ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ

ΦΙΛΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ (ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ 960 ΠΛΑΝΗΤΩΝ-ΠΟΛΕΜΟΥ Α’-ΣΤ’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΥΛΗΣ (ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ), ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ:

1) ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΛΕΒΑΝ(ΣΕΛΗΝΗ)+ΛΙΛΙΘ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ/ΚΡΟΝΙΟ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ (118 ΠΛΑΝΗΤΩΝ-ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΟΡΑΤΗΣ Α’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΥΘΜΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ, ΒΛΕΠΕ: 118 IRREGULARS ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ)

2) ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕΙ ΤΟΝ (8ο) ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ-ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ-ΜΑΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ-ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ)

3) ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΩΣ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΡΡΙΚΝΟΥΜΕΝΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΒΛ. ΝΟΜΟ ΤΙΤΙΟΥΣ-ΜΠΟΝΤΕ, ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΙΑΣ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ 13.500 ΕΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΦΥΣΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ.
(ΒΛ. ΕΔΩ: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/06/1-sos-2-kai.html )

4) ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ «ΓΗ» ΤΗΣ ΟΡΑΤΗΣ Α’ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΜΙΓΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΣΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ) ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟ-ΣΑΥΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟ 65.000.000 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ.

5) ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 70.000.000.000 ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΥΓΙΗ-ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

6) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΜΟΛΥΝΣΗ

7) ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑΣ (ΕΡΠΕΤΑ, ΚΑΚΤΟΙ, ΚΛΠ)

8) ΕΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΕΠΙΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΙ 50% ΗΜΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΙΣΟΒΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΗ». ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ.

9) ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΝΕΟ-(ΨΕΥΔ)ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΕΩΣ ΛΟΓΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΛΟΓΩ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ-ΦΙΛΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ-ΦΙΛΟΚΡΟΝΙΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΦΟΔΡΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΩΣ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΗ.

10) ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΝΕΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ: ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΟΛΥΜΠΟΣ. ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΙΩΛΚΟΣ(ΗΡΑ) – ΔΗΛΟΣ(ΑΠΟΛΛΩΝ) – ΠΕΡΓΑΜΟΣ(ΔΙΑΣ)

11) ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΟΥΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ(ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ) ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ – ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ – ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ) ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΑΝΟΝΑ «ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ».

12) ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ… ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΝ: 800 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΓΗ»)

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ/ΚΡΟΝΙΟΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΙΣΟΒΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΠΕΡ-ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ-ΥΠΕΡΙΩΝΑ-ΚΟΚΚΥΓΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΑΠΟΣΤΑΣΗ «ΜΟΛΙΣ» 8 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΓΗ»)!!! ΗΔΗ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2003 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΑΓΩΓΙΚΩΣ ΣΤΗ ΓΗΙΝΗ ΛΙΘΟΣΦΑΙΡΑ, ΜΕ ΑΟΡΑΤΑ ΝΕΤΡΙΝΙΚΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΓΕΩΤΕΚΤΟΝΙΚΟ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΘΑΡΧΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (666-777-888) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ(ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!
ΤΟ 2003 ΤΕΤΟΙΑ ΑΟΡΑΤΑ ΝΕΤΡΙΝΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΑΖΑΡ ΑΝΤΙΥΛΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΙΛΟΤΟ «ΡΑΜΟΝ» ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ»(!!!). ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ-ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΦΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ. ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ «ΓΗ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ 7 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ «ΕΞΟΔΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΣΤΕΙ ΑΣΦΥΧΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΦΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η «ΕΞΟΔΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΙ-ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ-ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΘΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ… ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ(ΔΙΟΠΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΤΩΝ) ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΝ(ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΣΜΗΣ) ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΝΕΤΡΙΝΟ-ΝΕΙΖΕΡ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΠΛΗΡΩΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΗ «ΓΗ» ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ:

ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/10/blog-post_25.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ !!! END STARS WAR !! STOP THIRD WORLD WAR !!! ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ – ONU ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ!! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ Ε.Ε.
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/05/end-stars-war-stop-third-word-war-onu.html

====================Z=]+[=S=====================

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΛΟΦΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΨΕΥΔΟΑΦΙΞΗΣ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ

Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ » ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ » , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΤΙ > . —–

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ , ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ » ΜΗΧΑΝΙΚΟ » ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ 11 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟΥ » ΦΑΕΘΩΝΟΣ » . —— Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ , ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ » ΕΞΟΔΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ » , ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ .— ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ » ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ » ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΤΟ » ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ 2012 ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ; ; ; » , ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΕΑΝ , ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Η’ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΡΟΧΙΩΝ ΚΡΟΝΟΥ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ » ΜΗΧΑΝΙΚΟ » ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ .—-

ΕΑΝ ΟΙ » ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ » ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ , ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ » ΛΑΜΟΓΙΑ » — ΚΛΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ » ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ «.—- ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ , ΔΟΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ , ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ . —-

ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ » ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGO » ΤΗΣ E.N.D. — 666 H’ TΩΝ » ΕΨΙΛΟΝ 666 » , ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΛΗΤΕΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΨΕΥΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ » ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ » ΩΣ ΔΗΘΕΝ » ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ » , ΚΑΙ ΤΩΝ » ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ » ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ , ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΩΣ ΦΙΛΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ » ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666 » ΚΩΝ / ΛΕΩΣ ΤΩΝ » ΕΨΙΛΟΝ 666 » , ΤΩΝ » ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGO 666 THΣ E.N.D. » , THΣ » ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 » , ΚΑΙ ΤΟΥ » ΛΑ.Ο.Σ. 666 » , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΝΣ Ρ.Ι.Κ. ΡΩΣΙΑΣ — ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ — ΚΙΝΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΛΈΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .—–

ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ , ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ .—–

ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΓΗΙΝΟ, ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ :

«ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ , ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. , ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ . ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΔΗΣ ΑΦΙΞΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΑΦΙΧΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ , ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ( ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ — ΣΑΞΟΝΩΝ — ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ — ΤΟΥΡΚΩΝ — ΑΛΒΑΝΩΝ — ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» , ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΖΩΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ .—–

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΦΗ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΟΙ ΥΠΟ ΑΦΙΞΗ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΣΩΓΗ’Ι’ΝΟΙ , ΠΡΩΗΝ ΕΞΩΓΗ’Ι’ΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ , ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ «ΑΚΑΘΑΡΤΕΣ («ΡΥΠΑΡΕΣ») ΦΥΛΕΣ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ / ΛΕΩΣ ΤΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ)» ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666 » ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ » ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ …ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ >> . ——————-

ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ , ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ :

ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ > ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ » ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ «ΡΥΠΑΡΩΝ» ΦΥΛΩΝ » ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ , ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ——

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ , ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ , ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΨΥΧΩΝ » ΣΕΛΗΝΗ » ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ — ΣΙΩΝ — ΣΙΝΑ — ΓΙΑΧΒΕΧ » ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ » ΤΗΣ » ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ » , ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ » ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ » ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩ ΔΟΞΑ , ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ » ΣΧΩΡΕΣ’ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΑΣ » , ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΛΙΘΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ » ΗΡΘΑΤΕ » ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ » ΦΕΥΓΕΤΕ » .————-

====================Z=]+[=S=====================

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ

ΦΙΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ (ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ!!! ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ («ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΝΑΝΟΙ») ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ;;; ΦΥΣΗΞΕ ΜΗΠΩΣ …ΑΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ (ΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΡΕΣ);;;…ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ «IRREGULAR» ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΣ-ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ-ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ «ΠΕΤΡΕΣ»;;; ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ …«ΠΕΤΡΕΣ» ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ …ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ;;; ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΑ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ-ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ!! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000 ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΦΑΚΟΥ 10 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ!!! ΤΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΟΡΑΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Ή ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ-«ΠΕΤΡΕΣ»!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ «ΓΙΑΧΒΕ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ «7 ΑΣΤΕΡΕΣ», ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ 7 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ (ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ), ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 12 (ΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΗΡΟΣ) ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΓΙΑΧΒΕ» ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ (Η «ΓΥΝΗ» ΕΥΑ-ΛΕΥΑ-ΛΕΒΑΝ ΠΑΤΑ-ΕΔΡΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ-ΣΑΤΑΝΑ-ΔΡΑΚΟΝΤΑ(ΒΛ. ΠΕΡΓΑΜΟ ΟΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΔΙΑ!!! ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΕΡΟ-ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΣΑΤΑΝΑΣ=ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ «ΓΙΑΧΒΕ») ΚΑΙ Ο «ΔΙΑΣ» ΣΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΤΟ(1/3) ΤΩΝ (12) ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ (ΚΡΟΝΟ, ΟΥΡΑΝΟ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΠΛΟΥΤΩΝΑ) ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!! ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ IRREGULAR-ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ(ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ(ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΙ) ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΙ!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ) ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ-ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ)!!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!! ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο.Ε.Α./Ο.ΠΛ.Α. ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΌΝΩΝ ΤΗΣ NASA
ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΤ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/08/nasa.html

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

41 thoughts on “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ

 1. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΚΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ... says:

  ΚΑΙ » ΣΧΩΡΕΣ’ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΑΣ » , ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΛΙΘΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ » ΗΡΘΑΤΕ » ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ » ΦΕΥΓΕΤΕ » ===== ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΦΥΠΣΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ε ΒΕΒΑΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ : ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ (;;;), ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ;;;;

 2. ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. says:

  Επιστήμονας της NASA: «Τεράστια απόκοσμα σκάφη κινούνται ανάμεσα σε Κρόνο, Δία και Ουρανό» (βίντεο)
  http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-nasa-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B1/

  ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ……

 3. Επιστήμονας της NASA: «Τεράστια απόκοσμα σκάφη κινούνται ανάμεσα σε Κρόνο, Δία και Ουρανό» (βίντεο) says:

  Διακεκριμένος επιστήμονας έχει καταφέρει να διχάσει την επιστημονική κοινότητα με τους ισχυρισμούς του.

  Ο Δρ Norman Bergun, διακεκριμένος μηχανικός στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA επανέρχεται στο προσκήνιο με άρθρα του σε επιστημονικά περιοδικά, επιμένοντας ότι «υπάρχει ζωή μέσα στο Ηλιακό σύστημα της Γης με το επιχείρημα ότι τα ΑΤΙΑ που πρώτος εντόπισε στα δαχτυλίδια του Κρόνου εμφανίζονται τώρα και σε άλλους πλανήτες που έχουν «δακτυλίδια» όπως ο Ουρανός και ο Δίας.

  Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιστήμονας έχει κάνει τέτοιους ισχυρισμούς, αλλά αυτή την φορά προειδοποιεί ότι η κατάσταση είναι «κρίσιμη» με τα εξωγήινα διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα να «πολλαπλασιάζονται» πιο γρήγορα από ποτέ, όπως μεταδίδει το sputniknews.

  «Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι αυτά τα εξωγήινα όντα κατοικούν στον Κρόνο και τριγυρίζουν στο ηλιακό σύστημα γύρω από τον Ουρανό και το Δία. Όπου υπάρχουν δακτύλιοι, εκεί υπάρχουν και διαστημοσκάφη, εγώ τα αποκαλώ κατασκευαστές δακτυλίων «Ring maker»», εξήγησε ο Δρ. Bergun.

  Ο Αμερικανός επιστήμονας ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ηλεκτρομαγνητισμό, που δημιουργεί δυναμικές γραμμές που περικλείουν ένα αντικείμενο.

  Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι γραμμές αυτές κοντά στα δαχτυλίδια των πλανητών προκαλούνται από αέρια εξωγήινων αεροσκαφών που κυριαρχούν στο Ηλιακό μας σύστημα.

  Ο Δρ Norman Bergun πάντως υπογραμμίζει ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις και πιστεύει ότι οι εξωγήινοι αυτοί παίρνουν την ενέργεια από αυτούς τους δακτυλίους των πλανητών με την οποία κινούν τα αεροσκάφη τους.

  Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Δρ Bergun είχε μιλήσει γιαυτό το θέμα, αν και με πολύ λιγότερες λεπτομέρειες ή αποδεικτικά στοιχεία, από το 1986 στο βιβλίο του «The Ringmakers of Saturn».

  Οι επιστήμονες εμφανίζοντας διχασμένοι για το εάν οι θεωρίες αυτές είναι στη σφαίρα της συνομωσίας ή μπορεί να ισχύουν.

  Πάντως σύμφωνα με τη NASA ο Δρ Bergun είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, μέλος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Αεροναυτικής και μηχανικός της Lockheed Martin που εργάζεται σε μερικά από τα πιο κρίσιμα και άκρως απόρρητα εθνικά θέματα.

 4. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ" says:

  Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ » ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ » , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΤΙ : » ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ , ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ Ο.Ε.Α. , Π.Χ. ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΙΑΝΟΙΞΕΩΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ , ΜΕΣΩ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» , ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ » ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ «

 5. Α.ρχηγος Πο.λεμικων Χ.ωροχρονικων Α.νδρομεδιων υ.περδιαστημοπλοιων ν.ετρινικης ω.σης με. Ν.ετρινικα ο.πλα σ.χασης (Α.ΠΟ.Χ.Α.Υ.Ν.Ω.ΜΕ.Ν.Ο.Σ) says:

  Χαιρετώ όλους τους πραγματικούς στνμ ψυχή Έλληνες. Ειμαι ο ταξιαρχος ενος συγκεκριμένου ανδρομεδίου ταγματος αστροδιαστημοπλοιων που τωρα βρίσκεται στον Κρόνο (2ο νετροκινουμενο ταγμα νιτρικων οπλων). Χθες μολις έφθασα σε άλλη διάσταση της Γης στην περιοχή που ονομάζετε Χονγκ Κονγκ για συλλογή πολύτιμων πληροφοριών απο τους ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΟΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ. Μην ανησυχείτε έχω τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ την υπερπροσπαθεια της ΟΕΑ αλλα και τα Κατοχικα Νέα για την ηρωική τους μάχη κατά των προδοτων της ανθρωπότητας αλλα και ορισμένους αναγνώστες με μεγάλη ψυχή. Να ξέρετε πως σε μια ενδεχόμενη μελλοντική σύγκρουση με τις γειτονικές χώρες θα βγείτε νικητές λόγω μυστικής τεχνολογίας που ήδη δώσαμε στο ΓΕΕΘΑ. Οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεστε και να προβληματιζεστε για τις εχθρικές προς εσάς χώρες. Επίσης να δίνετε έξτρα προσοχή σε οτι σας συμβουλεύει η έμπιστη ΟΕΑ. Να ξέρετε πως η οικολογία του πλανήτη είναι ενα μείζον ζήτημα (υπερθέρμανση) οπως τονίζει και η ΟΕΑ. Αυτο κυρίες και κύριοι ξέρετε τι σημαίνει? Οτι ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να πετάτε σκουπίδια στις παραλίες. Εκτος απο το οτι μολύνεται το περιβάλλον, πολλά ψαρια τρώνε, πνίγονται και πεθαίνουν με αποτέλεσμα την υπερβολική αύξηση του φυτοπλαγκτόν που βγάζει διοξείδιο του άνθρακα και αυξάνει τις θερμοκρασίες του πλανήτη! Επίσης οπως τονίζει και η ΟΕΑ στο 7) ΟΛΟΙ οι κάκτοι είναι δρακονιανοί! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ! Τέλος αν κάποιος απο σας θέλει κάνα νετρινοπιστολο, η φωτοσπαθο με ντρινικες ΑΑ+ μπαταρίες επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της ΟΕΑ και ζητήστε του οτι θέλετε και πειτε να δώσει την παραγγελία στον ταξίαρχος Ελ Τάσο. Λογικά σε 2-3 εργάσιμες θα τα παραλάβετε. Και μην ξεχνάτε όλοι μαζί είμαστε μια δύναμη! Διαδώστε παντού το σύνθημα #ENDSTARSWARS!

   • ΓΕΕΘΑ = ΜΑΣΩΝΟΙ says:

    ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕΕΕΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΙΕΧΩΒΑ ΔΛΔ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888!!! ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! ΚΑΝΤΕ ΜΠΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!

  • Ουζο Power says:

   Για εξηγησε μας πως γινεται να εισαι στον Κρονο και να πιανεις internet εδω στον πλανητη Γη και να στελνεις εδω μυνηματα;

 6. Νέκρων says:

  Ο Χριστός και η Παναγία! Ρε παιδιά! Ποιός υπογράφει αυτό το άρθρο;;; Τι παίρνει να το πάρω κι εγώ;;;

  • ΖΩΝΤΑΝΩΝ says:

   1. Ποιος Χριστός, που χρίστηκε, ποιος τον έχρησε, γιατί τον έχρησε; 2. Ποια Παναγία, γιατί είναι Αγία, γιατί είναι Αγία όλων, τι έκανε, ποιος την ονόμασε έτσι και γιατί; 3. Ποιος ρωτάει και γιατί να μην το υπογράψουμε;;; 4. Γιατί πρέπει να πέρνει κάτι και γιατί θες κι εσύ; Ζηλεύεις;;;
   Και Γιατί σε λένε Νέκρων ρε απέθαντε;

  • νεκροζωντανων says:

   τουρανομογγολοερπετοεβραιοκινεζικοσουμεριοβαβυλωνιοχριστιανοταλιμπανικοκρονιοιαχβεδωσκουλικοκατσαριδοσαυρος

 7. Jordan says:

  Ρε παιδια μπορεί να βρεθεί κανένα αστροπίστολο , κανα φρέιζερ , κανα φωτοσπαθο τουλαχιστον γιατί ένα δίκανο που έχω τά φτυσε…

  • Ανώνυμος says:

   Δώσε συντεταγμένες να σου πετάξω μια σφεντόνα εκτοπλασματος με διόπτρα. Αν θες και κάνα κιλό φέτα πες μου τώρα, πριν κλεισω

  • Μπαζμενος says:

   Υπάρχουν πολλοί πωλητές που λένε οτι πουλάνε αστροπίστολα, φωτόσπαθα κλπ αλλά πραγματικά πιστεύω δεν αξίζει να ψάχνεσαι μόνος σου,διότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα υπάρχουν πολλοί δρακονιανοί απατεώνες του κερατά ψευτοπωλητές που και καλά πουλάνε ανδρομέδιο εξοπλισμό και όπλα (φημισμένα για την ύψιστη τεχνολογία) και αμα δε δεις τα ψιλά γραμματάκια που λένε «made in China», θα είναι λες και τα αγόρασες απο τα τζάμπο… (τυχαίο νομιζες είναι που τα κινέζικα προϊόντα φημίζονται για την κακή ποιότητα?). Το κάνουν επίτηδες για να δυσφημήσουν την Ανδρομέδια τεχνολογία. Η καλύτερη λύση είναι να παραγγείλεις ότι θες μέσω Καραγεωργίου, όπως λέει και πιο πάνω ο ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ, που έχει διασυνδέσεις με original Ανδρομέδιους εμπόρους. Θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά είναι εγγύηση.

 8. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Τώρα η NASA το μεγαλύτερο όργανο στην υπηρεσία της ΝΤΠ. Φαίνεται θα είδαν τίποτε σκοτεινές δυνάμεις από αυτές που επικαλούνται και τους περνάνε για εξωγήινους. Έχει τρόπους και μεθόδους ο διάβολος να κοροϊδεύει το κόσμο, χωρίς να μπορεί κανένας να φανταστεί. Αλλά εντάξει ζουν μέσα στο κόσμο των ερπετοδειδών που μαλώνουν με τους άλλους. έτσι για να υπάρχουν δυο αντίπαλα στρατόπεδα, που υπάρχουν βέβαια, αλλά είναι η μάχη ανάμεσα στο Θεό και στο διάβολο και που δεν το δέχονται επειδή ο διάβολος τους κοροϊδεύει

 9. Ανώνυμος says:

  ρε παιδια εκει στην οεα μην τον παιζεται καλοκαιριατικα και με τον καυσωνα γιατι θα τρεχετε σε νοσοκομεια…

 10. Δεν θα γίνω ρομπότ says:

  Ααααα μάλιστα…. Για πείτε μας λεφτά γιατί ζητάτε από τον κόσμο κάθε λίγο;; Είναι λόγο του ότι σας έκοψε τα λεφτά ο πατέρας σας ο Δίας ???…. Παραμύθια για άδεια μυαλά και καραγκιοζηδες… Αυτό είστε.

 11. MALAXIAS says:

  Αρκετοι τελικα μας ξαναγυριζουν στα ορη του Σινα και θα ξαναβλεπουμε παλι εφταφωτα , αγγελους , θεους , φωνες θεου , ξυπνηματα πεθαμενων και βαλε , διχως καν να χρησιμοποιουμε
  ουτε μανδραγορα , ρε που φτασαμε ξανα….

 12. St says:

  Ποια σκαφη ρε παιδια?? ο μπομπ σφουγγαρακης με την παρεα του ειναι,ψαχνοντας την συνταγη της καβουροπατη!!!! Ε ρε τρελα……

 13. ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ says:

  ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ (( ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ » ΝΤΕΡΟΣ » Η’ » ΓΚΡΙΖΟΥΣ » )) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ » ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ «ΡΥΠΑΡΩΝ» ΦΥΛΩΝ » ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ , ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ——

  ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ , ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ , ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΨΥΧΩΝ » ΣΕΛΗΝΗ » ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ — ΣΙΩΝ — ΣΙΝΑ — ΓΙΑΧΒΕΧ » ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ » ΤΗΣ » ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ » , ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ » ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ » ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩ ΔΟΞΑ , ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ » ΣΧΩΡΕΣ’ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΑΣ » , ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΩΔΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΛΙΘΙΩΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ » ΗΡΘΑΤΕ » ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ » ΦΕΥΓΕΤΕ » .————-

 14. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 15. ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ... says:

  ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΩΝ «ΘΕΩΝ», ΗΤΟΙ 4 Χ 13 = 52 ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΕΜΠΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ 11.500 ΠΡΟ «ΧΡΙΣΤΟΥ» (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΑΧ-Ο-ΣΟΥΒΑ) ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ «ΦΑΕΘΩΝΑ» ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΣΕ «ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΣ, ΩΣ ΕΞΩΤΑΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ._
  ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΤΙ «ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ»._
  ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣYΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΩΣ «ΥΠΕΡΙΩΝΟΣ» ΥΠΕΡ-ΗΛΙΟΥ._
  ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΗΔΗ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΚΡΟΝΟ-ΟΥΡΑΝΟ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ «ΘΕΩΝ», ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ._
  ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 «ΘΕΟΥΣ» ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΓΗΪΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ «ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ» ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΓΗ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΕΙΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΗΝ «ΦΑΕΘΩΝΟΣ»._

 16. DogFight - Missing in MiG Alley says:

  youtube.com/watch?v=knSe5sNyRhE\

  ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΟΡΕΑΣ 1950… ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ

  Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ MIG (15) …

  ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ MIG-15 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ F-86 ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ MIG (MIG ALLEY) ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΚΙΝΑ !!!!!!!

  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ Ρ.Ι.Κ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ Π.Π. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΠΟΡΝΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ Ή ΦΡΙΚΗ ΠΙΕΖΕ ΤΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ’Π.Π. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΑΡΣΑΛ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ.

  Υ.Γ. : TA MIG-15 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΝΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ B-29 «ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΡΙΑ» ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ , ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ…

  O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΞΕ TO 1953 ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΟΥΝ – ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΣ 2 ΚΟΡΕΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ….(ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ , ΥΠΕΡ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΦΥΣΙΚΑ)…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΗΠΑ – ΚΙΝΑ&ΡΩΣΙΑ Ο Γ’ΠΠ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟΣ ΗΔΗ ΜΟΛΙΣ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β’ Π.Π. ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΦΥΣΙΚΑ (ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Π. ΒΟΜΒΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1949, ΚΑΙ ΤΟ 1951 ΕΙΧΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΧΙΡΟΣΙΜΑΣ)

  ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΤΙΘΗΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ….

  ΠΑΓΙΟ ΔΟΓΜΑ…ΑΠΟ ΤΟΤΕ…

  ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ) ΠΑΝΤΩΣ…ΑΠΟ ΤΟΤΕ (1950) ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ….ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ…..ΕΓΥΡΕ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΔΛΔ…

 17. ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΣΙΛΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ UFO ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ says:

  ΚΑΘΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΙΛΟ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΙΛΟ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ MINUTEMAN ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ, ΜΕ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ (ΙΣΧΥΟΣ ΕΩΣ ΜΙΣΟ ΜΕΓΑΤΟΝΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ!!!) ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ MINUTEMAN-3…
  ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΛΟ ΑΠΟ UFO ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ:
  mufon.com/ufos-and-nukes/ufos-activating-us-soviet-nuclear-missiles
  ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ «ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΑΛΑΣ» (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΖΕΙ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ UFO ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΙΛΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ(!!!):
  youtube.com/watch?v=3jUU4Z8QdHI

 18. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ NIXON ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ - ΓΙΑ ΕΣΣΔ-ΚΙΝΑ-ΒΙΕΤΝΑΜ (ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ) says:

  ΜΑΪΟΣ – 1970.
  wikipedia.org/wiki/Kent_State_shootings

  Σήμερα, λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες αφού ο Πρόεδρος Νίξον τους αποκαλεσε «Αλήτες», τέσσερις φοιτητές πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν
  στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κεντ στο Οχάιο.

  EXT. Στον ποταμό Potomac – YACHT SEQUOIA – NIGHT

  NIXON κάθεται επικεφαλεις σε ένα υπαίθριο τραπέζι με
  Haldeman, Ehrlichman, ZIEGLER, Κίσινγκερ. Τους
  σερβιρουν μπριζόλες ο MANOLO, κουβανική υπηρεσία σεφ του Νίξον.

  REPORTER 1 (V.O.)
  Οργισμένες ομάδες φοιτητών σε όλη την
  χώρα καλούν για μια γενική
  απεργία αύριο να κλείσει το
  Ολόκληρο σύστημα πανεπιστημίων μέχρι ο
  Πόλεμος του Βιετνάμ να τερματισει.

  MITCHELL τους ενώνει.

  NIXON
  (βλοσυρός)
  Πόσα θυματα?

  MITCHELL
  Τέσσερα. Δύο αγόρια. Δύο κορίτσια. Και
  οκτώ τραυματίες.

  NIXON
  Ιησούς Χριστός!

  MITCHELL
  Ένας από τους πατέρες ήταν στην τηλεόραση
  λέγοντας: «Το παιδί μου δεν ήταν ένας αλήτης.» Και
  αυτό παίζει σαν gangbusters. Κόλαση,
  Ο Hoover(FBI) μου είπε ένα από τα κορίτσια ήταν μια
  νύμφη.

  NIXON
  Σκατά, ο Τύπος(ΜΜΕ) δεν ενδιαφέρεται για τα
  γεγονότα. Ο Cronkite για να τα κολλήσει σε μένα.
  Είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία τους εναντια στο Richard
  Νίξον.

  ZIEGLER
  Ο κυβερνήτης λέει ότι διαδηλωναν.

  Ehrlichman
  Ο κυβερνήτης ειναι γεμάτος σκατά. Οι περισσότεροι από αυτούς άλλαζαν τάξεις.

  NIXON
  Ω, υποθέτω ότι θα θελατε να τους αφήσουμε
  να παραλάβουν τα ηνια? Αυτά δεν είναι
  φάρσες πανεπιστημιακων αδελφότητων, John.
  Ειναι αναρχία. Ειναι μια επανάσταση!

  Ehrlichman
  Δεν ξέρω αν θα ήθελα να το πάω τόσο μακριά, κύριε.

  NIXON
  Γιατί όχι?

  Ehrlichman
  Είναι ο πόλεμος, αξίζει τον κόπο; Αξίζει
  να χασουμε τη 2η θητεια της προεδρίας σου, για τον πολεμο (του Βιετνμαμ); Επειδή νομίζω ότι τώρα αυτό είναι που διακηδευετε.

  NIXON
  Δεν θα μείνω ως ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα χάσει έναν πόλεμο!
  Πηγαίνοντας σε Καμπότζη, βομβαρδίζοντας το Ανόι,
  βομβιστική επίθεση και στο Λάος – αυτό μας αγοράζει χρόνο έτσι
  ωστε να μπορεσουμε να υποχωρησουμε και να δώσουμε στο Νότιο Βιετνάμ μια πιθανότητα πάλης-νίκης.

  Κίσινγκερ
  Ακριβώς, κύριε. Αυτό είναι η ιστορικη σας
  συνεισφορά: για να οδηγήσει με τόλμη σε μια εποχή
  των ορίων.

  NIXON
  (αναψυκτικά)
  Κανείς δεν καταλαβαίνει! – Ακόμα και οι δικοι μου
  άνδρες. Τι νομίζετε ότι οι κομμουνιστές
  ανταποκρινονται? Στην Εντιμότητα, φιλελεύθερη ενοχή, σε αηδιες ψυχοφθορες , σε πατέρες στην τηλεόραση που κλαινε? Με τιποτα! Καταλαβαίνω τον Κομμουνιστικό νου, τον έχω σπουδάσει για
  τριάντα χρόνια. Πιάνουν την αληθινη πολιτικη- «Realpolitik» καλύτερα από οποιοσδήποτε από μας,
  σωστα, Χένρι (κισσιγκερ);;;

  Henry γνέφει.

  NIXON (συνέχεια)
  Πρέπει να δειξουμε ότι είμαστε εξίσου
  σκληροι καθώς είναι και αυτοι – ότι ο Νίξον ειναι ενας
  τρελός βομβιστής, που θα μπορούσε να κάνει τα παντα! εγώ
  έπαιξα πολύ πόκερ στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο
  (Haldeman και Ehrlichman γνωρίζουν την
  ιστορία), και έχω κερδίσει bigitme, και επιτρέψτε μου να πω
  οτι αυτό – το απρόβλεπτο – είναι για μας το
  καλύτερο περιουσιακό στοιχείο. Αυτός ο redneck Johnson (προεδρος Τζονσον) με αφησε με ενα ένα σκατένιο χέρι και μπλοφαρω.
  Πρεπει να παίξω το γεράκι στο Βιετνάμ και το περιστέρι στην Κίνα.
  Και αν κρατησουμε την ψυχραιμια μας, μπορούμε να κερδίσουμε
  αυτό το πράγμα.

  ZIEGLER
  Τι? Να Κέρδισετε το Βιετνάμ, κύριε??

  ΌΛΟΙ
  Όχι …

  NIXON
  Όχι! Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε με το Βιετνάμ,
  Ron, είναι να προκαλεσουμ ενα πληγμα στην
  καρδιά της Κομμουνιστικης συμμαχίας!
  ήδη εχω πάρει ισχυρά σήματα του Henry
  από τους Κινέζους. Μισούν τους Βιετναμεζους
  περισσότερο από τους Ρώσους, και ανησυχούν
  για την προοπτικη ενος ενωμενου Βιετνάμ.
  Οι Ρώσοι μισούν τους Κινέζους και υποστηριζουν τους Βιετναμεζους, καταλαβαίνετε;
  Αν επιμεινουμε στο Βιετνάμ …
  θα καταλήξουμε να διαπραγματευόμαστε χωριστά
  τόσο με τους Κινέζους, οσο και με τους Σοβιετικούς.
  Και θα πάρετε τις καλύτερες διαπραγματεύσεις από ό, τι
  εχετε ποτέ ονειρευτεί και απο τους 2 …

  Κίσινγκερ γνέφει.

  NIXON (συνέχεια)
  Αυτό είναι τριγωνική διπλωματία, κυριοι….

  Κίσινγκερ
  Ακριβώς, ναι, κύριε Πρόεδρε. Αυτός είναι ο
  ισχυρισμός μου.

  NIXON
  Αυτό είναι ό, τι η γεωπολιτική είναι περίπου –
  όλος ο κόσμος συνδέεται με αυτο-συμφεροντα (self-interests)… Θα μου πείτε, Ρον, πώς στο διαολο μπορώ να το εξηγησω αυτο στην τηλεόραση
  σε ενα τσουρμο απο αφελείς δημοσιογράφους και γαμημενες μητέρες που κλαινε! !!???
  (εννοει της μητερες των θυματων φοιτητων που σκοτωθηκαν στη διαδηλωση εναντιον του πολεμου του βιετναμ!!!)

  ZIEGLER
  Και τι θα πω στα ΜΜΕ σχετικά με τα θυματα στο Kent State;

  NIXON
  Πείτε τους τι σας αρέσει… Δεν προκειται να
  καταλαβουν έτσι κι αλλιώς.

  Ehrlichman
  Με συγχωρείτε …
  Μιλάτε για αναγνώριση του κρατους της Κίνας, κύριε Πρόεδρε;
  Αυτό θα κοστίσει απωλειες ακομα και απο τους πιο φανατικους οπαδους μας.

  NIXON
  Οχι! … μπορώ να το κάνω αυτό γιατί έχω πέρασει όλη την καριέρα μου με αντι-Κομμουνιστικα διαπιστευτήρια.

  Haldeman
  Αν ο Johnson ή ο Κένεντι το ειχαν δοκιμάσει (αυτο με την Κινα), θα τους ειχαν κρεμασει, και δικαίως ετσι!

  MITCHELL
  Είναι μεγαλο το ρισκο κύριε Πρόεδρε. Γιατί
  δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την δεύτερη θητεία;

  NIXON
  (Επαναλήψεις)
  Αυτό θα μου κερδισει την δεύτερη θητεία. Γαμωτο, χωρίς κίνδυνο, χωρις ρισκο, δεν υπάρχει ηρωισμός.
  Δεν υπάρχει καμία ιστορία. Εγώ, ο Nixon, γεννήθηκα για να γίνει αυτό.

  Κίσινγκερ
  Κύριε Πρόεδρε, αυτό δεν μπορεί να γινει φανερα! Ειδικά για τον γραμματέα του κράτους – αυτος ο κρετίνος Rogers …
  Οι Κινέζοι ποτέ δεν θα μας εμπιστεύονται και πάλι.
  Ο μόνος τρόπος, τονίζω μόνος τρόπος, για να
  το καταφερουμε, είναι μυστικά.

  NIXON
  (Cackles)
  Αυτό είναι ένα σημαντικό πραξικόπημα, κύριοι – ουτε το δικο μας Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν το ξερει ακόμη (=Το ανοιγμα που πανε να κανουν στην Κινα!!) Και αν διαρρέυσει από εδώ απόψε …

  Μια παύση. Αυτός κοιτα τα μάτια τους. Δυσφορία.

  Haldeman
  Λοιπόν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το Kent State
  δεν είναι καλό. Πρέπει να βγούμε
  Μπροστά από αυτό το πράγμα. Οι PR(δημοσιες σχεσεις) πρόκειται
  να μας δολοφονήσουν.

  NIXON
  Χρήματα. Ακολουθήστε τα χρήματα.

  Haldeman
  Κύριε?

  NIXON
  Αυτά τα παιδιά(φοιτητες) χειραγωγούνται από τους κομμουνιστές. Όπως o Chambers και ο Hiss.

  MITCHELL
  (Κάπνισμα πίπα του)
  Δεν ειμαστε στο 1948, Ντικ. Ποτέ δεν θα το χαψουν αυτο!

  NIXON
  (θυμωμένος)
  Πώς μπορείτε να ξέρετε αυτο, Τζον; Μήπως
  δοκιμάσαμε? Τα παραταμε οπως και με τους υπολοιπους?
  Τι διαολο βρηκε ο Χουβερ?

  Haldeman
  Λοιπόν, κάλεσε τις προάλλες, κύριε.
  Ζήτησε τον Πρόεδρο Harding.

  (γέλιο γύρω από το τραπέζι.)

  Κίσινγκερ
  Είναι ένας ηλίθιος …

  Haldeman
  Σοβαρά, κύριε, αυτός είναι gotta go …

  NIXON
  Εμείς δεν μπορουμε να αγγίξουμε τον Hoover –

  Ehrlichman
  Νόμιζα ότι τα γάντια ήταν μακριά.

  NIXON
  – Εφ ‘όσον πήρε μυστικά αρχεία για
  όλους. Δεν θέλω να χρησιμοποιηθουν
  εναντίον μας.
  (Απογοητευμένοι)
  Τι γίνεται με τη CIA; Ο Helms κάνει
  τίποτα για εμάς. Θέλω να τον δω.

  Haldeman
  Έγινε.

  MITCHELL
  Με τον Hiss, κύριε Πρόεδρε, είχατε το
  μικροφίλμ, είχατε το ψέμα. Με τους
  φοιτητές, δεν εχουμε καμία απόδειξη.

  NIXON
  Οι στρατιώτες είχαν προκληθει . Το ξεκινησαν οι Φοιτητες , for chirst sake!!!

  Ehrlichman
  Κύριε, εχουμε νεκρα αμερικανικα παιδια εδώ.
  Ας πούμε ότι δεν ζηταμε συγγνώμη για το Πανεπιστημιο Κεντ
  , αλλά ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε μια
  εθνική ημέρα προσευχής …

  Haldeman
  … Ποτέ μη διαμαρτυρεσε, ποτε μην εξηγεις John …

  NIXON
  (Φωνάζει)
  Σας λέω, οι στρατιώτες προβοκαριστικαν.
  Τώρα να σταματήσει αυτό το υπεκφεύγουμε
  γύρω.
  (ενοχλημένος)
  Νεκρά παιδιά! Πώς στο διάολο την πατησαμε ετσι και δωσαμε στους Δημοκρατικούς (κομμα των Δημοκρατικων) ένα όπλο σαν αυτό;
  (έπειτα)
  Θέλω να πω, αν η Καμπότζη δεν λειτουργεί,
  θα βομβαρδίσιμουμε και το Ανόι, αν χρειαστει.

  (Όλοι κοιτανε σε αυτόν. Φαινεται αποφασιστικος).

  NIXON (συνέχεια)
  Σωστά! Και εάν είναι απαραίτητο, θα
  ριξουμε και τη μεγαλη (εννοει την πυρηνικη βομβα!!!)

  Κίσινγκερ
  Πρέπει να σκεφτουμε και αυτη την πιθανοτητα..

  Nixon κοιτάζει κάτω στη μπριζόλα του. Στάζει αίμα. Πολύ
  πολύ αίμα – κάτι είναι πολύ λάθος. Κοιταει πίσω,
  στιγμιαία τρομοκρατημένος.

  NIXON
  Γαμώτο! Ποιος στο διάολο μαγειρευσε αυτη τη
  μπριζόλα?
  (Φωνάζει)
  Manolo, υπάρχει αίμα σε όλη την μπριζολα μου.

 19. ΣΚΕΨΕΙΣ... says:

  youtube.com/watch?v=_kEiha_a5KM – ΤΟ ΕΙΔΑ, ΑΠΑΙΧΤΟΣ…ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ…ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ «Ε» ΚΛΠ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ(ΟΕΑ)….
  ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ…..ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΩΠΕΙ, ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΒΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ….
  Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΡΑ….
  ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΟΖ» ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ….
  ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ….ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΜΕΓΑΛΟΥΣ» ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΟ….ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ;; Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…
  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ…ΤΩΝ 50 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ;;; ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΟΝ ΣΑΡΜΑΤ-ΣΑΥΡΟΜΑΤΗ ΠΟΥ 1 ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ 50 ΜΕΓΑΤΟΝΟΥΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΤΕ;;; ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΜΕΤΑ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ….ΑΜΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…..ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ…
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ…
  ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚ.ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΛΠ…..
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ….
  ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ…ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ….
  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ…ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (Π.Χ. ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ) ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ, ΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥ ΜΙΛΑΜΕ…ΑΣΥΛΗΠΤΗ….ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ 1945, ΑΥΤΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ….ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ….ΗΤΤΑ-ΗΤΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ……
  ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ (ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΠΛΕΟΝ)…ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ 1945 – 1985 (60.000 ΚΕΦΑΛΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ….(10.000 ΚΕΦΑΛΕΣ)
  Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…..ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…..ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ!! ΟΥΤΟΠΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΦΙΚΤΟ…ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ…..
  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ …ΤΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΑΠΙΑ ΜΥΑΛΑ…
  ΚΑΤΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ….
  ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΙΧΩΣ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ…
  ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΟΠΛΑ ΜΑΖ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ…
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΛΕΟΝ….Η ΙΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ….ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ….ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ…
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ…..
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ…

 20. TSATSOYTSILOUTSISKATOYLAKIA says:

  ΤΙ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.ΕΧΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑ.ΕΧΤΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ.ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟ ΚΡΟΝΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΒΛΗΜΑ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ.

  • Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι says:

   Είναι γνωστά αυτά.Είναι ένα άτομο με ένα Γερμανό αστείο μπετρούλιακα και παίρνουν πληροφορίες από περιοδικά όπως το Mystery και άλλα φυσικά και τα πλασάρουν στον κόσμο ως δικές τους ανακαλύψεις.Χρήμα κοιτάνε να κλέψουνε.Δεν υπάρχει ομάδα Ο.Ε.Α Ένας Ιεχωβάς είναι όπως έχεις αναφέρει.Αυτά τα ξέρει ο Έλληνας από το 1990

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *