16:37 - 09/04/2021

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι η πίσω πόρτα της δημιουργίας μίας κοινωνίας πολλών ταχυτήτων και ενός Κοινωνικού Σκορ. Ο διεθνής κομουνισμός σε δράση.

Στα πρότυπα λοιπόν της Κίνας οδεύει ολοταχώς και το κατοχικό ψευδοκράτος Κατρα-κούλη, το οποίο ευελπιστεί να μετατρέψει την μπανανία/ελλαδιστάν σε καθώς πρέπει δικτατορικό προτεκτοράτο.

 

Ένα τέτοιο πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χωρίζει τους πολίτες σε αυτούς μίας ανώτερης και μίας κατώτερης κάστας. Της σφραγισμένης/προσκυνημένης, και τους ανένταχτους/τρομοκράτες.

Γεγονός που ανοίγει κάθε είδους ασκούς του Αιόλου στα εργασιακά, τα ζητήματα σίτησης και αυτής της ίδιας ελευθερίας κοινωνικής μετοχής ή ακόμη και ύπαρξης. Από το δικαίωμα να ταξιδεύεις μέχρι την συμμετοχή σου στο πιστωτικό σύστημα προς εξασφάλιση στοιχειώδους επιβίωσης.

Αυτό το Social Credit Score παρότι έχει εφαρμοστεί εμμέσως με τακτικές επιβράβευσης υποταγής μέσω φοροελαφρύνσεων κλπ, τώρα θα λάβει μία πολύπλοκη και συμπαγή μορφή, εγκαθιδρυόμενο με όλη την δόξα και τιμή που η σιωνιστογενής κυβέρνηση κατρακούλη το έχει οραματιστεί.

Γιατί η παγκόσμια κυβέρνηση δεν μπορεί να στηριχτεί στις παλιές, πατριαρχικές και δυτικές αξίες της αξιοκρατίας αλλά στις νέες αρχές της υποτέλειας που θα σου χτυπάνε επιβραβευτικά τον παιδικό σου ώμο ανάλογα με το πόσο καλά τις υπηρετείς.

Επίσης η πανκομμουνιστική “ουτοπία” στα πρότυπα gudenhove kalergi, μπορεί να εφαρμοστεί μόνο αν το κοινωνικό σκορ καθυποτάξει έννοιες όπως αυτή της εθνικής και φυλετικής ενότητας. Γεγονός που θα βοηθήσει στην προσαρμογή και καθίζηση (intergration) των αλλότριων φυλών στα σπλάχνα της Νεοελληνικής Κοινωνίας. Γιατί με τα λόγια της κομουνίστριας πολιτικού, έλα μωρέ, θα μας λύσουν και το δημογραφικό πρόβλημα της γηράσκουσας Ευρώπης στο κάτω κάτω.

Δημογραφικό πρόβλημα που η καταπάτηση των αξιών μας και η τεχνητή φτωχοποίηση τους δημιούργησε στην νεολαία μας εξ αρχής. Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του. Δημιουργήσαν το πρόβλημα, προσφέρουν τώρα και την “λύση”.

Απομόνωση οικογενειών, δημιουργία “υγειoνομικών τρομοκρατών”, και κατάπνιξη κάθε επαναστατικής κίνησης εν τη γενέση της, θα είναι μερικά μόνο απ τα προνόμια της παγκόσμιας κυβέρνησης εφαρμόζοντας ένα κοινωνικό πιστωτικό μοντέλο τύπου Κίνας με την αφορμή του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού. Χτίζεται έτσι η ψηφιακή ταυτότητα του σήμερα, δηλαδή το Χάραγμα του αύριο.

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh