγραμαμτισμός ταύτισης με ένα διεθνές αφήγημα κάποιου ήδη άξονα δυνάμεων πίσω από τα προσωπεία. Κυρίως ως προφανής λόγος απασχόλησης του κοινού με ζητήματα προσαρμοσμένης ελεγχόμενης και αντικρουόμενης ή συμπληρωματικής πληροφορίας εν μέσω ασόβαρων επαναλαμβανόμενων αντιεβραϊκών και αντικινεζοεβραϊκών θεωρημάτων τα οποία διατυπώνονται με τέτοιο τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν θα τρόμαζαν, ή δεν θα ήταν καταστροφικά ως προς την πληροφόρηση ή την «διανόηση» για κάποιους εχθρούς «μασόνους» ή θεοσοφιστές που η θεοσοφία και η μασονία για την οεα αρχίζει και τελειώνει μεταξύ εβραίων με περιβραχιόνια τη σβάστικα, και εθνικά κυρίως χιτλερικά γκόιμ, και κάπως καλά φιλοσοφικά αριστερά γκόιμ που ελέγχονται με ακτίνες από τη σελήνη, οι οποίοι για κάποιο άγνωστο λόγο δεν μπορούν να αφυπνιστούν και να συντονιστούν στο ελάχιστο με τα «κοσμολογικά» και «γεωπολιτικά» κείμενα του τόσα χρόνια.

  ο μαύρος «BRO SANCHEZ», αυτοπαρουσιαζόμενος ως θεραπευτής της ανθρωπότητας θα λέγαμε πως ανήκει σε θεοσοφικούς μεταφυσικούς κύκλους ανάλογους αλλά διαφοροποιημένους, με ένα παρακείμενο κίνητρο προπαγάνδας της οεα, με χροιά εξίσου κάπως οικολογική και (φαινομενικά) antinwo, υποστηρικτής της θεωρίας επίπεδης γής και υπό προυποθέσεις κάποιας πνευματικής μετάβασης με επικοινωνιακή προώθηση της αιγυπτιακής θρησκείας, της θρησκείας της γης και συμβολισμών του μασονισμου και των νοημάτων τους, όπως ο σταυρός ank, οβελίσκοι, αιγυπτιακές θεές, θεολογία και κοσμολογία μητριαρχίας προσκείμενος αρκετά και όχι ερευνητικά απλώς και μόνο. Εδώ αναλύει τι πιστεύει για το μεσαίο σύμβολο aeonic κηρύκειο, τη βασίλισσα σε κάθετο αποσυμβολισμο του (so above so below) για το αντίρροπο σύμβολο.
  https://www.youtube.com/watch?v=WzFGd7pKbco

  υπ. Στα βίντεο του υπάρχει κάποια antinwo αισθητική, αλλά υπερκαλύπτεται από τα πολλά υπονοούμενα και μηνύματα πανθρησκείας και ενότητας «ώστε να διορθωθεί η κατάσταση».
  . https://www.youtube.com/channel/UC–mKMTBMxilVT1yGSp2ZUQ/about

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *