Ευρωπαϊκή Οικονομική Ρύθμιση του 2018

Η ρύθμιση επεκτείνεται κατά την Ευρώπη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να ρυθμίσουν την αγορά τους. Η διαφορά είναι ότι η Ευρώπη προσπαθεί να δημιουργήσει μία μοναδική αγορά που να μπορεί να ανταγωνιστεί με τις Αμερικάνικες αγορές, ενώ οι ΗΠΑ δεν έχουν τα ίδια θέματα. Ο στόχος του MiFID II, που προωθήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου του 2018, ήταν να ενισχύσει το υπάρχον πλαίσιο του προϋπάρχοντος MiFID έναντι πολλών αγορών συμπεριλαμβανομένου μετοχών, σταθερών εσόδων, νομισμάτων και εμπορευμάτων. Η νέα νομοθεσία θα παρέχει μία πιο ρευστή, και διαφανή αγορά στην Ε.Ε.
Νέο Αίτημα Αναφοράς του MiFID II

Νέες υποχρεώσεις αναφοράς και έλεγχοι θα παρέχουν ένα πιο δίκαιο και ασφαλές πλαίσιο αγορών που προσφέρει διαφάνεια σε όλους τους συμμετέχοντες στην αγορά. Νέες ρυθμίσεις θα περιορίσουν την χρήση σκοτεινών συνεταιρισμών και κατά τον μετρητή συναλλαγών. Σκοτεινοί συνεταιρισμοί είναι ανταλλακτήρια που αντιπαραβάλουν αγοραστές και πωλητές, αλλά δεν παράγουν αναφερόμενες συναλλαγές. Συναλλαγές υψηλής συχνότητας θα πρέπει να τηρούν αυστηρές οργανωτικές υποχρεώσεις που θα περιλαμβάνουν όρους για ίση πρόσβαση σε κεντρικούς αντισυμβαλλόμενους που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό.
Η Διακυβέρνηση θα Αυξηθεί Ουσιαστικά

Η προστασία των επενδυτών απαιτώντας ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή θα εξαλείψει όποια νοοτροπία πληρώστε για να παίξετε που χαρακτήριζε τις αγορές στο παρελθόν. Οι ΗΠΑ δημιούργησαν το Κινεζικό τοίχος ανάμεσα σε αναλυτές και τραπεζίτες επενδυτές για να περιορίσουν συγκρούσεις των συμφερόντων. Το νέο MiFID ΙΙ θα δημιουργήσει παρόμοιους κανόνες ως χρησματιστηριακή φίρμα. Οι εταιρείες όπου θα πληρώνετε μία συνδρομή δεν θα είναι πλέον ικανές να σας παρέχουν συγκεκριμένες επιλογές μετοχών. Οι Brokers θα πρέπει να προσφέρουν ανεξάρτητη ανάλυση που θα βοηθήσει την εξάλειψη του «πλήρωσε για να παίξεις». Οι Brokers θα είναι επίσης υπεύθυνοι για την διαγωγή των υπαλλήλων τους σχετικά με τις διασταυρούμενες πωλήσεις και την εκτέλεση των προϊόντων.

Τον προηγούμενο Ιανουάριο 2018, οι διαχειριστές επενδύσεων δέχθηκαν γραπτές αναφορές και τηλεφωνικές κλήσεις από αναλυτές χωρίς να πρέπει να πληρώσουν για την έρευνα. Η έρευνα χτίστηκε σε χρεώσεις συναλλαγών που συχνά πληρώνονται από ένα τρίτο μέλος. Αυτό επέτρεψε στους διαχειριστές να εξαλείψουν αυτό από τον προϋπολογισμό τους, κάτι που μείωσε τα κόστη της διεξαγωγής δουλειών. Προχωρώντας, οι διαχειριστές δεν θα πρέπει να προϋπολογίζουν μία ξεχωριστή γραμμή για την έρευνα.

Οι νέες ρυθμίσεις θα προσφέρουν στους πελάτες με ένα σημείο αναφοράς που μπορούν να δείξουν απόδειξη επίδοσης σχετική με άλλους brokers. Τα κόστη θα γίνουν μπροστινά και κεντρικά αντίθετα με τις απλές επιστροφές. Αν δείτε 2 brokers με ίδια επίδοση αλλά ο ένας να σας χρεώνει τα διπλάσια, θα ξέρετε ότι σας εκμεταλλεύεται. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε την μεταβλητότητα μέσω των Προϋποθέσεων Συναλλαγών της Vestle.

Πόσο μακρυά εκτείνεται το MiFID II


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο σκόπος του MiFID II είναι να παρέχει διαφάνεια στους πελάτες που συμμετέχουν στις κεφαλικές αγορές. Δείχνοντας κάθε συναλλαγή, οι αδιαφανείς ιδιότητες που υπήρχαν πριν από το 2018 θα εξαφανιστούν. Η νέα χρονική σφραγίδα σε συνδυασμό με την διατήρηση αρχείων θα επιτρέψει στους επενδυτές να νιώσουν ότι η αγορά είναι ένα δίκαιο και αποδοτικό μέρος για αναζήτηση μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *