22:20 - 04/05/2021

Είναι ο μετακαπιταλισμος ηλιθιε….

Ο μετακαπιταλισμος είναι ο μεταμοντέρνος καπιταλισμός ή Αναρχικός Καπιταλισμος που τα μεγάλα αφεντικά είναι οι διεθνείς Σιωνιστες του διεθνούς Σιωνιστικου κεφαλαίου.

Θέλουν να φέρουν σε πλήρη πτώχευση το εθνικό ή εθνικιστικο κεφάλαιο κάθε χώρας και να ελέγξουν την οικονομία ΟΛΩΝ των χωρών και να φτωχοποιησουν και να εξαθλιωσουν ΟΛΟΥΣ τους λαούς.

Το έδαφος για την παγκόσμια επιβολή αυτού του είδους μετανεωτερικου φασιστο-καπιταλισμού προετοιμάζεται με κοινωνικο-πολιτικες και φιλοσοφικές ζυμώσεις ήδη από την εποχή της Μογγολικης Αυτοκρατορίας 13ο 14ο 15ο αιώνα και από τον Διαφωτισμό 18ο αιώνα μέχρι και τον 19ο αιώνα

Μαρξ – Ένγκελς – Νίτσε – Ντέιβιντ Ρικάρντο έως 20ο αιώνα Φρηντμαν – Κέινς και όλοι οι διάσημοι θεωρητικοί και οικονομολόγοι διεθνούς εμβέλειας, καθώς επίσης και μετα-μαρξιστες διανοούμενοι Σάρτρ – Μποβουαρ με Φεμινισμο – Μεταστρουκτουραλιστες της θεωρίας Αποδόμησης Ντεριντα – οι Έλληνες Καστοριάδης και Πουλαντζας και λοιποί συνέβαλαν στην εξέλιξη του μετακαπιταλιστικου ή αναρχοκαπιταλιστικου συστήματος. Πιο πρόσφατα, Ο Νικόλαος Λαος διεθνής αρχηγός των Ιλλουμινατι μαζι με τον Αλεξάντερ Ντουγκιν έχουν αναπτύξει και διαμορφώσει στα πλαίσια του μεταμοντερνισμου το θεωρητικό και ιδεολογικό υπόβαθρο με την 4η πολιτική θεωρία.

Μία διανοητική κοινωνικο-πολιτικη μετεξέλιξη – κράμα ιδεών του Λένιν Χαιντεγκερ Σμιτ Χουσερλ Υπαρξισμος Φαινομενολογια και μαζί με το 4ο κύμα Φεμινισμού – μεταφεμινισμος της Τζούντιθ Μπάτλερ και Τζούλια Κριστεβα και παράλληλα η woke νεοκουλτουρα διαδίδεται τάχιστα μέχρι και σε φτωχές χώρες μέσω του δήθεν ανθρωπισμού.
Κάθε ένα από τα παραπάνω έγκειται στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και στα πανάρχαια Πρωτόκολλα του Σαμαελ.

Εν κατακλείδι θέλουν να καταργήσουν έθνη θρησκείες ήθη έθιμα παραδόσεις και με την Παγκοσμιοποίηση να συστήσουν ένα Παγκόσμιο Υπερκρατις με διεθνιστες γενικούς γραμματείς να διοικούν τις χώρες – επαρχίες και με Έναν Υπέρτατο Ηγέτη με Ιλλουμινατι συμβούλους στο παρασκήνιο.

Αλλά πέρα από τις ιδεολογικές και κοινωνικές τομές και την παγκόσμια οικονομική αναδιάρθρωση, για να επιτευχθεί η ίδρυση αυτού του Παγκοσμίου Υπερκρατους θα υποκινησουν τον Γ παγκόσμιο πόλεμο.

Καιρός γαρ εγγύς

Ιησούς Χριστός Νικά και την Πατρίδα μας την Ελλάδα ευλογα.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Χάρης Χαράλαμπος Παύλος 05/04/2021 @ 10:52 ΜΜ

    Και ο Άνταμ Σμιθ ήταν ένας από τους πρωτεργάτες. Και από τον 16ο αιώνα με το κοινωνικό συμβόλαιο και οι κοινωνιστεε Σαιν Σιμόν. Γαλλική επανάσταση και αμερικανικός εμφύλιος και ρωσική επανασταση 1917.
    Μισέλ Φουκω μεταδομισμος.
    Μεθοδευμένα όλα….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh