Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
23:43 - 25/01/2016

Αρχαίο Αιγυπτιακό ξεβράκωμα

Σε μια εποχή που τα μέσα επεξεργασίας φωτογραφίας παρέχουν όλο και περισσότερες δυνατότητες για δημιουργία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που προσομοιάζουν με αυθεντικές λήψεις, καλούμαστε όλοι, και οι θεατές αλλά περισσότερο από όλους, όσοι κατέχουν ιστοσελίδες, βήματα προς την κοινή γνώμη, να ερευνούν όσο το δυνατόν καλύτερα πριν δημοσιοποιήσουν μια φωτογραφία.

Μια φωτογραφία, αν παρουσιάζει κάτι ενδιαφέρον, μπορεί να στηρίξει το άρθρο και τη γνώμη μας, στην κατεύθυνση που επιθυμούμε να οδηγήσουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο. Αν όμως, αυτό που παρουσιάζει αποτελεί προϊόν απάτης και φωτογραφικής επεξεργασίας, πλήττει την άποψή μας, που μπορεί να είναι και αληθινή, πλήττει το βήμα μας, πλήττει όμως και εμάς, που ενώ καλούμαστε “ερευνητές”, δεν ερευνήσαμε επαρκώς πριν δημοσιοποιήσουμε το υλικό μας.

Προσωπικά, πιστεύω σε εξωγήινη ζωή. Δεν μπορώ να δεχτώ, πως ένα αχανές σύμπαν, δημιουργήθηκε για να υπάρχει ζωή μόνο στη Γη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύω Στον Θεό. Προσωπικά θεωρώ μεγαλείο Θεού να έχει δημιουργηθεί ένα αχανές σύμπαν γεμάτο ζωή, και προσεγγίζω την εν λόγω ιδέα με δέος. Τώρα, αν η εξωγήινοι, είναι σκοτεινές οντότητες, καλοί ή κακοί, δημιουργημένοι από Τον Θεό ή από άλλες σκοτεινές οντότητες, αυτό θα το δείξει η ιστορία. Προσωπικά πιστεύω, πως δεν δύναται να υπάρξει καμία μορφή ζωής, αρνητική ή θετική, του Φωτός ή του Σκότους, αν δεν το επιτρέπει Ο Θεός.

Αυτό όμως που δεν μπορώ να αποδεχτώ είναι να παρουσιάζει κάποιος πλαστό υλικό, ως αληθινό και μάλιστα να γράφει κάτω από το υλικό πως με κίνδυνο της ζωής του, φωτογράφισε ο ίδιος και με ειδικά φίλτρα το εν λόγω υλικό, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την εικόνα. Αν το κάνει επίτηδες προσπαθώντας να στρέψει όσους δουν το πλαστό υλικό και καταλάβουν την απάτη μακριά από κάτι που ενδεχομένως υπάρχει, και εννοώ τις εξωγήινες οντότητες, μπορώ να το δεχτώ και να ελπίζω πως ο κόσμος έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο κριτήριο για να μην επισκεφθεί την σελίδα του ποτέ ξανά, αν όμως, πρόκειται για έναν άνθρωπο με αδυναμία να αναγνωρίσει το αληθινό από το πλαστό και στην προσπάθειά του να πείσει όσους τον επισκεφθούν επιστρατεύει και ψέματα, τότε μιλάμε για ανθρώπους ανάξιους λόγου και επικίνδυνους!

Γι’ αυτό λοιπόν, θα μου επιτρέψετε σήμερα να σας παρουσιάσω πλαστές φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν σε μια προσπάθεια να δείξουν τις ικανότητές τους κάποιοι, στην φωτογραφική επεξεργασία και στη συνέχεια να σας δείξω τις αυθεντικές. Εύχομαι αφού τις δείτε προσεχτικά, από εδώ κι εμπρός, να προσέχετε όλα όσα βλέπετε και να απορρίπτετε όσους υποτιμούν την νοημοσύνη σας.

Ξεκινάμε λοιπόν το σύντομο ξεβράκωμά μας!

Εικόνα 01.

f4d1a186af4b737bfb402ddbccef1338

Κάτω από τη φωτογραφία γράφει:
Αυτή εδώ την φωτογραφία την τραβηξα πριν 8 χρόνια σε ένα σύστημα γαλαριών όπου τελικά ήταν και το μοναδικό σύστημα από τα εκατοντάδες που έφτανε σε ένα δωμάτιο -σάλα όπου είχε αδιέξοδο. Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι έχουν βρεθεί σε έναν απο τους μεγαλύτερους τάφους εξωγήινων στον κόσμο…. Οταν τις αναρτήσαμε ανώνυμα στο διαδίκτυο όπως όλες αυτές για μια δυό βδομάδες δεν είχε ειπωθεί τίποτα και ο κόσμος απορούσε… μετά άρχισαν την γνωστή παραπληροφόρηση. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα έναν εβραίο πιτσιρίκο όπου ελεγε ότι αυτός το είχε φτιαξει μέσο φώτοσοπ για να κάνει πλάκα. Δεν πίστευα τι άκουγα, αν δεν την είχα τραβήξει εγώ με κίνδυνο της ζωής μου και της δουλειάς μου θα έλεγα ναι έχει απόλυτο δίκιο!

Προσέξτε τώρα, μπήκε μέσα σε γαλαρίες, που οδηγούσαν σε ένα δωμάτιο. Χώθηκε δηλαδή για πάρτη μας ο Ιντιάνα Τζόουνς των 8 Ηπείρων και των 15 Θαλασσών, στα έγκατα της πυραμίδας, στην οποία μας λέει πως οι Αμερικανοί, πιστεύουν ότι έχουν βρει το δημοτικό νεκροταφείο εξωγήινων στον κόσμο, μιας και τους Αμερικανούς δεν τους αμφισβητεί κανείς. Για να το λένε οι Αμερικανοί, έτσι θα είναι. Αναφέρει πως της ανάρτησε ανώνυμα μην τύχει και τον αναζητήσει κάποιο εξωγηινάκι που διαπομπεύει τον παππού του κατ’ αυτόν τον τρόπο, και μετά από 2 εβδομάδες το όνειρο τελείωσε, άρχισαν να τον “πολεμούν” δίχως αιτία, λέγοντας κακοήθειες πως και καλά η εικόνα είναι πλαστή και άλλα τέτοια, σε μια προσπάθεια να “μικρύνουν” τη σημασία του έργου του προς την Ανθρωπότητα. Που τα έλεγαν όλα αυτά; Στον άνθρωπο που σύρθηκε στις λάσπες για να φέρει στο φως την αλήθεια όταν όλοι εμείς καθόμαστε στον καναπέ μας και κάνουμε κλικ, τρώγοντας σανό. Και όλα αυτά, με κίνδυνο της ζωή του!

Εδώ η αυθεντική
2071606771_1bd2a7492e_b

Ορίστε σε υψηλή ανάλυση η αυθεντική φωτογραφία: https://c1.staticflickr.com/3/2256/2071606771_1bd2a7492e_b.jpg

Πείτε μου τώρα, μας προσβάλει αυτός ο τύπος ή όχι; Προσπαθεί να μας ξεγελάσει ή όχι; Πρόκειται για απατεώνα ή κάνω λάθος;

Εικόνα 02.

ancient_aliens-ancient-aliens-29404878-1019-1216

invisiblelycans

Κάτω από τη φωτογραφία γράφει:
Στην ίδια αίθουσα υπάρχει και αυτή η ιερογλυφική σκηνή όπου και τράβηξα μια απλή και μια με φίλτρο ειδικό για να φαίνονται οι σκιαγραφίσεις ώστε να μην πιστέψει ο κόσμος οτι είναι ψεύτικο. Το ίδιο έγινε και με αυτήν αρχισαν τα ίδια, αυτήν την φορα οταν κάποιος από την Ιρλανδία όπου και καλά το είχε φτιάξει μέσο του φώτοσοπ! Όταν όμως ανάρτησα την δεύτερη κάτω εκεί τα πράγματα άλλαξαν και πολλοί ήταν αυτοί που τον προπηλάκισαν με πολλά διακοσμητικά επίθετα μέχρι που χάθηκε και δεν ξανα είπε τίποτα αλλά κατέβασε και το βίντεο όπου και καλά έδειχνε πως το είχε φτιάξει. Ομως οι Μιθσόνιανς είχαν κάνει καλά την δουλειά τους διότι πολλοί είναι αυτοί που είχαν δει και καλά πως το είχε φτιάξει και επιμένουν μέχρι και σήμερα οτι ειναι προϊόν φώτοσοπ…. όπως και με πολλά πάρα πολλά άλλα ευρήματα ακόμα και με εξωγήινους που έχουν βρεθεί κατά καιρούς.

Συνεχίζει στην οδό του ψέματος λέγοντας πως πέντε στενά παρακάτω, στην ίδια αίθουσα, πάντοτε μέσα στους αφιλόξενους και θεοσκότεινους διαδρόμους της μεγάλης πυραμίδας, τράβηξε 2 φωτογραφίες για την ανθρωπότητα, μια απλή και μια με ειδικό φίλτρο, τύπου σταρ τρεκ, για να δείξει και στον πλέον δύσπιστο πως έχει χειροπιαστές αποδείξεις και να τις τρίψει στα μουτρίνια εκείνου που θα τολμούσε να ψιθυρίσει πως πρόκειται για προϊόν φωτογραφικής επεξεργασίας και όχι, πως πόζαρε ο εξωγήινος για το Ιερογλυφικό του πορτραίτο σε μια προσπάθεια να αγγίξει την αιωνιότητα. Μας λέει μάλιστα, πως ενώ του είπαν, “Εεεε, τύφλααα, δεν βλέπεις πως είναι ψεύτικη, κι ένα παιδάκι θα την αναγνώριζε”, μόλις τους ανέβασε αυτή με το ειδικό φίλτρο, κάτι σαν θαύμα, φώτισε τα σκοτεινά μυαλά τους, με αρχαίο Αιγυπτιακό φως, κατά προτίμηση μπαγιονέτ, και είδαν την αλήθεια και μάλιστα, κινήθηκαν απειλητικά προς εκείνον που είχε αναλάβει την ευθύνη λέγοντας “Συγνώμη, εγώ την έφτιαξα”, ωθώντας τον να χαθεί από το πρόσωπο της Γης ντροπιασμένος στην χώρα της λησμονιάς. Απλά για κακή τύχη της ανθρωπότητας, το κακό είχε ήδη γίνει και πλέον κάποια παιδάκια στο μέλλον θα βλέπουν την κανονική και κάποια παιδάκια τη ζαβή. Γι’ αυτό δεν έχει φίλτρο. Ας προσέχαμε.

Εδώ η αυθεντική
hyroglyphics3048

Ορίστε σε υψηλή ανάλυση η αυθεντική φωτογραφία: http://creativity103.com/pattern/hyroglyphics3048.jpg#hyroglyphics

Εικόνα 03.
aliens_in_egypt

Κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια μέσα στην πυραμίδα με το αδιέξοδο δωμάτιο, κάτω από τη φωτογραφία γράφει:
Εδώ είναι πάλι από το ίδιο δωμάτιο- σάλα…. Για αυτό δεν βρήκαν Κάτι να πούνε εκτός ότι δεν έχει να κάνει με εξωγήινους. Πράγματι πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να δει ότι δεν είναι εξωγήινοι, έτσι; Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο…

Μα καλά, είσαστε χαζοί;;; Δεν βλέπετε τα εξωγηινάκια που ποζάρουν δίπλα στο χοτ ντογκ σκάφος τους;;; Δηλαδή… ήμαρτον!!! Θα με βγάλετε κι εμένα από τα ρούχα μου… αλλά αυτό ας το αφήσουμε για μετά. Συνεχίζοντας το ψέμα, ο Σλίμαν του γλυκού νερού, λέει πως κι αυτή η φωτογραφία προέρχεται από το ίδιο δωμάτιο, και μάλιστα είναι σάλα, και πως απορεί που μερικοί δεν μπορούν να δουν τους εξωγήινους δίπλα στο μητρικό σκάφος. Μάλιστα αν επισκεφθείτε την σελίδα του, θα δείτε πως το δείχνει και σε μεγέθυνση για να αποφευχθεί οποιοδήποτε λάθος.

Εδώ η αυθεντική
Hieroglyphe_karnak

Ορίστε σε υψηλή ανάλυση η αυθεντική φωτογραφία: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Hieroglyphe_karnak.jpg

Ειλικρινά, έχω δει ψεύτες και ψεύτες αλλά τέτοιο φαινόμενο πρώτη φορά. Φυσικά για ευνόητους λόγους δεν θα σας πω για ποια σελίδα μιλάω γιατί δεν αξίζει όχι την επίσκεψή σας αλλά ούτε τον χρόνο σας, αλλά θεώρησα καθήκον μου, να σας δείξω πόσο εύκολα κατασκευάζει κάποιος κάτι που οδηγεί στην αντινόηση, και πλήττει ένα θέμα που ενδεχομένως με βάση το αχανές του Σύμπαντος να είναι και πραγματικό! Μάλιστα ίδιο υλικό κυκλοφόρησε και σε σελίδες γνωστών ερευνητών, ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε!!! Εγώ προσωπικά πιστεύω πως οι Ελληνες, έχουν τη δυνατότητα εξαιτίας του διαφορετικού τρόπου σκέψης τους, να εντοπίσουν το πλαστό και να το καταδείξουν.

Σε όλους εκείνους που νομίζουν πως Δημοκρατία σημαίνει “λέω ψέματα αρκεί να πείσω” δεν έχω να πω κάτι, αλλά θα δείξω, και μάλιστα μιας και το θέμα μας είναι τα Αρχαία Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά, αφού τους ζητήσω να μου στείλουν τα σωβρακάκια τους, μιας και τους ξεβράκωσα, θα τους αφιερώσω την παρακάτω πέρα για πέρα πραγματική εικόνα! Με τις υγείες σας!

IMG_4997-hieroglyphics-detail

-Στρατής

Υ.Γ.: Περιμένω αν έχετε διάθεση, στα σχόλια, τις πλαστές φωτογραφίες που εσείς έχετε εντοπίσει.

Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Το μόνο που θα μπορούσα να πω σαν άνθρωπος ΧΩΡΙΣ ειδικές γνώσεις πάνω σε θέματα κάμερας,αφ’ενός, και μη έχοντας δεί αφ ετέρου μ ε τα μάτια μου το θέμα που μου παρουσιάζουν ΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,είναι ότι μάλλον πρέπει να το λαμβάνω σαν”καλλιτεχνική”απόδοση ,παρά σαν ‘ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ”,ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ότι καδράρει,με τον πλέον ΑΠΌΛΥΤΟ ΤΡΌΠΟ απεικόνισης που βρήκε ποτά ο άνθρωπος!…ΗΘΙΚΌ ΔΙΔΑΓΜΑ;-Μη πιστεύεται ούτε τα μάτια σας όταν μάλιστα πρόκειται για εικόνες που έχουν δει πρώτα τα μάτια κάποιου άλλου!

 2. η τελευταια φωτο ειναι οντως αληθινη.Εχω παει Αιγυπτο και την εχω δει.Την τραβηξα και γω με την φωτογραφικη μου.

 3. Εχεις πολύ δίκιο Στρατή.Πολλά πράγματα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, που είναι κραυγαλέα πλαστά και θέλουν ξεσκαρτάρισμα.Το κακό είναι οτι μπορουν να επηρεάσουν τη γνώμη πολλών αναγνωστών και να τους πείσουν μέσα από τέτοιου είδους φωτογραφίες.

  • Ακριβώς αυτό είναι το επικίνδυνο Ιωάννα. Ο σκοπός που εξυπηρετούν. Και όπως γράφω, πολλές φορές μπορεί να μας διώξουν μακριά από κάτι αληθινό εξαιτίας των τεχνασμάτων και των όσων γράφουν! Είναι καλό να αναζητάμε, ειδικά αν κάτι μας μοιάζει πολύ συγκλονιστικό για να είναι αληθινό! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου καθώς και για τον χρόνο σου. Να είσαι καλά!

 4. αναζητητής-gr 11/08/2016 @ 3:11 ΜΜ

  Πραγματικά τα ψεύτικα στοιχεία που παρουσιάζονται κατά καιρούς στο διεθνές ίντερνετ είναι τόσα πολλά που είναι απόλυτα δύσκολο να γίνουν αμέσως αντιληπτά από τον καθένα, ίσως αυτό που επιδιώκουν πέρα από μερικά κλικ και λάϊκ είναι να συσκοτίσουν τα πράγματα, να γελοιοποιήσουν ιδέες και θεωρίες αλλά και πραγματικά στοιχεία, στο τέλος να συσκοτίσουν την όλη εικόνα και να θολώσουν τα νερά για τους δικούς τους σκοπούς…πάντως είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την αλήθεια από το ψέμα…

 5. Ioannis papadonikolakis 05/21/2020 @ 9:31 ΜΜ

  Ευχαριστώ.
  Το μοιράστηκα στην ομαδα χαρά μας να γίνετε μέλη.
  Παντα η αληθεια μπροστά.

  https://www.facebook.com/groups/2578011062299300/permalink/2619487088151697/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*