Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:54 - 02/05/2011

«Νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν» ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ομπάμα: Απονεμήθηκε δικαιοσύνηΣκοτώθηκε σε επαρχία του ΠακιστάνΜε τη φράση «Η δικαιοσύνη αποδόθηκε» ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, σε διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο νούμερο ένα καταζητούμενος των ΗΠΑ, για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και σειρά άλλων τρομοκρατικών ενεργειών, ο ιδρυτής και ηγέτης της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός. Πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο έξω από τον Λευκό Οίκο και πανηγυρίζει για το θάνατό του.Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους το σώμα του ηγέτη της Αλ Κάιντα. Όπως είπε ο Μπάρακ Ομπάμα, επρόκειτο για αμερικανική χερσαία επιχείρηση που έγινε σε συγκρότημα κατοικιών έξω από το Ισλαμαμπάντ στην επαρχία … 

του Πακιστάν Αμπονταμπάντ (Αbboddabad), 100 χλμ. βόρεια του Ισλαμαμπάντ.Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, στο συγκρότημα κατοικιών που βρισκόταν ο ηγέτης της Αλ Κάιντα οι τοίχοι ήταν ψηλοί, ενώ δεν χρησιμοποιούσε κανενός είδους τεχνολογία, ούτε καν κινητό τηλέφωνο, ώστε να μην είναι δυνατός ο εντοπισμός του.Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που διήρκεσε 40 λεπττά, ένα από τα δύο ελικόπτερα έπαθε βλάβη και αναγκάστηκαν να το καταστρέψουν.Σύμφωνα με τον Ομπάμα, οι πληροφορίες για το πού κρυβόταν ο Όσαμα Μπιν Λάντεν ήταν γνωστές εδώ και μήνες και σε όλο αυτό το διάστημα ετοιμαζόταν με άκρα μυστικότητα η επιχείρηση. Κατά το διάγγελμά του ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μπουν ποτέ σε πόλεμο με το Ισλάμ.Η επιχείρηση έγινε από ειδικές αμερικανικές δυνάμεις, σε συνεργασία με τις πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες και τον συντονισμό της ανέλαβε η Joint Special Operation Command. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανικοί είχαν αποκρύψει αρχικά από τις πακιστανικές αρχές τις πληροφορίες για τον Μπιν Λάντεν, προκειμένου να μην υπάρξει διαρροή.Η αμερικανική κυβέρνηση διαρρέει ότι η εντολή που είχε δοθεί ήταν να συλλάβουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και ότι ο ίδιος και η φρουρά του αντιστάθηκε και πυροβολήθηκε τουλάχιστον μια φορά με σφαίρα στο κεφάλι.Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επιδρομής ακολούθησαν σφοδρές ανταλλαγές πυρών μεταξύ των αμερικανικών δυνάμεων και των φρουρών του Μπιν Λάντεν.Τα αμερικανικά δίκτυα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές του Λευκού Οίκου, μεταδίδουν ότι κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών η φρουρά προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ως ασπίδα 2 γυναίκες, οι οποίες και τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ νεκρός φέρεται να είναι κι ένας από τους ενήλικους γιούς του Μπιν Λάντεν.Επίσης, σύμφωνα με άλλες πηγές, οι αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στο Πακιστάν μέσω του Αφγανιστάν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση. Σημειώνεται ότι όλες οι διπλωματικές αποστολές των ΗΠΑ βρίσκονται στον υψηλότερο συναγερμό εξαιτίας του φόβου αντιποίνων από τρομοκρατικές ομάδες.Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον Λευκό Οίκο και οι πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της επιχείρησης γίνονται γνωστές από όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα.Πλήθος κόσμου στο άκουσμα της είδησης συγκεντρώθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο, φωνάζοντας «USA, USA», ενώ αρκετοί Αμερικανοί είναι συγκεντρωμένοι έξω από το Σημείο Μηδέν.Σημαντικό επίτευγμα χαρακτήρισε τον θάνατο του Μπιν Λάντεν ο προκάτοχος του Ομπάμα Τζορτζ Μπους. «Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται, αλλά απόψε η Αμερική έχει έστειλε ένα αλάνθαστο μήνυμα: Δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα πάρει, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί», ανέφερε ο Μπους σε ανακοίνωσή του.ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΤΣΑΣ από enet, βίντεο CNN


greki-gr.blogspot


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*